Onsdag

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Blev tyvärr inte att fara till Malin för hon skulle börja jobba klockan tre! :( Men vi får ta det en annan dag, än blir du inte av med oss Malin! HAHA ;D

Däremot så trotsade vi skitvädret som varit idag och tog en promenad till Sara + barn! Jättekul att se dom, var alldelens för länge sen sist. Måste ske oftare, eller hur Sara? :) Ebbs blir alltid lika trött av att vara där för Tyra tycker om att busa med henne! ;) Stannade där i ungefär 2 timmar och sen gick vi vidare till mamma. Kan ju säga att mina fötter vart grymt blöta av att promenera, hade bara gympadojjerna som i princip har gått hål i tårna, haha! :)

Väl hos mamma blev det middag på en gång. Kyckling i röd currypasta med grädde och ris till det! Supergott! :) Strax efter sex så brummade jag och Ebbs iväg (Emil fick vara med mormor) till Hundhuset för att umgås och jag MÅSTE socialträna Ebba. Hon vet inte längre hur hon ska beté sig bland andra hundar, så det måste ske en förändring! Var iallafall väldigt trevligt att sitta och surra och träna hundarna lite :) Ebba betedde sig ändå relativt bra, blev bättre mot slutet :) Så det där ska vi göra fler gånger.. ska försöka ta oss iväg åtminstone en kväll i veckan, skulle vara guld värt!

Var tillbaka hos mamma strax efter åtta och Emil hade då somnat. Så jag drog bara på han overallen och vi knallade hem. Emil sover, Ebba sover (Inte så konstigt, hon har fått göra mkt idag;) Patrik är på väg hem från jobbet och jag nöter som vanligt :)

Ska ta mig en rök och slappa nu. Vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0