Valborgsmässoafton.

Hallå hallå.

Idag är det Valborg och vad händer denna dag? Det händer så mycket som så.. Emil och Ebba ska få övernatta hos mormor&morfar, dom skulle gå och se på Majbrasan (om vädret tillåter) och mysa på. Jag och Patrik styr bilen mot Piteå hem till Elina och Lars. Vi ska grilla och ha det allmänt trevligt :) Lite alkohol (lite och lite? HAHA;) finns givetvis med i bilden ;) Sen skulle vi kanske vidare till Elinas storasyster som bor där i krokarna så det blir säkert jättetrevligt :)

Denna morgon har spenderats inomhus, så sjukt tråkigt väder så jag vill inte ens vara ute! :( Nu sover iallafall plutt efter en lunch beståendes av hamburgare (utan bröd) och pommes, gött :) När Emil vaknar så ska vi fixa färdigt här hemma och sen vid tre tiden så bär det av. Blir att övernatta i Piteå eftersom det är ganska så jättesvårt att fixa skjuts på natten så pass långt och på Valborg! Men sova över går ju bra det också ;) Jag ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran också :)

Ha nu en riktigt trevlig Valborg!

Farmor är bäst :)

På tal om ingenting.. Emil har nu fått sig två par gympadojjer av farmor sin så nu slipper jag fundera över det! Tack så jättemycket farmor Anki :)

Det vänder snabbt!

I Tisdags var det en riktig pissdag om man kollar tidigare inlägg. Tur att jag nästan aldrig har såna där dagar, det tar verkligen på krafterna att vara deprimerad och tråkig!! Nu ska vi vara pigga och glada ;) Nåja.. Tisdagen vart lite bättre sen då jag promenerade till dagis för då var solen framme :) Sen vart det jobb på kvällen som vanligt. En helt vanlig Tisdag med andra ord!

Gårdagen började mycket bättre än dagen innan (tur det!). Promenerade till dagis med A-K + barnen och sen hem igen. Väl hemma blev det frukost framför tvn och sen tog jag äntligen tag i det stora diskberget som vi hade! Puuuh, nu är det borta. Blev en lunch från MCDonalds eftersom jag och Patrik firade (kommer till det sen!) och sen lite städning innan dagis. Kvällen bestod av jobb, som vanligt! Och igår var det en bra dag på jobbet :)

Nu till en rolig överraskning! :) Igår då jag diskade så ringde det på hemtelefonen. Orkade inte gå och svara eftersom jag inte trodde det var viktigt så jag fortsatte diska. Bara någon minut efter att det slutat ringa så kände jag mig nästan tvingad att gå och kolla vem det var ifall det inte var något viktigt iallafall?! Och visst var det de.. Så Patrik ringde upp och det var nämligen Tibnor (hans gamla jobb) som ringde och frågade ifall Patrik ville börja jobba på Måndag igen!! :D  Givetvis ville han det så han tackade och bockade! (Patrik hade nämligen varit in där i Måndags och frågat om dom behövde personal så det var säkert därför dom ringde upp, superkul!:) Äntligen vi kanske får någon stackars liten krona över så man kan hitta på nå kul? Det hade varit guld värt :) Sen hur länge han får jobba, det vet varken vi eller dom där borta.. Men det är bättre än ingenting alls! :)

Nu ska jag kila vidare och leva även denna dag på mitt/vårat lyckorus! :)

Tisdag.

Goddag.

Idag är det en tråkig och deprimerande dag, iallafall enligt mig. Morgonen började alldelens för tidigt och en sur/bitter/arg/trotsig/jävlig Emil på det är inte kul. Inte ens när vi kom fram till dagis var han nöjd eftersom han var tvungen att ha på sig sina galonvantar som han tydligen avskyr! Haha, barn är konstiga :)

Nåväl.. Jag har enbart suttit framför datorn och tvn sen jag kom mig hem vid nio tiden. Klockan tolv ska jag tvätta, det behövs.

Sen är jag ute efter gympaskor åt Emil men dom jag vill ha finns inte längre i storlek och jag hittar inga andra som jag tycker om som även är inom ett rimligt pris! Jobbigt. Det löser sig så småning om, men när?

Nu ska jag kila vidare.. Känner att det här är en riktigt dålig dag faktiskt. Jag är inte alls på humör!

Frihet, vad är det?

Ännu en arbetsdag förbi och då är jag ett steg närmare helgen! ;)

Hela jävla dagen har spenderats inomhus. Iallafall nästan! Tog mig utanför dörren (Emil likaså) första gången där vid halv två. Då tog vi en promenad med Ebba så hon fick springa av sig, väldigt välbehövt kan jag meddela. Sen stannade vi även en liten stund i lekparken och strax innan tre var vi inne igen! Då var det bara att slänga i sig nå att äta och sen fara mot jobbet..

Jobbet började rent ut sagt skitdåligt! Men sen vände det som tur var, skönt. Har nu inte hunnit vara hemma alltför länge. Har bara hunnit med att äta lite, läsa bloggar och nu skriver jag här! :)

Imorgon ska plutt till dagis, välbehövt är det! Han klättrar typ på väggarna här hemma. Så imorgon får han leka av sig med alla barnen :) Jag ska då passa på att tvätta så man får nånting vettigt gjort. Men annars så blir det nog lugna puckar.

Nu orkar jag inte skriva mer, har ändå inget vettigt att komma med :)

Dödstrött!

Godkväll.

