Nu är den igång!

Skolan ja.. Nu är det dags för skolbänken efter några års uppehåll, sen gymnasiet rättare sagt! ;) Gick bra idag. Vart en kort dag.. Vi presenterade oss och kollade läget på skolan och tittade på klasskamraterna :) Imorgon börjar allvaret, 9-16 varje dag i 3 veckor! Ojojoj, sånt här hektiskt liv är jag inte van vid numer, haha ;) Men det kommer gå bra, det tror jag!! :)

Emil har då varit på dagis idag till klockan tre, då kom farmor och Björne och hämtade honom! :) Så klockan fem kom jag och Ebba till Mjölkudden och plockade upp lilleman. En riktigt trött kille var det minsann. Vi for hem och tog en promenad med Ebba och sen in för att duscha och se på bompa :) Tio i sju så sov Emil som en stock! Han var megatrött! Fördelen med att han somnade tidigt är att han förhoppningsvis är pigg tidigt imorgon. Vi måste göra en tidig morgon eftersom plutt ska vara på dagis redan kvart över sju! Men det blir nog bra :)

Nu ska jag avrunda. Invänta att Patrik kommer hem från jobbet och sen gå och sova så man orkar upp imorgon! Pratade nyss med Anne och bad henne ringa och väcka mig imorgon kvart över sex, ifall att jag sover, haha! ;)

Sov gott :)

Skolstart!

Godmorgon.

Emil skulle idag vara på dagis halv nio. Vi vaknade kvart över åtta, så vi försov oss såklart! Tur att det inte var någon panik eftersom jag börjar skolan idag först klockan ett! Nåja, vi var på dagis kvart i nio så ganska så snabba var vi! ;) Varför Emil sov så länge idag går ju att klura på, men givetvis har jag mina aningar. Han vaknade inatt då Patrik gick och la sig så han fick komma över till våran säng.. Sen vaknade jag av att Emil sprang ut från rummet vårat och tände taklampan i sitt rum och började leka med en fyrhjuling (liten som en leksaksbil såklart) som han fick igår av grannen! Det blev världens grin och skrik kalas där klockan 2-3 då jag släckte lampan och sa att vi skulle sova! Haha. Men till slut somnade han om ;)

Blev att vi tog bilen till dagis imorse, hade verkligen inte tid att börja promenera! Så direkt efter dagislämningen så for jag på Ica Maxi och handlade lite och sen hem för att packa in allt i frysen och sen tog jag mig en dusch! Så nu har jag precis duschat klart och sitter här och fördriver litre tid :) Allt är klart inför skolan nu, det enda jag måste göra är att äta innan vi ska åka. Men det är ingen stress ännu, vi åker först vid tolv :)

Slappar Söndag? No way!

Godkväll.

Morgonen började sju. Enbart spenderat förmiddagen här inne. Har inte alls varit på humör för att gå ut. Varför vet jag inte, kanske bara hade en allmänt pissig dag?!

Nåja.. När han Emil vaknade till liv efter vilan så började jag och Patrik med projekt frosta-av-frysen! Slängde sjukt mycket mat som i princip fryst sönder, så det blev inte alls mycket kvar. Och det lilla som vart kvar fick vi slänga in i Jaris frys. Tank för lånet! ;) Då vi rensat färdigt och ställt in en kastrull med kokande vatten i frysen så for vi allihopa till Ica Maxi där vi handlade en massa massa mat!! Så nu finns det gott om mat här hemma igen :D Dock så handlade vi nästan inga frysvaror så det ska jag införskaffa imorgon efter jag lämnat plutt på dagis.

Väl hemma så packade jag och Emil (Okej, han var väl mest i vägen egentligen, haha! ;) upp all mat medans Patrik rastade av Ebba. Sen torkade jag ur frysen och gjorde den ren och fin medans Patrik fixade middagen, som idag fick bli tacos! Gött :D Resten av eftermiddagen spenderade vi också hemma. Patrik vid datorn, Emil lekte på sitt rum och jag diskade undan ALL JÄVLA DISK! Usch och fy för att diska. Det är tamejfan alltid disk. Och den är överallt! Men nu är den borta för idag, skönt :)

Nu ikväll tog jag och Ebba oss en långpromenad med AnnaKarin igen. Blev samma runda som igår. Så himla skönt att gå den vägen, man möter ju typ aldrig nån. Och när man väl möter någon så är det endast bilar och lastbilar, nästan aldrig nån fotgängare eller hund. In kom vi oss till tio så sen dess har jag enbart suttit här.

Nu ska jag avrunda! Ska kolla igenom mina papper för at tse vad som behöver tas med imorgon. För imorgon drar ju nämligen skolan igång! Spännande ska det bli :D

Någon som saknar sin hund?

Godkväll.

