Snart helg ;)

Dagen har varit lång. Dagen börjades med att kliva upp just före halv nio, gick ut med Ebba och käkade frukost, för att sen fara vidare till Tobbe med Patrik för att hjälpa han städa ur lägenheten. Tog ungefär 1½ timma, för sen kom besiktningsgubben, haha! Så det gick fort kan jag lova ;)

Efter det så for vi hem, åt lite lunch (mackor och oboý ;) och sen for vi vidare till Karlshäll så Ebba fick springa! Det uppskattade hon kan jag säga, haha! ;) Knäppte även lite bilder, så dom finns uppe på pixbox nu!

Har även varit och handlat mig två par byxor idag. Mjukisar såklart! ;) Mina favoritbyxor gick sönder för nån dag sen, så då handlade jag nya. Det var kul, haha! :D Köpte även en till Body till den lilla ;) Konstigt att dom kan skilja så mycket i storlek när jag köpt samma storlek? Knaaas! Kan ha att göra med att dom är inhandlade på två olika affärer. Men iallafall..

Sen har jag inte hunnit med så mycket mer. Kom hem, duschade, lagade lite käk, och for sen till jobbet! Och här är jag nu. Skönt att vara ledig tre dagar snart! :) Bara idag, sen ledighet. Vad som händer då har jag ingen aning om, antagligen så blir det lugnt. Har inte så mycket till val, haha! :D

Såja. Då var jag klar!

Ännu en gång som jag är spyless!

Så satt jag på jobbet ännu en kväll. Däremot jobbar jag bara imorgon och sen är det helg igen! Skönt ;) Skulle verkligen behöva köra slut på Ebba här någon dag så att hon är helt död! Fattar inte vad som hänt med hunden, hon har så sjukt mycket energi hela tiden. Och den tar då fan aldrig slut, haha!

Jag och Patrik har iallafall varit ute med henne en sväng på storsand idag så att hon fick springa lite. Fan så hon sprang.. Det var då inte lite iallafall! Så lite aktivering har hon fått.. Däremot så glömde Lisa kameran, igen! Typiskt :( Annars har jag bara varit hemma. Tagit tag i disken så nu är den bortgjord.

Har även ringt till försäkringskassan idag för att kolla lite angående föräldrapenningen och hur mycket jag får ut. Och jag kommer i princip inte få ut nånting alls känns det som! :( Kan jag inte överleva nu, så kommer jag då fan inte kunna göra det sen heller! Undrar om det är den nya regeringen som har gjort dåliga förändringar nu igen?!! Skumt att vissa får mer och andra mindre när man jobbar ungefär likadant egentligen.

Varför går det bara utför för oss heeeeela tiiiden?!!

Nåväl, inte så mycket man kan göra åt saken. Bara att se glad ut och gå vidare!

Lättare sagt än gjort!


I´m back att work

Och hemskt känns det! Haha :P

Började klockan ett idag, så det här är en låååång dag. Det positiva är att vi får äta middag klockan fem, vilket är rätt så snart. Lisa är hungrig! Har nyss tryckt i mig en chokladbit ;D

Helgen har varit händelserik. Både på gott och ont! Ska inte gå in på några detaljer, men helgen hade kunnat vara bättre iallafall!

Jahapp. Gick in i v.25 igår ;) Tiden rusar nu känns det som. Var och kollade på lite saker på Barnens hus igår, fitta vad dyrt allting är! Blocket, here i come, haha :P Har iallafall skickat några intressemejl angående bilbarnstolar. Hoppas nån hör av sig och att dom har kvar grejerna. Sånt där ryker fort tyvärr!

Nä, jag hade inge vettigt att skriva. Ha en trevlig Söndag!

Konstigt väder!

Igår var det snöstorm och idag kanonväder! Lite kallt, men ändå kanonväder ;) Konstigt det där hur vädret kan svänga så förbannat mycket på bara några timmar. Haha! ;)

Dagen har varit fullsmockad och än så är den inte slut. Vaknade vid halv tio. Gick då ut med Ebba och satte mig sen framför datorn ett tag. Sen for jag, Patrik och Ebba och skjutsade Magnus och Suzie för dom skulle på UL ;) Efter det så for vi till Palma och åt lite lunch, gott var då det. Sen vidare till stan och jag sprang in på Brio och hämtade ett gratispaket man fick. Jättebra var det, man fick med en blöjhink, blöjor och lite smått och gott :)

På väg hem så for vi till Karlshäll och lekte med Ebba i snön. Och ja, jag knäppte några kort faktiskt för en gångs skull ;) Ska lägga upp nån bild strax ;) Hade gärna velat ha nån bild då hon är i solen, men tyvärr fanns det nästan inge sol alls när vi var där. Får gå ut och knäppa imorgon också, om vädret håller i sig :) Sen när vi kom hem så kom Sara och Josef och hälsade på en sväng. Alltid trevligt med lite besök ;) Dom stannade här ett litet tag.. Och när dom for så får jag och Patrik iväg igen..