Gårdagen vart väldigt lugn och skön :) Förmiddagen spenderades här hemma framför tvn. Efter att plutt hade vilat så for vi på Willys och handlade en massa massa mat! Underbart :) Väl hemma igen så packade vi upp det vi hade handlat och tog oss sen allihopa ut på en promenad med Ebbs :) Ebba fick hoppa och leka fritt och Emil promenerade, nöjda var dom bägge två! :D Vi gick direkt till mamma där vi åt middag.. Kyckling pasta och en sås, gott var det då! :)

Då plutt hade somnat för kvällen så for jag och handlade en snabbis på Ica Maxi (det vi hade glömt tidigare under dagen) och sen direkt till Rutvik till John&Marie. Guuuud så söt hon är lilla Ellie! Nästan så att man själv blir sugen på en till?! ;D Men det får minsann vänta ett tag till, nu skulle det absolut inte passa. Riktigt liten och pluttig var hon, jättesöt :) Vincent han jag då inte träffa för han låg minsann och sov, så honom får jag träffa en annan dag, det tror jag minsann Emil också vill :) Givetvis var det kul att träffa Marie och John igen också, er glömmer jag inte bort! :P Hem kom jag mig strax efter tio så det vart en lugn kväll framför tvn samtidigt som jag vek tvätt.

Idag fick jag sovmorgon till halv nio, underbart skönt! :) Resten av dagen har spenderats på jobbet, mindre kul men ett måste tyvärr! Kom hem vid halv sju och möts då av världens gladaste Emil som sitter i badkaret och leker :) Vi mös på en liten stund innan plutt gick och la sig! Kvällen har spenderats i soffan med godis och läsk och sett på Wallander, även denna film var bra! :)

Nu ska jag sova för det blir säkerligen en tidig morgon imorgon.

Tillbaka!

Godmorgon gott folk.

Igår kom vi hem, vi var hemma redan strax bakom ett. Så det blev en tidigare hemkomst än planerat men så kan det gå ibland och trevligt var det iallafall den korta stund vi var där :) (Varför vi kom hem tidigare var för att vi aldrig fick igång vattnet så vi hade varken toalett eller vatten och Patriks mage är inte att leka med så bäst att åka hem ;)

Vi for iallafall mot Piteå strax efter fyra tiden. Käkade middag på Frasses vid fem ungefär och sen for vi vidare. Så vi var framme vid stugan vid halv sju - sju tiden! Ungarna fick leka ute medans jag och Anne lastade in allt i stugan och karlarna slog igång värmen och försökte få igång vattnet. (Vilket aldrig lyckades, det hade nog frysit i systemet) Efter ett tag gick jag och Anne in med ungarna så dom fick på sig torra kläder och även leka inne ett tag. Det blev en sen kväll för barnen, strax innan nio kom dom i säng. Men inte var dom ledsna! :) Vi satt uppe och surrade och drack lite alkohol till ca tolv, då gick jag och Anne och la oss. Grabbarna gick och satte sig i bilen och lyssnade på musik :)

Emil fick nå tokryck och skrek som en stucken gris mitt i natten (kanske läskigt med en ny miljö?) men det gick ganska fort så somnade han igen. Jag dick och låg vred och vände på mig ett bra tag! :/ Klockan åtta vaknade barnen, en helt okej tid :) Blev frukost och utelek på förmiddagen. Till lunch åt vi kom korv med bröd och efter det packade vi (Jag, Patrik och Emil) in oss i bilen och for hem. Emil sov hela bilresan så det var ju skönt :)

Resten av dagen spenderades inomhus. Vi var hemma och packade upp tills klockan vart halv fyra. Då promenerade jag och Emil och hämtade upp älskade Ebba och Patrik for och köpte pizza :) Efter maten for jag och Emil på skopunkten en sväng och sen hem igen. Blev en lugn dag hemma med andra ord!

Idag vette tusan vad som sker. Verkar vara ett rejält pissväder ute idag :( Väääldigt tråkigt. Det enda som är inplanerat på vårat schema är iallafall att åka och handla för det ekar sjukt tomt i både kyl och frys! Nu ska jag se på tv med plutt. Bjuder på det få bilder jag han knäppa i förrgår kväll och igår :)



Tack och hej.

Snart så..

Har inte hunnit med allt på min lista, men det gör ingenting! ;) Duschen tar jag då vi kommer hem från dagis, Emil ska också duscha då. Och jag han inte heller fara och handla med Anne så det fick hon göra själv. Men hon överlevde som tur var! ;) Men resten har hunnits med + att jag klippt Ebbas klor vilket var på tiden! Bra bra ;)

Patrik är och tankar och köper hundmat och själv ska jag strax gå till dagis, men först en sväng till tvättstugan! Måste även komma ihåg att fara och hämta Emils resesäng+madrass hos farmor Anki och även förbi bolaget. Sen bär det av vid fyra tiden! :) Det här blir nog bra :)

Nu är det gjort igen!

För någon dag sedan så sa jag en skitrolig grej på jobbet. Meningen kom ut helt fel med andra ord! Tanken var att jag skulle säga att det inte är ofta man får ligga på BB med någon som man känner. Hur stor är sannolikheten?! (Jag och Sara gjorde det) Men istället för att formulera mig på det sättet så sa jag såhär istället; Hur ofta får man ligga med nån man känner?! Tror ni folket blev nå tokiga eller? Haha! :) Vi fick oss ett rejält gott skratt kan jag berätta :D Nåväl.. Bjuda på sig själv måste man ju ibland och ett gott skratt förlänger livet :)

Godmorgon!

Helg igen :)

Godkväll.

Har inte blivit så mycket bloggande på sista tiden men självklart så har ju det att göra med det fina vårvädret vi fått! Man hinner inte helt enkelt :)

Igår så var vi äntligen och hämtade våra nya sommardäck + fälgar. Så nu kör vi lagligt ;) Han även med att handla lite, äta lunch, en promenad till dagis för att hämta plutt, en dusch och sen till jobbet. En fullspäckad dag, typ.

Idag så har jag varit i staden med Jenny och Jonna + deras gullgrisar. Vi strosade på stan en sväng (hängde undan ett par överdragsbyxor jag ska hämta ut imorgon som plutt ska få) och så blev det en god lunch på M&P. Länge sen sist så det var uppskattat! :D Patrik hämtade mig så jag tog mig hem i tid. Kom hem vid ett så hämtade bara Ebba och sen promenerade vi till dagis. Jobb har det varit ikväll men nu har jag helg!! Såååå underbart :)

Imorgon
så är det fullspäckat schema igen. Plutt ska på dagis halv nio och under dagen så ska jag hinna städa här hemma, tvätta, diska, följa med Anne och handla inför våran mini-semester (Återkommer till det), hämta ut Emils byxor och duscha! Så fullt upp kommer det bli. Och allt detta ska hinnas med innan jag hämtar hem Emil. Puuh!

