Inge jobb idag

Näpp. For aldrig och jobbade på grund av min tandvärk! Klarar inte av att vara trevlig då, iallafall inte då man är tvungen att låtsas vara trevlig! Haha ;) Däremot så har de inte gjort så ont i dag, men nu kom värken igång igen! Jobbigt säger jag bara! Men imorgon ska jag äntligen till tandläkaren! Yes.

Annars har de inte hänt mycket. Myst på här hemma bara. Orkade aldrig fara till stan för har inga pengar, och då ska jag absolut inte på stan. För det är då man hittar allt man vill ha! Tyvärr. Däremot så ska jag kanske till stan en sväng imorgon, men då bara för att fika på förmiddagen ;)

Ikväll så har jag varit förbi Tessan en sväng, länge sen jag prata med henne! Så de var trevligt. Fjolla var också med, men han såg på film, så där blev det inte alltför mycket prat :) Så kom hem för ett tag sen, och nu ska jag bara lägga mig framför tvn. Vilket jag har gjort hela dagen iofs, menmen! :)

Och idag så har jag gått in i V.17, kuul :P
På tal om barn så fick ju Anne och Joni en liten kille igår kväll! Gratulerar!!!! ;) Så de var ju skitroligt! Väntar bara på att de ska komma upp en bild på nll, förhoppningsvis imorgon :)

Nu ska jag slappa lite till. Hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0