30 Mars.

Morgonen började kvart i åtta. Skönt med lite sovmorgon :) Patrik och Emil klev upp klockan sex, i vanlig ordning med andra ord!

Lämnade plutt på dagis halv nio, for hem och käkade frukost och då klockan var halv tio så var jag och Ebba på Björx! Blev en lång promenad med tjejerna + hundarna. Riktigt skönt, förutom min jävla rygg! Får alltid så satans ont i ryggen/svanken då jag promenerar en längre sträcka. Svin less! Men men, mitt fel kanske eftersom jag inte tränar ryggen nånting. Nåväl, nu har det gått över iallafall :)

Var inte länge sen jag kom hem. Har bara hunnit vara till tvättstugan och kört igång 2 maskiner. Nu tänkte jag ta och diska det lilla som fanns att diska och sen ska jag göra mig lite lunch. Idag får det bli tomtegröt! Det är ju som gott :)

En promenad till dagis ska jag också ta mig. Får se om Ebba följer eller ej. Om jag känner min hund rätt så vill hon INTE följa med, haha. Slökorven min! ;) Ikväll är det jobb.

Vi hörs!

Ny vecka, nya tag!

Godkväll.

Gårdagen blev som alla mina Söndagar är.. Jobba på dagen och sen se film och käka godis på kvällen. Äntligen har ju Johan Falk filmerna dragit igång igen! :) (Jag vet att jag är lite efter med att se dom. Men bättre sent än aldrig)

Dagen idag började klockan sex i vanlig ordning! Lattjade på här inne på förmiddagen med bus och tjo! 10.20 så befann jag mig hos tandläkaren där dom skulle fixa min trasiga rotfyllning! :/ Nåväl.. tog en timma ungefär men sen var det klart. Skönt att ha fått det överstökat! Så nu är det 1½ år kvar tills jag ska till tandläkaren nästa gång, om det nu inte dyker upp nå problem med mina tänder. Dock så tror jag att det kommer att inträffa för jag har alltid nå problem med käften, men vi får hoppas på det bästa! :)

Medans Emil sov så passade jag på att diska och duscha! Det var verkligen välbehövt! Sen då plutt vaknat till liv gick vi allihopa ut på en promenix och sen stannade jag och Emil kvar ute och lekte ett tag :) På jobbet har det gått superbra idag! Så det kändes hur jävla skönt som helst :)

Nu alldeles nyss så var jag duktig och skickade in deklarationen! Så några kronor rikare blir jag minsann i Juni. Förhoppningsvis! :)

Imorgon blir det att promenera med Jenny och Evelina + hundarna på förmiddagen, tvätta klockan tolv och sen jobb på kvällen. En fullspäckad dag med andra ord. I love it! ;)

Sommartid. Nödvändigt? NEJ!

Godmorgon kära vänner.

Inatt så skulle man ställa om klockan till sommartid. (dock så gör jag alltid det innan jag går och lägger mig) Men hur kul känns det att vakna upp en Söndagmorgon med en klocka som går efter sommartid och så kollar man ut genom fönstret? Det toksnöar! Och det har snöat sen igår så det har kommit väldigt mycket snö, säkert närmare 2 dm! Kan ju inte påstå att det känns som att våren/sommaren börjar närma sig, åh nej! Får se hur länge den här skitsnön hade tänkt stanna kvar? :(

Fördelen med sommartid är ju att man ställer fram klockan. Så imorse klev vi upp klockan sju, fast egentligen ska den ju vara sex. Typ?! Ja, ni förstår vad jag menar :) Egentligen så har vi ju inte sovit längre än vad vi brukar för Emil vaknar ju oftast klockan sex, men det känns som att man sovit en timma längre bara för att klockan visar sju :)

Nu på morgonen har vi tittat på tv, lekt med alla bilar och traktorer, ätit frukost, (bara jag, Emil ville inte ha) diskat och gjort pannkakassmet! :) Och nu så tänkte vi klä på oss och gå ut i snön! Emil står och sliter i overallen så jag antar att han vill ut :)

Ha en bra dag!

