Jävla skit!

Världens tråkigaste dag har jag haft idag. Riktigt piss väder har det varit! Har enbart varit hemma, vilket jag inte alls tycker om. Eller jo, jag kan vara hemma en hel dag men då ska det vara sol och värme så man kan vara här ute på gården eller i lekparken ;) Nåväl.. Dagen har gått relativt smärtfritt, så smärtfritt det kan bli med en understimulerad Emil :) Men en dag hemma ska vi väl inte dö av?! ;)

Kvällen har spenderats i soffan. Var på Coop och hyrde en film, New moon, (Jag vet, jag är väääldigt sen att se den, haha!) men tror ni den fungerade? Åååh neeej! Såklart inte. Så jag ska då minsann hyra en ny film imorgon, gratis! Nåväl.. Maja kom över en sväng ikväll så vi har surrat en hel del :) Och nu sitter jag här och ugglar och småtittar på American History X. En bra film enligt mig!

Ska ta och gå ut med Ebba nu och sen sova. Mest troligt blir det en tidig morgon imorgon!
Sov gott :)

En perfekt dag!

Klockan ett - halv två for vi iväg mot Piteå. Och givetvis så hade det blivit kanonfint väder också, underbart! :) For till Elina och Lars och surrade några minuter och sen for vi + Elina&Jossan till Piteå stad för att strosa och gå på tivolit. Barnen fick åka lite karuseller, sen fick dom ett varsitt gossedjur plus lite godis och så fick Jossan sig ett halsband. Nöjda barn då vi packade in oss i iblen igen och for till huset deras :) Där väntade Lars, Wille och Ebba på oss.. Blev en massa utelek och surr för oss vuxna i trädgården! Till middag bjöd dom på grillat med potatisgratäng och sallad. Supergott! :)

Hem kom vi oss till åtta. La Emil och han somnade på stört. Inte så konstigt med tanke på att han sovit ca 30 minuter på hela dagen och sen hållt igång som en tok! ;)

Nu slappar jag och Patrik i soffan med en varsin cider och öl ;) Brorsan har dragit iväg till en kompis och ska sova där inatt så en kväll för oss själva är skönt :) Ebba ligger också helt däckad efter en hel eftermiddag på Durrudden ;)

Nu ska jag slappa vidare. Vad morgondagen har att bjuda på återstår att se.

Några bilder från dagen:



Tack för idag, slut för idag!

Bättre sent än aldrig ;)

Bjuder på lite bilder från våran semester..



Det vart en hel del bilder nu! Och många fler finns ;)

Godmorgon!

Då vi gick och la oss igårkväll vid halv ett - ett så lyfte jag över Emil till sin säng. Och där har han sovit heeela natten till klockan sju imorse :) Skönt. Det var Patrik som gick upp med plutt idag, själv låg jag kvar i sängen till klockan kvart över nio :D Dock så har jag inte sovit hela tiden, det tokiga vädret väckte mig halv åtta och höll mig vaken ett tag. Shit vad det har regnat, inte lite alltså! Det har verkligen ÖST ner, och såklart åska på det. Börjar ju nästan bli en vanesak att höra åskan på mornarna, haha.

Nåväl.. Vad förmiddaagen har att bjuda på kan vi nog räkna ut, innte aktiviteter. Sen åker vi nog till Piteå. Skulle det vara alltför dåligt väder så kan man ju alltid vara inne hos Elina och Lars. Men kul att umgås iallafall :)

Nu ska jag ta mig en rök och sen fundera ut vad vi ska äta till lunch.
Ha en bra dag!

Bättre dag än jag räknat med :)

Gokväll..

Blev inte en så farlig natt som jag trodde.. Han Emil höll sig vaken tills jag gick och la mig och då fick han komma över och sova i storsängen med mig. Halv fem vaknade hjärtat mitt igen och var skollhet och törstig, så han fick en alvedon, ny blöja och dricka lite vatten. Sen slocknade plutt och vaknade klockan tio noll noll igen! Så sovmorgon till oss, halleluja! ;) Med andra ord så vart det ingen vila för han Emil idag..

Förmiddagen spenderade vi inne eftersom det var kasst väder med regn och lite åska. Lunch ville han knappt ha men nån enstaka tugga fick han i sig som tur var. Febern var då borta och han var pigg och glad! ;) Halv två packade vi in oss i bilen och följde med A-K och barnen till Boden (av alla ställen, haha!) för att strosa en sväng på stan. Verkligen skönt att gå på stan i en annan stad, verkligen! Där strosade vi lite i affärer och gick sen och fikade, mjukglass fick det bli :) Klockan fyra drog vi oss hem igen..

Middag var vi inte alls sugna på så vi gav Emil middag (som han såklart inte åt) och sen vid halv sex gick hela familjen till Ica för att hämta ut mitt paket som hade kommit. Min efterlängtade dator!! Så nu sitter jag och skriver på min nya dator, så jävla underbar ;) Faktiskt första gången jag rör i den är just nu.. Patrik har fixat med den hela kvällen, installerat program och säkerligen nå annat.