Vidare till resan.. Imorgoneftermiddag så åker vi till Anne och Jonis stuga utanför Piteå. Det blir jag, Patrik och Emil (Ebba ska få sova över hos mormor!). Och såklart även Anne, Joni, Kevin, Petri och deras hundar. Ska bli supermysigt! :) Kommer dit ganska sent så det bli ju bara att fixa iordning allt och sen lägga barnen. Givetvis blir det säkerligen lite alkohol intag för oss vuxna och en massa surr :) Vi stannar hela Fredagen och ber till gudarna att det blir superfint väder så vi kan vara ute hela dagen lång! :) Hem åker vi på kvällen då Emil ska sova, blir enklast så :) Tror det kommer bli superkul. Måste bara komma ihåg att ta med kameran och framförallt måste jag komma ihåg att även använda kameran! Jag har en tendens att glömma bort att den följde med, haha! :)

Nej ni. Nu ska jag ta mig en kvällsmacka och sen sova!

Halvvägs till 30?!

Enligt Sara så är jag halvvägs till 30 då jag fyller 25?! Hahahaa :) Hur hon tänker, det vette tusan. Haha! :D Det blev lite fel tror jag, men vi fick oss ett gott skratt iallafall ;)

Idag vart det utelek hela förmiddagen, massa kul hade Emil :) Till lunch vart det pyttipanna med rödbetor och ägg, Emil älskar det! Då Emil vilade passade jag på att diska och sen tog jag och Ebba oss en promenad till Anne fram och tillbaka. Riktigt skönt väder har vi haft! :)

Ikväll har jag jobbat. Superkul, not! Men det måstes..
Strax ska jag borsta tänderna och hoppa i säng, Emil har börjat vakna sjukt tidigt nu igen! Bläää :(

Sista chansen!

God kväll.

På jobbet gick det vääääldigt segt idag! Känns att jag inte varit där på ett bra tag. Ju längre man är borta desto mindre vill man dit, är det någon som håller med mig?! :) Har även lagtmin semester idag så om jag får då jag vill ha så kommer jag vara hemma från 2 Juli till 15 Augusti! Det hade varit underbart! :D Nåväl.. hem fick jag iallafall åka klockan sex. Skönt :) For direkt till Mjölkudden där jag hämtade la familia och vi drog oss hemmåt!

Kvällen har spenderats i soffan tittandes på Wallander. Alldelens nyss tog jag ut Ebba på en sista kissrunda och nu nöter jag här. Ska strax kila vidare till Tradera. Har budat på lite olika mössor och ena "auktionen" går ut nu 23.45 (där i kring iallafall) så ska se vad budet är på nu. Antagligen alldeles för mycket! Men nu är det sista chansen så bästa att kika ;)

Strax sängen, trött och seg som en filbunke! Plus att jag får sovmorgon imorgon, det gillar jag! ;)

Vilket kap! ;)

Vilket jävla väder vi har va?! Snöstorm i princip. Nu får all denna snö ta och ge sig, skit tråkigt! :( Igår så skrev ju jag att vi hade jättefint vårväder. Jotjena! Det höll då inte i särskilt länge!

Blev iallafall en sväng till Barnens Hus då Emil hade somnat. Och tror ni jag fick byta bussen utan kvitton? Jajjemen! :D Och dyr var bussen också! Så ut kom jag mig med den present jag tänkte köpa åt plutten, yey!! :) Då var det en sak ut världen, det kommer inte bli lika fyrt iallafall. Skönt ;) Väl hemma igen tog jag tag i disken, plutt vaknade, jag fortsatte diska.. Då jag var klar klädde vi på oss och gick ut i skitvädret. Hunden måste ju ut i vilket fall som helst! Men ute var vi minsann inte länge, alla ville in, haha.

Till middag åt jag och Emil hamburgare (utan bröd) och pommes, med ketchup och kall beasås. Gött :) Sen efter middagen for vi hem till Sara och Josef en sväng så barnen fick leka! Dom lekte jättebra och Emil hade superkul bland alla deras leksaker! :) Hemma var vi kvart i sju. Då var det bara att fixa plutt och sen fick han sova.

Jag spenderade min kväll hos Jenny och Fredrik. Så himla länge sen jag var där nu så det var ju på tiden! ;) Kom mig hem ganska sent, typ halv tolv. Men det var det värt! ;D

Idag gjorde Emil en tidig morgon, redan 05.20.. Dock så kan det ha att göra med att han hade kissat igenom litegran. Så det var bara att tvätta av honom, dra på en ny blöja, klä på honom kläder (är superkallt i våran lägenhet på morgonen!), ge plutt välling och jag la mig på soffan och small av! Iallafall lite till och från, skönt var det :)

Idag är det jobb på schemat! Men innan dess så ska vi fixa lunch (pannkaka som vanligt ;) och så måste jag duscha och diska. Disken ska jag ta tag i strax, duschen blir lite senare och även så lunchen!
Ha en bra dag :)

Vilken härlig förmiddag!

Vi har varit ute hela förmiddagen och Emil har lekt med Kate. Dom har sååååå roligt tillsammans, jättekul att se! :) In kom vi strax efter elva så då fixade vi ihop en enkel lunch och nu ligger Emil i sängen. Förhoppningsvis har han redan somnat! :)

Ska dra en sväng på Barnens hus nu. Ska kika lite och lämna tillbaka en leksak (om det går) och byta den till nånting annat! :) Nu vet jag iallafall vad han Emil ska få när han fyller år! :)


Äter glass i vårvädret :)


Emil skottar massa grus!


Mmm.. gott med glass! :)


Emil och Kate!

Välkommen på 2årskalas!

