Aktiv dag!

Denna dag har varit kanonbra, har haft nånting att göra hela tiden ;)

Morgonen började som vanligt, bus och lek och frukost grisande för Emils del :) Strax efter nio drog vi på oss kläderna och knallade ut med Ebba en snabb sväng för sen bar det av till staden för att möta upp ligan, haha! :) Det var jag&Emil, Jenny&Loke, Jonna&Ellen, Nathalie&Nova, Emelie och Elin&Felicia. Vi blev en hel del med andra ord ;) Knallade på stan och avnjöt sen en god lunch på M&P. Kycklingsalladen är självklart min stora favorit ;)

Kom oss hem från stan strax efter ett och så vi knallade ut på en längre prommis med Ebba på en gång så hon fick röra på fläsket. Vilket fläsk? Haha. Väl inne så fick Emil lite mellanmål och då dök även Helena upp :) Jättekul att se henne, blir ju tyvärr inte så ofta. Speciellt inte då hon bor i Skellefteå :(  Emil tyckte då om Helena otroligt mycket! Han bara skratta och spela Allan hela tiden :) Just då jag och Emil skulle äta middag så for Helena vidare. Men vi ses ju fler gånger. Den jäkeln sticker ju till Portugal (Visst var det dit Helena?) på Lördag och blir borta i 2 månader!! Vilket lyx :P

Jag och Emil han knappt vara själva en timma så kom morfar hit för han skulle agera barnvakt ännu en kväll så jag kunde åka träna :) Jag och Emma var på Pilates ikväll och det var en stor besvikelse för mig. Var inte alls lika bra som sist! :( Men nu var det en annan instruktör också och andra övningar, tyvärr. Kommer nog inte fortsätta fara på det förrän den andra instruktören är tillbaka. Nåja.. Efter träningen får vi och solade och sen hem. Emil sov när jag kom hem, tur det för annars hade han varit vaken alldelens för länge ;P

Sen dess har jag bara slappat i soffan. Sett på Desperata och bara varit. Skönt. Strax kallar sängen, ska bara diska lite nappflaskor först så det finns någon ren tills imorgon bitti. Kan ju vara en fördel :)

Gokväll.

Idag är ingen vanlig dag..

För det är Jossans födelsedag, hurra hurra hurra! ;)

Idag fyller Josephine 3 år. Stora tjejen har hon ju blivit ;) Imorgon ska jag och Emil på kalas hos henne och då ska hon få sin present som Emil köpt!! ;) Fast mamma Lisa hjälpte till lite :P

Idag klev vi upp strax efter sex, alltid lika roligt. Väntar på att klockan ska bli åtta så jag kan ringa felanmälan för vi har stock i köket :( Det är vatten upp i halva diskhon, inte alls särskilt mysigt om jag får säga det själv. Tur att det inte är något som vi måååste använda just nu.

Ska gå och kolla vad min plutt gör, är lite väl tyst tycker jag! :P

Måndagen är slut

I sista inlägget jag skrev så mådde jag bajs. Kan säga att det hjälpte otroligt mycket att bara komma ut i friska luften. Yrseln och illamåendet var helt bort då vi kom hem igen :)

Dagen har spenderats hemma. Var duktig, för en gångs skull, och lagade köttfärssås och spaghetti till mig och Emil som vi åt till middag. Dessvärre ratade Emil den och ville minsann INTE äta. Inte med min hjälp iallafall. Han fick i sig 3-5 skedar då jag gav han men sen skulle han äta med händerna. Riktigt jävla grisigt blev det men vad gör man inte för sitt lilla hjärta?! ;)

Min pappa kom hem strax efter sex för att vara med Emil medans jag for och tränade. Första gången pappa är helt själv med Emil OCH måste lägga han, haha. Men det hade gått kanonbra, han sov då så sött då jag kom hem igen :) Idag blev det Afro, som det blir i princip varje Måndag :) Riktigt kul tycker jag, speciellt då jag lärt mig koreografin (??).

Kvällen har gått i lugnets tecken. Var hemma igen strax efter åtta och sen dess har jag slöat. Har iallafall tagit mig en dusch, käkat nån hårdbrödmacka och vikt in sängkläderna i skåpet. Imorgon, om jag orkar dvs, så ska jag vika in all annan ren tvätt. tog emot som fan att göra det nu. Jag tänkte faktiskt gå och lägga mig på en liten stund. Måste bara borsta tänderna så är jag redo för sängen :) Skööönt.

Imorgon blir det mest troligt staden med Jenny och Elin plus barnen såklart. Blir säkert trevligt, som vanligt :)
Nu ropar sängen, godnatt.

Mår inge bra :(

Började må jättedåligt helt plötsligt. Jag kallsvettas och är jättejätte yr. Känns som att jag skulle kunna svimma när som helst :/ Det hade inte varit så lyckat eftersom jag är själv med Emil och Ebba. På tal om Emil och Ebba så ska jag klä på Emil nu så vi tar oss ut nån gång, hoppas det går bra med tanke på min yrsel. Men kanske är frisk luft som jag behöver? Vi får hoppas på det.

Goooooodmorgon godmorgon!

Idag klev vi upp halv sju, underbart :) Eller till och med senare än det.. Gjorde välling halv sju och den låg han och avnjöt i våran säng, så strax före sju var vi uppe. Alltså nyss! :)

Idag står absolut ingenting på¨vårat schema. Behöver ju inte städa precis, det gjordes igår. Samma med tvätten, så inga såna sysslor behöver göras. Förutom att vika tvätten då men det kan jag ta närsomhelst :) Hade verkligen velat ha fint väder, sådär fint vårväder som vi hade förra veckan. Men tydligen inte.. Är tydligen meningen att vi ska ha skitväder. Blä :( Tänk er strålande sol och nollgradigt, vara ute och mysa och promenera hela dagarna. Det hade varit underbart :) Ebba blir ju tyvärr lidande eftersom jag inte har nån motivation :(

Nåja, inte hänga läpp. Jag kan ju ändå inte göra nånting åt vädret.
Nu ska jag och Emil busa :)

Slut som artist

Då var denna vecka förbi.

Dagen har varit bra. Har hunnit göra allt som stog på mitt schema i städväg: Diska, plocka undan, damtorka, damsuga, skura och såklart tvätta :) Sen har vi även varit på Maxi och handlat en hel del så nu borde vi ha så vi klarar oss ett bra tag! :) Emil fick sig en jäkla massa blöjor för det kan man inte ha för mycket av ;) Och självklart blev det lite godis och dricka till oss, hehe :P

Blev middag hos mamma och pappa. Idag bjöds det på pannbiff, potatis och löksås, riktigt gott. Emil tyckte också det var gott ;) Väl hemma så slängde jag Emil i plurret så han fick sitta och plaska ett tag och sen blev det soffmys med mamma och vällingflaskan ;) Emil fick vara vaken lite längre idag eftersom han sov 2 timmar på eftermiddagen mellan halv tre och halv fem, plus att vi var ganska länge hos mamma och pappa och han skulle hinna bada sen också. Så han var i säng strax efter halv åtta. Och han somnade på en gång som vanligt :)

Klockan nio hämtade jag upp Anne på hennes jobb och sen for vi till Sun Tan och solade. Gud så underbart skönt det var!! Sist jag solade solarium var säkert 2 år sen, om inte mer! Jag känner mig superfräsch direkt efter fastän det inte syns, haha! :) Ska åka på Tisdag och Torsdag också om jag kan.. man måste ju grunda lite, sen räcker det med 1 gång i veckan tror jag? Det blir nog bra, lite färg vill man ju få sig så man inte är kritvit när sommaren väl är här :P

Nu ska jag göra mig redo för sängen, är grymt trött.
Godnatt

Härliga Söndag

Eller? Nja, håller inte riktigt med rubriken, det snöar ju ute! Nu vill jag faktiskt inte ha mera snö, nu tycker jag att våren/sommaren ska komma för nu vill jag ha värme! :)

Gårkvällen spenderades hos Anne en sväng. Var och hämtade henne på jobbet och sen följde jag med in. Så det blev en lugn kväll. Väl hemma tog jag ut hunden och sen var jag ju tvungen att bädda rent i sängen. HATAR att göra sånt då man är skittrött och bara vill gå och lägga sig. Kom mig i säng vid elva, skönt det.

Imorse klev Patrik upp med Emil så jag sov till åtta. Eller rättare sagt till nio då man ställer fram klockan idag. Riktigt skönt var det :) Så jag och Emil han bara äta frukost och sen fick han gå och sova igen för han var supertrött. Så nu sitter jag här och nöter lite och alla andra sover :) Dagen kommer gå i lugnets tecken. Har blivit så mycket rännande på senaste tiden så idag blir en hemma dag :) Ska ju tvätta idag, också tänkte jag passa på att städa också så man har det gjort. Det går ju fort att plocka undan, damtorka, damsuga och skura :) Byta sängkläder behövs ju inte för det gjordes ju igår, bara i Emils säng jag behöver byta.

Sen måste vi också åka och handla. Har inte blivit av ännu så nu MÅSTE vi. Emil har snart slut blöjor, tror det finns fyra kvar, haha! ;) Nu är det på tiden.. Handlar säkert något gott till ikväll också ;) Tänkte kanske åka och sola ikväll med Anne. Var ju en evighet sen sist jag gjorde det så det tror jag nog att vi gör.. då hon slutat jobbet :)

Nu ska jag diska lite och sen börja städa.
Ha en bra Söndag!

Ååååh!

Ebba mår inge bra, hon har ätit alldelens för mkt trä ute, såsom pinnar och vedträn sen vi varit i stugan. Såg att hon stod i ett hörn i köket och skämdes, så förstod att hon säkert hade spytt. Och visst hade hon det.. 5 högar på golvet varav 4 var i vårat sovrum, sen hade hon även spytt i våran säng!! Faan vad äckligt. Nåja, var bara att slänga sängkläderna i tvätten och ena täcket också, tur att man har flera täcken, haha :) Och tur att vi har tvättstugan imorgon, så man får tvätta upp all skit.

Vilken rolig kväll, yee. Måste bädda rent sen, orkar inte slänga på nå sängkläder nu, det tar jag sen. Kanske ska förbi Emelie en sväng ikväll så jag tar det då jag kommit hem.

Nu middag.

Marknad

Så var dagen slut. Eller inte riktigt, men känns lite som så..

Blev en tripp till stan idag med Emil och Emma. Gick på lite affärer, fikade och gick på marknaden. Det enda jag köpte var 8 par sockar åt Emil på marknaden. Man kan aldrig ha för mycket strumpor ;)

Kom hem för inte allt för länge sen så jag har bara hunnit ge Emil middag (alldelens nyss) och nu har jag slängt han i säng, han var MEGA trött. Så han sover nog gott nu. Han får sig en liten powernap ;) Själv sitter jag och nöter som vanligt och Patrik (och Ebba, hon fick också följa) är och skjutsar lite folk. Får se när han kommer hem, borde vara ganska snart tycker jag :) Har knappt hunnit se han nånting sen i Onsdags känns det som. Jag och Emil har bara vart och ränt runt, i stan, i Pite och lite varstans. Men det är ju också kul ;) Kom att tänka på en sak.. jag har inte tagit en enda promenad med Ebba sen i Onsdags förmiddag( förutom små korta rastningar innan läggdags). Väääldigt ovanligt! Men som sagt, jag har ju varit borta mycket så det har Patrik fått tagit hand om :) Men det ska det bli ändring på, måste röra på fet fläsket!!! ;)

Nä, ska slänga mig i soffan och vila lite. Får se vad kvällen har att bjuda på, säkert inte mycket. Kommer vara alldelens för trött för några som helst aktiviteter, haha.

Hejdå :)

Sådärja..

Precis lagt Emil. Hoppas han somnar fort, han behöver vila ett tag. Själv ska jag väl ta tag i disken och sen försöka hinna plocka undan lite. Men vi får se när lilleman (som vi så fint kallade han till en början då han inte hade något namn ;) behagar att vakna. Patrik ligger fortfarande och sover, men inte så länge till, han skulle skjutsa Björn och co vid elva. så snart får han minsann ta och stiga upp :)

Vad fasiken ska man hitta på idag? Nånting vill jag ju göra, men vad? Hm.. får se vad som händer!
Nu diska.

Lördag morgon.

Ja, och här sitter jag! ;) Emil är i vardagsrummet och river ut ena skåpet i tv-bänken, det hör jag! Men det gör ingenting, för det skåpet får han leka i, bara en massa tomma kartonger. Typ ;)

Gårdagen var bra. Hemmamys på förmiddagen. Emil somnade kring halv tio så jag passade på att ta mig en dusch och lugn och ro. Skönt kan jag säga :) Blev ingen långvarig vila (vilket jag hade hoppats på) för han slog upp ögonen redan klockan tio. Nåja, bara le och se glad ut :) Vid elva tiden skjutsade jag och Emil ut Patrik och Ebba till stugan för där skulle dom spendera hela sin dag eftersom dom fått besök från Stockholm. Ebba var gode nöj! :)

Själv så brummade jag och Emil hem för att äta lite lunch och röja upp här hemma. Damsög lite i hallen eftersom den såg ut som en sandstrand, usch! Halv två kom vi oss till stan där vi mötte upp Jonna (och självklart Ellen ;) och Emelie. Gick till HM och köpte ett till par byxor till mig och en tröja åt Emil, så nu har jag shoppat färdigt för denna månad! Hehe :D

Klockan tre gick parkeringstiden ut för mig och Emil så vi fortsatte våran resa till Måttsund (stugan) för där skulle vi äta middag! Det blev grillad lax med potatis, sås, sallad och bröd. Superdupergott! Blev min onyttiga dag igår för jag åt även massa godis i stugan :P Strax före sju så brummade vi hemmåt. Emil fick ta på sig pyjamas och äta välling i stugan och sen for vi. Han slocknade i bilen, bra!