Lunka på, lunka på..

Vi har lång väg att gå..

Godkväll. Dagen har rullat på riktigt bra, en bra dag har det minsann varit! :) Blev lite käk framför tvn innan jag begav mig iväg vid halv två tiden. For på Dollarstore där jag impuls handlade. Men det var kul :) Dock så köpte jag inte särskilt mkt. Det jag köpte var ett gigantiskt påskägg, två små racerbilar och en traktor med släp. Med Andra ord så handlade jag åt Emil ;) Så dom bilarna plus traktorn ska han få i det gigantiska påskägget! Han kommer nog bli en lycklig kille han ;)

For och hämtade upp Anki och for på lite ärenden och då vi kom tillbaka strax innan halv tre så sov Emil fortfarande. Så han fick sova ett tag till. Han vaknade bara efter ett liter tag, så då packade vi hans saker och så bar det av igen. Men denna gång for vi inte hem, vi for till Jonna&Ellen där dom små fick leka och dom stora ficka surra! :) Så gott som det gick att surra, var väl mest tvungna att säga åt barnen att samsas om leksakerna, haha! ;)

Var hemma till klockan fem så då stekte jag blodpudding åt plutt och han åt som en hel karl! Om inte mer tillochmed?! Han verkligen älskar blodpudding med lingonsylt!

Blev lite bus här inne tills det var dags för ett bad och sen fick han gå och lägga sig. Han somnade innan halv åtta, skönt :) Kvällen har jag spenderat hos Moa ute i Ersnäs! Trevligt och kul att träffa många bekanta ansikten men som det var år och dar sen jag träffade sist. Så det var ju kul :) Kom mig hem vid tio snåret och sen dess har det inte hänt mycket. Ska nu gå och vika tvätten som har stått i vardagsrummet i flera dagar, haha.

Imorgon är det jobb, igen! Helgerna går så satans fort. Inge kul! :(
Godnatt

Den har kommit nu!

Goddag.

Gårdagen spenderade jag, Emil och Ebba ute på förmiddagen. Busade i snön och tog en liten promenad. Mysigt! :) Köttbullar, spaghetti och brunsås smaskade jag och Emil i oss till lunch. Gött! :) Medans plutt sov så gjorde jag ingenting. Jag bara var och tog det väldigt lugnt. Riktigt skönt var det! :) Då plutt vaknade så for vi allihopa till Willys där vi storhandlade. Så nu finns det mat i både kyl och frys igen! Emil roade sig med att titta på och hjälpte även till att lasta upp på bandet :)

Väl hemma igen så lastade vi in all mat där det skulle vara och sen skyndade jag mig med att göra en enkel middag till mig och Emil. Bullens korv och makaroner! Sen packade jag Emils alla saker och sen for vi till Mjölkudden där han skulle spendera sin kväll/natt hos farmor och Björne :)

Blev en lugn kväll för våran del. Var hos Anne och Joni där grabbarna spelade tv-spel och jag och Anne satt i köket och surrade :) Även två cider slank ner i min mage ;) Anne skjutsade hem oss halv elva och jag var så trött så jag gick och la mig nästan på en gång!

Idag vaknade jag halv tio, pigg och glad :) Så jag nötte lite dator och sen tog jag och Ebba en morgonpromenad till Anne där jag lämnade bilen igårkväll. Riktigt skönt var det ute med en massa frisk luft! :) Vi for hem och jag kände mig helt plötsligt super effektiv! Så nu har jag plockat ihop hela lägenheten typ och diskat det extremt stora diskberget som vi hade! Nu känner jag mig nöjd :) Ska alldelens strax åka och fixa lunch till mig och Patrik och sen hämta hem guldklimpen :)

Han har då det bra med farmor och Björne. Imorse då jag vaknade så ringde jag till Anki och då skulle dom precis kliva av bussen i stan och promenera på marknaden! Sen åt dom lunch på MAX också, så Emil har det bra minsann ;)

Vad som händer ikväll återstår att se?! :) Kanske besöker folket i Ersnäs och säger hej? Vem vet? ;)

Snabbt som tusan!