Blev en snabb sväng för mig själv på staden då plutt sov efter lunchen. Tänkte kolla om dom fått in vinterjackor ála Lisa deluxe, men icket det. Eller jo, Hägglunds hade fått in men inte alla modeller, så jag väntar ett tag till. Tänkte att jag för en gångs skull skulle vara ute i god tid, men nu var jag fan för tidig! Haha ;)

Nåväl.. Då plutt vaknade till liv tog jag ut Ebbs en snabbis och sen drog vi alla (förutom Ebba) till stugan. I vanliga fall brukar ALLTID Ebba få följa med, springa och skutta i skogen som hon älskar. Varför hon inte fick följa med denna gång var för att det kommit dit en bortsprungen hund?!! Anki hade hört att nånting kraffsade på dörren då hon var på väg ut. Och där stog hunden, alldeles blöt av allt regn som föll från himlen! :( Stackars hund. Hon åt som att hon aldrig sett mat! Det var iallafall en tik, påminde lite om huskey blandning. Svart, grå och vit var hon, kanske kring 2-3 år? När vi kom dit möttes vi av denna underbart fina hund. Underbart fin var hon!! Riktigt kel sjuk och hur go som helst. Och hon tyckte verkligen om Emil!! :) Vi kallade henne för Stina, iallafall enligt farmor Anki ;) Polisen hade heller inte fått in någon anmälan om en bortsprungen hund? Konstigt enligt mig. Nåväl, hon får iallafall vara i stugan med Anki, Björn och Jalle tills imorgon. Sen får vi se vad som händer!  Så ifall du vet om nån som blivit av med sin hund, hör av dig!!

Vi åt iallafall middag där och sen var vi hemma igen till klockan sex. Nu ikväll då Emil somnade så gick jag och Ebba på en långpromenad med A-K runt storheden! Så jävla skönt :) Ebba var gode nöjd som fick springa fritt mestadels :) Nu har jag precis kommit ut från duschen och har plockat fram godis skålen sen igår. Blev inte alls många godisar som slank ner i min mage igår eftersom jag somnade i soffan, haha! :)

Nu ska jag se film, godnatt.

Lördag.

Hejhopp!

I Fredags vart det fullt ös medvetslös hela dagen lång :) Vi började förmiddagen med en promenad till Leos lekland med A-K och barnen. Dom lekte för fullt, sen vart det lunch och sen lite till lek :) (Bjuder på bilder senare) Klockan ett gick vi vidare till storheden där vi bara kikade en snabbis på Lindex och Kappahl. Emil somnade i vagnen inne på Lindex, skönt :)

Däremot sov inte plutt särskilt länge, han vaknade när vi hade hunnit halvvägs hem. Typiskt! Nåväl.. Han satt och mös i vagnen och var nöjd och belåten iallafall :) Vi gick hem och hämtade Emils dagisschema (och även Ebba) som vi var tvungna att lämna in igår (eftersom han börjar heltid på Måndag), sen mötte vi upp A-K och Olivia och vi alla promenerade till dagis och tillbaka. Då vi kom hem hade klockan redan hunnit bli tre! Tiden bara sprang iväg..

Patrik, Daniel och Ebba for till stugan för att basta vid fyra tiden så jag och Emil blev själv i några timmar. Vi tog det lugnt här inne ett ganska bra tag. Sen strax efter fem gick vi till statoil och åt våran middag, korv med bröd, haha! ;) Till efterrätt köpte jag en glass vi skulle dela på men lillhjärtat ville inte ha, så medans han lekte i lekparken så satt jag på bänken och åt glass ;)

In kom vi igen strax efter sex och då kom även Patrik och co tillbaka. Emil busa för fullt och skulle givetvis visa ALLA sina leksaker till Daniel, haha ;) Han fick sig sen en dusch, klippte hans naglar och sen kom han i säng strax efter sju! En tidig kväll för herr Kalmdal, men det behövdes eftersom han inte alls sov länge i vagnen!

Daniel for vidare vid nio snåret så då for jag och köpte lite gotta och sen såg jag och Patrik film. Dock så däckade jag i soffan klockan elva, så vi stängde av filmen och gick och la oss istället. Jävligt skönt! :)

Imorse överraskade Emil mig med en härlig sovmorgon till klockan åtta. Den var verkligen välbehövd! :) Förmiddagen har vi enbart spenderat här inne. Strax ska plutt få lunch, blir pizza till han eftersom det finns kvar från gårdagen. Sen i eftermiddag så far vi till stugan en sväng där dert bjuds på middag och trevligt sällskap :D Ikväll vette tusan vad som händer?

Ha en bra Lördag! :)

Snart helg..

Godafton.

Blev lite shopping på stan igår, men bara liiite. Emil fick sig ett par superbarnliga plysch (??) byxor som var randiga och ett 5pack med sockar. Till mig själv köpte jag ett skrivblock till skolan, alltid bra att ha! Snart drar det igång, spännande! Jag och Suzie for och käka lunch på McDonalds och sen hem.

Eftermiddagen spenderade jag och Emil hos AnnaKarin med familj. Dom bjöd på middag, korvgryta, och trevligt sällskap :) Tusen tack för maten!! :D Kvällen spenderade vi såklart bara hemma, Emil sovandes och jag slappandes :)

Idag då plutt var på dagis har jag tvättat kläder och hallmattan. Sen han jag även med en sväng till storheden där jag införskaffade mig sockar och fingervantar. Är så satans kallt på mornarna! :/ Emil fick sig även en ny mössa, en lite varmare med fleece foder, från samma serie som vantarna från igår. Nu kommer han bli supergullig ;)

Eftermiddagen har jag och Emil spenderat tillsammans, bara vi två. VI har käkat middag, promenerat med Ebba, lekt i båda lekparkerna och såklart myst i soffan och sett på barnprogram innan läggdags! :) Ikväll har jag sysselsatt mig med att duscha och bara nöra dator. Inga måsten, skönt! :)

Nu ska jag vara social med Patrik som kom hem från jobbet för ett litet tag sen.

Kul jul..