Kvällen har vi spenderat här ute på gården. Druckit lite alkohol, spelat kubb och surrat. Emil har vaknat några gånger och varit helt dyngsur i svett! Stackars plutt :( Han fick en alvedon innan han gick och la sig för han kändes lite varm då. Just nu sover han i våran säng och mår gott :)

Imorgon ska vi kanske till Piteå och umgås med Elina och Jossan :) Gå på tivoli och mysa på :) Hoppas det blir så!
Nu ska jag sova, förhoppningsvis blir det inte någon jobbig natt inatt.

Godnatt!

Utelek, feber och bilbingo.

Gokväll.

Vart en massa utelek på förmiddagen med A-K plus barnen. Alltid lika trevligt! ;) Till lunch slängde vi i oss grillkorv och potatis mos och sen fick Emil gå och vila. Jag sysselsatte mig med det vanliga, diska! Måttligt less på den eviga disken.. Längtar verkligen efter en diskmaskin! Kanske man ska slå på stort och införskaffa sig en diskmaskin framöver? Vi får se :)

Blev en promenad med familjen då Emil vaknade. Gick ner till vattnet så Ebba fick bada och sen vidare till affärn så Emil fick sig en glass :) Väl hemma igen så for Patrik på Maxi och handlade lite inför middagen, jag körde ut Emil och brorsan till lekparken och själv så tog jag mig en skön och efterlängtad dusch :D Till middag grillade vi färska hamburgare, gott! :)

Emil åt ingen middag alls idag, han bara dummade sig! Slängde in han på hans rum eftersom han inte kunde bete sig och självklart blev han ledsen, som vanligt. Öppnade dörren och frågade ifall han sulle vara snäll? Ja sa han också fick jag mig en kram! Men då märke jag att han var skollhet!

Ojsan hoppsan! Nu är jag tillbaka efter en sisådär 20 minuter, Emil spydde! :( Han spyr nästan alltid han får feber, usch! :( Denna gång så var det extremt lite så det knappt märktes, skönt. Men det kan ju komma mer, vem vet?! ;/

Nåväl, han var iallafall skollhet så jag kollade tempen på honom och han låg då på 39,9 grader. Mammas lillhjärta! :( Så resten av eftermiddagen spenderade han i soffan med täcket och kollade på barnprogram.. Emil hade slocknat som en stock redan halv sju berättade Patrik. Jag for hemifrån redan kvart över sex för jag skulle minsann på Bilbingo med Helena! :) Det var ju faktiskt kul. Dock så vann vi ingenting men ganska nära var vi ibland! :P Kanske vi ska åka på Måndag igen, då är det tydligen final i Antnäs med mycket högre vinster! ;D

Bilbingot höll igång i 2½ timma så jag var hemma igen kring tio snåret. Så sen dess har jag inte hunnit göra så mycket förutom att sitta här och torka spya. Superkul.

Nu ska jag ta det lugnt i några sekunder och sen går jag nog och lägger mig. Kan bli en jobbig natt tyvärr!

Lill Lördag.

Dålig på att uppdatera numer.. Men bättre sent än aldrig! ;)

I Måndags for jag och Emil till stan en sväng strax före elva. Strosade runt i affärer för att sedan luncha med Malin vid tolv tiden! Riktigt trevligt var det, alldeles för länge sen vi sågs. Så nu får det bli lite oftare! ;) Hem for vi tjugo i två och först då tog Emil sin vila, lite sent men vafan! Det är ju sommarlov ;) Väl hemma slängde jag han i säng och brorsan fick agera barnvakt medans jag och Patrik for och storhandlade :)

Halv fyra väckte jag plutt. Han behövde ju inte sova bort heeela eftermiddagen. VI lekte på här hemma och sen blev det pizza till middag. Varken jag eller Emil åt särskilt mycket. Pizza är inte min favorit, kanske inte Emils heller? Klockan sex gick vi ut på en promenad med Ebba. Busade vid vattnet och mådde gott :) I säng kom Emil just innan åtta.

Kvällen spenderade jag på Björx med Jenny och Jonna. Vi tog oss en långpromenad runt Björx med hundarna (Dock inte Ebba, hon fick stanna hemma med de andra) och givetvis så började regnet ösa ner när vi hade ungefär halva promenaden kvar, haha! Vi såg ut som dränkta katter då vi kom tillbaka, sjukligt blöta vart vi! Men men, då känner man att man lever ;) Tillbaka var vi klockan tio så det vart en sväng förbi Kvantum med Jenny och sen for jag hem..

I Tisdags vart det ett riktigt regn och åksväder på morgonen! Guuud så det small! Har nog aldrig varit med om dess like. Strömmen gick och Emil tyckte det var lite läskigt! Så halv nio la vi oss i sängen för att mysa med pappa. Nästa gång jag kollade på klockan så var den kvart över tio! Vi hade minsann somnat om, bägge två! Jag klev upp och Emil sov vidare till kvart i elva då farmor Anki kom på besök :) Och det innebar att Emil inte alls behövde vila efter lunchen, det hade varit omöjligt!

