Barnfri

Precis kommit hem från mamma, har varit och lämnat lillplutten där. Han har kommit till den åldern att han blir jätteledsen när mamma går ifrån han, men nu blev han inte det. Jätteskönt! :) Jag vinkade och sa hejdå, han bara skrattade, haha :) Om han är ledsen när jag går så skär det i hjärtat :( Tur att han var glad idag! :)

Dagen har mestadels spenderats hemma. Emil vaknade klockan två efter sin powernap så då tog vi på oss kläderna och for och lämnade resesängen och dylikt hos mormor och morfar, sen till bolaget och sen till Karlshäll där vi tog en skogspromenad. Ebba var gode nöjd att få hoppa och spinga dit hon ville :) På tal om Ebba så märkte jag igårkväll att hon hade ont i ena tassen, så givetvis kollade jag var det var, och då såg jag att ena klon hade gått sönder :( Den hade delat på sig så jag såg pulpan. Men idag har hon inte ont, (vad jag märkt iallafall) så förhoppningsvis läker det ihop av sig själv.

Nåväl, när vi kom hem från promenaden gick jag direkt till mamma så Emil fick äta gröt där och nu sitter jag här. Känns som att jag har hundra saker att göra innan vi ska fara och bussen går kvart över sju från Sunderbyn. Patrik tycker jag ska skynda mig, han tror nog att jag är segare än vad jag är, haha! Jag är faktiskt rätt snabb av mig ;) Men jag måste hinna göra nå käk som går snabbt, (korv och makaroner, vad annars?! ;) duscha, fixa mig iordning och ta ut Ebba innan vi far. Men det får Patrik göra, annars förstörs min frisyr i onödan! ;) Måste nog börja med maten nu?!

Sup och svälj, trevlig helg! ;)

Äntligen Lördag :)

Uppe före tuppen idag. Emil var snäll med mig idag och och sov till halv sju :) Så nu känner jag mig pigg och vi är uppe och leker! :) Får se om jag kanske går och vilar med Emilsen igen? Måste ju orka med kvällen? ;)

Gårdagen blev lugn. Var hemma resten av eftermiddagen och vi lekte och busade. När Emil hade somnat for jag och Anne på Ica Maxi för att köpa gotta. Jag köpte lite godis, men kom även hem med 2 stycken mössor åt Emil ;) 2 höst/vår mössor.. Blev inte särskilt dyrt, dom var på rean. Så 2 mössor för 25 kronor, jag hade råd! ;) Sen for vi hem till henne och snaskade och pratade bajs som vanligt.

Idag är det partaj, som jag har längtat! :) Emil ska sova hos mormor och morfar, vi går nog dit så han får käka middag där. Sen ska jag hem och fixa mig, och sen tar jag och Patrik bussen till Hertsön! :)

Funderar även på om jag ska slinga håret idag? Jag är i valet och kvalet? Ska fundera lite till, Anne kunde hjälpa mig! :)

Usch, Emil har bajsat, han klättrar på min stol och luktar illa. Ska nog byta blöja, såhär kan han ju inte gå runt och lukta :) Sklriver säkert sen!

Fredag hela dagen.

Klockan är nu två. Kom precis in från en promenad med Emil och Ebba. Emil sover fortfarande och Ebba äter en SEN frukost, haha! :) Snart kommer även Patrik hem, han slutar klockan två.

Dagen har varit bra. Emil vaknade lika tidigt idag som igår, närmare halv sex! Fast den här gången lyckades jag få han till att somna om efter vällingen, så vi klev upp klockan åtta. Och jag kände mig så sjukt utvilad, helt underbart :) Vi åt frukost, lekte och donade innan vi gick ut med Ebba. Blev en kortis runt Marieberg. Lämnade Ebba hemma och så kom Anne och Kevin och hämtade upp oss. Så idag har vi varit med Marie och Vincent, Marie har klippt både mig och Anne. Riktigt nöjda blev vi :) Fast det blir jag ju alltid :) Vi var hemma igen till ett och sen dess har vi varit ute, så vi har inte hunnit göra nå mer än så länge.

Jag ska nog passa på att ta mig en smörgås innan busen vaknar! (Vilket han kommer göra vilken sekund som helst eftersom han ALLTID vaknar då jag ska äta)

Trevlig helg.

Ännu en date!

Fast denna gång blev det med 2 stycken ;)

Emil vaknade till liv vid halv fem, så vi packade hans väska, klädde på oss ytterkläder och sen gick vi ut med Ebba. Blev en snabbis runt Marieberg så hon fick kissa&bajsa. Går in och lämnar Ebbs och sen går vi ännu en kväll till Suzie och Rasmus! :) Men idag var även Anne och Kevin med så det var supertrevligt :) Vi satt och surrade, barnen härjade på hejvilt och sen åt vi kycklingmackor till middag ;) Supersmarrigt!! Anne och Kevin brummade hem efter ett tag och jag och Emil stannade. Vi myste på och sen fick han på sig pyjamas och äta välling och SEN gick vi hem. Han slocknade direkt! Även denna gång så fick han vara vaken lite längre, hoppas bara att han vill sova imorgon! Det vill åtminstone jag!

Imorgon på förmiddagen ska jag och Anne plus barnen hem till Marie och Vincent för att frisera oss lite. Ska bli skönt, måste verkligen klippa luggen, jag ser ju för fan ingenting! Haha. Perfekt att få det gjort imorgon för på Lördag är det ju galejj ;)

Nåja, hade ännu en gång ingenting vettigt att skriva egentligen. Hade bara lust att skriva :)
Nä, nu borsta tänderna och sen godnatt.


Bra dag! :)

Morgonen började väl inte sådär superbra. Men dagen har bara blivit bättre och bättre :)

Jag och Emil gick och la oss igen och vaknade efter en timma då Marie ringde och väckte oss! Den busen ;) Men det gjorde absolut ingenting, skulle ju hinna med att duscha och dylikt innan vi skulle iväg :) Hoppade i duschen och gjorde oss klara och sen brummade vi iväg till Pia och Meja! :) Hundra år sen (Och det menar jag också, iallafall 1 år sen ;) jag träffade Pia så det var på tiden. Så fick jag se lill Meja och hon fick se stor Emil :) Även Marie, Nathalie och andra mammor plus barn var med. Jättetrevligt var det :) Jag och Emil var hemma strax efter ett, Patrik skulle ha bilen till jobbet då.

Emil somnade i bilen påväg hem så lyfte bara över han till vagnen, hämtade Ebba och sen knallade vi ut och gick en liten sväng. Vi mötte upp Emils farmor och sen gick vi hit. Så Emil och farmor Anki har busat på bra idag :) Strax efter att hon åkt så fick Emil gröt. Han var jättetrött fortfarande men nuför tiden så vägrar han att sova på eftermiddagen, så han brukar vara pain in the ass hela eftermiddagen/kvällen, men peppar peppar, han somnade för ett litet tag sen!! :) Var länge sen han tog en eftermiddagsvila, men det gillar jag. Jag får lite egentid plus att han är mycket gladare sen också! :) Perfekt helt enkelt.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Blir nog bara hemma, men man vet aldrig.
Kommer säkert uppdatera senare också! :)

Är det såhär du bjuder tillbaka?

Smått less och jätte jätte trött just nu.

Emil fick vara vaken längre igår eftersom vi var iväg, han fick vara vaken en timma mer än vanligt. Men självklart så vaknar han 05.20 och ska kliva upp!! Är det tacken för att han fick vara vaken längre igår och leka med de andra barnen? Han var iiinte snäll med mamma sin, det tycker inte jag! :( Såhär tidigt har vi aldrig klivit upp..

Bara att le och se glad ut. Men det är inte alltid så lätt, speciellt inte då jag är supertrött.

Nu sitter han här nedanför mig och leker med internetdosorna, tur att nånting roar han, åtminstone några minuter ;)

Nu ska jag sluta vara så pesimistisk, men kan lätt bli så då jag inte har något morgonhumör för fem öre. Som tur är brukar jag bli på bra humör jättefort! Det börjar redan bli bättre, haha :) När jag väl klivit upp från sängen så brukar allt vara okej, men innan det så är jag jätteond ;P

Tänkte egentligen inte gå och lägga mig igen då Emil somnar om, men jag tror jag gör det iallafall. Han borde inte vara vaken så länge till så det ska bli skönt att få lägga sig ner igen ;) Jag får ta en dusch sen när vi klivit upp istället.

Aja. Godmorgon då gott folk :)

Daten är slut.

Så var det kväll.

Blev en promenad runt indstriområdet med Ebba plus att vi gick en liten omväg på väg hem, så vi var ute i lite mer än en timma, jättehärligt var det! :) Väl hemma så lattjade vi på och gjorde ingenting vettigt. Vid fyra tiden knallade vi till Suzie och Rasmus. Jag lekte med barnen medans Suzie duschade och sen började hon med maten. Blev en enkel rätt, Spaghetti och köttfärssås, men det är alltid lika gott :) Sen blev det lite surr och halv sju så kom även Elina, Jossan och Lars! Jättekul att se dom, hur länge sen som helst nu. Jossan är ju värsta stora tjejen, gullungen ;)

Strax före åtta var vi hemma så det var bara att lägga Emil på en gång. Han är så söt när han är sådär trött, det är som att han väntar på att få gå och lägga sig, för så fort jag lägger ner han så lägger han sig på sidan och somnar på en gång. Han vet hur han vill ligga, haha ;) Min sötunge!

Själv så sitter jag bara och ugglar. Patrik slutar halv elva så det är ju en timma kvar. Får försöka sysselsätta mig på nå sätt, blir väl att jag fastnar vid datorn som vanligt ;)

Imorgon vet jag inte vad som händer och sker. Antingen om vi skulle till stan eller om vi skulle hem till någon och fika? Vi ser ju, vi skulle höras på förmiddagen. Nu ska jag surfa vidare.

Jag ska på date!

Blev inte att fara till staden idag, men imorgon var Marie och Vincent sugna så då hakar vi nog på! :) Jonna, om du läser det här så kan ni väl följa med imorgon, eller är ni upptagna då också?! ;D

Emil har ätit lunch för ett tag sen, idag fick han gröt till lunch. han fick även äta själv vilket resulterade i att jag då hade ett jävligt grisigt barn ;) Men det är kul, han har så roligt, så vad gör lite gröt överallt? ;) På en timma ungefär knallar vi ut med Ebba, blir nog en sväng runt industriområdet vid kyrkbyn, rätt lagom sträcka faktiskt. Sen i eftermiddag ska vi knalla ner till Suzie och Rasmus. Jag kom på den smarta idén att vi kunde äta middag ihop. Varför ska vi bara sitta och ruttna på varsitt håll när man kan umgås och göra mat? :) (Både Magnus och Patrik jobbar kväll) Så dit ska vi sen. Även Ebba fick följa med, katten får vara på dasset medans :) Kul för Ebba att komma iväg också, och inte bara sitta här hemma hela tiden. (Ja, förutom då hon är på promenad såklart)

Nu blev det mycket skrivet, fast ingenting vettigt :)
Ska leka nu, hejdå

Onsdag

Då är vi redan mitt i veckan. Dagarna går så fort fast jag inte gör nå speciellt om dagarna. Konstigt.