På förmiddagen vart det utemys på Ormberget. Vi (Jag, Jenny&Loke, Evelina och Cissi+hundarna) grillade korv och mös på! :)

Halv två hämtade jag och Patrik upp Emil från dagis.  Det gick hela vägen hos frisören idag! :) Dock så var det lite bök och sura miner till en början så det tog närmare en timma, men det blev ju gjort iallafall. Så nu är Herr Emil stilig i håret. Inte alls lika långt och fluffigt, haha! ;) Eftermiddagen (1 timma mellan fyra och fem) spenderades på dagis. Emil fick vara hejjarklack då de andra barnen åkte skidor och sen åt vi korv med bröd. Gott :)

Kvällen har spenderats i soffan där jag kikat på Criminal minds och slöat. Skönt :) Tänderna är borstade och jag är färdig kissad så nu ska jag sova. Godnatt!

Plötsligt händer det!

For hem från jobbet för ca en timma sen och insåg då att jag är ledig nu, i hela tre dagar! Fan så underbart :) Plötsligt händer det.

Dagen idag har varit bra. Började morgonen med en promenad till dagis, bara jag och Emil utan hund. Skönt ;) Sen då jag kom hem slängde jag i mig frukost, ringde till skolan och sen for jag och Ebba till stan där vi tog oss en promenad på isen med Jenny, Emelie, Cissi och Linnea + alla hundar såklart :) Dock så for jag och Ebba hem lite tidigare för jag hade nämligen en tvätt tid att passa! :/

Han även med att diska det gigantiskt stora diskberget vi hade innan det var dags att promenera till dagis igen. Även denn gång utan hund för hon var minsann trött, hon ville då inte med! Och då får det vara. Väl hemma igen hjälpte (kanske mera skjälpte?!) Emil mig i tvättstugan, sen hem och ta sig en dusch, skjutsa hela ligan till Mjölkudden och sen till jobbet. Fullt ös medvetslös! Idag fick jag byta projekt, denna gång vart det Handelsbanken. Tur att jag har suttit på SPP förut så lite kunde jag minsann ;)

Imorgon blir det också fullt ös hela dagen lång. Först och främst ska jag ta mig en lååååångpromenad med Ebba på dagen. För en gångs skull har jag inga måsten! Sen så hämtar vi plutt på dagis, fast med bil denna gång. För imorgon är det dags, imorgon ska Emil till frisören! Spännande att se hur det slutar, haha. Om han blir klippt eller ej? Det återstår att se ;) Sen klockan fyra ska vi vara på dagis igen, då är det lilla vasaloppet och korvätande. Ska bli kul :D

Nu ska jag ta mig en hårdbrödmacka och dricka oboy! Sen blir det nog sängen nästa.
Godnatt gott folk!

Äntligen klart! Förhoppningsvis.

Jag och Ebba tog en biltur till Ica Maxi på förmiddagen. Pantade alla flaskor som vi hade hemma och ut kom vi lite rikare på frukt och mjölk ;) Sånt som alltid går åt som smör! Vi for sen vidare till mamma där jag lånade datorn och kopiatorn en snabbis. Så nu har jag kopierat mina betyg, skrivit ut CV och fixat med andra papper som ska skickas in till skolan. Det enda jag har kvar att göra nu är att ringa ett samtal till skolan för att dubbelkolla en sak och sen är det bara att skicka in ansökan! Jag hoppas verkligen att det går vägen, annars vet jag inte alls vad jag ska göra med mitt liv?! Så som jag har det nu kan/vill jag inte fortsätta med, så är det bara!

Sådärja. Då har jag fått lite gjort denna dag iallafall.

What?

Godmorgon gott folk.