Till lunch åt vi alla korv och makaroner. Jag diskade och donade här hemma sen och Emil fick roa sig med grabbarna. Vid två gick vi alla (utom brorsan) ut på en promenad. Vi gick till Ica och tillbaka och handlade lite inför middagen. Väl tillbaka var klockan tre så jag och Emil stannade ute och lekte i lekparken. Klockan fyra skjutsade vi brorsan till stan och sen hem igen.. Middag vart det närmare halv sex och till middag fick det bli grillat med potatisgrattäng, sås och gurka. Gött! ;)

Eftersom att Emil vaknade sent och inte vilade nånting under dagen så var han trött redan då vi körde brorsan till stan. Givetvis fick han inte sova då, men i säng kom han redan just innan sju och klockan sju så sov han! Trött kille.. Jag och Ebba spenderade våran kväll hos Sara, iallafall fram till halv tio, då for vi hem. Väl hemma fick jag nå ryck så jag städade i kyl&frys.. Sorterade lite så man hittar det man ska ha och slängde sånt som var gammalt. Sen vek jag tvätten och plockade även i disken! Strax efter tolv kom jag mig i säng..

Morgon gjorde Emil kvart över sex idag, vanlig tid med andra ord! Vällingen drack han på en gång och sen dess har han suttit/stått framför tvn medans jag roat mig här ;) Utan blöja är han också, pott träning behövs! :) Han är faktiskt väldigt väldigt duktig. Han började ju träna utan blöja i Gävle och än så länge så har det inte kommit kiss på golvet en endaste gång. Han är jätteduktig på att säga till och springa till pottan inne i toaletten. Dock så är han nakenfis, tar jag på honom kallsonger så kissar han ner sig på en gång. Så det måste vi öva på! ;) Och så är han Emil inte alls som andra barn som sitter och kissar på pottan, han står! Haha. Han totalvägrar att sitta ner, men stå går bra. Så så får det vara nu, iallafall ett tag framöver. Och bajsa ska han göra i blöjan, finns inte en chans att han vill göra det på pottan. Men det kommer det också, varför stressa? Han är så duktig mamma hjärtegryn! ;)

Idag vet jag inte vad som händer, nånting kul kanske? Vi får se helt enkelt :)
Föresten; Jag är som sugen på bilbingo (har aldrig varit på det, så nu är det på tiden!) och vet att det är ikväll, men vilken tid?! Någon som är sugen? ;)


Läskig natt...

Natten vart läskig! Vaknade klockan två av att grannen här nere plingade på dörren. Han var orolig för grannen här uppe eftersom hans dusch hade varit igång sen halv ett!! Vi plingade och plingade, ropade i brevinkastet men fick inget svar! Man hörde verkligen hur vattnet forsade i badrummet. Till slut kom polisen så dom gick in för att se efter! Som tur var låg han och sov i sängen och fattade ingenting. Han måste ha slagit igång vattnet och tänkt bada i sömnen. Men tur att vi reagerade iallafall för det var ju hur mycket vatten som helst i badrummet! Slutet gott iallafall, men det var riktigt obehagligt! Massa tankar han rullla förbi..

Emil och jag klev upp halv nio idag! Dock så vaknade han vid fyra och krånglade en massa men sen somnade han om som tur var! Dock så har jag legat halvdöd på soffan till tio, haha ;)

Idag ska vi på kalas. Lilla Ronja fyller ett år! Ska åka och köpa henne nån present då Emil ligger och vilar. Sen då han vaknat knallar vi dit :) Och idag flyttar brorsan in här. Han ska bo här tills han flyttar ner till Umeå i mitten på Augusti. Men det går nog bra! :)

Nu ska jag försöka få liv i Patrik och strax är det dags att fixa lunch till plutt.

Då var vi själv igen.. En liten stund!

Gokväll.

Morgon gjorde Emil tidigt som vanligt, kring sex snåret ungefär. Dock så var vi inte uppe själva idag för mamma/mormor klev upp halv sju eftersom hon skulle hämta pappa/morfar från tåget klockan sju :) Så dom har spenderat förmiddagen här med oss. Vi åt frukost, lekte inne på Emils rum, var ute i lekparken och sen in igen. Riktigt trevligt :) Jag och pappa var även en sväng på Expert och kikade eftersom jag ska köpa mig en EGEN bärbar dator. (Med andra ord, ingen speldator till Patrik;) Blev inget köp idag men inom några dagar så blir det de, kul :) Då Emil ätti sin lunch så kramades han (jag också) en massa med mormor och morfar innan dom for. Nu dröjer det nog ett ganska bra tag tills vi ses igen :( Sen fick plutt gå och vila..