Idag känner jag mig inte lika trött som igår, fast jag är trött, det kan jag lova. Egentligen borde jag vara tröttare idag eftersom det blivit mindre sovtimmar, men tydligen inte. Idag blir det nog att gå och vila med Emil då han somnar om, det är så mysigt! ;) På tal om Emil så började han ju för någon dag sen att ställa sig upp mot saker såsom tv-bänken, soffan och favoriten är spisen. (På tal om det så håller han precis på att klättra upp för stolen som jag sitter i, haha) Så igårkväll/natt då jag pratade med Suzie i telefonen så sa jag att jag tyckte det var konstigt att han inte ens har försökt ställa sig upp i sängen sin, det borde ju vara det enklaste.. Bara för att jag sa så igår så hade han ställt sig upp i sängen imorse, mammas sötgris!! ;) Nu händer det saker heeeeela tiden :)

Idag kanske (men bara kanske!) vi skulle till stan med Jonna och Ellen. Jag var sugen på en lunch/fika men vi får se om dom har tid. Dom är ju alltid uppbokade!! ;) Så nu är det på tiden Jonna, okej? :P Det hade varit trevligt iallafall.

Nu är det även bestämt att vi ska till Maria och Henrik på Lördag på inflyttningsfest. (Om inte nånting skulle dyka upp, såsom att Emil blir sjuk eller liknande) Det sa bli superskoj, kul att få se nya ansikten och träffa nytt folk! :) Anne kom förbi igår med kläder som jag ska låna, det här kommer nog bli skitabra ;)

Ska ta en tokig Emil nu, vi ska gå till vardagsrummet och LEKA ;)

Dagen blev inte hemsk.

Nej, den har flytit på väldigt bra trots allt ;)

Emil åt lunch vid elva tiden och sen for vi på Ica Maxi. Fatta mycket pengar jag tjänade in på grund av rabatt kuponger, haha! :) Jag handlade 3 paket med blöjor, 11 burkar med mat, en pyjamas åt Emil, (Jag veet, skulle inte köpa fler, men dom hade ju fått in massa nytt, haha!!) en kartong(?) gröt, lök, potatis och en chokladbit till mig. Hela kalaset gick på 470 kronor! Värsta kapet tycker jag :) om ja hade skippat pyjamasen hade maten gått på 370 kronor, och det är ju ingenting med tanke på att varje blöjpaket i vanliga fall kostar 100 kronor styck. Så nu har jag sparat in pengar, duktigt Lisa! ;)

När vi kom hem slappade vi ett tag och sen tog vi oss ut på en promenad med Ebba, var ute en timma, riktigt skönt var! :) Efter Emils middag, gröööt, så gick vi till mamma och åt pannkakor. Även Emil fick smaka och han tyckte det var super smarrigt! ;) Blev galen då det tog slut, haha :) Kom oss hem till sex och då fick han hoppa i plurret, mysa med mamma, ta på nya pyjamasen och välling. Han slocknade klockan sju, skönt!

Strax före åtta kom Anne och hälsade på, jätte trevligt med besök då Patrik jobbar kväll. Så vi satt och surrade och drack läsk (som vanligt!) till klockan tio och då for hon vidare.

Nu är Patrik hemma sen ett tag tillbaka, skönt att ha sällskap, haha. Annars blir det alldelens för mycket telefonsamtal och rökande :P Ska ta och gå ut med Ebba sist svängen nu.

Vi ses!

Det slår ALDRIG fel..

Jag han inte ens klä på mig efter duschen så hade Emil vaknat. Jag visste det! Det slår ALDRIG fel, haha! Tror han vaknade 5 minuter efter att jag skrev förra inlägget. Kunde ändå äta frukost, jag och Emil satt tillsammans och åt. Jag åt flingor och fil och Emil fick äta smörgås rån med smör på, det är supergott! ;) Också blir det kladdigt, men det bjuder vi på ;)

Nu ska jag ta en grinig pojk.

Lite bättre nu

Det har inte gått många minuter sen jag skrev förra inlägget. men jag är redan på bättre humör. Emil somnade om klockan åtta så nu har jag precis kommit ut från en efterlängtad dusch! Kunde inte ha blivit bättre just nu, haha. Och jag är mest stolt över att jag lyckades stå emot att somna om, händer inte ofta! ;)

Efter Emil ätit lunch så ska vi på Ica Maxi och handla blöjor, gröt och dylikt. Hoppas dom fått in nu? Men det tror jag. Emil tycker om att handla, finns så himla mycket att titta på så han får ju självklart följa med :) Sen blir det förhoppningsvis en långpromenad med Ebba, kanske runt Kyrkbyn, vi får se vars det bär av.

Nu ska jag klä på mig lite kläder och förhoppningsvis hinna äta frukost innan Emil slår upp sina små ögon, han tajmar ju alltid in att vakna precis då jag ska äta. Hoppas att han inte gör det nu bara! ;)

Kommer bli en dålig dag!

Känner på mig att dagen bara kommer bli värre och värre, den har redan startat otroligt dåligt!

Jag har ingen ork eller energi att kliva upp på morgonen. Nuför tiden kliver vi inte upp kring sju - halv åtta som vi gjorde tidigare, nu vill han Emil kliva upp mellan halv sex och sex. Det känns kan jag säga! Speciellt då jag har jättesvårt med att sova på kvällarna :( Igår var den tidigaste kvällen på länge, och då gick jag och la mig vid tolv. Tror ni jag somnade då? Neeeej, kanske kvart i ett. Så det blir inte så många timmars sömn helt enkelt. Och det känns i kroppen! Och i psyket. Känns som att jag ska brista hela tiden. Snart bryter helvetet ut!

Jag har en dålig dag idag. Märks det? Vad denna dag har att erbjuda har jag ingen aning om, sitta hemma antagligen. Finns inte så mycket annat att göra. Vad brukar jag göra?

Har heller ingen ork att göra nå ordentligt med Ebba. Synd, jag vet. Men det är ju så jäkla tråkigt att promenera. Speciellt själv och att man ALLTID går samma vägar. Usch! Förhoppningsvis kommer jag till en bättre period snart. Kanske en period då man är lycklig och glad och har en jävla massa pengar? HAHA.

Nu har jag klagat färdigt.

En dag på stan

Idag har varit en bra dag, hittills ;)

Jag och Anne plus barnen tog bussen till stan strax efter tio snåret. Gick till skomakaren (Anne skulle lämna in skor) och sen till M&P för en lunch. Barnen fick leka först, sen äta lunch och SEN beställde vi mat åt oss. Jättegott och trevligt var det, länge sen sist jag var till stan. Efter lunchen traskade vi runt i alla olika affärer. Idag kom jag inte hem med så mycket iallafall, tur det ;) Jag köpte 3 par trosor och ett linne till mig, ett par JÄTTEsnygga jeans åt Emil, (Även dom i strl 80 som han kan ha sen) två par sockar åt han och så fyndade jag 2pack fingervantar. Man kan aldrig ha för många vantar plus att vi tappat bort nästan alla våra! :P Hittade även en skitsnygg jacka på Polarn och pyret som jag vill ha till Emil, en vår/höst jacka. Det var 30% rabatt, men den var ändå för dyr :/ Kanske att jag har råd om dom sänker den ännu mera :) Jag kan ju alltid drömma, haha! :P

Kom tillbaka till Gammelstad strax efter två så då gick jag och lämnade Emil med hans morfar och så tog jag ut Ebba i skogen. Vi kastade snöklimpar och pinnar, då blev hon glad! :) Var inte ute sådär jättelänge, en halvtimma iallafall, hon fick springa av sig lite åtminstone! :) Gick och hämtade Emil och sen dess har vi varit hemma. Emil har fått gröt och sen har vi pysslat på här hemma :) Emil är nu SKIT trött, men han vägrar att sova. Skitunge! ;) Längtar tills klockan blir sju och han sover, han är inge rolig att umgås med när han är såhär, ingenting duger. Men det är bara att härda ut :) Just för tillfället sitter han nedanför mig och leker med en snusdosa, haha :)

Ska försöka sysselsätta han nu, sen en snabb rastning av Ebba!

Våran dag!

Då var det kväll och strax sovdax!

Dagen har varit bra. Efter Emil åtit lunch gick vi till mamma och pappa och lämnade lilleman för vi tänkte göra lite ärenden och han har så jääkla tråkigt i bilen. Så vi han storhandla, byta kupévärmaren, köpa nya torkare till bilen och hem och plocka upp all mat, på lite mer än en timma. Det är väl rätt snabbt, eller? ;) Efter det så gick vi och hämtade Emil och vi tog oss en promenad runt storsand, Ebba fick springa lös hela tiden. Lyckligare hund får man ju leta efter, haha ;) Och självklart så glömde jag kamren, som vanligt! :(

Sen har vi bara varit hemma hela dagen. Myst och lekt. Emil fick bada ikväll för han älskar ju det så sjukt mkt, då snackar vi om lycklig kille! ;) Han stupade i säng kvart över sju, skita trött var han!

Strax efter åtta så brummadej ag till Ica Maxi, tänkte handla massa blöjor, gröt och dylikt. Men när jag väl är där så har dom varken blöjor ELLER gröt! (iaf det som jag skulle ha) Har aldrig varit med om det tidigare, riktigt störande, haha! nåälv, det går ingen nöd här hemma, vi har så vi klarar oss, men vi behöver ju mer snart. Får åka igen på Tisdag och hoppas dom fått in då ;) Väl hemma så kom Anne och Suzie förbi, skitskoj :) Satt och surrade om allt och inget.

På tal om nå helt annat så har Emil ställt sig upp efter en möbel idag för första gången! :) Han är ju sp stor nu min lil kille :) Slänger in en bild så ni har bevis ;)


Kan ju även påpeka att han var jätteledsen, tror han tyckte det var läskigt att komma så högt upp :P

Så det var våran dag. Nu ska jag ta och ringa Anne! Imorgon blir det stan, wihoo ;)

Bjuder på nån till mysig bild på mina fina! ;)


Vackra djur :)


Morgonbuuuus :)



Haha, jag hittade han bakom gardinen i köket! Bus Emil ;)


Klöderna jag köpte igår, jättesöta enligt mig :)


Så jäkla kul att äta själv. Och grisigt!


Mammas duktiga kille borstar tänderna! :)


Min Ebba :)



Sömnbrist?

