Less, förbannad och besviken!

Jag skulle inte skriva nå mer. Men måste skriva av mig snabbt!

Blev så satans jävla less imorse. Vilka jävla idioter!! Som att jag har en jäkla massa pengar att punga fram bara sådär? Nä dra ni åt helvete. Man kanske borde flytta igen?!

Lägga ner?

Jag har sagt det tidigare, men jag säger det igen. Funderar starkt på att lägga ner bloggen. Har sagt det tidigare men då blev det inget utav det. Jag ställer mig frågan: Vad får jag ut av att sitta och skriva om mitt tråkiga liv här egentligen? Det händer ju aldrig nå kul, samma saker hela tiden. Kan inte tänka mig att det är speciellt intressant att läsa om heller. Inte så konstigt att jag aldrig har nå läsare? HAHA.

Nåja. Bara för att jag ska lägga ner (Mest troligt) så ska jag iallafall skriva vad jag gjort idag. Och idag har jag faktiskt gjort nånting som jag inte har gjort på över ett halvår. Jag tog en promenad till storheden och tillbaka med Suzie! :) (Givetvis med barnen och hunden också) Vi var på coop där jag handlade nya nappar till Emils nappflaskor och en fin grön bitring åt han. Sen gick vi på Lindex där jag köpte han en ny pyjamas (Den enda han har, har gått sönder) och en tröja på Rean. Var väldigt dålig rea just nu.. Fast jag var nog rätt så sent ute också? Nåja. Nånting blev det iallafall.

Imorgon ska jag och Emil in tidigt till stan och möta upp Emelie! :) Vi tänkte traska runt lite och kolla i affärerna. Skönt att vara i stan tidigt.. förhoppningsvis så är det inte så mycket folk. Ska kolla efter nån till pyjamas åt Emil och även nå mer kläder åt han. Sen ska jag nog gå och köpa mig mina byxor på HM. Om jag har råd? :/ Vi får la se..

Nu en rök på min älskade balkong ;)

Haha, som vanligt!

Alltid när jag planerar nånting så blir det aldrig som jag planerat. Vad beror det på?!

Vi for och storhandlade idag. Men jag for aldrig på Lindex och jag köpte inga sladdar till mina lampor. Allt sånt glömde jag bort! ;) Jag for till gamla lägenheten nu ikväll då Emil hade somnat, MEN.. Blev inte så mycket gjort där. Patrik skickade sms och skrev att Emil hade vaknat och var helt galen, han slutade aldrig skrika! Så då var det bara att fara hem! (Tur att det var nära:P) Han hade iallafall lugnat ner sig när jag kom, så jag la han i våran säng och han somnade nästan på en gång! Så jag bar över han till hans säng.. Och det är fortfarande tyst. (Det var för typ en timma sen som han somnade om)

Och inte har jag packat nå glas idag. Inga köks saker över huvud taget! Däremot så har jag packat upp alla kläder, handdukar och sängkläder, så nånting vettigt har jag åtminstone gjort ;)

Imorgon tänkte jag och Suzie gå till storheden med barnen och Ebba. Kul att komma ut lite och inte bara vara hemma. Så då ska jag passa på att gå in på Lindex och kanske köpa dom där satans sladdarna. Om jag nu kommer ihåg! ;) Kan hända att jag slinker in på HM och köper mig ett par mjukisbyxor också, hehe.

Nä, nu ska jag dricka upp min cola och mysa lite för mig själv i soffan innan jag ska sova! (Jag veeet, det är vardag, men jag har fuskt mycket med läsken nu under flytten. Fyyy mig!!)

Godnatt

Back to reality

Så var det Måndag. Emil ligger i vardagsrummet och leker på golvet, jag nördar här, Ebba vet jag inte alls vad hon gör? och Patrik är på jobbet.  Idag blir det en lugn dag här hemma. Ska iallafall ta oss en promenad på ett tag, kanske på en timma, så odjuret får ta sig ut ;) Sen ska jag väl försöka packa upp lite här.. Kan jag vara bra att ha nå glas och liknande, haha ;)

När Patrik slutat jobbet ska vi väl mest troligt fara och storhandla, så vi har lite mat i kyl&frys. Kan ju vara nödvändigt ;) Funderar på att fara på Lindex också och kika, hört att dom har mycket rea nu? Bara inte allt är slut.. Sen måste jag köpa sladdar till alla mina lampor så jag kan hänga upp dom. Så vi får lite belysning i lägenheten. Och även dollarstore skulle jag vilja fara på, men det kanske jag tar imorgon? Vi får se helt enkelt.

Ikväll blir det att fara till gamla lägenheten och fortsätta där. Det är i princip ingenting kvar. Torka lite, damsuga, skura och bära ut alla sopor!

Nu ska jag kolla vad min snorkråka gör! (Emil)
Hejdå

Puuuh

Ännu en fullspäckad dag! Puuuh.

Städningen av den gamla lägenheten blev INTE klar :( Jävligt less blev jag.. Tänkte först åa dit nu ikväll då Emil somnat och göra färdigt resten, men jag har fan ingen ork alls. Ska fixa resten imorgon eftermiddag då Patrik kommit hem från jobbet.

Kom mig hem till nya lägenheten strax efter tre, då myste jag på med Emil och Ebba och sen brummade vi ut till Antnäs och åt Tacos! Gott :) Emils farmor kidnappade Emil idag när jag var och städade ;) Dom promenerade till storheden och tillbaka. Hon hade köpt två jättefina tröjor åt han och ett par svart plysch byxor :)

Nu ikväll har vi bara slappat. Tänkte börja packa upp här, men har inte orkat! Ska göra det imorgon på dagen, då har jag förhoppningsvis lite mer energi! ;) 

Snart kommer Emma förbi och säger hej, så måste öppna porten åt henne. Ska gå ut nu! Hejdå :)

Fullt upp..

Jaa, det är väl det enda jag kan säga för tillfället, haha! :) Flytten gick bra, tog ungefär 3 - 4 timmar och då hade vi flyttat allt plus att vi vart på tippen och slängt två soffor, ett bord med mera..

