Borta bra, men hemma bäst! :P

Sådärja. Då var man hemma igen! Som rubriken lyder, borta bra men hemma bäst. Det stämmer! :) Hur som haver så har det varit kul som fan att få resa bort för ett tag! Visst håller du med mig Therese? Du vet, seee randii tröjjan! ;) Haha!

Nåväl, resan började med en lång bilfärd, är ju inte direkt nära till Gävle! :( När vi väl varit där har vi slappat, druckit cider, gått på stan, sen druckit cider.. På Onsdagen tog vi tåget på morgonen till Stockholm. For direkt och lämna våran lilla packning i lägenheten, sen till stan och knalla runt som dårar! Snacka om fotvärk vi hade alltså, hojja! Sen vid halv sju tiden for vi tillbaka till Mariatorget. (Där vi bodde) Så en snabb middag plus en snabbdusch, för sen kom Magnus och Suzie, och vi tog fram alkoholen igen! Haha ;) Mycket alkohol har de blivit :P Sen var vi ute och knallade runt och prata med folk till typ två, haha! Sen sov vi gott :P På Torsdagen tog vi fem tåget tillbaka till Gävle, och där har vi hållit oss tills idag! Och givetvis blev det ju lite mer alkoholintag ;) Måste även påpeka att polisen stoppa mig och Thess igår för blåskontroll och koll på körkort. Och det som var de roliga i de hela var att vi blev stoppad inne i ett parkeringshus! HAHA! Hur galet låter inte det va? Men sant är det då! :) Sen så hade även farmor och farfar en tam Räv, hur coolt är inte de då?! ;)

Det var våran lilla tripp! :) Känns lite trist att vara hemma, för vad ska man göra här? Men ändå så känns det så jäkla bra! Knas! Ska väl ta och lägga in lite bilder på pixbox, antingen nu ikväll eller så tar jag det imorgon. Fårse vad som orkas! Ska nog hoppa i sängen strax, så jävla slut alltså..


Det var det. Nu tog inspirationen slut!
Godnatt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0