Uppe med tuppen (tillochmed före tuppen!) har vi varit idag för Emil behagade att kliva upp klockan sex. Bara gilla läget. Såklart slocknade jag till på soffan och halv åtta kom Emil och väckte mig för då skulle vi minsann läsa bok :)

Nu är plutt på dagis, vi tog oss en promenad dit idag. Superskönt var det! :) Vad jag ska göra resten av dagen var en jättebra fråga?! Ska iallafall åka på Maxi en sväng och panta en massa flaskor för nu tar dom upp ett helt skåp! Så nu är det dags att göra sig av med dom :)

Just precis ätit upp min frukost. Nu tänkte jag ta mig en rök och ringa upp Sara för att sedan ta ut Ebba så hon får gå på toa nån gång.

Ha en bra dag!

Skit i Söndagen!

Igår vart det inget bloggande, men det gör ingenting för alla mina Söndagar ser likadana ut. Jobbar på dagen och ser film på kvällen. Igår vart det Johan Falk :) Så nu vet ni det.

Idag gick jag sovmorgon till ca halv nio. Väldigt skönt! :) Jag, Emil och Ebba promenerade till huset just innan tio där det bjöds på förmiddagsfika, tårta, för bror fyller hela 20 år idag! Nu är han fan i mig inte liten längre. Nu kan ju han börja fara på bolaget åt mig istället, guuuud så skönt! ;) Just efter elva promenerade vi hem och Emil lekte lite här utanför. Idag fick han Emil ingen lunch för han hade fikat för mycket tårta, haha! Däremot så fick han mjölk och smörgås nu innan han skulle vila så han åtminstone fick nånting i magen :)

Jag har då nyss plockat undan här hemma så det ser fint ut igen!
Nu är det disken nästa, puuh.

Ha en bra dag!

Nice price!

Vart en rolig Lördag idag. Bra slut på denna helg! :)

Som jag skrev i tidigare inlägg så gick vi ut på morgonen och lekte. Hoppade i snön och roade oss på många sätt ;) Var även förbi Statoil en sväng och handlade lite mjölk, vilket alltid är bra att ha hemma. Dock så glömde jag köpa ägg! Måste göra det imorgon så jag kan göra pannkaka till lunch ;)

Till lunch gjorde jag Bacon och spaghetti i pastasås, creme fraise och en massa kryddor. Supergott! Iallafall enligt mig. Emil plockade bort baconet och åt enbart spaghetti, haha! Då Emil tog sig sin vila så passade jag på att färga håret och duscha. Färga håret var välbehövt! No more utväxt :)

Då plutt hade vaknat och ätit mellis så tog vi oss en tripp till storheden med morbror Jonas. Jag gick på bolaget (Emil och Jonas fick vänta i bilen) och sen for vi på Ica Maxi och handlade en sväng. (Givetvis glömde jag dom där satans äggen!) Då vi kom oss hem stannade vi ute och lekte och tittade på traktorn som skottade här :) Emil älskar ju som sagt traktorer :) Killen som körde traktorn förstod att Emil gillade hans färdmedel och stannade och frågade ifall Emil ville åka, men nej nej! Det ville han minsann inte, haha! Han gillar dom på avstånd, men inte för nära ;)

Middag fick Emil äta själv idag, hade korv och makaroner i frysen han fick käka. Vi andra var inge hungriga. Blev en masa bus för plutts del på kvällskvisten medans jag städade (vilket betyder att plocka undan så det ser fint ut, typ) och gjorde mig fin för kvällen. Han fick sig även ett välbehövt bad och i säng kom han klockan sju!

Kvart över sju gick min buss till Bergviken till Fanny. Där var vi några tjejjor vid namn jag, Fanny, Tessan, Helena, Marja och Elin. Surrade, drack lite gott och hade det allmänt trevligt! :) Blev en tidigare hemresa än jag hade tänkt mig men det gjorde inte så mycket. Skönt att komma hem och dra på sig mjukiskläder och tvätta bort sminket ;) Nu snart ska jag slänga mig i säng, men först.. en sista rök.

Godnatt gott folk!

Fucking Friday?!

Den dagen var igår, idag är det en ny dag.

Gårdagen vart inte riktigt som jag planerat men den gjorde inte så mycket, jag överlevde iallafall ;) Förmiddagen spenderades hemma, både inne och ute. Då Emil lagt sig för att vila for jag till MarcoPolo och käkade lunch med Jenny, trevligt! ;) Sen for jag hem och ugglade tills Emil vaknat till liv. Då tog vi oss alla ut på en promenad till Ica och tillbaka så Patrik fick sin snus ;) Väl tillbaka stannade jag och Emil kvar här ute och lekte, jättemysigt.

