Godmorgon!

Gårdagen vart lugn och skön. Efter plutt hade sovit tog vi oss allihopa ut på en promenad. Ebba fick ha klövjeväskan på sig, gick riktigt bra! :) Väl hemma så stannade jag och Emil här ute och lekte fram till klockan vart fyra. Jättemysigt! :) In på en gång för att ta tag i disken och sen var det bara att tina upp Emils middag. Chili con carne fick det bli till honom!

Efter maten så ville Emil se på Pingu på datorn. Varsågod sa jag och slog på filmen! Själv så fick jag mycket gjort.. Jag slet bort alla sängkläder, damtorkadde i vårat sovrum och sen damsög jag hela lägenheten! Superskönt att ha fått det gjort :) Sen efter att jag bäddat rent i Emils säng så var klockan så mycket att han var tvungen att sova nästan på en gång. Han var ju minsann trött också!

Kvällen spenderade jag enbart hemma i soffan. Tog det lugnt och åt glass :)

Idag vette tusan vad som händer och sker? Emil vaknade halv sju så helt okej tid enligt mig. Vi ska väl äta lite frukost och sen gå ut och leka, ser ut att bli fint väder idag! Det gillar vi :) Sen får vi se vad resten av dagen har att bjuda på :)

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0