Det var nämligen så att blöjhinken var trasig när vi kom hem, så vi for och bytte till en ny. For även förbi bilaffären där vi köpt bilen och hämtade sommardäcken som vi totalt glömt bort, haha! :) Sen in på storheden en sväng, jag gick på Lindex och så köpte jag en body! ;) Jättesöt. Så nu har jag ett klädesplagg, haha! ;) Ville handla nånting nu bara för att ha. Det är ju som roligt ;) Sen for vi hem..

Puuh, mkt att göra. Nu ska jag ut med Ebbs en sväng, sen fixa ansiktet lite (sminka mig, okej?) för sen kommer mamma, pappa och brorsan och hämtar upp oss, så ska vi på Waldorf. Gott!! ;)

Sådärja. då har jag klottrat lite även idag :) Här kommer ett smakprov på lite bilder från idag :D

image29
Mycket snööö ;)

image30
Jobbigt att springa i snö, haha! ;)

image31
Mammas mysvovve! ;)

Nu mås det bättre

Äntligen har min mage börjat bli någorlunda normal. Fungerar inte som den ska än, men den fungerar bättre :) Var iallafall till Barnmorskan idag och kollade så allt stog rätt till. Och de gjorde det! :) Hon kollade den lilles hjärtljud och så.. Jäävlarns vad bebis i magen levde om. Vi fick knappt höra nå hjärtljud, men däremot fick vi höra en hel del rejäla sparkar! Haha ;)

Annars har jag absolut inte gjort mycket. Det har ju varit sånt jävla väder. Riktig snöstorm! Men det var rätt mysigt ändå tycker jag ;) Däremot är dom såååå dåliga på att skotta. Nu först så har dom skottat gångvägarna här på gränderna. Tidigare har jag fått plumsa ordentligt. Kommer säkert ha träningsvärk i benen imorgon, haha! :D Ebba har tyvärr fått lida lite nu när det varit kasst väder, vi har då inte varit ute mycket. Hon ligger här bredvid mig och gnäller för fullt och ser sådär superduper olycklig ut! Men nu är de fint väder igen, så vi ska strax ut på en promenad så hon får springa av sig lite :)

Har även hunnit vara förbi hos Anne ikväll med Suzie. Kevin har blivit så stor, riktigt söt är han! :) Gullegooo..

Nu avrundar jag.

Spännande! ;)

Bokade en trea på Marieberg igår. Jag ligger på andra plats och Patrik på fjärde plats! Så en så tokig placering är det inte. Än så länge ska jag minsann säga! Sånt där kan vända förjävla fort! :/ Det var på övre plan. Egentligen vill jag ha nere, men spelar inte så stor roll. Inte när de är på Mariebetg iallafall. För dom har fiiina balkonger :) Nackdelen är att vi isåfall måstte fixa fram mycket pengar. Blir dubbla hyror i två månader! :( Men som sagt, vi ser ju vad som händer. Inte ens säkert vi tar den även om vi får den! Men bokar man aldrig så får man ju inte någon som helst chans. Så bättre att testa iallafall ;)

Annars är de väl sådär. Har ruskigt ont i magen! :( Ska till BM imorgon så ska hon kolla. Men mest troligt så är det mina tarmar som krånglar! Haha.. Får hoppas att de är nå sånt, så inte bebis spökar med mig, då blir jag ond! ;P Så därför är jag hemma från jobbet idag. Skönt ;)

Nä, nu ska jag rulla vidare till Elin och kolla på den lille rackaren! ;) Säkert söt som socker, precis som farbror Bosse! :) Ha det bra!

Såååå less!

Kan man bli på sämre humör? Nejduu!! Så förbannat irriterad så de går inte att förklara! Hatar dom, jag verkligen hatar dom dumma jävlarna!!

