First time ever..

Blev tyvärr inget besök i stugan idag, det han jag inte med! :( Men det var väl kanske bra det.. Skulle kanske inte vara sådär jättekul för Emil då jag kommer och sen så far jag bara huxflux?! Då kanske det var bättre att jag inte kom överhuvudtaget?! Som tur var så överlevde han utan mamma ;)

Morgon gjorde jag halv tio, riktigt skönt att få sova ut! :) Tog det lugnt fram till tolv då jag påbörjade min tvätt tid. Medans maskinerna gick varma så han jag med att duscha, skjutsa Patrik till jobbet, köpa paket åt Rasmus som fyller 2år på Söndag och sen hem för att sitta på balkongen i solen och äta lite lunch. En riktigt skön dag idag med andra ord. Lite som semester! ;)

Ebba lämnade jag även denna dag hos mamma&pappa och sen bar det iväg till jobbet. Dagen började trögt men jag kom igen mig mot slutet och nådde målet så det kändes bra! :) På vägen hem plockade jag upp Ebba och sen han vi vara hemma i lite mindre än en timma innan det var dags att hämra Patrik från jobbet..

Nu ikväll har vi inte gjort mycket alls. Sett på So you think you can dance och inge mer än så. Det tog nämligen nyss slut. Alldeles strax är det sovdags, ska bara snoka vidare här ett tag ;)

Och imorgon hämtar jag hem hjärtat mitt. Han får äta lunch med farmor och sen åker vi hem. Tänkte han skulle få sova hemma imorgon så jag hinner träffa honom innan han åker vidare till mormor och morfar. Känns så hemskt att slussa omkring honom hela tiden! :( Men förhoppningsvis så är det här sista veckan som vi behöver barnvakt, (Beroende på om jag kommer in på skolan) annars så är det ju iallafall semester tider nu så vi kommer ha all tid i världen för vårat älskade hjärtegryn!

Nu säger vi Godnatt.


3 dagar kvar..

Gokväll.

Imorse fick jag mig en liten sovmorgon, till halv nio :) Patrik och Emil klev upp kvart i sju så det var ju inte alltför tidigt iallafall :) Strax baki tio kom vi oss iväg till Ica Maxi.. Handlade inte sådär jättemycket, faktiskt väldigt lite, men ändå så slutade kalaset på över 1000 kronor. Nåväl.. Det var ju en massa blöjor och välling också och det drar ju lätt iväg, men ändå!

Då vi kom hem så gjorde vi lunch och sen fick Emil gå och sova. Själv så for jag på storheden en sväng och strosade och sen hem igen så att Patrik kunde cykla iväg till jobbet.. Jag packade Emils saker och sen då han vaknade så skjutsade jag ut honom till stugan där han tillbringar sin natt! Han ska mest troligt sova där imorgon också så jag far dit ut på dagen en sväng innan jobbet så jag åtminstone får träffa min lilla skatt :)

På jobbet har det gått bra idag, riktigt skönt! Nu är det bara tre dagar kvar att jobba och sen går jag på semester. wiho ;)

Nu tänkte jag ta och plocka undan här hemma och diska så det är rent och fint så jag slipper tänka på det imorgon! Sen är det väl sängen nästa?




Fan vad tråkigt!

Gokväll.

Dagen har spenderats på jobbet. Inte så värst kul, men för stunden så gör det mig ingenting eftersom jag räknar ner till semestern ;) Nu är det endast jobb i fyra dagar till, sen ledig tillochmed 15 Augusti! ;) Ska bli underbart.

Emil och Ebba har spenderat sin dag med mormor och morfar. Dom har lekt ute på gården, promenerat, ätit, varit en sväng på tivolit så Emil fick åka karusell igen (Superlycklig vart han minsann!;) och även sett på film. Pingu såklart, vad annars?! ;) Jag och Patrik gick och hämtade hem våra barn då jag kom hem från jobbet vid halv sju. Båda två vart överlyckliga :) Väl hemma så vart det sängen nästan på en gång för Emil. Dels för att klockan var läggdags men sen också för att han totalvägrat sova på dagen så han var gode trött. Eller.. övertrött kan jag nog säga. Han var en riktig pajas! :)

Själv så for jag till Anne sväng och lämnade ett paket cigg och stannade till klockan vart halv tio. Sen dess har jag bara ugglat på här hemma. Vikt tvätt och donat lite. Kom just in med Ebba så nu står hon och äter (vart en sen middag för henne idag) och strax ska nog vi alla tre gå och sova.

Imorgon ska vi och handla på förmiddagen. Dock så blir det ingen storhandling eftersom vi åker på semster om ca en vecka, så det kändes lite onödigt. Så vi handlar enbart för denna vecka och så mycket mat lär det ju inte bli med tanke på att båda vi jobbar kväll och Emil äter middag borta då.

Varför min rubrik lyder som så har att göra med att jag är alldeles för dålig på att lägga upp bilder! Ja, även att fota har jag blivit på tok för dålig på. Skärpning nu Lisa! Men nu kommer ju snart sommaren med stormsteg (önska går ju) så då blir det mycket roligare. Måste även se till så att jag kommer ihåg att ta med den på semestern. Skulle jag glömma kameran då så gråter jag floder!! Med tanke på att alla bilder har försvunnit (från att Emil var 3 månader och förbi förra sommaren och semestern) och jag aldrig han spara/bränna ut dom på skiva så vill jag gärna ha bilder från denna sommar. Det är då ett som är säkert!

Nu säger vi Godnatt.

Sista Söndagen på länge..

Godmorgon.

Gårdagen vart väldigt bra :) Han Emil vaknade (jag väckte honom rättare sagt!) strax innan två. Halv tre kom vi oss iväg till tivolit. Emil är en väldigt mesig liten pojke som tycker det mesta är väldigt läskigt, iallafall när det gäller nya saker. Så karusellerna tänkte jag skulle vara ett väldigt stort NEJ från Emils sida.. Men, han åkte minsann! :) 5 gånger åkte han, det var 2 olika karuseller ;) Han åkte endast dom karuseller som hade bilar och flygplan, alla andra vägrade han åka ;) Men bättre än ingenting, han åkte ju nånting iallafall :D Kevin var mer vild än tam och skulle bara åka heeeeela tiden ;)

Strax efter fyra for vi därifrån.. Då fick det bli middag på McDonalds! Alla åt och var glada :) Hem kom vi oss till halv sex. Tog tag i disken och donade på medans Patrik satt vid datorn och Emil låg i soffan och kollade på barnprogram. Fick även bli ett bad för Emil, han var så lortig! I säng kom han halv åtta och klockan åtta for jag och Ebba till Jenny&Dolly. Tog oss en promenad runt på Björx, förbi kiosken och köpte godis&läsk, skjutsade Jocke till Boden och sen satt vi hos Jenny och surrade till halv tolv :) Alltid lika trevligt :)

Idag ville Emil upp halv sju. Det ville inte jag. Slumrade till på soffan en liten stund, kanske en halv timma ungefär. Patrik kom upp klockan åtta och halv nio började han jobba. Så idag jobbar både jag och Patrik. Emil och Ebba ska hem till mormor och morfar och busa hela dagen :) Mamma/mormor skulle komma och hämta dom just efter elva, då vi ätit klart..