Nu är jag minsann ute i god tid! :)

Emil fyller 2 år den 5 Maj, en Onsdag. Vi tänkte ha kalaset samma dag. Så alla som vill/kan komma är välkomna efter klockan två! :) Säg gärna till också om ni ska komma så jag vet på ett ungefär hur många vi blir :) Och om det nu är bra väder den dagen, då blir det ett utomhuskalas här på gården! :)

Kommer säkerligen en påminnelse på det här också, haha! ;)
Då var det sagt!


Godmorgon!

Gårdagen vart lugn och skön. Efter plutt hade sovit tog vi oss allihopa ut på en promenad. Ebba fick ha klövjeväskan på sig, gick riktigt bra! :) Väl hemma så stannade jag och Emil här ute och lekte fram till klockan vart fyra. Jättemysigt! :) In på en gång för att ta tag i disken och sen var det bara att tina upp Emils middag. Chili con carne fick det bli till honom!

Efter maten så ville Emil se på Pingu på datorn. Varsågod sa jag och slog på filmen! Själv så fick jag mycket gjort.. Jag slet bort alla sängkläder, damtorkadde i vårat sovrum och sen damsög jag hela lägenheten! Superskönt att ha fått det gjort :) Sen efter att jag bäddat rent i Emils säng så var klockan så mycket att han var tvungen att sova nästan på en gång. Han var ju minsann trött också!

Kvällen spenderade jag enbart hemma i soffan. Tog det lugnt och åt glass :)

Idag vette tusan vad som händer och sker? Emil vaknade halv sju så helt okej tid enligt mig. Vi ska väl äta lite frukost och sen gå ut och leka, ser ut att bli fint väder idag! Det gillar vi :) Sen får vi se vad resten av dagen har att bjuda på :)

Ha en bra dag!

Freitag.

Det blev en rejäl rensning igår kan jag ta och meddela er! Jag hade tvätt upp över öronen. Jag hade kläder, jackor, mössor, vantar, åkpåsar(2 st), handdukar och mycket mer som jag tvättade upp! Men nu är det klart och förjävla skönt är det :) Började tvätta halv tolv på förmiddagen och jag hämtade hem det sista klockan elva på kvällen. Så ja, det var en hel del :) Dock så stressade jag inte (Med andra ord så hade det kunnat gå mycket snabbare) eftersom tvättstugan var ledig hela dagen :)

Utöver det så han jag åka till dagis många svängar igår. Klockan tio ringde dom från dagis och sa att Emil hade ramlat och slagit i tänderna och att vi behövde åka till tandläkaren! Gissa om jag fick panik eller panik?!! Jag var där efter bara 5 minuter. Som tur var så var det ingen fara alls. Då jag kom dit så lekte Emil som vanligt ute med alla barnen. Han skrek när vi skulle åka till tandläkaren eftersom han ville fortsätta leka. Hos tandläkaren gick det bra.. han kollade på Emils tänder (det gillades INTE av Mr K!) och sen for vi tillbaka till dagis. Då vart han nöjd och glad igen! ;)

Då han skulle hem så följde även mamma min med. Sen gick vi på Ica och handlade lite och sen hem igen! Emil fick mellis i vagnen på väg hem så vi stannade ute och lekte och fixade i tvättstugan. Middag vart det hos mamma/mormor, gött :) Väl hemma fick Emil ett bad och sen hopp i säng! Själv så tog jag mig en lugn kväll. Duschade, vek all jävla tvätt och kollade på tv. Skönt ;)

Idag har vi varit ute på förmiddagen så Emil fick leka med Kate. Så kul att se dom leka ihop, dom är så gulliga :) Klockan elva var vi inne igen så då vart det lunch och nu sover plutt sen en halvtimma tillbaka. Jag tänkte väl strax åka på affären och sen vette tusan? ska iallafall vänta på att Emil vaknar och då ska vi minsann damsuga och byta sängkläder.

Ha en bra dag!


Ännu ett uppehåll..

Ja, så blir det minsann ibland!

Dagarna rullar på. Fortfarande lite små krassligt här hemma, men det ser mycket bättre ut nu! Så det känns skönt :) Kom mig nyss in från en långpromenad. Jag och Anna-Karin lämnade barnen på dagis och fortsatte sen att promenera Kyrkbyn runt. Superhärligt! :) Kanske blir en till lång sväng idag, vi får se? Ebba måste komma i form! Så nu har vi dragit ner på maten också. Förhoppningsvis blir det bättre snart! :)

Idag ska jag tvätta. Har tvättstugan mellan 12-17 men ska kolla om det är ledigt redan nu. Det hade varit toppen! Ska passa på att tvätta upp Emils åkpåsar, overallen, några vantar och mössor som ej används numer + mina och Patriks vinterkläder. Ska bli skönt att få bort allt sånt från hallen för det tar då upp en förjävla plats!

Nu mina kära vänner, nu ska jag kila vidare!

Tidig Tisdag.

Godmorgon gott folk.

Igår på förmiddagen var vi bara inne och busade. Efter vi ätit lunch jag och Emil tog vi oss en promenad till Storheden med Anna-Karin + barn. Givetvis fick Ebba också följa med ;) Vi var på Kappahl, ungarna fick leka i lekparken (tokiga barn, haha!) och sen gick vi en sväng på Ica Maxi innan vi traskade hem igen. Så klockan tre var vi hemma igen. 3 timmar var vi borta och underbart väder hade vi också! :) Hemma stannade vi inte många minuter.. Jag, Emil och Ebba knatade över till min mamma och bror där vi åt middag. Gött! :) Patrik den sjuklingen fick stanna hemma och slappa i soffan.

Kvällen spenderades hos Anne i ca 2 timmar. Alltid trevligt :) Väl hemma igen strax efter tio, tog då ut Ebba och sen blev det kaos! Emil vaknade hela tiden och ville inte somna om, lyfte över han till våran säng där jag la mig brevid honom. Givetvis så slocknade jag med alla kläder på och oborstade tänder. Nåväl.. han Emil var iallafall väldigt missnöjd och inte alls på humör, så han var nog vaken till närmare två?! Låg och vred och vände på sig hela tiden. Mina misstankar var (och är fortfarande) magknip. Han grät i sömnen och var inte alls lycklig. Nåja. Lite sömn fick vi ju iallafall.

