Westernfarm och spykalas

Sådärja. Då var Lördagen avklarad.

Började med att kliva upp före fan.. Emil ville inte sova längre än till tjugo i sex så det vara bara att gå upp och se glad ut. Var inte uppe alltför länge, vi gick och la oss sen igen och klev upp halv nio, så lite till sömn fick jag iaf ;)

Sen pysslade jag på här hemma. Plockade undan, bytte sängkläder, damsög och tvättade. Så riktigt rent och fint blev det :) Vid halv ett tiden for jag, Emma och Emil på storheden en sväng. Blev besök på bolaget och Lindex.

Vid fyra - halv fem tiden så for jag och Emma och lämnade Emil hos mormor och morfar för där skulle han få övernatta. Jag får alltid sån ångest när jag lämnar han! :( Fast å andra sidan så behövs det också.. Samla nya krafter helt enkelt :) Strax efter fem var vi hemma efter ett besök på Willys och Sunderbyn. Då vae det bara att slänga sig i duschen och fixa till sig. Så vid halv sju så knallade jag upp till Ida :)

Kan ju säga såhär. Kvällen var riktigt rolig med undantag att Lisa blev för full :( Stressdrack innan vi skulle åka för att hinna. Dum som jag var! Så jag ringde Patrik halv tolv och bad han komma och hämta mig, mådde inge vidare! :( Nåväl.. Sånt som händer, han iaf träffa lite folk och rida på tjuren, haha! ;) Fick komma ut och se annat än hemmet, det var de som var huvudsaken! :)

Och idag kan jag ju meddela att jag mådde som jag förtjänade, åt helvete helt enkelt! Som tur var så släppte det vid tolv, så sen dess har jag mått prima! ;) Förutom det som alltid hör till, att vara lite seg.

Strax efter tolv for vi och hämtade Emil, äntligen! :) Han var så glad när vi kom! Kul att se :) Sen har vi bara varit hemma. Tog oss en promenad till Rimi vid tre tiden och handlade lite till middagen ikväll. Och till middag blir det fläskfilé, potatis sallad, minimajs och typ rödvinssås tror jag? Få se hur de kommer smaka, förhoppningsis gott haah.

Nä, nu ska jag ta i en rök för att sen mysa lite med Emil innan han somnar igen!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Jävla svikare;P sticka då jag kommer! haha:) Hoppas du hade kul på farmen iaf. träffade emma där och hängde med henne lite. Simon bråkade med nån mupp från din stad, vet inte riktigt vad det handlade om haha. Så synd att jag inte hann träffa dej, det hade ju gjort kvällen ännu bättre!

2008-08-10 @ 21:14:48
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Nope, nu jävlar! 14 dagar, nedräkningen har börjat! ;) Hoppas den har vett att komma i veckan, jag orkar inte vänta mer, min mage spricker snart på alal håll, ha ha :P

2008-08-11 @ 14:39:57
URL: http://varforstabebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0