Är på jobbet och det går dåligt här. Men inte så konstigt, kommer gå käpprätt åt helvete idag. Men ärligt talat så bryr jag mig inte. Och det är tack vare mitt superdåliga humör! (Inte jobbet som är jag förbannad på)

Ska väl fortsätta med mitt skitgöra.

Du och Jag - Vi sjunker!

Känner mig tjock!

Idag var det Måndag. Dagen har varit slapp, typ. Började dagen som jag börjar alla andra dagar, ut med Ebba sen sitta vid datorn :) Efter jag nördat färdigt och Patrik fått duscha och sånt så for vi och handlade frukost på Ica Maxi. Fan vad jag var hungrig! Så de blev mackor med mjölk när vi kom hem! Mmm ;D

Ja, då ska jag komma fram till varför jag har denna rubrik :P Städade badrummet idag, en rejäl städning, vilket verkligen behövdes! Tog inte så lång tid och var inte sååå mycket att göra egentligen. Men gud förbannat vad det tog på krafterna!! Haha :) Blev helt förstörd efter det, känns som att jag tappat den lilla konditionen jag hade, så att jag nu inte har någon kondition alls! Hejhej, här kommer valrossen! Tss :D

På tal om tjockhet så gick jag in i V.24 i Lördags. Tiden går forrt när man har roligt! Måste jag bli nå större? HAHA ;D Till och med lite smått jobbigt att ta ut hunden ibland. Och det känns då inte kul! :( Men, det går ju över sen.. Får se det positiva i de hela :) Nästa vecka på Fredag(1 Feb) så ska jag till Barnmorskan. Då får jag se om jag blivit nå större. Spännande!

Om jag ska ta och jobba vidare. Känns inte så lockande, men tyvärr så måste jag!
Vi ses i lingonskogen!

Cp Söndag

Dom flesta brukar gilla Söndagar, just för att man tar de så lugnt och så. Men inte jag, neeeejdu! Jag avskyr Söndagar, för det är min första jobbdag efter jag vart ledig! :( Ska ta och rycka upp mig och inte vara så negativ ;D

Helgen har iallafall varit lugn och skön. I Fredags som sagt skulle jag hitta på nå med Suzie, och vad gjorde vi? Jo, vi lagade middag! Eller.. Patrik lagade middag medans jag, Suzie och Magnus satt och kolla på tv, haah ;) Var först och handlade, sen hem till oss och lagade middag, Burgundisk gryta. Det är så jävla gott! :) Blev en rätt sen middag, vi hade väl ätit klart strax efter halv tio.. Satt och smälte maten ett tag, och sen trallade jag och Suzie vidare till Anne och Kevin. Var där i ungefär 2 timmar, fram till tolv. Sen gick vi hem och sov!

Lördagen var det full rulle för mig, Patirk och Ebba! Vaknade där vi halv elva.. Fixade oss iordning och sen for vi ut till Antnäs för att hälsa på Anki. Var inte där alltför länge så då packade vi in oss i bilen och for till Mjölkudden och hälsade på Josef, Sara och Tyra :) Där satt vi och surrade ett tag. Sen efter det, då for vi till Björx till Jenny. Och där var Jenny, Loke, Emelie, Vilma, Douglas, Erik och Linnea :) Så där var vi också och surrade, men där blev vi lite längre. Möjligtvis i ungefär 2 timmar. Så när vi kom hem var klockan kring halv fyra. Då såg jag en film som gick på tv1000 och sen tog jag tag i den där satans disken! Men nu är den gjord iallafall ;)

Sen vid kvart i sex drog vi vidare till mamma och pappa för att käka middag. Det var som gott :) Men sen tog vi de lugnt. For på Ica Maxi och handlade lite godis och vara bara hemma. Tog sista kvällspromenaden där vod tolv så Ebba skulle få springa av sig lite, hon hade inte fått så mycket aktivering under dagen, bara aktiverat hjärnan när vi flängt runt så mycket :) Det uppskattade hon verkligen! Sprang som en idiot! ;)

Och nu då? Ja, nu ska jag göra mig lite frukost. Sen gå till tvättstugan och slänga i tvätten, och jaaa, fixa lite :)