Morgon gjorde han redan halv sex?! What a fuck?! Trodde ju såklart att han skulle sova lite längre då han varit vaken så mycket, men nej nej. Så vart det inte och så har det aldrig varit! Att jag inte lärt mig det vid det här laget?! Nåja, pigg och glad var han då så det fick bli dagis idag :) Underbart väder var det så självklart tog vi oss en promenad dit med Anna-Karin och Suzie med respektive barn. Nu är jag hemma, har nyss ätit frukost och funderar vad jag ska sysselsätta mig med? Funderar på att ta en lång jävla promenad med Ebba? Tror nämligen att hunden min har gått och blivit skendräktig?! Så mycket motion och lite mat ska det bli!

Vi får helt enkelt se vad denna dag har att bjuda på?

Underbara Söndag!

Denna söndag vart inte alls som planerat. Som vanligt så jobbar jag alltid Söndagar (finns få undantag) men den här söndagen vart jag hemma. Patrik kände sig risig igår kväll och likaså idag så jag blev hemma så någon kunde ta hand om pluttis. Men ledsen för det var jag ju inte för vi har ju haft kanonbra väder idag! ;)

På förmiddagen gick vi ut med Ebba en snabbis och sen var vi ute på gården och lekte med grannarna. Emil och Kate hade jätteroligt och gick på en egen upptäcksfärd till gården här brevid :) Bra att dom åtminstone kan sköta sig själva någorlunda! ;) Halv elva kom vi oss in så då gjorde vi lunch (pannkaka som alltid på söndagar! ;) och sen fick plutt sova ett tag. Jag trodde såklart inte att han Emil skulle sova särskilt länge men han drog minsann till med 2½ timmar! Nåväl, utvilad pojk hade vi sen :)

Vid halv tre då han hade vaknat till liv och druckit vatten och dylikt så tog vi oss alla ut på en skön promenad till Storheden. Vi gick på Ica Maxi där vi handlade inför middagen + lite annat och sen delade jag och Emil på årets första mjukglass! Så otroligt gott var det! :) Gick sen hem igen och hemma var vi strax efter fyra. Jag och Emil stannade ute och lekte och väntade på Anne, Kevin och Joni (dom kom och åt middag med oss idag! :) medans Patrik gick in och började med maten.

Ungarna busade som galningar här inne innan det var middagsdags. Till middag gjorde vi fläskfilé med potatisgratäng, kall bea sås och rödvinssås. Gott! :) Dock så vart det ingen sallad idag, det glömde vi nämligen bort att köpa. Men det gick ju bra iallafall :) Blev en sen middag så sällskapet for hem nästan direkt efter för då skulle nämligen barnen sova!

Nu ikväll har jag städat undan alla leksaker som var huller om buller och överallt. Sen tog jag även tag i det extremt gigantiska diskberget som vi hade! Det var väldigt skönt att ha fått bort den stora bördan! För ett litet tag sen kom jag ut från duschen och nu sitter jag här :)

Tyvärr vart inga bilder knäppta idag. Varför vet jag inte, glömdes bara bort! :( Hoppas på lika fint väder imorgon för då har vi ju all tid i världen att vara ute på förmiddagen och leka! :) Sen blir det jobb på kvällen.

Helgen!

Godkväll.

Gårdagen vart relativt lugn. Förmiddagen spenderades hemma. Jag och Emil knallade ut med djuren en sväng men sen in igen och gjorde lite lunch. Då Emil sov så for jag och pappa till Storheden en sväng. Pappas bil gick nämligen sönder igår på förmiddagen (Mötte han vid statoil när vi var på väg hem till dom, bilen hade stannat i Statoil rondellen. Lyckat!) så han lånade bilen till Arcus hallen men innan det släppte han av mig på storheden på Kappahl. Givetvis fanns varken jackan eller byxan i rätt storlek som Emil skulle få. Typiskt! Nåväl, han hämtade upp mig lite senare och vi for hem.

Plutt hade precis vaknat då jag kom hem så han fick sig lite mellis och sen fick jag nå konstigt anfall så jag och Emil tog bilen till stan. Vi gick på Kappahl i stan men där fanns det inte heller (Jävla SKIT!) och så strosade vi på lite andra affärer i ca en timma. Rätt mysigt och skönt att bara vara han och jag :) Tittade på bilar och bara njöt av livet, typ.

Väl hemma så gick vi nästan på en gång till morfar och morbror Jonas där vi åt middag. Mormor var på stan och åt middag med en kompis så hon var inte med. Kom oss hem därifrån strax baki sex så jag och Emil plockade ihop alla leksaker och sen fick han göra natt strax baki sju. Halv åtta for jag på storheden med Suzie och handlade och sen hem igen strax efter åtta. Halv tio var jag rastlös och for till Sara&Josef en sväng och hälsade på, var ju ett tag sen nu! :) Sen hem vid elva, vek tvätt och såg tv och sen sängen. Somnade nog vid halv ett..

Idag gjorde Emil morgon halv sju, värsta sovmorgonen fick jag! ;) Vi busade på här hemma hela förmiddagen fram till lunch. Då plutt hade somnat for jag och Anne till Boden med förhoppningar av att jackan skulle finnas på deras Kappahl. Tror ni den gjorde det?! Åååh nej! Så jag köpte en ännu större storlek (104) som jag tänkte prova på honom för att se hur stor den såg ut. Vi gick sen och åt lunch på Dagobert, sen en sväng på dollarstore och sen hem igen så vi var hemma till klockan två. Provade då jackan på Emil och dramigbaklänges, den kommer att funka! :D Den var ju dock liiiite stor så ärmarna får vikas upp men annars så gick det bra ;) Så nu äntligen har jag en sak avklarad. (Plus vantarna jag köpte åt honom på stan igår ;) Då är det bara överdragsbyxor, skor och säkert nå mer kvar.

