Hoppas, hoppas!

Hoppas verkligen att tandvärken försvinner av sig själv! Egentligen så vet jag att den inte gör det, men jag hoppas! Just nu har jag iallafall inte nå ont, har inte haft mycket ont idag över huvudtaget. Förutom en rejäl dos som kom på jobbet, så jag for hem redan klockan sju! :( Går inte att jobba då, mitt humör är absolut inte på topp. Och då hjälper de inte med en massa surisar i telefon, nejnej!

Annars så har min dag varit bra. Har inte gjort nånting nästan, men rätt skönt har det varit. Har ju varit full rulle både Måndag och Tisdag. De tar på krafterna att flänga runt och nästan aldrig sitta still, och känna sig stressad hela tiden. Men idag har de varit en sjukt lugn dag! Bra! ;)

Och imorgon tänkte jag ta mig en städdag! Däremot så ser vi ju hur det slutar, brukar inte sluta alltför bra. Men ska ge de ett försök! ;D Bara jag får bort disken så är jag nöjd! Sen så ska vi även fara och storhandla på eftermiddagen, för vi har inge mat alls hemma känns de som. Ingenting som är riktigt gott iallafall, höhö ;) Ska även handla ett lås så vi kan låsa förrådet, och sen en lite plast sak till tvättmaskinen så vi får igång den nån jävla gång! Vi tar aldrig fingrarna ur röven och fixar det där! Inte för att vi har bråttom, men bara för att! För att få de gjort.. Har haft de stående sen i september, och vi har inte fixat de än, fyyyy på oss! Det är ju nästan så att jag skäms!

Nu ska jag ta och borsta gaddarna! Och sen krypa till kojs. Se på min kvällsliga dos med tv-program när jag myser under täcket! :)

TANDVÄRK!

Har bara en enda sak att säga idag.. Tandvärk!!! :(

Fattar inte att de kan komma, bara sådär! Det var ingen fara igår, förrän på kvällen då jag kommit hem och jag satte mig vid datorn. DÅ small de till i munnen! Hela vänster sida av ansiktet är bortdomnat. Eller ja, de känns då som de iallafall. Och de pulserar i hela kinden! :( Fan vad ont, jag har aldrig haft tandvärk förr, och jag vill att de ska gå över nu!!

Tog en värktablett när jag gick och la mig, men den hjälpte inte alltför mycket. Så har då inte sovit bra inatt, vaknat miljoner av gånger och haft ont i munnen! Och även nu på morgonen, fast faktiskt inte just i nuläget, men de kommer snart, de gör de alltid! :( De som stör mig mest är att jag inte vet i vilken tand jag har ont? De gör ju så ont så att de känns som att de är alla tänder i hela munnen! Hmh.. Blir de inte bättre idag måste jag ringa tandläkaren. Och jag som var så säker på att jag skulle slippa fara tillbaka dit nå i år, ååh!

Jajja. Ska väl sluta gnälla nu då ;) Ska ringa Patrik och höra vad vi ska äta till lunch!
Ha de så bra!

Tisdag

Japp. Idag är det Tisdag, imorgon är det Onsdag och sen så är jag ledig. Hela tre dagar! Känns hur skönt som helst :) Fast de kommer väl ändå sluta med att jag bara sitter hemma och har tråkigt? Haha!

Jahapp. Här har de då inte hänt mycket. Ingenting helt enkelt! Har ett sånt tråkigt liv känns de som ;P Det enda roliga jag har gjort är väl att jag suttit på IKEA´s hemsida och kollat på allt jag vill ha! :D Jag och Ida ska jag fara till IKEA efter jul och nyår, så de blir kul. Någon annan som vill med?! :) Fast man får inte bli för många heller, för alla saker ska få plats i bilen, haha ;D Tänkte handla rätt mycket vettigt till lillen så man har de gjort. Fast de beror ju på hur mycket jag får i presentkort, för annars har jag inte råd! :D

Igår var jag och Ebbs på Björx en sväng och tog en promenad med Emelie,Vilma, Rex, Jenny och Loke! Ingen Douglas för han hade fortfarande kvar stygnen! :( Men nu har han förhoppningsvis fått ta bort dom?! :) Så kanske blir att fara och leka med dom, kanske idag eller någon annan dag. De får vi ju se! :)

Nä, nu ska jag äta frukost och fortsätta snoka vidare, hehe!
Hare bra!

