Då var man ett år äldre.

Och vad känner man då? Absolut ingenting! Så överskattat med födelsedagar nu, känns att man börjar bli gammal och grå :)

Iallafall så började födelsedagen (i lördags) med att kliva upp tidigt, redan klockan åtta. För då var de bara att fixa allt klart, för att sen fara på hundutställning. Blev glatt överraskad att både Ebba och Lycka var så sjukt duktiga! :) Det trodde jag aldrig om dom! Vilka förväntningar jag har på jyckarna? Ebba fick Heders pris, och Lycka fick också hederspris plus Bäst i ras :) Grattulerar till Syrran!/Ebbs

Sen for vi hem, slappade framför tvn ett tag, sen till mamma och pappa för att käka middag. Vi grillade, på min begäran. Gott var det då!! :) Sen for jag hem, medans Ebba och Patrik drog till Ersnäs. Så då kom Emma till mig och vi gjorde oss iordning, och sen kom även Elina och Moa :) Så lite alkohol på det såklart ;) Sen gick vi till Anneli och sen krogen! Hade faktiskt skitkul, vilket jag inte trodde jag skulle ha. Sjukt kul var det, tack för sällskapet tjejor! :) 

Och idag har jag slöat som fan! Tvättat har jag iallafall gjort, så nånting vettigt har jag gjort idag! Har varit förbi Ida en sväng och kollat på hennes fina tapeter, och en prommis med Emma och Naala :P By the way, Grattis Maria till lill tjejen! ;)

Nånä, nu ska jag se lite tv. Sen imorgon börjar det verkliga livet igen, fiiifan!
Tjoohej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0