Fredag natt = Lördag

Hej hopp.

Dagen har varit väldigt slapp, och regnig! :( På dagen har vi enbart varit hemma. Sara och Adam kom förbi och hade med sig fika så det blev att fika lite :) Vid fyra for dom hem och då intog jag soffläge igen :) Idag har Emil varit superglad i princip hela dagen, skitkul :D

Pratade med Emelie tidigare och hon frågade om vi ville komma ikväll och självklart ville vi det :) Så jag och Emil tog bussen som gick kvart över fem. Skittrevligt var det :) Även Jenny och söt Loke kom! Gud så han pratar nu jämrfört med sist jag träffade han, vilket var år och dar sen :( Han är sååå söt ;) Vi stannade ganska länge hos Emelie ikväll, vi tog halv elva bussen hem. Lite småjobbigt med en massa fulla människor som härjade på bussen! Men som tur var så sov Emil iallafall :) Så vi kom oss hem elva och då rastade vi av Ebbs och sen in igen. Så Emil sover gott i sin säng och jag ska också gå och lägga mig nu, är supertrött!

Imorgon är det en ny dagoch jag ska kanske börja packa? Nu har jag iallafall rensat det satans databordet, äntligen! Haha. Jajja, godnatt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0