Efter vilan tog vi oss alla en promenad i det fiiina vädret för att sen avsluta promenaden vid vattnet så Ebbs fick simma av sig lite energi! :) Patrik och Ebba knallade sen hem och jag och Emil gick vidare till A-K och barnen :) Där roade vi oss till strax efter fyra så då gick vi hem och hämtade bilen och for sen till Storheden där vi åt middag med Anne, trevligt! :)

Hemma var vi igen kring sex snåret så då vart det bara bus, lek, en snabbdusch för lilleman, lite plock och sen hopp i säng för han Emil. Själv plockade jag snabbt undan här hemma och tog sen en kort promenad med Ebba innan jag for vidare till Sara där jag har surrat med henne och Katta, kul :) Kom mig hem till elva och sen dess har jag ätit lite, vart ut med Ebba och nu sitter jag här :D

Nu är det sängen nästa, blir antagligen en lika tidig morgon imorgon som alla andra dagar!

Fredag hela dagen.

Dagen har gått i lugnets tecken. Förmiddagen spenderade jag, Emil och Ebba ute i det soliga (men KALLA) vädret. Lekte i lekparken och mös på. Dock så blev Emil ett monster och ville inte alls lyssna så då gick vi in, med våld! Haha. Tur att jag än så länge är starkare än honom ;)

Till lunch fick han resterna från gårdagens middag, sen fick han sova! Själv så passade jag på att diska och bara slappa i soffan. Just före tre kom vi oss ut för att ta en promenad med Ebbs. Måste verkligen komma igång igen med mina promenader, på tok för slö har jag blivit! :/ Nåväl.. Vi gick även förbi huset en sväng där de nya var på väg att flytta in.. Kändes väldigt jobbigt att se faktiskt! Trodde inte det skulle vara så jobbigt som det faktiskt var.. Försökte även förklara för Emil att mormor och morfar numera inte bor där och att vi inte kan gå dit längre! Han höll med mig på allt, men om han förstod vette tusan! Det tror jag inte, men han lär ju märka det förr eller senare..

In kom vi igen till tjugo i fyra så då vart det en dusch för mig och sen for vi allihopa (förutom pappa som är i Stockholm) till Baan Thai och åt middag. Förbannat gott var det! :) Dock så är jag fortfarande spymätt, hoppas det släpper innan läggdags. Jobbigt att sova då man är på väg att spricka!

Nu är mamma iväg och hämtar Patrik från Hertsön, jag nöter dator för stunden och Emil&Ebba sover.. Imorgonbitti kommer pappa hit med tåget så han och mamma kan bila ner till Stockholm nån gång efter lunch. Kul att hinna se honom en sista gång iallafall. (Låter som att dom ska flytta hur långt som helst, haha. Men det lär ju dröja ett tag innan vi träffar dom igen!)

Nu ska jag slänga mig i soffan och invänta resten!

Sista gången..

Godmorgon!

Blivit lite bloggande nu de senaste dagarna. Och så har jag inte tagit fingrarna ur röven och lagt upp nå bilder från semestern, skämmes Lisa! Men det kommer, håll till godo! ;)

Vad har jag/vi sysselsatt oss med sen sist? Jadu. Tråkigt väder har vi ju haft, riktigt jävla tråkigt! (Dock så ser det ut att bli mycket bättre idag, jag håller mina tummar och tår) I Onsdags så var jag och Emil på Maxi på förmiddagen och handlade till lunchen. Fick bli palt, gott! :) Efter han hade ätit och vilat så skjutsade vi plutt till Farmor där han skulle spendera sin natt. För mig blev det en kväll med tjejerna hos Jenny + utgång (superkul och trevligt hade vi, TACK!) och Patrik var nog bara hemma tror jag?!

Igår sov jag/vi till halv tolv, underbart! ;) Som tur var så blev jag aldrig bakis så pigg och glad var jag när jag klev upp! Åt lite bakismat som Patrik hämtade, tvättade bort gårdagens smink, klädde på mig och for sen till Emil och Farmor. Där hade det gått bra, han hade varit jättesnäll med dom! Då jag hämtat plutt knallade vi bara tvärsöver gatan och hem till Emelie och Vilma som hade 3årskalas! :) Så vi firade Vilma med ett paket och fikade en massa gooooofika :)

Väl hemma igen så plockade vi bara upp Patrik så vi kunde åka och handla, sen for vi hem och gjorde middag tills mamma skulle komma. Efter maten knallade mamma tillbaka till huset för att fortsätta städa.. Jag for på Djurmagazinet och köpte mat till Ebba men på hemvägen svängde jag förbi huset där mamma var. Jag ville faktiskt bara hinna se det en sista gång! (Nu vet ju inte jag om det var sista gången, det är ju ändå Sofie som flytttat dit :) Den här gången var det tomt där inne, väldigt tomt. Kändes väldigt väldigt väääääldigt konstigt. Men, finns ju ingenting att göra åt saken, det är som det är!

Ikväll ska mamma bjuda ut oss alla på Baan Thai, det ska bli smarrigt! :) Längtar redan efter middagen, haha! ;) Annars vad som händer idag har jag ingen som helst aning om, vi får la se! Nu tänkte jag iallafall betala bort en massa/alla räkningar. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på!