Vi trivs jättebra, fast det ser ut som det gör, haah! ;) Det enda vi har fixat är sängarna, soffan, tvn och datorn :) Har inte packat upp nånting, inte ens kläder eller handdukar och sånt.. Det tar jag ikväll eller imorgon, hade tänkt göra klart i gamla lägenheten först så vi slipper den så fort som möjligt!

På tal om gamla lägenheten så började jag och mamma städa ur den igår och vi ska fortsätta idag. Så förhoppningsvis är den klar idag? Det hade varit skönt :)

Nä, måste underhålla Emil nu, han sliter i tangentbordet, haha. Får skriva mer ikväll :)
Ha det bra!

2 dagar kvar ;)

Snart bär det av med flyttlasset. Iallafall om vi (LÄS; jag!) hunnit packa klart, haha. Men det tror jag nog.. Eller, jag hoppas då på det! Som jag skrev tidigare så skulle denna dag se ut som gårdagen, och det stämde. Har enbart varit hemma och packat och tagit en promenad till Rimi och tillbaka. Ebba får tyvärr lida lite nu, men det tar vi igen senare då vi flyttat, då har jag minsann tid för lill stumpan! :) Vi har härliga vinterdagar framför oss snart :P Ebba ÄLSKAR snön!

Vi for till mamma och pappa och käkade middag i eftermiddags, vi orkade verkligen inte göra nå mat idag. Men sånt är livet, man kan inte orka allting hela tiden ;) Kom oss hem vid halv sju tiden och Emil var supertrött! Men jag lyckades hålla han vakn till halv åtta och då fick han kvällsmaten och slocknade på en gång. Dessvärre har han redan hunnit vakna typ 3 gånger, men men.. Han somnar om så fort han fått nappen i princip :) Emil har sovit sjukt lite idag! Jag skojar inte om jag säger att han sovit ungefär en halv timma mellan kvart över elva i morse tills nu halv åtta ikväll!! Han brukar oftast sova ungefär 2 timmar iallafall, men inte idag inte. Hoppas han sover bra inatt?

Nu ikväll när Emil somnade så har jag också packat. Så nu är 8 flyttkartonger packade och två sopsäckar. Idag har jag packat ner vardagsrums saker och allt som ska till datarummet. Sen har jag fyllt sopsäckarna med handdukar, sängkläder och filtar.. Och den andra med skor. Imorgon måste jag ju som ta allt som är kvar, men så mycket är det nog inte? Ska slänga ner resten av sakerna som är i sovrummet i sopsäckar och även grejerna i hallen. Ska även ta ut toahyllan och ställa den i förrådet för det har ramlat en massa saker där bakom som jag måste kolla vad det är flör nå? Hm.. Kan finnas mycket kul där, haha! :)

Nu ska jag se Shark. Lägger upp nån bild också, bara för att! :)


Mammas goaste guldklimp!! :)

Vi överlevde!

Natten blev inte så hemsk som jag trodde. Tror Emil har vaknat två gånger inatt, så det är inte mer än vad han brukar. Mot morgonkvisten fick han komma och sova med mig, det är så mysigt! ;) Sen gick vi upp klockan åtta och busade på och nu sover han igen. Han kommer säkert vakna snart, han har snart sovit en timma.

Idag blir det samma som igår. Ta det lugnt. Emils farmor skulle även komma förbi idag efter jobbet (Hon var här igår också men det skrev jag aldrig i förra inlägget) och underhålla Emil medans jag packar. Skönt :) Är inte särskilt lätt att packa när man har en liten kille som vill ha uppmärksamhet hela tiden! :P Sen ikväll när Emil somnat blir det att fortsätta med packningen så det blir gjort nån gång. Nu har jag iallafall 6 flyttkartonger som är packade och klara för avfärd :)

Nä, ska ta och slå mig ner i soffan och känna lugnet innan Emil vaknar till liv, för då är det full rulle som gäller :)

Trött

Det är precis vad jag är nu. Trött! Ska gå och lägga mig så fort jag skrivit det här inlägget..

Idag har vi bara varit hemma. Patrik är sjuk så han har varit hemma med oss! Myyys ;) Och jag märkte idag att Emil också börjar bli sjuk. Hoppas det inte bryter ut, att det bara försvinner. Men sån tur kommer vi nog inte ha. Han är lite hostig men mest snorig.. Det bara rinner från snoken hans! :( Han har vaknat 3 gånger redan sen klockan åtta för att näsan är igentäppt, så jag är förberedd på en möjligtvis jobbig natt. Snorsugen ligger vid hans säng, så verktygen är framplockade! ;) Hoppas han sover bra iallafall.. Men vi ser ju.

Tidigare idag så plockade jag ner gardinerna och gardinstängerna så nu ser det riktigt tomt ut faktiskt! Tänk att gardiner kan göra så mycket ändå?! Och nu ikväll då Emil somnade så har jag fyllt en flyttlåda med gardiner, lampor, tavlor och lite prydnads saker. (Iallafall de saker som man kan packa ner och inte är för stora, såsom vissa tavlor) Sen har jag även plockat ihop tv-spelet och stoppat det i en kartong, så imorgon ska jag fylla en flyttkartong med en lapp på som heter Vardagsrum. Nu innan jag började på det här inlägget rensade jag även lite på toaletten, får fortsätta med det imorgon. Så lite har jag hunnit med iallafall :)

Fast å andra sidan.. ska jag bara packa en kartong per dag så hinner jag då fan inte färdigt tills på Fredag, haha! Måste rycka upp mig nu.. Försöka att packa nästan allting imorgon. Det blir nog bra :)

Nä ni.. Nu blir det en sista rök, sen borsta tänderna och sen sängen!
Godnatt

Har glömt att meddela..