Nu på förmiddagen så har vi inte gjort nånting alls. Eller jo, men inget som är särskilt ansträngande. Vi har blandat ihop en pannkakssmet, jag har hunnit duscha och klä på mig, sett på tv och läst böcker i soffan, kollat på fotografier (Emil gör det nu) och nu strax ska jag börja med lunchen. Får bli en lite tidigare lunch idag så vi hinner med allt.

Ha en fortsatt trevlig helg!

Dagen efter midsommar..

Vart en riktigt trevlig och mysig dag igår :) For och hämtade hjärtat vid halv två tiden. Vi stannade en liten stund och mös i solen (och även så att Ebba fick springa av sig lite energi i skogen) så hem kom vi oss halv tre.. Gick hem och packade lite och knallade sen över till huset. Där bjöds det på gomat med lite allt möjligt.. Grillade kött och kyckling, fanns potatisgrattäng och hemmagjord potatissallad, fisk, hambakat bröd mm :) Riktigt gott var det! Till efterrätt åt vi blåbärspaj, såååå gott :D Givetvis dracks det lite alkohol också, det hör ju som till :)

Hem kom vi oss till klockan sju, så strax innan åtta kom Emil i säng. Då gick vi ut till grannarna som satt här ute och drack lite också spelade vi kubb! :) Riktigt trevligt var det om man bortser från alla MYGG! :/ In kom vi igen halv elva och då vart det lugna puckar. Fick nå ryck så jag byggde ihop kökslampan som vi har köpt och sen gick jag och la mig..

Idag fick jag/vi sovmorgon minsann. Han Emil vaknade klockan åtta! Juvligt ;) Halv tio kom vi oss ut och klockan elva kom vi in igen. Underbart väder! Nu ligger plutten och sover och jag har precis hängt upp kökslampan, blev rätt så bra :) Dock så måste jag göra nånting åt sladden som hänger och dinglar, men det får jag ta sen, orkar inte nu!

Nu medans Emil sover så tänker jag ta tag i projekt fixa-iordning-på-balkongen! Så bäst att jag sätter fart nu så jag hinner ;) Sen blir det tivoli! :D

Midsommar!

Blev en sväng till Jonna igår. Guuud så fin han Isak är! ;) Och Ellen också såklart ;) Var bara tvungen att åka förbi Doffi först och köpa ett klädesplagg åt lillpojken :) Han var riktigt fin! Och givetvis kul att träffa Jonna också :)

Väl hemma igen så var det bara att promenera till dagis för att hämta plutt. Blev lite stressigt sen eftersom farmor Anki ville kidnappa Emil till stugan.. Så hem och packa hans saker, hämta resesängen hos mormor och sen ut till stugan och lämna lillhjärtat! Efter det for jag och Patrik på bolaget och sen var det bara att gasa till jobbet för min del..

Väldigt skönt var det att få sovmorgon idag! ;) Men ställde klockan på tio för ville ju såklart inte sova bort hela dagen. Strax ska jag åka till stugan och hämta hem prinsen för att sedan promenera till mormor och morfar på midsommar middag :) Annars idag har jag hunnit med en dusch på morgonkvisten och sen begav jag mig till Storheden en snabbis. Med mig hem fick jag konstgräs till balkongen och en fin plastblomma (plus kruka såklart) som jag också ska ha på balkongen :) Så ikväll ifall jag har lite att göra tänkte jag ta och dona på där ute :)

Nu ska jag fara.. Ha nu en riktigt riktigt bra midsommar! Det ska då vi ha :)

Händelselös dag minsann.

Godkväll.

Dagen har gått i lugnets tecken. Blev en morgonpromenad själv idag till dagis med Emil och Ebba. PÅ vägen hem gick jag förbi Tessan och lilla Rasmus :) Surrade ett tag och sen gick jag hem igen. Roade mig med lite internet nötande för att sedan äta en lunch beståendes av pannkakor med sylt och grädde. Skänt att det fanns i frysen så jag slapp göra mig nån lunch ;)

Strax efter tolv promenerade jag och Ebba till AnnaKarin där jag vart bjuden på bullar, väldigt gott må jag säga! ;) Surrade och fikade innan det var dags att gå mot dagis.

Kvällen har spenderats på jobbet på ett alldeles nytt projekt. Gick relativt bra för att vara första dagen på ett nytt projekt, jag och 4 till fick vara testpiloter :)

Imorgon så ska jag kanske till Jonna och hälsa på. Hade varit kul iallafall, få träffa lillkillen ;)

No more mister nice guy!

Idag fick jag mig ingen bulle av A-K för hon hade minsann hunnit ut och var på väg till Statoil. Men imorgon, då kanske?! ;) Vi gick iallafall till dagis och hämtade trollungarna.. Det hade gått bra på dagis för Emil. Dock så var han inte riktigt sitt gamla vanliga jag, lite mer sitta i knät och suga på nappen. Annars brukar han ju vara som en virvelvind! Men men, det tar ju på krafterna att vara sjuk.. Han hade iallafall ätit väldigt bra till lunch så det kändes bra :)

Väl hemma igen så gick vi till tvättstugan och fixade lite och sen in för att äta GLASS! ;) Emil smällde i sig all glass och två kakor på det. Sen ville han även ha en rostad macka med ost på och även den tröck han i sig! Snacka om att han ätit mycket ;) Kanske kroppen känner att den måste ta igen allt den förlorade förra veckan? Vem vet?!

Sen var det bara att fara till jobbet för min del. Där har det då gått bra idag, riktigt skönt! :)

Imorgon var det på tal om att åka förbi hos Jonna med familj och hälsa på, men vi får se vad som händer ifall dom är hemma eller ej. Annars tar jag mig nog en promenad till storheden. Kanske AnnaKarin hänger med?! ;)

Nu ska jag ta mig en kvällsmacka, sen ta ut hunden och sen sova.
Godnatt.

Igen.

Strax dags för att hämta plutt från dagis. Sa att personalen skulle höra av sig ifall han verkade seg och inte orkade md tempot, men än så länge har dom inte hört av sig så det har nog gått bra! :) Nu antar jag att han ligger och sover..

Jag har plockat undan, diskat, damsugit och sängarna har fått nya rena sängkläder :) Dock så skippade jag skurningen, orkade verkligen inte! Men men, vem bryr sig?!

Nu strax ska jag springa till tvättstugan och slänga i en till maskin och sen knalla över till A-K innan dagis! Jag ska dit och snika en bulle eller två ;)

Tystnad.

Godmorgon.