Kan hända. Tänker alltid att jag ska gå och lägga mig tidigt, men slutar ändå alltid med att jag sitter uppe till halv ett eller nå liknande :/ Så att sova ca 6 timmar per dygn vill inte min kropp, den vill sova mera, och nu efter många dagar (ja, veckor helt enkelt) så känner jag att kroppen är helt slut. Det känns som att jag ska däcka närsomhelst, SÅ trött är jag. Jag kan knappt hålla ögonen öppna och jag skriver fel hela tiden. (Detta inlägg kommer ta lång tid att skriva om allting ska stavas rätt, vilket är ett måste för mig, haha)

Nåja.. Vi somnade om igen vid halv nio och nu är vi uppe igen. Jag är mycket tröttare än vad jag var i morse, men det är ju såklart för att jag gick och la mig igen. Men jag känner att jag måste, är trött hela tiden! Emil håller på att härja med en utav lådorna i tv-bänken, det hör jag, han har skitkul. Låt han! ;) Han är ju nöjd så :P Klämmer han sig så kanske han lär sig? (Snäll mamma, jo jag vet ;)

Ska försöka ta mig lite frukost och hoppas jag blir mer människa.

Redan Söndag?

Igår blev det inte så mycket bloggande. Hade inte tid och så tänkte jag inte alls på det faktiskt.

Emil åt lunch vid elva och sen knallade jag och Anne och barnen till Storheden. Vi gick på Lindex och H&M. Självklart så råkade jag hitta fina saker till Emil på H&M så jag var bara tvungen att köpa, fast jag sagt att jag inte ska köpa nå mer kläder, haha! Lägger upp en bild sen så får ni se så söta dom var ;) Vi kom oss hem till halv tre så då lekte vi tlls det vart dags för gröt åt lilleman och sen for vi till Antnäs på middag! :) Blev hemmagjord pizza, det var gott :)

Emil fick byta om till pyjamas och äta välling i Antnäs och sen for vi hem, han slocknade som en sten i bilen så det var bara att lyfta över honom till sängen :) Jag var duktig och städade lite och diskade. Sen blev det duschen och efter det for jag förbi Anne en sväng. Vi drack läsk och käkade chips och godis, gött på Lördagsgodis! ;) Var hemma för elva nån gång och då blev det bara att slappa i soffan för att sen sooova.

Idag fick jag lite sovmorgon, Emil vaknade 06.20 wihoo ;) Annars brukar han vakna 05.00 ibland och bara ligger och sprattlar, haha! Så nu har vi klivit upp, han har ätit välling och hunnit bajsa en gång. Idag gav jag han den vanliga vällingen för nu har han blivit jättehård i magen istället, så vi börjar med messmör igen ikväll.

Vad den här dagen har att erbjuda har jag ingen aning om. Antagligen så blir det att vi åker och handlar idag. Ska även passa på att städa lite snabbt, iallafall en damsugning behövs! Sen har jag tvättstugan ikväll så där kommer jag spendera min tid. Som tur är så är det bara liiite tvätt så det går fort ;) Blev även bjudna på middag i Antnäs idag igen så vi får se hur vi gör.. Ta en långpromenad med Ebba står också på mitt schema, skulle verkligen behövas. Igår satt hon inne HELA dagen, min plutt :( Men det här tar vi igen, ellerhur Ebbs?! ;)

Nu ska jag springa efter Emil. Vi hörs!

Vaknar av skrik och tårar!

Klockan 06.00 vaknar jag av världens smäll. Då hade Emil ramlat ner från våran säng! :( Det tyckte han minsann inte om! Paniken kom lite smått krypandes för han hade ju kunnat skada sig! :( Nu så blev det inga skador, tror mest att han bara vart rädd, lill plutten min! :( Men allting är bra, jag gjorde välling och nu leker han här nedanför mig med våran Gitarr till Guitar Hero ;)

Idag tänkte jag och Anne plus barnen knalla till storheden en sväng. Antingen går vi på Leos Lekland eller så strosar vi bara runt på storhedens alla affärer och tar en fika, det blir säkert bra! :) Sen på eftermiddagen ska vi till Emils farmor på middag, alltid lika gott :) Ikväll blir det bara lugnt, inte många knop gjorda. Se film/tv och kanske äta nå gott, som vanligt! :P

Nu ska jag bege mig mot vardagsrummet, jag och Emil ska leka och sen ska vi sova igen! ;)

Dagen än så länge

Morgonen började som alltid. Välling, bus, lek och sen sova igen. Självklart gick ju jag också och la mig igen, så himla skönt! :) Så kvart i nio klev vi upp (för andra gången) och busade lite till tills Patrik vaknade. Vid tolv tiden så kom Sara, Josef och Freya på besök, alltid lika trevligt :) Freya och Emil var på golvet och vi andra surrade som vanligt.

I samma veva som dom for hem så passade vi på att gå ut med Ebba, Emil behövde också sova så det var ju väldigt passande! Blev en rätt kort sväng faktiskt, för sen brummade jag och Emil vidare till Marie, John och Vince! John fyller år idag (grattis grattis!) så där blev vi bjudna på jättegott fika! :) Satt och surrade, Emil åt gröt och sen for vi hem. Så vi har inte hunnit vara hemma alltför länge.

Idag har Emil nästan ätit som vanlig, äntligen! :) Till lunch åt han nästan (det mesta iaf) en hel burk med Spaghetti och köttfärssås, sen hos Marie fick han även en liten yoghurt som han åt upp. Plus gröt till middag, fast där lämnade han lite, men det var ju inte så konstigt med tanke på att han ätit en liten yoghurt typ 40 minuter innan. Så hoppas han är bra nu! :) Men ska ändå fortsätta med Majsvällingen ett tag till, vill vara på den säkra sidan.

För tillfället är Patrik och hämtar käk så det är väl det jag väntar på och fördriver lite tid här :) Emil somnade i bilen och sover än så länge, skönt! Kanske jag tillochmed kan få äta i lugn och ro? Spännande att se. Han har en tendens att vakna precis då vi ska äta. (Det har säkert alla andras barn också, haha)

Färdigskrivet.

Inga pengar ännu

Nepp, inga pengar har jag fått. Konstigt, ja! Hoppas dom kommer in idag, annars bli jag arg

Vars är mina pengar?

Satte mig precis vid datorn för att betala räkningarna innan läggdags. Men vad märker jag, att jag minsan inte har några pengar på kontot?! Vars i tusan har dom tagit vägen? Dom brukar alltid komma in just efter tolv. Hmh, aja.. får väl ta det imorgon (eller idag) då. Förhoppningsvs så finns det pengar på kontot imorgon (jaa, idag) bitti.

Godnatt på er!

Vilken tur jag har! ;)

Sårdärja. Emil och Ebba sover, Patrik är hos Daniel och jag har hunnit plocka undan och surra med Anne i telefonen :) Det som är kvar är disken men den ska jag ta snart, innan Criminal Minds iallafall :)

Dagen har varit slapp. Tog oss en promenad på dagen och sen bara varit hemma. Jag och Emil gick över till mamma och pappa och käkade middag, även Emil åt middag med oss! ;) Mamma hade gjort fiskpinnar och potatis och givetvis fick Emil smaka (fast jag tog bort paneringen;) och han tyckte det var gott, så han har fått i sig lite mat idag iaf ;) Plus att han åt 4 majskrokar, he loves it :P

Imorgon ska jag prova ge han vanlig mat till lunch och hoppas på att han äter. Han ville inte ha nå ris idag så jag försöker med vanlig mat igen. Han verkar ju ha blivit lite bättre iallafall :) Plus att han har bajsat normalt idag, äntligen! :)

Nä, nog pratat om barnmat och bajs.

Var skitsugen på nå gott inför ikväll och visste inte riktigt vad jag skulle snaska på. Men så kom jag på att jag har ju kvar läsk, ostkrokar och choklad! Kunde inte blivit bättre ;)

Nu ropar disken!

Torsdag

Seg och jävlig som vanligt är jag. Patrik har precis duschat klart så vi ska ta en promenad alldelens strax. Hoppa att Emil vill sova lite i vagnen, hade suttit fint för hans del. Och än så länge har han inte ätit nå idag heller, han VÄGRADE äta morotspurén, han bara spottade ut en och fick kväljningar, haha! Svammelunge ;) Ska koka ris åt han när vi kommer in och hoppas han vill äta det.

Nu måste jag springa efter Emil, han är ute efter några sladdar! Hej

Godmorgon tuppen!

Vaknat före tuppen idag, inge kul. Men vad gör man inte för lilleman? Eller jag har ju inget annat val helt enkelt :P Emil fick majsvälling igår kväll och har fått det nu på morgonen också, hoppas jag märker något resultat på magen, hade varit guld värt! Och jag hoppas verkligen att han får tillbaka sin matlust snart också, helst skulle det ha skett redan igår! Men det kommer.. sakta men säkert :)

Jahapp, idag då? Idag måste jag byta kupévärmaren, annars måste jag betala en ny, och det vill jag ju inte! Sen om ja orkar tar jag en tripp till växtriket, men bara om jag orkar :) Annars blir det väl lugnt här hemma. Ta någon skön promenad förhoppningsvis. Kanske tillochmed Patrik vill följa med ut? Han skulle verkligen behöva frisk luft, han har inte varit utanför dörren sen i Måndags! Tyvärr såg det ut att blåsa mycket, men det kanske avtar lite senare? Kan iallafall inbilla mig det ;)

Nu ska jag gå till Emil som börjar bli less på att vara ensam, vi hörs sen!

Oj så negativt!

Jag var verkligen negativ i förra inlägget, haha. Dagen har nog inte varit såååå hemsk som jag beskrev den! ;) Men det känns lätt så då jag (Ja, ni läste rätt!) är understimulerad, haha! :) Är så van att alltid ha folk runitkring mig och nu när jag knappt sett en endaste kamrat på hur länge som helst (Känns då som det) så klättrar jag på väggarna här hemma! Usch. Nåväl, någon nytta har jag gjort idag och det är att jag spikat upp listerna i hallen. Det var då verkligen på tiden! Men nu är det gjort :)

Söta rara mamma kom iallafall hit med Majsvälling och Morotspuré som jag beställde av henne, så nu ska jag minsan få bukt på Emils mage. Det lilla han äter kommer ut lika fort bakvägen :/ Så imorgon ska jag koka ris åt han också, han är inte så förtjust i det men sätter jag smör i så går det säkert ner ;) Så får vi hoppas på det bästa! Tycker verkligen inte om när han inte äter :(

Nu sover han iallafall, tror jag? Är tyst åtminstone. Så jag ska väl ta tag i denna lilla disk vi har, (blir inte så mycket när ingen av oss äter i princip) sen ska jag på Ica Maxi och handla lite gotta och sånt där ni vet ;) Ska höra med Patrik om han vill ha nå speciellt. Tycker så synd om honom när han inte kan prata, enbart viska. Så jag hör aldrig vad han säger, haha. Aja, då blir det inge gnäll med andra ord :P

Ha en bra kväll.

