Söndag, tyvärr!

Känns trist. För då vet man att de vankas arbete imorgon! Men vad gör man inte för lite stålar?

Idag har det varit en helt okej dag. Vaknade och klev upp där kring tio snåret. Skönt som fan att ta lite sovmorgon. Annars kliver jag alltid upp mellan halv nio och halv tio. Patrik var redan uppe för hans träning började klockan tio i Rosvik, så han var uppe med tuppen. Nästan! Så jag och Ebba strosade på här på morgonkvisten.. Käka lite frukost framför tvn, och slappade lite. Och sen fick jag mig mitt ryck ( de var på tiden) och började städa! Så när Patrik kom hem var i princip allt gjort. De jag hade kvar var att diska färdigt (han tog mig på bra gärning när jag diska!) och sen byta sängkläder. Så han hade bara sin uppgift kvar, och det var att damsuga! :) Så lite action har de varit idag. Sen har jag även hunnit med att tvätta upp all tvätt också! BRA.

Vad mer har gjorts? Jadu, vi har ju lagat middag! :) Blev gomiddag idag. Kött, pommes, sås och en massa sallad! Kan de bli bättre? :P Sen så har jag även varit hos Marie och John nu ikväll. Så kom hem för inte alltför länge sen. Marie har klippt mig, och färgat håret, plus slingor! :) De blev bra. Länge sen man var rödhårig nu! Kul :) Inte för att de är helt rött, men de skimrar lite i rött :)

Hmh. Sen hade jag inge mer på hjärtat! Ska väl ta och fixa klart i sovrummet så man kan göra natt sen nån gång! Kanske blir snart, är riktigt trött faktiskt. Och rastlös! Haha :)

Det känns som bra va?!

Gårdagen var helt okej! :) Blev inge middag med Emelie, men de blev att leka lite "barnvakt" medans Emelie och Alex fixa lite hemma. Så jag och Vilma gjorde annat. Typ, gick runt. Och tittade på! ;) Haah. Och sen blev de tjejsnack som vanligt, och då med chips och dip! Riktigt trevligt var de :) Och gott! ;)

Sen så idag har jag inte gjort alltför jättemycket. Varit hos Emma och hälsat på en sväng. (ska även dit typ nu, snart) Och sen har jag, Patrik och Ebba varit i Måttsund och käkat middag och pratat på. Så de har varit en lugn dag idag! Och imorgon blir det en rejäl städ dag. Ser ut som att nån har varit och släppt en atom bomb med skräp och skit här!! Ursch så de är äckligt här! Så de måste fixas. Men inte idag! :)

Känner mig även på rätt så bra humör! Just precis nu så känns allt sjukt bra! Varför vet jag inte, de bara känns så! Så de är bra :) Förutom en enda sak! Och de är ju att Emma flyttar imorgon!! :( Det är väääldigt deprimerande! Men får åka och hälsa på nån månad, de har vi redan bestämt :) Kanske bara inte just nu direkt. Måste fixa fram lite cash först och främst :) Det kostar att flyga plan!


Såja. Då fick jag även skriva av mig lite idag också! Bra grejjer :)
Puss på Patrik och Ebba!

Fredagsmys

Idag är det Fredag. Vad roligt! :) Det blir ännu en nykter helg. Känns bra faktiskt! Haha :)

Nu på dagen så ska jag till stan och fika med Emelie, Jenny och Linda. (Givetvis barnen också!:) Ska bli trevligt.. Sen så ikväll skulle jag nog till Björx till Emelie?! Visst var de så vi sa? :) Skulle kanske laga nå middag, så det blir myspys! Patrik ska ut me jobbet och käka ikväll, och då kände jag att jag inte ville sitta ensam hemma och käka. Rätt trist! Eller hur?!

Annars har de absolut inte hänt mycket sen igår. For till Marie på kvällskvisten och kolla idol, och hundarna fick busa lite! Det tyckte dom var kul :) BRA.

Nu har jag inge mer att säga, så hejdå!