Känns väldigt konstigt att vara ensam hemma. Var nästan 2 veckor sen Emil var på dagis sist eftersom han var sjuk förra veckan så jag har ju blivit van med att ha honom hemma! Men kan ju även erkänna att det är väldigt väldigt skönt att vara själv för en stund ;)

Nedräkningen är påbörjad (för ganska länge sen faktiskt, haha) inför min kommande semester. Jobbar den här veckan och nästa, men sen är jag ledig! Långledig faktiskt :) Kommer ha semester i 6 veckor och 1 dag ;D Känns helt underbart!

Tanken var att vi skulle åka till Gävle Måndagen den 5 Juli. Men eftersom jag då ska på möte angående skolan så åker vi dagen efter istället. Och det spelar ju faktiskt ingen som helst roll för vi har ju ingen superstress att komma hem till något speciellt datum. Har ännu inte bestämt hur länge vi blir borta men mellan 1-2 veckor iallafall. Lovely! ;)

Nu ska jag göra ett ryck och plocka undan lite här hemma samt damsuga och skura! Sen har jag tvättis klockan tolv också. Nya härliga sängkläder ska på också! :)

Ha en bra dag!

Kallelse!

Morgonen började extremt tidigt, redan 05.20! Men som vanligt tog jag mig en liten powernap i soffan medans Emil såg på Bolibompa ;)

Halv tio var vi på väg ut på en promenad och ser då att Tessan ringt för en timma sen! Ringer upp henne och hon ville ut och och promenera. Vilken timing att vi just var på väg ut! ;) Så en promenad runt Kyrkbyn vart det. Väldigt skönt att komma ut och röra på sig och speciellt med så trevligt sällskap! :D

Till lunch fick han Emil blodpudding och han åt med god aptit! :) Sen skulle han minsann sova, och sova gjorde han! Nästan tre timmar sov han! Till slut väckte jag honom, haha. Nåväl, medans Emil sov så passade jag på att duscha och såna trevligheter. Efter duschen så kom posten..

Kan säga att jag höll på att skita knäck då jag insåg att jag faktiskt fått hem ett brev från Kalix kommun! (Sökt skola där för dom som inte vet) Ringde Anne och sa att jag inte vågade öppna, haha! Nåja.. Jag öppnade till slut och det stog att jag gått vidare! Inte nu kommit in på utbildningen men att jag hade fått en kallelse till ett obligatorisk informationsmöte den 5 juli! Känns helt superduperbra! :D Det var ju minsann inte alla som kom så långt så jag är glad :) Sen därefter nån gång ska vi få veta om vi kommit in eller ej.. Jag hoppas på det bästa! :D

Nåväl.. Kvällen har spenderats på jobbet och nu tänkte jag gå ut med hunden! :)
Godnatt :)

Upp i vikt ska han!

Godkväll.

Idag var jag tillbaka på jobbet! Sist jag jobbade var förra Söndagen och jag kan meddela er att det var väldigt skönt att vara tillbaka nu. Faktiskt. Gick bra denna dag så jag var då nöjd då dagen var avklarad klockan sex! :) For till Mjölkudden där Patrik, Emil och Ebba hade spenderat sin eftermiddag. Strax innan sju var vi hemma så jag slängde Emil i badkaret så han fick sig en snabbdusch som han verkligen var i behov av! Har inte gått att bada/duscha honom när han varit sjuk eftersom han varit som ett argt bi, så sist han tvättades var för en vecka sen. Så ja, han var verkligen i behov av det! ;)

Idag har han Emil även ätit som en häst, hur skönt som helst! :D Fortsätter han i den här takten så är han tillbaka på dagis på Tisdag. Då kommer han bli ännu gladare! ;) Så jag hoppas på det bästa! Och FET mat ska jag bjuda honom på, mycket smör i maten, för nu ska han minsann upp i vikt igen! Han gick säkert ner åtminstone TVÅ kilo under den här sjukdomsperioden! Han kändes så lätt och man kände revbenen så tydligt :( Men nu, nu jävlar! ;)

Nu ska jag fortsätta svulla lite i soffan till en barnslig film ;)

Road trip!

Sådärja. Nu har vi varit i farten :)

Var framme just efter tolv så det fick bli lunch på IKEA nästan på en gång. Alltid gott ;) Emil åt 1½ köttbulle, haha! ;) Nåja.. bättre än ingenting alls :D Blev inte alls mycket shopping, bara lite smått och gott såsom; Skoställ, taklampa till köket, rivjärn, en mjuk fotboll till Emil, glödlampor, sängkläder och lite doftljus :) Men det blev ändå dyrt så mer än så behövdes inte köpas!

For sen över till Finland och cruisade lite, haha. Jätteroligt ;) Det var Patrik som ville det, så länge sen han var där sist så han ville se ifall det såg likadant ut :) Sen begav vi oss hemmåt. Ebba fick också följa med på våran lilla resa, men enbart sitta i bilen ;) Roligare än att bara sitta hemma själv hela dagen kan jag tro.

Kom oss hem strax innan fyra. Klockan fem vart det middag från MAX. Och Emil den busen åt nästan upp hela hamburgaren :D Sen hade han inte tid att äta eftersom jag lovat honom att han skulle få hjälpa till att skruva (och spika som Emil ÄLSKAR) ihop skostället :) Sagt och gjort.. När det var klart så satte han sig för att äta igen, så jag kan nu meddela er att han ätit väääldigt mycket av sin barnbox. Nästan ALLT! :D

Härmed så FRISKFÖRKLARAR jag Emil! :D

Förvånad..

Emil vaknade till liv kring ett igår, alltså sov han två timmar. Bra! ;) Vi passade sen på att måla lite med målarfärg och ävev rita. Målarfärg är en ny favorit hos Emil :) Klockan två gick vi ut och mötte upp pappa på parkeringen som kom hem från jobbet.. Pappa och Ebba gick in medans jag och Emil gick till lekparken ett tag. Det gillar han minsann! ;)

Just efter tre drog vi alla på storheden en sväng. Patrik gick på bolaget medans jag och Emil gick på Intersport. Denna gång kom jag mig ut med en softshelljacka till Emil!! ;) Har kollat på just den jackan sen långt innan jul och har älskat den från första stund men aldrgi haft/tagit mig råd. Men nu minsann, nu hade jag råd plus att den var på rean!


Emils nya snygga jacka (ännu finare i verkligheten) och mammas nyainköpta skor! I love it ;)

For sen hem och myste en liten stund innan vi promenerade hem till mormor och morbror på middag. Emil ville inte ha nån mat, som vanligt. Däremot så fick han en smörgås och nästan halv slank ner i magen så det var superbra! :) Väl hemma igen så ville Emil ha en banan?! Givetvis fick han det.. Han tog nog tre tuggor innan han fick ont så då var det bara att kasta bananen :( Men men, nu visar han iallafall lite intresse för att äta så det är ju bra! All välling gick iallafall ner.

