Onsdag

Snart är Onsdagen slut. Den här dagen har gått ruskigt fort kan jag lova!

Förmiddagen började hemma som vanligt med mys och lek :) Kring ett var Emil så sjukt jävla trött så vi knallade ut på en promis med Ebba. Dum som jag var fick jag för mig att gå via industriområdet i Kyrkbyn! Promenaden brukar ta kanske en halv timma, men denna gång tog den en timma! Haha. Det var ju inte plogat för fem öre, så jag plöjde igenom med barnvagnen och Ebba fick hjälpa till och dra! ;)  Idag har jag då fått ett ordentligt träningspass iallafall ;)

Efter promenaden lämnade vi Ebbs hemma och for till Marie och Vincent :) Mare klippte luggen så nu ser den bra ut igen :) Också satt vi och surrade ett tag :) Var tillbaka till mamma strax före fem och då gick jag hem och hämtade en glad Ebba :) Sen tillbaka till mamma och käkade middag. Idag var det god mat, inte som igår, haah! :P

Emil var grinig och trött så när vi kom hem fick han leka ett litet tag och sen sova :) Han krånglade lite ikväll men inte alls så farligt, han sover ju nu iallafall :)

Försökte mig på att slipa sista väggen nu efter vi kommit oss hem från mamma men det gick inge vidare. Emil var absolut inte på humör för att höra på slipmaskinen, han blev bara ledsen :( Så jag får ta det imorgon istället. hade varit så jäkla skönt om jag fått det gjort idag, för så hade jag unnat spackla väggen nu ikväll då han har somnat, men icket. Får göra allt imorgon istället.

Nu ska jag glo på tv, om jag har nån ro i kroppen att sitta still. Är så van att göra en massa på kvällen, men nu har jag ju ingenting att göra? Nåja.. kan vara bra att ta det lugnt nån gång ;)

Kommentarer
Postat av: Sara.S

Jag förstår det, men det blir ju så när man har en liten knodd ;) Jag kommer ju upp om 2 veckor och det vore kul att hinna ta en fika, så får du presentera lille-mannen :) Är hemma rätt länge så jag tycker vi borde hinna klämma in det! Kram!

2008-12-03 @ 20:51:58
URL: http://sarica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0