Ännu en dag är förbi

Fast vi inte gör nånting speciellt på dagarna så går dom kontigt nog fort! Skumt.

Idag på dagen har vi bara varit hemma. Som vanligt! Då Patrik slutade jobbet for vi till mamma och pappa och bytte till vinterdäck, så nu är det fixat iallafall :) Nu kan jag leka rallyförare även i vinter, haha! ;) Sen fläskade vi till oss och hämtade hem mat från MAX. Riktigt gott var, var ett tag sen sist vi åt där.

Efter maten tog jag och Emil bussen ännu en gång (Gjorde det i Måndags också) till Emelie och Vilma! ;) skitkul att sitta och surra. Även Jenny kom förbi en snabbis, skitkul :) Och Emil ville ju självklart inte somna då han brukar somna eftersom vi var hos Emelie, men det gjorde ingenting, han var så lugn och snäll. Och han väckte inte Vilma som tur var! :P Medans jag klädde på han innan bussen gick så slocknade han som en sten. Men det var väntat, vi såg hur trött han var. Så nu sover han i sin säng så skönt så! :)

Och jag ska väl också gå och lägga mig alldelens strax, ska bara kolla färdigt på nätet och sen borsta tänderna. Imorgon är det en ny dag vilket innebär nya tag! :) Imorgon jobbar Patrik sista dagen innan helg, skönt när han är hemma! :) Tyvärr så skulle han väl kanske jobba på Söndag, men måste man så måste man..

Godnatt på er!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Hej, vi är sjuka som jag skrev i smset, vet ej om du fick det? Antog att du var upptagen eller slut pengar på kortet då jag ej fick ngt svar tidigare :)



IInte så roligt att komma till oss då vi är tråkiga ooch sjuk, men till veckan kan vi gärna ses! :)



kram

2008-10-16 @ 15:19:10
URL: http://varforstabebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0