Själv så spenderade jag min kväll med att städa toaletten! Guuuud vilken rolig Fredagskväll, haha. Men det behövdes! Tog cirka en timma innan jag var klar så nu är det städad noggrant där inne! Efter det slog jag mig ner i soffan med min chokladbit och cola jag köpte tidigare under dagen. Det var gott ;) Blev en relativt tidig kväll, gick jag och la mig klockan elva.

Idag har jag ingen aning om vad som händer. Vi får se. Lite småsugen på att fara in till stan och kolla på marknaden men vet inte om jag orkar. Skulle verkligen behöva ta en låååååååååångpromenad med Ebba, nu var det länge sen! :( Aja.. det löööser sig :)

Nu ska jag ta mig min morgonrök och kolla vad busen gör!

Pite stad och kvällsöppet.

Godmorgon.

Elina ringde igår morse och tyckte vi skulle till Pite iallafall, så så blev det! :) Jag och Emil packade in oss i bilen kring nio och brummade till Ersnäs för att hämta Elina och Jossan. Emil tycker inte om att åka bil så värst mycket, så han skrek i princip hela vägen från Ersnäs till Pite, jättekul! Eller så inte.. Nåja, han blev då lugn och snäll sen iallafall ;) Var väl framme i Pite kring halv elva så vi traskade på stan tills klockan blev halv tolv och då gick vi och käkade lunch, gött :) Fortsatte sen på stan tills klockan blev halv två och då begav vi oss hem. Jag skjutsade Elina och Jossan till Lars och sen rattade jag och Emil mor Luleå. Som tur var så var Emil så himla trött så han sov hela vägen så jag slapp höra på skrik, haha! Emil köpte en födelsedagspresent åt Jossan som fyller 3 på Tisdag. Som tur var sov hon när vi handlade ;) Även Emil fick sig lite kläder..



Väl hemma blev det mys och bus med pappa för Emils del :) Sen på eftermiddagen då Emil ätit middag for vi på Willys för att storhandla. tycärr blev det inte så mycket för dom hade väääldigt dåligt med köttfärs och kött i allmänhet så vi tänkte fara till Maxi idag och handla resterande saker. Bra för mitt icakort om inte annat! ;) Emil ska också få en massa saker, såsom blöjor tex. Nu börjar det tryta på blöjfronten vilket nästan aldrig hänt tidigare.

Var meningen att jag skulle fara och träna efter Emil somnat men Jenny ringde och ville gå på stan eftersom dom hade kvällsöppet igår så jag följde med henne istället. Träna kan jag göra vilken dag som helst, men kvällsöppet har dom inte ofta. Så resonerade iallafall jag ;) Var väldigt skönt att gå på stan utan barnvagn.. kunna gå överallt och inte behöva stressa. Köpte mig ett par byxor på HM men sen hittade jag inge mer. Kanske far en sväng på storheden idag och kollar om det finns nå mer kul ;)

Imorse vaknade Emil strax efter sex så det var bara att kliva upp och se glad ut :) Har surrat med Elina nu på morgonen också, bara hon som är vaken samma tid som mig. Bra att nån mer får kliva upp före fan! Heeh ;)

Nu ska jag gå och göra oss lite frukost, men bjuder på några bilder först ;)



Trevlig dag! :)

Torsdag

Godmorgon.

Gårdagen var lugn och skön, typ. Jag och Emil var till stan en sväng och träffade en jäkla massa folk som vi lunchade emd på MoP, trevligt :) Handlade ingenting alls igår eftersom planen var Piter idag, (mkt roligare att handla nån annanstans fastän det kanske är samma saker!) men tyvärr så blir det inte så. Vi får ta det en annan gång istället :)

Då vi kom hem från stan så fick vi besök av Emils farmor en liten stund, det tycker han om :) Vid fyra tiden var Emil så sjukt trött men VÄGRADE att sova så vi blev less och kastade in han i bilen med förhoppningar om att han skulle sova en liten stund. Vi behövde handla också så vi gjorde det i samma veva. Blev lite frukost till idag (ska och storhandla idag) och hundmat till Ebbs :) På vägen hem plockade vi med oss MAXmat hem till middag. Usch vad grisig jag är!! Haha. Emil vaknade då vi kom hem, bra tajming :)

Då Emil hade somnat för natten for jag till Anne en sväng och hälsade på, alltid lika trevligt :) Även Sara kom förbi en sväng också! Jag var väl hemma till halv elva så då borsta jag tänderna och gick och la mig. Skönt :)

Idag så vaknade Emil strax efter sex! Jag fick typ sovmorgon ;) Haha. Behövde inte ens lyfta över honom till våran säng där vid fem, SKITSKÖNT :) Emil sitter nu bakom mig och datastolen och sliter i en bok, tänk så lättroade barn kan vara ;) Rätt kul.

Idag kanske jag far till stan en snabbis med Anne. Måste verkligen handla kläder åt Emil, han är i stort behov nu! Isåfall lämnar jag Emil hemma med Pappa så jag for strosa lite själv. Länge sen sist!

Nu ska jag ringa Elina och ta mig min morgon rök :)
Hejdå

Min favoritdag!!

Givetvis. Den 25:e varje månad är min favorit dag, undra varför? ;) Haah.

Blev en jävligt god middag igår. Pappa hade hittat ett recept som han ville testa på och visst fick han det. Han lyckades tillochmed! ;) Och jätte enkelt var det också.. Kan skriva lite snabbt:

-Kotletter och kyckling (välj själv hur mkt ni vill göra)
-3 dl grädde
-1 dl soja
-½ msk sambal ? (Vi tyckte det var lite väl lite, jag hade då stoppat mer än så)
-Ris

Man sätter kotletter eller kyckling (eller om man nu vill ha något annat, vi hade då kotletter) i en form som ska in i ugnen. Såsen som är gjord av grädde, soja och sambal vad-det-nu.heter, häller man över köttet/fågeln och in i ugnen på 175 grader i 1½ timma. Svinenkelt och gott :) Så äter man ris till eller om man nu vill ha nå annat. Då vet ni! :)

Nåväl.. Efter Emil somnat for jag till Malin och hängde, alltid lika trevligt med kärringhäng ;) Tilltvprogrammen blev det glass med colasås, läsk och en massaannat gott, såsom Annanas, melon och vindruvor! Jag föreslog att vi nästa Tisdag ska äta ost och kex, det låter väl bra? ;) Kom hem strax efter tio, ut med hunden, borsta tänderna, såg färdigt ett tv-program och sen i säng. Skönt.

Upp klev vi halv sex, var någorlunda pigg då. Nu har jag läst bloggar och bloggat själv så jag tänkte faktiskt ta och betala räkningar nu. Sen blir det stan en sväng.

:)

Tisdag ärlikamed tjejkväll

Godafton.

SItter för tillfället hos mamma och pappa och nöter lite. Emil sover ute i vagnen (inte länge till för annars kommer han ALDRIG vilja somna ikväll) och Ebba springer runt mina fötter med sin tennisboll som hon så gärna vill att vi ska leka med. Dessvärre gör jag henne besviken och säger att hon får leka själv! Hon ser väldigt missnöjd ut, haha! :P

Dagen har spenderats hemma. Har varit/är fint väder till och från men lite kallt faktiskt. En promenad har vi tagit oss i Karlshäll. Ebba var nöjd som fick springa fritt i skogen och göra det hon brukar göra. Typ hoppa runt runt och slita i träd, haha.

Sen har vi även haft nå service snubbar hemma eftersom internet, tvn och hemtelefonen inte funkar som det ska! Och tyvärr så har det inte fungerat som det ska på väldigt länge. Hoppas det löser sig så man kan se på tv som en vanlig människa, utan uppehåll lite titt som tätt.

Blev inte Pilates ikväll, jag avbokade. Skulle ju som sagt äta middag hos mamma och pappa och det skulle då bli så himla stressigt eftersom träningen börjar klockan sex. Jag hade inte hunnit. Så jag far imorgon istället, men då blir det antingen Bodystep eller Box. Vi får se helt enkelt :)

Nej, om jag ska ta och dra in Emil i hallen så han vaknar nån gång.
Kärringhäng hos Malin ikväll :D

PS. För dom som har missat (vilket jag inte tror många har gjort) så kan man kolla hur mycket man får tillbaka/betala på deklarationen. Själv fick jag inte tillbaka många kronor, men jag ska vara glad att jag slapp betala tillbaka iallafall :P

En dag kvar.

Godmorgon.

Blev afro igårkväll, det var kul och svettigt :) Var hemma och färdigfixad (med att duscha och äta kvällsmacka) då klockan blev nio så jag slappade i soffan. Och vet ni vad jag gjorde när jag låg i soffan? Jag somnade! Haha. Konstigt :) Patrik väckte mig klockan tio och frågade om jag inte skulle sova i sängen istället. Och så blev det :) Var så grymt jävla trött. Så nu har jag då verkligen fått sova ut för Patrik tog upp Emil imorse. Jag klev upp halv åtta ungefär. Eller, Elina ringde då så jag skyller ALLT på henne, haah! ;D

Har nyss fått Emil att somna. Han var jätteledsen och jobbig så jag satt brevid hans säng jättelänge och till slut tog jag upp honom för att bara krama om honom och då somade han! Mammas plutt. Han var superdupertrött, han satt i sin säng och nästan tippade omkull för han var trött ;)

Jag ska nog ta tag i disken nu alldelens strax och hoppas att man kan göra nå kul idag. Men tror inte det blir så mycket av det, tyvärr. Längtar tills imorgon då man får in lite pengar, då känner jag mig som en människa igen! :) Någon som vill gå på stan imorgon?

På Torsdag ska jag och Emil till Piteå med Elina och Jossan. Strosa runt i affärer och äta lunch nånstans. Ska bli kul, hur ofta är jag i Pite? Typ aldrig. Och hur ofta är vi med Elina och Jossan? Inte ofta det heller! Så det ska bli najs :)

Justja, disken var det! ;) Ska boka ett pilates pass till ikväll och sen ska jag diska :)
Blir det nå kärringhäng ikväll?

Vi ses!

Sloooow

Känner mig riktigt jäkla slö idag. Ingen bra dag med andra ord!

Emil somnade halv tio och vaknade sen igen klockan elva. Skönt ;P Efter lunchen så blev det en prommis för oss alla. (Och nu är även Patrik inräknad i alla eftersom han är arbetslös) Sen har vi inte gjort nånting alls faktiskt. Bara slöat. Jag skulle verkligen behöva städa toaletten, riktigt ordentligt! Det luktar typ apa där inne, men jag har ingen energi. Vart har min ork och energi tagit vägen?!

Emma mår fortfarande inge bra (hon har nog åkt på en släng av magsjuka!) så hon orkar inte träna ikväll. Men jag åker själv, måste verkligen sätta igång nu, har gått upp ytterligare 2 kilo! Och nu äter jag knappt nå gott alls eller dricker cola :( Fattar inte vad felet är! 5 kilo till och jag väger lika mycket som när Emil föddes. Jag ska fan gräva ner mig under jorden nu och aldrig mer visa mig ute bland folk. Var ju meningen att vi skulle på Bodycombat ikväll men jag vill inte åka på det själv eftersom jag aldrig varit där, så jag har bokat ett pass på Afro istället. Det blir roligt :D Kanske jag orkar städa toaletten efter träningen? Kanske har kvar energi då. Jag hoppas!

Nu ska jag försöka underhålla Emil som är väldigt vrång. Han står och våldslår på gitarren här i datarummet. En riktig ligist är han! :) Hoppas han blir snällare när han blir äldre, haha.

Tjo.

Hey mate, it´s monday!

Godmorgon Sverige. Måndag idag vilket innebär ny vecka och nya friska tag :) Den här veckan ska jag träna minst 3 gånger, känns bra! Ikväll blir det Bodycombat för mig och Emma. Sparka och slåss då och då skadar ju inte ;)

Gårdagen gick i lugnets tecken. Hae tvättstuga klockan tolv så efter jag slängt igång de två (och dom enda) maskinerna så begav vi oss ut på en liten promenad. Riktigt skönt väder var det igår fast det var en minusgrad :) Väl hemma så gjorde vi absolut ingenting vettigt, slappade bara. Emil härjade på för sig själv i vanlig ordning ;) Efter han fått sin middag så tog vi på oss kläderna och gick ännu en liten promenad men denna gång runt vattnet. Emil somnade vilket var behövligt så han fick ligga ute i vagenen och sova när vi kom till mamma och pappa. Han vilade i ca 40 minuter, perfekt! :)

I huset blev det middag och tårta, riktigt jävla gott. Bror fyllde 19 år igår, grattis grattis!! :) Någon födelsedagspresent fick han inte av oss, men jag sa att jag betalar alkoholen nästa helg ;D Han blev nöjd! Hahaa :P  Kom oss hem strax efter sju så slängde Emil i  säng på en gång och sen låg jag mest i soffan och tog det lugnt.