V.16

Så var jag inne på vecka 16. Tycker tiden går skitfort fast ändå inte! Konstigt de dära.. Nåväl, under jul, närmare bestämt 23 December, så går jag in i vecka 20. Så då har halva tiden redan passerat! Då är det bara "den tjocka perioden" kvar. Haha! ;D Men de går säkert fort de också. Hoppas på det iallafall.

För tillfället så sitter jag på jobbet. Och just nu så är jag spyless! Tycker jag har jobbat ovanligt mycket nu på senaste, om man jämför med tidigare. Men det är bara bra! :) Men jag känner att jag börjar bli lite less faktiskt! Men nästa vecka är jag ledig 3 dagar iallafall, om de inte blir ändrat. Om nu Lördagen dyker upp. Då jobbar jag nog den också! :) Nä, slutpratat jobb. Är ändå bara så tråkigt, haha!

Igår, snacka om tidig kväll alltså! :P Patrik gick och la sig före mig, han hade redan slocknat då jag var in och kollade, och då var klockan 22.40 haha! :) Jag gick och la mig vid elva, och somnade strax efter det. Men skönt var det iallafall :)

Näpp. Nog om mitt liv, för här händer det ju inget kul.
Tjofräs

I wanna know..

.. have you ever seen the rain?

Sådärja. Då var det Lördag kväll, och jag och Patrik sitter hemma och slappar! Handlade oss en familjepizza och jag satt och gottade mig framför tvn. Var helt okej med tanke på att pizza absolut inte är min favort mat. Men det gick ner ska ni se :D

Annars så har jag varit och jobbat hela dagen idag. Fick även god lunch, som vi då fick förra Lördagen också, men den här gången var det lax och bakad potatis med tzatsiki och grekisk sallad! Mumma :D Förutom oliverna!

På tal om något helt annat så fick vi barnvagnen av Jenny igår ;) Så nu har vi en sån, riktigt fin är den! Hehe, helt stolt! Måste bara skaffa oss ett lås till förrådet så vi kan ställa den där inne, för nu står den bara i lägenheten och tar upp hela hallen! Liiiite trångt. Iallafall, igår så for jag(och såklart Ebba) till Björx en sväng och tog en promenad med Emelie, Vilmis och Rexen. Så vi mötte Patrik som tog sig en promenad från Sinken. Sen var vi hos Emelie och Alex ett tag, och sen for vi hem.

Sen blev det ännu en tripp till Björx för då var alla bruttor hos Jenny och drack lite. Så jag for dit och var social framtill klockan blev tolv, sen for jag hem! Är så sjukt sugen på att festa, speciellt när de bara är tjejerna. Plus att Emelie kan festa också, kommer inte ihåg hur länge sen de var jag festade med henne. Mycket mer än ett år iallafall! Men de tar vi till sommaren, för då kan jag om jag vill :)

Nä, nu gick Patrik och la sig i sängen. Så kul hade han ikväll, haha! ska väl nöta lite till, och sen själv gå och lägga mig. Finns inte så mycket att göra.

Tack för mig!

Snö snö snö

Idag snöar det för fullt! Hur kul som helst :) Jag och Ebba har varit ute med Ida och Akela idag och busat i snön! Vi var nere på lilla tomholmen och lekte. Riktigt trevligt! :) Sen efter det så lämnade vi hundarna hemma och gick och käkade på Charlie´s. Riktigt gott må jag säga!! :D Så är nyss hemkommen, och slö efter maten. Ska iallafall ta tag i disken när jag skrivit klart här. För det behövs verkligen!! Kommer säkert ta en timma att diska upp alltihopa, haha! :P

Sen senare så ska jag följa med Ida och Akela på agility ikväll. Ska bli skoj! Men tar nog inte med mig Ebba med tanke på att vi bara kommer stå still i en timma och då kommer hon nog börja frysa tror jag! :( Så de är lite tråkigt. Men men.. får se hur jag gör! Kan hända att hon råkar slinka med iallafall, i sitt fina täcke! ;D

Det var väl allt för mig, hade inte så mycket mer att skriva. Ska väl diska nu! :(
Ha det bra!

Stolt Ebba ägare! :D

Tänkte bara skriva nå snällt om min älskade hund för en gångs skull! Hehe :) Och jag är väldigt stolt över att äga henne, så snäll som hon är. Mot hundar, människor och framförallt småbarn! :) En riktig familjehund. Precis som jag vill ha det!

