Lördag hela dagen

Gokväll.

Givetvis somnade jag också om imorse, och länge sov vi då! Andreas kom och väckte oss tjugo över tio :) Men det var bara bra för vi skulle ju till stan idag :) Gick ut med hunden, Emil fick lunch i magen och sen drog vi iväg. Hämtade upp lillkusinen Rasmus (resten av familjen kom i annan bil) och sen till staden. Gick till stadsparken till Barnkalaset där vi mötte upp Emma, Henrik och Kate. Strosade runt till resten av familjen kom och då gick vi till tivolit. Åkte två "vuxen" karsueller med kusinen David och sen lilla larven med Emil :) Efter det blev det lite krubb i kistan och sen skateboard tävling. (Vilket jag tyckte sög) Men dom mindre ville ju så gärna se så vi offrade oss ;)

Resten av gänget for hem och vi gick in på Smedjan med Emma, Henrik och Kate. Grabbarna var snabba iväg till Game butiken (där Patrik för övrigt köpte ett dyrt tv-spel, men gissa om han är nöjd? HAHA) och vi tjejor, plus Emil, gick till Polarn och pyret en sväng. Sen bar det av hemmåt och då blev det middag för Emil. Var ute i lekparken med Emma och Kate ett tag och sen gick vi förbi mamma och pappa och var sociala där. Hemfärd vid sju och Emil fick hoppa i säng. Har kommit fram till att han absolut inte kan vara vaken längre än så för det blir alltid en helvetes morgon dagen efter om han är uppe längre än till sju. Skit irriterande! Nåväl.. donade på lite här hemma och sen har jag varit ute med grannarna och lirat kubb :) Kom in för inte alltför länge sen. Snart är det sängen som ropar, upp och hoppa tidigt imorgon kommer det säkerligen bli :/

Släkten drar hem imorgon på förmiddagen så vi ska hinna förbi där och säga hejdå innan dom far. Sen kanske jag och Emil far in till staden med Emma en sväng. Jag hoppas marknaden har öppet imorgon också? Iallafall ett litet tag. Aja, vi lär ju märka!

Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0