Ingenting gjort

Har inte orkat göra nånting idag. For aldrig till varken storheden eller växtriket. Det enda jag orkat göra är att ta en promenad med Ebba runt storsand. Men sen har vi bara hållt oss hemma! Hungrig är jag också, men har som ingenting att äta. Eller jo, vi har ju det, men bara frysvaror. Inte orkar jag börja tina upp nånting då ja helst av allt vill äta NU? Äh, blir väl en macka eller liknande till middag :P Inte så ovanligt för att vara jag! Emil sover nu igen, han är trött.. Inge middag fick jag i han, inte ens yoghurt nu heller :( Hoppas han blir bättre snart. Han bara fiser och fiser hela tiden, haha.

Nu har jag klagat färdigt. Det här är en dålig dag. Är så satans less på att vara isolerad! Kan jag möjligtvis ha skrivit det tidigare måntro? ;)

Ikväll far jag och köper godis för att trösta mig. Plus att jag får se folk, hahaha ;)
Nu ska jag och Ebba gå ut igen!

Tristess

Så har halva dagen gått. Nästan. Inte gjort nånting vettigt alls än så länge faktiskt, bara slöat. Patrik mår bättre nu (förutom halsen då) så jag har varit snäll och handlat en pizza åt honom :) När jag kom hem så satt Emil så sött och sov i Patriks famn, han är ju bara för gooo min lillkille ;) Inte ofta han somnar sådär bara, han måste ha varit jäkligt trött.

Hmh.. Funderar på att ta ut Ebba nu medans Emil sover för det var då fan inget barnvagnsväder idag inte! :( Sen när Emil vaknar kanske vi brummar till storheden, igen! ;) Nån som vill hänga på??

Vi hörs!

Åååh vad tidigt!

Emil vaknade före fan idag, ville kliva upp redan vid 5!! Men det kunde han fet glömma, haha :) han fick ligge brevid mig och leva rövare till halv sju :P Nu har vi alldelens nyligen klivit upp från en liten vila. Emil är pigg som vanligt men jag är sjukt trött! Usch och blä för att vara trött..

Patrik har sovit på soffan inatt igen. Han har inte spytt nånting inatt så det är ju framsteg :) Däremot så kan han knappt prata, han har blivit jättehes så man hör knappt vad han säger. Och ont har han också! Hoppas han blir bättre snart. Emil vet jag inte riktigt hur det är med.. ska fixa lunch åt han på en timma och hoppas att han vill äta. Idag får han gröt som är så himla gott! ;)

Annars vette tusan vad vi ska göra idag. Bara ta det lugnt. Måste iallafall åka till storheden och byta kupévärmaren som helt plötsligt slutade fungera! Och vi har inte ens haft den 1 månad. Så en ny ska jag minsann ha! (Givetvis har vi kvittot ;) Kanske att man svänger förbi växtriket också, vi har tydligen kvar 100kr i presentkort där, häftigt.

Ikväll är det hundhuset. Är väldigt sugen på att fara men det beror ju på hur mina gubbar mår! Så vi får se helt enkelt :)

Ska ta och ringa lite samtal nu, hej så länge!

Blåbärssoppa vs MAX mat ;)

Sådärja, då var allt stök och bök över för denna dag. Endast rasta Ebba senare en sista sväng, sen är jag HELT ledig ;)

Emil fick bada ikväll. Egentligen får han nu inte bada så mycket (får och får, BM tyckte inte det men jag gör ju som jag vill ;) eftersom han har torrfläckar lite här och där och stora röda utslag på rumpan. Han älskar att bada så självklart får han det! Jag är iallafall noga med att smörja in han efteråt. Och så köpte jag nya salvor idag som är bra mot torrfläckar, så det så ;) Sen fick han hoppa i nya pyjamasen (Neej, inte den jag köpte idag, det är en annan som vi inte använt ännu, hehe! Jag vet, jag är JÄTTEBRA på att köpa pyjamaser :P) och äta välling. Och nu åt han upp all välling, äntligen! :) Så han sussar gott sen 3 timmar tillbaka.

Jag har då hunnit plocka undan alla leksaker, diskat, handlat blåbärssoppa (till Patrik såklart) på coop, köpt MAX mat åt mig själv och nyss kom jag in från en promenad med Ebba som enbart gällde lek ;) Var ute i lite mer än en halv timma och bsuade i snön, gissa om hon var lycklig?! ;D På väg hem gick jag förbi mamma och hämtade spik så imorgon ska jag ta tag i att spika upp listerna i hallen. Vi är inte så snabba med andra ord! ;)

Nu ska jag försöka få tag i Suzie igen. Suzie, du säger att jag ska ringa och när jag ringer så är det upptaget! Vad är det för stil vaaaaa??! ;D

Kan det gå över nån gång?

Snart kväll och Emil ska sova. Han är redan trött men vägrar att vila, så då får det vara!

Dagen har varit rätt lugn och skön. Somnade om med Emil på morgonen och vi klev inte upp förrän klockan elva! Brukar inte sova så länge så jag fick lite ångest. Då var det bara att knalla ut med Ebba (Dumpade Emil med pappa den sjuklingen) men blev bara en rastning. Väl inne skulle jag ge Emil lunch, men tror ni han åt den? Neeeejdå, inte det! :(

Strax före ett brummade jag och Emil till Storheden och gick på Apoteket där vi införskaffade oss två olika salvor + tandborste&tandkräm åt lilleman. Så nu har han han två tandborstar, en lek-tandborste och en "riktig" tandborste ;) Efter det råååkade vi gå in på Lindex och där rååååkade jag hitta en pyjamas åt han som jag bara var tvungen att ha! Haha ;) Skämt å sido.. Men han behöver nya pyjamaser (som jag intalar mig själv) eftersom dom han har börjar bli lite små och så är dom så tråkigt urtvättade, tss :P Så nu köpte jag storlek 80 så han kan ha den ett tag :) Tog sen bilen till Ica Maxi och handlade mat, gröt och fruktdrycker åt Emil. Så han dricker mycket iallafall, både vatten och nu Pärondryck. Den var skitgod tydligen ;) Till oss handlade jag enbart tandkräm och tandtråd (FAN, glömde topz!) och en dricka till Patrik.

Var borta en timma ungefär så direkt vi kom hem tog vi oss en promenad med Ebba i snövädret. Faktiskt riktigt skönt att vara ute idag! Varit "instängd" så länge så det var härligt med friskluft :)

Nu är vi bara hemma och ugglar. Patrik ligger fortfarande i soffan och mår pyton! Hoppas han slipper kräkas snart :/ Emil surar på golvet i vardagsrummet och Ebba vet jag inte riktigt vad hon vill? Sitter och stirrar på mig under databordet! Skum hund.

Glömde nämna igår att Emil tog sina första "krypsteg" igår!! :) Han gjorde det några gånger under dagen. Inte så många, men det är på gång nu iallafall :) Fast idag har han inte gjort det nånting, han har nog inte så mycket energi eftersom han knappt ätit nå sen lunchen i söndags :( Fick iallafall i han lite yoghurt för ett tag sen, men den kom upp typ nyss. Han måste bli bättre snart, blir galen! Han är ju superpigg mest hela dagarna så inge fel på den fronten, men man vill ju kunna umgås med folk!

Nu hör jag att han är på väg hit, ska kolla vad han gör för nå bus i hallen! Ha det bra :)

Oväntat besök, igen!

Denna gång är det inte jag som är drabbad. Inatt så var det Patriks tur! :( Han har suttit vaken hela morgonen men nu så har han gått och lagt sig, hoppas han mår bättre sen och inte behöver kräkas nå mer! Inge roligt alls :( Sen blir jag mest nervös över att jag kan få tillbaka det, jag tror inte det, men man vet aldrig! Då döööör jag. Så den här veckan blir nog väldigt lugn för våran del, bara vara hemma och ta promenader och dylikt.

Idag har vi då tänkt gå till storheden, jag, Emil och Ebba. Gå på apoteket, handla lite och kanske man hittar nå fint åt Emil på Lindex eller H&M? ;) Inte för att jag är rik men lite pengar har man ju fått idag, haha :)

Ska äta frukost nu och underhålla barnet.

Bajs hela dagen

Snacka om bajsmonster Emil varit idag. Äckligt! Han måste ha fått nån slags magsjuka som enbart kommer bakvägen. Jag skojar inte då jag säger att jag bytt minst 6 bajsblöjor idag! Och ni som känner Emil vet att han inte är nån storbajsare, vanligtvis får jag byta 1 bajsblöja per dag.

Sen kan han inte må helt bra heller för han har mat strejkat i princip hela dagen. Jag fick i han lite yoghurt vid ett tiden men inte mycket mer än så. Han åt bara halva vällingen nu ikväll också. Tråkigt när han inte äter, blir rädd att han ska svälta ihjäl! (Vilket inte är särskilt trovärdigt om man är utan mat endast 1 dag) Nåväl, han dricker vatten för fullt, det är bra :) Jag hoppas verkligen han mår bättre imorgon så vi kan umgås med folks snart igen :)

Blev ingen lång promenad idag, gick till Rimi fram och tillbaka med Suzie och Rasmus. Det får bli en längre sväng imorgon, tänkte gå till Apoteket på stroheden då, och om vi orkar så går vi hem också, annars är vi slöa och åker hem med Patrik då han slutar jobbet ;) Vi ser ju..

Nu ikväll så har jag socialiserat lite med Suzie hos henne. Blev inte så långvarig, men en timma iallafall :) Bätte det än ingenting alls! :P

Nuså.. Ska göra annat svammel nu. Godnatt

Ett skepp kommer lastat. Med vadå?

-Baaaaaajs!

Emil har bjussat sin mamma idag på två (den första var värst, den andra var en fjärtblöja) heta bajsblöjor! :) Hans mage är inte helt hundra, hoppas den blir bättre under dagen. Fast jag städade hela lägenheten igår och var särskilt noggrann med toaletten så luktar det ändå skunk där inne. Och vem är boven till det?? Ja just det, Emil den bajsungen! ;)

Nu har vi nyss kommit hem från en liten promenad, riktigt härligt väder ute! :) Blir förhoppningsvis en längre sväng sen, nu vart det en snabbis med lite bollkastning :) Emil somnade på väg in så nu ligger han i sängen och är söt. Hoppas han sover ett tag så han är en glad och pigg pojke sen :)

Ska fixa lite nu, hejdå! :)

Måndag morgon

Godmorgon!

Idag har vi sovit lite längre, vi klev upp halv åtta. Underbart! ;) Och Emil åt upp nästan all välling nu på morgonen så det känns bra :) Så nu sitter jag här och nöter, Patrik är på jobbet, Ebba sover i sängen och Emil härjar runt på golvet :) Jag hör allt hur han är och drar i en sladd, haha. Nåväl, ingen farlig sladd iallafall, så han får roa sig ett litet tag till :P Han kommer säkert hit in snart ändå så :)

Så vad händer idag? Inte mycket tror jag. Ska iallafall ta en lång promenad med Ebbs idag, hoppas jag på iallafall. Min mage är fortfarande konstig, men det kanske beror på att jag knappt ätit nå sen i Fredags. Jag är som inte hungrig.. Och så är jag rädd att börja må dåligt. Men måste äta annars blir jag aldrig bättre. Hmh, hur löser vi det här? :)

Ska iallafall sörsöka få i mig lite frukost nu. Synd att vi inte har flingor, för det hade gått ner. Flytande föda på morgonen går alltid ner för mig, men nu har vi inge sånt, typiskt. Får köpa det sen :)

Ha en bra dag!