Promenad i stan

Idag har vi varit i stan och promenerat. Det var Jag, Patrik, Marie + hundarna. Riktigt skönt var det, kanonväder! :D Bra träning för hundarna också med tanke på att det blev miljöombyte. Först fick dom leka lite, sen tog vi en promenad i ungefär en timma, och sen lite mer bus. Det gillar dom! ;) Under promenaden mötte vi en liten boxervalp, hur fin som helst! :) En boxer skulle jag lätt kunna tänka mig :) Den tyckte Ebba och Lycka var väldigt intressant, så den fick dom hälsa på :) Kaxig liten boxer de där, hehe ;D

Sen efter promenaden for jag och Patrik och åt lunch på Wienerhörnan. Gott med kycklingmacka! :) Sen när vi skulle fara hem så tänkte vi att vi tar Bergnäsvägen hem för skoj skull. Men då hade det varit en krock vid Gäddviksbron så vi var tvungna att stå och vänta ett tag. Inte roligt! Men men, var ingen idé att vända, det skulle i princip tagit längre tid.

Nåväl, vi kom oss hem och klockan var ungefär halv tre. Han precis innanför dörren så fick jag besök av Suzie. Alltid lika trevligt :P Satt och snacka om allt mellan himmel och jord. Men nu har hon gått hem för bara ett litet tag sen. Ska väl kanske hitta på nånting sen, vad vette fan. Men nånting! :)

Nä, ska väl göra nå annat nu, som att typ duscha!

LEDIG ;)

Sådärja, då var jag ledig igen! Hur skönt som helst :)

Kom att tänka på en sak. Endast 4 månader kvar tills den lille är beräknad. Är inte så fasligt länge kvar egentligen. Inte med tanke på att vi har en massa saker kvar att köpa. Såsom kläder, blöjor, bilbarnstol och en massa mer. Men det hinner vi med, förhoppningsvis! ;D Får ta det en månad åt gången. Har ju fan inte råd att köpa allt på en gång, jag är ju inte såkallat rik precis, Hah! Snarare tvärtom :P

Har just kommit in från kvällspromenaden med Ebbs! Suzie hängde med ut i regnet, trevligt med lite sällskap nu när Ida och Akela är bortresta :( För då har vi inga lekkamrater jag och Ebba! Vi gick inte en så lång sväng, men det behövdes inte med tanke på att Ebba och Akela har härjat konstant på isen i typ en timma tidigare idag på dagen. Så hon var utpumpad, precis som jag vill ha det! ;)

Nu har Ebba lagt sig och är redo att sova för natten. Det vet jag när hon bäddar ner sig själv i sängen, för att sedan bli sur när jag kommer och puttar bort henne, haha! ;) Skitkul att jävlas, men vafan, jag måste ju också få plats. Det är ju faktiskt min säng! Hon ska lyyyda ;D

image27
Vad vill du matte?!

image28
Så häääääär mysig är jag om kvällarna! ;)

Vad fort det går

Redan Onsdag?! Tycker tiden bara springer iväg! Känns som att det var Söndag igår och jag satt och gnällde för att jag skulle jobba. Haha! Och idag är det sista dagen innan helg ;) Skönt som fan! Så nu är jag ledig Tor-Fre-Lör ;)

Gick sjukt bra på jobbet igår! Nånting måste vara fel, haah.. Brukar aldrig gå sådär bra för mig. Men men, turen kanske har vänt och är på min sida nu?! ;D Kan ju åtminstone hoppas på det.

Och bilen går som en klocka! :P För er som gnäller (haha) så är det en Audi A6 -97. Nöjda nu?! :D Jättekul med ny bil, nu känner man sig inte lika instängd och liten som man gjorde i Toyotan :) Och så blev vi ju av med den äckel bilen på en gång, kunde inte bli bättre!

Om man ska ta ut hunden så hon får kissa&bajsa lite. För sen blir det en långpromenad med Emma och Ida plus hundarna innan jobbet. Niiiice ;) Aja. Men vi ses! Ha det så bra

Ny bil ;)

Då har vi varit och köpt oss en ny bil idag. Skitkul! ;D Så nu är Patrik skitnöjd! ;) Och jag också då såklart. Men han är värst! Haha ;)

Efter vi varit och fixat med bilen så for jag hem och hämtade hunden och sen kom Elin och Bosse och plockade upp oss. Så vi for vidare till Björx för att promenera med alla tjejor. Det var jag, Elin, Emelie, Jenny, Marie och Jonna plus allas hundar, så vi var ett helt gäng! ;) Det var trevligt, måste göras om! Tyvärr så var de lite kallt enligt mig, men men.. Var inte ute alltför länge!

