Impuls kväll!

Gårdagen blev inte alls som vi tänkt oss. Men den blev riktigt bra! :) Var menigen att vi skulle ta det lugnt här hemma och slappa, men både jag och Patrik kände oss lite smått rastlösa. Så huxflux hade vi alkohol hemma ;) Emil sov över hos sin Farmor igår och jag drog till Bergnäset med Emelie hem till Linda på fest! Skit kul :) For på Cleo kring tolv tiden, men shit vad lite folk! Hade sett fram emot att gå på Cleo eftersom jag inte varit där på nästan 1½ år. Men det var inte alls samma sak längre. Så det var trisst! :( Men med trevligt sällskap blir allting bra :) For iallafall hem strax efter ett för då var jag redan less, haha.

Idag har jag mått väldigt bra! Enbart varit trött. Emil kom hem vid elva och vi myste på! :) Älskar min guldklimp! Halv två så gick hela familjen till mamma och pappa för pappa fyller år idag! :) 42 år blir han, gammelgubben ;) Så lite middag och tårta blev det, gott. Kom oss hem till halv sju och jag har badat Emil, gett han kvällsmaten och nyss lagt han i sin säng. Ska gå och kolla om han somnat, men det tror jag, är väldigt tyst.

Ska ta och dricka lite cola nu, sista dagen på helgen, så passar på! Haha ;)
Ha en fortsatt trevlig kväll.

Kommentarer
Postat av: Ida

Men shit, inte trodde jag de skulle vara så dött på cleo, tänkte tanken på att gå ut men du såg hur sliten jag var, haha! Var nära på krypa hem :)

2008-10-12 @ 23:54:34
URL: http://idaskoogs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0