Blev ingen morgonprommis runt Kyrkbyn idag. Vi får helt enkelt ta det en annan gång! Följde med A-K hem efter dagis för att låna skrivaren, så nu har jag skrivit ut allt som behövdes skrivas ut innan skolan drar igång! :) Dock så har jag kvar att fixa böcker, men det gör jag när skolan har dragit igång så jag vet vilka böcker som kommer vara viktigast!

Förmiddagen (Egentligen typ hela dagen) spenderades hemma. Följde med Patrik till Grolls en snabbis och sen hem igen. Klockan ett promenerade vi till dagis igen för att hämta hem plutten. I princip inget barn på dagis hade käkat lunch idag (dom hade fått fel mat som egentligen skulle varit för större barn, haha!) så Emil tröck många mackor till mellis ;)

Efter middagen tog vi oss en prommis med Ebba igen. Denna gång till ängen så hon fick jaga bollen ett bra tag. Trött hund blev det! ;) Gick sen hem till Suzie och barnen där ungarna lekte och vi surrade :) Hem kom vi just innan sju så Emil fick sig en snabbdusch och i säng kom han strax före halv åtta. Själv har jag gjort det vanliga, diskat och plockat undan.

Imorgon ska jag och Suzie till staden en sväng på förmiddagen! Kika runt lite och kanske en lunch? Vi får se ;)

Måndag.

Har varit en cool lugn dag idag. Förmiddagen spenderade vi inomhus, halvt död, haha! Trött till tusen var jag. Medans Emil vilade efter lunchen passade jag på att dona lite här hemma. A-K, Johan och flickorna kom kring två tiden på besök. Snälla Johan skulle koppla in tvättmaskinen åt oss som stått i ca 2 år (Skämmes på oss!) men det gick minsann inte. Var någon jord sak i uttaget som inte fanns? Nåväl, ska ringa lulebo någon dag så det blir fixat nån gång.. Johan och Olivia gick sen hem och A-K och Ronja stannade kvar och lekte. Jätte trevligt! :)

Strax efter tre då dom gick hem så gick vi ut med Ebba på en liten promenad. Väl hemma igen gjorde jag korv och spagetti till middag, gött ;) Efter maten blev det ännu en promenad, men denna gång till Ica och tillbaka.. När vi sen kom hem var klockan redan kvart i sju så Emil fick se på bollibompa medans jag städade undan i hans rum, sen vart det kvällsbestyren och sen sängen för plutt.

Kvällen har jag spenderat med att diska, plocka undan, duscha och nöta dator! :) Nu har jag kollat på varenda jävla sida känns det som så nu vet jag inte vad jag ska göra längre?! Kanske bara lägger mig i soffan och slappar, kändes som en bra idé :)

Imorgon är det dagis för pluttis. Vad jag ska sysselsätta mig med har jag ingen som helst aning om. Jag, Ebba, A-K och Olivia tänkte väl ta oss en promenad runt Kyrkbyn om vädret tillåter. Hade varit skönt! :) Sen får vi se vad som händer..

En konstig känsla..

Var lite smått död imorse då jag och lillhjärtat klev upp halv sju. Det är inte alls särskilt tidigt med tanke på vilka supetidiga mornar han kan ta sig ibland. Men dock så skrapade jag bara ihop ca 5 timmars sömn under natten, så jag var nästintill stendöd imorse! Nåväl.. Låg på soffan och halv sov till halv nio och sen var jag i princip människa igen ;)

På morgonkvisten tog vi oss en kort prommis med Ebba och sen gick vi in och gjorde pannkakor till lunch. Klockan tolv började jag jobba. Mitt sista pass för ett år framöver. Trodde det skulle kännas jätteskönt att inte behöva åka tillbaka dit under en vääääldigt lång period, men det kändes helskumt då jag väl for hem! Sa Hejdå till alla goa kollegor och coacher som lyckönskade mig med skolan! Tack snälla ni! :) Den känsla som jag hade när jag for från jobbet idag var ungefär samma känsla som jag hade då jag gick på mammaledighet, en konstig känsla. Men det här kommer bli bra, det tror jag!! :)

Kvällen har spenderats i soffan med läsk och ostbågar, riktigt nice! :) För ett tag sen, kring tio, fick jag helt plötsligt energi till att diska och dona. Så det har jag gjort fram till nu! Diskat, rengjort lite här och var, varit ut med Ebbs och slängt sopor och nu sitter jag här :)

Nu ska jag surfa vidare en sväng innan det är dags för sängen!

New Moon.

Gokväll. Nu skulle jag VERKLIGEN behöva sova, men eftersom jag sov till elva idag kan jag inte påstå att jag är särskilt trött faktiskt. Inte än så länge!

Gårdagen vart kanonbra. Jag och Emil strosade på stan och lunchade med Jenny & Jonna plus barnen såklart :) Alltid lika kul att umgås med mina goa tjejer! :) Emil klev upp strax innan FYRA igår på morgonen så han var väl inte på sitt bästa humör precis. Men det förstår jag, han var hungrig och extremt övertrött! Han slockna halv ett efter lunchen och sov sig igenom bilresan hem (vaknade till när jag lyfte i och ur han ur bilen, men somnade om på stört) och så gick vi en promenad med Ebba, PLUS att jag satt ute och surrade med Elina i telefonen ett bra tag. Sen då Patrik, Daniel och Jossan kom, DÅ vaknade Emil. Då var klockan strax efter tre! Nåväl.. vi gick in ett tag så barnen fick leka lite och jag packade Emils väska eftersom han skulle spendera sin natt hos farmor..