Efter vi promenerat gicxk jag och Ebba till Jenny en sväng, han väl stanna typ i en 15-20 minuter, för sen kom Patrik och hämtade oss med nybilen ;) Så då brummade vi hem och gjorde oss lite lunch, och sen var de bara att fara till jobbet. Så nu har jag också fått köra bilen, de var som trevligt, haha!!

Annars händer inge kul. Är på jobbet, vilket alltid är såååååå tråkigt. Men halva dagen har gått, så det är bra :) En sak som är tråkigt är ju att jag inte har nån motorvärmare till bilen idag :( Hoppas den vill starta. De tror jag nog, men däremot så kan dörrarna frysa. Hoppas att dom inte gjort/gör det!!

Nu ska jag surfa vidare innan rasten är slut!

Weightpull

Och såklart så glömmer Lisa kameran hemma! Men hur ovanligt är inte det då? Haha. Får alltid sno andras bilder ;) Men får ge det ett nytt försök nästa Lördag, för då ska bannemig kameran med!! :D

Gick jättebra för Ebba igår. Hon startade på mitt komando hur bra som helst, utan att behöva slita i kopplet, så de var kul! :) Däremot när vi utökade och satte till ett till däck så hon skulle dra två, då tvärvägrade hon! Haha :) Så vi får köra med ett så länge. Så ser vi ju när vi kan utöka ;) Rex var ruskigt duktig igår han också, han övergick till släden! Så de är braaa framsteg!! ;) Även Marie och Lycka var med, men de var första gången, så dom kollade bara på. Bra socialträning för hundarna när det är andra hundar där :)

Efter träningen där så for jag hem och ställde mig och diskade och Ebba gick och la sig! Sen vid halv två börjar Patrik härja om att han hittat en bil han tycker vi ska köpa, så vi for och kollade på den. Mest troligt blir det att slå till imorgon! Eller redan idag, han sa att vi kunde ringa idag också om vi ville ha den, och då får vi hämta den imorgon. Så vi ser hur det blir! Det är jag som är tveksam.. Men den var i jättefint skick också var den fin ;) Efter det for vi till Antnäs och åt lite middag, gott var de! Sen hem igen och jag fortsatte min städning. Eller ja, jag orkade bara städa sovrummet, byta sängkläder med mera.. Sen duschen och sen drog jag till Emelie och umgicks med henne, Vilmis, Pia, Jenny och Loke! Riktigt trevligt! ;)

Och idag har jag inte hunnit så mycket än så länge. Varit ut med hunden, det är de jag hunnit med! :) Faan vad kul med en massa snö som de kommer nu, Ebba sprang runt som en idiot här ute, hah! :) Skitkul! Annars är det jobb som gäller idag! :( Tyvärr.. Men men, får försöka orka med, det är ju faktiskt Söndagarna som är de värsta dagarna, annars är det ingen fara! Plus att jag har min nedräkning tills jag får sluta jobba! Haha ;)

Frukost nu. Sen fixa middag att ta med till jobbet!

Bilder från isen

image25
Ebbs, pappa Rex och Lycka! :)

image26
The gang! ;)

Såja, det var lite bilder från isen. ska nu fara och träna lite WP med Ebba. Så tar med mig kameran och knäpper någe kort. Om jag kommer ihåg dvs :)

Ha en bra dag!

Fredag

Förr var det såååååå roligt med fredagar. Men inte nu längre! Undra vad de kan bero på? Haha :D

Iallafall. Igår så var det en toppendag ute på isen! Hur mysigt som helst :) Vi gick i stan där dom har plogat upp för skridskoåkning, så hela den sträckan gick vi. Sen gick vi även inne i stan så hundarna fick lite miljöombyte. Perfekt! ;) Och de bästa av allt var att det gick suuuperbra för alla hundarna! Jätteroligt :) Så en 2 timmars promenad gör jag gärna om igen, och gärna så snart som möjligt ;)

Efter det så blev de en lugn dag. Var helt slut efter det! Haha.. Magen var trött ;) Så var hemma och slappade, sen for jag och Emma på Ica Maxi och handlade godis och sen till Ida och snaskade upp allt godis ;) Jo just ja, efter det tog jag en promenad med Ebbs och Patrik, och när vi väl kommer hem så låter vi Ebba och Akela få busa lite så dom blev trötta inför natten :) Kanske inte blev en så lugn dag iallafall? Eller?