Idag får vi se vad som händer. Patrik lät sugen på en promenad runt isen i stan men som vädret ser ut nu känns det inte så lockande. Men vi får se vad som händer :) Nu ska jag ta en ARG Emil. Han är sur för att han inte får pilla på datorn, han skriker och slänger sig rakt bak. JÄVLA UNGE!! ;D Han ha humör, det kan jag fan LOVA.

Vi hörs

Jag lyckades!

Emil vaknade klockan fem i vanlig ordning, men denna gång lyckades jag få han att somna om! :) Halv sju klev vi upp, underbart :)

Nu ska vi äta frukost :)

Lördag

Gårdagen var bra. Promenaden till storheden gick av efter Emil och jag hade ätit lunch. Patrik var tvungen att agera shaufför så jag, Emil och Ebba knatade dit själv. Var på Apoteket och hämtade ut ett recept och sen gick vi på Lindex och HM. Jag handlade faktiskt ingenting! :) Lika att vänta tills FP kommer. Patrik kom med bilen efter ett tag så då gick han på bolaget åt oss bägge två och sen for vi hem.

Myste på här hemma i lugnets tecken. Blev hämtmat från MAX, sen duschen för min del och packa alla Emils saker som han skulle ha med sig till mormor, för där spenderade han sn kväll/natt. Gick till mamma strax före sex och väntad epå henne för hon var och jobbade i stan. Hon kom hem halv sju och strax efter det for jag till Emma. Vi sminkade oss och drack cider och surrade en massa skit :) Ida kom också efter ett tag och joinade :)

Bror kom vid elva och hämtade upp oss och skjutsade oss till stan. Blev Allstar för min del där jag mötte upp tjejorna! :) Jättetrevlig kväll. Blev en tidig kväll, var hemma vid ett tror jag. Men lika skönt var det :)

Imorse vaknade vi vid halv elva. Underbart att sova länge för en gångs skull! ;) Mamma/mormor däremot fick en VÄLDIGT tidig morgon med Emil. Klockan fem behagade han att kliva upp! Usch vad han ska vakna tidigt numera, skitjobbigt :( Nåja.. Det är bara att kliva upp och se glad ut, typ.

Var och handlade lite innan jag gick och hämtade hem min skatt. Han var en glad pojke när jag kom! :) Stannade där ett litet tag och sen gick vi på en liten promenad. Emil somnade efter ett tag men självklart vaknade han när jag bar upp honom i lägenheten. Typiskt! Sen dess har han varit rätt arg och grinig, tänderna spökar för honom! :( Nu har ena framtanden spruckit igenom. Ont gör det säkert.

Ska försöka busa med Emil nu om han vill det.
Trevligt helg!

Det har vänt!

Vädret är hundra gånger bättre nu än tidigare imorse. Givetvis så blir det en promenad till storheden, vi kan ju inte sitta inne en sån här underbar dag :)

Emil blev övertrött så han var omöjlig att lägga i egen säng, han bara skrek och skrek. Jag blev less så jag humpade över han till Patrik som fick han att somna i våran säng. Själv så gick jag ut med Ebba på en snabb rastning, till Statoil och tillbaka. Handlade lite och sen hem igen.

Emil sover och vi slappar. Ska grädda pannkakor åt honom till lunch idag, då blir han glad :) Jag ska också ha pannkakor till lunch, så det så :) Blir att knata iväg då vi har ätit.

Nu ska jag njuta! ;)

Blir gråhårig!!

Hur f*n får man en Emil att sova på morgonen? Jag blir galen på dom här tidiga mornarna. Idag vaknade han 04:43 och totalvägrade att somna om! Skit kul, eller så inte.. Som tur var så var jag ganska pigg eftersom jag somnade tidigt igår, innan elva nån gång.

Nog tjatat om detta. Igår for jag och Emma på Core och det var bra, tror jag? Känner inte av nån träningsvärk (än så länge) eller nå i magen idag. Skitskumt. Däremot så tror jag att jag tränar helt fel. Eller jag måste göra det helt enkelt, annars borde jag känna nånting. Inte ens igår direkt efter träningen kändes det som att jag hade tränat. Konstigt.

Kvällen spenderades i soffan, riktigt skönt. Såg Criminal Minds, mitt favoritprogram ;)

Idag var planen att promenera till Storheden men som vädret är nu vet jag inte om jag är så sugen. Blåsigt och jävligt. Vi får se hur det ser ut lite senare. Annars kanske jag går dit iallafall med Ebba och Emil så får Patrik komma efter med bilen :) Det löööööser sig.

Får se om det blir fest ikväll eller inte. Jag vill, men ändå inte. Det spelar egentligen inten roll.
Goddag

Torsdag idag.

Blev en sväng på isen idag också. Var jag, Emil, Jenny, Emelie plus hundarna! :) Var inte lika bra väder idag som igår, men det var ändå väldigt skönt :) Nästa gång vi ska iväg borde vi ta med oss sittunderlag och korv så man kan grilla och mysa på. Det hade varit nå :)

Var hemma till ett och sen dess har jag inte gjort nånting alls faktiskt. Bara tagit det lugnt. Ikväll blir det atat träna. Core är det som står på schemat denna gång. Ska bli kul att prova på det också :) Emma skulle kanske med, vi får la se :)

Nu ska jag försöka underhålla en trött och grinig Emil. Han har inte sovit nånting idag. Förutom på morgonen då, men det räknas inte. Ska försöka slänga han i säng efter han fått i sig middag. Han kommer få en tidig middag idag eftersom han åt lunch rätt tidigt. Jag och Patrik ska göra pannkakor till middag, mums! :) Perfekt mat för det blir alltid över så då kan både jag och Emil äta det till lunch imorgon :)

Imorgon tänkte vi nog ta oss en promenad till storheden. Förhoppningsvis så är det bra väder! :) Kanske svänger in på Lindex och HM och kollar om det finns nå fint till Emil ;)

Ja just ja, underhålla barnet var det ju :P

Godmorgon! :)

Idag fick jag sovmorgon. Helt underbart skönt :) Klev upp klockan åtta var helt utvilad. Hade då fått sova närmare nio timmar! Härligt ;)

Emil sover nu, han somnade nyss. Patrik och Ebba ligger också i sängen och snarkar, bara jag om är vaken. Tänkte ta atg i disken nu och sen rasta av Ebba en snabbis så hon får göra sina behov. Förhoppningsvis vaknar Emil före elva (så han får i sig lite lunch) för vi hade planer på att fara till stan idag igen och promenera! :) Det var så trevligt igår så vi ville ha en favorit i repris! :)

Nu ska jag kila vidare :)

I love this day!

Det har varit en helt underbar dag idag! :)

Surrade med Jenny i telefonen och vi bestämde oss för att ta en promenad med hundarna och Emil såklart ;) Även Lotta och Selma föjde med, skitkul :) Blev att gå en runda på isen i stan och sen genom stan tillbaka. Kunde inte ha blivit bättre väder heller, solen lyste och det var varmt :) Trodde verkligen inte det kunde vara så vindstilla (Kändes som det iallafall, vi hade vinden i ryggen) på isen. Ebba var jätteduktig och jättesnäll med både Dolly och Selma. Mycket bus blev det ;) Men i koppel för Ebbas del.

Var hemma till två så då blev det de vanliga, mys och bus :) Emil hade mycket energi efter att ha suttit i vagnen i 2 timmar :) Klockan sex drog jag och tränade. Själv. Det ni ;) Blev Body Step Release. Vad det är för skillnad, med eller utan Release, har jag ingen aning om. Ja, förutom att det var två "tränare", lite andra steg och att det var sjuuuukt mycket folk där ;) Vi fick i princip trängas i lokalen, så packat var det. Men oj så svettig jag blev, underbart! :D Efter träningen så blev det nyttigaste middagen i stan, från MAX. Nåja, sånt som händer.. Blir ju inte ofta numera ;) Hehe. Har ju bara mig själv att skylla på om jag blir fetare :P Emil sov så sött när jag kom hem, gullungen!

Nu är jag trött. Jättetrött. Ska nog gå och lägga mig. Jag får till och med sovmorgon imorgon för Patrik ska upp med Emil, YES! ;)

Btw. Var planer på utgång på Fredag med alla tjejor. Men nu är det som så att jag kommer nog inte följa med så ni vet. Jag har helt enkelt inte råd :( Jag får ta och följa med en annan gång. Det lär ju inte vara sista gången alla är ut på galejj? ;)

Då har jag bara en sak kvar att säga: Godnatt

Ännu en solig dag

Solen är framme och vädret är på topp. Känns som att det här kommer bli en kanonbra dag :) Emil sover och jag har hunnit diska så nu är det rent och fint i köket :) Efter Emil ätit lunch har jag planer på en låååång promenad i solen. Sugen på att gå på nå nytt ställe. Får se vad man hittar på. Patrik kanske är på, vi får la se :)

Måste berätta att jag gjorde en jävligt dum grej igår. Fick för mig att klippa Emil. Vilket jag absolut INTE skulle ha gjort, haha! Klippte in mycket, runt öronen och i nacken eftersom han hade fått en hockeyfrilla. Kan ju säga att det INTE blev bra i nacken, alldelens för kort. Ser ut som han har page plus att det blev välfigt hackigt. haha! Nåja, det växer ut fort förhoppningsivs :P

Oooonsdag

Godmorgon Sverige.

Kärringhänget igårkväll blev hos Marie istället. Ursäkta felet i förra inlägget. Ursäkten godtas! Trevligt värre var det. Dom bjöd på kladdkaka, chokladbollar och morötter med dip. Och eftersom jag redan hade syndat under dagen (Jag vet, jäävligt dumt! Åt upp de godisar som var kvar från helg. Jag SKÄMS!) så syndade jag även nu på kvällen. MEN.. jag vräkte inte i mig som jag typ ALLTID gör då det gäller godsaker, tog en av varje :) Förutom morötterna då men dom är ju inte onyttiga. Om man inte tar dip till, men det gjorde jag inte heller till alla ;)

Nåväl.. Dagen idag började faktiskt bra. Emil slog upp ögonen fem över sex och jag kände mig då grymt utvilad och pigg! :) Riktigt skönt. Så sen dess har vi då inte gjort mycket, haha.

Ska ta mig min morgonrök nu och sen leka! ;) Kanske ringer Elina, hon är ju typ alltid vaken, hehe :P

Underbara sol

Blev en promenad runt i Kyrkbyn, superhärligt! :) Emil var jättenöjd av att sitta i vagnen i det fina vädret och kika på allt och inget :) Idag hade han endast på sig en fleecetröja och ingen overall, han skulle ha DÖTT av svett om han hade haft overallen. Så varm som han är utav sig! Jackan jag köpt åt Emil är fortfarande hos Anne, annars hade han haft den på sig :) Måste hämta den nån dag, nu är det på tiden :)

Var hemma till ett och sen dess har vi bara tagit det lugnt. Emils farmor har varit på besök en snabbis och busat med "Världens bästa barnbarn!" ;)

Emil är arg för tillfället, han har inte sovit nå sen imorse. Ska ge han gröt nu och sen slänga han i säng och hoppas han vill sova ett tag. Annars kommer det bli en HEMSK eftermiddag. Ikväll är det kärringhäng hos Malin, får se vem som kommer?! Blir ju åtminstone jag och Malin, haha ;D

Nuså, hejdå

Fan ååh

Kan inte bestämma mig vad jag ska göra idag! Verkar bli kanonväder idag så jag VILL och MÅSTE ta en härlig promenad med Ebba :) Patrik hänger säkert på. Med andra ord så har han inget val, jag TVINGAR HAN! Haah :D Blir ju ingen träning idag heller så då skadar det inte med en promenad istället. Plus att hunden blir superlycklig! :)

Kanske vi går runt Kyrkbyn och strosar?

Utvilad?

Njaaa.. Inte direkt. Känner mig megatrött faktiskt. Men jag får sova ikväll ;)

Emil vaknade halv sex. Förstår inte varför han ska vakna så satans tidigt?!! Kan han inte sova till typ sju? Det hade varit underbart för mig :)

Idag vette tusan vad som händer. Emma ville att jag och Emil skulle komma förbi hos henne. Det måste vi ju nästan göra när hon TJATAR så fint, haha! ;) Hade även velat ta mig en långpromenad med Ebba men då hinner jag inte till Emma. Hur fan ska man hinna med allt? Hunden får minsann vara utan en längre prommis idag, hon dör inte. Jag måste ju också kunna leva nån gång.

Emil gör hyss! Måste kila..

Bra start på veckan!

Nuså. Nu har jag tid att blogga en sväng och sen sovdax, supertrött är jag.

Som jag skrev tidigare var Emil grinig imorse vilket betyder att han är trött. Han somnade nog 5 minuter efter inlägget jag skrev då. Sköönt ;) Själv passade jag på att diska bort all skit och så satte jag mig vid datorn och gjorde en beställning till Emil ;)

Han fick:
-Foppa-tofflor till sommaren i Lime ;)
-Skitsnygg Levis t-shirt
-Plysch dress i svart med nå roligt tryck på bröstet
-2 par tunna tumvantar. (Alldelens för varmt med vintervantarna nu när det är så skönt ute)
-Napp hållare som man fäster på tex jackan. Jätteläcker i svart med vita Jolly-döskallar på! ;)

Elva slog Emil upp sina fina små ögon och då blev det lunch för han. Själv satt jag och funderade på vad fan vi skulle hitta på. Jag ville ju inte sitta hemma hela dagen då det vart sånt bra väder. Med lite funderingar och efter ett telefonsamtal så slängde vi (Jag, Emil och Ebba) in oss i bilen och for till Rutvik :) Det blev en härlig promenad med Marie, Vincent, Linda och såklart Lycka! :) Så himla skönt att se att Ebba fungerar så sjukt bra med Lycka! Riktigt jäkla kul :) Vågar inte släppa henne ute för det är oftast då det blir bråk. Det blir för mycket för Ebba, för mycket energi, så då brister det. Men inne busade dom på, på deras egna lilla sätt. Finhundarna!! ;) Efter promenaden gick vi in och surrade ett tag och barnen fick lite mellis.