Lämnade plutt vid fyra tiden och for sen hem. Halv sex drog jag och Emma på storheden en snabbis. Var på bolaget, köpte sen ett paket till Ronja och sen gick vi till Onoff och hälsade på Ida på jobbet :)

Väl hemma så slängde jag i mig en panpizza och sen kom grannen över en sväng. Så vi satt på balkongen och drack varsin öl/cider och surrade tills klockan vart åtta. Då cyklade jag till Emma :) Vi blev inte så långrandiga där utan knallade upp till Sara en sväng :) Men efter ett tag gick vi tillbaka till Emma (och även Sara hängde på!).. Vi lyssnade på riktigt gamla och goa klassiker på youtube och sjöng som bara den. Nostalgi tripp!! ;) Hemma var jag klockan TRE inatt. Sent, men ack så kul vi hade :D

Idag klev jag som sagt upp klockan elva. Nötte dator och tog mig en dusch. Halv två hämtade jag hem lillhjärtat mitt. Glad var han minsann! :D Vi for direkt till Ronja på hennes treårskalas.  Masa gott fika bjöds det på och trevligt sällskap :) Tror Ronja blev jätteglad över Emils paket, vi hoppas på det! :)

Eftermiddagen har vi enbart spenderat hemma och inomhus, så himla tråkigt väder vi haft idag! Emil fick sig en välbehövd dusch och sen hopp i säng halv åtta. Jag tog direkt tag i disken medans Patrik gjorde en sen middag till oss. Det fick bli fläskfilé, pommes och sås. Gött! Halv tio for jag en snabbis på Ica Maxi och handlade lite och nu nyss så har jag äntligen sett New Moon! Den var bra! Trean får jag se en annan gång, kanske nån kväll i veckan då Patrik ändå jobbar kväll? He blir nog bra! :)

Nu ska jag springa ut med Ebba så jag sen kan gå och lägga mig och förhoppningsvis somna. Kommer nog inte bli många timmars sömn denna natt. Men men, så är det ibland! Godnatt

Helg!

Så var det helg för mig igen. Nice! ;) Dagen har enbart spenderats hemma. Har vikt tvätt, tvättat, diskat och såklart slappat i soffan framför datorn :) Innan det var dags att gå till dagis ringde A-K och frågade om jag ville komma och fika bullar. Givetvis ville jag det! ;)

Annars har det bara varit jobb ikväll.. Nu är jag ledig två dagar och sen jobbar jag min sista dag (på väldigt länge) på Söndag :) Nu ska jag sova, iallafall avrunda.

Godnatt.

2 arbetsdagar kvar..

Godkväll.

Dagarna har passerat i lugnets tecken. Gårdagen spenderade jag på staden med A-K och Olivia medans storbarnen var på dagis :) Vi strosade runt och käkade lunch på Subway, gott! :) På kvällen vart det jobb i vanlig ordning..

Idag har jag enbart varit hemma faktiskt. Dock så har jag haft extremt tråkigt men på något konstigt sätt så har tiden ändå gått otroligt fort?! Brukar ju oftast vara tvärtom, tiden går sakta då man har tråkigt, men inte idag inte. Nåja, jag har jobbat nu ikväll, så nånting vettigt har jag gjort ;)

Imorgon vette tusan vad som sker? Mest troligt ingenting. Förutom att tvätta. Skulle verkligen behöva ta tag i hemmet, men så jäkla tråkigt. När ska jag hitta orken till det?! Jobb på kvällen blir det iallafall.

Nåväl.. Helgen är ju iallafall fullspäckad så det känns skönt. Då vet jag vad jag/vi har att göra. Fredag mest troligt stan med Jenny och Jonna plus barnen. På kvällen blir det säkert nå bus, farmor Anki ville ta med Emil till stugan och det får hon minsann göra! (Blir aldrig less på sovmornar ;) På Lördag hämtar jag hem plutt ganska tidigt eftersom vi ska till Ronja på 3årskalas :) Egentligen fyller hon faktiskt år idag (Grattis Ronja!!) men kalaset blir på Lördag :) Och på Söndag är det jobb igen. Min allra sista jobbdag på väääääldigt länge. Ska bli skönt ;) Dock så får vi se vad jag säger sen. Kommer säkerligen längta tillbaka till jobbet då skolan är som värst! :P

Nu ska jag borsta gaddarna och hoppa i säng.
Godnatt :D

2 arbetsdagar kvar..

Godkväll.

Dagarna har passerat i lugnets tecken. Gårdagen spenderade jag på staden med A-K och Olivia medans storbarnen var på dagis :) Vi strosade runt och käkade lunch på Subway, gott! :) På kvällen vart det jobb i vanlig ordning..

Idag har jag enbart varit hemma faktiskt. Dock så har jag haft extrem tråkigt men på något konstigt sätt så har tiden ändå gått otroligt fort?! Brukar ju oftast vara tvärtom, tiden går sakta då man har tråkigt, men inte idag inte.

Imorgon vette tusan vad som sker? Mest troligt ingenting. Förutom att tvätta. Skulle verkligen behöva ta tag i hemmet, men så jäkla tråkigt. När ska jag hitta orken till det?!