Igårkväll gjorde jag och Suzie något ovanligt, iallafall för att vara jag! Vi gick nämligen på bio :D Sex and the city 2 såg vi, bra film enligt mig! Riktigt kul att komma ut och göra något, så det vart en supertrevlig kväll! :D I säng kom jag just innan ett, väldigt sent med andra ord! Nåväl.. såna smällar man får ta ibland. (Jag skulle ju upp med Emil så jag räknade med att knappt få sova nånting alls)

Tror ni barnet förvånar mig imorse?! Han vaknar och ropar på mamma i vanlig ordning.. Jag kolla vad klockan är och inser då att den är 08.43!!! Han har ju sovit helt sjukt länge. Det här inträffar ju aldrig! Men ack så underbart! ;)

Tanken var att vi skulle brumma mot HAparanda och IKEA klockan nio, men det skulle vi ju minsann inte hinna med! Så nu snart ska jag väcka liv i Patrik så vi kan göra oss redo för att fara på en liten tripp :D

HA en bra dag!

Ät för fan!!

Morgon gjorde vi halv sju. Helt okej tid enligt mig. Det första Emil gjorde var att springa till Brödrosten för han ville minsann ha en rostad macka! Jag övertalade honom till att äta vällingen först, sen om han fortfarande ville ha en macka så skulle han få det! Ingen idé att börja med en macka ifall han får ont, då skiter han även i vällingen! Sagt och gjort.. plutt åt upp vällingen och ville fortfarande ha en macka. Gjorde en åt honom men det var då inte mycket som gick ner i magen, ca 3 tuggor!

Ut gick vi halv tio och in kom vi just före elva. Vet att Emil ÄLSKAR "rå" falukorv så det bjöd jag på till lunch. Men nejnej! Det var bara skrik & grin kalas så han fick åka i säng på en gång! Nappen ville han minsann ha så den fick han. Nu sover han och jag hoppas att jag möts av en mycket piggare och gladare kille då han vaknar.

Det tär på alla i familjen då Emil mår som han gör! :( Han är ledsen och förstörd och JAG blir nästintill galen vissa stunder om dagarna! Just nu känns det som att jag hellre jobbar så Patrik får vara hemma med Emil, men ekonomiskt sett så är det bäst att jag är hemma, så så får det bli.

Nu ska jag kila vidare. Känna lugnet ett tag innan han vaknar.

Sommarfest!

God afton.

Lunchen idag blev inte alls som jag hade planerat. Han Emil åt i princip ingenting. En tugga tog han och det var då han insåg att jag faktiskt tänkte kasta maten! Haha, då vart det fart i honom ;) Men en tugga räckte tydligen för sen kastade han maten själv i soporna!

Vila tänkte han minsann inte heller göra, han totalvägrade! Så vid halv två tiden gick vi ut på en promenad samtidigt som pappa Patrik skulle cykla till jobbet. Emil somnade som tur var men det varade tyvärr inte alls länge. Tjugo minuter sov han sen räckte det enligt Emil.. Dock inte enligt hans mamma! Men men, vad ska man göra?

Vi gick på Statoil och köpte en korv även denna dag. Och en glass till mamma! Han tog några tuggor men sen var det bra. Tur att ha får i sig liiiite iallafall. Var ute och lekte och promenerade till strax innan fyra. Då gick vi in och tog det lugnt ett litet tag, drack lite läsk och såg på barnprogram.

Strax efter fem befann vi (jag och Emil, Ebba fick stanna hemma) oss på Hägnan. Dagis hade sommarfest där man kunde grilla och dylikt. Min tanke var att vi skulle åka dit en kort stund bara för att få komma ut, men det slutade med att vi var hemma efter halv sju! Emil hade jättekul och blev helt plötsligt "jättefrisk" så han sprang och tjoade med Kevin hejvilt! Han var väldigt faccinerad av fåren ;) Tillochmed saft ville han ha så det var ju bra ;)

Nästan all välling gick ner nu ikväll utan protester, skönt. Han kom i säng strax efter sju utan napp! Som sagt, tänkte ju först försöka sluta med den men sen ångrade jag mig. Men nu ikväll gick jag och la han och han sa ingenting angående nappen. Så tanken är nu att inte ge han den OM det nu inte skulle vara att han tjatar om den. Kanske det funkar ändå?

Då han lagt sig kom mamma hit och satt ett tag så jag fick åka till Intersport en sväng. Så nu har jag äntligen köpt mig ett par skor. Blev DC som vanligt ;) Vita var dom med knallrosa sula och knallrosa DC märke. Läckert! ;) Bra att gå på Junior avdelningen också för då vart dom 150 kronor billigare ;) Fast fattar inte varför egentligen? Storlek 38 för mig anser inte jag vara Junior? Men men.. Jag gråter inga floder ;)

Nu ska jag se på CSI och äta en kvällsmacka :)

Snälla, snälla, snälla..

Natten vart ganska lugn och skön. Han vaknade till tre gånger till under kvällen/natten. Den tredje gången gav jag upp så han fick komma över till våran säng!

Imorse åt han upp nästan all välling, skönt! :) Dock så har jag försökt mata honom med glass, yoghurt och annat smått och gott men ingenting har lockat tyvärr! Men coca cola har han druckit :) Ska försöka mig på lite lunch sen iallafall. Tänkte göra plodpudding eftersom det är en av Emils favoriträtter :D

Han har inte gnällt särskilt mycket över att han har ont heller så förhoppningsvis går det åt rätt håll. Han har tillochmed lekt inne på sitt rum själv. Det är inte vanligt! Inte ens när han är frisk, haha ;)

Nu ska jag fortsätta röja lite här hemma. Har nyss diskat klart så får se vad jag tar mig an nu? Först och främst och jag gå och hoppa på Patrik så jag får liv i människan!

Två gånger..

Än så länge har han Emil hunnit vakna två gånger! Som tur är så har jag bara behövt gå in till honom och bädda om honom, så jag håller fortfarande mina tummar och tår att det går åt rätt håll! :D

Kan det ha vänt?!

Som jag skrev tidigare så har Emil varit på relativt bra humör idag. Vi gick ut igen där vid sex tiden, tog oss en promenad till Statoil där jag köpte hem lite läsk. Frågade Emil ifall han ville ha en korv med bröd, bara för att, och han sa ja (som han alltid gör även fast han inte vill ha). Och dra mig baklänges, han åt lite korv och gnällde inte ens över att det gjorde ont!! :) Sen stannade vi till i lekparken för Emil ville gunga. Mycket piggare kille som sen glatt promenerade hem vilket inte hänt de senaste dagarna, då har han bara suttit och tryckt i vagnen! :)

Vi gick in och det vart skrik kalas då vi gick in på toaletten för att byta blöja! Han är så van att få en supp varje kväll då han varit sjuk och han verkligen HATAR det. Men idag så slapp han det eftersom han varit så pigg under dagen. Gjorde sen välling åt honom och den åt han fan! Peppar peppar! Inte riktigt all välling men väldigt mycket! :) Sen frågade han även efter nappen vilket han inte har kunnat ha de senaste dagarna. Tanken var att försöka sluta med nappen.. Men då han åt välling så tjatade han efter nappen och jag sa till honom att han skulle få den om han åt mer välling, vilket han gjorde. Så någon slags belöning måste han ju få! ;) Ingen panik att ta bort nappen ännu, bara den är borta innan han fyller tre.