.. min kära kamera är tillbaka nu!! :) Den kom i fredgas, så nu ska det knäppas bilder kan jag säga! :) Bara därför så lägger jag in lite bilder nu ;)


Hittade gamla bilder på Emil som fanns kvar i kameran, oj så pluttig han var!! ;) Här var han väl ungefär 2 månader! :)


Det här är Emil nu! Mammas prins :) 5½ månad stor har han hunnit bli, snart är han ett halvår. Fasiken så tiden går fort!

Tänkte bara lägga upp lite bilder, ska lägga in fler på pixbox sen då jag har tid! :)

4 dagar kvar! :)

Snart flyttar vi. Nu är det inte länge kvar, 4 dagar :) Kanske borde börja packa? Haha! :) Har knappt packat en enda flyttkartong, men ska börja idag. Ärligt talat så har vi faktiskt inte så jättemycket saker. Som tur är! :) Mycket har vi slängt. Och om 4 dagar så hämtar vi nya soffan också, kan knappt vänta, är så grymt sugen på den nu nu nu! Ska bli så jäkla kul :)

Nåja. Slutpratat om det.

Gårdagen spenderades hemma. Myste på och tog oss en promenad hela familjen. Igår använde jag min vinterjacka, för nu är det kallt ute! :( Skulle verkligen behöva mig en ny jacka, får se om jag köper nån eller inte?! Så igår blev det inte så många knop gjorda med andra ord. På kvällen fick Emil bada, shit vad han plaskar! :) Han älskar vattnet, fast helst av allt vill han stå i baljan, haha! Min knaskille ;)

Emil slocknade klockan åtta så då tog jag tag i disken och sen blev det soffmys med choklad och cola ;) Igen! Gick och la mig vid tolv och tror att jag somnade fort, jag var sjukt trött. Fan, jag har ingen aning om vad Emil pysslar med på nätterna? Om han drömmer mardrömmar eller är allmänt knepig, för han vaknar minst 2-3 gånger/natt så jag måste gå upp och ge han nappen. Lite irriterande är det eftersom min sömn förstörs. Men men, vad gör man inte för lilleman?! ;)

Nu ligger han och skriker på golvet, och nu är det faktiskt glädjeskrik, haha. Ska underhålla han lite och även äta frukost. Flingor och mjölk, mums! :)

Lördag

Hejhopp.

Dagen har varit slapp. Spenderade förmiddagen hemma. Jag, Emil och Ebbs tog oss en prommis men inge mer än så. Strax efter tre brummade vi ut till Antnäs och käkade middag. Gott! :) Vi kom oss hem till halv sex och då for Patrik och Ebba till Daniel för att kolla hockeyn. (Ebba är väll inte så intresserad av Hockey, men hon tycker om att åka iväg :P)

Själv så tog jag och Emil bussen som gick kvart i sex till Emelie och Vilma. Jag visste att dom skulle vara hemma (Och att vi fick komma såklart), men jag hade inga pengar på telefonen och kunde inte höra av mig, Så jag hoppades att dom verkligen var hemma och som tur var så var dom det! Haha ;) Där fick dom sig en surprice när vi dök upp! ;) Även Alex, Jenny, Fredrik och Douglas var där, så vi satt och surrade på (Inte Douglas då.. eller jo, fast på sitt eget sätt typ ;P) vilket var jätte trevligt! :) Emil kände inte för att sova då han skulle det så han fick vara vaken tills vi for hem. Tog den tidigare bussen hem idag, den som går halv tio. Det var så mycket fyllon igår på halv elva bussen och jag kände inte för det ikväll också. Så det blev en lugn och skön bussresa hem! :)

Emil sover i sängen sin, Patrik käkar mat, Ebba biter på ett ben och jag nöter här :) Var på Statoil för ett tag sen så ska äta lite choklad och dricka cola som jag köpte! För nu är det ju helg :)

Hejdå.


Fredag natt = Lördag

Hej hopp.

Dagen har varit väldigt slapp, och regnig! :( På dagen har vi enbart varit hemma. Sara och Adam kom förbi och hade med sig fika så det blev att fika lite :) Vid fyra for dom hem och då intog jag soffläge igen :) Idag har Emil varit superglad i princip hela dagen, skitkul :D

Pratade med Emelie tidigare och hon frågade om vi ville komma ikväll och självklart ville vi det :) Så jag och Emil tog bussen som gick kvart över fem. Skittrevligt var det :) Även Jenny och söt Loke kom! Gud så han pratar nu jämrfört med sist jag träffade han, vilket var år och dar sen :( Han är sååå söt ;) Vi stannade ganska länge hos Emelie ikväll, vi tog halv elva bussen hem. Lite småjobbigt med en massa fulla människor som härjade på bussen! Men som tur var så sov Emil iallafall :) Så vi kom oss hem elva och då rastade vi av Ebbs och sen in igen. Så Emil sover gott i sin säng och jag ska också gå och lägga mig nu, är supertrött!

Imorgon är det en ny dagoch jag ska kanske börja packa? Nu har jag iallafall rensat det satans databordet, äntligen! Haha. Jajja, godnatt på er!

Jag höll mig till hälften!

Haha. Precis som rubriken lyder. Jag köpte en liten chokladbit igår, men inge läsk iallafall! ;) Så liiite duktig var jag ju ändå ;)
Jahapp. Fredagmorgon och här sitter jag. Emil är skitsur så det blir inget långt inlägg idag. Skönt för er va?! :P Gårkvällen spederades bara hemma i soffan, superskönt :) Idag vet jag inte vad som händer, men antagligen samma sak. Började faktiskt att rensa databordet igår, så ska fortsätta med det idag och sen är det bara att börja packa! :) Så det blir väl min sysselsättning idag. I typ en kvart! ;)

Och idag fyller älskling år!! :) Han blir gammal gubbe, 25 år. Haha! ;) Tyvärr så har jag inga pengar så han får ingenting, men det vet han redan. Jag fick ingenting utav han när jag fyllde år så då är det jämnt ;) Blir nog en lugn dag. Vi brukar inte ha fika och tårta och sånt när vi dyller år, det orkar vi inte.

Nu är Emil skitsur! Hejdå

Laktulos

Godafton!