Trevlig Fredag.

Taco-Tisdag

Idag har det varit en lugn och skön dag. Förmiddagen spenderade vi ute i lekparken med A-K och Ronja igen, alltid lika trevligt! :) Sen vart det lunch halv tolv och sen fick Emil gå och vila en stund.. Själv så passade jag på att diska och plcoka undan under tiden..

Då plutt vaknade så for vi allihopa och handlade inför middagen. Väl hemma igen så hade klockan redan hunnit bli halv fyra men jag, Emil och Ebba var så rastlösa så vi promenerade hem till A-K och Ronja så barnen fick hoppa studsmatta och leka en massa ute medans vi surrade och kastade boll med Ebba tills hon rent ut sagt stupade! Aldrig sett henne så trött som idag. Hon orkade inte ens äta falukorven som Johan kastade åt henne, och det mina kära vänner.. Det är inte normalt för att vara Ebba! ;)

Middag vart det klockan fem och även mamma och bror åt hos oss. Idag gjorde vi tacos, supergott! :) Nu ligger Emil i soffan och ser på Musses klubbhus och jag nöter här. Patrik for iväg en sväng och mamma kom nyss tillbaka. Jonas skulle till nån kompis och sova över där istället för här. (Tror han gruvar sig för en tidig morgon hos oss, kooooonstigt?!) Haha.

Hej så länge!

Död

Just precis så känner jag mig för stunden, död. På semestern fick vi sovmorgon, nästan varje dag! Men såklart så lämnade Emil kvar sina långa sovstunder söderut, nej dom skulle minsann inte med hem. Typiskt!

Nåväl.. Dagarna här hemma har flytit på bra. Söndagen spenderade vi inomhus på förmiddagen. Efter att Emil hade vilat så tog vi oss alla en promenad till Ica och tillbaka. Väl tillbaka så gick vi direkt till huset för att säga hejdå till pappa/morfar! :( Så igår flyttade han, riktigt tråkigt. Mamma/mormor flyttar först på Lördag så henne får vi se ett litet tag till :) I huset åt vi middag och mös på. Kvällen spenderades hemma med en efterlängtad och underbar dusch, i min egna dusch!! :) Sen låg jag bara i soffan och slöade hela kvällen, härligt.

Måndagen spenderade vi ute i lekparken med A-K och Ronja hela förmiddagen. Nu var det ett tag sen dom träffades så det var ju kul! :) Då Emil vilade passade jag på att sola lite på balkongen, tog det bara lugnt med andra ord. Då plutt hade vaknat till liv så tog vi oss en promenad med Ebba. Vi gick sen förbi mamma/mormor och sa hej och drack lite vatten.. Sen vidare till Statoil eftersom jag hade lovat Emil en glass. Dock så vart det jag som fick äta upp den. Inte för att det gjorde mig nånting! ;) Passade på att vara ute medans vädret inte sög så vi fortsatte roa oss i lekparken :) Klockan halv fem kom vi fram till att vi fortfarande inte hade varit och handlat så vi hade ju ingen mat hemma! Det slutade med att vi satt på Waldorf och åt middag ;) Gott och väldigt kul att bara åka iväg utan att det var planerat!

Idag är det tvättdag. Tyvärr så fanns det ingen annan tid än klockan sju nu  på morgonen (och jag måste tvätta, vi har ju varit på semester!) så har hunnit vara till tvättstugan en gång. Vad resten av dagen har att bjuda på har jag ingen som helst aning om. Det visar sig! :)

Ikväll får vi sovgäster hit hem också. Mamma och bror kommer hit och bor tills på Lördag. Trevligt med lite sällskap men usch vad jobbigt ändå! Haha. Jag är en hemsk människa, men jag tycker faktiskt att det är väldigt jobbigt att ha folk här hemma ibland, iallafall om dom ska bo här! :P

Nu ska jag snoka vidare..

Borta bra men hemma bäst :)

Nu är vi hemkomna. Eller rättare sagt för några timmar sen. Bilresan hem gick bra, startade i morse halv tio och hemma var vi tjugo i åtta. Även denna resväg gick bra, dock lite mer gnäll från Emils sida än resan ner, men ändå överenskomligt! :)

Vi har njutit till fullo ALLA dagar vi varit borta! Haft kanonväder varenda dag! Har myst på med släkten men även på egen hand också med lite utflykter. Har varit en alldeles underbar semester! :D Bilder finns det gott om men dom kommer upp en annan dag för nu är jag alldeles för trött för att pyssla meed sånt.

Det som känns mest konstigt är att jag fortfarande kan njuta av min ledighet eftersom jag inte börjar jobba ännu. Man (eller iallafall JAG) är så van att gå tillbaka till jobbet direkt man har varit iväg på en semester men nu behöver jag inte det. Har fyra veckors semester kvar som jag kan njuta av ute i solen (med en förutsättning av att det kommer någon sol såklart).