Nåväl.. Helgen är ju iallafall fullspäckad så det känns skönt. Då vet jag vad jag/vi har att göra. Fredag mest troligt stan med Jenny och Jonna plus barnen. På kvällen blir det säkert nå bus, farmor Anki ville ta med Emil till stugan och det får hon minsann göra! (Blir aldrig less på sovmornar ;) På Lördag hämtar jag hem plutt ganska tidigt eftersom vi ska till Ronja på 3årskalas :) Egentligen fyller hon faktiskt år idag (Grattis Ronja!!) men kalaset blir på Lördag :) Och på Söndag är det jobb igen. Min allra sista jobbdag på väääääldigt länge. Ska bli skönt ;) Dock så får vi se vad jag säger sen. Kommer säkerligen längta tillbaka till jobbet då skolan är som värst! :P

Nu ska jag borsta gaddarna och hoppa i säng.
Godnatt :D

En arbetsvecka kvar!

Blev inte Hägnan idag. Fastän solen lyser och vädret är finfint så är det kallt ute! :( Nu märker man verkligen att hösten är på ingång. Inte för att det gör mig särskilt mycket, det är ju en sån mysig årstid! ;)

Däremot tog jag och Emil en promenad till Marja där även Tessan var, och såklart alla barnen! Snosade på Martin, han är så söt ;) Och Ninja har ju nu värsta stortjejen! ;) Och Rasmus, han växer så det knakar :D Kom oss hem till evla så då fick Emil lunch, köttbullar och makaroner. Dock så tyckte han att det var för lite mat (8 köttbullar och en himla massa makaroner) så han fick även äta två kalla falukorvsskivor, haha ;) Men han var nöjd!

Nu sover plutt och jag har precis käkat lunch, potatisbullar med bacon och lingonsylt. Gött :) Blir att slappa nu medans lillhjärtat sover och sen då han vaknat så tar vi oss en promenad med Ebbson. Ikväll är det jobb på schemat, känns helt okej eftersom det endast är 5 pass kvar :)

Ha en trevlig Måndag.

Det gick bra idag!

Första dagen på jobbet gick smärtfritt :) Dock lite tråkigt då det inte var så många som jobbade, men men.. Man kan inte få allt här i livet ;) Till halv sju var jag hemma igen. Så himla mysigt att komma hem nu när man varit borta/på jobb för Emil har blivit så go! Han kom springades till dörren för att kramas, läääänge! ;) Vi mös i soffan ett tag och sen tyckte jag att vi skulle plocka undan alla leksaker och det tyckte Emil också.. Så både han och jag städade så fint här hemma tillsammans ;) Efter sju nångång kom plutt i säng och tyst vart det på en gång..

Jag och Ebba har ikväll varit på Björx. Blev en promenad med Jenny&Dolly och sen gick vi allihopa (Dock så fick hundarna stanna ute) hem till Jonna för att surra lite med henne. Trevligt :) Är ganska så nyss hemkomna och Ebba har precis ätit en sen middag :P SKa strax slänga mig i säng men först kika klart här på nätet :)

Imorgon blir det mest troligt Hägnan med A-K, Johan och barnen.. Iallafall om vädret tillåter. Det lär vi ju märka imorgon! :)

Godnatt.

Imorgon är det jobb igen!

Blev lekparken på gränderna igår igen ;) Så skönt att cykla också, går så himla mycket snabbare än att gå! :) Sara och barnen var där och även Katta. Efter en liten stund kom också Emma så vi satt och surrade medans barnen lekte. Härligt! ;) På kvällen tog jag mig en cykeltur till Emma där hon, Ida och Linnea var. Vi satt ute och surrade och drack lite alkohol, jätte trevigt! :)

Idag så gick vi också till lekparken, fast denna gång med A-K och barnen! :) Vi hade picknick i lekparken där barnen fick äta plättar och vi stora köpte med baguetter, supermysigt! :) Strax före ett kom vi hem så då fick Emil gå och sova en stund. Kvart i tre väckte vi honom och for till farmor och Björne. Skjutsade dom till Hertsön och sen tog vi med middag hem från MAX ;)

Ganska så nyss tog vi oss en promenad med hundarna (jalle ska sova över här) och givetvis så började det åska och spöregna innan vi kommit oss hem, haha! alla var vi dyngsura, så nu stinker det blöt hund i heeeela lägenheten. Jag hatar det! :/

Nu ska jag pyssla med annat. Hej så länge! :)

Om 2 dagar..

På Söndag är det jobb som gäller. Vill inte! Vill vara hemma forever and ever, haha ;D Men det går ju tyvärr inte.

Gårdagen vart riktigt lugn på förmiddagen. Då Emil var på dagis gjorde jag inte ett skvatt! Var bara hemma och nötte dator, såg på tv och tog det enbart lugnt. Tog en promenad till dagis med Ebba och sen hem fort för att dumpa hunden så jag och Emil kunde ta cykeln till Gränderna. Där var vi i stora lekparken med Sara + barnen och Katta. Satt och surra och fika och ungarna roade sig väldigt bra själva :) Jenny och Loke kom efter ett tag och hängde gäng i lekparken ;)

Klockan fem drog vi oss hemmåt. Jenny och Loke följde även med! Så det vart fullt ös medvetslös här hemma, haha. Emil och Loke var galna! ;) Men kul hade dom ju och det är ju de som räknas.. Jag och Jenny surrade och drack lite cola (inge kaffe, nejnej, cola blir bra!) medans barnen härjade.