PS. Om någon har tråkigt får dom gärna komma och promenera med oss idag?! ;)

Tuffa tag

Sådärja. Äntligen sitter jag ner och tar det lugnt.

Dagen har spenderats hemma med att städa och leka :) Hela familjen tog en promenad på dagen för att få frisk luft i lungorna och såklart så att Ebba fick springa av sig. Hon hade en jäkla massa energi kan jag lova! ;)

Emma kom hit på eftermiddage och underhöll Emil så då passade jag på att damsuga medans dom lekte och Patrik gjorde middag. Perfekt teamwork ;) Emil gick och la sig lite senare idag men det var för att jag var seg med städningen så hans badande blev fördröjt, men det gjorde ingenting för han har ju sååå kul med Emma :) När Emil somnat så fortsatte min lilla städning som var kvar vilket innebar att skura golven, snabbt gjort var det. Sen har jag hunnit med att köpa läsk, hämta in tvätten och nyss har jag duschat. Eller för en halv timma sen helt enkelt. Så nu ska jag bara bädda sängen och SEN är jag klar. Jippie!

Kan även meddela att Emil är lite sjuk, tror jag? Nån släng av bajs sjukan kanske? Haha! Han har fisit förjävligt idag alltså. Patrik har knappt kunnat hålla i han. Riktiga äggmökar, skit äckligt! Sen försökte jag ge han gröt till middag men det ville han inte ha, då ville han bajsa istället. Men gick inget vidare när han satt ner så jag ställde han upp och efter ett litet tag kom världens jävla explosion! Kan ju meddela dom som är intresserade (som vilka då??) att det var bajs utanför blöjan och upp efter ryggen, häääärligt. Jag är fan inte känslig men det där luktade APA! Nåja, ska inte gnälla på att han inte bajsat idag, haha.

Tyvärr så ville han inte äta gröten sen heller, och han åt knappt nå välling alls innan han somnade. Så nånting galet är det. Men men, vi får se imorgon hur han mår. Han dricker mycket vatten iallafall, det är ju bra :)

Nu ska jag fixa klart här och sen slappa i soffan med min cola ;)

Frisk igen!

Jaaaa, jag hoppas på det. Mår mycket mycket bra och är sådär superpigg :) Blev en tidig kväll igår (kring elva) så jag känner mig utvilad nu :) Ska göra mig lite frukost och hopas jag får i mig mackorna, sen när Emil somnar om igen så ska jag börja städa. Det ni! ;) För alla bacilusker ska minsann bort. Har tvättstuga i dag också, så det blir perfekt. Tvätta alla sängkläder, kläder och bara städa. Kan inte bli bättre just nu ;) Ska försöka mig på en långprommis med Ebba också, hon stt ju bara inne HELA dagen igår. Det blir nog en bra dag det här. Hoppas bara jag gör det nu också? Haha

På bättringsvägen

Känner mig mycket bättre nu. Nu är jag iallafall inte döende ;) Som tur är så har varken Patrik eller Emil blivit dåliga. Än så länge kanske jag ska säga? Finns ju flera dagar, och det är ju ett monstervirus dethär! Det blir nog bra.

Ebba har nog haft världens tråkigaste dag idag. Emil också för den delen. Bara suttit inne och inte gjort nånting alls. Har inte haft nån ork eller energi över huvud taget! Men förhoppningsvis är den tillbaka till imorgon :) Mår jag bra imorgon så ska jag ta en storstädning av lägenheten, speciellt toaletten, haha.

Patrik for precis till McDonalds. Jag är skitsugen på deras små cheese burgare! :) Och vi måste få i oss nånting, jag har inte kunnat äta sen middagen igår, så det har ju gått en sisådär 27 timmar sen sist jag åt. Så jaaa, jag är hungrig nu! :) Jag kan ju tyvärr inte bara leva på cola och vatten.

Emil sover nu äntligen, (visst får man säga så? :P) eller ja, sen 1 timma tillbaka. Han har varit jättegrinig hela dagen! Skitjobbigt, speciellt då man inte mått bra. Men vi har överlevt, nya tag imorgon :)

Ska slänga mig i soffan och invänta små cheese!

Oväntat besök!

Gårdagen blev lugn. Jag och Emil gick till Suzie och Rasmus och lekte nån timma. Alltid lika trevligt ;) Patrik slutade två igår så vi gick hem då han kommit hem. Emil somnade redan tio i sju, han var gode trött.

Själv så for jag förbi hos Nathalie, Magnus och Nova igår kväll. Länge sen jag såg dom nu, alltid lika kul att träffas! ;) Dom är mitt i flyttstöket, mycket saker överallt, men det är så det brukar vara ;) Nån gång före tio for jag hemmåt och då började jag känna mig lite dålig. Illamående och knorr i magen.. Kom hem och tänkte spela lite tv-spel men kände mig inte alls bra så jag gick och la mig! (Och då är det nå fel om JAG går och lägger mig före elva) Gick inge vidare att somna så jag la mig på soffan istället för att kolla lite tv. När jag höll på tt däcka så skyndade jag mig till sängen för att försöka somna där.

Tydligen så lyckades jag somna men kanske bara för en timma. Då var det bara att springa till toan och där kom det ut från alla håll och kanter! Så antagligen har jag nu åkt på Vinterkräksjukan :( (Och jag som varit så nöjd över att jag ALDRIG haft den, yeee right!) Bosatte mig på toaletten i princip hela natten och självklart fick Patrik ta Emil på morgonen för jag var död!

Nu har jag inte behövt gå på toa sen tio kanske? Så framsteg, haha. Patrik börjar känna sig lite småkass, hoppas han slipper, men hur stor är chansen? Emil verkar då må bra, tur det. Har egentligen inte haft någon ork eller energi för Emil idag, tyvärr. Men idag har han lyckats roa sig själv ett tag på golvet, så jag och Patrik låg i soffan och tyckte synd om oss själva ;) Emil sover för tillfället, vi somnade i soffan allihopa. Jag och Emil mös i ena änden, och Patrik och Ebba på andra sidan, haha ;) Passade på att nöta nu lite medans jag mår bra och allt är frid och fröjd :)

Pimplar massa avslagen cola och vatten, ska ju vara bra. Men man får bara ta små klunkar men ofta. Så det så! Så det är mitt trick, hoppas det funkar? ;)

Ha en bra helg, förhoppningsvis kanske vi kan ha en bra Söndag?

CP Hund!

Förstår inte vad det är för fel på min hund? Varför hon ska vara så arg mot andra hundar!! Tror seriöst att hon har en stor fet skruv lös!

Oj så fel jag hade!

Bara för att Emil var glad och någorlunda snäll igår på dagen så tänkte jag att han skulle vara de även på natten. Jo tjena! Inatt har han också krånglat och haft sig, skitungen min. Gråter mitt i allt och ligger och vrider och vänder på sig. Jag tror att det är tänderna som spökar men som han betedde sig inatt verkade det vara magen som spökade? Hm, svårt det där.

Är tröttare än tröttast just nu. ska gå och lägga mig igen när Emil vill somna om, jag behöver det könner jag! Stackars Patrik är nog svin trött idag. Han slutade jobbet halv tio igårkväll och började idag fem på morgonen. Plus att vi haft en grinig och gnällig Emil på natten! :/ Han kan inte ha sovit många timmar inatt, max fyra stycken! :( Han är ju så lättväckt också, minsta lilla pip från Emil och han vaknar på en gång. Men han har ju helg efter idag så han får vila då :)

Idag vet jag inte alls vad som händer. Blir nog bara att ta det lugnt här hemma. Kanske går och hälsar på Suzie och Rasmus en sväng, det återstår att se!

Emil är arg! Hejdå

Bjuder på lite bilder också! ;)


Världens busigaste kille! :)


Mina finaste! ;)


Tränar på att stå själv!


Ojojoj vad det var roligt :)


Leker för fullt :)


Försöker ställa sig mot tv-bänken, gick inge vidare


Ute på promenad!


Vincent och Emil lunchar på M&P :)


Finaste dräggel Vince ;)

Så var Torsdagen förbi

Dagen har varit bra.

Efter Emil ätit lunch så for vi på Ica Maxi och handlade lite saker. Så himla roligt att åka och handla med honom nu när han blivit så stor. Han tycker det är skitkul att sitta i kundvagnen och bara titta på allt och alla. Han är helnöjd då! ;) Kom hem med lite korv, bröd, mjölk, mat och lite yoghurt åt Emil och självklart en Cola till mig, haha! :) Men har hållt mig hela dagen, öpnnade den nyss faktiskt ;)

När vi kom hem så stannade vi inte inne särskilt länge för sen var det Ebbas tur att få sig en promenad. Idag blev det faktiskt en kortis, runt storsand bara. Gick förbi mamma på hemvägen så Ebba och Linus fick hälsa på varandra. Vi lät dom hälsa på varandra utomhus så att det blev en relativt neutral miljö. Som vanligt var Ebba jätteglad mot honom när han var på väg fram men så fort dom nosat på varandra i några sekunder så lät hon jättearg mot honom! :( Linus är världens snällaste hund så han gick bara undan, och sen ville han inte komma fram nå mera! Dumma Ebba! :( ska gå förbi där imorgon igen och låta dom hälsa på varandra, för Ebba måste lära sig att vara med honom tycker jag. Han ska bo hos mamma och pappa i typ 3 veckor till och hur ofta är inte vi där? Typ varje dag. Tråkigt att alltid vara tvungen att lämna Ebba hemma, så det SKA gå. Så är det bara! Jag ger mig inte! ;)

Efter promenaden har vi bara varit hemma. Suzie och Rasmus kom upp och hälsade på, riktigt trevligt! ;) Rasmus och Emil pratade med varandra på sitt eget lilla språk ;) Magnus slutade jobbet klockan fyra så han kom upp sen med go middag från MAX :) Så vi satt här och smaskade i oss maten och bara tog det lugnt.

Emil har bara sovit MAX 20 minuter under hela dagen så han var gode trött ikväll. Han fick bada så han blev nöjd och ren ;) Sen blev det nytvättad pyjamas, välling och sängen. Han däckade kvart - tio i sju! Min trötta gris :) Hoppas på ännu en bra natt, men det borde gå vägen! ;)

Nu ska jag sätta mig framför tvn och dricka min efterlägtade cola. Ha en bra kväll

Jag fick sova!