Tycker även att hon är grymt bra på att gå i koppel. Tyvärr så märks det inte så ofta på grund av att hon inte går så fint i koppel när nån hund är med, haha! :D Och oftast så är nån hund med, men annars så är hon jätteduktig! Det hoppas jag iallafall att Emelie märkte idag?! ;) Känns väldigt skönt att jag även kan ha henne lös väldigt mycket också, så hon får springa och lalla på för sig själv. Däremot så kopplar jag henne alltid då vi möter hundar. Kanske skulle fungera även fast vi möter hundar, men vågar inte riktigt än. Man vet ju aldrig vad de är för någon hund man möter, de är ju inte alltid som alla hundar är snälla hundar.

Så jag är väldigt nöjd med min bästa vän Ebba! :) Fast bättre kan hon bli. Och de vill man ju alltid! Men jag ska inte ha för höga krav heller, de ska ju vara inom rimliga gränser om man så säger.

Såja, då har jag fått lite utlopp över mina hundkänslor! ;) I övrigt så är allt bra med tanke på att jag är ledig nu! Wihoo ;)

Nu ska jag börja göra kvällen. Trött som tusan! :)
Sov gott!

image21
Mammas finaste tjej!! ;)

image22
Ebbs i sommarsolen, och väldigt väldigt liten och söt!! :) Saknar valptiden lite :)


Onsdag

Så var det Onsdag, eller som man brukar kalla det, LillLördag :)

Jobbar idag, men sen är jag ledig i två dagar! skönt :) Sen så jobbar jag hela helgen igen. Det blev att jobba på Lördag, men det är bra. För då får vi mat! Haha :D

På tal om mat så har jag kommit på att jag har inte ätit riktig mat sen i Lördags på jobbet?! Bara ätit nudlar och flingor med mjölk och sådant. Får inte i mig mat, är jätteäcklad av all mat! Fattar inte varför, men det är så läget ligger. Kan bara äta riktigt god mat, och sån mat har vi inte hemma. Haha :) Men men, får väl äta nå gott på Fredag då lönen kommer :)

Jahapp. Idag vet jag inte alls vad som händer. Emelie skulle höra av sig så kanske hon och Vilma skulle kika förbi om dom hinner. Hade ju varit trevligt med lite besök! :) För de har jag aldrig.

Nu ska jag mysa med Ebba. Vi ses!

Måndag, igen!

Så var det ännu en ny vecka! Tycker veckorna går snorfort! Men tur är det, för då är de snart jul mys! ;) Längtar som fan till julen, är så jäkla mysigt!! De är den bästa tiden under vintern tycker jag. För nyårsafton är så jävla överskattad!

Sitter för tillfället på jobbet och snorar. Min näsa är inte pigg och kry! :( Men men, kan inte vara borta nånting för jag förlorar en massa pengar! Jag har till och med tagit på mig extrajobb igen, nu på Lördag! Fast vi vet inte ännu om det blir att jobba då, men de hoppas jag :) Lite extra klirr i kassan skadar aldrig ;D Speciellt då de kommer i December då jag förhoppningsvis far på IKEA. Är sjukt sugen! Får väl fara i början på Januari nån gång :D

Nä, nu har jag inge mer vettigt att skriva. Som att det här var vettigt liksom?!! ;D

Hejdå

Ååååååh!!

Varför ska jag må som jag gör?!

Igår mådde jag relativt bra, och idag är jag typ sjukt hängig och ser ut som en ännu värre rishög! Varför just idag då jag verkligen behöver jobba, för jag behöver verkligen pengarna! Men jag ska fara idag iallafall, börjar jag må ännu sämre så är de bara att åka hem. Ska försöka stå ut så länge som möjligt! I´m strong!! ;D

Igår när jag kom hem från jobbet så slappade jag ett tag, sen for jag förbi Emma en sväng och sa hejdå. För den nöten far ju idag!! Avundsjuk, det är precis vad jag är!! Men hoppas du får grymt kul Emma, och knäpp sjukt mycket kort så jag har nånting att titta på när jag har tråkigt på jobbet!! ;D Så får vi hoppas jag hunnit bli tjock tills du kommer hem, haha :)

Sen efter jag varit hos Emma så hämtade jag Ebbs, och vi for till Emelie och hälsade på hela kvällen! For inte hem förrän halv tolv :) Även Jenny och Loke var där ett tag så det var superkul att träffa dom! :) Har även bestämt mig nu, och jag ska köpa Jennys vagn! :) Hon sålde den för ett bra pris, så de var ett bra kap ;D

Nä, nu måste jag äta frukost och snyta mig!