Hem for dom vid halv sju ungefär så vi tog oss en promenad med Ebba då och sen in igen. Emil kom sig i säng till kvart i åtta och jag spenderade min kväll med att diska, plocka undan leksaker och allmänt röja. Resten av kvällen spenderade jag i soffan, framför tvn OCH datorn på en och samma gång! ;)

Idag har vi klivit upp halv sju. Tänkte ta mig en dumsigning strax, men väntar iallafall till åtta för att vara snäll med grannarna ;) Sen tar vi nog morgonpromenaden till Ica så jag kan köpa mig skurmedel. Det behövs! Sen får vi allt se vad vi hittar på efter Emils vila.. Var tal om att hänga med Emma iallafall?! :)

Nu ska jag minsann börja vika tvätten så nånting blir gjort, typ.

1,2,3..

Idag kom vi i tid till dagis ;) Promenerade dit med A-K och Ronja. Alltid trevligt med promenadsällskap :) Väl hemma var jag rastlös på en gång så for på Ica Maxi och handlade lite. Resten av dagen spenderade jag hemma i tristess innan det var dags att hämta hem plutt. Vi hade inget promenadsällskap då så jag tog cykeln. Snacka om nöjd kille då jag visade honom hjälmen! ;D

Cyklade hem och lämnade dagisväskan och hämtade Ebba, sen promenerade vi till Tessan och Rasmus där även Marja, Ninja och Martin var! :) Vi satt ute i lekparken och surrade medans Emil och Ninja lekte med varandra. Dom lekte faktiskt bra med varann. Om Ninja tyckte det var lika kul som Emil har jag ingen aning om (Hon är ju ändå 5år) men dom satt i sanden tillsammans och skrattade då och då ;) Hem kom vi halv fyra så vi tog det lugnt innan vi gjorde middag. Efter middagen tog vi oss en snabb promenad till Statoil och en sväng med Ebba. Och Emil var duktig och var utan blöja hela promenaden och även då han lekte i lekparken. Riktigt kul :) Sen om det var en engångsförtéelse, det är ju en annan femma ;)

I säng kom plutt till klockan sju och han slockna på två röda! Jag har plockat lite här hemma och sen satt jag ute med grannarna en liten stund och surra :) Nu nöter jag dator och tänkte även fortsätta med det ett litet tag till :)

Vad händer imorgon?

Lugn och skön dag :)

Hämtade hem hjärtat halv två. Emil ville INTE hem, haha! Men då jag berättade att vi skulle hem till Ronja så följde han minsann med ;) Vi promenerade hem och lämnade Ebba (Ronja tål tyvärr inte hundar) och sen följde vi med dom hem. Vi fikade mellis bestående av yoghurt och smörgås och sen ville ungarna ut och studsa studsmatta så så fick det bli :) Jag och A-K kunde för en gångs skull sitta och surra UTAN att bli störda av barnen. För första gången så kunde dom leka sådär jättebra tillsammans. Hittade på lekar och hade sig, jättekul att se :D

Strax före fyra promenerade vi hem och gjorde middag, fiskpinnar och potatismos. Gött :) Efter maten följde vi med A-K och Ronja till skokanonen och barnens hus och sen hem igen. Väl hemma så var klockan sex så vi drog ut Ebba på en snabb promenad och sen in för att få Emil i säng till klockan sju. Måste verkligen få han i säng tidigare än vad han varit van vid under sommarlovet. Annars sover han för länge och nu är ju dagis igång så bäst att börja med rutiner igen innan min skola drar igång. Då blir det minsann tidiga mornar för plutt på dagis ibland, runt sju snåret :/ Som tur är så är det enbart veckorna som jag är i Kalix och det blir ju inte så ofta, ca 9-10 veckor per år. Skönt ;)

Kvällen har jag spenderat hemma själv. Patrik jobbar och Jonas for till Sävast. Riktigt jävla skönt att vara helt själv, var vääääldigt länge sen sist. Jag har plockat, diskat, vattnat blommor, duschat och nyss framkallat lite kort :D Det var ju minsann på tiden. Sist jag framkallade kort var sisådär ca två år sen, haha. Men å andra sidan har jag knappt haft nå kort att framkalla eftersom Emil lyckades radera kort som jag knäppt under ett år! :/ Men nu hade jag minsann lite nya så då passade jag på :)

Nu ska jag surfa vidare. Patrik slutar halv elva så han är nog hemma strax efter det.
Godnatt :)

Dagisdag! :)

Idag är första dagen på dagis för Emil efter hans sommarlov! Vi (vilket menas med JAG) försov oss litegrann så vi fick ta cykeln så vi kom någorlunda i tid. Första gången Emil cyklar med mig också, det gillade han! ;) Störtnöjd kille :)

Nu har jag precis kommit hem från stan. Var först på Ica Maxi och köpte Emil en ny ryggsäck för 49kr istället för 99kr. Brabra! :) Sen var jag in till Stadium där Emil fick sig ett par vinterkängor (men han kommer ha dom som höstskor) som också var på kanonpris! Pia hade outat skorna i sin blogg så jag härmade henne ;) Verkar vara superbra skor! Och även där gjorde jag mig ett kap, 199kr istället för 699kr! Det mina vänner, det är inte dåligt ;) Så allt som allt betalade jag 248kr istället för 798kr. Nice!

Nu vette tusan vad jag ska göra. Försöka sysselsätta mig innan plutt ska hem.

Bara några dagar kvar nu..