Nåväl.. Då klockan var närmare halv tre knallade jag, Emil och Ebba till storheden för en prommis. In på Kappahl igen bara för att kolla en extra gång om jackan fanns i storlek 98, men det gjorde den inte. Så vi knallade hem igen och damsög! ;) Patrik var och köpte käk medans och efter maten kom Sara&Freya hit. Så ungarna lekte lite mer än en timma och vi surrade. Även Anne kom förbi en snabbis! :) Då jag hade lagt Emil så skjutsade jag hem Sara&Freya och följde även med dom hem. Tanken var att jag bara skulle komma upp en snabbis, men det slutade med att jag var kvar där tills klockan närmade sig elva, haha! ;) Nåja. Nu är jag iallafall hemma och ska strax gå och lägga mig. Imorgon är det jobb, igen! :( Men nu börjar semestern närma sig, väldigt sakta än så länge, men den kommer så småningom! ;)


Emil och Freya tokar sig!


Freya rider på krokodilen :)


En galen Emil! :)


Emil och Freya leker kurragömma och gömmer sig bakom dörren i vardagsrummet med alla sladdar! ;)

Godnatt.

Ännu en gång..

Så hoppar jag över att blogga en dag. Men vad gör det? Ingenting faktiskt.

Gårdagen började där vi halv sex ungefär. Och som vanligt la jag mig på soffan och slumrade till och från medans Emil såg tv och lekte :) Halv nio lämnade jag plutt på dagis och vi tog bilen den här gången. For hem, åt frukost och sen vidare till stan där jag mötte upp Jenny! Vi strosade runt i alla affärer och jag har nu äntligen hittat en jacka och byxa till Emil som jag mest troligt ska införskaffa. Det blir bra! :)

Väl hemma igen strax innan tolv så var det bara att ta tag i disken samtidigt som jag fixade lunch! Så lite stressigt vart det att hinna med allt, så det fick bli bilen till dagis igen! Blev en snabb dusch innan jag skjutsade la familia till Mjölkudden och jag själv for vidare mot jobbet..

Idag fick jag sovmorgon till klockan åtta. Då kom Patrik och väckte mig så vi bytte av. Emil har gormat och hostat som själva fan inatt så Patrik hade knappt fått nån sömn. Själv sov jag som en stock, som vanligt! Hehe ;) Idag är det skitjävlatråkigt väder! Ingen vårkänsla alls finns här nu :( Föhoppningsvis kommer den tillbaka snart. Ska iallafall åka till Storheden då Emil vilar, ska kika om jackan och byxan finns där i hans storlek. Jag hoppas verkligen på det! Så då blir det kanske att köpa det idag så man är säker på att det finns kvar :)

Nu ska jag kika lite tv och strax tralla ut med djuren (Hjalle är också här) så dom får göra sina behov!

Så var en sak ur världen!

Godkväll.

Morgonen spenderades här hemma. Diskade och donade på. Vid halv tolv gick jag till mamma (dock så var ingen hemma men det gjorde ingenting, skulle bara låna datorn och skrivaren! ;) så nu har jag äntligen fixat klart med alla papper som ska in till skolan och även skickat iväg ansökan. Det var liiiite jobbigt att stänga igen kuveret, ifall jag nu skulle ha missat något. Men det gick nog bra tror jag! Så nu väntar jag med spänning till i sommar ;)

Då jag var klar med papprerna och även hade skickat iväg det så gick jag hem till Suzie och Ronja där vi satt och surrade tills det var dags att gå till dagis för att hämta grabbarna! Emils overall var, som förväntat, grisig som bara fan! Och idag hade han även haft stövlar, galonbyxor och galonvantar.. Men det märktes då inte, haha! Grisunge! ;) Vi promenerade iallafall hem så jag fick trycka i mig lite mat och sen for jag till jobbet.. På jobbet gick det hyffsat bra. Och jag han även med att beställa hem blanketter från CSN nu på kvällen också så jag har fått det överstökat. Känns toppen! :)

Imorgon så ska jag till stan med Jenny medans plutt är på dagis. Ska kika runt lite och se vad det finns för utbud på utekläder och skor till han Emil. Dock så måste jag vänta tills lönen kommer men det skadar ju inte att kolla efter lite. Sen blir det ju även jobb på kvällen, men efter det så är jag ledig i två dagar. Skönt! :)

Nu ska jag nog sova, är grymt trött!


Så här ville Emil gå klädd till dagis..


Först sin svarta pyjamas, sen mammas rosa linne som han trätt på HELT FEL, och sist men inte minst pappas röda t-shirt som han har runt midjan!

Tror ni han fick åka så till dagis? Det får ni allt lista ut själva ;)

Onsdag.

Godmorgon!

Igår skrev jag ingenting i bloggen, konstigt. Men om jag ska vara helr ärlig så var det ingenting jag tänkte på. Blev iallafall en morgonpromenad till dagis med Anna-Karin plus barnen, sen fortsatte vi med en längre promenad efter dagis och sen hem igen. Skönt! :) Ebba fick såklart också följa med :) Var enbart hemma igår innan det var dags att hämta plutt från dagis, och det var riktigt skönt. Tog det allmänt lugnt.. diskade lite, tog mig en dusch och bara var :) Sen vart det jobb på kvällen, som vanligt.

Idag tog vi oss också en promenad till dagis, riktigt skönt var det! Och nu sitter jag framför datorn och äter frukost, fil och flingor :) Vad denna dag har att bjuda på har jag ingen som helst aning om. Antagligen blir jag bara hemma, rätt skönt det också ibland :)

Egentligen hade jag behövt gå på stan och kolla vad som ska inhandlas till Emil. Han behöver överdragsbyxor, vår/höst jacka, gympadojjor, tumvantar och säkert något mer som jag missat! Puuuh, blir en dyr shopping då lönen kommer :/ Plus att plutt fyller år så det ska inhandlas nåt paket plus fika. Gruvar mig redan!

Nu ska jag fortsätta plocka undan här hemma.

