Fredag idag!

Idag har jag hunnit med massor känns det som, fast ändå inte! Haha ;)

Dagen börjades med en rastning av hunden. Sen blev det lite datanötande, frukost och avslutningsvis en morgondusch! (Duschar aldrig på morgonen, har svårt för det) Tjugo i elva kom Patrik hem från arbetsintervjun, den hade gått bra trodde han. Så nu hoppas vi bara på det bästa! Dom skulle höra av sig till veckan som kommer :)

Då Patrik kom hem så tog jag bilen och brummade vidare till Marie och Lycka (fast utan Ebba) så Marie fick trimma min lugg. Som nu ser normal ut! ;) Den var lite väl lång innan ska ni veta. Och så passade vi på att fika och pratade om allt möjligt, tex hundar! :P

Sen vid tolv så for jag och hämtade upp Emma, Ida och hundarna deras och vi for till Kallax där dom skulle möta upp två kompisar som ska vara här på besök över helgen! Skjutsade förbi dom på bolaget och sen hem till Ida. Idag är jag faktiskt sjukt sugen på att festa! Har inte varit det på väldigt länge, men just idag är jag det. Typiskt att det inte går! :( När jag dumpat av dom så hämtade jag upp Patrik och Ebbs och vi for på storheden en sväng. Patrik skulle på bolaget, typiskt! Och jag var på Lindex och H&M. Handlade baby sockar och en munktröja till den lille! Skit söööt ;) Har som totalt fastnat för brunt.

Och nu så sitter vi bara hemma! Patrik håller på att fixa lite korv i ugn och jag nördar som vanligt. Får se vad som händer ikväll, kanske en sväng förbi hos Emelie och Alex? Fårse som sagt, Emelie skulle iallafall höra av sig då dom kommit hem från Waldorf. Vilket lyx! ;D

Nu ska jag kika vidare. Ha en trevlig helg!

Joppet

Sitter på jobbet nu. Längtar tills jag får åka hem för då har jag helg! ;) Tyvärr så är det ju ett tag kvar tills klockan blir nio. Men men, det klockslaget kommer ju iallafall :P

Idag har vi varit hos veterinären och vaccinerat Ebba, 1års vaccinationen + kennelhosta. Så nu är det avklarat! :) Efter det så for vi till Djurmagazinet och handlade hundmat och ben så Ebba blir mätt och belåten. Det började nämligen tryta lite i matlådan där hemma. Efter Djurmagazinet så for vi till Bil tema och handlade olja + oljefilter, så nu ska bilen fixas och gå som en klocka! ;)

Sen hämtade vi mat på från MAX så vi fick oss lite lunch när vi kom hem. Dessvärre mådde inte min mage bra så jag kunde i princip inte äta nånting alls! :( Så det blev bara att slänga. Typiskt!!

Imorgon tänkte jag och Patrik hitta på nå med Ebbs. Vad vet vi inte, men nånting! :) Kanske gå på isen i stan om vädret tillåter. Eller om man skulle göra nå annat, vi har ju som sagt inte bestämt oss för nånting än så länge. Nån som vill promenera? Emelie? Jenny? Nån? ;D Hör av er isåfall för jag kan fan inte ringa! :(

Nu ska jag pinas vidare. Vi ses!

Hurt bulle!

Lisa har städat!! kors i taket säger jag bara, haha ;) Fick mig nå ryck imorse och började städa som en idiot fram till klockan tolv. Efter det for jag, Patrik och Ebba till Mattisberget och promenerade. Ebbas svans ser redan bätte ut, så hon fick springa av sig all energi som hon hade, och de var då inte lite energi heller! ;)

Sen när vi kom hem så fortsatte jag min städning tills jag var nöjd! ;) Damsugningen är kvar, det skulle Patrik fixa!! Perfekt ;) Hoppade i duschen, gick förbi Emma en sväng och sen bar det av till jobbet, där jag är nu. Hoppas på att den här dagen går fort. Hade som varit skönt, är inte alls på humör för att jobba idag! :(

Nu ska jag fylla i min ansökan om semester och mamma ledighet så det blir gjort! Så får jag klarteckan om några dagar om jag får vara ledig då jag vill det. Men det ska inte vara några problem! Annars blir jag arg!! ;P

Tjofräs!