Nuså! :)

Så var det helg för min del! Skööönt.

Sen sist jag skrev så har jag spenderat pengar, haha! Nä, skämt o sido.. Men pengar har man fått iallafall. Så det känns bra! :P Men annars så har jag väl bara jobbat och stått i. Finns väl inte så mkt annat att göra.

Idag ska jag iallafall fara till Björx till Jenny. Så får vovvarna busa av sig lite! Ha lite kul :) Får se om Emelie också skulle vara med, berodde på! Men de får vi hoppas, det skulle ju vara kul :) Och sen efter det ska väl jag och Patrik fara och storhandla, för det är sjukt tomt i våran kyl och frys. Så lite mat däri skulle sitta bra! :) Och sen ska vi även handla nån sladd till tvättmaskinen om jag fattade de hela rätt. Så vi får igång den nån gång :) Skönt att kunna tvätta hemma. Fast behöver inte tvätta onödigt mycket. Slöseri med el. Så vi ska fortfarande använda tvättstugan :)

Hmh.. Hade nog inge vettigt på hjärtat idag tror jag. Ska väl invänta Patrik så ska vi fara och handla nå lunch. Undra vad de blir för nå gott? ;) Och sen bär det av till andra sidan staden! Typ. Hejdå!

Pengar!

Ja! Dom kommer imorgon. Eller rättare sagt inatt efter tolvslaget. Dom var efterlängtade, det kan ja lova! Känt mig som världens fattigaste människa ett bra tag nu.. Så imorgon ska jag lyxa till det och bjuda Patrik på lunch nånstans, haha! Fan vad jag är snäll!! ;) Det känns bra. Sen så nånstans i mitt undermedvetna hör jag någon säga att Lisa ska betala räkningar imorgon också. Men det vill jag undantränga. För det är inte alls lika kul som att äta lunch! Sådetså!

Och idag har jag jobbat, vilket inte var allt för kul. Och det ska jag även göra i tre dagar framåt också. Sen så är det helg två dagar, och sen jobba igen. Jävlarns vilket enformigt liv jag lever. Fast kan tänka mig att jag inte är ensamen om det heller. Eller, det vet jag helt enkelt!

Åh! Hörde nyss reklam från McDonalds. Fan vad jag är hungrig! Är alltid lika sugen på allt jag inte kan/har råd att äta för tillfället. It feels like shit! Men imorgon, då kan jag äta vad jag vill!

Nu ska jag nanna kudde. Men först på toan och fixa allt som ska fixas innan hopp i sängen!
Hare bra, lev livet som de ska levas!


Gud så skönt

Riktigt skönt att vara ledig en Söndag :)

Idag är jag inte lika negativ som jag var i Fredags när jag skrev, haha! För då var det inte kul, det kan jag lova! Iallafall så blev den kvällen lite bättre. Patrik kom hem med mat till mig :) Och sen var jag hos Ida ett tag och hälsade på, och sen fick jag tag i soppa pengar så jag tog mig till Emelie :) Så kvällen blev räddad till slut :)

Sen så igår så jobbade jag hela dagen. Det är ruskigt skönt att jobba Lördagar! För då har man möjlighet att hitta på nånting på kvällen när man slutar relativt tidigt. Klockan fem. Så vi tog oss en tripp till Ersnäs på kvällskvisten. Men blev inte så långvariga, för Elina skulle upp och jobba idag. Så sen for jag vidare till Emma, som hade laddat upp med chips till mig! HAHA ;) Emma, jag vet att de inte var till mig, men jag kan väl få låtsas iallafall? :P

Och idag har jag hunnit med att tvätta. Och städa. Pyttelite! På tal om att tvätta så fick vi våran tvättmaskin och torktumlare igår :) Tyvärr så är de inte ikopplat, måste köpa nån sladd på Tisdag. Men sen, då kan jag tvätta när jag vill! :) Men iallafall, vi har även varit i Antnäs och käkat och fikat, för Ante fyller år idag! Så det var skita gott :) Jag som då är gottegrisen nummer ett! :)

Och nu gör jag absolut ingenting. Damsög nyss sovrummet. Ska ta och renbädda sängen nu strax så jag kommer ihåg att göra det, och inte är tvungen att göra det sen då jag ska sova, och märker att jag glömt att bädda den! För det är typ de jobbigaste som finns!