Måndag = Söndag.

Visst är det så. Denna Måndag är en röd dag, alltså en Söndag. Samma visa var det på jobbet idag, jobbade mellan 12-18. Som på Söndagar! Tur att det är betalt som en Söndag också, annars hade jag valt att vara ledig idag :)

Som sagt.. dagen har spenderats på jobbet. Han busa lite med Emil när jag kom hem innan plutt skulle sova. Så kul att komma hem en kväll innan han har hunnit gå och lägga sig. Man ser verkligen hur glad han blir när jag kommer innanför dörren. En bamsekram fick jag. Mammas guldklimp! :)

Då Emil gick och la sig for jag på Ica Maxi och handlade lite nödvändigheter och även onödigheter. Så snart är det filmtime, Johan Falk, sista filmen. Hoppas verkligen att dom gör fler filmer för dom är verkligen bra! Dock så missade jag första filmen så den måste jag se nån gång framöver. När det nu blir?!

Imorgon är det dagis för lillhjärtat. Om det är skönt ute tar vi oss en promenad dit och sen fortsätter jag och Ebba att promenera kyrkbyn runt. Det är iallafall min tanke, får se imorgon om det blir så eller ej. Ibland har jag en tendens att bli lite slö ;)

Nu en rök med Anne, hon var tydligen här utanför :)

Äntligen vår!

Iallafall om man utgår från denna dags väder. Underbart väder har vi haft idag! :)

Emil vägrade att somna efter lunchen, totalvägrade! Han strejkade även med att stå i sängen och bajsa och då vet han att jag kommer, haha! Nåväl.. faster Sara kom hit så då fick hon ta upp Emil. Han fick helt enkelt klara sig utan sin vila!

Där vid 1-2 tiden begav vi oss mot stugan i Måttsund. Var ute mest hela tiden i det underbara vädret! Satt vid elden och mös medans Ebba grävde ner sig i snön (bokstabligt talat!) och Emil sprang runt och klättrade i snöhögar och lastade upp en massa ved! ;) Korv grillade vi till middag som vi åt med potatissallad, bröd och såklart ketchup och senap. Gott var det :)

På vägen hem så var Emil så extremt trött så Sara fick hålla han vaken med kameran och en massa annat bus :) Och han höll sig vaken hela vägen hem, så vi lyckades! :) Var hemma vid fem tiden ungefär, då ville Emil se på sitt favoritprogram Pingu på datorn, så visst fick han det. Varva ner lite :) Elina och Josephine kom förbi vid halv sex tiden ungefär. Elina skulle hämta sina kläder som hon lämnade här igår och då lät vi barnen leka ett litet tag också :) Sen fick sig Emil ett välförtjänt bad och sen hopp i säng klockan sju. Gissa om han var trött?! Oooh ja!

Vid åtta for jag förbi Anne en sväng där jag, hon och Sara satt och surrade. Kom hem till tio, tog ut Ebba, åt en kvällsmacka och nu sitter jag här :) Har precis gått igenom alla bilder på kameran för den hade jag faktiskt med mig idag, för en gångs skull! ;)

Så nu avrundar jag med lite bilder från dagen :)


Världens bästa hundar! :)


Världens bästa killar!


Emil, pappa och faster!


Världens bästa Ebba!


På väg hem..

Godnatt!

Verkligen otippat!

Goddag.

Gårdagen började klockan sex - halv sju. Skönt :) Just innan tio for jag, Emil och Ebba till stan, Stadium. Vi var nämligen ute efter ett par gummistövlar åt lilleman! Och se på fan, hem kom vi tillochmed med två par stövlar! Det är inte illa ;) Ett par var på rea och det andra på ordinarie pris, så 198 kronor vart det. Inte alls farligt! Då kan man ju ha ett par hemma och ett på dagis, perfekt :)

Väl hemma så gjorde vi oss en snabb lunch, det fick bli pyttipanna, rödbetor och stekta ägg. Gott! :) Då Emil sov så passade jag på att plocka undan, diska, fara förbi bolaget och duscha! Bra att man är effektiv ;) Klockan tre var vi allihopa hos mamma och pappa. Blev påskmiddag och lite alkohol. Gud förbannat var mätt jag var efteråt, orkade knappt gå hem! Haha :) Patrik och Ebba gick hem lite tidigare. Då jag och Emil gick hem (kring sex tiden) så mötte vi upp Elina som följde med hem till oss.

Blev en tjejkväll igårkväll :) Då Emil hade lagt sig så sminkade jag mig fort och sen gick vi till bussen där vi även mötte upp Anne! Så vi for till Lerbäcken där Helena och Madde var. Trevligt :) For sen ut på krogen och det var mindre kul faktiskt. Alltid roligast på förfesterna, iallafall enligt mig :) Så jag och Anne for hem väldigt tidigt, redan klockan ett. Men skönt var det :)

Idag är jag inge bakis alls. Klev upp halv tio och var pigg och glad! :) Till lunch har vi käkat köttbullar, det går alltid hem hos Emil ;) Nu ligger han i sängen och är jättearg! Vill inte alls sova, men det vill jag! Så vi får se om han somnar eller ej. Ifall han somnar så ska vi iallafall åka till stugan då han vaknat till liv. Middag blir det där med farmor, Björne och faster Sara! :)

Nu ska jag sysselsätta mig med något annat. Ha en bra Söndag! :)

Ännu en dag förbi..

När man är ledig så går dagarna superfort! Även fast man inte gör något särskilt speciellt. Konstigt att det alltid är så!