Vattensvans?!

Kan hända att Ebba fått vattensvans!

Det är ingenting som är farligt och det går över av sig självt. Vissa hundar kan ha jätteont utav det, men som tur är så har Ebba inte ont alls. Inte vad jag vet om iallafall. Så det är bra! :) Pratade med veterinären och hon kunde inte komma på något annat som det kunde vara. Oftast kommer det på sommaren då hunden badar, men Ebbs "badar" ju i snön varje dag, så det kan vara därför. Tur att det inte var något allvarligt iallafall! Puuuh ;)

Bokade iallafall en tid för Ebbas ettårs vaccination nu när jag ändå var i farten. Så imorgon får hon sprutan! Spännande att se om hon reagerar på den! :)

Idag händer nog inte alltför mycket. Ska iallafall försöka mig på att städa lite eftr jag nördat färdigt här och ätit frukost. Vi ser ju hur långt jag kommer med den saken när det är sånt fint väder! :) Kanske kan åka förbi Emelie och ta en promenad med dom? ;) Ska höra med henne iallafall.

Det var allt för mig för denna gång!
Ha en trevlig Tisdag!

Mammas bäbis! :(

Ebba är sjuk! :(

Eller iallafall vad jag tror. Hon är jättekonstig. Har pipit och gnällt hela natten, vilket har gjort att jag och Patrik knappt fått någon sömn. Hon har bara vandrat omkring hela tiden och knappt legat ner nånting alls! :( Det konstigaste är hennes svans, den la jag märke till idag.. Hon har den mellan benen hela tiden även när hon viftar på den. Det är som att hon inte kan lyfta upp den. Men jag har klämt och kännt på den och hon verkar inte ha ont iallafall. Men vad kan det vara?! Hon äter och leker som vanligt ute, men svansen hänger :( Ska ringa veterinären imorgon om det inte blivit bättre. Hon ser ju så ledsen ut! :(

Annars har dagen varit relativt intensiv. Vaknade rätt sent pga lite sömn inatt, vi klev upp halv elva. Då var det bara att slänga i sig frukost och rasta hunden för att sedan åka och storhandla. Så nu har vi mat igen! Haha ;) Kom hem kring tolv, packade upp all mat, och for sen vidare till Barnmorskan. Där gick det bara bra! :) Jag växer och växer, haha :)

Och nu är jag på jobbet. Tråkigt tråkigt, men jag måste!
Äh, ska gå på rast nu.


Intensiv helg!

Så var helgen slut, den var kort men intensiv, haha! ;)

Resan till Stockholm gick bra. Flygresan gick sjukt fort. Har fått för mig att det brukar vara hundra gånger värre, men det var det ju inte! :) Magic var sjukt fin! ;) Sa till Emelie att jag tar han om det skulle bli någe problem, haha! ;D Kul att komma bort för en dag också. Tänkte först att de skulle bli långtråkigt, men tiden gick så jäkla fort. Tåget gick hem 17.13 och även den resan gick bra. Magic skötte sig utmärkt hela resan, kan inte tro att han bara är 8månader ;) Ebba skulle kunna lära sig mycket utav den lilla killen ;) (Fast han var iofs inte liten! Haha:)

Vi kom hem åtta på morgonen och då tog jag mig en tupplur till klockan tio. Skönt att ligga i sin egen säng och inte sitta och sova!! :)

Sen var det även full rulle hela dagen igår också. For till mamma och pappa och åt lite frukost och lånade telefonen. For sen hem och gav Ebbs frukost. Tog det lugnt några sekunder och for sen till storsand så att Ebba fick springa av sig lite. Det var uppskattat! ;) Sen for vi till Ersnäs och hälasde på i ungefär en halvtimma för att sedan åka vidare till Antnäs och käka middag! Det var gott :) Sen när vi kommit oss hem så for jag på statoil och handlade min efterlängtade glass som jag direkt slängde i frysen när jag kom hem. Tog en kort promenad med Ebba, sen in i duschen för att sen sätta mig vid tvn och äta glassen, gudomligt gott! :) Där vid kvart över tio tiden for jag och Patrik till Emma och hälsade på för hon hade så tråkigt :) Tog oss hem till tolv, och då dök jag i sängen. SKÖNT! ;)