På Söndag, om ca sex dagar, så börjar jag jobba igen. Sex veckors semester har gått förbannat fort!! Men tiden går fort då man har roligt ;) Känns inte så farligt ändå med tanke på att jag enbart jobbar sex dagar, är sen ledig en vecka till och sen börjar skolan. Spännande! :)

Emil gjorde morgon kvart i åtta idag, helt okej tid! ;) Förmiddagen har vi spenderat inomhus eftersom vädret suger! Nu ligger plutt i sängen och ska sova, Patrik äter lunch (vilket vi redan har gjort) och jag ska strax bege mig mot storheden för att köpa hundmat. Sen kanske jag far en sväng på Stadium också, vi får se vad som hinns med :)

Denna vecka jobbar Patrik eftermiddag så utan bil blir jag också. Trist! Men men, bara att gilla läget. Och imorgon är det dags för dagis igen, fem veckor har han varit hemma. Emil kommer bli överlycklig imorgon när vi kommer dit :D Och på tal om nå helt annat så har jag redan börjat med projekt hitta vinterkläder (Overall). Det är ju som en stor jävla djungel! Dock så tror jag att jag hittat en overall som jag ska köpa, men vill vänta ett tag till så man ser resten av utbudet. Men det gäller att vara ute i god tid minsann, annars tar allt slut.

Nu ska jag kila vidare.

Inte enligt planen..

Goddag.

Blev att cykla till Sara i Fredags kväll iallafall. Lika att passa på då plutt inte var hemma så man fick sova läääänge ;) Stannade inte alltför hemma, kom mig hem till halv ett ungefär.

Lördag morgon ringde BJörn och frågade om Emil fick stanna över ännu en natt! Givetvis fick han det, han trivs ju som fisken! ;) Så jag och Patrik for en sväng till kalaset på dagen och åt lunch med Daniel och Jossan. Sen for vi ut till stugan en snabbis då Emil swov för att lämna mer välling och blöjor. Väl hemma så promenerade jag över till A-K och barnen för att sitta ute i solen och surra med dom. Blev nog mest lek för mig och Ronja! ;)

Klockan fyra åt vi middag här ute på gården med massa goa grannar! Supergod mat vart det :D Sen så hade några andra goa grannar ordnat en "Mariebergsfest", såkallad förfest innan lulekalaset. Där satt vi och drack och socialiserade :) Tanken var ju inte att det skulle bli nå kalas på kvällen eftersom det var så satans dyrt inträde. Men så fick jag mig en gratisbiljett så då var jag ju tvungen ;) Någorlunda kul kväll vart det. Dock så han jag i princip bli bakis innan jag for hem eftersom jag inte drack nånting i stan. Men men.. Brorsan kom vid halv två och hämtade upp mig och grannen och  så for vi hem.

Idag kom Emil hem redan halv elva. Jättekul att få se godishjärtat!! :) Blev en snabb lunch för han och sen hopp i säng. Själv passade jag då på att åka och köpa en födelsedagspresent till Tyra som hade kalas idag :) Så där har vi spenderat våran eftermiddag. Kom hem för bara en lien stund sen. Så nu ska jag springa till tvättstugan och börja tvätta och sen blir det middag.

Ikväll blir det en lugn hemmakväll framför tvn. Härligt! :)

Kalas och tivoli..

Gokväll..

Om jag ska sammanfatta kort sen sist jag skrev så spenderade jag Onsdags kvällen hos Jenny och Fredrik med dom och Jocke. Spelade spel och hade svinkul :)

Torsdagen blev lugn här hemma till klockan elva. Då kom Moa och Jossan och plockade upp oss och vi for vidare till stan där Lulekalaset hade satt igång! Vi åt lunch på MAX och sen då jag fick Emil till att somna i vagnen knallade vi ner på tivolit så Jossan fick åka karuseller :D Blev inte så långvariga men det var ju kul ändå :) Väl hemma packade vi Emils saker och sen lämnade vi över lillhjärtat till farmor och Björne :)

Patrik blev hemma hela kvällen medans jag och Elina drog iväg på galejj ;) Kort och gott så hade jag en supertrevlig kväll med Elina. Riktigt kul måste jag säga! Så tack Elina för sällskapet :D Blev en tidig kväll också men skönt var det.

Idag så vaknade jag klockan elva och mådde som en kung! Ingen bakfylla alls, härligt :) Jag, Patrik och Ebba for en snabbis till stan där vi strosade några minuter och Patrik köpte lunchen som han längtat efter, Suovas ;) Direkt efter det så for till farmor där Emil var. Dock så skjutsade vi bara ut han till stugan eftersom dom inte har någon bilstol åt honom. Så i stugan spenderar Emil sin natt med farmor och Björne. Och lika glad är han för det ;D Så kul att se hur mycket han trivs av att vara där, känns inte alls jobbigt att lämna honom när han är så glad :) Mitt lilla godishjärta!

Själv så har jag sysselsatt mig med att fixa cykelstolen så nu är den på plats. Kanske tar en cykel tur med plutt imorgon. Första gången för honom! :) Hoppas han gillar det. Efter att jag fixat det så tog jag cykeln hem till Sara och ungarna. Vi satt i lekparken och surrade medans barnen roade sig själva :) Hem kom jag efter åtta så sen dess har det inte blivit många knop gjorda. Surrat i telefon och varit ute på kullen och kastat boll med Ebba tills hon stupade ;) Funderar på att ta mig en till cykeltur till Sara och kolla när hon tatuerar. Men får se om jag orkar?!

Nu ska jag iallafall på Statoil en sväng. Ha en trevlig kväll.

En dag kvar?

