5 månader idag!

Oj så fort tiden går. Emil blir hela 5 månader idag, vars har tiden försvunnit? Haha. Känns som att det var igår han föddes ju. Mammas socker gris!! ;) Men det är också kul för man ser hur han växer och utvecklas :)

I Onsdags så bytte han helt och hållet till storlek 68, min stora kille :) Visst, de är liiite stort, men 62 var för litet, så man måste ju ;) Fast egentligen så ville jag inte, för då ser man ju hur stor han blivit. Vill att han ska vara liten förevigt!! :D

En annan sak är ju att jag brukar ge han lite extra mat vid elva på kvällen så han ska hålla sig över hela natten. Men igår kväll gjorde jag inte det. Istället för 150 ml vid åtta så gav jag han 200 ml så han skulle bli MER mätt. Och plutten har faktiskt sovit hela natten! :) Så nu klockan sju gav jag han också 200 ml eftersom han varit utan mat så länge, och det gick bra, inga spykalas som det annars brukar bara :) Så nu vet jag det, att klockan åtta, då sover han och ät mätt och belåten :) Visst, han har inte ätit upp exakt allt när jag gör 200 ml, men han har inte lämnat mycket. Och eftersom det blir 220 när man blandat allt så har han nog fått i sig 190 ml iallafall  ;)

Och imorgon så är det 5 månaders vaccinationen. Får se vad han säger om det? Tror att han kommer börja grina. Men det måste ju göras, så han har inget val. Men det går ju över fort :)

På tal om nå helt annat. Igår kväll var jag duktig och skruvade ner alla knoppar till skåpsluckorna i köket :) Och satte upp dom gamla såklart.. Tänkte även ta med mig handtagen till skåpen i hallen som vi köpt men dom lämnade jag, blev så fula märken efter dom så dom får sitta kvar :P Kan ju alltid köpa nytt, IKEA är bra och dit ska jag ju ändå sen nån gång. Kanske i början på november? Oj vad kul att flytta.. Ny lägenhet, ny soffa, ny fin lampa och mer nya fina saker kommer det bli ;)

Åh, nu är det inte länge kvar tills vi flyttar alltså. Börjar få lite flytt feber! Haha :) Funderar om jag ska ta och gå igenom förrådet idag? När Patrik ändå är hemma så Emil har nån att roa sig med :) Det hade som behövts rensas där. Vad som ska sparas och vad som ska kastas?

Nu blev det här inlägget alldelens för långt och Emil är less nu, så ska ta och underhålla han :)
Nu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0