Hur känns det?!

Gokväll.

Näst intill precis hemkommen från jobbet. Emil hade varit snäll med farmor sin. Dom hade varit ute och promenerat med Ebba, lekt en massa och sen vart det bad innan läggdags. Skönt :) Ebba var också gode nöjd eftersom Hjalle och Heavy har varit här hela dagen, så hon har då haft två bestar att terrorisera, haha! ;)

Patrik for just efter att jag for till jobbet så nu sitter dom i bilen på väg till Dalarna. Dom ska vara där tills på Lördag och då far Patrik till Stockholm till Magnus och resten far hem. Just för tillfället känns det ingenting att vara själv, men kan ju som bero på att jag enbart varit på jobbet. Tråkigt kommer det iallafall att bli, och tomt. Ingen som jag kan tjata på och som blir irriterad på mig :P Fördelen är väl att det aldrig någonsin kommer vara så städat hemma som när jag är själv! :) Förutom alla leksaker Emil drar fram men det är lätt att plocka bort :)

Nu ska jag ta och slå en pling till Patrik och höra vart dom är. Sen soffläge så jag kan se vilka som åker ut från So you think you can dance?! ;)

Kommentarer
Postat av: Fanny

Lever Hjalle & Heavy?! Va roligt!! :D Är dom lika korviga än?? :D

2009-08-26 @ 22:44:26
URL: http://onmyroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0