Äntligen har vi fått svar!

Tidigare idag ringde dom om dagisplats och Emil får byta från Kyrkbyn till Magneten (det var de vi hade i första hand), yes!! :) Så nu äntligen kan jag lägga det åt sidan :) Och han kommer få gå på samma avdelning som Kevin, riktigt roligt :)

Marie och Vincent har varit förbi en sväng idag på förmiddagen! Kul med besök :) Dessvärre ramlade Vince in i vårat element och fick värsta bulan i pannan. Han vart ledsen då :( Men det är tur att barn släpper sånt fort iallafall :) Ungarna fick i sig lite lunch vid halv tolv och sen brummade dom hem. Emil ligger nu och sover och jag slappar. Patrik ligger i soffan och glor på tv, kan nog inte bli slappare än så ;) Blir säkert en promenad sen då plutten har vaknat och då minsann är det bara att dra fram fodrade byxor och jackan för nu börjar det bli riktigt jävla kallt alltså.

Som jag sagt tusen gånger, ikväll är det jobb igen tyvärr! Men det går säkert bra, jag har ju alla goa tjejer där iallafall :) Ska söka nå jobb också från jobbet, haha! Hittade ett jobb jag ska söka men gick inte från våran dator för den är lite knäpp. Så jag får helt enkelt göra det från jobbet.

Nu vart det långt. Ska slänga mig i soffan nu och vara lika slapp som Patrik :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0