Det funkar!

Har inte kunnat komma in på min blogg sen igår, men nu går det ;)

Gårdagen var slapp och spenderades hemma med mys och lek :) På kvällen for jag till Anne och hängde med henne, alltid lika trevligt :) Kom mig hem strax efter tio, knallade ut med Ebba, socialiserade med Patrik och Daniel och sen hopp i säng.. Skönt :)

Idag vaknade vi halv sju, lekte och sen sov vi igen. Och vi klev inte upp förrän HALV ELVA. Kors i taket, men riktigt underbart! :) Var hur pigg som helst. Åt frukost och Emil fick lunch på en gång :) Jag och Emil for sen till Nathalie och Nova för att hälsa på och se nya lägenheten. Älskar deras tapeter i vardagsrummet! Funderar starkt på att ta såna i köket, iallafall ena väggen, hehe! ;) Annars kan det nog bli för skrikit. Men vi får se! :) Stannade tyvärr inte så länge (en timma) för Emil blev riktigt grinig och trött. Han slocknade i bilen på en gång.. Däremot sov han inte länge här hemma, jag han inte ens diska klart och det var då INTE mycket disk. Lattjat på här hemma har vi gjort och tagit det lugnt. Emil var jättegrinig på eftermiddagen så efter han äit middag så promenerade vi allihopa till Rimi och handlade grönsaker och dylikt, för ikväll blev det tacos!! :) Riktigt länge sen sist, men så gott :) Poängen med att promenera var ju också att Emil skulle sova lite tyckte vi eftersom han var så grinig och trött, men inte somnade han för det. Han satt och pratade och var så nöjs så hela vägen ;)

Kring nio tiden nu ikväll brummade jag och Ebba till Ersnäs till Elina och lämnade igen alla (nästan iaf ;) flyttkartonger vi lånat då vi flyttade. Riktigt skönt att bli av med dom, dom tog typ upp hela Emils rum, eller det som ska bli hans rum iaf ;) Så där har jag rensat lite idag, ska nog fortsätta imorgon så hela är tömt tills på Lördag. Då är det bara att städa där inne och sen fixa iordning så gott det går. Längtar! :)

Emil har varit riktigt jäkla gnällig och grinig idag, nästan hela dagen. När jag skulle lägga han så var han ett monster, tog länge innan han somnade! Och det är då inte likt han, han som brukar vara så duktig på att somna. Tror att det är nå tänder som spökar nu, han har vaknat 278687 gånger ikväll och bara skrikit. Och jag tror att jag kände en knöl i tandköttet upptill, men är inte helt säker. Men det är ju ganska troligt att det kan vara det, så jag tror då det. Hoppas han är på bättre humör imorgon.

Nu blev det mycket. Ska diska lite och sen gå och sova!
Godnatt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0