Ååååh, Lördag

Tjofräs!

Så satt man här, lite halvt bakis och små trött. Men jag reder mig ganska snabbt ;)
Igår blev det som sagt Boden på kvällen. Började förfesta hos Anna-Lotta, och sen vidare in till stan. Vi hade faktiskt inge kul, men däremot var de trevligt sällskap, så tråkigt var det ju ändå inte :P Det blir ju vad man gör det till! ;) Men jag var faktiskt hemma relativt tidigt, så de var skönt..

Idag så har jag bara varit hemma! Har ingen bil så kan inte ta mig nånstans :( Men rätt skönt har de varit att vara hemma, och bara vara :) Glott på tv har jag gjort.. Och lekt med Ebba och så lite med Jossan som var här på besök :) Gullungen!!

Och Patrik är och tatuerar sig igen, så jag har suttit ensam hemma hela dagen, svintråkigt! Haha :) Men men, han kommer väl hem vid niotiden, så det blir bra :) Jag följde aldrig med och tatuerade mig, för jag kände att jag inte ville. Haha! Ska ta och göra en efter sommaren istället, orkar inte stressa mig fram..

Nåväl, de var väl min helg :P Ska väl ta en promenad med Ebba nu, så jag har nånting att göra. Få lite luft också, de skadar ju inte. Då mår man lite bättre iallafall ;)

Hare bra, lev livet :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0