Gick sedan direkt till huset för där vart det middag, gott! Hemma var vi igen strax innan sex, så då vart det lugna puckar. Emil lekte och kollade på tv och jag plockade undan i hans rum och fixade och trixade. Natt gjorde plutt just innan sju!

Min fredagskväll spenderades på Ormberget med Helena, Fanny och Elin :) Jättetrevligt var det! Vi gjorde upp en eld (det tog sitt lilla tag, haha) och satt och mös. Alla hundarna busade (Inte Ebba, hon var hemma) och vi åkte madrass! Kändes som att jag var ett litet barn igen, det gillas :) Hemma var jag strax innan elva, drog ut Ebba på en sista kiss och sen slängde jag mig i säng. Skönt att lägga sig i sängen efter att ha varit ute i nån timma! :)

Idag klev vi upp just innan halv sju. Lite effektiv har jag minsann varit, diskade nu på morgonen. Det var mycket disk nu så det behövdes då verkligen! Emil har hunnit äte både välling och sen en till frukost :) Borstat tänderna har vi också gjort. Så nu tänkte jag att vi skulle dra på oss kläderna på ett litet tag och gå ut och leka, är ju bara 3 minus grader! :)

Hej så länge!

Torsdag.

Egentligen har jag ingen ork alls till att skriva, men gör det iallafall.

Nu har jag iallafall helg och den ska firas med en god lunch på stan imorgon med Emil och Sara (Och kanske Freya?). Blir säkert trevligt :)

Idag har jag (och Ebba) varit och hälsat på hos Tessan och lilla Rasmus. Så underbart söt och go liten kille! ;) Tessan bjöd på en god lunch vilket var väldigt uppskattat, då slapp jag göra mat till mig själv sen! ;D Närmare halv två promenerade jag och Ebba till dagis och hämtade hem plutt, sen hem och tog mig en dusch och sen vidare mot jobbet. Hade dåligt tempo idag, men så är det när ingen vill svara.

Nu ska jag dra ut hunden för en sista kiss och sen sova!

Det närmar sig!

Sådärja. Ännu en arbetsdag (eller ska man kanske kalla det kväll?) avklarad. Endast morgondagen kvar för att sedan ta helg i 2 dagar. Jag längtar! ;)

Dagen idag har spenderats hemma. Som jag skrev i förra inlägget så skulle jag städa idag och det gjorde jag minsann också! Känner mig väldigt stolt över mig själv :) Så det vart en relativt lugn dag här hemma, väldigt skönt faktiskt. Promenad till dagis vart det idag, skönt som tusan var det! Traskade hem med Anna-Karin + barn så lite sällskap efter vägen fick vi också. Alltid lika trevligt :)

Vad som händer imorgon har jag ingen som helst aning om?! För en gångs skull har jag inga måsten. Typ! Så vi får se vad jag syssesätter mig med, kanske en långprommis med Ebba så hon får aktivering till tusen? Vi får se. Nu ska jag bädda sängen och sen sova.

Godnatt.

Tisdag.

Godkväll.

Plutt fick åka på dagis idag för han var mycket bättre och piggare denna dag. Snoret rinner fortfarande, men ska vi vänta ut snoret så får vi minsann vänta vääääldigt länge..

Själv så har jag donat på här hemma. Diskat och damtorkat lägenheten. Så imorgon ska jag färdigställa min städning med byte av sängkläder, damsuga och skura. Sen är lägenheten i tipp topp igen! ;) För en gångs skull gjorde jag mig lunch idag och denna lunch bestod av "tomtegröt" med kanel, socker och mjälk. Riktigt gott var det! :) Jag och Ebba tog oss en promenad till dagis idag och hämtade hem plutten, riktigt skönt var det att röra på fläsket! Väl hemma så vart det en snabbdusch för att sedan skjutsa familjen till Mjölkudden och sen vidare till jobbet.