Var hemma strax efter tre och då blev det lek och hyss för Emils del ;) Själv så slappade jag :) Blev en enkel middag idag, korv och makaroner. Men det är gott det också! :) Åt tidigare än vi brukar (klockan fem) eftersom jag skulle och träna sen. Vill inte vara nyäten då jag tränar, då blir det jobbigt..

Träningen då? Jag och Emma for ju som sagt på afro dans. Det var fan kul alltså! :) Roliga rörelser och svettig blev man. Konditionsträning var det. Det kommer vi åka på flera gånger, LÄTT ;) Det var koreograferat (??) så det var superkul att sätta ihop alla rörelser sen. Hängde med bra tycker jag! :)

Var hemma vid halv nio och sen dess har jag duschat, plockat undan alla leksaker (Min karl vet inte vad plocka undan är för nå!! ;) och ätit nån knäckebrödsmacka. Nu tänkte jag borsta tänderna och sen slänga mig i säng. Blir en tidig morgon med Emil imorgon så bäst att vara utvilad :)

Skååål

Nu ska vi dansa!

Jajjemen. Klockan nitton noll noll så är det träning som står på schemat. Och inte vilken träning som helst.. Afro dans! Haha :) Jag och Emma ska testa på det och se hur det är. Som jag skrivit så många gånger innan.. jag ska testa på allt, så jag vet vad jag gillar :)

Varit en bra dag idag men har inte tid att uppdatera nå mer just nu. Ska försöka underhålla Emil tills Patrik och Ebba kommer in och sen byta om för att fara och hämta upp Emma och sen vidare till Porsön! :)

Hörs och ses.

Underbart!

Sovmorgon idag. Fast denna gång blev det lite längre för idag gick Patrik upp med Emil. Jätteskönt var det :) Klev upp strax före åtta för Emil hade bajsat och Patirk hade panik! HAHA :) För dom som inte vet så har Patrik typ FOBI för bajs, han spyr så fort han ser bajs.. typ. Nåja, var väldigt pigg och utvilad så jag steg upp och gjorde frukost till mig och Emil.

Idag är första dagen som arbetslös för Patrik. Känns tungt! Men det löser sig, det gör det alltid på något konstigt sätt. Vette tusan vad vi ska hitta på idag? Kanske åka och hälsa på någon? Ingen aning faktiskt..

Nu ska jag ta en trött Emil, han borde sova snart.

Sliskig dag!

Så var det Söndag kväll, slutet av veckan. Dagen har spenderats hemma och jag har då minsann städat och tvättat så det står härliga till. (Nja, så härligt har det inte varit) Har damtorkat, bytt sängkläder i bägge sängarna, diskat, (förutom efter middagen, det tar jag imorgon) damsugit och skurat! Så nu är det rent och fint. Iallafall tills imorgon, haha ;) Och den där jävla tvätten, fiii fan vad det var mycket tvätt. Tog mellan 12-17 att tvätta (och såklart torka) upp allt. Men nu är det gjort. Får vika in allt i skåpen imorgon för det orkar jag då verkligen inte nu ikväll.

Annars så har vi inte gjort alltför mycket. Var på Maxi och handlade en sväng och sen for vi till Sunderbyn och tog en promenad runt där. Så less på att gå här, blir ju samma svängar hela tiden. Kul med lite miljöombyte. Inte bara för våran del utan även för Ebbas! :) Till middag blev det fläskfilé, klyftpotatis och sås. Gött :)

Emil har varit snäll mest hela dagen! Lite grinig nu på kvällskvisten men det är man van vid. Då börjar han bli trött min lille gris ;) Han har fått bada idag, så han ren och fin nu :) Tycker själv om att gå och lägga mig nyduschad i en renbäddad säng så varför ska inte Emil få det lika mysigt, hehe ;)

Idag är det min godisdag. Så vi köpte en 2liters cola, ostbågar och plock godis. Kan ju inte säga annat än jag känner mig fetare än fetast! Usch vad äckligt, haha! Hade kunnat skippa allt slisk förutom colan såklart ;) Den var supergod, speciellt då jag inte druckit cola sen förra Söndagen. Men nu får jag vänta en vecka till. Inte för att det gör mig nå. Haft jättedåligt samvete idag då jag ätit godis och dylikt och det är då inte likt mig. Inte när det blir så sällan. Men men.. Nya friska tag imorgon för då är det en ny vecka med en massa träning! (om jag så måste åka själv) Ska försöka ta mig iväg 3 kvällar i veckan, det ska jag väl klara av?!

Nä, nu ska jag se klart på The Unit.

Sovmorgon!

Javisst. Idag vaknade Emil klockan sex istället för fem, jag fick sovmorgon ;) Skönt. Han får gärna sova ännu längre, helst till sju men sån tur kommer jag nog aldrig ha? Förutom då Emil är tonåring då :P Men dit är det ju ett tag kvar.

Som det ser ut just nu så syns ingen sol till :( Hoppas den tittar fram under dagen för jag är sugen på en solig dag ;) Isåfall så blir det enpromenad (Det kommer det ju automatiskt bli, men inte lika rolig) i det fiiina vädret :) Det är iallafall inte kallt så det är ju bra.

Nu ska jag sätta mig och kika lite kläder åt Emil så får vi se vad det blir för nå kul :)

Dagen idag.

Så var denna Lördag slut. Tänk, den här tiden sov jag igår. Konstigt! Haha ;)

Nåväl.. Emil vaknade strax efter jag hade skrivit förra inlägget så då fick han lunch i magen och sen gick vi ut. Men det blev vagnen istället för pulkan. Även Tomas följde med på en promenad. Riktigt skönt väder var det så det blev en längre sträcka och Ebba var lös i princip hela tiden. Snacka om lycklig hund! ;)

Kom oss in där vid två och då åt jag och Emil lite mellanmål. Myste och lekte till middagsdags för han och sen ville han sova en halvtimma igen. Skönt med egentid :) När Emil hade vaknat så gick vi allihopa till mamma och pappa på middag. Pappa gjorde friterad kyckling, alltid lika gott :) Till efterrätt blev det glass, mm ;)

Var hemma till sju så jag slängde Emil i säng på en gång och sen dess har jag enbart slappat. Såg nyss klart på melodifestivalen och vad ska man säga? Knaaaas! Haha. Nåja, det blir säkert bra i slutändan, brukar ju oftast vara de mest konstigaste låtarna som vinner hela skiten :P

Emil har nu inom loppet på 10 minuter hunnit vakna och skrika 3 gånger. Tror tänderna spökar.. Nu är det inte länge kvar tills dom kommit fram. Lillgubben min! :( Hoppas att både han och jag får sova nånting inatt.

Satt och kikade på nätet och hittade foppa-tofflor (Neeej, inte äkta) i Emils storlek ;) Ska köpa två par åt honom, förhoppningsvis så går han ju i sommar. Han kommer bli skitsöt! :) Ska nog även passa på att handla nå kläder åt han, det är ju som kul :) Fraktfritt var det nu också, perfekt tajming!

Nu blev det mycket. Ska ta ut hunden (om inte Patrik känner för det? Haha) och sen gå och lägga mig och hoppas på att få lite sömn. Hörde rykten om att det skulle vara bra väder imorgon så förhoppningsvis blir det nån härlig promenad! Och en massa tvättande, det kan jag lova er. Har inte tvättat nu på 2-3 veckor så det är nå jävulskt mycket tvätt. Usch!

Nånå.. Godnatt!

L-l-l-löööödag

Hej igen.
Emil somnade om imorse strax före halv tio och han sover än! Väntar på att han ska vakna så ska han få lite lunch och sen ska vi ut med pulkan :) Blir säkert en promenad ut på isen, det kommer både Emil och Ebba tycka om! :)

Bjuder på nån bild..


Världens goaste Emil myser med världens goaste Ebba!


Såhääär mycket smörgås ska in i munnen då vi äter frukost ;)


Och såhäääär kul har vi när vi äter frukost! :)


Emil sover så sött. Nytagen bild ;)

Helgen är här

Gårdagen gick i lugnets tecken. Hade grymt tråkigt på dagen så jag, Emil och Ebba tog en promenad till Rimi och sen gick vi vidare till gränderna och tog en rök med Emma :) Foxy och Ebba busade litegrann, det gick bra! Däremot så var dom i koppel men det gick ju det också :) Blev att vara ute i närmare 2 timmar (mellan 1-3), skitskönt :) Först surrade vi med Emma, sen när vi skulle gå träffade vi Ida och Akela så då surrade vi med dom ett tag. Ebba och Akela lät som två stora arga åskmoln mot varandra. Knäpphundar! På vägen hem så träffade vi även Fanny vid Wika möbler så då stannade vi och surrade med henne ett litet tag :) Varför jag egentligen gick ut var för att jag skulle få Emil att somna. Tror ni han gjorde det? Neeej. Eller jo, han somnade strax före vi kom hem och hemma sov han kanske 10 - 15 minuter så ingen lång vila.

Vid fem gick vi till mamma och pappa och käka middag. Sen hem och slappade. Snacka om att jag var trött igår. Gissa när jag gick och la mig?!! HALV TIO. Det har aldrig någonsin hänt, ganska häftigt :)

Emil behagade att vakna klockan fem idag igen! Fan åh, han har fått in nån jääävligt dum vana. Nåja, tvingade han ligga kvar i sängen med mig till klockan blev sex ;) Sen dess har vi inte gjort mycket. Lekt och sånt. Nu ska vi ta och äta frukost och sen hoppas jag Emil vill sova ett litet tag till :) Vi får la se..

Undra vad den här dagen har att bjuda på?

Emil, liten och stor!

Började tänka tillbaka på när Emil var nykläckt. Känns som att det var igår men så är det ju inte. Han är ju redan lite mer än 10 månader. Fan vad tiden går fort. Och hur dom hinner utvecklas på bara 10 månader. Helt sjukt!

Då och nu :


En liten Emil, endast 2 dagar gammal och med MÖRKT hår ;)


En stor Emil på 10 månader som leker själv! Hunnit bli rätt ljushårig :)

Usch så fort tiden har gått. Måste snart börja producera en till, haha! ;) Nä, inte riktigt ännu, men det kommer sen :)

Alla sover.

Förutom jag. Ebba sover, som vanligt ;) Emil blev jättetrött igen, men vägrade somna i egen säng! Typiskt då det gått så bra de senaste dagarna. Nåväl, han fick somna i våran säng (gör inte mig så mkt att han sover i våran säng på dagarna) och han slocknade på tre röda! Själv så ville jag inte somna om så jag passar på att få lite egen tid :) Men bara därför kommer han vakna vilken sekund som helst. Haha.

Patrik lyckades försova sig imorse. Första gången faktiskt! Emil lät halv sex och då låg Patrik kvar i sängen. Väckte han och frågade om inte han skulle ha varit på jobbet för en halvtimma sen. Snacka om att det blev liv i karl fort! Haha :) Nåja, han kom inte sådär supermycket försent. Tur det :) Får se om det blir hans sista jobbdag idag? Hoppas han får fortsätta men man vet aldrig.

Ska slänga mig i soffan medans lilleman sover!


Goooodmorgon godmorgon!

Klockan är strax sju och vi har varit uppe ett litet tag. Emil vaknade halv sex trodde jag, men han skrek bara till. Klockan sex vaknade han så då var det bara att palla sig upp för blöjbyte och göra välling. Nu är vi uppe och nöter lite dator.. jag nöter och Emil spelar gitarr. Det låter sååååå fint! ;)

Dagen blir lugn som alltid annars. Blir en promenad med Ebbs på dagen men inte så mycket mer än så. Funderar på att gå till gränderna och tillbaka. Gå förbi Anne och hämta Emils jacka?! Om hon nu ska vara hemma med andra ord? :)Så får Ebba en längre sträcka än runt huset, hah! ;P

Nu orkar jag inte skriva nå mer. Ska googla på aktiviteter till Ebba, hjärngympa! Hon måste stimuleras mer, hon har ju blivit helt kokko nu.

Hejsålänge!

Joföresten! Träningsvärken sitter i ännu så det blir ingen träning ikväll :( Idag har jag även grymt jävla ont i armarna, hel skumt! Borde inte den träningsvärken kommit igår? Hm..

Trött i mössan

Är på tok för trött för att sitta här egentligen. Men vad gör man inte för.. Eh ja, vem?! Haha. Bloggberoende kanske det kallas?

Blev att äta hos mamma med henne och bror. Fläsk kotletter, potatis, sås och sallad. Mumsigt var det :) Emil fick nöja sig med banan och päron för han hade ju faktiskt ätit middag tidigare! ;) Men han var lika glad för det, han älskar frukt :) Ebba fick också i sig en massa frukt eftersom hälften av allt Emil försökte sätta i munnen ramlade på golvet, haha! Ebbis var nöjd! ;)

Kom oss hem strax efter sex så då fick Emil bada och sen det vanliga, pyjamas, välling och sova! Han slocknade på en gång, han var megatrött. Sov endast en timma ungefär på dagen, så inte så mycket med andra ord. Själv så blev det de vanliga, plocka undan och diska! Så nu är det rent och fint tills imorgonbitti, haha.