Tror ni jag tog tag i disken som det var tänkt? Neeeej. Däremot tog jag tag i projekt fixa-min-cykel.. Så Björn kom och hämtade cykeln och for till cykelverkstan med den. Fick nyss ett samtal och den är redan lagad, bra! :) Så förhoppningsvis kan jag och Emil ta våran premiär tripp med cykeln snart :)

Nåväl.. Jag slappade och tog det lugnt då plutt sov. Sen då han vaknade så skyndade vi oss till stan där vi mötte upp Jonna och barnen :) Strosade en sväng för att kolla overaller. Nog fan ska man vara ute i gooood tid! :) Var inte så många som fått in overaller ännu, vissa får vid månadskiftet. Då ska jag ut på overall jakt ;) Sen tog vi oss en snabb fika på M&P för att sedan dra oss åt varsitt håll..

Jag och Emil skyndade oss till Ica Maxi för att handla till middagen och sen hem för att äta våran väääldigt avancerade middag, korv med bröd!! Haha :D Men det är ju gott ;)

Resten av eftermiddagen vart lugn. Emil lekte med pappa Patrik och morbror Jonas medans jag diskade undan och gick ut med Ebba. Nu sover plutt efter en dusch och lite välling. Själv har jag hunnit plocka undan här hemma och nu har jag ingen som helst aning om vad jag ska göra? Vi får se ;)


Vad har hänt?!

Emil sov till åtta idag. Vad har hänt?!! Haha. Visst, jag ska inte klaga.. men å andra sidan så kunde han fått sova så här länge tidigare i sitt lilla liv och inte nu. För nu börjar jag skolan och då måste han vara på dagis redan kvart över sju vissa dagar :( Nåja.. Bättre sent än aldrig, klagar då INTE för stunden! ;)

Idag har vi inte gjort alltför mycket. Tog en promenad till Ica och tillbaka så vi hade ingredienser till lunchen. Väl hemma hamna jag framför spisen på en gång, så nu har vi ätit och plutt har precis gått och lagt sig. Ska passa på att slöa ett tag nu och sen ta tag i disk och dylikt..

Fortfarande så är jag supersugen på att festa imorgon! Är det ingen som ska ut imorgon?

Sommar, typ.

Förmiddagen spenderade vi här ute med massa bus :) Efter Emils vila drog vi till Björx direkt pappaPatrik kom hem med bilen. Där har vi minsann surrat, promenerat till affärn, barnen har lekt och studsat och såklart fikat lite ;) Haft en supertrevlig eftermiddag. Verkligen! Middagen vart tyvärr väldigt onyttig idag.. vi plockade upp skräpmat på vägen hem. Äh, vi skyller på att det hade blivit alldeles för seeen middag annars ;) Vi var ju faktiskt hemma till halv sex. Hehe!

Nåväl.. Barnet sover och jag är nyduschad. Så nu känner jag mig fräsch igen efter en varm och svettig dag. Slänger in några bilder från dagen :)



Tack för en bra dag! :)

Ingen storvinst denna gång..

Gokväll. Klockan är mycket och jag skulle VERKLIGEN behöva sova. Jag ska också göra det, alldeles snart ;)

Dagen har spenderats här hemma, inne som ute. Blev en morgonpromenad med Suzie och barnen till Ica och tillbaka. Sen vart det lunch och vila för plutt. Själv tog jag det jääävligt lugnt och bara slappade. Skönt! :) Eftermiddagen spenderade vi ute mestadels. Blev att leka i lekparken med Suzie och ungarna, promenad med Ebba så hon fick röra på fläsket men också bada :) Och lekt här ute på gården. En riktigt härlig dag :)

In kom vi strax efter fyra och plutt tog det relativt lugnt (så lugnt det kan bli med en toktrottsig två åring!) medans jag diskade och Patrik fixade maten. Kvart över sex lämnade jag hemmet och familjen för att spela lite bil bingo med Maja i Antnäs! :D Dock så vart det ingen storvinst.. Ingen vinst alls faktiskt. Men riktigt trevligt hade vi det! :) Hemma var vi igen till strax efter tio så ut med hunden och här sitter jag nu. Fastnat vid datorn som vanligt.

Nu är det sängen nästa men först borsta gaddarna! :) Och imorgon blir det bus med Jonna och Jenny + alla barn. SKa bli riktigt kul, kommer inte ihåg sist vi umgicks allihopa?! Så det blir bra! :D

Godnatt.

Tillbaka till rutiner, iallafall lite..

Godmorgon!

Imorse överraskade Emil mig med att sova till klockan åtta, lovely! ;) Ibland blir man ju förvånad..

Gårdagen spenderade vi hemma och ute på förmiddagen. Lekte i lekparken och strosa runt lite med Ebba. TIll lunch åt vi palt och sen fick plutt vila en stund. Själv tog jag det lugnt, nötte dator, satt ute i solen ett tag och for iväg på ett ärende. Just före halv två vaknade plutt så då gjorde vi oss klara och for sen till stugan. Där spenderade vi våran eftermiddag ute i solen! :) Patrik och Björn målade stugan och vi andra tog det baaara lugnt ;) Grillade korv som vi åt till middag och myste på! :)

Hem kom vi redan innan sex, var tvungen att tvätta. Emil kom i säng till klockan åtta. Då blev det plock här hemma, en dusch och halv tio var jag hos Jenny. Stannade itne alltför länge eftersom klockan var rätt så mycket, men surr han vi med iallafall ;)

Idag vette tusan vad vi ska syselsätta oss med. Patrik började jobba idag efter 1 månads semester. Känns tråkigt, men samtidigt lite skönt med någorlunda rutiner igen! Så vi får se vad vi gör denna dag :)

Nu ska jag surfa vidare!

RSS 2.0