Lyckades även lägga honom i hans egna säng nu ikväll, det har han inte heller gjort de senaste kvällarna. Och det vart då inte mycket till protest. Nu ligger han fortfarande vaken och snurrar och har sig. Förhoppningsvis somnar han snart!

Får man hoppas, kan det verkligen ha tvärvänt?! Jag håller mina tummar och tår! :D

Ännu en dag med sjukdom.

Natten gick så bra som den kunde gå. Jag har sovit hela natten fram till 06.15 då Emil vaknade. Givetvis har han bökat och stökat runt i sängen inatt (enligt Patrik) men som vanligt sover jag som en stock så jag märker ingenting!

Vällingen ville han inte ha imorse! Lite vatten och lite festis men inte alls särskilt mycket. Han har varit väldigt grinig och klängig på förmiddagen, inte alls på bra humör! :( Jag vet att han är hungrig.. han har bett som en smörgås idag och även efter lunch, men inte ätit något av det. Så fort han fått in något i munnen så säger han aj aj aj och spottar ut maten! Mammas hjärta :( Såg idag att han även fått blåsor på insidan av kinden, usch! Kan inte alls vara behagligt med sån skit i munnen :(

Emil tog sig iallafall en vila i soffan på dagen! Dock så var han riktigt ledsen då han vaknade. Om det hade med munnen att göra eller om det var något annat har jag faktiskt ingen aning om, men ledsen var han! Nåväl.. Vi tog oss ut där vid halv två - två tiden och in kom vi igen halv fem! Supernöjd kille när han fick komma ut! :) Vi har då promenerat med Ebba, varit i tvättstugan TVÅ gånger, gungat lite, kollat på grodyngel hos grannen och så hälsade vi på mormor en sväng. Mat har han dock inte ätit men lite coca cola och festis har han fått i sig! Jag blir så förvånad över vart han får all ork ifrån? Han har ju varit utan mat nu i nästan en hel vecka! Superkrafter verkar han ha! Och inge gnäll alls gar det varit nu på dagen, jävligt skönt! ;)

Nu kollar plutt på tv och jag sitter här. Pappa Patrik är på jobbet och Ebba sover. Ska försöka få i han nå att äta strax. Sen går vi väl ut en snabbis innan han ska sova, det blir nog bra!

Vi får väl se hur kvällen blir. Bra kan vi ju hoppas!

Framsteg eller inte?

Man kan sammanfatt förmiddagen väldigt kort. Emil sov i princip i soffan under hela den perioden. Vaknade till och från och drack lite och kollade på Barntv. Vid elva kom farmor Aki förbi en sväng för att köra Patrik till Sunderbyn så vi fick hem våran bil. Då var Emil ganska pigg faktiskt och det var första gången sen innan helgen han tog fram leksaker, så det var ju bra! :) Allihopa (förutom Emil såklart) åt lunch och sen for pappa Patrik på jobbet. Då sov Emil också..

Vid två tiden gick vi ut på en promenad med Ebba. Emil var helt utmattad i vagnen men ville så gärna ut så vi gjorde det, frisk luft har aldrig skadat! Kom oss in vid tre tiden och vi tog det väldigt lugnt. Provade få i Emil nå att äta men det gick inge vidare, tyvärr! Mellan kvart över fyra till kvart i fem vilade Emil i soffan igen, utmattad kille minsann. Han var väldigt grinig när han vaknade så vi gick ut en snabbis igen, men han var minsann inte alls på bra humör! Mammas plutt :(

Somnade gjorde han halv åtta i soffan så jag bar över honom till sängen. Han har hunnit vakna två gånger och varit jätteledsen så nu ligge rhan och sover i soffan och ska få göra det tills jag går och lägger mig! Hoppas på en bättre dag imorgon.

Godnatt!

Jouren!

Igårkväll fick Emil somna i soffan. Han var så sjukt trött så han däckade halv åtta! Lyfte över han till hans egna säng pch allt var frid och fröjd. Vek tvätt, plockade undan och åt sen lite skräpmat som min snälla lillebror hämtade åt mig.

Just vid nio vaknade Emil och var ledsen, jätteledsen! Han fick komma upp till soffan med förhoppningar att han skulle vakna till lite och inte känna efter så mycket. Det gick inge bra! Han skrek och skrek och skrek. Slängde sig runt i soffan och visste inte alls vart han skulle ta vägen! Till slut blev han så frustrerad att han började slå på mig. Han slog och slog och slog! Jag sa ingenting, jag lät han slå på mig. Jag förstod ju varför, för att han hade så ont! :(

Ringde iallafall till jouren och förklarade som det var, att vi varit och träffat en läkare på VC tidigare idag. Att han inte har ätit eller bajsat sen Torsdagen förra veckan. Att han även nu har blivit dålig på att dricka och kissa. (Tänk att han har så ont i munnen att han inte klarar av att dricka, eller ens ha napp!)  Men även att han hade jätteont och mådde inte alls bra! Hon jag pratade med hörde hur han skrek så hon bad oss komma in..

Mamma kom och hämtade oss, våran bil är på lagning. I bilen blev han tyst. Då fick han annat att tänka på tror jag. Var där till 09.40 och Emil tokskrek då vi gick in. Han blev avskräckt från "sjukhus" då vi var på VC så nu ville han bara klä på sig och springa därifrån, mammas plutt :( Han kämpade verkligen med att komma därifrån! Nåväl.. Det var ju bara att vänta och vänta.. 23.10 kom det en läkare som hade tid. Blev samma svar där som på VC, dock så förklarade han på ett bättre sätt. Så det var bara att dra sig hem igen! Men har det inte blivit bättre med mat och dylikt till ikväll/imorgon förmiddag så tyckte han vi skulle åka till Sunderbyn. Så vi får väl se då?!

ÄR bara såååååå jäkla jobbigt att se Emil ha så ont! Speciellt då jag inte kan hjälpa honom! :( Vi var iallafall hemma igen 23.45 så Emil fick lägga sig i soffan för att sova. Pappa Patrik hade kommit hem från jobbet strax efter halv elva och upptäckt att ingen var hemma! (Har inte numret till hans jobb) Han ringde i panik och frågade vad vi sysslade med?! Jag sa som det var och att det inte var farligt så lite lugnare blev han :)

Natten har varit lugn. Klev upp kvart i sju och enbart lite gnäll har det varit. Nu har han iallafall fått i sig en hel flaska välling! Dock inte lika mycket som han brukar äta, denna gång vart det 100 ml. Men vafan! Det är ju skitbra :) Nu sitter han vid tvn helt utslagen och kollar på barnprogram. Får se hur han mår senare idag då?


Mammas hjärta!