Träningsvärken sitter kvar. Har på känn att det inte blir Core för mig imorgon. Tyvärr! :( Men det är väl lika att börja lugnt, eller? Nästa gång blir isåfall på Måndag men då vet jag inte vad det blir. Det visar sig! :) I samband med att jag börjat träna blir det automatiskt som så att jag inte ska äta godis och dricka läsk. Och ärligt talat har jag faktiskt inte tänkt tanken på att köpa nå heller! :) Känns bra. Ska ta mig en dag i veckan då jag får äta och dricka hur mycket slisk jag vill. Det måste man unna sig annars är det ju inge kul. Hoppas jag håller det jag skriver bara! ;) Men än så länge ser det ljust ut..

Nu rasta Ebbson och sen sova!
Godnatt

Sol idag!! :)

Så var dagen snart slut. Känns då så iallafall.

Dagen har bara spenderats hemma än så länge, med undantag för en promenad. Blev så jäkla fint väder med sol och allt mitt på dagen så jag, Emil och Ebba tog oss en promenad runt Storheden och tillbaka. Var ute en timma ungefär. Superskönt var det! :) Ebba var lycklig som mestadels fick springa lös, hon har en sån energi. Hon fick säkert 250 tokryck och bara kutade rakt ut i snön och for runt som en durasellkanin, haha! :) Go hunden! :) Hade selen på nu också och hon gick jättebra! Trodde inte jag skulle orka gå så långt med tanke på träningsvärken, men jag trotsade den och knatade på!

Väl tillbaka så han vi bara komma in och klä av oss ytterkläderna och Emil fick lite mellanmål så kom Emils farmor på besök. Trevligt! Hon for för en liten stund sen..

Snart ska Emil få en tidig middag, blev en tidig lunch för hans del och bara ett litet mellanmål. Men inte blir han ledsen för det inte! :) Sen lite senare går vi nog till mamma så jag får mat i magen! :)

Sådärja. Hade inte alltför mycket att berätta. Vi har ju inte gjort något inressant.
Imorgon tänkte jag fara och träna Core på kvällen om jag nu inte har en jäkla träningsvärk, vilket jag tror jag kommer ha. Men jag hoppas den är borta! ;)

Hej så länge.

Ps, Pannkakan gick hem hos Emil! :) Men han ville absolut inte ha nå sylt till, och knappt nå grädde. Bara pannkaka! Sötungen min ;)

Kanske inte skulle ha sagt sådär..

Skrev tidigare att jag knappt hade nån träningsvärk. Jotjena, nu är den här! Haha :) Precis som Jonna sa är det skitjobbigt att sätta sig på toaletten, det värker i benen då. Samma sak när jag går! Nåja, det går väl över så småningom ;)

Idag vette tusan vad som sker. En promenad med Ebba står iallafall på schemat. Nu kan jag gå en längre bit utan att vilja döda hunden eftersom selen jag tog av Suzie fungerade kanonbra! Hon drog fan ingenting, ett mirakel ;) Däremot får vi se om jaaag pallar gå en längre sträcka, det återstår att se, haha! Marie, sugen på en promenad? :P

Idag ska Emil få pannkaka till lunch med lite grädde och sylt :) Tror han kommer gilla det, han har smakat hos mormor tidigare och då tyckte han om det ;) Sparade pannkakssmeten så bara att grädda nya åt honom! Känner mig som världens duktigaste mamma just nu, hahahah. Det är bra för att vara jag! :) Själv så orkar jag nog inte göra nån middag. Går nog till mamma och äter, är lite lat ;)

Nu ska jag kila vidare!

Inte så farligt..

Det känns att jag tränade igår, det gör det. Men inte så farligt som jag trodde det skulle vara. Bara bra! ;) Nånstans som jag har skitont är i nacken, efter stången. Jag kan ju inte se mig själv i nacken men det känns som att jag är knallröd och jätteuppsvullen!!! :( Hoppas det går över snabbt för det är inge roligt :(

Gick och la mig tidigt igår, redan tjugo över tio! :) Skrev en lapp åt Patrik som jag klistrade på ytterdörren: Gå ut med Ebba och ta med soporna är du snäll, jag har gått och lagt mig. Godnatt! :) Jag sov inte när han kom hem, men nästan. Jag var på väg in i John Blunds värld, men så vaknade jag när han öppnade dörren. Typiskt! ;)

Emil behagade att vakna strax efter halv sex! Nåja, han sov längre än igår iallafall, haha. Jag var inte så pigg på att kliva upp men vad gör man inte för dessa små liv?! (Man måste ju;) Nu sitter Emil nedanför mig och leker med nån kabel, ska dra med han till vardagsrummet så vi kan busa lite. Eller, han busar och jag sitter på golvet och nästan sover! ;)

Vi hörs.

Vilken jävla bra dag!

Kanonbra dag har det varit idag!

Surrade med Emelie i telefonen ett tag och vi beslutade oss för att ta en promenad här i Gammelstad. Efter Emil ätit lunch så packade jag in oss, inklusive Ebba, i bilen och for till Björx och hämtade Emelie. Brummade tillbaka till gammelstad och tog oss en promenad ut på isen. Skönt väder var det också! :) Blev inte ut sådär jättelänge, gick tillbaka hit sen. Så vi satt och surrade och Emil klättrade på Emelie. Han tyckte om henne jättemycket! :) Klockan två for hon hem..

Just efter Emelie åkt hem så lyckades jga få Emil till att sova, vilket han inte hade gjort på hela dagen. Så halv tre var det tyst så jag passade på att diska bort allt, hade hur mycket som helst! Strax efter tre var jag klar och självklart vaknade Emil då. Typiskt ;) Nåväl, han fick sitta vid spisen i sin matstol och leka med en matslev medans jag gjorde pannkaks smet. (Fatta duktig jag var, har aldrig någonsin gjort pannkakor tidigare. Iofs har jag väl aldrig ens lagat mat?!) Så fort smeten var klar och jag hade slängt in den i kylskåpet så gav jag Emil mat samtidigt som jag själv slängde i mig fil och flingor. Packade allt som skulle packas och knallade sen till mamma där Emil och Ebba har fått spendera sin tid medans jag var och tränade :)

Shit vilken träning det blev idag alltså. Body pump tar verkligen på krafterna! Ett riktigt jävla fyspass, det kan jag fan lova er! Var som ett spaghetti då jag gick därifrån, haha! Både armar och ben skakade som små asplöv, yeeey! Me like it, känns ju verkligen att man har tränat! :) Nåja, då träning var över for jag till mamma och duschade, sen fick Emil äta välling och sen gick vi hem. Han slocknade på en gång, han var skittrött! Jag plockade undan här hemma och sen stekte jag mig min pannkaksmiddag :) Och dom blev fan bra, peppar peppar! Riktigt stolt över mig själv, haha ;)

Sen dess har jag bara suttit i soffan och slappat, superskönt! Ska gå tillbaka dit nu, hör att Arga snickaren har börjat igen!

Gokväll

Lite mer sömn blev det.

Yes. Lyckades få Emil till att somna om vid 6 - halv 7 tiden och så sov vi till halv 8 ungefär, riktigt skönt var det :) Nu har vi då ätit frukost (för en timma sen) och Emil lever rövare som vanligt. Kul att nån är på sådär superbra humör ;)

Känner av lite träningsvärk i magen idag, men vette tusan om det är pga träningen eller allt skrattandes, haha! Nåja, nåt utav det har gett lite resultat ;) Hoppas på Body pump idag. Nå Jonna, hur blir det?!!! ;D Är riktigt jävla taggad till att träna nu, hoppas bara det håller i sig. Så det inte blir som typ alltid, man är jätte taggad till en början och sen planar det ut.. Vi får hoppas på det bästa! :)

Beach 2009, here we come! :P

Jävla unge!

Får man säga så?! Jag gör det iallafall. Emil behagade att slå upp ögonen 04:45 och sen dess är vi vakna. Skitkul, eller så inte. Förstår inte vad det är för fel på mitt barn, varför vill han inte sova?!! Jag vet att det inte är något fel på mitt barn, barn är såhär, men just nu känns det så. Förhoppningsvis vill han gå och lägga sig tidigt igen, men det är nog bara önsketänkande från min sida. Det är ju JAG som vill sova ;) Vi får la se..

Ska väl försöka sysselsätta mig med nå, men vad? Säkert ingenting, sitta och sova på golvet som vanligt. Haha :)

Pilates och kladdkaka med grädde!

Då var det kväll och snart dax att sova, väntar på att Patrik ska komma hem och sen går jag och lägger mig. Blivit en vana att vänta på han. Inte för att han går och lägger sig samtidigt som mig, men då vet jag att han är hemma! :)

Träningen gick väl sådär, haha! Pilates verkar vara grymt bra träning för magen, (vilket jag tydligen behöver så jag får bort min gravidmage!) men tror inte den gav mig så mycket. Kunde fan inte göra det man skulle.. För det första så är jag så satans oböjbar och ovig så det finns inte.. och för det andra så låg jag mest på mattan och skrattade, hahaha :) Nåja, kanske fick mig några magmuskler av allt skrattande ;) Men tror att jag kommer fara på Pilates nån fler gång och verkligen försöka, för det är säkert en grymt bra träning om man gör det på rätt sätt :) Förhoppningsvis så far vi på Body pump imorgon, det vill jag verkligen prova på! :)

När jag kom hem (typ kvart över sju) så sussade Emil sött. Han hade slocknat redan tjugo i sju. Han var tydligen supertrött så mamma. Som tur var så hade han varit supersnäll och glad också :) Mamma gick hem på en gång och jag käkade middag. Kring åtta så ramlade allt folk in :) Vi blev några stycken.. Det var jag, Marie, Thess, Malin, Helena (tyvärr inte så länge) och Elin. Supertrevligt var det :) Dom hade med sig en jäääkla massa godsaker, och som den gottegris jag är så kände jag mig väldigt stolt då jag endast drack ett halvt glas sockerdricka och åt en (och bara EN ;) bit kladdkaka med grädde. Jag stog emot chipsen och chokladen, det ni :) Efter Desperata for alla hem och nu sitter jag här.

Ska faktiskt gå och borsta tänderna så jag är redo att inta sängläge, kommer bli underbart.
Sov gott

Gravid igen?!

Neeeej, absolut inte. Haha!

Nu är det då verkligen hårdträning som gäller för min del.. Igår då lulebogubbarna var här så surrade jag lite med ena karl och han sa: Du ska ha en till liten va?! Tror ni jag fick panik??!!!  Har det verkligen gått så långt i min viktökning att jag ser gravid ut igen!  Kan inte säga annat än att det kommer bli mer träning och absolut mycket mycket MYCKET mindre slisk. Jag vill då fan inte se gravid ut, inte om jag inte är det! Usch och bläää..

Nåja. Sitter för tillfället och väntar på att få åka och träna. Emil lever rövare och har varit riktigt jävla arg mellan 2 och 4. Fråga mig inte varför, har ingen aning faktiskt. Tror han vaknade på fel sida. Men nu är han glad och busig igen :) Mitt charmtroll ;) Ska strax dra på mig träningskläderna och äta lite fil innan mamma kommer för då måste jag ut med Ebba så hon får kissa lite och sen brumma till Porsön för att möta upp Jonna.

Ikväll kan jag inte komma på vårat kärringhäng eftersom Patrik jobbar kväll. Men som det ser ut nu så kommer alla hit istället. Det hade varit skitkul :) Så vi får se hur det blir..

Nä, fixa lite nu.

Tisdag

Goddag.

Dagen har än så länge spenderats hemma, iofs så kommer den fortsätta med det också. Emil vaknade redan klockan tio så han sov bara en halvtimma, men jag han iallafall diska undan all jävla disk. Men nu ser det ut som fan igen för vi har precis ätit lunch, men det diskar jag undan innan vi far och tränar.

Det blir träning ikväll, jippi :) Mamma skulle komma och vara med Emil så jag får fara iväg, kanoners! :) Spännande att se vad vi tycker om pilates? :) Säkert bra träning, alla kändisar tränar ju sånt, haha ;)

Blir en promenad nu på dagen med Ebba också. Funderar på att gå runt Kyrkbyn, eller kanske bara via industriområdet? Vi får se, det var lite blåsigt ute idag. Ska iallafall gå och möta upp Anki så vi får Ebbas koppel och sen promenerar vi hit. Suzie visade igårkväll hur selen ska sitta och den passade perfekt! :) Så nu ska vi köra på den så får vi se om hon är lika hemsk ;) Men idag blir det vanligt halsband för vi har ju inte kopplet ännu.

Ska kila vidare och kolla vad mini monstret gör, låter som han håller på att riva hela sitt rum :P
Hej så länge.

Sovit gott?

Jaa... Faktiskt så har jag gjort det :) Slocknade tidigt också där kring elva. Jätteskönt :) Emil vaknade första gången vid halv fem, så lyfte över han till våran säng som så fint blivit till en vana. Nackdelen är ju att numer då jag lyfter över honom så är det bara för att mysa för han vill inte somna om! (han har slutat vakna fem hela tiden, för så tidigt kliver jag då inte upp) Tror ni han ville somna om imorse? Neeeej. Istället provade jag lägga tillbaka han i sin egen säng och hipps vipss så vaknade jag närmare halv sju :) Underbart. Då vet jag att det fungerar :)

Idag blir det mest mys hemma. Måste städa toaletten, nu är det typ panik!! :/ Också ska jag ta tag i disken (gjorde aldrig det igår, Suzie kom på besök :) Anki skulle komma förbi med Ebbas koppel också, tack och lov. Går inte att ta henne på nån längre sväng med hennes fina kabel, haha.