Nu är det sängen nästa, är sjukligt trött. Och kan tillägga att det ska bli underbart att få sova i MIN säng! :)

Dag 8..

Dagarna rullar på med sol och värme!! Går inte att förklara hur jävla varmt det är. Jag smälter, även fast jag inte är gjord av socker ;D Igår eller i förrgår, kommer inte ihåg, så var det rekordvärme här sen vi kom hit, 32 grader i skuggan. Ojojoj!! Men det konstigaste utav allt är att jag inte har bränt mig nå och ändå så har jag inte smörjt in mig en endaste gång..

Igår var vi förbi Morfar och Rose en sväng och hälsade på. Dom bjöd på god lunch ute på altanen där vi mös på. Idag har vi bara varit i stugan (förutom en sväng förbi Ica Maxi mitt på dagen) och legat på stranden med min kusin och hennes pojkvän. Riktigt trevligt var det, sist jag träffade henne var väl en sisådär 3 år sedan?! Så det var på tiden :)

Imorgon har vi ingenting planerat. Får se vad som händer och sker. På Fredag ska vi iallafall hem till min morbror och hans familj, ska bli kul att träffa mina små kusiner som jag aldrig träffat förr. Agnes är 5 år och henne har jag träffat en ynka gång. Nore är 2 år (1 månad yngre än Emil) så han har jag aldrig hunnit träffa. Så det ska bli kul :D Och på Lördag morgon beger vi oss hemmåt igen..

Nu ska jag svalka mig med en cider ute i solen ;) Kanske drar med mig Ebba till vattnet så hon får svalka sig lite. Ha det bra, för det har vi! ;)

Dag 4..

Gokväll..

Gårdagen vart superlyckad! For mot Furuvik vid tolv tiden efter vi käkat lunch.. Dock så fick Ebba stanna hemma, kändes jobbigt att ha med henne faktiskt. Vi hade supermysigt och Emil var jättenöjd! Vi åkte karuseller, kollade på en MASSA djur, gick in på Barnens Zoo där man går runt fritt bland getter och får. Emil som brukar vara mesigaste pojken jag känner till var inte alls särskilt mesig denna dag! Han gick självmant fram och klappade getterna och hade superkul! :) Dock så ville inte geten ha en puss på munnen, då gick den därifrån ;) Fåren var lite läskigare, dom var ju så stora! Men han klappade ett får iallafall :) Sen åt vi glass och mös i solen och vid fyra for vi tillbaka till stugan. En helmysig familjedag! :D

Idag har vi lekt vid stranden på förmiddagen. Skottat sand och badat fötterna ;) Efter lunchen så tog jag, Farfar, Patrik och Emil båten till Söderfors. Där var det Båtens dag där vi mös på. Åt Hamburgare, kollade på talangtävling, kollade på racerbåtar som tävlade och kollade på brandbilen som alla barn fick åka. Dock så vågade inte Emil det, haha ;)

Nu ikväll har vi varit ner och tagit oss ett kvällsdopp. Så sjukt varmt! Men efter doppet så känner man sig som en ny människa :) Både igår och idag har det också varit supervarmt, igår var det 26 grader och idag har vi haft runt 30 grader! Så ja, man smäller av! Men härligt ändå ;)

Nu ska jag vara social med folket här. Morgondagen är inte planerad så vi får se vad som händer! Förhoppningsvis så får vi bra väder så vi kan bada och mysa på :) Bilder bjuds det på då vi kommer hem! :)

Dag 2 är slut..

Andra dagen som vi spenderat i Gävle. Både igår och idag har blivit lugna sköna dagar. Men det behövs ju det också ibland! Dock så tycker jag att det är väldigt jobbigt med lugna dagar eftersom jag lätt blir rastlös, men både igår och idag har vi varit iväg en snabbis och då har det kännts mycket bättre ;)

Imorgon om det är bra väder så ska jag, Patrik, Emil och kanske Ebba till Furuvik. För dom som inte vet vad Furuvik är så kan jag kort sammanfatta det som en djurpark, tivoli, badställe med en massa uppträdanden. Lite allt möjligt! Så det ska bli mysigt. Ända sen jag var liten så har jag alltid varit där iaf en gång per år, men nu är det ca 8 år sen sist jag var där. Så ska bli kul att dela minnen med Emil där :)

Nu ska jag glo lite tv och bara vara! På tal om nå helt annat; Kanonväder har vi haft båda dagarna! ;)

Lycklig!!

Är på väldigt bra humör, det går inte att få mig på dåligt humör idag!! ;)

För det första så är vi nu i Gävle på semester (Kom hit igåtkväll), så underbart skönt! :) För det andra så gick bilresan klockrent, sista timman var Emil missnöjd men det är ju ganska så självklart eftersom det var nioende timman! Usch. Och för det tredje.. Idag fick vi (jag och Anne) besked från skolan och båda två kom in!!!! :D Känner mig sååååå jäkla lättad. Nu slipper jag bekymra mig om barnvakt hit och dit, nu är jag hemma ALLA kvällar :D

Orkar verkligen inte skriva så mycket nu. Sängen nästa, är helt slutkörd!
Hörs en annan dag, Godnatt :)


Hatar att vänta!