Usch. Inte roligt alls att se Emil så ledsen som han är! Säger aj aj aj hela tiden och tar sig i munnen. Och det värsta av allt är det att jag inget kan göra åt saken. Visst, alvedon ska ju stilla smärtan lite.. men det är ju ingenting som jag kan sitta och prepparera han med hela tiden! Är det likadant imorgon så ringer jag till Barn i Sunderbyn. För nu är det fler blåsor i munnen också. Tidigare såg jag bara en blåsa i gommen och en baki läppen där nere.. Nu ser jag FEM innanför läppen och även några små på sidan av tungan. Han är ju jätteledsen och har ont! :( Just i nuläget är han iallafall lugn, han sitter i soffan och ser på barnprogram. Vi får se hur det går inatt?

Såhär ser en frisk och glad Emil ut!

Världens goaste och gladaste Emil :D

Diagnos.

Blev ett besök till VC idag 10.15.. Där fick Emil ta prover och de visade på att han hade en Herpes infektion i munnen! Så alltså såg jag inte i syne igår då jag tyckte hans tandkött hade blivit jätterött och uppsvullet. Han hade även blåsor i gommen så det är väl däför som han inte vill äta. Finns tydligen ingenting att göra åt saken, bara vänta ut infektionen.. Kunde ta upp till 1-2 veckor innan det hade gått över. Jättekul, eller så inte! Om ungen inte äter på så lång tid så KAN det ju INTE vara bra?! Men vi får väl se.. Imorse hade han kissat iallafall så det var ju bra!

Smittorisken var inte så stor heller som tur var. Smittar bara genom hans saliv, så inga pussar på munnen får det bli. Och jag frågade även när han kunde komma tillbaka till dagis och det får han göra så fort febern är borta och han äter igen. Så vi får väl se när det blir av! Läkaren sa att jag skulle ge han vad som helst att äta, allt han tycker om. Men jag har gjort det och han vägrar äta ALLT! Men det verkade inte spela någon roll?

Kanske jag som överdriver men känns som att man borde kunna göra nånting? Han kommer ju tyna bort annars!

Känns inge bra nu!

Igårkväll verkade Emil på tipptopp (så gott som) igen. Han gick och la sig i rimlig tid och sov hela natten till halv fem. Då gick vi och la oss på soffan och sov vidare. Iallafall jag. Vid halv tio tog jag tempen på han och den visade ännu en gång 39,9 grader :( Han fick en alvedon och nya blöja.

Framsteg gjorde han vid lunch då han ville äta. Nästan en hel pannkaka (plättar för dom flesta ;) fick han i sig med grädde och sylt, så jag var då nöjd. For och jobbade klockan tolv och Patrik och Emil var hemma. Han sov länge idag på dagen, runt tre timmar. Men det behövdes! Middag åt han ingenting utav och nu ikväll så åt han inge välling heller. Fick en alvedon innan läggdags för tempen låg på 39,7 grader. Vid halv åtta somnade lillhjärtat! Några gånger har han vaknat till, men somnat om på en gång igen.

Varför det inte känns så bra är för att han haft hög feber sen natten mot Fredag. Alltså snart tre dygn! Plus att han inte ätit i princip nånting sen i Torsdags. Kommer inte ihåg sist han bajsade. Han luktar konstigt och äckligt. (Ja, han gör faktiskt det) och idag har han varit dålig på att dricka och kissa! :( Så direkt imorgonbitti ringer jag till VC för nu vill jag veta vad problemet är. Det är inte normalt att vara såhär risig i flera dagar :( Mammas plutt! Det värker i mammahjärtat att se han i så dåligt skick :( Pappa min hade träffat Emil en snabbis idag och han tyckte han såg så insjunken (ansktet syftade han på) och mager ut.. Det är inte roligt!

Nu ska jag göra mig redo för en natt med lite sömn, och så blir det telefon samtal direkt imorgonbitti.

Helt okej dag ändå.

Blev en lite småtung natt, natten till idag..

Två gånger till han Emil spy innan jag hade gått och lagt mig på soffan för att sova. Som tur var så han jag med båda gångerna vilket gjorde att han spydde i hinken. Mammas duktiga pojke! Blev två eller tre gånger till sen under natten/tidig morgon men det var så pass lite att det knappt märktes som tur var!

Plutt har sovit väldigt mycket idag vilket har varit välbehövt! Han var ju själv vaken till och från inatt så det blev ingen bra sömn för varken Emil eller mig. Han slocknade där vid tio halv elva tiden igen, kommer dock inte ihåg hur länge han sov, men ganska länge ändå! Vid tolv tiden gick vi allihopa ut på en promenad som också var välbehövd! Emil fick en alvedon innan vi gick ut. Tempen hade sjunkit men han låg ändå på 39.9 grader! Frisk luft gjorde honom gott :) Men inge lek fick det bli, endast mysa på i vagnen!

Väl inne igen så somnade Emil ännu en gång! Denna gång vaknade han först vid halv fyra! Men då var han riktigt go och glad kexchoklad och inte ett dugg varm! :) Så då tog vi oss en sväng till Ica Maxi och handlade lite och sen hem för att äta. Efter maten gick jag och Emil till grovtvättstugan där jag höll på att tvätta för fullt.. Hans madrass, madrasskydd, sängkläder, filtar och handdukar! Fullt upp hela dagen lång. Sen lekte vi en liten stund i lekparken innan vi gick in.. Emil pysslade på för sig själv medans jag plockade undan all röra från dagen, bäddade rent i hans säng och donade på. Blev en dusch nu ikväll också så han var ren och fin då det var sovdags! :P Han kom i säng för kanske 10 minuter sen?

Nåväl.. Dagen har funkat ganska bra även fast vi haft en småkrasslig pojke! Däremot så såg man mycket större framsteg nu innan läggdags för då var det mycket bus på gång! Plus att han åt upp halva sin välling (som han förhoppningsvis får behålla) vilket är väldigt bra med tanke på att han inte ätit nånting alls idag! Endast druckit vatten, mjölk och coca cola. Så förhoppningsvis ser jag ljuset i tunneln ;)

Nu ska jag fara och tanka upp bilen, kanske förbi Ica Maxi en snabbis och sen hem och diska. Superkul! ;)

Kul helg..

Igårkväll kom jag hem från jobbet 21.30 i vanlig ordning. Käkade lite och surrade sen med Malin i telefonen.. Kvart över elva (tror den var det) vaknade Emil och han var kokhet! Första tanken var ju att det var varmt i hans rum så han fick lägga sig i vårat sovrum där det är lite svalare. Han somnade om på en gång och jag gick ut därifrån.. Efter 10 minuter vaknade han igen och jag gick in och sövde om honom.  Fixade mig redo för kvällen och gick och la mig strax innan tolv. Givetvis vart det en jobbig natt med en gnällig Emil. Vid tre halv fyra vaknade han igen och jag kan tamigfan lova er att jag brände mig på honom, han var superhet! Emil skrek för fulla muggar då jag rörde i honom, det gjorde säkert jätteont :( Tog iallafall upp honom och gav han alvedon, bytte blöja och så fick han dricka vatten. Då började han med nå konstiga ryck! (Antar att det var nå slags feberkramper) Så vi stog med frysen öppen och svalkade oss ett tag. Gick sen och la oss och sov vidare till halv sex. Då gick vi upp och gjorde välling vilket han inte åt något av alls, och sen somnade han i soffan till klockan sju. Jag med för den delen!

