1 December

Så var vi inne på December månad! :) Nu går allting tokfort, men bara bra det. För då är det inte länge kvar tills jag ska på Ultraljudet ;) Och så är det ruskigt nära till Julafton och allt runtikring där. Myspys! ;) Nu har vi bestämt oss, och det blir Gävle denna Jul. Lika bra att passa på, för man vet ju aldrig när vi har tid att åka nästa gång?!

Jahapp. Vad har hänt sen sist jag skrev? Inte alltför mycket. Tagit det lugnt och myst på med promenader med Ebba! :D Sen så igår kväll så var jag med Jenny, Loke, Emelie, Vilmis och Douglas hos Jenny. Vi käkade en massa chips och snarra och bara satt och surrade samtidigt som vi kollade på Idol. Riktigt trevligt, som alltid! ;) Han även med att julpynta lite i köket igår, så jag blev supernöjd när jag fick upp min stjärna och mina ljus :) Så då är de bara vardagsrummet kvar, och de tänkte jag ta idag, för ska även städa och tvätta. Ska bara börja dagen med lite frukost :)

Sådärja. Det var allt för mig! Ska ta och äta nu, sen dra igång tvätten på en gång, och städa! Så de blir gjort. Får passa på då Patrik inte är hemma. För då är han bara i vägen! HAAH ;)

Tjoheeej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0