Här kommer lite bilder :P
image16
Sötaste Loke! ;)

image17
VIlma så glad att hon knappt kan se nånting! :P

image18
Här ännu gladare, för här så SER hon ingenting! :D

image19
Patrik och Ebba myser nu på morgonen!

image20
Mina stjärnor!! :)

Myspys på jobbet!

Sådärja.. Då satt jag på jobbet, igen! Men idag är ingen jobbig dag, idag är det en myspys dag! :D Hur slappt och skönt som helst, vi är bara 13 pers, och nu klockan ett får vi lyxlunch ;D

Igår hände inte mycket. Var på storsand och promenerade med Ebbs, Malin, Elin och Bosse i ungefär 1½ timma. Riktigt skönt, och kallt! Haha :) Sen var jag hemma ett tag, duchade och sånt. Sen for vi och käkade middag med mamma och bror. Mums! :) Sen efter de for jag och Ebba till Marie, John och Lycka och såg Idol, och sen hem och slappade. Somnade sjukt tidigt. Gick nog och la mig i sängen tolv, haha! Men de var skönt :)

Ikväll vette tusan vad som händer. Har lyckats gå och bli jättetäppt i näsan, och ser ut som en rishög!! :( Men var ändå tvungen att fara och jobba idag. Bara för att vi får mat! HAHA :D

Nä, ska ringa nått samtal till, sen MAT!
På återseende!

Nu är tiden bokad!

Tjohej! :)

Som jag skrev igår så stressade jag jättemycket. Men egentligen behövdes det inte, för jag behövde inte skjutsa Patrik sen. Haah! :P Men då fick jag nånting gjort iallafall :) Det gick bra på Vårdcentralen, tycker bara de är lite obehagligt då de ser ut som att dom tar hundra liter blod! Fast de egentligen bara är 2 msk :) Sen for jag till Emelie och vi var ute med vovvarna, sen hem och åt, och sen till jobbet. Det vanliga! :P

Och idag gick jag upp med tuppen (klockan 7) för att jag skulle ringa och boka tid för ultraljudet. Så nu har jag fått min efterlängtade tid, 21 December, just innan jul :) Tyckte de var väldigt länge kvar, men tiden går nog fort ändå! Vi får hoppas på det.. Så de ska bli kul, att få se de lilla livet! :)

Annars vette tusan vad som ska göras idag. Ska nog mest ta de lugnt. Känner att jag börjar bli sjuk, min hals håller inte hela tiden. Och den måste fan hålla tills efter helgen, för jag har tagit på mig ett extra pass på Lördag för att dom behövde folk! Så då kan jag ju inte gå och bli sjuk ju.. Blir nog skitskönt att jobba på Lördag. Vi blir cirka 15 pers på hela bygget, och dom bjuder på fläskfilé och potatisgratäng till lunch för att vi är så snälla som kommer och jobbar! Mumma ;D Det blir bra det!

Nä, nu ska jag försöka äta nånting.
Se you later, alligator!


Stressad som vanligt!

Hejhej!

Tänkte börja med att berätta om gårdagen som var helt bra! Bortsett från jobbet då, haha! Men de räknas in iallafall :D Fast jag orkar inte skriva nå långt idag för jag är stressad, så jag sammanfattar de hela väldigt kort! Marie och Lycka kom till mamma igår där jag och Ebbs var och käkade lite lunch. Sen så gick vi till storsand och gick en skogpromenad där, och sen tillbaka! Så, det var de, hahah :P När jag kom hem tog jag mig en dusch, gjorde käk och sen for jag och jobbade. De var min Måndag de!

Och idag är jag lite smått stressad! Har precis varit ut med Ebba, gett henne mat, och precis ätit frukost själv. Så jag ska bara ta och skriva klart här, sen måste jag ställa mig och diska det enormt stora berget som vi har! Och de ska jag hinna göra snabbt också, för 11.20 ska jag vara på vårdcentralen för blodprover. Och sen ska jag hem och hämta Patrik för att skjutsa han på jobbet, och sen till Emelie :) Såja! Och diska måste jag göra nu innan jag far iväg för sen hinner jag inte. då måste jag hem snabbt och göra käk och sen fara och jobba igen! Hojja vad mycket de  blev nu! :)

Så nu går jag till disken så hörs vi imorgon!
Hejdå

Tillbaka på jobbet!