Såja. Det var min helg det. Hunnit med mycket faktiskt! :) Och nu sitter jag på jobbet och det går hur kasst som helst! Har ingen motivation över huvud taget! :( Är så sjukt trött. Aja, det enda positiva är ju att jag har min nedräkning på att jag får sluta jobba, haha! :) Efter idag har jag bara 25 dagar till att jobba. Tjooo ;)

Nä, ska surfa vidare! Förhoppningsvis har vi en dator imorgon ;)

Snart helg :)

Sådärja. Då var det Torsdag och sista dagen på jobbet, sen helg! :) Ska bli superskönt!

Och imorgon så far vi och hämtar hunden. Vill bara att Emelie ska ringa mig så jag vet när dom kommer och hämtar mig imorgon bitti. Jag kan inte ens ringa en signal! Emelie, om du läser det här så RING!! ;)

Dagen har varit lugn som vanligt. Promenerat en sväng med Emma och hundarna, tog även en promenad innan det med Patrik och Ebba också. Så skönt att vara ute i friska luften! :) Har även varit duktig och städat badrummet, så nu ser det inte ut som en svinstia och det luktar inte bajs! HAHA ;) Niiice. Tar och städar resten av lägenheten på Lördag om jag orkar efter tågresan. Men nog fan ska jag orka det! ;)

Har även skrivit till en kille angående hans babyskydd som jag vill köpa. Har tyvärr inte fått svar på mitt sista mejl, och hoppas jag får det idag innan jag slutar jobbet. Så jag ser vad han skrivit, har ju ingen dator hemma :( Men men, det löööser sig! Delarna borde komma snart iallafall :)

Nä, nu ska jag jobba vidare och gå på rast för den delen! Haha ;)
Ha en bra helg!

Äntligen så händer nå kul! ;)

Tjoo!

Fick ett roligt samtal utav Emelie idag! :) Jag ska följa med henne till Stockholm på Fredag och hämta söt hunden! Kommer bli skitkul att åka iväg över dagen sådär. Kul att komma bort och göra nånting annat för omväxlings skull! Nackdelen är väl tågresan hem, haha! ;) Jobbigt att åka tåg! Men vi får göra den kul :P

Sen så måste jag även passa på att gratta Marie som fyller år idag! ;) Hoppas du får många fina presenter :) Ringer dig när jag slutat! :)

Idag har varit en helt okej dag faktiskt. Varit ute mest hela dagen känns det som. Många korta svängar har det blivit om inte annat :)

Finns inge mer intressant att skriva. (Inte för att det här heller var så intressant ;)

Keep on worki´n!

Det löser sig!

Sådärja. Då har vi beställt nya data delar. Förhoppningvis kommer det redan på Onsdag, det brukar gå snabbt. Så då blir livet normalt igen, haha! :)

Såg även idag när jag lånade Emmas dator att jag låg på tredje plats på en lägenhet på Marieberg. Vi vill ju gärna flytta dit, men vette tusan om vi har råd med det i dagsläget? Funderar på att tacka nej, och sen fortsätta söka så att vi kan flytta efter sommaren kanske. Det känns lite bättre faktiskt, så man har fått iordning på allt vad det gäller ekonomi och bebis. Haah! ;P Tror det får ta och bli så..

Happ, sitter på jobbet nu igen. Går inte så bra, för ingen svarar. Kanske inte så många som hunnit hem från jobbet ännu. Men det är smällar vi får ta. Gör inte mig nånting eftersom då har jag möjlighet att nöta lite, heeh! :)

Hade inget mer på hjärtat, så ska surfa vidare!
Have a nice day!!

Skänker en tanke till min favorit, Patrik, I wish you good luck tomorrow!! ;) Hoppas det går vägen!

Utan dator!! :(

Äntligen får jag sitta vid en dator, och framförallt nöta lite internet! :) Våran dator gick sönder totalt i Fredags! :( Den är stendöd. Så vi har inget liv nu känns det som. Är helt åt helvete, skit tråkigt att bara kolla på tv hemma. För det finns absolut ingenting annat att göra. Och jag orkar ju inte städa hela tiden. Jag menar, hur kul är det?

