Men less!

Dagen började inte bra kan jag ju då påpeka.

För det första så var jag sjukt stressad, skulle hinna duscha och fixa mig innan tandläkaren halv tolv. Och nu när man har en bebis så måste man kunna göra flera saker samtidigt, haha! ;) Iallafall så han jag mata Emil, borsta håret och borsta tänderna mellan elva och halv tolv, sen var det bara att köra rally till tandläkaren. Men jag han i tid iallafall.

Efter besöket hos tandläkaren for jag en snabbis förbi hos mamma och sen skulle jag på Statoil. Och vad tror ni händer på statoil? Jo, jag blir påkörd! Och det var inte mitt fel, jag stod still med bilen och en kille backar in i mig. Så vänster bakdörr är helt intryckt!! :( Less, less och åter less!

Nåväl, han var jättetrevlig och ursäktade sig så mycket och jag fick hans uppgifter. Så nu har vi båda gjort en skadeanmälan och han tog på sig det (annars hade jag blivit förbannad eftersom det var han som backade in i mig!). Så vi får se när försäkringsbolaget hör av sig. Förhoppningsvis går det fort när vi båda hade samma försäkringsbolag. För vi måste minsann byta dörr!

Sen blev dagen bättre :) For till Jonna och hälsade på, riktigt trevligt, och gott fika! ;) Näste gång ska vi våga oss in till stan och fika. När det nu blir, vad säger du Jonna? ;) Kom väl hem strax efter fem tiden och då "slängde" jag över Emil till barnvagnen, tog med mig Ebba, och vi knallade till mamma och käkade middag. Gott :) Var väl hemma till ungefär halv nio, så blev en ganska sen kväll. Men kul ändå :)

Och nu ikväll har Emil varit lite grinig! Tror att han har magknip :( Inte kul alls.. Men han blev tyst när han fick åka bil för vi har varit och hämtat Patrik från jobbet nu ikväll. Tur att han tycker om att åka bil :)

Nu blev det rätt mycket. Ska ta och dricka min cola och hoppas att Emil sover ett tag till, så han kan få sitt sista kvällsmål där innan tolv nån gång, för då sover han braa :) Och så ska jag knalla ut med Ebba på kvällspromenaden. Lite ensamtid med matte tycker hon nog om ;)

Kommentarer
Postat av: Jonna

Joo stan oxå, men måste bara ladda upp me rätt bh å dyligt:) Sen hade lilltjoffsan behövt träna på sittande ammning. Hon äter såå dåligt när ja sitter;)

men men, träning ger resultat:)

2008-05-22 @ 08:47:21
URL: http://jonna1983.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0