Yes. Emil vaknade bara två gånger på kvällen, men sen under natten har vi sovit allihopa. Jätteskönt! :) Så nu har Emil en pigg och utvilad mamma :)

Idag blir det också en promenad, fast jag vet inte hur kallt det är så får se om det blir en lång eller kort sväng!

Emil sitter här på golvet i datarummet, han kröp ut i hallen och skulle dra i alla jäkla sladdar så jag drog in han hit. Fast här är det nästan värre, han vägrar sitta i knä och ska bara vara på golvet bland alla sladdar. Skitunge!! ;)

Måste ta han nu, han är galen!

Kall och frusen, i like it!

Så var det Onsdag kväll. Var ju hundhuset ikväll men det missade jag totalt :/ Aja, får åka nästa gång istället.

Dagen har varit rätt så slapp. Emil somnade om rätt sent, där vid tio snåret. Och självklart somnade jag också :) så vi klev inte upp förrän tjugo över elva. Då var det i princip lunch dax för Emil på en gång, haha :) Patrik klev upp kvart i tolv och kände sig rätt stressad. Han gjorde mat, åt och sen var han tvungen att fara till jobbet på en gång, stackarn! (Dessvärre var han även tvungen att cykla fick han veta i sista sekund, men jag kommer till det ;)

Strax före ett knallade vi (Med vi menas såklart jag, Emil och Ebbs) ut på en promenad. Visste inte riktigt vart vi skulle gå men det slutade med att vi gick till storheden, vidare till Willys, gick på industriområdet där bakom och sen hem. Så blev en lång promenad, den tog ca 1½ timma. Det var rätt kallt att gå, blåste rätt mycket, men ändå riktigt skönt. Både jag och Emil blev röda om kinderna och näsan :) Ebba försökte springa hem sista biten, hon frös! Blir det kallt imorgon också så får hon minsann ha täcket på sig. Glömmer alltid bort att jag har ett sånt, tyvärr.

Utav misstag så råkade jag tydligen ha båda bilnycklarna i jackfickan upptäckte Patrik när han skulle till jobbet, så han var inte särskilt glad kan jag säga, haha! Han fick cykla till jobbet i raketfart. Mötte han till och med utanför hans jobb när vi var på väg hem, han såg lite frusen och sur ut ;) Nåja.. Han är nog på bätte humör när han kommer hem. Förhoppningsvis? :P

Blev middag hos mamma och pappa idag igen. Den här gången fick Ebba stanna hemma eftersom Linus är där. Vi ska ge han några dagar så han får känna sig som hemma först. Han är lite orolig så han behöver lugn och ro :) KUl att se han också, alltid lika mysig och go. Emil fick många blöta pussar! :) Emil gillade Linus också, han har så jäkla mycket päls som han kan slita i ;) Kom oss hem (hade även då hunnit vara hem och hämta Ebba så hon fick rastas en sväng) till tio över sex och sen dess har vi inte gjort mycket. Emil sover sen en timma tillbaka, Ebba likaså. Själv så nöter jag, ska väl lägga mig i soffan och slappa. Eller?

FAN! Emil vaknade nyss och skrek som en idiot. Hoppas det inte blir ännu en jobbig natt, jag vill inte :( Aja. Vi ser ju! Kan ju alltid hoppas på det bästa.

Roligt? Nejdu.

Jahapp. Så var denna natt förbi, kanske inte alltför kul. Emil har varit vaken mycket inatt. Han har bara legat i sängen och levt rövare. Så inte har jag kunnat sova mycket för det inte. Nu har vi klivit upp iallafall efter många om och men. Garanterar att jag kommer gå och sova igen när Emil ska göra det för jag är en zombie! Sitter här med halvt öppna ögon och hjärnan hinner inte riktigt med. Blä! Hoppas på en bättre natt inatt :)

Idag blir det nog bara att vara hemma och ta det lugnt. Ska höra med mamma om hon vill följa med på en promenad idag. För nu måste hon gå för nu har dom också hund. I 1 månad :) Morfars hund Linus ska bo hos mamma och pappa i ca 1 månad för morfar och Rose ska till Thailand. Det blir kul med en till hund.. Inte för att han är särskilt busig, han är världens pensionär, men ändå :) Han är en jättestor Golden för dom som ville veta det :)

Nu ska jag ta en sur oh arg Emil. Vette tusan vad hans priblem är alltså.

Hoppas på sömn

Emil vaknade första gången strax före halv tolv och har sen dess varit bökig. Skrik och tårar! :( Antingen är det tanden eller magen som spökar. Hoppas jag får sova nå inatt. Nu har han varit tyst i 10 minuter, framsteg med andra ord.

Ska slänga mig i säng nu på en gång så jag får sova nånting förhoppningsvis!

Godnatt

Inte som jag tänkt mig :(

Sådärja. Då har jag hämtat ut paketet från Linus & Lotta. Tyvärr så hade jag för höga förväntningar på kläderna/leksaken för det var inte alls som jag hade tänkt mig :/ Pyjamasen hade fötter, vilket jag hatar. Plus att bilden på deras sida på just den här pyjamasen INTE har fötter. Skumt va? Munktröjan var fin, men känns inte som att det är särskilt bra kvalité, men vi ser ju. Den andra tröjan vart jag nöjd med, tur det iallafall ;) Och sen leksaken/pianot.. Trodde den skulle vara större än vad den var. Och att den inte skulle kännas såhär B:ig! Fattar ni? ;)

Nåja. Vart ju inte särskilt dyrt. Men det är tråkigt när inte saker man köper är så som man tror/vill att det ska vara.

Underbart

Den här dagen har varit jättebra! :) Äntligen gjort nånting utöver att sitta hemma, haha.

Morgonen såg ut som vanligt.. Sen ringer Marie på förmiddagen och har tråkigt, precis som jag också hade. Surr, surr och surr blev det.. Slutade med att Marie, Jenny och Emelie kom hit med hundar och lille Vincent och så tog vi oss en promenad. Jätteskönt var det med frisk luft och riktigt trevligt med promenad sällskap! Mycket roligare än att gå själv. Var ute i en timma ungefär, lovely :)

Väl tillbaka på parkeringen så ringer Therese till Marie och det slutar med att jag och Marie far till stan med barnen (hundarna lämnade vi hemma) och tog en sen lunch med Therese! Skit trevligt :) Länge sen jag såg henne nu, lika fin som alltid :P Strax efter tre for jag och Emil hem.. Marie, Thess och Vince gick på stan tror jag?

Sen dess har vi bara varit hemma och lekt. Tog en kort promenad nu på kvällskvisten så hon Ebba fick göra sina behov, men annars har vi bara myst på här hemma. Emil har fått bada nu ikväll och nu ligger han och sover sen en halv timma tillbaka. Min sömntuta! ;)

Idag så fick jag mitt efterlängtade sms om att sakerna från Linus & Lotta har kommit, så just nu inväntar jag min pappa som ska komma och sitta barnvakt 10 minuter så jag kan fara och hämta ut paketet! Jag kan verkligen inte vänta tills imorgon, haah! ;)

Det var våran dag, underbar!

Kvällen är gjord

Gott med middag idag, speciellt då man inte lagat den själv. Som att jag nånsin lagar middag? Nejdu, haha! Orkade inte gå hem efter maten så stannade där tills Emil skulle sova, så han fick byta om till pyjamas och äta välling hos mamma och pappa, sen gick vi hem och han somnade på en gång. Skönt att han inte krånglar vid läggningen som många barn kan göra. Men jag ska inte säga för mycket, det kommer bli bakslag för oss också, i know it!

Plockat undan och diskat har jag gjort. Intressant va? Även surrat med Anne i telefonen som var less på att sitta på Arlanda, haha. Det förstår jag.. kul att sitta där själv i ca 3 timmar?! Nejtack!

Nu ska jag slänga mig i soffan och äta onyttigt. Som vanligt! :/

Promenad genom stan

Nä, inte riktigt. Men vi tog oss en promenad runt Kyrkbyn iallafall ;) Jättehärligt var det. Ebba fick springa lös och vi kastade boll, hon var lycklig :) Emil var gode nöjd han också, konstigt nog. Han tycker inte om att sitta i vagnen länge om han inte sover, men denna gång gick det bra. Han satt och pratade och skrattade för sig själv :) Min guldklimp! Även denna gång glömde jag kameran hemma, typiskt.

Idag började Patrik jobba efter jul ledigheten, känns konstigt men ändå bra! För då faller alla rutiner på plats igen. Jag tar en långpromenad varje dag och inte bara slappar här hemma, haha. Kan ju säga att det märktes idag att det var länge sen jag var ute och gick långt. Blev grymt andfådd på en gång! Om några dagar är jag back on track! ;)

Idag blir det middag hos mamma, kycklingsoppa! :) Knallar nog dit efter Emil ätit sin gröt. Just för tillfället så sover han men han borde vakna snart, så då blir det gröt för hans del och sen går vi vidare. Nu har även tand nummer 2 spräckt igenom så man ser små taggar :) Men bara om man öppnar munnen på han, dom syns inte riktigt ännu när han skrattar och ler. Men det kommer :)

Ska surfa vidare innan Emil slår upp ögonen.

Sevärd var den

Bion var sevärd. Rätt rolig film faktiskt :) Visst finns det bätte filmer, givetvis. Men den var helt klart sevärd på bio för våran del, vi han aldrig bli less och ville åka hem. Så det var ju bra! :D

Så vad har denna dag att bjuda på? Ingen aning. Patrik börjar jobba idag, han jobbar eftermiddag. En lugn start, skönt :) Förhoppningsvis blir det en långpromenad med Ebba idag.. Måste ta tag i motionen igen, både för Ebbas OCH för min del. Har inte tagit en ordentlig promenad sen innan jul :/ (Patrik har gjort det med Ebba, men inte jag) Det känns som att jag gått upp ett par kilon, haha. Hoppas på skönt väder ute idag :)

Hm.. Måste även skicka in ansökan om dagisplats för Emil. Shit vad det känns tidigt! Har han redan hunnit bli så stor? Måste jag verkligen göra det redan nu? Och ja, jag måste göra det redan nu :( Men han ska inte börja förrän i Augusti, så det är ju ett litet tag kvar iallafall :) Men det känns son att han redan är superstor eftersom jag måste skicka in redan nu. Fan vad tiden går fort, för fort..

Nu ska jag äta frukost och underhålla barnet. Sen går vi nog och sover igen ;)

Yesman

Ikväll blir det bio, den sena bion. Mamma ska komma hit och vara barnvakt. Nog för att Emil sover då så han är ju inte så krävande precis! ;) Så hon får underhålla sig själv med att kolla på tv :)

Blir att se Yesman med Jim Carrey. Kan en film misslyckas med han som huvudperson? Jag hoppas inte det, fr han är ju grym!! :) Nåja, det återstår att se.

Nu ska jag ta en trött och arg Emil.

