Godmorgon!

Inatt har jag bara behövt gå upp en gång. Eller.. det var inte ens inatt, han vaknade halv sju men jag ville sova så gav han nappen och vi sov till kvart i åtta :) Min underbara plutt ;)

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Ska försöka ta mig till Anne, Joni och Kevin på eftermiddagen för Kevin fyller ett år :) Gratta honom och kanske fiiika? ;) Annars har jag inga som helst planer för dagen faktiskt. Ska försöka slipa väggarna idag och dra bort tapet som lossnat, han aldrig göra det igår. Men jag han spackla färdigt igårkväll iallafall :)

Ska väl ta mig en långprommis med Ebbs på dagen också, var ju skönt väder ute nu :) Det är blötsnö ute och det är både för och nackdelar. Fördelen är att Ebba får arbeta mer när hon springer i snön, nackdelen är att barnvagnen är så sjukt tung att dra i blötsnö! :( Aja, finns inte så mycket att göra åt saken.. Det var mitt val att ha en vagn med tre hjul :P

Haha. Tror jag glömde berätta att Ebba följde med mig ut på ballkongen igår på morgonen och vet ni vad hon gör? Hon sätter sig och kissar! För det första så har hon ALDRIG kissat på ballkongen, det SKA hon inte göra! Och för det andra, haha, så hade hon kvar trosan på sig! :P (Hon löper ) Så den var det bara att tvätta i maskinen när jag hade tvätt tid. Men Ebbs var lycklig för hon slapp trosan heeela dagen :) Däremot var hon sur eftersom hon inte fick vara i sängen eller soffan på hela dagen. Knaaasiga hund! ;)

Nu blev det mycket! :)

Kommentarer
Postat av: Moa

Ja tack för det :) De räcker med dom som finns här redan. :S

2008-12-01 @ 19:11:18
URL: http://Moanystrom.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0