Lördag

Idag är det Lördag. Kul va?

Igår var det Fredag vilket innebar grillning hos mamma och pappa. Min faster och hennes man är upp på besök så det var riktigt trevligt att träffas! (Kan ju även påpeka att jag bott hos min faster på alla skollov jag hade förr, så hon är som en storasyster) Dom hade köpt en jättefin body till Emil plus ett par byxor. Och det jag gillade mest är att det är i svart! :) Gillar svarta barnkläder, men det finns ju inte mycket utav det. Bodyn ska hon iaf byta till en större storlek och skicka upp sen för den var perfekt nu, men hur kul är det om han bara kan använda den i typ 1 vecka till? Inge kul alls, för den var ju så fin! ;)

Vi gick dit iallafall så vi var där till två tiden, och så gick vi hem så vi var hemma till halv tio, så vi tog en heldag där. Riktigt trevligt och kul :) När vi kommit hem så gick jag upp till Ida en sväng och hängde med dom som var där och surrade ett tag, sen knallade jag hem. Emil fick vara hemma med pappsen! :)

Idag ska vi och grilla i måttsund, på eftermiddagen. På dagen ska vi väl hitta på nånting, vi ser ju vad som händer! Det är ju iaf fint väder :)

Nu är Emil sur, hejdå!

Kommentarer
Postat av: Marie

Nä det har vi väl inte, men det har itne blivivt på ett bra tag. Undrar hur folket jobbar i veckan. Malin skulle väl jobba förmiddag och helena är ju hemma. What about Thess? :)

2008-06-09 @ 10:27:01
URL: http://rudies.blogg.se/
Postat av: Moa

Näe de är ju ett som är säkert ! Får gärna vara sämre väder mån - tors i 3 veckor och sol på helgerna.. sen kan värmen stanna.. haha!

2008-06-09 @ 15:22:46
URL: http://Moanystrom.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0