Vi ska iallafall kolla imorgon om det kan gå på någon garanti, annars så måste vi beställa nån ny del till datorn vad fan det nu var för något. Dyrt!! :( Men en dator måste vi ha, det är ett som är säkert..

Helgen har iallafall mestadels spenderats hemma, och såklart hos Emma och Ida, haha! ;) Bara tagit det lungt.. Igår var jag och Ebba förbi på Björx en sväng på dagen och tog oss en promenad med Emelie, Jenny, barnen och Douglas! :) Rex fick stanna hemma, för han har ont i tassen :( Det var jättetrevligt. Länge sen sist. Efter promenaden så fikade vi hos Jenny. Supergott var det!! ;D

Och nu är det Söndag och jag är på jobbet! :( Känns väldigt tråkigt med tanke på vädret idag. Vi ville ut och köra lite skoter jag och Patrik, men det gick ju inte då jag jobbar. Blää! :( Vi tänkte ta det imorgon om det är lika bra väder, men antagligen så är det ju inte det, för vi har ju alltid sån otur! Aja, vi ser ju imorgon..

Nu ska jag fortsätta terrorisera svenska folket :D
På återseende!

Alla hjärtans dag! :)

Idag är det en kärleksdag, haha! :) Inte för att jag ser dehär som någon speciell dag, den är bara allmänt mysig! :)

Vad har vi då gjort idag? Jo, jag var och väckte Emma och Foxy så dom kunde hänga på till stan med mig, Patrik och Ebba! Så vi tog oss en snabbpromenad genom staden och sen ut på isen en kort sväng. Det blåste utav helvete så det var då inte skönt på isen kan jag ju säga! Men lite fick hundarna springa iallafall :) Eller ja, Ebba iallafall.. Foxa går bara fint brevid Emma :P Fin valpen där!!

Annars har det inte hänt mycket inte. Kom precis hem, har varit på Djurmagazinet och handlat hundmat och även lite grisöron och smått och gott. Tänkte att mitt födelsedagsbarn ska få nånting gott på sin ettårsdag! ;) Patrik släppte av mig och Ebba på Rimi när vi for hem, och så gick vi därifrån, så hon fick sig en liten promenad innan vi ska till mamma och pappa och äta gomiddag! Fläskfilé, potatisgratäng och pepparsås :) Hoppas på sallad också!

Så jag ska nog ta och hoppa in i duschen nu innan vi ska fara, så jag ser någorlunda fräsch ut, haha! :D
Ha en bra Alla hjärtans dag allihopa! :)

Känns lite bättre nu

Är inte lika deprimerad idag som jag var i igår och i förrgår. Skönt!

Det nya projektet är inte lika farligt längre. Har redan fått 3 JA :) Och det känns jättekul! Kanske inte är sämst i världen som jag kännt mig. Haha! ;)

Känns även som en lättnad att jag fick ledigt imorgon! Hade totalt glömt bort att det var Alla hjärtans dag! Och då vill jag vara hemma, för jag var sugen på att göra nån god middag med Patrik, för en gångs skull! ;) Plus att mitt hjärtegryn Ebba blir hela 1 år imorgon! Stora tjejen ju ;) Undra om man ska fixa fram nån godsak till henne kanske?! :P

Och där fick jag ett till JA. Tjoho! ;P
Ska fortsätta jobba nu, Lisa is on fire today! :P

 

Dagen är avslutat, och jag slutade på hela 8 JA! ;) Kan det bli bättre? Neeej, skulle inte ta och tro det. Så nu känns det kul att jobba igen! Får väl se hur det går på Söndag. Folk har en tendens att vara lite griniga då. Men jag förstår iiiinte varför? Hehe ;D


Men ååååh

Less!

Jag som varit så nöjd att det gått bra på jobbet den senaste veckan, och så har jag fått byta projekt idag. Visst, jag ville gärna sitta på PLUS-pensionen, men det går uruselt!! Så jävla sura kunder, dom har gett mig en rejäl huvudvärk!! Piss är det, det är allt jag har att säga. Okej, det är första dagen så det kanske går bättre imorgon. Men just nu så känns allt bara skit.

