Söndag

Så var helgen snart förbi. Tråkigt men sant. Tiden går så jäkla snabbt så man inte hinner med! :(

Okej, igår då. Satt hemma och mös på till halv två tiden, då brummade vi till Antnäs till Anki och Björn och hängde där. Blev middag också, fläskfilégryta och ris, supergott var det :) Efter maten så for vi förbi Elina en sväng och hälsade på. Alltid lika kul att se henne, blir ju som ett tag mellan gångerna :( Sen for vi hem och var väl hemma till sex- halv sju nån gång.

For med Emma och Ida på Ica Maxi en snabbis och sen hem igen. Gav Emil mat där vid åtta tiden och sen knallade vi upp till Ida och Emma. Spelade lite Guitarr Hero, åt glass&kladdkaka och surrade på. Emil somnade kvart över nio och då slog vi på en skräckis. Den var seg som satan i början, men sen började det hända grejer. Jag brukar nästan aldrig vara rädd för såna filmer, men nu var jag det faktiskt. Kan ha att göra men att den var verklighetsbaserad! Filmen tog slut kvart i elva, då klädde jag på Emil och gick hem. Gav han mat igen och la han för natten. Mammas prins! :)

Själv så gick jag inte och la mig särskilt sent själv, klockan tolv. Och så klev vi upp kvart över sju idag. Emil sover bra nu fram till sju tiden, skönt! Tidigare kunde han vakna kring sex och vara lite smågrinig, men då räckte det med att han fick nappen så somnade han om. Men nu behövs inte det längre. Eller man kanske ska säga än så länge, kan ju hända att det kommer tillbaka.

Nu börja lilleman bli otålog i babygymmet, ska dra fram nå frukost och busa nu.
Hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0