Då han vaknade så var han pigg och glad som han brukar vara så vi tog en kort promenad med Ebba och så gungade vi en liten stund. Väl inne för att äta lunch så tog han enbart tre tuggor och så blev han kokhet igen! Så han fick en alvedon och hopp i säng. I sängen sov han en timma och sen sov han en till timma i soffan. Då han vaknade till liv så var han pigg och glad igen och grinade för att han ville gå ut! Så vi for en sväng till stugan där farmor, Björn och Tjalle var. Stannade till klockan fyra och for hem för att äta middag. Givetvis ville inte Emil ha något, han ville bara ut och leka. Så vi gick ut till lekparken och sen en sväng förbi hos mormor och morfar. Fortfarande var han pigg och glad! Väl hemma igen så duschade jag av honom och gav han även en till alvedon för att han började kännas varm igen! Vällingen ville han inte ha, han ville bara gå och lägga sig, så så fick det bli!

Jag tog mig en dusch och gjorde mig redo inför bion ikväll som jag skulle på med Malin och Thess. Halv nio skulle jag fara och kvart över åtta så spyr Emil i sängen! Jaha, det var då bara att stanna hemma! Duschade av Emil ännu en gång och bäddade rent och torrt i hans säng. Då jag var klar med det så hade han redan hunnit somna i Patriks famn i soffan så jag lyfte bara över honom. Våran teori till varför han spydde hade att göra med att han hostade som en tok, för det gjorde han! Nåväl.. Anna-Karin (Ronjas mamma) ringde just efter att jag lagt Emil och hon sa att det var tur att vi inte hittade på nå idag eftersom Ronja spydde (och gör det än!) som en galning. Kul, alltså är det säkert från dagis :/ Jag sa att Emil bara spytt en gång och sen la vi på. Så skulle jag inte ha sagt för då kom spya nummer TVÅ! Usch :( Han ser så tärd och orkeslös ut min lilla stjärna! :(

Nu ligger han iallafall och sover på en madrass på golvet i vardagsrummet så vi är beredd ifall det kommer fler spyattacker. Andra gången han spydde så var det också i samband med att han hostade så förhoppningsvis så kommer det en förvarning innan. Hinken står redo iallafall.

För att komma till saken så antar jag att det blir en tråkig helg med andra ord! :(

Onsdag.

Godkväll.

Dagarna som varit har jag i princip enbart spenderat här hemma själv i lugn och ro (Ebba räknas inte för hon gör inget väsen av sig;) medans Patrik jobbat och Emil varit på dagis. Det har faktiskt varit riktigt skönt! Bara pysslat på här hemma och tagit det allmänt lugnt. Sånt behövs också ibland.

Idag har det hänt en (egentligen två) rolig sak.. Jonna och Jonas har fått sig en liten (liten och liten? Hehe ;) pojke!! Så nu har Edvin och Ellen fått sig en lillebror :) Så stort grattis till hela familjen! :D Längtar tills jag får se pyret :P

Det andra roliga som hänt är att jag har fått skattepengarna idag. Härligt! ;) Så imorgon blir det staden en sväng. Måste nu införskaffa mig ett par skor. Äger inte ett enda par i nuläget eftersom mina gick sönder. Så jag har gått runt i mina tofflor i ur och skur i nån vecka, haha! ;) Men det har ju funkat det också, typ.

Nu tänkte jag faktiskt borsta tänderna och gå och lägga mig!

Tisdag.

Det blev inte att jobba för mig igår. Patrik var så trött att ögonen kollade i kors då han kom hem från jobbet så jag stannade hemma så han fick vila..

Emil sov som en stock igår på dagen! La han halv tolv och strax efter två vaknade han till liv igen. Skönt med lite egentid ;) Vi tog ut djuren så pappa fick lite lugn och ro och sen lekte vi här ute i lekparken! :) Till middag gjorde vi pasta med baconsås, typ. Jättegott var det och Emil åt som en häst! Medans vi åt så kom farmor hit och hämtade hem hunden sin och kan bara säga; Guuuud vad skönt med bara en hund! Haha ;) I dagsläget så vill jag aldrig ha två hundar, inte samtidigt iallafall. Nåväl.. Jag, Emil och Ebba knallade förbi mormor och morfar en snabbis efter maten och vinkade hejdå till morfar som precis skulle till jobbet, i Linköping..

Halv åtta la jag Emil och har ingen som helst aning om när han somnade eftersom jag for och handlade, men han sov iallafall då jag kom hem igen. Vid nio for jag förbi Sara en sväng. Gosade lite med lilla Isabella och var social med Sara och Katta. Trevligt :)

Inatt har det varit en bra natt. Emil har inte vaknat nånting, han har sovit fram till halv sju, kvart i sju idag! Härligt :) Nu är plutt på dagis och leker och tjoar! Jag håller på att tvätta och har även hunnit diska och plocka undan här hemma. Ska snart springa till tvättstugan igen och sen gå förbi Statoil, blev grymt sugen på nudlar just i skrivandets stund. Så det ska jag handla! :)

Hoppas till gudarna också att jag snart får hem ett brev från skolan. Håller mina tummar och tår att det är ett positivt besked, men oavsett vad för besked det är så vill jag ha det nu! Så jag slipper vänta.. Och skattepengarna kommer vilken dag som helst, skulle betalas ut mellan den 8-11 Juni. Nice! ;) Ska köpa mig mina efterlängtade skor då och så tänkte vi kanske ta oss en tripp till Ikea på Fredag eller Lördag. Det blir nog bra! ;)

Hej så länge!

Helvetesnatten! Kändes så iallafall.

Blev inge utelek igår efter middagen. Istället packade vi in oss i bilen och for till Maxi och handle lite. Är ju som alltid bra! ;) Sen när vi väl var hemma, typ halv sex, så tog jag och Emil oss en kort promenad med hundarna till huset för att se hur det hade gått för pappa med min cykel. Som han fattade så var det inga problem med den och jag kunde minsann cykla på den! ;) Så här någon dag ska jag montera upp cykelstolen till han Emil så vi får oss ett premiäråk nån dag ;)

Nåväl.. Barnet la sig klockan sju och allt var frid och fröjd! Tog en lugn hemmakväll i soffan och såg en film. Patrik han gå och lägga sig före mig (han började jobba fem imorse) och jag kom mig i säng strax efter elva. Inte sååå sent ändå. Men Emil, han vaknade minsann halv fyra och skulle inte sova nå mera!! Helvetes jävla skitunge. Får man säga så? Jo, det får man. Iallafall då klockan är så tidigt och barnet skriker och slåss! Gjorde han iallafall en välling vid fyra och hoppades på bättre lycka. Hmpf! Kvart i fem var vi uppe, tjoho! Då Emil vaknade halv fyra körde jag in Patrik i Emils rum så han åtminstone kunde få sova till halv fem utan en Emil som hoppar på honom! Kan tänka mig att han var nådigt trött imorse. Det hade då jag varit!

