Fredag idag

Och det känns som att det är en typ Tisdag! Knasigt är var det är.

Idag då? Klev upp med Emil halv åtta och lattja på ett tag. Han somnade sen mellan nio - halv tio så jag fick ensamtid och låg bara och slappade i soffan. Guld värt! ;) När Emil vaknade gick vi in i sovrummet för att väcka pappa Patrik, men han var ju redan vaken, så inge hyss han vi hitta på. heeh :P

Sen gick vi ut allihopa för att ta en prommis med Ebbs. Gick till Rimi och tillbaka. Slängde sen igång en maskin med tvätt, men självklart så hände det vi hade på känn. Blir sånt tryck i slangen när maskinen töms (är nå fel så slangen är egentligen för liten typ?) så slangen lossnade medans Patrik satt på dass, haha! Det sprutade vatten i badrummet, så resten utav tiden fick jag stå och vakta i badrummet med slangen i handfatet. Nåväl, kläderna blev iaf rena ;)

Annars så har vi enbart varit hemma. Hunnit diska, plocka undan och damtorka kök och vardagsrum. Även en till prommis med Ebba har vi tagit. Och nu snart ska jag börja klä på lilleman för vi ska och äta (IGEN) hos mamma och pappa. skönt när dom bor så nära, så slipper vi laga mat, haha! Sniiiikers ;)

När vi kommer hem tänkte jag bytasängkläder i sängarna och även kanske damsuga om jag orkar? Annars tar jag det imorgon. Har ruskigt stor lust att ta en gottekväll ikväll. Bara äta slisk och typ se tv eller spela Guitarr Hero ;) Ida har ju införskaffat sig två gitarrer idag så kanske går dit och spelar så man kan spela mot varandra. Hur kul verkar inte de då? ;)

Nä nu måste jag ge mig.
Sup och svälj trevlig helg! (Imorgon för min del ;P)

Kommentarer
Postat av: Lisa

Om du ska dit så måste jaag ju nästan det hehe dock dåligt med cash, men det löser sej;)

2008-08-08 @ 23:23:26
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/
Postat av: Lisa

ja om jag nu inte blir sjuk

2008-08-09 @ 11:03:14
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0