Lördag

Som jag skrev tidigare så var Emil ett litet monster i morse. Han somnade vid nio och jag likaså. Vaknade klockan elva av en grinig Emil, IGEN! :( Men så såg jag varför han var så ledsen, det är på väg en till tand! En till där nere.. den har inte spruckit igenom, men man ser att det finns en där. Stackars liten. Och jag som varit så arg på honom! :( Det är ju inte hans fel, självklart så gör det ju ont :( Nåja, han lugnade ner sig ganska fort och har varit någorlunda snäll resten av dagen :)

Vid ett tiden packade v in oss i bilen och gick ut på isen mellan Sunderbyn och Avan. Ni vet isvägen över? Vi parkerade på sidan av och gick efter isvägen så Ebbs fick springa av sig. Tog även med oss en tennisboll och gissa om hon sprang? Hon sprang och sprang och sprang.. Det fanns inget stop på henne, tills vi sa åt henne. Haha! ;) Söt Ebba! Tyvärr så glömde jag kameran, får ta med den nästa gång..

Efter bollkastandet for vi förbi Ica Maxi så jag sprang in och handlade lite saker åt Emil och sen for vi hem. Tagit det lugnt här hemma tills det var dags för middag hos mamma och pappa halv sex. Alltid lika gott att äta där! :) Satt och surrade och åt glass till efter rätt.. Krossad Choklad sitter aldrig fel :P Emil fick välling innan vi gick hem så det var bara att slänga han i sängen direkt vi kom hem.

Patrik är hos Daniel och hänger och själv så nöter jag här. Har diskat och plockat undan, ja det vanliga. Så nu ser det fint ut igen! :) Blev ingen bio för oss idag, Patrik ville gå imorgon istället. Han tyckte det passade bättre än Söndag eftersom man då oftast brukar ha som tråkigast, haha :) Han är allt rolig min karl.

Nu ska jag slänga mig i soffan med mitt lördagsgodis och bara mysa! ;)

Döende!

Morgonen har varit HEMSK! Emil har skrikit konstant från kvart i sju tills nu :( Har inte gått att få tyst på han, svårt att veta vad som är fel när han inte pratar! Skitjobbigt :( Nåväl.. gav han nyss massage och sen slocknade han! Så antingen hade han ont i magen och att det släppte nu, eller så somnade han helt enkelt utav utmattning. Min lilla kille :( HATAR att se han såhär ledsen, är jätte jätte jobbigt! Man skulle kunna tro att han är döende så som han skriker :( Hoppas det dröjer länge tills nästa attack, fast egentligen så hoppas jag att det inte kommer nå flera men så tur har vi nog inte..

Som sagt, dagen började inte alltför bra men jag hopas den fortsätter bättre. Emil somnade som sagt nyss och jag hoppas han åtminstone sover en timma, till tio. Det hade varit bra, helst f¨r han sova till halv elva så han är riktigt utvilad. Men vi ser ju. Sen tänkte vi kanske åka och hälsa på hos Emma idag, hon ville det så vi får se vad vi gör..

Ikväll blir det iallafall middag hos mamma och sen blir det bio för våran del :) Mysigt! Länge sen sist nu, säkert 2 år sen, haha.

Ska ta mig lite frukost nu när lilleman äntligen somnat. Ha en bra dag!

Godnatt, eller?

Är sjukt trött just nu så ska gå och sova. Men kändes jobbigt att sova själv. Just nu är det bara jag och Emil hemma. Inte ens Ebba är hemma? Hur ska jag kunna sova utan min vakthund?! HAHA ;) (Hon är typ allt förutom vaktig! :P)

Patrik och Ebba for iväg för att skjutsa lite folk, så jag måste helt enkelt sova själv :( Aja. Godnatt då

Sömnig, javisst

Nu sitter jag här i min ensamhet, haha ;) Emil sover sen några timmar tillbaka, Ebba likaså.. Patrk for till Daniel en sväng och Emma for precis hem. Nåja, är rätt skönt ibland! :)

Vi åt fläskfilé till middag idag med pommes och sås. Alltid lika gott :) Blev en sen middag, strax efter sju. Men rätt mysigt det också :)

Imorgon blir det ibo för mig och Patrik. Ska gå in på SF nu och kolla vilka filmer som släpptes idag och så hade jag tänkt boka biljetter. Man vet ju aldrig om dom tar slut med tanke på att dom släpptes idag, som sagt.

Vi ses.

Fredag hela dagen

Blev inget bloggande igår. Hade faktiskt inte tid och lust. Konstigt va? ;)

Jag och Emil for till Marie och Vince i Rutvik på förmiddagen. Där var även Jenny, Jonna, Ellen plus hundarna :) Hundarna busade för fullt och vi satt och surrade, trevligt :) For hem vid ett tiden och sen var vi bara hemma hela dagen. Emil däckade tio i sju, han var gode trött då han endast sovit ca 25 minuter på HELA DAGEN. Han är allt bra tokg den här Emil! :P Strax efter han somnat hoppade jag i duschen och sen for jag till Anne och hälsade på :) Surrade och såg på Criminal Minds. Jag älskar den serien, tycker den är skitbra! :D Hemma till elva var jag, så jag tog ut Ebbs på en gång och sen blev det lugna puckar..

Idag så började dagen med panik! Emil vaknade kvart i sex så jag tog över han till mig. Vi (Iallafall jag?) somnade om och sen vaknade jag halv sju. Fick panik då jag insåg att Emil inte låg i sängen, jag hittade han på golvet på väg att åla ut från sovrummet! Fatta att han antagligen har ramlat ner, fast inte gjort sig illa (isåfall had ejag vaknat av skrik, det kan jag lova!) och var på väg ut från sovrummet. Haha! Nu i efterhand skrattar jag bara åt det, såg riktigt kul ut, men just då var det inte så roligt, han hade ju faktiskt kunnat slå ihjäl sig!! :(

Nåja.. Dagen har flytit på bra. Tagit oss en promenad på Gränderna idag eftersom jag lovade Emma att ta ut Foxy en sväng. Kul att gå där igen, har inte gkort det sen vi flyttade! Sen for vi och handlade lite och sen hem. Så har bara varit hemma och ugglat sen två - halv tre tiden.

Ikväll kommer mest troligt Emma förbi. Vi har bjudit henne på middag! :) Blir väl att vi sitter här ovh bara dumsurrar, kanske tar en cider och en öl och bara snackar skit? :) Vi får se helt enkelt.

Nu ska jag ta en grinig Emil. Godafton!

BVC, besök och hundhuset!

Haft en riktigt bra dag idag. Inte bara ugglat utan gjort nånting, härligt! ;)

Morgonen började med BVC besök halv tio. Nu har Emil blivit värsta stooora killen. (Iallafall i mina ögon :P) Han vägde 8655 gram och var 69,5 lång :) Mammas kille!! :)

Resten av dagen spenderades hemma i lugnets tecken. Anne och Kevin kom på besök, det var trevligt! :) Barnen lekte på golvet och vi satt och surrade. Också på golvet såklart ;) Emil och Kevin fick middag och sen for Anne och Kevin hem. Strax efter sex tog jag Ebbs och brummade till hundhuset. Patrik fick lägga Emil för första gången, haha! Det hade gått bra, han är inte så svår att lägga som tur är :)

På hundhuset var det trevligt. Det blv jag, Jenny och Jonna utav kompisarna, sen var det ju såklart annat folk där också! :) Ebba skytte sig väldigt bra tycker jag. Endast ett morr, men inge mer än så. Framsteg med andra ord! :) Hon låg till och med under ett bord brevid en jättefin labrador tik som löpte och det gick helt okej! :) (Var åt henne Ebba morrade en gång) Men som sagt, hur ofta träffar Ebba hundar över lag? Och hur ofta ligger hon brevid en hund hon aldrig förr har träffat? Hon blir bara bättre och bättre! Det är kul :D

Nu har jag varit hemma i en timma ungefär, hunnit med att diska och plocka ihop massa saker. Patrik for till Daniel när jag kom hem så jag har det lugnt och skönt ;) Ska faktiskt ta mig en rök och sen slänga mig i soffan och glo på tv.

Bjuder på några bilder också! :)


Världens finaste! :)


Mina fina!! :)



Emil kollar tv. Väääldigt intressant! :P


Emil försöker dricka själv..

...tyvärr gick det inte så bra ;)


Men sen så gick det bra! ;) Fast han fattar inte att han måste hälla såklart, han sätter den bara i munnen :)


Mammas stjärna! ;)


Trevlig kväll med goa tjejer ;)

Det blev att spendera kvällen hos Emelie med henne, Jenny och Lotta! :) Alltid lika kul att umgås och surra med dom :) Pratade om allt möjlig, bland annat om alla konstigheter man gjort när man var yngre, kring 17 års ålder typ? Haha. Vilka historier man kan dra ihop! Speciellt Lotta, hihi ;D

Nu ska jag göra kväll, borsta tänderna och sådant. Hörs imorgon! :)

Slapp dag, som vanligt

Även denna dag har spenderats hemma. Har knappt varit utanför dörren idag.

Patrik tog Ebba på en långpromenad runt Kyrkbyn och jag och Emil passade då på att byta sängkläder och damsuga. Så nu är det rent och fint. Förutom disken eftersom vi ätit idag, den tar jag senare eller kanske imorgon bitti :)

Till middag åt vi Tacos, super smarrigt! Var länge sen sist så det satt bra i magen :) Emil fick tyvärr inte samma lyxmat, han fick nöja sig med gröt ;) När vi åt så fick Emil smaka/suga på en gurkbit, mmm :) Det var gott, han blev skogstokig när han inte fick nå mer! Haha. Man ska lära barnen att äta grönsaker i tidig ålder :P

Emil fick bada ikväll och nu så sover han. Tror han somnade vid halv åtta. Första kvällen på länge sen jag inte hör ett endaste pip från han, han somnade på stört! Han var trött.

Har precis kommit ut från duschen, den var efterlängtad! :) Ska klä på mig och inte göra nånting alls. Emelie skulle  höra av sig då Vilma somnat, kanske att jag far förbi där en snabbis och lämnar tillbaka en bananlåda med kläder som är Vilmas. Om hon nu har tid? Men det hoppas jag! :)

Ha en bra kväll.

Sjuk?

Men denna gång är det inte Emil utan nu är det jag! Har börjat känna av i öronen och det är INTE kul :( Hoppas det bara försvinner! Kan ju hända? ;)

Gårdagens eftermiddag spenderades enbart hemma. Vi lekte och tjoade tills Emil skulle sova. När han hade somnat så for jag till Anne en sväng och hälsade på, skönt att kunna åka själv nån gång också! :) Stannade till strax före elva och sen for jag hem. Väl hemma fick hag nå tok ryck och började damtorkaoch plocka ner julsakerna?! Nåja, det blev ju rent och fint iallafall :)

Idag är det Tisdag och sista dagen för Patrik av sin jul ledighet! Tråkigt :( Men ändå rätt skönt.. komma tillbaka till alla rutiner vi hade så livet rullar på i vanlig ordning :) Idag vette tusan vad som händer och sker. Det får framtiden visa! :)

Imorgon ska vi iallafall till BVC på 8 månaders kontrollen, spännande att se vad han nu väger och hur lång han är! :) Sist vi var det var 11 November, så det är ju ett tag sen. Spännande spännande! :P

Nu ska jag ta mig lite frukost och se vad Emil gör, han låter lite less.