Nåväl, idag vette tusan vad som händer och sker. Blir lugnt iallafall. Vi skulle få besök snart av Patriks mamma. Och sen funderar jag på att ta mig en långpromenad med Ebba.

Avrundar nu. Tänkte bara påpeka att jag skulle lägga upp lite bilder från isen igår, men de funkar inte. Så jag gör det lite senare, okej?!

Det går utför..

Iallafall på jobbet. Igår så fick vi oss ett gott skratt på jobbet. Så jävla patetiskt, och vilket fiasko! Mohahah :D Det går inte att göra nå annat än att skratta..

Nåväl, skit i jobbet, för nu är jag ledig!! ;) Jobbar inte förrän på Söndag igen. Sååååå skönt med tre dagar ledigt :) Vad jag ska sysselsätta mig med är en bättre fråga, men nånting kommer jag alltid på. Och om jag tänker efter så har jag i princip redan planerat vad jag ska göra. Haha! :)

Idag efter lunch så ska vi iallafall ut på isen och promenera! Det blir jag, Marie och Emelie (kanske Vilmis?) plus hundarna såklart ;) Ska bli supermysigt! Var sjukt länge sen jag var med och promenerade, och så har vi ju kanonväder också! ;) Kan de bli mer mysigt när det är noll gradigt ute och de snöar sakta med stooora flingor?! Neeej, de går inte! :) Riktig mysfaktor! ;)

På tal om nå helt annat så kanske Patrik drar till Stockholm på Lördagsmorgon. Han ska bara vara shafför dit, fram och tillbaka. Fattar inte att han orkar, men jaja. De är ju hans val! Så han kommer väl hem på Söndag kväll kan jag tänka mig. Han sover där mellan Lör-Sön och sen far han igen på morgonen. Så då blir jag ensamen hela helgen, men de gör ingenting. För på Lördag tänkte jag sysselsätta mig med att städa, och såklart weightpull på förmiddagen :) Sen på Söndag så jobbar jag, så då har jag bara tråkigt. Hah!

Nu skrev jag rätt mkt igen. Om egentligen ingenting! Att de kan bli så galet? :)

Skogen.

Idag har vi varit på Storsand en sväng. Jag och Ebba for dit strax efter tolv för att möta upp Emelie med familj! :) Vi kom dit lite tidigare så jag och Ebba passade på att gå en skogpromenad innan. Då fick hon göra sina behov innan det blev bus på högsta nivå!! ;)

Man ser att det var länge sen Ebba och Rex lekte med varandra. Dom var helt galna! Och superkul hade dom :) Tror dom har saknat varandra lite. Ebba saknar iallafall sin hundfamilj Rex och Lycka! (Och såklart sin buskompis Douglas!) Men det blir det ändring på på Torsdag ;) Ska bli superkul att promenera med vännerna, var jättelänge sen nu! :(

Det var väl allt för mig denna dag Har inte så mycket vettigt att komma med om jag ska vara helt ärlig! :)

Andra gången idag

Inte ofta jag skriver två gånger samma dag, men ibland så bara måste man! :D

Dagen har varit slapp och slö. Började min dag framför datorn, som alltid annars! Sen blev det frukost.. Sen vid tolv tiden så for vi iväg för att promenera. Idag så blev det Gultsaudden. Jätteskönt var det, och fin gångväg där runt vattnet! :) Ebba stormtrivdes med lite ny miljö och nya lukter ;)

Sen så har jag faktiskt inte gjort så mycket mer. Kom hem där vid halv två tiden, så jag han bara äta och surra med Suzie i telefonen! :) Kul med en kompis som också är gravid, så har man nån att prata bebisprat med. Haha! :D Och nu så sitter jag på jobbet. Ovanligt va?!

Bebis sparkar för fullt just nu. Känns skumt! Läste att i v.22 så har bebisen fått in en rytm med att sova och vara vaken. Och jag märker då när den lille är vaken! :) Om de nu är de jag känner, men vad skulle de annars vara?

Funderade lite idag och jag kom fram till att jag inte jobbar så satans länge till. Fan så skönt! :) Jag jobbar Jan-Mars, sen ungefär halva april. Så from mitten på April så tar jag ut min semester och är ledig den tid som är kvaaar ;D Lovely!

