Tisdag

Morgonen började tio över sex och då var det bara att kliva upp minsann! Diskade undan disken och så mös vi på här inne i några timmar och strax baki nio gick jag och Emil en liten promenad med Ebba. Stannade sen ute hos Emma, Henrik och Kate och lekte lite. Blev lite poolbad för dom små och surr för dom större :) Även Jari var där och sen kom Karin och ja, ni förstår.. Vi blev bara mer och mer folk! :) Strax före elva gick vi in och Emil fick äta våfflor till lunch, gött :) Sen var det sovdags och sover gör han fortfarande.

Emil var så söt när vi kom in efter bus ute. Jag såg på honom att han var riktigt jäkla trött. Det första han gjorde var att springa till sin säng och peka, prata och försöka klättra ner i den ;) Så antingen var han så trött som jag trodde och han ville sova, eller så har det bara blivit en vana att han ska sova när vi kommer in! Gullrumpan :)

Jahapp. När plutt har vaknat tar vi oss säkert en promenad med Ebbs och sen måste jag slänga imig nå käk innan jag drar vidare mot Boden. Denna gång ska jag köra genom hela Sunderbyn eftersom dom lägger ny asfalt på bodenvägen. Måttligt less igår då jag fick stå i en jävla trafik kö hur länge som helst. Tur att jag kom i tid iallafall, 15.57 klev jag in på jobbet. Det ni! :) Kan ju säga att det gick fort till boden! ;) men mer än så säger jag inte, inte huuur fort det gick :P

Fan, nu vaknade han! Redan?!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0