Ikväll blir det förhoppningsvis träning, pilates! Allt hänger på min kära mor om hon kan komma hit och vara/lägga Emil. Vi får hoppas på det. Har faktiskt inte ens frågat ännu, men det löser sig ;)

Nu en morgonrök och bus med trollet ;)

Godafton!

Nu sover barnet gott i sin säng. Klart man sover gott om man är nybadad, nyäten och trött, ellerhur? ;)

Blev middag med pappa och bror, Spaghetti och köttfärssås! :) Det var gott. Emil fick smaka lite, spaghettin gick ner men inte köttfärssåsen, den dissade han totalt! Haha :) Han fick nöja sig med sina majskrokar! :)

Själv så har jag inte hunnit göra särskilt mycket sen Emil somnade. Har plockat undan alla leksaker som vanligt och ställt tillbaka micron där den ska vara och massa annat småtjaffs. Micron har vi haft ståendes på vardagsrumsgolvet eftersom dom skulle byta den bänkskivan också. Det blev fint, mycket finare än innan. Tur det :) Nu är det bara att tapetsera köket och fixa skåpsluckorna och sen är köket klart. Men vi väntar ett litet tag till, Emil fyller 1 år om två månader så tills dess ska det vara klart. Förhoppningsvis! Först och främst ska ju hallen och Emils rum bli klara. Men när? Haha. Det kommer, ingen brådska! ;)

Idag har jag varit nyttig. Eller ja.. nyttigare än vad jag brukar vara! :) Till frukost blev det 3 mackor med ost och såklart oboy till. Haha, inte alls särskilt nyttigt ;) Sen till lunch åt jag en tallrik med jordgubbsfil och flingor, gott :) Och när jag kom till pappa så åt jag ju middagen och en banan! Kanske inte världens nyttigaste mat, men det skiter jag i, bara jag inte dricker cola och äter choklad hela tiden. Däremot kanske det blir kärringhäng imorgon och då brukar det finnas gosaker :/ Jag som har så svårt att motstå. Men det löser sig ;)

På tal om imorgon så blir det mest troligt att träna på kvällen, mellan sex och sju. Jag och Jonna (Maria, ska du med?) tänkte testa på Pilates. Spännande! :)

Nä ni gott folk. Ska väl ta tag i den satans disken som står och luktar på diskbänken. Har supermycket disk nu, blä!
Vi ses

Det gick inte!

Igårkväll var vi ju som sagt i Antnäs vilket jag skrev tidigare.. Var ut med Ebba, åt middag, surrade och sen for vi hem. Väl hemma då vi släpper ut Ebba från bagaget så inser vi att vi (Patrik med andra ord) glömt Ebbas koppel. Åååh, inte fan orkade vi börja åka tillbaka då. Nåväl.. Hon fick vara lös sista svängen igår för då går vi bara runt huset. Det gick bra.

Idag då Patrik tog ut Ebbs på morgonen så gjorde han ett eget koppel, bestående av en kabel. Jättebra! :/
Jag som var så sugen på en långpromenad idag, tror ni det gick? Oooh nej. Trodde handen min skulle gå i tusen bitar så fort hon slet i kopplet. (Eller rättare sagt KABELN) Ingen bra idé det där. Nåväl, dom skulle komma med kopplet imorgon så Ebba får vila idag. Eller ha tråkigt kanske jag ska säga? ;)

På tal om Ebba så vet ju alla att hon är pain in the ass, hon sliter som fan i kopplet. Mn idag så har jag hämtat nån slags sele utav Suzie som jag ska prova på Ebba. Hon tyckte den funkade skitbra så förhoppningsvis så passar den på Ebba. Har försökt att sätta fast den för ett tag sen men jag fattar inte hur den ska vara, haha. Suzie du får visa ikväll om du kommer förbi, visst?! :)

Nu ska jag ta en ond Emil.

Duktig Lisa.

Jag hade rätt. Emil vaknade direkt lulebosnubbarna klev innanför dörren. Antagligen så var det för att Ebba skällde då det plingade på dörren. Typiskt! Men har gått bra iallafall, han har varit snäll :) Däremot så sover han nu. Han somnade i Patriks knä, han såg ut som en liten hösäck så som han satt, haha. Våran gullunge ;)

Blir nog fint i köket då dom är klara. Trodde bara dom skulle byta ena bänk skivan, men dom byter bägge två. Nice! ;) Däremot vette tusan då dom är klara, han måste bygga om lite kring ena skåpet, bänk skivan satt så hårt fastlimmad att dom slet sönder skåpet, haha. Nåja, bara det blir gjort är jag nöjd :)

Får se hur länge Emil sover. Blir en promenad med mina små barn sen :) Fast denna gång får Emil åka i vagnen eftersom jag tänkte gå en längre sträcka, orkar verkligen inte dra pulkan sådär superlångt igen.Skit tungt ju!

På tal om nå helt annat så kände jag mig som världens duktigaste människa igår. Som jag skrev tidigare så köpte jag en massa gotta igår.. (blev en stooor chokladbit och en 2liters cola) Men då kvällen närmade sig sitt slut och jag ville gå och sova så hade jag kvar choklad och massa cola. Vet ni vad jag gjorde då?! Jag slängde chokladen och hällde ut colan. Bra va?! :) Jag känner mig själv väldigt bra så skulle det finnas kvar idag så hade jag ätit upp det, jag kan verkligen inte spara! Så jag kände mig väldans duktig. Ska ju som sagt sluta äta sånt där slisk på vardagar, så vi får se hur det går. Försöka kan man ju alltid ;)

Nu ska jag se tv, hejdå.

Ny vecka, nya tag!

Gårdaagen gick i lugnets tecken. Jag var duktig och damtorkade, diskade och damsög. Vid två tiden for till Antnäs och där tog vi oss en promenad. Även Anki följde med och hundarna såklart :) Emi, fick åka pulka, han var lycklig! ;) När vi kom tillbaka så fick Emil middag och strax efter det åt vi också. Riktigt gott var det.. och glass till efterrätt :) Emill hade endast sovit mellan halv tio - elva på förmiddagen så han var trött. For hem vid fem och han slocknade direkt bilen.

Väl hemma så vaknade han (jag väckte han med andra ord, haha) så vi lekte och busade tills det var sovdags. När Emil hade somnat så for jag på Maxi och handlade massa gotta, sen hem och tog en dusch och sen mys i soffan. Gick och la mig klockan elva, skönt.

Imorse var det en riktigt jävla arg Patrik kan jag lova. Han hade lovat att gå upp med Emil och Emil den busen slog upp ögonen halv sex. Alltid lika kul, hah! ;P Själv gick jag upp klockan åtta, svin skönt :) Patrik gick och la sig igen, inte så otippat, haha.

Emil sover nu igen. Vi har ätit frukost och busat lite och sen slocknade han.
Lulebo ringde nyss och ska komma och byta en bänkskiva i köket. Typiskt att dom ska komma nu precis då Emil har somnat. Han kommer säkert vakna när dom kommer in, åååh.

Nåväl.. Dagen kommer väl att spenderas hemma, finns inte så mycket man kan göra tyvärr. Vi får se vad som händer!

Seg till tusen

Sådärja. Då har jag lagt Emil. Han bökar runt i sängen sin och gnäller, men han ska sova. Han är skittrött! Tränar varje dag nu att han ska sova i egen säng (brukar, eller brukade, aldrig göra det dagtid förut) och det har faktiskt gått bra tycker jag! Han har sovit i sin egen säng en gång per dag nu i 3 dagar. Framsteg! :)

Själv funderar jag på om jag kanske ska ta och damtorka lägenheten medans och även diska om jag hinner det. Det behövs! Sen blir det en damsugning nån gång under dagen också för nu ser det ut som fan här! :/

Igår kväll då jag for hem från Jenny så "pratade" jag med Jonna i telefonen. Eller rättare sagt, jag lyssnade på musik. Jonna och Jonas var och såg Metallica konserten i Stockholm så jag fick live-musik hela vägen hem! HAHA ;) Inte dåligt inte.

Nu ska jag kolla om lilleman har somnat, sen sätta igång med nånting vettigt.
På återseende!

Söndag = Slödag. Eller?

Söndagar brukar oftast vara vilodagen för folk. Man tar det lugnt och bara är.. Själv så tänker jag att Söndag, det är ju den perfekta städdagen! Haha :) Då gör man ju ingenting så då kan man lika passa på att städa ;) Kanske har missuppfattat konceptet, eller vad tror ni? :P Nåväl.. det återstår att se om jag orkar städa idag överhuvudtaget, annars får det bli en annan dag.

Gårkvällen var bra. Emil vaknade klockan fem så då var det bara att göra han iordning och sen for vi. Han skötte sig jättebra på resturangen så det var skönt. Då vet man att det går att ta med han fler gånger! :) Vi alla åt lite olika, vissa körde på hela alltihopa.. Förrätt, varmrätt och efterrätt, andra på bara förrätt och varmrätt. Själv så blev det varmrätt och efterrätt, vem fan skippar efterrätten? HAHA :) Blev glass med colasås.

Slängde Emil i säng så fort vi kom hem, tror vi var hemma efter sju nån gång. Sen for jag själv vidare till Jenny där hon, Thess och Simon drack :) Jättetrevligt att sitta och surra om allt och inget! :) Var hemma till elva och slöade lite sen blev det sängläge vid tolv.

Idag vet jag inte alls vad som händer. Vi får väl se? Middag i Antnäs var det iallafall på tal om. Gött.
Nu plocka bort bajs, blä.

Halleluja!

Som jag skev tidigare så hade vi planer på att fara till stan, och så blev det :) Efter Emil ätit lunch packade vi in oss i bilen och Emil sommnade på direkten. Perfekt! Han sover så bra ute :) Kom oss till stan vid tolv tiden och då mötte vi upp Emils farmor&farfar och deras bekanta Jenny och Lennart + barn. Vi grillade korv och myste, jätte trevligt :) Emil vaknade efter en timma och tyckte alla obekanta ansikten var läskiga så han blev jätteledsen :( Då passade vi på att ta en promenad, så vi sa hejdå till de andra och knallade vidare.. Gick från Hälsans hus till Fiskekyrkan och sen tillbaka genom stan. Kanonbra träning för Ebba! Hon sover nu väldigt gott kan jag säga :D

När vi kom hem så ringde jag upp pappa för att höra vad dom skulle äta till middag, vi var inte så sugna på att laga mat idag. Dom skulle minsann ut på Baan Thai och käka så vi blir bjudna på det, underbart ;) Så bordet är bokat till halv sex, precis den tid jag ville :) Emil fick bada nu på dagen också, han kommer inte hinna bada ikväll för det blir så sent, så nu är han ren och fin nför middagen :) Just för tillfället så sover han, han vart trött så han får vila nu innan vi ska iväg.

Själv ska jag väl göra mig klar också. Dra på mig nå vettiga kläder så jag ser ut som en normal människa, haha! Patrik ligger på soffan och sen nå skidor på tv tror jag? Själv så är jag faktiskt inte sådär intresserad så jag satte mig här istället :)

Det var allt för oss för denna gång, ha det bra :)

Still going strong!

Emil är fortfarande vaken och är som en virvelvind, haha! :) Men han börjar bli lite trött så antingen vilar han före lunchen eller så blir det efter. Får se vad han tycker ;)

Patrik har nu också klivit upp, han står i duschen. Efter Emil ätit lunch tänkte vi packa in oss i bilen och fara till stan för att ta en promenad på isvägen, kändes som en bra idé! Tänk vad påhittig jag kan vara, hah. Det är noll gradigt ute och helt vindstilla, (Iallafall här) det som saknas är sooolen! Hade den varit framme hade det varit perfekt väder idag! Men man kan inte alltid få allt. Tyvärr.

Blir en lugn och skön dag idag. Kanske nån god middag, vi får se :)

Lördag morgon!

Godmorgon! :) Idag är jag på lite bättre humör än jag var igår, haha. Emil krånglade lite igårkväll men inte alls så farligt. Däremot tyckte jag att det var extremt jobbigt eftersom jag trodde det skulle bli som kvällen innan, men det vart det inte :) Han har ju perfekt tajming så han vaknar ju självklart då jag precis gått och lagt mig! Fick gorma med honom en timma kanske, men sen var det tyst hela natten! (Tror jag? Har inte hört nå iaf ;) Lyfte över han till våran säng vid fem också gick vi upp stra efter sex nån gång. Fick sova några timmar iallafall. Mer än igår! ;)

Blev aldrig att vi såg nån film igår. Vi skulle väl kanske göra det ikväll? Vi får se.. Kan hända att det blir imorgon också, Söndagar har man ju ändå ingenting att göra på ;P

Ska ta mig min morgonrök och kolla läget vad Emil gör
Ha en bra Lördag!

Trött? Jamen visst!

Nu är det tyst i huset, (Förutom folket som springer fram och tillbaka i trappuppgången) eller rättare sagt i lägenheten. Jag nöter dator, Emil&Ebba sover och Patrik är hos Daniel en sväng.