Jag däckade på soffan och vaknade till liv just innan åtta. Då hade Emil bajsat. Då vet han minsann att man ska säga till. Bra jobbat plutt! Nu har vi då ätit frukost och Emil leker med en motorcykel. På nå tag tänkte jag dra på oss kläderna så vi kan ta ut odjuren på en morgonprommis. Det kommer dom nog uppskatta ;) Till lunch kör vi på potitsbullar, lingonsylt och bacon. Så jävla gott! Och sen SKA Emil sova, så är det bara.

Nu ska jag se vad hulliganen sysselsätter sig med! :)

Söndag.

Visst fan lyckades han Emil få en bra natt inatt! La han just innan sju igår och pojken vaknade halv åtta imorse. Jag kände mig gymt utvilad faktiskt! Halleluja ;D Vid halv tio kom vi oss ut jag och Emil med bägge hundarna. Tog en kort promenad med djuren och sen stannade vi i lekparken en stund.

Till lunch åt vi resterna från middagen igår. Dock så blev Emil utan bröd, han fick makaroner till :) Han åt jättemycket! Utav allting också. Makaroner, köttfärs, gurka, majs, riven ost.. You name it! ;) Då vi hade ätit klart packade vi väskan och tog oss allihopa (föurom Hjalle, han fick stanna hemma) en promenad till Kyrkbyn där det var marknad. Dessvärre somnade aldrig Emil i vagnen så nu är han inte alltför munter, men det är smällar man får ta ibland! Var iallafall trevligt att komma ut lite :)

Till middag blir det fiskpinnar, mos och remouladsås. Gott :) Sen tänkte jag dra ut Emil och leka lite så han håller sig vaken ett litet tag till :) Förhoppningsvis somnar han tidigt idag för annars kommer han vara ett åskmoln!

Nu, underhålla barnet.

Lyckad kväll :)

Jag säger bara, oj oj oj!! Vilken rolig kväll jag hade igår. Riktigt jävla roligt var det! Tack tjejer för det underbara sällskapet :D Dock så har jag mått apa idag. åt helvete helt enkelt. Men det är väl dom konsekvenserna man får ta då det blir för mycket av det goda ;) Tog mig upp ur sängen först vid halv två och jag kände mig fortfarande döende..

Men så fort jag hade tagit mig ut för att gå och hämta min ögonsten så vart jag genast mycket bättre. Tur det! ;) Hela familjen for förbi stugan en snabbis för att lämna ved och sen for vi på Maxi och handla inför middagen. Emil hade sovit jättedåligt inatt och ingenting på dagen så han däckade just innan sju. Hoppas han sover bra inatt!

Till middag blev det tacos framför tvn efter Emil hade gått och lagt sig.

Nu ska jag surra med Jenny, hejdå! :)

Nu slår vi klackarna i taket tjejjor! ;)

Morgonen började klockan sex. Jag var helt DÖD! Gjorde välling till plutt och la mig sen på soffan. Tjugo över sju kom Emil och väckte mig, då ville han läsa bok. Då var det bara att sätta sig upp och sysselsätta barnet ;) Efter frukosten så gick vi ut. Helvete vad det blåser, helt sinnessjukt! Trodde vi skulle blåsa bort. Tur att vi inte gjorde det. Blev inte ute alltför länge men en lten stund iallafall. Åtminstone så att Ebba fick kissa&bajsa och Emil leka lite i lekparken :)

Till lunch fick Emil korvstroganoff&ris och nu sover han. Skönt med en lugn stund för sig själv ;) Ebba ligger som vanligt i sängen och sover och Patrik är på jobbet. Kring tre snåret ska vi gå till huset och lämna av Emil. Han kommer bli jätteglad då han inser att även Morfar är hemma! :) Blir inte så ofta dom ses längre eftersom han jobbar i Linköping. Dock så blir det snart mindre att ses då dom (mamma&pappa flyttar till Stockholm i Juli) flyttar. Men sånt är livet, går inte att göra så mycket åt saken..

Längtar redan till ikväll! Jag tror att kvällen kommer bli superbra! :) Ska spendera kvällen hos Jenny med henne, Moa, Frida och Evelina :) Sen blir det säkerligen utgång, vad annars?! Tror det kommer bli en grymt rolig kväll för jag har ju ett underbart gäng med mig ;D

Nu ska jag plocka undan lite här hemma och packa Emils saker så det är färdigt.
Trevlig helg :)

Jag välkomnar helgen med att besöka John Blund ;)

Sängen nästa. O ja!! Så trött så jag skulle kunna somna på plats, haha.

Vart att städa idag. Har tokstädat så att jag skulle hinna med allt, plus äta lunch, plus hämta Emil från dagis (dock med bil idag) och plus att köra Patrik till jobbet. Fullt ös hela dagen! Då vi kom hem roade Emil sig själv väldigt bra så jag han då bädda rent i hans säng och diska Ebbas skålar innan det var dags att promenera med barn och hund till mamma.. Det hade gått bra för dom idag, Emil hade varit snäll hela eftermiddagen! Kors o taket ;)

På jobbet gick det kanonbra idag! Riktigt skönt att avsluta veckan med bra resultat :)

Som sagt, sova skulle jag..

Dagarna som varit..

Har blivit väldigt dålig på att uppdatera här märker jag, förra inlägget skrevs i Måndags. Men jag glömmer bort helt enkelt :)

Tisdagen spenderade jag hemma men även på stan med Jenny. Strosade i affärer och sen vart det en god lunch på M&P. Sen jobb på kvällen som vanligt.
Onsdagen spenderades enbart hemma. Tvättade kläder och städade badrummet. Annars var det lugna puckar! Även då jobb på kvällen.
Idag så vart det en tidig morgon, redan tjugo i sex. Men utav någon konstig anledning så kände/känner jag mig inte alls särskilt trött faktiskt. Så ingen vila på soffan idag ;) Däremot så tänkte jag ta mig en städ dag idag. Så har nu planerat in att innan vi ska till dagis så ska jag ha hunnit med att vika tvätten och diskat. Och om jag är riktigt duktig så ska jag även ta och damtorka innan vi ska iväg, men som sagt.. Det är bara om jag är riktigt duktig! :P

Idag är det Torsdag vilket såklart alla vet vid det här laget. Och det betyder att det är min sista jobbdag innan helg! :) Och det bästa av allt är att jag är ledig hela helgen.. dvs Fredag, Lördag OCH Söndag :D SKa bli grymt härligt!

Imorgon blir det nå bus med Jenny på kvällen, kanske även med Moa och Evelina :) Vad som händer får vi se men mest troligt utgång! :) Har iallafall längtat hela veckan, haha :) Emil ska få sova hos mormor och morfar imorgon så en ordentlig sovmorgon tänkte jag ialllafall ha på Lördag. Så det så!

Nej mina vänner. Nu ska jag ta tag i antingen tvätten eller disken.

RSS 2.0