På tal om i Lördags så grattis Therese!!! :) Kunde tyävrr inte höra av mig, för har inga pengar på mobilen! Men jag försökte faktiskt ringa dig från jobbet, men inte fan svarade du!! :P Hoppas du hade en toppendag!!! :)


Deprimerad

Finns ingenting att göra, fan.. Är så ruskigt uttråkad så det finns inge slut! Har inga pengar.. Så kan inte köpa nå kul. Har inga pengar på mobilen, så kan inte höra av mig till nån. Och jag har inge soppa i bilen, så jag kan inte fara nånstans. Kan de bli värre än såhär?! Tror fan inte det.. Jo just ja! Har typ inge mat heller.  Det kunde bli värre, haha! Bantningskur till Tisdag.

Har en dålig dag. Men det kanske du redan märkt?


Och om jag ska fortsätta klaga så är Ebba jobbig! Till en viss del iallafall. Kanske kommit lite i trottsen? Hon är iallafall inte sitt vanliga ja. Trist! Men det blir väl bättre. Det tror jag minsann! Om jag ska sluta gnälla och göra nått med mitt liv.. Som att lägga mig på soffan och glo på tv?! Jo. Så får det bli.

Förvirrad?!

Mycket som händer nu..

Nu har jag helg!! :) Hur skönt som helst.. Fast är bara ledig tills på lördag, för då jobbar jag igen! Blääääääää!! Men vill man ha pengar så :P

Vad som händer ihelgen har jag ingen aning om. Nyktert iallafall, det är väl de enda jag vet än så länge :) Sen får man ju se om det händer nå mera kul. Thess fyller år på Lördag, så hon ska ha partaj i Rutvik på Fredag. Kommer iallafall och kikar förbi, fast utan mina cider ;P

Nog talat om helgen. På tal om nutid så funderar jag på att käka frukost, för jag är vrålhungrig! Och sen kanske man ska ta tag i nånting här hemma. Damsuga? Vika tvätten? Diska? Plocka undan allt skit?? Damtorka? You name it! Finns hur mycket som helst att göra, och jag är inte sugen på nått utav det! Fan!

Äh! Det löser sig :) Vi ses

Ny vecka

Japp, då var man inne på en ny vecka!

Gårdagen var hemsk! Var sjukt jobbigt att jobba.. Var ruskigt less alltså! Men sen när dagen väl var över, så var det härligt ;) Efter en Söndag så är man stolt över sig själv, för då har man gjort något bra. HAHA! :) 

Och idag har man fått lite gjort även här hemma, typ som att tvätta upp alla skitkläder! Skönt när allt är rent :) Men sen har det inte blivit så mycket annat gjort. Knappt så att man varit ut nå med Ebba. Hon vill inte ut när det regnar. Och idag har det varit sjukt mycket regn! Så vi har mest suttit hemma :) Rätt skönt. Sen så har jag bara jobbat. Var nyss ute med Ida och lät hundarna springa av sig lite i regnet. Ursch så det var kallt! Blåsigt och jävligt! :(

Imorgon blir det nog att städa lite hemma, om jag orkar! Förhoppningsvis får jag nånting gjort. Vi ser ju :) Men annars vette tusan vad som händer. Lugnt och slappt hemma som vanligt antar jag. Finns inte så mycket annat att göra på dagarna. Tyvärr!

Om man skulle ta sig en rök, för att sen fixa sig inför natten! Har absolut ingenting att göra, så går väl och lägger mig.. God natt!!