Det var bara det jag hade på hjärtat för tillfället. Var tvungen att ventilera mig lite!!

Ny vecka igen

Har sagt det flera hundra gånger, men jag säger det igen: Fan så veckorna går fort!! :) Men det är ju som sagt bara till en fördel tycker jag. 34 dagar kvar har jag att jobba nu, haha! Längtar så förbannat tills jag får gå hemma ;) Så nu är det nedräkning ;)

Dagen har varit lugn än så länge. Vi har varit och tvättat bilen idag iallafall. Den höll väl sig ren i ungefär en halv timma! HAH :P Men det är sånt man får ta.. Sen for vi till Antnäs och tog en promenad med Anki och hundarna till affären och tillbaka. Riktigt skönt ute idag! Synd bara att jag ska jobba, annars hade jag tagit mig en lång promenad nu på eftermiddagen. Sen har vi inte hunnit göra så mycket mer, hämtade hem mat, åt den, sen har jag även packat upp all tvätt för ett litet tag sen. Och nu så ropar duschen på mig! Sen är det bara att fara och jobba, igen! Känns som att det är det enda jag gör, jobbar.. Blä!

Hoppas det går bra på jobbet även idag. Igår gick det iallafall hyffsat, så det var superkul! :) får säkert veta idag vilken grupp som vann tävlingen. Har haft tävling förra veckan, och vinnarna får mat! ;D Vars vet jag inte. Men en middag skulle vi iallafall få. Inte för att jag är så sugen på att åka till Boden bara för att äta middag. Men vi ser ju, inte ens säkert att just vi vann. Men det känns så! Haha :P

Nä, nu måste jag faktiskt duscha. För jag är ju inte direkt snabb där inne! Så skönt att duscha, kan stå i säkert mer än en timma! :P

I need fooood

Så jävla hungrig! Men snart blir det käk, tacos. Mm ;) Ska bli riktigt gott!

Dagen har varit väldigt slapp och slö. Var till Karlshäll och gick med Patrik, Emma och hundarna såklart ;) Gick inte så värst långt. Lill Foxy klarar inte av det, plus att vi var nog relativt slöa, hah! ;) Ebba fick iallafall springa av sig, kastade mycket pinnar och snöbollar åt henne som hon fick springa och söka upp i djupsnön :) Bra aktivering!

Sen for vi hem och jag följde med upp till Ida och emma en sväng. Stannade inte alltför länge utan gick hem efter tag och efter det har jag i princip bara varit hemma! Har även hunnit med att inhandla en ljudkabel (från datorn till tvn så vi kan se film med ljud :P) och käk. Men sen så har jag bara varit hemma! :)

sitter och väntar på maten nu, Patrik är seg enligt mig, men det är bara för att jag är så satans hungrig! Haha ;) Blir mest troligt att vi åker förbi Emelie och alex sen efter maten. Måste bara rast hunden en sväng så hon får bajja lite! Vill ju inte ha bajs i lägenheten precis! Hehe..

Slänger in nån liten bild också!

image33
Fulaste minen Ebba nånsin gjort! Mohahah

image34
Jag och Ebbs på isen på storsand!

image35
Patrik och Ebba! :)

image36
Finaste lilla Foxy från promenaden idag! ;)


Rastlös

Jag gnäller då fan alltid på att jag jobbar. Varför egentligen? När jag väl är hemma är jag så förbannat rastlös så det finns fan inge slut. Haha! :) Nåväl, man kan ju alltid behöva vila upp sig lite..

Igår gick det också sjukt bra på jobbet. En totalomvändning! Kan ha att göra med att jag ändrat min attityd. Försöker tänka positivt nu hela tiden och det syns då på mina resultat. Så det är kul! ;) Plus att jag har nedräkning tills jag slutar jobba. Haha! Det gör ju också saken bättre.. Tror jag har kvar ungefär 35 arbetsdagar kvar, sen är det färdighaft! Gudomligt! ;)

Jahapp. Har iallafall hunnit vara ute med Patrik och Ebba på isen idag på förmiddagen. Vi gick efter "skridskobanan" i stan, jätteskönt var det. Kanonväder! Annars har jag inte gjort mycket, bara varit hemma. Ska även på Waldorf ikväll och äta med Patrik och familjen. Gratis är alltid gott! ;D Det ska bli kul. Annars händer väl inget speciellt kan jag tänka mig..