Ännu en dag som spenderats hemma. Någorlunda skönt faktiskt, jag har inte varit sådär extremt rastlös idag. Vid ett tiden knallade vi ut på en prommis och mötte upp Emils farmor som kom på besök. Alltid kul att få besök och slippa sitta för sig själv ;) Strax efter vi kommit in så kom även Patrik hem, jippi.

Emil somnade för ett litet tag sen och vi håller på med middag. Fiskpinnar och potatismos blir det idag. Sist jag åt det var när jag var gravid! Long time ago! ;) Och så gör vi även hemmagjord mos, det har jag inte heller ätit på år och dar. Sist jag åt det var nog när jag fortfarande bodde hos mamma och pappa, haha! :) Men jag älskar pulvermos, inte riktig mos! Men jag offrar mig för Patriks skull, hehe :P

Och nu till min rubrik. Igår kväll hos Emelie så bajsade Emil två små stenklumpar! Fast han kämpade på rätt länge. Dom var så hårda att jag hade säkert kunna kasta dom i väggen och dom skulle gå sönder i flera småbitar! :( I morse kämpade han på igen med bajsandet, och även denna gång kom det en stenklump! :( Så innan lunchen klockan tolv så fick han ytterst lite Laktulos så att magen hans kanske kommer igång. Han måste ju få skita, min lille guldklimp! Och just innan jag skulle börja klä på han för att ta promenaden och möta upp farmor hans, så bjöd han mig på en ordentlig bajsblöja! ;) HAHA. Så nu har han fått skita och hoppas det håller i sig. Annars får han lite mer medicin om några dagar. Jag vill ju inte ge för ofta heller, så att det blir som så att man ALLTID måste använda det, för så ska det ju inte vara.

Oooj så mycket jag skrev om BAJS! :P Nåja, nu till nå helt annat. Är grymt sugen på godis och läsk idag! Jag vet att det inte är helg, men för mig känns det som helg eftersom Patrik har helg nu! ;) Men får se om jag köper gotta eller inte. Kanske klarar av att hålla mig till imorgon? :P

Nu är det middag.

Ännu en dag är förbi

Fast vi inte gör nånting speciellt på dagarna så går dom kontigt nog fort! Skumt.

Idag på dagen har vi bara varit hemma. Som vanligt! Då Patrik slutade jobbet for vi till mamma och pappa och bytte till vinterdäck, så nu är det fixat iallafall :) Nu kan jag leka rallyförare även i vinter, haha! ;) Sen fläskade vi till oss och hämtade hem mat från MAX. Riktigt gott var, var ett tag sen sist vi åt där.

Efter maten tog jag och Emil bussen ännu en gång (Gjorde det i Måndags också) till Emelie och Vilma! ;) skitkul att sitta och surra. Även Jenny kom förbi en snabbis, skitkul :) Och Emil ville ju självklart inte somna då han brukar somna eftersom vi var hos Emelie, men det gjorde ingenting, han var så lugn och snäll. Och han väckte inte Vilma som tur var! :P Medans jag klädde på han innan bussen gick så slocknade han som en sten. Men det var väntat, vi såg hur trött han var. Så nu sover han i sin säng så skönt så! :)

Och jag ska väl också gå och lägga mig alldelens strax, ska bara kolla färdigt på nätet och sen borsta tänderna. Imorgon är det en ny dag vilket innebär nya tag! :) Imorgon jobbar Patrik sista dagen innan helg, skönt när han är hemma! :) Tyvärr så skulle han väl kanske jobba på Söndag, men måste man så måste man..

Godnatt på er!

Nu är jag less!

Ja. Jag är less på att sitta hemma, jag blir ju deprimerad! Speciellt när det är så satans tråkigt väder. Det får gärna komma snö nu för min del, då blir det mycket ljusare och finare ute :)

Idag har vi också bara varit hemma. Emil har varit på riktigt kasst hunör idag! :( Enbart varit grinig och gnällig. Jag ser på han att han är supertrött, men han vägrar att sova!! Knäppa unge! ;)

Och idag har dom äntligen skickat min kamera! har ju bara tagit sisådär över 2 månader, men annars är det lugnt! Så nu snart kommer jag kunna knäppa kort igen, yeeees! ;)

Kan också meddela att jag INTE gjort nånting hemma idag som har med flytten att göra. Har absolut inte haft nån ork eller energi till det. Särskilt inte då Emil varit som han har varit idag. Så databordet ser fortfarande förjävligt ut! :( Men det blir andra puckar nästa vecka. För det första så MÅSTE jag göra det då eftersom vi flyttar på fredagen. Och för det andra är det lättare att pyssla på när Patrik inte är hemma, haha. Nästa vcka jobbar han kväll, så då kommer jag mest troligt få mer gjort :P

Jag har diskat ikväll. Så en liten ansträngning har jag lyckats med. Och så tvättade jag en maskin imorse, men det var inte särskilt jobbigt, jag tvättade ju inte för hand precis ;)

Nu ringa Sara!

Lugnt idag

Denna dag har gått i lugnets tecken. Enbart varit hemma på dagen. Vi var och mötte upp Emils farmor när hon slutade jobbet och så kom hon hit ett tag. Så vi satt och surrade och busade på med Emil ;) Kring fyra tiden så for jag på statoil och handlade sopsäckar, så nu har jag 10 till. Det borde väl räcka? Eller? Aja, vi ser ju.. Mycket som ska slängas! Fast idag har jag faktiskt inte gjort nånting på den fronten, ska ta tag i databordet imorgon. Om jag orkar? HAHA.

Middag åt vi vid fem tiden och sen tog jag och Emil kvart i sex bussen till Emelie och Vilmis :) Jättekul att sitta och surra och busa på! :) Emil var vaken lite längre än vanligt, han ville verkligen inte somna vid åtta som han brukar. Så när vi gick till bussen vid tjugo över nio så slocknade han.. Så det var bara att dra av han kläderna och slänga han i säng så fort vi kom hem. Och än så länge sover han och jag hoppas att han fortsätter med det ;)

Imorgon vette tusan vad som sker. Som jag skrev så ska jag försöka ta tag i databordet och rensa ALLA papper! usch! Hade som velat hitta på nå, men vad har jag ingen aning om. Vi får se helt enkelt! :)

Nu blir det en sista rök sen hopp i säng!

