Min önskan blev sann!!

Imorse väcktes jag av att min mobiltelefon ringde. Sprang fort som tusan och svarade eftersom jag var rädd att Emil skulle vakna av den. Det var Patrik som ringde och frågade vad vi gjorde. Sover sa jag, och så var jag tvungen att fråga vafan klockan var?! Fem över nio var den! Sprang och kollade så att Emil andades och det gjorde han, haha :) Jag satte mig vid datorn tills Emil vaknade närmare halv tio. Jag fick min sovmorgon!! :)

På morgonsidan diskade jag. Sen gick vi ut och slängde soporna med Ebba och sen en sväng förbi hos Emma och Henrik. Dom bjöd på tårta som tack för kläderna vi på gården hade köpt åt barnen :) Min favorit tårta var det dessutom, prinsesstårta! :) Riktigt jävla gott var det :)

Klockan elva gick vi hem och jag slängde i Emil lite lunch. Han åt inte mkt men konstigt när han typ nyss hade ätit frukost ;) Nu ligger han i sin säng och sover förhoppningsvis! Var lite osäker på om han skulle vilja sova eftersom han vaknade så sent, men tyst är det då :) Nu ska jag springa in i duschen så jag ser ut som en människa och sen leta fram nå kläder att ha på sig på bröllopet! :) Klockan tre börjar det i Kyrkan, spännande! :)

Lite brådis nu, hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0