Helgen är över

Men lika glad är jag för det.. Men gladast är nog räääven ;)

Sådärja. Denna helg har varti helt jäkla bra! :) I Fredags så spenderade jag kvällen hos Marie och John med alla fyllefolk. Mig själv inräknad, givetvis! :) Skittrevligt var det, de där måste göras om :)

Sen igår så var jag bara hemma och tog det väldigt lugnt på dagen. Skönt som fan var det! För man var ju lite bakis :) Sen på kvällskvisten så for jag till Jenny, och hängde med henne, Loke, Emelie, Vilma och Jenny syster :) Kul kul, prata på om allt och inget.

Och idag är det jobb som gäller, tråkigt. Men men, får se fram emot löningen. Iofs så är det länge kvar dit, men ändå! ;) Nä, ska ta en rök, sen fixa maten jag ska ha med mig, och sen duschen! :)

Pusshej

Yeeees, äntligen!!

Igår fick jag det bästaste samtalet jag fått på hur länge som helst!! :) Dom ringde från de jobb jag har sökt och sa att jag skulle komma på intervju! Måndag klockan halv två ;) Perfekt! Känns hur bra som helst.. Nu har man iallafall en liten chans att få det, jag har ju kommit en liten bit på vägen! :)

Då var det bara lägenheten på Björx som fattas om jag får jobbet. Men de ska väl också gå och lösa. Iallafall nån gång! :) Hehe.. Är på bra humör idag. Kanske för att de känns som att saker och ting börjar lösa sig? Eller så kanske bara för att jag har helg? :) Whatever!

Gällande helgen så vette tusan vad som ska hittas på. Marie skulle ha partaj ikväll, kanske far förbi där? Kanske tillochmed dricker? Njaa. Är luspank, så de kanske inte går vägen?! Nåväl.. Nånting hittar jag nog på. Förhoppningsvis! :)

Då var det dags för frukost. Fast iofs så har jag nästan ingenting att äta? Kanske har kvar lite flingor?! :)
TJO


Jag gjorde det!

Nuså kära vänner har jag gjort lite uppdateringar på pixbox, vilket jag inte gjort på länge. Så då var de avklarat! Inte världens roligaste bilder, men vafan! :)

Just för tillfället sitter jag på jobbet, går inget vidare idag. Men skitsamma! Är inte så brydd heller, ärligt talat! Haaah! Idag har det inte hänt alltför mycket. Eller rättare sagt, det har inte hänt mycket på hela veckan. Som vanligt bara suttit hemma på förmiddagarna, och sen jobbat på kvällarna. Tråkigt liv, menmen!

Annars så är väl allt bra, söker lägenhet på Björkskatan för fullt, men än så länge har det inte kommit ut nån vi vill ha. Tyvärr! Sen så håller jag även på att söka nytt jobb, hade varit skönt att jobba i Luleå, så det är närmare hem :) Men vi ser ju hur det går med allt sånt! Säkert skit som vanligt.

Är också ruskigt sugen på en ny soffa, och jag har ju hittat en som jag verkligen vill ha!! :) Vi får se om det blir nå eller inte, kanske lite längre fram i framtiden? Men vill gärna ha den NU! :)

Nåväl, det var lite från mig för denna gång! Ska väl fortsätta här nu. Ett litet ryck innan rasten! :)
Ha det så bra! Vi ses nån gång ;)

Då var man ett år äldre.

Och vad känner man då? Absolut ingenting! Så överskattat med födelsedagar nu, känns att man börjar bli gammal och grå :)

Iallafall så började födelsedagen (i lördags) med att kliva upp tidigt, redan klockan åtta. För då var de bara att fixa allt klart, för att sen fara på hundutställning. Blev glatt överraskad att både Ebba och Lycka var så sjukt duktiga! :) Det trodde jag aldrig om dom! Vilka förväntningar jag har på jyckarna? Ebba fick Heders pris, och Lycka fick också hederspris plus Bäst i ras :) Grattulerar till Syrran!/Ebbs