Jag kommer att fuska idag!

Japp. Har kvar lite cola och jag kommer att dricka den idag. Behöver en liten sockerkick eftersom jag inte har nån frukost hemma. Haha! Har glömt att handla.. Så idag kommer jag att fuska. Blä! :/

Jadu.. Annars har det ju absolut inte hänt mycket sen sist jag skrev, har bara sovit, haha! Idag vet jag inte vad som händer och sker. Blir nog bara att mysa på här hemma! Ebba måste ju ut såklart, det glömmer jag inte ;)

Patrik slutar två så då ska jag bog fara och köpa med sopsäckar för nu är dom vi hade slut. Har jättemycket mer som ska slängas så bäst jag börjar med det. Har haft uppehåll ihelgen, för då vill jag vara ledig :) Men idag fortsätter arbetet, måste rensa det här satans databordet! Sortera alla jäkla papper som är överallt! Men det blir bra i slutändan :)

Nu ska jag slänga mig i soffan och fuska och busa med Emil :) På tal om Emil så har han inte vaknat en miljon gånger inatt, iallafall ingenting som jag hört. Han vaknade en gång kvart över tolv, men sen hörde jag han inte förrän kvart över sju imorse. Lovely! ;)

Ha en bra dag.

Impuls kväll!

Gårdagen blev inte alls som vi tänkt oss. Men den blev riktigt bra! :) Var menigen att vi skulle ta det lugnt här hemma och slappa, men både jag och Patrik kände oss lite smått rastlösa. Så huxflux hade vi alkohol hemma ;) Emil sov över hos sin Farmor igår och jag drog till Bergnäset med Emelie hem till Linda på fest! Skit kul :) For på Cleo kring tolv tiden, men shit vad lite folk! Hade sett fram emot att gå på Cleo eftersom jag inte varit där på nästan 1½ år. Men det var inte alls samma sak längre. Så det var trisst! :( Men med trevligt sällskap blir allting bra :) For iallafall hem strax efter ett för då var jag redan less, haha.

Idag har jag mått väldigt bra! Enbart varit trött. Emil kom hem vid elva och vi myste på! :) Älskar min guldklimp! Halv två så gick hela familjen till mamma och pappa för pappa fyller år idag! :) 42 år blir han, gammelgubben ;) Så lite middag och tårta blev det, gott. Kom oss hem till halv sju och jag har badat Emil, gett han kvällsmaten och nyss lagt han i sin säng. Ska gå och kolla om han somnat, men det tror jag, är väldigt tyst.

Ska ta och dricka lite cola nu, sista dagen på helgen, så passar på! Haha ;)
Ha en fortsatt trevlig kväll.

Lördag morgon

Då var det helg igen. Veckorna bara rullar förbi, fast jag inte gör nånting speciellt på dagarna. Nu är det ju faktiskt inte så länge kvar till jul.. Om man riktigt tänker efter ;)

Igår var vi bara hemma hela dagen och mös på! Vi for till Antnäs och åt middag, det var våran ansträngning på dagen! :) När Emil hade somnat så for jag på Maxi och handlade mat åt Emil och snarra till mig själv. Och självklart min efterlängtade Coca-cola! ;) Gud så mycket roligare mat man kan köpa till barn när dom blir 5 månader jämfört från 4 månader, superkul! Får se vad han tycker om Kyckling och pasta ;) Som sagt, kvällen spenderades hemma i soffan med godis och läsk.

Inatt har Emil varit skitjobbig! Han har inte varit vaken, men han har "vaknat till liv" och grinat hundra miljoner gånger! Lyfte över han till våran säng men då blev det så varmt så han fick hoppa tillbaka till sin egen säng igen. Men sen fick han komma nu på morgonkvisten så jag fick sova lite längre :) Tror jag har sprungit upp och tryckt in nappen en miljon gånger också. Tokiga unge!! ;)

Nu är vi iallafall vakna och pigga. Emil är lite sur för han har tråkigt, så ska nog ta och underhålla han! Måste även trycka nå frukost. Ha en bra dag!

Sovmorgon!

Haha. Jajjemen! Fick sova till tjugo i åtta :D Emil vaknade första gången kvart över sex, men som tur var så somnade han om då jag lyfte över han till våran säng, mysgrisen mammas! ;)

Idag vette tusan vad vi ska hitta på? Patrik jobbar förmiddag idag, så han är hemma strax efter två. Så det blir en promenad nu med Ebbs på morgonkvisten, väntar nån timma till, såhär tidigt går vi aldrig ut med henne! Så hon får nog vänta till halv tio - tio nån gång :) Blir nog att bara vara hemma på förmiddagen, finns inte sådär supermycket att göra. Vi får mysa på tills pappa Patrik kommer hem.

Och ikväll har jag inte heller någon aning om vad vi ska hitta på? Blir lugnt iallafall. Kanske bara blir att vara hemma? Finns tyvärr inte så mycket annat att göra. Plus att vi inte har nån fungerande bil ännu heller :( Måste låna mammas och pappas bil om vi ska nånstans, men det är ju inte alltid den är ledig, så då går det ju inte.

Nu ska jag ta mig lite frukost och sen bus med Emil! ;)

En bra dag!

Japp. Idag har det varit en bra dag. Gav Emil mat vid elva - halv tolv och sen tog vi kvart i tolv bussen till stan. Satt på M&P med ett stort gäng. Det var jag, Emil, Nathalie, Nova, Jenny, Loke, Anne, Kevin, Marie, Vincent, Thess och Linnea! :) Käkade lunch och surrade på! Riktigt trevligt, det måste vi göra om tjejor! ;) Gick sen på Carlings för att kolla om jag hitta mig nånting den hääär gången, men inte det inte. Eller.. Det fanns några fina saker men hade egentligen inte tid, för bussen gick på 10 minuter.