Dagen har inte varit sådär superbra, men det kanske alla förstog om man läste mitt tidigare inlägg. Var sur mest hela dagen, blev på bättre humör när vi gick till mamma för att äta middag. Dagen har enbart spenderats här hemma med Emil och Ebba. Patrik hade möte klockan tolv med jobbet och sen var han hos en polare och drack kaffe, så han kom inte hem förrän 3. Skönt, haha! ;P Jag, Emil och Ebbs gick ut på en liten promenad nere vid vattnet och en liten bit ut på isen. Emil åkte i pulkan och Ebba sprang runt som en galning! :) Lyckades även tvätta en maskin med tvätt (hade tvätt tid på dagen men Patrik var ju borta, svårt att gå till tvättstugan hela tiden med en Emil ;) så nu är alla Emils kläder tvättade och lite utav mina kläder. Emil hade helt slut rena kläder nu så det var på tiden. Bokade även tvättstuga på Måndag mitt på dagen också, så kanske jag kan tvätta resten?

Nåväl.. Vi allihopa gick till mamma och åt middag med henne. Blev hamburgare och pommes! Men det visste vi redan, det är ju Fredag. Vi har alltid ätit det på fredagar så länge jag kan minnas! ;) Tanken var att Emil skulle bada ikväll men vi var hemma till halv sju och han var supertrött så vi skippade det. Det får bli imorgon istället. Tredje gången gillt, haha ;) Som jag nyss skrev så VAR Emil supertrött, han hängde i mitt ben när jag gjorde välling och var jättegrinig. MEN när jag väl la han i sängen så fick han för sig att bli superpigg, så han lallade på där inne ett bra tag. Till slut blev det tyst ;) Han har redan hunnit vakna en gång och varit ledsen, förhoppningsvis blir det inge mer. Önsketänkande! Han fick en alvedon innan läggdags också, för jag vet att det är tänderna där uppe som spökar. Man ser att alla fyra är på väg. Kanske inte inom närmsta veckan, iallafall inte alla fyra, men det är på gång.

Emma kom förbi en snabbis nu på kvällskvisten också! Trevligt :) Kedjerökte och surrade, haha. Precis som det ska vara när det är vi två :P Hon gick hem klockan nio.

Förhoppningsvis kommer Patrik hem snart, tänkte väl kanske se nån film? Var så himla länge sen sist vi gjorde det, så de hade varit kul :) Men kommer han för sent så skippar vi (eller iallafall jag) det för jag är svintrött! Har inte vilat en enda gång under dagen. Så det känns att jag enbart sov 2½ - 3 timmar inatt. Puh!

Nu blev det jävligt långt. Gokväll

Separera?!

Gårdagen var mycket bra.
Emil vaknade tjugo över ett så vi han precis ta på oss ytterkläderna och gå till Patriks jobb. Vi var framme till klockan två, perfekt. Dum som jag var tyckte jag att vi skulle ta pulkan dit.. kan ju säga att JAG fick mig ett ordentligt träningspass, jag som redan hade träningsvärk i vaderna. Det är ju inte som att den försvann, det är ännu värre idag!

Nåväl, efter det mös vi på här hemma. Patrik for och hämtade middag från MAX och det var det värsta vi kunde gjort. Var så jävla förbannad. Jag fick ingen plusmeny (äter oftast ett minimål) så allt var ju litet och fjuttigt. Sen frågade Patrik om vi fick Chilisheese (??) som han beställt och nej, det fick vi inte heller. Less som i var så märjer jag att jag hade inte ens fått någon hamburgare!!! Så där satt jag med min feting middag.. en liten cola, en liten strips (vilket typ innehåller 10-20 pommes) och en smältost. Ni kanske förstår att jag INTE blev mätt? Jävla fitt MAX.

Efter den festliga middagen så gick vi till mamma och åt tårta. Det var gott :) Stannade inte alltförlänge eftersom klockan blev så mycket. Kom oss hem halv sju, då blev det pyjamas, välling och godnatt för Emil. Själv så satte jag mig i bilen och rattade mot Jenny. Så kvällen spenderades med Jenny, Elin, Emelie&Vilma! :) Jättetrevligt att bara sitta och surra.

Natten har varit allt annat än bra! Då, och nu för den delen, skulle jag kunna ta och skjuta någon bara för att få må bättre! Emil har krånglat heeeeela tiden. Vaknat, somnat, vaknat, somnat.. Sådär har det hållt på. Sist jag minns att jag kollade på klockan var den halv tre. Så många timmars sömn har det då INTE blivit. Han vaknade igen klockan fem och sen dess har vi varit vakna i princip. Svinless! Sen har jag även en helt jävla inkompetent sambo som aldrig gör någon nytta heller för den delen, därav rubriken!  Har gode lust att göra det i dagsläget, sådetså.

Nu ska jag surfa mig ut i vardagsrummet och kolla vad mitt monster gör.

10 månader

Yes. Idag blir skatten våran hela 10 månader. USCH vad tiden gått fort, om 2 månader så blir det ettårskalas! Han är inte min lilla bebis längre, nu är han stora killen ju ;) Men det blir bara roligare och roligare, vi får ju mer respons från honom :) Emil och Ebba har blivit ännu mer bundisar, myser hela tiden. Ebba försöker lägga sig i Emils knä när han sitter på golvet men det går tyvärr inte så bra. Emil är ju inte så stor ;) Dom är det bästa jag har! ;)

Halv tio var vi ju på BVC för vägning och mätning. Kan inte säga annat än att jag blev paff. Han hade knappt gått upp nå på 2 månader, bara ökat med ca 250 gram! Men barnmorskan sa att det inte gjorde nå, han är ju frisk och mår bra :) Nu väger han iallafall 8990 g och är 73 cm lång. Han blir ju längre iallafall, haha :P Men hädanefter så ska jag trycka i han en MASSA mat så han smäller upp i vikt., haha. Nej, så hemsk ska jag inte vara! Han får mat då det passar ;)

Emil vilade aldrig på morgonen som han alltid brukar göra så han somnade nu klockan tolv, i egen säng igen! :) Däremot så får vi se hur länge han sover, om vi hinner gå med pulkan till Patrik. Om det blir som igår så kommer vi inte hinna iallafall. Hoppas han sover lite kortare idag. En timma till går bra ;) Men vi får se..


Såhär söt är Emil just nu ;)

Varit duktig och klippte Ebbas klor nu när Emil hade somnat.. Det behövdes verkligen! Gick lite snabbare idag, mutar med korv ;) Men hon tycker inte om det, hon är bra på att sprattla, haha!

Och inte har jag hunni prata med mamma idag heller, elakt va? Hon som fyller år. Jag har ringt henne men hon var så stressad så jag han inte ens säga grattis! Hon skulle ringa upp när hon hade tid men nu har det gått många timmar så ska ringa henne igen ;) Får se vad som händer ikväll.. Om jag far på Core? Eller till Jenny? ;) I värsta fall far jag på Bodypump imorgon om det inte blir nå idag.

Nu ringa mamma! ;)

Trot eller ej..

Men jag fick mig sovmorgon idag!! :) Och denna gång vaknade han inte fem och fortsatte sova i våran säng, nejnej.. Han slog upp sina små ögon tjugo i sju första gången, helt jävla bra! ;) Känns som att det här kommer bli en bra dag!

Kom i säng i tid igår.. Tjugo i elva låg jag, peppar peppar! Somnade väl kring elva kan jag tänkta mig. Vaknade halv två av Emil, men inte för att han skrek utan för hans hemska hosta! :( Han hostade nå kopiöst mycket så gick in med en vattenflaska åt han, men då somnade han om. Enbart på nätterna som han hostar, konstigt tycker jag.

Dagen i ära består av ett BVC-besök nu halv tio. Eller nu och nu.. lite mer än två timmar kvar :) Sen vette tusan. Hem och mysa för att sen ta en pulkpromenad till pappa Patriks jobb? Om nu inte Emil sover hela dagen, haha. Men det tror jag inte! ;) Det blir nog bra det här..

Får se om jag bokar mig på ett Core pass ikväll? Beror på om Mamma skulle bjuda på nå gott. Min mamma fyller år idag, hela 44 år!!! Grattis mamma, du är bäst :) Så kanske blir middag där? Fast det tror jag inte, men hon borde bjuda på nå tycker jag, haha :P Vi får la se..

Nu ska jag släpa bort Emil från Patriks gitarrer, han kan ju skära sig på dom :/
Återkommer med viktökning/längdökning sen ;)

Svettigt men underbart ;)

Äntligen blev det att fara och träna :) Så jävla skönt att få svettas, helt jävla underbart! :D Inte för att jag hängde med så bra i alla steg, men några steg satte jag iallafall, haha. Förhoppningsvis så har jag inte så mycket träningsvärk imorgon, och har jag inte det så tänkte jag fara på Bodypump eller Core! Måste testa allt :) Jag längtar redan till nästa gång. Nu jävlar ska jag ligga i inför sommaren! ;)

Annars så har det flytit på rätt bra idag, med undantag för mitt pissdåliga humör tidigare! Skönt att komma iväg ikväll och släppa alla tankar som far runt i huvudet som en virvelvind. Emil sussade så sött när jag kom hem nu ikväll, han hade varit snäll med sin pappa. Tur det ;) Han hade somnat redan tjugo i sju, våran lilla sömntuta! ;) Med undantag för morgonen då :/

Nu ska jag ringa upp Jenny som ringde tidigare! :)
Blir nog en tidig kväll ikväll, så jag säger godnatt redan nu.

Bra väder men arg ändå.

Emil vaknade två och då var jag på sjukt dåligt humör! Går inte in närmare på varför, onödigt att skriva vissa saker i bloggen. Nåväl, vi gick ut iallafall med pulkan och Ebba såklart. Tänkte ta en längre sväng eftersom det var så underbart väder, men mitt dåliga humör och en cp-hund som slet i kopplet gjorde att vi endast var ute 10 minuter! :( Orkade verkligen inte nå mer, kaffet kokade över som man kan säga :)

Gick till parkeringen och mötte upp Malin som kom på besök, då vart jag genast på bättre humör! :) Så vi satt här och surrade i en timma ungefär, sen for hon hem och jag gav Emil gröt. Nu sitter jag och väntar på att få åka och träna. Vill iväg och inte vara hemma, blir säkert på ännu bättre humör då jag fått träna och köra slut på mig. Det behövs verkligen!!

Har sjukt dåligt samvete för hunden också. Hon behöver verkligen ta sig ut. Måste ta en längre promenad imorgon, kanske  gå runt storheden? Någon som vill haka på? Marie? Jenny? :) Ska till BVC med Emil imorgon också, halv tio ska vi vara där. Spännande att se hur stor plutt har blivit ;)

Nu ska jag mysa med Emil innan jag ska iväg, blir Patrik som lägger han ikväll.

Barnet sover fortfarande!

Emil somnade sittandes vid mina ben när jag stog och diskade, haha :) Klockan var då tolv. Och han sover ännu! Måste ju nästan vara någe fel på pojken, såhär längre brukar han aldrig någonsin sova. Men rätt skönt är det :) Jag som tänkte att han bara skulle sova en timma som vanligt, för då tänkte vi ta pulkan och gå till pappas jobb men det går ju inte nu! För det första så sover Emil, och för det andra så slutar Patrik om 10 minuter. Lycka till att hinna dit, är ju helt omöjligt :P

Nåväl.. Måste iallafall ut med hunden så jag får väl vänta snällt på att Emil den tokige ska vakna så vi kan gå ut. Vill att Emil ska följa med (vill att Patrik också ska följa med ut men det kommer han INTE göra, garanterat!) ut eftersom det är så himla underbart väder. Kanoners! :)

Idag kom de 2 tröjorna som jag beställde åt Emil. Dom var jättefina tycker jag, MEN.. Emil-tröjan hade fel storlek 18-24 månader! Så det lär ju ta ett tag innan den kommer till användning, superstor var den! :( Men så har vi ju den röda med en döskalle på också, den var från 12-18 månader så den kan han nog ha till sommaren, det blir nog bra! :) Men så tråkigt när ena tröjan kom i fel storlek, kan bara säga en sak till babykungen just nu, klantarslen!

 

Ska ringa Patrik och hoppas han vill följa med ut.
Hejdå.

Nyvakna!

Nja, inte riktigt. Vi klev upp klockan åtta så så länge sen är det ju inte :)

Emil står för tillfället och diskuterar med ugnen! Tror att det är en het diskussion så som han skriker och låter arg/upprörd. Det återstår att se vad dom kom fram till, haah ;D

Gick nyss in på malien och såg att jag fått svar från jobbet jag sökte. Men dom skrev ingenting som jag ville veta. Jag vill bara ha ett ja eller nej! Dom skrev att dom gått igenom min ansökan och sparar den, för dom ska gå igenom allas ansökningar två gånger och sen så hör dom av sig angående jobbet. Typiskt! Nåja, spelar egentligen ingen roll när jag får veta hur det blir, måste först och främst kolla hur det ligger till för Patriks del. Mest troligt (fast man vet aldrig) så jobbar han sin sista dag nästa Fredag. Men som sagt, man vet aldrig..

Nu ska jag kolla vart Emil tog vägen. Mest troligt så står han mot våran säng och försöker slita i Ebba. Jag vet vad han brukar pyssla med! ;) Nu hör jag tillochmed vad han gör, han leker med väckarklockan. Eller kanske inte?

Godmorgon!