Sen for vi hem, slappade framför tvn ett tag, sen till mamma och pappa för att käka middag. Vi grillade, på min begäran. Gott var det då!! :) Sen for jag hem, medans Ebba och Patrik drog till Ersnäs. Så då kom Emma till mig och vi gjorde oss iordning, och sen kom även Elina och Moa :) Så lite alkohol på det såklart ;) Sen gick vi till Anneli och sen krogen! Hade faktiskt skitkul, vilket jag inte trodde jag skulle ha. Sjukt kul var det, tack för sällskapet tjejor! :) 

Och idag har jag slöat som fan! Tvättat har jag iallafall gjort, så nånting vettigt har jag gjort idag! Har varit förbi Ida en sväng och kollat på hennes fina tapeter, och en prommis med Emma och Naala :P By the way, Grattis Maria till lill tjejen! ;)

Nånä, nu ska jag se lite tv. Sen imorgon börjar det verkliga livet igen, fiiifan!
Tjoohej

Det kostar!

Sådärja, nu ser min sida normal ut igen ;) Blev nå knas igår, haha!!

Vad har hänt sen sist? Inte alltför mycket.. Jobbat som vanligt! Men nu har jag helg :) Så ledig fre-sön :) Härligt! Ikväll blir det gomiddag hos Malin med lite alkohol till :) Ska bli kul att snacka skit med tjejorna! Var länge sen sist nu. Alltför länge sen :( Men blir inte alltför sent, för imorgon är det hundutställning :) Ska bli as kul! Förhoppningsvis går det bra, men som sagt, är ju bara en Inofficiell, så det är bara träning :) Och det behövs ju!

Här i förrgår (onsdags) så fick Ebba nässelutslag.(det var det jag trodde också) Hon såg förjävlig ut!! :( Så vi for till veterinären, men som sa att de försvinner av sig själv. Så 400 åt helvete! Haha, snuskigt dyrt alltså! Kostar mer för hunden än vad det kostar för oss med ett läkarbesök. Sjukt!

På tal om annat så försöker jag (eller ja, vi då ;) hitta en ny lägenhet. Är intälld på Björx nu, så vi får ju se! :) Har kötid sen 4år tillbaka, så nog ska jag kunna få tag i en lägenhet :) Bokade en igår som jag hamnade på 2:dra plats på, men avbokade den lika fort, för det var övre plan. Vi vill bo på nedre plan. Mycket finare :) Så vi får ju se. Än så länge har det inte kommit ut nån ny. Väntar och väntar :) Kanske efter helgen?!

Tänkte även påpeka att Ebba blivit helt knäpp!! Undra om de är nån jävla spökmånad hon är inne i, helt sladdrig alltså.. Rädd för minsta lilla sak, haha! Kokko! ;) Och nu har hon slutat äta igen, grymt less! Men hon får skylla sig själv. Nä, nu blev det mycket! Om jag ska ta och käka frukost, och ringa Marie. Om vi kanske ska dit ut och leka ett tag :)

Trevlig helg!!

Grattis Stumpan! :)

Idag fyller Helena år, Grattis!! ;) Så dit ska jag och hälsa på nu på dagen. Jag kan ju tyvärr inte komma då hon bjuder på fika på kvällen, för jag jobbar :( Som vanligt. Men en sväng på dagen skadar ju inte heller :)

Jahapp, vad har hänt sen sist? Ingenting! Jobbat, och suttit på arslet, haha! Märkte nu när jag vaknade att Ebba fått utslag på hela kroppen. Troligtvis nässelutslag, för de ser ut som de Lycka hade. Fast Ebbas prickar är betydligt mindre. Hm? Ska nog ringa veterinären och höra med dom. Jobbigt! Och kostar pengar gör de :( Men de är min gullegris värd! :P

Ledig hela helgen kommer jag även att vara, från fre-sön. Känns underbart! :) Ska ju på hundutställningen på Lördag, så de ska bli kul :) Men annars så händer det inge speciellt, vad jag vet?!

Näpp, ska käka frukost, och ringa. Hejdå!

RSS 2.0