Var hemma strax efter två men här stannade vi inte länge. Hämtade Ebbs och knallade sen till mamma och pappa. Så där har vi ägnat våran kväll. Var hemma kring kvart i sju och Emil vaknade precis när vi kommit in. Så vi mös på ett tag och sen fick han bada! Sen mys igen, sen kvällsmaten, och nu ligger han i sin äng och sover, tror jag?! Han är tyst iallafall :) Mammas mysgris! :) Idag minskade jag dropparna lite till, så nu är vi nere på bara 10 droppar/måltid. Känns skitbra, snart r vi kvitt dom! :) Och ikväll när jag masserade magen så bajsade han också, kanon! :)

Hunnit plocka lite i köket nu ikväll och även städat upp Emils leksaker och kläder från vardagsrummet, så nu är det fint igen! :) Föresten, innan stan idag så han jag även gå igenom två skåp i sovrummet, så jag rensade en jävla massa kläder! Två sopsäckar än så länge ska slängas som är fulla med kläder, och mer kommer det säkert bli. Och duktigt som jag är (För en gångs skull :P) så har jag en full sopsäck med användbara kläder som jag ska skänga till typ myrorna eller nå :)

Nu ska jag slå en signal till Sara och surra lite, sen ska jag se Lyxfällan och Hell´s Kitchen! :)

Duktigt Lisa!

Yes. Det blev en dush istället för att gå och lägga mig. Så nu är jag fräsch! :)

Uppe före fan!

Usch! Idag ville Emil vakna på tok för tidigt. Redan klockan sex! Men då fick han ligga i våran säng och prata medans jag halvsov tills klockan blev sju, ungefär. Rätt skönt! :) Nu är vi uppe och jag är alldelens för trött för det här, haha.

Tänkte ta mig en dusch när Emil somnar om, men får se om jag orkar, kanske går och lägger mig igen? Lät jäkligt skönt faktiskt! ;) Tror det blir så...

Idag ska vi på stan en sväng. Har egentligen inga pengar, men en lunch/fika ska jag ta mig råd till ;) Det blir väl jag, Marie, Thess och kanske Nathalie och Sara? Får se om dom hänger på? Hade varit kul iallafall, men annars får dom följa med en annan gång. Kommer fler chanser om man säger så! ;)

Nu är Emil hemskt grinig och jobbig. Ska se vad ha vill!

Ännu en dag avklarad

Idag har det varit fullt upp hela dagen. Inte för att jag klagar, tycker det är skit kul att ha nånting att göra! ;) Klev upp strax före åtta och busade på med Emil. Han var suoertrött redan vid halv tio men var jävligt envis med att INTE sova. Så han somnade nog efter tio nån gång?

Vid elva så kom Sara (Patriks syster) på besök. Självklart vill ju Emil umgås med sin söta faster! :) Så hon stannade här tills klockan blev halv tre, riktigt trevligt var det, och tiden gick sjukt fort. När Sara for hemmåt så tog jag, Ebbs och Emil en promenad runt Kyrkbyn i det fina höst vädret! Idag har det varit kanon väder enligt mig :) Promenaden tog ungefär en timma, sen var vi framme hos mamma! :) Där blev det middag och surr med mamma och brorsan.

Var hemma igen strax före sju och då var det bad tajm för Emil. Han sprattlade på som en liten fisk :) Åtta var det mat dax och halv nio sov han. Sköönt! :) Han hann även med att bajsa efter maten, så äntligen har han gjort det. Alltså borde han vara en snäll pojke imorgon? :P

Själv så tog jag tagi disken då Emil somnat, så nu ser köket ut som ett kök igen och inte som en soptipp! Har även slängt en massa skrot från köket som vi samlat på oss, det blev en hel jävla sopsäck! Haha :) Aja, rensat har jag ju iallafall fått göra :) Sen har jag hunnit med att damtorka i vardagsrummet och plocka undan en massa skit. Tyvärr har jag inte hunnit rensa nå skåp idag, men det tar jag nog imorgon, det går ju fort! Det mesta ska ju kastas :)

Nu ska jag se Brothers and sisters, och invänta Patrik.

PS. Jag är hungrig, igen!

Dumma spruta!

Jag skyller allt på sprutan. Det var sprutan som tog fram Emils dåliga humör! Dumma spruta! Emil var gode trött tidigare idag. Sist jag skrev så sov han, och vet ni när han vaknade? Halv sju! Så länge har han aldrig någonsin sovit på dagen. Men sen var han pigg och utvilad, så vi busade på fram till åtta, då var det mat dags och sen sov tajm. Tror han slocknade tjugo över åtta eller nå sånt, skönt! :) Han har vaknat 2-3 gånger, men då har han bara legat och pratat för sig själv och sen somnat igen. Så jag har inte behövt gå in till han nånting. Underbart ;)

Surrade i telefonen till nio nån gång och sen fick jag ett ryck. Så nu har jga hunnit med att hänga tvätt, rensa bort från vardagsrumsbordet och plockat undan Emils saker som legat överallt i hela vardagsrummet. Så nu ser det någorlunda ut. Förutom alla 45 husdjur vi har, som så fint kallas för damråttor! Imorgon tänkte jag nog ta tag i disken och även rensa skåpen som vi har i sovrummet. Stoppa allt som ska slängas i förrådet tänkte jag. Då vet man vars all skit är, så blir det enkelt att slänga sen! :)

Har även varit duktig och fixat med en del samtal idag. Patrik ringde och sa upp el-abonnemanget och bokade besiktning för lägenheten. Och jag ringde Antnäs möbler och kollade så dom kan förvara soffan åt oss tills vi flyttar, och det gick så bra så :) Imorgon ska jag fixa med adress ändringen så man även får det gjort. Så sen har vi nog inge mer att fixa, förutom själva flytten såklart! ;) Har redan gjort en flytt på internet, telefon och tv, så det är klart för länge sen :)

Nu inväntar jag Patrik, han slutar halv elva, och då ska vi göra vitlöksbröd och mysa på. Iallafall enligt mig, han vet inte om det ännu, haah! ;) Ebbs ska få gå ut en sista sväng också, henne får jag inte glömma bort! :P

Ha en fortsatt trevlig kväll.

