En lång dag..

Så var dagen slut.

Utbildningen gick bra. Grymt tråkig måste jag säga men ack så skönt att slippa jobba kväll :) Kom mig hem till klockan fyra (fick sluta lite tidigare) och möttes av världens gladaste Emil. En bamsekram fick jag mig!! Go ungen! ;D Vi for direkt och handlade lite nödvändigheter till plutt och sen hem så han fick sig middag i magen. Ikväll har han varit väldigt grinig, beror antagligen på att han var grymt trött. Så klockan sex knallade jag och Emil ut med Ebbs på en promenad. Blev en rätt kort sväng men hin han iallafall göra sina behov :P Gick förbi hos mamma och pappa och sa hej en snabbis och sen surrade vi på lite här utanför med grannarna.

Vi var inne till klockan sju så då gjorde jag Emil redo för natten. Strax före halv åtta så sov han, skönt :) Jag hoppas för Patriks skull att Emil sover längre imorgon än vad han gjorde idag :P Strax baki åtta for jag förbi Anne och var lite social. Surrade massa strunt, kolla på tv och så klippte hon luggen min. Så nu är den i normal längd igen. Nu kan jag visa mig ute med nedsläppt lugg utan att se ut som ett miffo, haha :)

Nåväl.. Kom mig hem till tio och sen dess har jag enbart slappat i soffan. Ska strax ta ut Ebbs på sista svängen och sen blir det nattinatt för mig. Helt skutkörd i skallen, inte van med såna här långa arbetsdagar ;) Imorgon är det kvällsjobb som vanligt. MEn sen är jag ledig fre-sön. Ska bli superhärligt :) Emil skulle mest troligt åka med farmor imorgon till stugan i Måttsund och sova över där. Då tänkte jag passa på att städa imorgon kväll så mycket som jag bara orkar, så kan jag ta resten på förmiddagen på fredagen innan plutt kommer hem. Det blir säkert bra! :)

Nu vart det långt, ännu en gång.
Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0