Jajjemen. Då var jag tillbaka på jobbet efter en vecka hemma. Känns hemskt! Hah :) Går så sjukt dåligt idag. Men helt ärligt så orkar jag inte bry mig, så de kvittar hur den här dagen kommer sluta! HAH :D

Helgen har varit bra! I Fredags kväll så var jag och Ebbs förbi hos Suzie och Magnus en sväng och såg på Idol och käkade glass! :) Sen så gick vi hem,  och då fick vi finbesök utav Malin och Thess! ;) Så dom underhöll mig fram till klockan ett. Och då gick jag och la mig och inväntade Patrik :)

I Lördags så for jag på loppisen i Arcus med Elin och Oskar. Blev helt snurrig i huvudet av allt folk, och vi blev inte så långvariga. Vi for istället till storsand med Marie, John och Lycka.. Så att Lycka och Bosse fick leka lite :) Tänkte ta med mig Ebba men märkte att hon inte var hemma när vi skulle hämta upp henne. Haha, knas! ;) Sen på kvällen så gick jag förbi hos Christoffer en sväng, för där var Emelie och Vilma :) Så jag såg på Freaky Friday med dom, sen hem och sussade! :)

Och idag har jag hunnit med en skogspromenad med Ebbs, Marie och Lycka! :) Jättemysigt när alla träden var vita, och marken var täckt med snö! :) Nu vill jag ha julafton!  Hundarna tyckte nog det var superkul med tanke på att dom inte lekt på hundra år för att Lycka haft sin tratt. Men nu är den äntligen borta! :)

Nä, nu ska jag ta och äta upp min chokladbit och fortsätta dricka coca cola! Känner mig hur nyttig som helst! :)
Ha de bra!

Födelsedagsbarn

Inte jag, nejnej! Men Suzie fyller år idag! :) Grattis!! Gammal och grå börjar även hon att bli, hehe ;D

Tänkte bara tillägga att det inte blev att baka igår. Patrik var slö, lat och trött och ville inte fara och handla ingredinser, så vi for på fiket i gammelstad och hämtade hem färdigbakat! Hahah! ;) Men de var också gott. Det kan jag lova :) Så de satt vi och smaskade på, innan middan. Lite knas!

Och idag då, vad händer idag? Skitväder, det är vad de är! Regnar och regnar, när fan kommer snön? Nu regnar ju all den snö som vi hade fått bort! :( Förhoppningsvis så varar inte de här regnet länge till. Hmh! Jag vill ha snö!! Tyvärr så kan jag ju inte påverka det alltför mycket ändå! :P

Iallafall så ska man kunna ta och hitta på nånting idag också. Vad vette tusan, men nånting iallafall! Känns som att jag har tusen saker att göra, fast egentligen har jag inte det. Knasigt va?! :) Jag ska iallafall ta och käka lite frukost. Skulle som sitta bra. Handlade hem o´boy! igår :) Så kan göra varm O´boy med limpmackor, finns det nå bättre?! ;) Fast de kan jag inte äta nu, för de är nånting jag tycker man ska äta på kvällen, när man är lite frusen för att man varit ute så mycket, hoho :)

Hejdååå

Vilken härlig dag

Är just hemkommen från Björx.

Började med att hämta upp Elin och Bosse, och vi for och lämnade Patrik på jobbet. Sen for vi vidare till Ormberget där Emelie, Alex, Vilma och Rex väntade på oss :) Så då fick hundarna busa! Vilket dom älskar! ;) Sen for vi hem till Emelie och fikade och surrade på! Vilma surrade också jättemycket, sötnöten dära! ;) Sen efter det så gick vi ut och så kom Jenny, Loke och Douglas, så vi tog oss en långpromenad allihopa. Hur mysigt som helt nu när det kommit snööö :) Och alla hundar gillade det också, lekte för fullt! Så roligt att se dom så glada :)

Så det var min dag det! :) Och nu ringde Patrik, så ska fara och hämta han från jobbet på 20 minuter, sen vet jag inte vad som händer. Han ville baka smulpaj! Lät rätt gott. Men jag föedrar negerbollar. Kanske blir både och? ;) Får se, måste iallafall handla nå ingredienser isåfall. Ska fan kolla upp nu vad jag måste handla så jag vet när jag far.