Ha en trevlig helg!!

Det kanske blir bra iaf?

Vad konstigt allting kan vara..

Sådärja. En ny dag, nya tag! Och vad fort allting kan vända. Enligt mig så är det en helt ny stämning på jobbet idag, till det positiva. Har även gått rätt bra för mig idag, så det är superkul :) Även min förbannade förkylning är som bortblåst! Hur skumt är inte det då? Den kom fort, och försvann lika fort. Men det är bara bra, för då behöver jag inte sjukskriva mig vilket jag inte ens har råd med. (Okej, är fortfarande lite konstig i näsan, men inte alltför farligt ;)

Och snart är det hemgång. Endast ett fåtal minuter kvar av denna dag. Me like! När jag kommer hem så ska jag knapra vitlöksbröd. Patrik skulle ha det fixat och klart tills jag kommer hem! Gott gotti gott gott ;) Sen ska jag ut med Ebbs. Får se om vi går ut själv eller om någon följer med. Det märker vi!

Var nästan på väg att bli glad eftersom det är Onsdag och jag brukar bara jobba till Onsdag. Men så kom jag på att jag jobbar ju faktiskt imorgon! :( Så nu är jag inte lika glad, haha! :P Äh, shit the same! En dag till skadar väl inte..

Nä, ska ringa nått samtal till. Sen ger jag upp! :D


KAOS

Är på jobbet just nu. Och det enda jag har att säga är kaos!

Allt är så sjukt. Människor är sura. Alla är sura.

Som tur är så jobbar jag inte kvar så länge till. Tack gode gud för det!

Jahapp. Mår fortfarande skit! Kände mig bättre idag under dagen, även morgonen var helt okej. Och det är då det brukar vara som värst. Men nu känns det som igår. Hängig som fan, näsan kliar, vill bara nysa men det går inte, så det rinner tårar ur ögonen istället :( Vill bara må bra, det är väl inte för mycket begärt. Eller?

Går dåligt på jobbet idag. Och det är tack vare stämningen!  Får inga svar heller, så det gör ju inte saken till det bättre.

Den här dagen har jag tagit det hur lugnt som helst. Hjalle och Heavy är hos oss idag, dom kom imorse halv nio, så nu har Ebba nån att umgås med. Inte för att dom typ tycker om henne, haha! :) Dom tycker bara att hon är fööör mycket. Och det förstår jag, hon jävlas ju med dom hela tiden. Jag försöker få in i Ebbas huvud att gamla hundgubbar inte vill leka med henne eftersom dom inte orkar. Men hon förstår inte vad jag säger. Konstiga hund! Nåväl, hon har lite sällskap iallafall. Kanske nån att mysa med när inte Patrik vill? :) För ibland är hon faktiskt mysig med dom också. Peppar peppar!!

Nu ska jag höra vad dom andra säger här bredvid mig. Ser att dom står och snackar skit, och jag vill veta om vad! Hejdå :)

Mår bajs

Fyfaan. Det är allt jag kan säga just nu.
Mår så sjukt dåligt så det finns fan inget slut. Igår mådde jag dåligt, men idag mår jag fan värre. Jag hatar det! Som tur är så slutar jag jobbet snart. Och jag kan ju meddela att det har varit ett helvete att sitta här när man mår som jag gör just nu. Det har gått sjukt dåligt för mig idag. Men jag förväntade mig inte så mycket av mig själv faktiskt. Inte idag iallafall.

Nåväl, då har jag fått klaga av mig lite till.

Dagen har varit rätt lugn. Varit hemma mestadels. Varit en sväng på storsand med Patrik och Ebba har jag också hunnit med. Knäppte en massa massa kort. Och jag har inte ens tittat på dom ännu, haha! :) Ska kanske ta och lägga in dom på datorn när jag kommer hem. Om jag orkar! Annars kan det hända att dom läggs in imorgon.

