Best day ever! :P

Idag har det varit en bra dag! :)

Morgonen började som den alltid gör, väckarklockan (Emil såklart;P) startar strax efter sju, så då ger jag han mat och sen får han leka i babygymmet medans jag nöter på datorn och äter frukost. Sen blir det lite bus och mys, och vid halv nio - nio tiden somnar Emil igen så då myser vi ner oss i sängen :) Min mysgris! :)

Klev upp igen klockan tio och busade lite. Vid tolv tiden for vi till mamma som jobbade i stan och hälsade på. Jag hälsade på, Emil sov bara ;) Var endast där ett fåtal minuter för sen brummade vi vidare till Antnäs möbler. Och gissa vad jag har gjort? Äntligen äntligen äntligen.. Nu har jag beställt våran efterlängtade soffa!! :) Känns grymt kul för den vi har nu ser ut som shit! Och det bästa utav allt, blir varken på lån eller avbetalning, vi betalar kontant då vi hämtar den! :) Så då är det våran på direkten, känns underbart :)

Var hemma vid halv två tiden och då blev det bus och mys såklart. Sen traskade vi ut med Ebba så hon fick sig en promenad i regnet. När vi kom hem så tog jag tag i disken. Det var på tiden. Tog ett bra tag att diska allt, haah. Ooooh, jag bara måste berätta! När jag skulle byta blöja på Emil efter jag diskat klart så såg jag att han hade nå ludd under armen, så jag tänkte självklart pillra bort det. Och när jag väl håller på så börjar han asgarva!! Så nu har han skrattat för första gången, söt korven min! :) Han har ju gjort ljud tidigare, men inte skrattat som idag. Det var skitkul :)

Nåväl.. Vid sex tiden knallade jag och Emil till Anne som fyller år idag, grattis grattis!! ;) Där fick vi oss lite tårta och läsk, ruskigt gott :) Satt och surrade med folket tills klockan blev halv åtta för då gick vi hem. Emil var jättejätte grinig hos Anne idag. Dum som jag är så minskade jag ner hans droppar från 30 till 20 igår bara för att se om det funkade iallafall. Jag menar, onödigt att ge för mycket om det inte behövs. Men jag kan ju säga att det behövs 30 droppar! Jag såg hur ont i magen han hade, han spretade på benen och armarna och mådde inte alls bra :( Så nu har jag ökat dosen igen, sp förhoppningsvis mår han bättre imorgon.

På tal om imorgon så ska jag och Emil till stan och luncha med Nathalie, Marie och Anne om hon nu inte åker på att jobba. Det ska bli trevligt, länge sen jag var och luncha nu! :) Så får man se Nathalies och Maries tjockmagar :P Nu är det inte länge kvar för dom, fan vad kul :) Jag längtar, undra om dom gör det? Haah ;)

Nä, nu ska jag slänga mig i soffan och se på So you think you can dance, me like :)
Godnatt




Kommentarer
Postat av: Nathalie

Klart vi längtar! haha, har pratat med amgnus,så vi får väl se vad det blir! ;-) Slår en signal imorgon!

2008-08-20 @ 01:34:48
URL: http://varforstabebis.blogg.se/
Postat av: Jonna

fan va skoj!!!visst e d skoj å skönt å slippa alla jävliga avbetalningar:)

2008-08-20 @ 11:17:26
URL: http://jonna1983.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Åh, är helt död för att vara ärlig, somnade efter halv åtta imorse och vaknade nu klockan 11, så fick sova en liten stund iaf. Men ändå som en zombi, ont i magen och ryggen. Ursch, nu får den komma ut så jag orkar med det vanliga livet :-)

Hade ni trevligt? :)

2008-08-20 @ 11:41:30
URL: http://varforstabebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0