På återseende!


Jag ser de snöar

Och där kom snön! Förhoppningsvis så är den här för att stanna denna gång. Det tycker iallafall jag ;) Tog en morgon promenix med Ebbs för ett tag sen. Så jäkla kul när de kommit snö, de tycker Ebba! :) Hon busar och busar.. Som en TOK! :)

Annars idag vette tusan vad som händer. Ska kanske ta en långpromenad med Elin och Bosse. Hade ju som varit trevligt! Så vi ser ju, hon skulle höra av sig efter skolan :) Men annars händer ingenting speciellt. Kanske gå ut och göra snöänglar?! :D

Igår spenderade jag min dag hos Tandläkaren på Porsön med Ida. Haha! :) Hon skulle fixa nån tand. Och efter det så for vi på Hundhuset med Sara, hennes två hundar, och även då våra jyckar såklart :) Det var riktigt trevligt. Lite social träning skadar ju aldrig! :) Sen efter det så for jag till Elin för att se Greys Anatomy. Det gillar vi!! ;)

Här kommer lite bilder från i morse..
image13

Och ännu en till..
image14

Och så en sista :)
image15

Det var allt för oss för denna dag! Uppdatering sker inom snar framtid


BHK

Igår så blev det lite hundträning på kvällen. Vi blev en hel del, jag&Ebba, Marie&Lycka, Jenny&Douglas, Emelie&Rex, Karin&Zeppy, Elin&Bosse, och såklart Helena! ;) Ingen hund var tydligen så motiverade igår verkade det som, haha! Förutom Ebbs faktiskt, vi hade mycket ögonkontakt :P Kanske hade att göra med att jag hade korv i fickan, hehe! :P Och hon har ju aldrig varit med tidigare och tränat. Så de var nytt och kul för henne. Och för mig! :)

Sen så drev vi vidare till Marie och såg på Ugly Betty och Desperata husfruar. Knasiga serier det där, men ack så roliga! ;) Sen var det bara hem för att sova!

Idag vette tusan vad som händer på dagen. På eftermiddagen så ska jag iväg och jobba! Måste ta mig nu. Även fast jag inte mår helt hundra, men ändå! Kan inte vara hemma såhär mycket. Får ju inga pengar! Haha! Det är ju de allt hänger på ;) Egentligen.

Nä, nu ska jag ta mig lite frukost. Sen ringa och boka dom där tiderna så jag får det gjort nån gång, så jag slipper oroa mig för det! :) Ha en bra dag.

Puss&Kram!

Äntligen!

Nu har jag varit hos barnmorskan. Det var på tiden! ;) Hon sa väl inte alltför mycket. Allt såg bra ut, och så fick jag en massa papper jag skulle läsa tyckte hon! Okej då, jag får väl ta mig tid att läsa de ;) Jag visste inte att man var tvungen att fixa allting själv. (Har de varit så tidigare? Ni som vet?) Jag måste ringa och boka tid för ultraljud, och även till labbet, för provtagningar. Det hade jag ingen aning om. Men men, vad gör man inte för att man måste? Haha! :D

Annars då? Jaa. Igår så var jag aldrig och jobbade. Hade ingen ork över huvud taget. Helt orkeslös var jag. Låg i soffan och såg på tv hela dagen nästan! :) Sen på eftermiddagen så var jag och Suzie och hälsade på Anne. Hon är riktigt stor nu :) Nu är det inte länge kvar. Cirka tre veckor bara! Kul :)

Nä, ska ta och mata mig och min hund nu. Och lägga mig i soffan och slöa som vanligt!

Hejsvej!


Så var det Måndag!

Ännu en ny vecka. Tycker veckorna går superfort nu. Helt kul :)

Ihelgen har de varit lugnt. Som kanske alla redan förstått. Blev aldrig nå statoil för min del i lördags, ingen dusch heller. Haha! :P Orkade verkligen inte göra nånting så satt bara i soffan och glodde på tv tills jag skulle hämta Patrik. Så de blev en ensam hemmakväll. Men rätt skönt faktiskt! Om jag nu måste erkänna de ;P

Igår, jaaaa.. Då var det också lugna puckar! Gjorde i princip ingenting, var hos Bakis Ida en sväng ;) Våldgästade lite. Sen så satt jag mest bara hemma med Patrik och Ebba. Vi var och handlade lite så vi kunde göra tacos. Det var snusk gott! :) och sen så var jag på hundhuset mellan 7-8 så Ebba fick socialträna lite. Emelie, Alex och Rex var också där. Så de var nice :)

Och idag. Ja, de blir då att jobba iallafall. Men på dagen vette tusan! Skulle nog behöva ta och fixa den där satans disken som står i köket och ruttnar! Är ju hur mycket som helst, blää! Nån som vill komma och diska åt mig? :D Skulle inte ta och tro det..

