Hejdå Luleå

Äntligen så är denna dag kommen! Haha :) Har precis klivit upp, Patrik ska jag väcka nu. Och även hunden, för hon måste ut på promenad innan vi drar på äventyr. Vi skulle fara klockan åtta, så bäst jag skyndar mig lite! (Har inte packat allt, därav den lilla stressen) :D

Jul lov!! Det är allt jag har att säga just nu. Känns så sjukt jävla skönt!! :) Kan inte bli bättre än så här :)

Igår så var vi på UL, skitkul att se det lilla pyret :) Så söt, haha! Fastän man inte såg mycket. Men de var kul, en annorlunda upplevelse. Och nu känns det mera verkligt! :) BF blev den 16 Maj istället för den 17, så det var bra! :) (Inte för att de är nån skillnad, men iallafall)


Lill pyret är 19 cm kort och vägde 220 gram ;)

Nä, nu hinner jag faktiskt inte skriva nå mer. Ha en God Jul alla nära och kära! Så ses vi innan nyår ;D

Kommentarer
Postat av: emelie

vadå svammel nisse! ni fick ju bra bilder, jämnfört med dom första vi fick :) vi kunde ju inte ens se vad det var på bilderna ju! hihi, god jul gumman

2007-12-22 @ 09:12:41
URL: http://em3lie.blogg.se
Postat av: Anonym

Ryser när jag ser era UL bilder. jag vill att loke ska hoppa in imin mage igen :) du har ingen aning vad som väntar dig, förlossning, bäbistiden, och alla uppvaktningar man får när bebben kommit. De är så enormt!! avis blir jag :D God jul Lisa!

2007-12-22 @ 15:40:39
URL: http://fibbz.blogg.se
Postat av: Emma.

man sag ju faktist att det var en liten kis dar inne!sa bra brukan man vall inte se sa tidigt ? FAn va kul iaf:) god jul mamma lisa!

2007-12-22 @ 17:09:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0