Förbannat!

Min stubin är kort idag, väääldigt kort! Emil har varit grinig mest hela dagen, Ebba sliter i kopplet som en idiot hund, och jag har itne ätit nånting på hela dagen! Kan det bli värre?!

Nåja, gick ut med Ebbs och sen gick vi till Sara och barnen. Stannade inte alltför länge eftersom Emil var omöjlig! Gav han mat och sen gick vi hem. Nu sover han fortfarande i vagnen och jag har hunnit äta korv med bröd! Så förhoppningsvis är både han och jag på bätte humör när han vaknar! :)

Just ja, vi har ju varit på BVC idag. Emil bliev jätteledsen när han fick sprutan, men det gick över fort :) Nu har han blivit stor min plutt.. Han väger 7120 gram och är 65 cm lång :) Mammas stora kille! :)

Nu ska jag slänga mig i soffan innan Emil vaknar så jag hinner vila lite. Ikväll när Emil somnat så ska jag nog städa om jag orkar! Behövs verkligen.

Piece of cake!

Söndag kväll, och här hänger jag :)

Morgonen var lugn och även förmiddagen. Har bara varit hemma och myst på, så jäkla tråkigt väder det har varit/är idag! Bara massa regn och rusk :( När Emil somnade vid tolv tiden så tog jag tag i förrådet, för det måste ju göras nån gång. Var inte så mycket som jag trodde det var. Blir att slänga det mesta. Gick iallafall igenom skrivbordslådorna och rensade där, sparade en massa kort och dylikt :) Han inte riktigt färdigt, men det mest blev gjort.

Tog mig ut med Ebbs på en prommis kring två tiden iallafall. Kastade lite pinnar och tränade fot :) Vid tre drog vi oss ut till Antnäs för att käka middag, korvstroganoff och ris, super gott! :) Me like husmanskost, iallafall om nån annan än jag lagar maten, haah. Hem kom vi oss vid halv sex tiden och har bara varit hemma sen dess. Daniel kom och hängde ett tag, trevligt. Sen när Emil somnade där vid åtta tiden så gjorde jag klart resten i förrådet, så nu är det fixat och klart! :) Så allt som nu står i förrådet ska kastas, skönt.

Nu ska jag dricka min älskade coca cola (är fortfarand helg men inte länge till så måste passa på:P) och glo på tv, sen blir det sängen.

Godnatt på er!

5 månader idag!

Oj så fort tiden går. Emil blir hela 5 månader idag, vars har tiden försvunnit? Haha. Känns som att det var igår han föddes ju. Mammas socker gris!! ;) Men det är också kul för man ser hur han växer och utvecklas :)

I Onsdags så bytte han helt och hållet till storlek 68, min stora kille :) Visst, de är liiite stort, men 62 var för litet, så man måste ju ;) Fast egentligen så ville jag inte, för då ser man ju hur stor han blivit. Vill att han ska vara liten förevigt!! :D

En annan sak är ju att jag brukar ge han lite extra mat vid elva på kvällen så han ska hålla sig över hela natten. Men igår kväll gjorde jag inte det. Istället för 150 ml vid åtta så gav jag han 200 ml så han skulle bli MER mätt. Och plutten har faktiskt sovit hela natten! :) Så nu klockan sju gav jag han också 200 ml eftersom han varit utan mat så länge, och det gick bra, inga spykalas som det annars brukar bara :) Så nu vet jag det, att klockan åtta, då sover han och ät mätt och belåten :) Visst, han har inte ätit upp exakt allt när jag gör 200 ml, men han har inte lämnat mycket. Och eftersom det blir 220 när man blandat allt så har han nog fått i sig 190 ml iallafall  ;)

Och imorgon så är det 5 månaders vaccinationen. Får se vad han säger om det? Tror att han kommer börja grina. Men det måste ju göras, så han har inget val. Men det går ju över fort :)

På tal om nå helt annat. Igår kväll var jag duktig och skruvade ner alla knoppar till skåpsluckorna i köket :) Och satte upp dom gamla såklart.. Tänkte även ta med mig handtagen till skåpen i hallen som vi köpt men dom lämnade jag, blev så fula märken efter dom så dom får sitta kvar :P Kan ju alltid köpa nytt, IKEA är bra och dit ska jag ju ändå sen nån gång. Kanske i början på november? Oj vad kul att flytta.. Ny lägenhet, ny soffa, ny fin lampa och mer nya fina saker kommer det bli ;)

Åh, nu är det inte länge kvar tills vi flyttar alltså. Börjar få lite flytt feber! Haha :) Funderar om jag ska ta och gå igenom förrådet idag? När Patrik ändå är hemma så Emil har nån att roa sig med :) Det hade som behövts rensas där. Vad som ska sparas och vad som ska kastas?

Nu blev det här inlägget alldelens för långt och Emil är less nu, så ska ta och underhålla han :)
Nu

Det snöar!