När jag kommer hem så ska jag kurera mig i soffan med mackor och såklart glass! :) Glass äter jag varje dag nu. Köpte glasspinnar i två olika smaker när vi var och handlade. Och dom var suuupergoda! ;) Men har endast tre enstaka glassar kvar, sen är dom slut :( Får köpa nya sen, hihi :)

Ha det bra!

Snälla låt mig vara!

Håller på att få en förkylning känns det som! :( Hoppas verkligen inte att de blir så, att den hinner försvinna innan den ens brytit ut. Men sån tur kommer jag säkert inte att ha! :( Känner mig riktigt tjock i halsen, näsan är dum och även lite ont i öronen och halsen. Kan det bli värre?!

Såja. Då har jag fått klaga av mig lite iallafall ;)


Helgen har varit lugn. I Fredags var jag mestadels hemma. Gick förbi Anne en sväng på kvällen och var lite social med henne, Joni, Suzie och Magnus. Stannade inte sådär jättelänge, men trevligt att komma iväg en sväng och fördriva tiden..

Igår blev det också väldigt lugnt. Städade hela lägenheten på förmiddagen. Skönt att få det bortgjort! :) Sen så tog jag mig en promenad med Ebba mellan ett och två. Det var riktigt skönt ute igår! :) Sen var det bara att slänga sig i duschen för att sedan fara vidare till Antnäs där vi käkade middag. Det var jättegott! ;) Sen for vi hem och bara satt i soffan hela kvällen. Till och med Patrik. Haha! ;) Inträffar inte alltför ofta faktiskt. Så det var mysigt. Blev en rätt så tidig kväll, vi var båda sjukt trötta.

Pratade nyss med Emma i telefonen. Dom är snart framme med tåget! Ska bli jättekul att träffa henne och Ida. Var ett tag sen nu, cirka 2½ vecka sen. Jag har känt mig lite ensamen utan mina grannar! Haha ;D Så det blir kul. Hinner säkert gå förbi en sväng där innan jobbet :)

En annan jätterolig nyhet har jag fått höra idag! Superkul ;)

Om jag ska ta och glo lite mer på tv. Patrik är i stugan och skottar taket så det inte rasar in och han tog då med sig Ebba så hon får vara ute hela dagen. Skönt att vara lite hundrfri, hon är så sjukt jobbig nu! Lyssnar inte alls vad man säger, säkert den där jääävla ett års trottsen. Aja, bara det går över snart så är jag glad! ;)

Ha en trevlig Söndag.

V.26

Japp. Idag så går jag in i  v26.. Tiden går så satans fort!

Tänkte bjuda på en tjockisbild från igår, då var jag faktiskt i v25, haha ;) 24+6 ;)

image32
Ser ut att vara större än jag egentligen är. Sån himla närbild, haha!

Uppdaterar en annan dag, är inte alls på humör för att blogga nu.

Nämen igen?!

Oväder igen!

Det är andra gången på bara två veckor, inte ofta, inte vad jag kan komma ihåg iallafall. Men denna gång var det inte alls lika farligt som förra gången. Nu blåste det mer än vad det snöade. Men lite snö har vi iallafall fått :) Det är mysigt.

Dagen har varit lugn. Klev upp halv nio för att fara till Barnmorskan. Där mätte hon magen (som växt från 21cm till 24 cm) och kollade hjärtljudet (det låg mellan 140-150). Så allt såg bra ut! :D Kalasbra! Sen var det bara att dra sig hemmåt för att gå ut med Ebbs och äta frukost. Efter det så for vi till Ica Maxi och jag handlade mig en pärm med tillbehör, så nu har jag sorterat och fixat med alla viktiga papper, såsom räkningar och garantier med mera.. Känner mig nöjd :D

Har även hunnit med att packa upp tvätten, diska och även laga middag! Inte ofta jag lagar mat, men se på tusan, det händer då och då. Haha ;) Patrik var då nöjd över att slippa det!

Undra vad man ska göra ikväll då? Mest troligt ingenting alls. Känner mig så jäkla uttråkad och rastlös, men ändå inte. Konstigt de där! Vill göra nånting men det känns så satans jobbigt. Så det slutar väl med att jag sitter hemma och äter glass :P

Nä, nu ska jag kika vidare på nätet. Ha en trevlig helg!

RSS 2.0