Nåväl, då plutt vaknade gick vi ut på äventyr. Var ute till klockan vart närmare halv fyra, då for jag och Emil till coop där vi mötte upp Anne och Kevin. Anne handlade hem lite och jag köpte bara godis, till påskägget och till mig själv ;) Sen for vi vidare hem till dom där ungarna lekte och stojade och jag och Anne surrade (så gott det gick, då barnen inte överröstade oss med andra ord!) i köket medans hon fixade middagen. Jag och Emil blev bjudna på middag idag (rättare sagt; jag bjöd in oss själva, haha! ;) Blev potatisbullar, bacon och lingonsylt. Supergott! Har inte ätit det sen skoltiden så jag kom faktiskt inte ihåg om jag tyckte om det eller inte, men det gjorde jag :)

Ikväll har Emil fått sig ett välförtjänt bad. Det gillas av både han och mamma! Dom luktar såååå gott när dom är nybadade :) På ett tag ska jag åka förbi Anne och chilla. Alltid trevligt med sällskap :) Måste bara vänta på att Patrik och Ebba kommer hem, dom for iväg en sväng.

Och imorgon är det påskäggs dags. Hoppas Emil blir glad för sitt påskägg. Med sina bilar, traktorn och lite lite godis :) Han ska få det på morgonen så han hinner leka med sina nya saker :) Sen blir det förhoppningsvis påskmiddag hos min mamma och pappa. Det är det som är tanken iallafall, dock så var min bror sängliggandes igår hela dagen pga illamående och idag har tydligen pappa legat hela dagen :/ Men vi får se imorgon. Ska försöka komma ihåg att ta med kameran också för en gångs skull.

På återseende!

Långfredag.

Goddag.

Igår var det skärtorsdag. Jag och Anne for iväg strax efter tio, vi for först på Hm på storheden där jag bytte t-tröjorna som farmor köpt åt Emil. Var tvungen att byta till större storlekar! Sen for vi en sväng på skokanonen där vi bara kikade lite. Sen vid elva tiden så for vi till Dagobert där vi käkade lunch. Väldans gott! :) Sen skjutsade jag Anne till jobbet och for sen hem. Så lite fick man gjort under dagen iallafall ;)

Jag och Ebba promenerade sen till dagis och hämtade plutt. Då vi kommit oss hem så ringer Helena och vill komma förbi, självklart fick hon ju det! :) Så vi satt och surrade ett tag medans Emil skulle visa alla finesser på sin buss, haha ;) Strax efter fyra for Helena hem och vi knallade över till mormor&morfar där det bjöds på middag. Gratis är alltid gott! ;) Kvällen spenderades hemma i soffan där jag såg tv. En paus från tv tittandet blev det mellan kvart i nio till kvart över nio, för då hämtade jag Anne från jobbet. Men sen intog jag minsann soffläge igen ;)

Idag vaknade vi klockan sju, rena rama sovmorgonen! Jätteskönt var det. Vi har mest bara varit här inne och sett på barnprogram och lekt. En snabb prommis blev det till Statoil där vi handlade mjölk, men sen hem igen! (Typiskt att det blir sånt här slask väder då Emil har sina regnbyxor på dagis. Och gummistövlarna är för små så jag har inte hunnit köpa nya ännu!) Blev korvstroganoff och ris till lunch, det gillar vi. Nu ligger Emil i sängen och gör ett försök till att sova, jag hoppas det går bra! :)

Får se sen vad vi sysselsätter oss med idag. Det återstår att se! :)

Kalasande!

Godmorgon.

Gårdagen spenderades lite här och var. Halv nio lämnade jag plutt på dagis. For hem och käkade frukost och sen drog jag iväg på mina ärenden :) Förbi Dollarstore och handlade lite smått och gott, var förbi Fanny och hämtade min kamera och sen förbi Loke där jag lämnade ett påskägg till honom från Emil ;) Väl hemma så var klockan redan kvart i tolv så var tvungen att snabba mig lite.. Blev en snabbdusch för sen var jag tvungen att slå in Jossans presenter och även packa Emils väska.

Jag och Ebba tog oss en promenad till dagis där Patrik kom och hämtade upp oss. Vi for direkt till Piteå, Durrudden, där vi skulle firra Josephine som fyllde 4 år igår! :) Ojsan hoppsan vad stor hon har blivit, tiden bara springer iväg! Man hinner ju knappt med. Blev iallafall presentöppning då vi kom dit. Sen härjade barnen (Emil, jossan och Wille) fritt medans vi äldre surrade :) Middag bjöd Elina på så det var ju skönt :) Och efter maten droppade det in mer och mer folk hela tiden och fika dukades fram. Supergott var det! ;)

Just efter sex drog i oss hemmåt. Satte mig där bak med Emil för att hålla honom vaken. Det gick bra som tur var :) Väl hemma så lämnade Patrik av oss och han for vidare till Daniel för att se på Hockeyn. Vi var hemma rätt sent, strax efter sju, så Emil fick mysa i soffan medans jag packade upp allt och fixade välling mm..

Anne kom förbi på kvällen och hängde med mig. Käkade en massa onyttigt, kolla tv och surrade. Alltid trevligt :) Halv tolv kom jag mig i säng och skönt som fan var det! Var helt slut i huvudet efter allt kalasande, jag är inte van med så mycket folk, haha! :P

Vad som händer idag återstår att se. Världens tråkigaste väder är det då iallafall :( Ska en sväng på storheden med Anne och sen ska jag skjutsa henne till jobbet klockan tolv. Emil ska hämtas från dagis halv två, men sen vette tusan vad man ska sysselsätta sig med? Det får vi se..

Bjuder på lite bilder från gårdagen :)


Jossan öpnnade paket från oss. Hon fick två necesärer(?) som innehöll kammar, hårspännen, hårnålar, hårband, armband, halsband oh hårsnoddar. Sånt där tjejigt ní vet! ;)


Emil och muntra Patrik, haha! ;)


Wille, Jossan och Elina :)


Barnen vid barnbordet :)


Här sitter dom och låtsasfikar :)


Emil vart då lycklig över sin porslinsmugg! ;)


Jossan öppnar ännu ett paket av mormor sin!


Pappa och Emil tokar sig :)


Jag och Elina fixar maten..


Alla tre verkar törstiga! :)


Gott med tårta! :)


Jag sa till Jossan att bjuda på det störta leendet hon kunde, och visst gjorde hon det! ;)


Världens bästa Emil :)


Tårta dags! :)

Tack för mig :)

RSS 2.0