Jaaa. Se på fan, det snöar ute! Inte fan brukar det snöa såhär tidigt, haha? :) Nåja, den kommer ändå inte stanna kvar så det gör ingenting. Lite mysigt faktiskt! :)

Gårdagen var en bra dag. Myste på här hemma på förmiddagen. Vid ett tiden tog hela familjen en promenad för jag skulle på Apoteket (Igen) och på affären. Ebba fick ha på sig sin klövjeväska när vi gick dit och sen på hemvägen så slapp hon den för då kastade Patrik boll med henne :) Då var hon gode nöjd ;)

Kom bara hem och sen for jag vidare till storheden och handlade lite. Så nu är det fixat inför idag. Sen hem igen och tog det lugnt. Vid sex tiden brummade jag och Emil till stan för att hälsa på hos Emelie och Vilma, alltid lika trevligt! :) Båda barnen somnade samtidigt så då fick tid att surra och kolla på tv :) Tiden bara sprang iväg, så hux flux var klockan halv elva och jag och Emil skulle fara hem. Men det var en trevlig kväll, har kanske lite planer om att fara på K-1 sista oktober, kändes som en bra idé! Jag vet att Patrik vill dit iallafall ;) Och när det är i Luleå också, riktigt häftigt!:) Men vi får se vad som händer :)

Idag är det ju som sagt dop klockan ett. Emil har precis ätit och somnat så förhoppningsvis så är han pigg och glad när vi är i Kyrkan! :) Jag vill ju inte ha en arg pojke med mig inte :P Sen fika här i lokalen, det ska bli gott. Lisa är redan hungrig, hehe ;D

Nu ska jag pyssla på här hemma. Och såklart så måste jag fixa mig också.

Jo föresten! Dom ringde igår, soffan har kommit!!! :) Yeeees. Patrik är sur för att jag inte vill hämta den nu, men det känns så satans onödgt. Vi flyttar om ca 3 veckor, är det itne bättre att ta den då istället för att "bygga ihop" den här?? Jo, mycket bättre att vänta, han får minsann vara sur, haha :) Men då vet jag iallafall att den kommit så vi slipper dramed den här skrot soffan till nya lägenheten :)

Godmorgon Sverige!

Idag är jag faktiskt utvilad. Emil har inte krånglat inatt, han har sovit från åtta till åtta, superskönt! (En paus för mat klockan elva igår kväll såklart) Så nu är vi uppe och leker. Eller.. Emil ligger i babygymmet och jag nöter här :)

Idag har vi nog inte bestämt oss för att jag göra något speciellt? Jag ska iallafall på Storheden en snabbis, kolla nå fina kläder åt Emil som han kan ha på sig på Lördag, för då ska Rasmus döpas. Och så ska jag självklart kolla på dop present. Fiifan vad svårt att veta vad man ska köpa! Men jag har mina funderingar, bara det inte är för dyrt ;) Sen blir det väl lugna puckar här hemma, om vi inte hälsar på nån? Det vet man aldrig :)

Nu ska jag äta frukost innan Emil blir less, och sen ska vi ta oss en promenad till Apoteket för nu börjar hans droppar ta slut. Och det vill vi absolut inte vara med om. Då blir det liv i luckan!

Adios.

Torsdag

Emil var inte sådär supernöjd så länge igårkväll. Han vaknade precis då jag gick och la mig så jag lyfte över han till våran säng och han sov till kvart i sju i morse, med några skrik attacker. Men dom varade inte länge. Så någorlunda nöjd var han, men tror det är magen som börjat spöka igen :/

Idag har han varit ganska snäll än så länge. På stan var han lugn och snäll, han satt i barnstol för första gången på M&P när jag åt, det var en riktigt bra idé, för då var han nöjd hela tiden! Han såg ju så mkt ;) Fick sätta filten bakom han eftersom han fortfarande är "för liten", annars skulle han fladdra runt i den stora stolen, haha :P Tyvärr så kunde Nathalie inte följa med, men vi får ta en lunch en annan dag, visst Nathalie?! ;)

Är ganska nyhemkomna nu, Emil sover fortfarande och jag nöter. Väntar på att Patrik ska sluta jobbet så jag, eller han, kan ta ut Ebba. Orkade inte göra det direkt vi kom hem, var för trött för det. Så hon får allt hålla sig ett tag till ;)

Febern är kvar, men väldigt lite. I morse hade han 38,2 och han var inte alls varm, så det känns bra. Ska kolla igen på ett tag och hoppas på att den gått ner mer.

Nu ska jag glo på tv, hejdå.

Mammas plutt! :(

Nu ikväll så har Emil vrit superduper ledsen! Han har haft en extrem magknip. Tycker så synd om han när han är sådär, i upplösningstillstånd. Ser verkligen ut som att han ska ge upp livet, blir alldelens rödblå i ansiktet och hyperventilerar! :( Mammas plutt! Som tur är så har jag fått lära mig mag massage så jag gjorde den, två gånger, och andra gången prutta han hur mycket som helst! Efter det blev han lugn och snäll och somnade på skötbordet, han var så jäkla trött. Så gav han lite mat och sen la jag han i sin säng så nu sover han gott. Förhoppningsvis tills imorgon, men man vet ju aldrig.

Och äntligen är febern borta! Han hade bara 37,6 nu ikväll så det är ju ingenting :) Hoppas den inte kommer tillbaka imorgon för då ska vi på stan och luncha med Nathalie och Sara plus barnen :)

Nu ska jag äta upp min glass och sen sova. Vem vet när Emil vaknar nästa gång?

Massa massa gorm

Emil ville inte vara snäll mot mig inatt. Han vaknade klockan fyra och höll på att tjorva. Gav han mat vid fem och sen somnade han om som tur var. Så vi sov till kvart i nio idag. Skönt! :) Visst, jag ska inte klaga.. Endast andra natten han gormar sen han föddes, men är man van att få sova så är man! ;)

Alla vet att Emil är en spymaskin, visst? :P Men sen vi bytte ersättning til nummer 2 så har han blivit mycket bättre, spyr inte alls lika ofta/mycket. Däremot så har ha spytt som FAN igår och idag, änså länge. Förhoppningsvis så har det att göra med att han är sjuk, så jag hoppas att det inte fortsätter sen, för han spyr MYCKET nu! Tror jag fått byta kläder på han, och mig, typ 4 ggr dag redan. Blää!

Och idag är Emil väldigt gnällig. Vill inte ligga själv och leka, jag måste vara med hela tiden. KAn vara lite jobbigt ibland, men oockså väldigt mysigt. Vi låg nyss i sängen och mös på jättelänge och lekte titt ut ;)

Nu ska jag försöka få han att somna ett tag, det skulle nog behövas.

RSS 2.0