Godmorgon Sverige!

Ändrade planer

Dagen blev inte alls som jag planerat. Som vanligt, haha :)

Emi har mått mycket bra idag med ingen feber alls så vi tog vårat pick och pack och for till Marie, Vincent och Lycklig i Rutvik :) Alltid lika trevligt att sitta och surra! Emil och Vince surrade på rätt bra dom också. Iallafall med varandra :D Emil var mest glad hela tiden, Marie var väldigt rolig att lyssna på, han log hela tiden när hon pratade! :)

Nu är vi i princip nyss hemkomna. Emil slocknade som en stock i bilen och han sover även nu. Han brukar oftast vakna då jag bär han från bilen och hem men inte idag, för nu var han riktigt trött. Så han ligger i sängen sin och sussar. Patrik och Ebbs är ute på promenad, säkert en långpromenad för dom var inte hemma när vi kom hem och det är dom fortfarande inte. Bra, då får Ebba röra lite på sig! ;) Jag har blivit så slö nu när Patrik har varit/är jul ledig. Jag har inte tagit nån promenad med Ebba alls sen jul tror jag?! :/ Men det blir det ändring på i veckan för då blir livet som vanligt, Patrik börjar jobba och vi latjar på här hemma :)

Nu ska jag städa undan lite och ringa mamma! Ha det bra :)

Ps. Städningen tar jag ikväll, eller kanske imorgon.. Eller kanske någon annan dag? HAHA ;)

Inte bra, men bättre!

Natten har inte alls varit så hemsk som jag trodde den skulle bli. Emil har vaknat 3 gånger, men inga problem att få han att somna om, bara gett han nappen som tidigare och han har blivit tyst. Han vaknade klockan 1, 3 och 5 i morse. Sista gången fick han komma och sova med mig i sängen, myspys! ;) Vi klev upp nu halv åtta, så jäkla skönt! :) Så just nu känner jag mig grymt utvilad fast jag sovit dåligt inatt, mest på grund av Emils hosta! :( Den har väckt mig ett x antal gånger, tyvärr.

Nåja, allt verkar bättre nu, han hade inte ens feber nu när jag kollade så det är skönt. Men man ska inte ropa hej förrän man kommit över bäcken, som det så fint sägs! :P Kan ju hända att febern smyger tillbaka under dagen, who knows? Får hålla koll :)

Idag blir det iallafall en lugn dag här hemma. Som sagt, ska avvakta med att åka nånstans med Emil, inte helt hundra på att han är helt återställd. Men tänkte passa på att städa här hemma och fixa lite saker, skulle verkligen behövas!!

Sen har jag kommit på den braiga idén om att fara på IKEA, så jag och Patrik tänkte väl åka dit nån dag här i månaden. Ska handla en byrå till hallen, förvaringslådor, nå små fix och såklart vill jag handla så jag kan inreda Emils rum! Hur kul kommer inte det att bli? :) Det blir nog det roligaste rummet att fixa skulle jag tro! :) Efter Emils rum så kommer köket att prioriteras, det är så FULT.. Men det kommer det också, allt tar sin tid :)

Nu ska jag ta mig lite frukost och underhålla barnet! :)

Jobbig natt!

Emil har bökat som fan natten till idag! Det är första gången sen han föddes och han är ju nu 8 månader. Så det var skitjobbigt eftersom jag absolut inte är van!

Han vaknade elva igår kväll och gormade i sängen till tjugo över tolv. Då gav jag han välling med förhoppningar om att han skulle somna om, vilket han gjorde vid ett tiden. Tänkte då att det här gormet var över och gick och la mig. Men så fel jag hade. Han vaknade miljoner gånger till under natten och bara låg och skrek, fast han låg i våran säng med mig. (Patrik sov på soffan, haha) Har ingen aning om när han somnade om sista gången.. kommer bara ihåg att han vaknade vid halv åtta på morgonen. Så då gav jag han välling och bytte blöja och sen tog Patrik över, så jag fick sova till tio iallafall :)

Usch, vill inte vara med om en jobbig natt igen men det känns som att det skulle kunna bli så ikväll igen. Emil mår fortfarande inte helt hundra. Han har haft feber hela dagen idag och varit allmänt gnällig. Nåväl, vi ser vad natten har att bjuda på. Förhoppningsvis sömn, haha! ;)

Vad har vi gjort idag då? Myst på här hemma har vi gjort. Sen tog vi oss ut allihopa på en promenad i det kalla vädret. Fast det var ändå väldigt skönt :) Sen blev det middag i Antnäs och sen hem för att bada Emil och lägga han. Så nu sover han och jag ska gå på Statoil och handla ostbågar och cola till filmen som börjar klockan nio :)

Det var det, måste skynda mig lite nu.

Liten sjukling

Emil har gått och blivit sjuk idag. Min lille plutt hade feber :( Märkte i morse att han var rätt så grinig men tänkte inge mer på det. Sen när han vaknade för andra gången halv tio så var han som ett värme element,  så jag tog tempen och den visade 39. Inte alltför farligt men han fick alvedon iallafall.

Sen var det dags för lunch åt Emil men då ratade han två olika maträtter så han fick gröt istället. Bättre det än ingenting alls, plus att han druckit jättemycket vatten! Och nu har jag lyckats få honom till att sova igen. Är alltid bra att vila när man är sjuk och som tur var så somnade han! Hoppas han mår bättre när han vaknar :)

Så med andra ord blir det inte så mycket action för våran del idag. Bara vara hemma och ta det lugnt. Kanske att jag åker iväg och hälsar på någon ikväll då Emil somnat. Men vi får se helt enkelt.

Nu ska jag göra nå annat. Toodels!

Fredag kväll

En lugn dag idag, som vanligt.

Enbart varit hemma och myst på. Emil har varit lite smått grinig idag och även några dagar tillbaka. Förhoppningsvis går det över snart, kanske fler tänder på gång? På tal om tänder så har jag nog inte ens skrivit att första tanden har kommit? Haha :) Den tittade fram några dagar innan julafton. Än så länge syns den inte när han skrattar men man känner den jättebra! :)

Idag blev det god middag med fläskfilé, potatisgratäng och sås, mums! :) Sen har jag bara varit hemma ikväll med Emil och Ebba. Patrik for till Hertsön för att dricka någon öl men han skulle inte bli så sen, Ebba måste ju ut en sista sväng. Emil somnade kring halv åtta så jag fixade och donade som vanligt. Sen kom Malin förbi, trevligt med sällskap! :) Så vi satt och surrade till tio och sen for hon hem..

Nu tänkte jag ta och äta min choklad och dricka min cola och se på film! Haha, jag ska aldrig ha något nyårslöfte längre. Det jag tog som löfte i år bröt jag igår! HAHA :D

Bjuder på en mysig bild på min lillkille :)

Emil ÄLSKAR att bada! ;)

Finns mer bilder på pixbox. För dom som inte vet så heter jag Pluppi där.
Ha en bra kväll. God afton!

En fråga

Någon som beställt barnkläder från LinusLotta.com? Tänkte om nån visste om deras kläder är små eller stora i storleken? Eller kanske alldelens lagom? :)

Svara gärna! :)

Nyårsdagen

Då var nyårsdagen förbi. Känns bra, är faktiskt en sjukt tråkig dag, haha.

Idag har vi bara varit hemma. Vi har varit och mamma och pappa och käkat middag. Var meningen att vi skulle göra hamburgare och pommes hemma, men så ringde pappa och frågade om det gick bra om han hämtade mat från pizzerian istället, och inte fan tackade vi nej till det inte ;) Tror att han var sugen på lite bakismat! Hehe ;)

Kom oss hem strax före sex och då fick Emil bada, vilket han ÄLSKAR! ;) Se blev det välling och hopp i säng. Så nu har jag hunnit plocka undan alla leksaker (Det är ju dom som tar upp hela vardagsrummet) och diskat. Så nu är det fint igen :) Nu snart ska vi ta tag i Emils rum så det lir gjort nån gång. Börjar bli för mycket leksaker i vardagsrummet! :P

Nu ska jag lägga upp lite fler bilder på pixbox, se och njut :D

Jo föresten!

Glömde skriva att vi tackar och bockar för alla som önskat oss ett gott nytt år via sms! Jag har inga pengar på mobilen att skriva tillbaka för, men vi önskar er detsamma! ;)

Godmorgon 2009!

Sådärja. Då var det år 2009. Jag hoppas verkligen att det här året blir lika bra som förra, om inte ännu bättre! :) Men det kommer det bli, för nu har vi ju Emil! :) Vi kommer få se hur han växer och utvecklas till en liten pojke, det kan nog inte bli bättre än så! :)

Gårdagen var grymt lugn. Spenderade hela dagen hemma, ville inte gå ut i stormen! Som tur var så avtog det lite mot eftermiddagen så jag och Emil for och hälsade på hos Anne och Kevin vid fem tiden. Jättekul att se dom för nu var det verkligen länge sen sist. Anne, nu är det fan eran tur att komma hit!! :P Kevin knallar på och är bara allmänt söt ;) Vi var där till strax före åtta, då for vi hem och jag la Emil på en gång.

Sen knallade jag på Statoil och köpte läsk och choklad (passade på innan tolvslaget ;) och satt bara hemma och gotta mig! :) Blev en cider också bara för att det var nyår, haha :) Så på tolvslaget gick jag och Patrik ut på balkongen och kollade på alla fyrverkerier, jättefint var det! :) Emil vaknade för att det smällde så mycket, det var sjukt mycket fyrverkerier här på Marieberg :/ Men som tur var så somnade han om så fort det hade lugnat ner sig.

Det största problemet är ju ändå Ebba! :( Hon är så jäkla rädd när det smäller så det är fan sjukt. Vi har knappt kunnat gå ut de senaste två dagarna eftersom det låter (Jaaa, vissa börjar ju lite tidigt med sina raketer) så mycket :( Igår kväll var det omöjligt att gå ut, det gick inte! Så igår fick hon tillåtelse att vara i soffan och mysa med mig :) Nåja, tur att det inte är många gånger per år som det är såhär :)

Idag vet jag inte alls vad som händer. Antagligen inget speciellt, det är ju en röd dag idag. Ta det lugnt och mysa på! :) Kanske vi gör nån god middag och bara är :)

Nu ska jag se vad lilleman gör. Han låter arg! Jag hoppas iallafall att alla kommer få ett toppenår det här året :)
Gott nytt år! :D

RSS 2.0