Long time ago!

Så var det Onsdag. Dagarna går fort, precis så som jag vill att det ska vara! :) Snart är det helg igen, underbart!

Behöver nog inte skriva vad jag gjorde imorse? Mitt liv och mina dagar (Iallafall vardagarna) är så enformiga så alla vet redan vad jag gör, haha! ;) Jag behöver ju egentligen inte uppdatera här.. Räcker med att jag skulle göra det en gång i veckan :D Men jag gör det iallafall, så jag har nånting att göra.

Den här dagen har iallafall sett lite annorlunda ut. Har faktiskt varit och promenerat med Tessan och Kamlund idag. Av en ren slump så skrev jag till Tessan på msn och hon sa då att dom skulle ut och gå, och självklart så ville jag och Ebbs hänga på! :) Såååå länge sen jag träffade dom, så det var riktigt trevligt :) Vi kom oss ut vid elva tiden och gick mot Sunderby hållet för att sen gå vid vattnet, förbi Tomholmen och allt det dära, ni vet!

När dom sedan svängde av mot gränderna så kom jag på att jag och Ebba skulle fortsätta gå mot mamma eftersom jag var tvungen att hämta bilen där idag. Så då knatade vi dit. Så idag blev det en lång och skön promenad, vi kom oss in halv ett, så 1½ timma var vi ute. Riktigt härligt var det!! :) Strax innan ett kom mamma också hem så då hade jag någon att prata med. Hon gjorde jordgubbs milkshake åt oss. Såååå jäkla gott alltså!! :) Och nu för ett tag sen så kom vi hem. Ska bara slappa nu innan jobbet.. Känner att promenaden tog på krafterna, puuh.

Ha en underbar dag!


Kommentarer
Postat av: Moa

Hurtbulle. :)

2008-03-26 @ 14:58:10
URL: http://moanystrom.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0