Blev att handla en sväng idag. Men hemma var vi igen redan kvart över nio så då fick det bli utelek till halv elva :) Det var ju minsann kul.. Jag och Emil lekte kiosk under klätterställningen där vi samlade kottar som vi sen "åt upp". En väldigt uppskattad lek av Emil :)

Till lunch fick det bli potatisbullar med bacon och lingonsylt, väldans gott! Emil kom i säng till halv tolv och sover gör han fortfarande. Själv så har jag tagit mig en dusch så jag känner mig som en människa igen. Nu siiter jag bara och väntar på att klockan ska ticka på.. Eftersom vi ska på kalas då Emil vaknat till liv (Alla var välkomna efter halv två vilket klockan är snart) så betyder det att jag bara sitter och väntar ut tiden så vi kan gå! Haha. Jag hatar att vänta! Iallafall då jag vet att vi ska göra nånting speciellt. Väldigt iirriterande. Men men..

Nu ska jag plocka undan lite här hemma i väntan på att få gå på kalas! ;)

Jo Föresten! Min telefon dör säkerligen snart och jag har ingen laddare!! Så ingen behöver ringa, haha. Jag vet att jag tog med mig laddaren till Frida i fredags. Men jag är 99% säker på att jag stoppade ner den i väskan direkt den var färdigladdad, men den är inte i väskan! :( Så antingen så har jag fel med 1% (Säkert är det så, skulle inte förvåna mig!), eller så har den helt enkelt tappats bort under kvällen :(

Nåväl.. Det löser sig!


SemesterSöndag :)

Godmorgon.

Min tanke med att sova igår gick inte så bra. Varför vet jag faktiskt inte?! Brukar ha jättelätt för att somna, ligger kanske vaken i sängen MAX 15 minuter och sen sover jag. Men inte igår! Låg vaken då Patrik kom hem strax efter ett tiden. Sist jag kollade på klockan var den närmare två! Antog att jag skulle vara alldelens död idag då jag skulle upp med Emil. Men tydligen så har jag nå slags superkrafter för jag var inte alls död imorse 05.40! Men det kanske kommer sen, på ett tag, vad vet jag?

På ett litet tag tänkte jag dra med mig Emil på Ica Maxi och handla en sväng. Har så tråkigt och jag behöver handla lite smått och gott, såsom tvål och tvättservetter. Säkert nå mer också.

Efter att Emil har vilat idag så ska vi på kalas hos Rasmus! :) Han fyller hela 2 år idag, grattis till dig Rasmus!! :) Tänk vad tiden springer iväg!! Jag hinner inte alls med känns det som.

Ikväll tänkte jag påbörja operation städa-lägenheten. Givetvis så kommer jag inte alls hinna klart, jag känner mig själv rätt så bra. Men ska ta riktigt noga nu innan vi ska iväg så bäst att börja i tid! ;) Så imorgon blir det att fortsätta. Dock så måste det också bli på kvällen eftersom jag och Anne ska till Kalix imorgon på morgonen (Spännande!) och sen ska Emil till frissan också, PLUS att jag har tvättstugan imorgon kväll. Så ja, dagen kommer vara fullspäckad!

Nu ska vi klä på oss så vi kommer iväg nån gång!

Lyckad kväll :)

Igår fick det bli alternativ nummer två. Vi for till stan helt enkelt. Jag och Emil tog bussen in strax efter tio. Strosade runt i affärer tills klockan vart elva då Anne kom. Dock utan Kevin. Vi gick och käka lunch på M&P och sen gjorde jag ett tappert försök till att få Emil att somna i vagnen. Det gick inte alls! Nåväl.. Vi strosade runt ett litet tag till, fram till klockan ett. Sen åkte vi bil hem med Anne. Emil somnade såklart i bilen men det gjorde mig absolut ingenting, för sova behövde han!

Väl hemma lyfte vi över honom till våran bil, han fortsatte sova. For på Ica med Patrik där jag hämtade ut ett paket. Väl hemma igen så lyfte jag över Emil till vagnen, och han fortsatte sova! Så jag och Ebba tog oss en liten promenad och när vi kom hem igen så sov han Emil fortfarande! Så han fick ligga ute i vagnen och sova medans jag var inne och packade hans saker inför övernattningen hos farmor och Björne. Just innan tre vaknade hjärtat, lagomt tills vi skulle åka :)

Kvällen spenderade jag i Boden hos Frida&Daniel från jobbet. Jättefint bodde dom minsann, lite avis vart jag! ;) Och vi hade ju en himla tur med vädret så vi satt ute hela kvällen, grillade, drack och surrade! Jättetrevligt :) VI var en hel del människor också, närmare 17 stycken tror jag? Men kul var det :) Blev en sväng på Boden Alive också. Dock så vart jag inte där så länge eftersom pappa hade vägarna förbi Boden och då passade jag på att åka hem med honom! Men det gjorde inte mig nånting, skönt att komma hem relativt tidigt :) Så klockan ett var jag hemma och inte långt därefter sussade jag sött i soffan, haha! Imorse vaknade jag och gick över till sängen :)