Nä, ska knalla ut med doggen! Så hon får kissa och bajsa lite. Sen blir det frukost!
Tjo 

Ingen bra dag

Idag är Lisa på pisshumör! Kanske just för att jag har ruskigt tråkigt, och att jag svettas som en jävla gris, (Har nog att göra med att jag TOKstädade nyss) och har kukont i mitt huvud!! Har haft ont nu till och från i ungefär tre dagar. Fattar inte vad de är för fel?! :(

Det är en klagodag idag!

Nåväl. Igår så var vi aldrig på Waldorf, vi blev slöa och hämtade hem mat därifrån istället ;D Och gott var det! Efter att vi ätit, och jag hade rastat av Ebbs och gett henne mat så rullade jag vidare till Emelie. Satt och surrade lite med henne.. Men där blev vi inte långvariga, vi for till Marie och John och satt med dom och kollade Idol och allt vad de nu var på tvn. Surrade på och åt ost och kex! Hur gott som helst ;) Det måste göras om! 

Och idag har vi varit i skogen med Ebba så hon fick en rolig morgonpromenad :) Sen så har jag donat på här hemma, och även hunnit med att tvätta. Känner mig lite hurtig! HAHA ;) Har även hälsat på Ida och Emma en sväng. Dom skulle festa! Tror du man blir nå sugen? Oooh jaaa!! Bara några månader kvar tills jag kan festa! ;)

Och nu sitter jag hemma och tråkar. Har tokstädat nyss, både damsugit och skurat. Vilket liv jag har, städar en Lördag kväll?! Plus att min huvudvärk aldrig någonsin försvinner. Less! :(

Äh, ska ta mig en dusch, sen fara på Statoil och handla snarra, och sen hem till Ebba och tvn ;) Ha det bra!

Sista tandläkarbesöket för i år?

Ja, de får vi då hoppas! :)

Varit hos tandläkaren nu på morgon kvisten och borrat mitt sista hål. Skönt att jag fått de bortgjort nu! Det var ju faktiskt tredje besöket för i år. Så förhoppningsvis måste jag inte dit förräns om ett år till ungefär! :) Gillar inte tandläkaren så särskilt mycket. Men vem gör det?

Annars vette tusan vad som händer idag. Ska iallafall ringa och boka bord på Waldorf, för jag och Patrik tänkte gå ut och äta! Mums ;) Om de nu finns nå bord, men de får vi ta och hoppas! Sen vet jag inte alls vad som händer på kvällen. Får se vad man hittar på! :) Kanske gör hembesök hos någon? :D

Nä, nu ska jag ta mig lite frukost framför tvn. Och bara slappa ett litet tag!
Puss på mina favoriter Ebbs och Patrik :)

Finast i världen! :)

Japp. Det är min Patrik det :)

Idag så firar vi 4 år tillsammans. Tiden har gått så jäkla fort!
Söt nöten kom hem på lunchen och gav mig 30 rosor!! Supderduperfina var dom :) Både röda, rosa och gula. Får i princip aldrig blommor, så jag blev supernöjd! ;D Älskling är snäll :)

Annars så har jag donat på lite här hemma. Plockat upp tvätten och diskat lite. Har även hunnit med att käka lunch med Emelie och Elin. Gott var det! :) Och trevligt.. Inte ofta jag går ut och lunchar med tjejjorna. Tyvärr! Så det var kul :)

Så ska vi och träna hundarna ikväll. Emelie och Jenny kunde ju tyvärr inte komma, så får se vilka vi blir. Hade varit kul att vara allihopa. Får se hur jag gör, kanske följer med Ida på Agility, hade varit kul. Så får Ebba socialisera sig lite. Och bara titta på :P

Nä, ska ringa Marie nu.och se hur vi ska göra.
Ha det bra!

RSS 2.0