Nä, ska fortsätta käka äpple och ävn jobba lite :D

Uttjatat

Ny vecka, nya tag. Uttjatat, jag vet! :)

Tiden går fort, som den alltid verkar göra nu för tiden. Redan inne i v.22 och känner mig redan som en valross. Och värre blir det! Jag vet, alla vet! :) Känner att jag ska börja ta det liiite lugnt också, märkte imorse att jag fick ont i magen när jag var ut med Ebba. Har fått det tidigare nån gång också.. Samma när vi var på IKEA, då fick jag också ont i magen. Eller, inte ont och ont, utan ont fast en konstig känsla. Fattar nån? Haha :) Aja, det löser sig.

Igår var det jobb för nästan hela slanten. Började tre istället för ett, så de var störtskönt! :) Han fixa lite här hemma innan, såsom plocka bort alla julsaker. Så äntligen är det gjort. Hade redan blivit less på julpyntet, och ändå så har man inte haft det framme så länge ändå. Konstigt?! Tog mig även en liten promenad med Elin och hundarna, det var trevligt. De skulle vi göra om här nån dag.

Idag, då blir det också jobb. Från fyra. Men innan det så ska jag och Patrik ta nån rolig promenad med Ebba. Tänkte avancera oss lite och åka iväg och gå ut på något nytt ställe. Typ Tuna eller nå, där efter vattnet. Det kan vara kul. Vi ser ju vars vi hamnar! :D

Nu ska jag äta frukost, och ge den kräsna hunden mat. Hon kommer väl inte äta som vanligt, men skyll dig själv hundjävel, det är inte jag som kommer gå hungrig resten av dagen! :D

Och så var det över..

IKEA, som jag sett fram emot i en hel månad är över nu! Det var riktigt kul igår, hela resan och allt som hör därtill, men nu var den resan slut. Vad ska vi nu se fram emot?! :D Måste ju se till att göra nå mer roliga resor så man har nånting att se fram emot, eller hur?! :)

Nåväl.. Igår så kom vi oss iväg strax efter 10 snåret någon gång, också var vi i Haparanda kring halv tolv tiden ungefär. Väl där så gick det ingen nöd på varken mig eller Ida. Haha! :P Nog fick vi oss en varsin full vagn, plus kartonger under vagnarna. Det var kul ;) Mitt i shoppingen tog vi oss även en lunch på resturangen. Köttbullar, potatis, sås och lingonsylt. Skitagott! ;) Sen fortsatte vi. Vi var där rätt länge, till halv fyra tror jag. Så 4 timmar iallafall :) Och Emma var också med, hon tyckte om att dra min vagn! ;) Hehe. Sen efter det så blev det alko. Jag handlade ingenting, men de gjorde dom andra två nissarna :) Sen for vi äntligen hem!

Nu har jag iallafall handlat det mesta barnsakerna som jag hade tänkt mig. Nästan allt på listan köpte jag. Det som är kvar får jag ta sen, kanske far en gång till i Mars/April eller nå. Vi ser ju! :) Fick även handla lite åt mig själv. Inte alltför roliga saker som syns, men sånt som behövs :)

Det var riktigt roligt att fara iväg och shoppa massa saker. Men gud förbannat så skönt när man kom hem ändå! Haha :) Kände nästan att de blev för mycket på en och samma gång. Så brukar jag typ aldrig säga. Men de var rätt jobbigt, fick ont i magen av allt folk. Tror inte bebis gillade så mycket folk, haha! Jag skyller på den lille som levde rövare ;D

På tal om lillskiten i magen så kände jag första sparkarna i Torsdags kväll :) Det var kul, men lite obehagligt. Man är ju som inte van vid såna konstigheter! :) Men då vet jag att den lille lever och mår bra iallafall :) Så nu tycker jag att jag känner sparkar hela tiden, men jag kanske inbillar mig?!

Idag då? Ja, idag så har jag i princip bara slappat kan man väl säga. Förutom i morse.. Då for jag till Boden (fattar inte vad fan jag gör där när jag väl är ledig, haha!) för där var de lite folk och tränade Weight pull! Så nu har Ebba fått prova dra ett däck, och det gick bättre än jag förväntat mig. Lillstumpan är duktig!! ;) Blir nog att fara dit så ofta som möjligt och kolla lite. Kanske även träna lite med Ebba. Fast inte nå mycket, för hon har ju inte åldern inne ännu.

Nä, nu ska jag ge mig. Blev ett långt inlägg för att vara jag! :)
Ha en fortsatt trevlig helg!






