O´learys för hela slanten!

Morsning korsning!

Igår var det en toppendag, hela dagen lååång :) Som jag skrev tidigare så var vi i stan på dagen. Sen hem för att ladda inför kvällen ;) Först for jag till Marie och gänget i Rutvik där dom spelade poker. Jag är så dålig, så jag var inte med. Satt och kolla på och käka nudlar, hahah. Sen rattade John in oss till stan för vi skulle minsann på färjan! Men nejdu, där var de fullt i folk, så vi fick inte plats. Men inte hängde vi läpp för det inte, vi traska vidare och slog oss ner på O´learys. Fan så kul det var!! :P Det där måste vi göra om brudar, herrejesus vilket trevligt sällskap man hade ;) Kanon!

Och idag så vaknade man där vid halv tio tiden som vanligt. Då var det bara upp&hoppa! Och inge bakis var jag heller, helt underbart! :) Så jag, Ebba och Tessan har legat på stranden idag och solat och badat. (Jaaa, Ebba solade faktiskt också, och brun blev hon ;) Jättehärligt var det! Och nu så är man hemma, skönt som fan. Man blir ju knäpp av att sitta i solen hela tiden. Måste svalka mig lite inne framför tvn ;)

Elina den busen ringde nyss och ville ha med mig på stan ikväll. Men hallååå, jag är ju pank!! Haha ;) Nämen, fårse om man hänger på eller inte. Ödet får bestämma :P Tss..

Nu ska jag se på tv, hejdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0