Idag har vi inte alls gjort särskilt mycket. Hämtade hem hjärtat strax efter två. Sen vart det en sväng förbi mormor&morfar där vi åt middag. Patrik for iväg till Hertsön så jag, Emil och Ebba roade oss på egen hand. Gick ju bra det också ;) Var ute och lekte till just efter sex. Då gick vi in och badade, städade Emils rum och mös i soffan! :) Så halv åtta kom han i säng. Själv har jag tagit det lugnt.. Plockat lite, sett på tv, käkat onyttigheter och bara varit. Patrik kom hem redan halv tio men nu är han iväg igen, haha! Får väl se när han dyker upp? Antagligen nån gång efter att jag har somnat.

Nu tänkte jag se klart filmen jag ser på och sen gå och sova! Blir säkert en tidig morgon imorgon.


Då var det dags!!

Gokväll gott folk.

Blev en tripp till staden idag. Dock så vart det en tripp själv, men för första gången njöt jag av att vara själv på stan! :) Strosade runt i affärer i ca 1½ timma. Hem kom jag mig med två hårband, en mascara, tre par linnen, ett par byxor och ett par kallingar till Emil :) Så mest shopping till mig vilket var väldigt välbehövt! Kommer inte ihåg sist jag köpte nå till mig själv?! :/ Patrik blev utan men han är så kräsen så han måste vara med och bestämma själv. Han kan få shoppa när vi åker till Gävle! Som att jag inte också kommer göra det?!! ;D

Var hemma igen till klockan tolv så då åt vi lunch och sen halv två hämtade vi upp hjärtat vårat på dagis! Han blev då glad över att se pappa :D Dom har ju i princip inte setts sen i Söndags.. Vi for och lämnade Patrik på jobbet och sen for vi hem för att äta mellis. Det slutade dock med att jag åt upp frukten för Emill ville INTE ha. Men då får det va!

Ännu en gång lämnade jag Emil och Ebba hos mormor och morfar och for sen till jobbet. Idag gick det apdåligt! :( Men jag var ändå inte ledsen för dagen kunde ändå inte sluta bättre. Nu har jag semester!!!!!!! En sån sjukt underbar känsla :D Dock så kommer det säkert ta ett tag innan jag ens fattar att jag är ledig, men ändå underbart! ;) Så imorgon invigs semestern med grillfest och Boden Alive med underbart sällskap, kan det bli bättre?! :)

Nu ska jag minsann borsta tänderna för att sen krypa till kojs! Och imorgon blir det mest troligt en dag med Anne och Kevin. Blir det bra väder så tänkte vi ta en promenad till Storheden och strosa.. Och blir det dåligt väder så tar vi bussen till stan för att luncha och strosa. Jag hoppas på alternativ nummer ett så jag får bränna lite fläsk! ;)


Dagen jag väntat på!

Godmorgon.

Kändes väldigt konstigt (och lite jobbigt) att kliva upp halv sju idag. Har blivit så bortskämd nu i tre dagar då jag kunnat sova hur länge jag vill ;) Men det bättre överväger det sämre, mitt lillhjärta är ju hemma nu igen! :)

For till stugan igår klockan elva, då satt Emil och åt lunch. Han var jätteglad när jag kom men hem ville han minsann inte! Haha. Han trivs bra i stugan med farmor och Björne :) Slängde honom i säng då vi kom hem. Passade själv på att packa upp hans saker, äta lunch mm.. Klockan två vaknade han igen så då åt vi päron och gick sen ut på en kort promenad med Ebbs! Klockan tre lämande jag Emil och Ebba hos mormor och morfar och for vidare till jobbet. Vart en riktigt bra dag igår, skönt! ;)

Idag som sagt gjorde hjärtat morgon halv sju. Helt okej för mig! Idag ska Emil få åka till dagis, sista dagen innan han har sommarlov! Ska bli så skönt att spendera så lång tid hemma med familjen :) Jag själv ska passa på att åka in till stan idag, behöver köpa lite grejer! Och en lunch ska nog hinnas med? :) Och som rubriken lyder.. idag är dagen jag väntat på! Ikväll jobbar jag min sista kväll på många veckor, ska bli grymt skönt!! :)

Imorgonkväll ska jag till Frida från jobbet på grillfest, det kommer bli kul tror jag! ;) Många härliga och fina tjejor från jobbet kommer. Ska bli jättekul! Speciellt då två av dom slutat på vårat jobb, ska bli kul att träffa dom igen ;) Sen blir det in till Boden city (Iofs så bor Frida i stan, det är gångavstånd!) till Boden Alive! ;) Hoppas på en supertrevlig och rolig kväll :D

Nej ni, nu ska jag kolla vad mitt hjärta gör!

RSS 2.0