Inte många timmar kvar nu :)

Sådärja. Då var dagen gjord! Förutom jobbet då, men här är jag nu och förhoppningsvis så går den här dagen lika fort som igår :)

Idag så tog vi oss iallafall iväg till växriket, och där hittade vi två blommor och två krukor som vi köpte som står i vardagsrummet nu. Riktigt fint blev det :) Tyvärr så kostade det mycket, haha! Mer än halv presentkortet rök där, men men, sånt man får ta :P

Efter det så for vi och käkade lunch på Palma, riktigt gott må jag säga.  Ebba hade jättetråkigt och satt i bilen hela tiden, så efter det for vi en sväng på storsand så fick hon springa av sig lite. Mammas gullegooo ;D Då blev hon glader igen :)

Sen när vi kommit hem så tog jag mig en dusch, och sen for jag direkt till barnmorskan. Hon kollade mitt blodtryck, mätte magen och kollade bebisens hjärljud. Och allt såg bra ut! :) Ska tillbaka 1 Februari nästa gång. Niiice!

Och nu ska jag sätta mig på IKEAS hemsida och skriva ner allt jag vill köpa, så får vi se hur det blir med det imorgon, om jag har råd eller inte, haha! :)

Ha det bra!

Ooooh, imorgon! :)

Imorgon far vi till IKEA. Som jag har längtat!! :) Fast jag ska inte säga för mycket, hoppas Ida fortfarande hållt sig frisk, så hon inte blivit sjuk igen. Måste ringa henne sen och kolla! Men förhoppningsvis mår hon bra :) Och Emma, du skulle väl också följa? Visst då? :) Har iallafall nedräkning nu, haha.

Gårdagen var slapp och slö, förutom jobbet då. Vi for och storhandlade där vid tolv tiden, så nu har vi äntligen mat hemma! Gott ;) Sen for vi (jag och Ida) ut med hundarna i Karlshäll så dom fick springa av sig lite och bli trötta! :) Det tyckte dom nog var kul minsann! Efter det så var de bara att skynda sig hem och äta, för att sen fara till jobbet. Sen efter jobbet när jag kom hem så kom Patrik och Ebba och mötte upp mig på parkeringen, så då gick vi till ängen och lekte ett tag, och sen gick vi in! Myspys! ;)

Och idag så ska jag och Pattrik fara till växtriket en sväng och kolla på lite blommor, blomkrukor och dylikt. Vi fick ju presentkort där utav Patriks mamma i julklapp, så vi ska försöka hitta oss något fint! :) Och det gör vi säkert :)

Sen idag, närmare bestämt halv tre, så ska jag till Barnmorskan på besök. Vet inte vad jag ska göra där, men antar att dom kollar "det vanliga"? Typ blodtryck, hjärtljud och sånt där? Jag har fan ingen aning! Haha ;) Men nånting kollar dom iallafall :)

Nu ska jag äta frukost och sen duscha så jag hinner göra allt idag!
Hejdå :)

1 Januari 2008!

Känns helt fel att skriva 2008, haha! Men som jag skrev tidigare så tror jag de kommer bli ett riktigt bra år! Känns som så :)

Gårkvällen var ruskigt lugn. Var hemma och myste på med Ebba och Patrik. Sen där vid fem tiden gick jag och duschade och gjorde mig lite fin! ;P (för en gångs skull) Sen när Patrik kom hem (hade varit shaufför till sin mamma m.fl) så for vi och handlade på kvantum, sen ut till Elina, Daniel och Jossan i Ersnäs. Så där spenderade vi våran kväll. Väldigt lugnt med lite god mat och läskeblask :) Sen vid tolvslaget så gick jag, Patrik och Daniel ut och kollade på fyrverkerierna, riktigt fina var dom! :) Ebba fick stanna inne för hon gillade inte alls när de smällde :/ Stoppade svansen mellan benen och skakade! Stackars plutten. Sen efter det så for jag och Ebba hem och sov och Patrik for vidare och skjutsade hem sin mamma m.fl..

Så de var en lugn och skön kväll. Jag kan ju iofs inte dricka alkohol nu, men de var jätteskönt att vara nykter på ett nyår! Det var som ett tag sen sist det inträffade, haha :P

Så det var det. Och 1 Januari 2008 ska jag fira med att tvätta, hah! :) Jättekul va? Sen får vi se om nån mataffär är öppen, för har fortfarande inte handlat hem mat. Och de måste vi göra nu! Hmh..

Ha de så bra alla ni jävlar som är bakis! Mohahah :D

RSS 2.0