Tyvärr så blev det ingen sovmorgon. Inte för att jag hade räknat med någon heller men man kan ju alltid hoppas ;) Vi gick upp klockan sex ungefär, Emil och jag låg i sängen medans han åt välling, (så gör vi alltid) riktigt mysigt! :) Och nu far han runt som en tok unge och pratar! Haha, min knasbubbla ;)

Igår kväll fick han för sig att det var morgon tror jag? Just som jag skulle gå och lägga mig blev han ledsen och höll på att krångla i 20 minuter. Han kröp runt runt i sängen och pratade för fullt och blev superduper ledsen så fort jag gick ut från rummet?! Till slut så blev jag less och gick iväg för att blanda välling, men då blev det tyst efter ett tag? Han inte ens ställa in vällingen i micron! Så han somnade om, skööönt ;) Vällingen sparade jag i kylskåpet. Vet inte om man ska göra så men jag gjorde det iallafall. På tv gjorde dom iallafall så, hahaha :D

Idag skulle kanske Malin komma på besök? Hon skulle komma efter två då Emil har vilat färdigt. Annars är han så tråkig, haha1 ;) Och sen ikväll så blir det då träning för min del. Och nu SKA jag iväg. Sådetså! :)

Ska ringa Anne nu, den enda som jag vet är vaken! :)

Kärringhäng och Desperata husfruar!

Nu är det kväll och Lisa ska snart gå och sova. Tänkte bara blogga en snabbis ;)

Dagen fortsatte i lugnets tecken här hemma med bus och mys ;) Vi gjorde en enkel middag som bestod av pommes och grillkorv med ketchup, haha :) Men det gick att äta det med. Emil fick bada ikväll och det var väldigt uppskattat, vilket jag redan visste ;) Sen blev det de vanliga, pyjamas välling och sova. Han somnade sju.

Själv så har jag spenderat min kväll hos Marie i Rutvik med henne, Thess och Malin. Alltid lika trevligt :) Käkade en massa gotta (FY DIG LISA!) såsom kladdkaka&grädde, chips&dip och cola till det. Mmm ;) Imorgon börjar jag träna så då är det färdigsvullat (som jag alltid säger, skjuter upp allt hela tiden, men nu MÅSTE jag), låren börjar se ut som jag vet inte vad! :( Feta har dom då blivit iallafall.. Nåväl, vi såg på Desperata som alltid är lika jävla bra! Längtar till nästa Tisdag redan :)

Efter det så for jag hem, gick ut med Ebbs, surrade med Anne och nu sitter jag här.
Dags att bege sig mot sängen.. Kommer nog inte ha samma tur som jag hade idag, att få sovmorgon imorgon :( Men man kan ju alltid hoppas! :P

Godnatt

Tiiisdag

Efter vi hade lekt imorse så somnade Emil igen där vid kvart över åtta - halv nio.. Men inte jag! :) Kändes så himla onödigt att gå och lägga sig då så jag stog emot ;) Åt frukost och kände lugnet, helt underbart :) Emil slog upp sina små ögon strax efter nio så vi busade lite till och sen ut med Ebbs. Blev pulkan idag :) Gick förbi utanför mamma och där stog hon och skottade, haha. Vad skönt att inte ha hus i såna här lägen ;) Surra lite och sen gick vi vidare. Blev en kort prommis.

Sen här hemma har Emil levt rövare för sig själv och jag har pysslat med annat. Anne skulle till stan en sväng idag så hon var snäll och tog med jackan jag köpte åt Emil för att byta storlek. Som tur var så fanns det kvar EN jacka i 86 :) Sen har varit på en promenad med vagnen så Emil fick sova lite. Vi gick till Patriks jobb och åkte sedan hem med honom.

Nu sitter jag här och nöter. Jag och Emil åt mellanmål när vi kom hem och sen dess har vi inte gjort nå. Emil ska få gröt lite senare och sen få bada, för nu var det länge sen han badade. Det tycker han nog ska bli kul ;)

Blir tyvärr ingen träning ikväll. Jonna åkte på jobb! :( Men imorgon, DÅ skulle vi åka. Perfekt :) Då blir det Bodystep, jag längtar! :)

Nu kika vidare.

Underbart!!

Igår kväll så jag gick jag faktiskt och la mig direkt efter jag hade bloggat klart, inte dåligt! ;) Låg i sängen kvart i elva vilket inte är vanligt för mig, men oj så skönt det var :) Tror jag somnade just där vid elva för jag vet att jag somnade rätt fort.

Emil vaknade i vanlig ordning där vid fem så jag lyfte över han till våran säng som jag alltid brukar göra. MEN.. denna gång somnade vi bägge två om så vi har sovit till klockan sju!! Går knappt att beskriva med ord hur jävla skönt det har varit att sova såhär länge ;) Värsta lyxen. Måste passa på att njuta nu för imorgon så är det som vanligt igen, det vet jag.

Idag vette tusan vad som händer och sker. Mest troligt ingenting speciellt. Lugna puckar. Ikväll blir det ju iaf träning, ska bli skönt :) Få röra på fläsket lite, haha.

Nu ska jag kila vidare.

Blev en bra dag iaf ;)

Förmiddagen spenderades här hemma. Var meningen att vi skulle ta en rolig promenad med Ebbs där vid ett tiden, men blev en jäkligt kort sväng! Emil somnade när jag klädde på han, men han kunde inte sova i vagnen för det blåste så mycket så varje gång det kom en vindpust in i vagnen så vaknade han och skrek! :( Så blev en snabb rastning så Ebba fick göra sina behov och sen in igen. Emil sov till två, skönt! :)

Patrik kom hem och vi surrade på ett tag. Vid tre tiden brummade jag och Emil till Björkskatan till Jonna och Ellen :) Riktigt kul att umgås, länge sen sist! Emil och Ellen var så grymt söta, jag ville bara äta upp dom :D Tog en jävla massa bilder men lägger bara upp några stycken ;)

Vi stannade tills det var sov dags för barnen. Emil fick på sig pyjamasen och fick äta välling innan vi for hemmåt. Han däckade direkt jag la han i sängen. Däremot så var han ett monster i bilen, fattar inte varför?! Både dit och hem vägen så skrek han konstant så han började hyperventilera i princip. Skitjobbigt att köra då, jag blir så stressad. Tur att det inte är så långt iallafall..

Imorgon hämtar jag ut mitt träningskort, äntligen! :) Så första passet går vi (mitt första, inte Jonna och Marias första) på imorgon kväll. Tror vi skulle ta Aerobic då? He blir nog bra! Man måste ju testa alla pass så man vet vad man gillar ;) Ska bli skitkul iallafall. Kanske måste handla mig nå träningskläder sen? Kan ju vara bra att ha nå att träna i? Haah. Sen så är det ju även säsongspremiär av Desperata imorgon, som jag har längtat! :) Blir perfekt tajming, hinner komma hem och duscha innan det börjar. Förhoppningsvis blir jag så trött efter träningen att jag stupar i säng tidigt :)

Slänger in några bilder från dagen :)



Emil är sååå duktig som står så bra själv. Iallafall korta stunder! ;)


Emil och Ellen, värsta radarparet ;)


Sötaste Ellen :)


Ellen spanar på Emil som håller på att käka upp hennes leksaker


Nice ass! Det ska börjas i tid, hahah ;D


Lycklig Emil och busig Ellen! Hon vred upp elementen hela tiden, haha :P


Sötskallar ;)


Ellen på promenad


Bytte vattenflaska med varandra hela tiden


Ellen försökte ge Emil en puss på kinden :)


Ellen och blöjan! ;)


Ellen fick middag och Emil fick nöja sig med smörgåsrån med smör på ;) Han hade faktiskt fått middag tidigare ;)

Det var allt från mig. Nu blir det hopp i säng alldelens snart!
Godnatt :)

Morgonhumöret svänger.

Usch och blä för mitt dåliga morgonhumör! Nu är jag på mycket bättre humör :)

Dagen kommer nog att spenderas hemma med Emil och Ebba. Var ju ruskigt tråkigt väder idag så det blir nog inte att vara ute så mycket, tyvärr! Ska snart klä på oss och gå ut med Ebba på morgonkissen, får se vad hon tycker om vädret ;) Jag har mina aningar, haha!

Patrik slutar två idag. Kanske jag far på storheden en sväng sen, får se om jag orkar. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog skita i det ;) Men jag och Emil kanske åker och hälsar på nån? Vi får se..

Nu ska jag kolla vad Emil den store gör. Låter som att han lever rövare i sitt rum ;)
Hej på er!

Dålig start på veckan!

Har en piss dålig morgon idag också. Brukar gå upp tidigt, så förstår inte varför jag är så irriterad över det just idag, men tror det är alla tidiga mornar som tar ut sin rätt. Jag har ett jävla humör nuför tiden, snäser av vissa på en gång. Men jag orkar verkligen inte bry mig. Faktiskt! Vi går oftast upp klockan sex, från sängen ja. Det som inte många vet är att Emil i princip ALLTID vaknar kvart i fem och vägrar somna om. Så jag ligger och håller fast honom i sängen (nu låter det värre än vad det är ;) i hopp om att han ska somna om, men icket. När klockan blir sex så ger jag upp, då orkar jag inge mer. Sex är ju iofs en lite mer rimlig tid att kliva upp en kvart i fem :(

Så Lisa är less. Jätteless. Just nu känner jag för att gå och sova och aldrig mer kliva upp, det hade varit nå!!

Sen gör det inte saken bättre att jag har skitsvårt att somna på kvällarna. Och att få 5 timmars sömn per natt är inte kul, vill gärna ha 7 timmar iaf.

Ikväll ska jag fan hålla Emil vaken så länge som det går och se hur länge han sover imorgon. Nä, det var ett skämt, men det hade varit kul att testa ;) Nu ska jag kolla vad ligisten gör, har inte sett till han sen halv sju, han är och virvlar omkring nånstans ;)

Lite less kanske?

Imorse var jag inte på särskilt bra humör, vilket alla nog förstod som läste mitt positiva inlägg ;)

Nåväl, dagen blev bättre. Vi gick och la oss sen igen och klev upp halv nio - nio och då var jag piggare! :) Så vi myste på här hemma med frukost och bus ;) Vid ett tiden var jag så satans rastlös, Emil var trött och Ebba ville ut så vi klädde på oss (även Ebba med sitt fina täcke!) och gick en promenad till storheden och tillbaka. Frisk luft var verkligen vad jag behövde, mitt humör blev bara bättre och bättre ju längre jag var ute :) Vi gick på Apoteket och handla alvedon till plutt och sen gick vi hem igen. Var ju ändå några minus grader idag så det var gode skönt att komma in igen :)

Hemma stannade vi inte alltför länge. Emil fick lite mellanmål bestående av en liten yogurt och så åt han päron med mig. He likes it ;) Sen var det bara att dra på oss kläderna igen, denna gång var Patrik med, for till stan och hämtade upp Sara och Adam (Emils faster + hennes karl) och vi for till Antnäs på middag. Riktigt gott var det, hade kunnat äta ihjäl mig ;) Sen blev det glass och colasås till efterrätt, mm ;)

For därifrån vid fem, då skjutsade vi hem Sara och Adam och sen skjutsade vi Ante till hans mamma. Så vi var hemma kvart i sex och precis då vi parkerade och stängde av bilen så vaknade Emil :) Kunde inte blivit bättre, hade annars tänkt att väcka honom eftersom han inte ska sova den tiden egentligen. Då vill han ju inte sova på kvällen. Så vi lekte lite innan det var läggdags igen. Han var fortfarande supertrött så blev inte så mycket lek, mest mys i soffan! Men det är ju så underbart det med :) Han slocknade tjugo i sju.

Halv åtta for jag och hämtade Emma och vi brummade till Maxi och handlade en massa gott :) Sen vidare till henne då jag var tvungen att låna henens dator för att fixa en sak. Brabra! ;) Vi snaskade chilinötter och Maltesers och drack cola. Yummie! ;) Kom hem tio, gick ut med Ebbs och nu nöter jag. Patrik ska nog gå och lägga sig strax, han ska upp före fan imorgon. Skulle också behöva gå och lägga mig, ska bara surfa lite till. Vilket oftast brukar resultera med att jag går och lägger mig vid tolv eftersom jag fastnar vid datorn, haha!

Har även varit duktig och skickat iväg en jobbansökan nu ikväll. (Därför jag lånade Emmas dator) Så nu känner jag mig stolt över mig själv, att jag tog fingrarna ur röven och gjorde det! Så får vi se om jag får nå svar tillbaka. Hoppas på det iallafall :) Tiden börjar ta slut, nu snart måste jag ut i arbetslivet igen. Bläää, jag vill inte. Men bra med lite stålar ;) Jag har skjutit på allt som har med jobb att göra alldelens för länge så nu måste jag ta tag i saken. Så en mjukstart nu ikväll :P

Nu blev det långt. Ska bara kika liiite till, sen gå och sova :)
Godnatt

Vilken underbar dag!

Eller så inte.. Emil vaknade före fan och är riktigt jävla gnällig. Skitjobbigt. Mitt morgonhumör är inte gjort för sånt här. Tyvärr! Bara att härda ut. Måste fara och köpa alvedon idag, det är ett STORT måste! Emil har slut och tänder är på gång, så ja, det ÄR ett måste.

Annars blir det väl lugnt idag. Middag i Antnäs med lite folk och sen mys hemma förmodligen. Nån promenad md Ebbs blir det väl också. Om det blir en lång eller kort vet jag inte, beror på kylan!

Nu ska jag ta världens suraste Emil.

RSS 2.0