Lovely ;)

Kanonväder även idag!! ;)
Dagen började blåsig när vi tog bilen till Marie och Lycka.. Men de blev bättre med tiden :) Jävlarns vad dom busade! Från halv elva till ungefär halv tre tiden :) Gissa om Ebba sov sen? Jajjomen!! I sircus tre timmar, haah ;) Min lilla sömnis! Men då hade hon även hållt igång länge med två hundar :)

Har även blivit friserad idag. Kände mig modig och klippte lugg! Ser lite knasig ut, men man är ju så ovan! Höh ;) Men kul att prova på nå nytt för en gångs skull.. Men får mig en shock varje gång jag kollar mig o spegeln! :P Har förövrigt bränt mig idag också! Fy dig Marie, du med en altan ;) Äh, skönt har det varit iallafall!


Sen så har jag varit på stan en snabbis med Emma idag :) Inhandlade en bikini överdel ( Trosorna till såg förjävliga ut i röven, så kör på mina gamla svarta;) ) Sen handlade jag även massa örhängen ;) Sen hem.. Käkat lite, förbi lindex, köpte mig ett par vita leggins, och även förbi bolaget! Köpte endast två cider som jag druckit idag (Hallååå, är ju faktiskt ledig + att det är fint väder :P)

Så det  var min dag! :) Imorgon ska jag och Ebba till stan och fika med Emelie och Rex. Och kanske Jenny och Loke?? :P Så får vi se hur det går..

Nä, hoppa i sängen nu, Ska köra Patrik till jobbet imorgon!
PUSS! ;)

Kommentarer
Postat av: Marie

Ja men skojjar du? Hon sover typ än. :) Nä, men hon vaknade där en stund på eftermiddagen, men det var väldigt lite action i henne. Sen sov hon hela kvällen och natten och nu ligger hon vid mina fötter och sover. haha. Tröttvovve där. :) Jag och Thess ska också in till stan idag så vi lär ju mötas. :)

2007-06-01 @ 09:52:07
URL: http://rudies.blogg.se
Postat av: Helena

Det gör du ju inte alls det, du har ju blivit så jävla smal på sistone.. Så det så!! Haha :P Blev det bra med lugg då? Puss!

2007-06-01 @ 11:38:33
URL: http://hheelleennaa.blogg.se
Postat av: Thess

Lugg varje dag är det som gäller för dig! Du var så hiiiiiiimla fin i den :) Sötnöööööt :)

2007-06-02 @ 15:11:43
URL: http://Terrrorese.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0