Nu ikväll har jag inte gjort mycket alls. Käkat kvällsfika och håller för tillfället på att vika in tvätten. Dock så tog jag mig en liten paus men ska strax fortsätta :) Sen blir det sängen nästa för nu är jag trött, så trött..

Utpumpad!

Idag tog Emil sovmorgon så vi klev upp just innan halv åtta. Dock så har han krånglat ganska mycket inatt men den smällen fick Patrik ta för jag vaknade då inte, haha! ;) Har bara varit inne hela förmiddagen, Emil är fortfarande inte helt kry och han har matstrejkat även denna dag. Lite välling drack han imorse men lunch ville han då INTE ha. Nåväl, han äter väl då han är hungrig!

Nu har jag just lagt plutt. Vart ett sjuhelvetes skrik kalas för han ville minsann inte sova. Men sova måste han så han fick skrika i sin ensamhet. Nu har han varit tyst i några minuter så jag antar att han är på väg att somna eller så har han redan gjort det? Han var iallafall supertrött.

Själv så är jag helt jävla utpumpad på energi känner jag! Under förmiddagen har jag inte ansträngt mig nånting alls, bara diskat, men efter det så kände jag att jag fick ont i kroppen. Känner mig som Agda 83år för jag är helt öm i hela kroppen och känner mig helt slut i skallen! Kanske på väg att bli sjuk? Det visar sig.

Nu ska jag slänga mig i soffan och bara slöa.

Trodde jag ja!

Godkväll.

Dagen har spenderats på jobbet, halleluja! Gick bra idag, slutade på 50% så jag är gode nöjd! ;) Klockan sju satt jag i bilen, full fart mot Luleå. Svängde av till Anne där jag gjorde ett besök under saxen. Luggen klipptes, äntligen! ;) Vi drog på Maxi en sväng och köpte snask, skjutsade hem Anne och for sen hem. Här vart det att plocka och dona och än är jag inte klar på långa vägar! Var så satans stökigt här så jag vet inte vad. Varför jag slutade plocka var pga Patrik, han tyckte att jag stressade för mycket och sa åt mig att sätta mig och känna lugnet, haha! Så så fick det bli, iallafall för denna gång ;)

Tog mig en paus från tvn och satte mig här en sväng. Mycket bättre, eller?! Ska strax bege mig tillbaka till soffan där jag ska svulla lite mer innan läggdags. Antagligen blir det en tidig morgon imorgon! :/

Nu är det konstaterat att Emil inte alls är frisk. Någon slags bakterie/virus har han i kroppen! När han är glad så är han gamla goa Emil, men så fort det inte går hans väg så rasar hela världen verkar det som. Och inte då att han blir arg, han blir helt knäckt! Gråter, skriker och grinar. Nu tror säkert de flesta att jag pratar om trotsen, och nej det är inte den! Den vet jag gott och väl hur den fungerar så den är det då inte! Jag lovar! :) Även ikväll är har superhet, dock så är det bättre än igår men han är fortfarande varm. Och han har inte ätit nånting idag, ingenting! Välling morgon och kväll, det är allt. Hoppas det går över snabbt!

Just ju, soffan var det ju.


En Lördag.

Godmorgon! :)

Gårdagen vart väldigt lyckad må jag säga :) Strax efter åtta satt vi alla i bilen på väg mot Kikkejaur. Var framme tjugo i tio ungefär och som tur var så somnade aldrig Emil i bilen. Vilket innebar att han kunde sova där sen ;) Vi var iallafall ute och lekte och skottade en massa snö till strax efter elva. Då gick jag och Emil in där vi (mest han faktiskt) värmde oss, bytte blöja och lekte ett litet tag. Sen drog vi på oss kläderna igen och gick ut för att äta lunch, korv med bröd som vi grillade, gött! ;) Halv ett däclade Emil i vagnen som en klubbad säl och där läg han och sov till halv tre, bra! :)

Resten av dagen/eftermiddagen var vi bara inne. Det började toksnöa och blåsa stormvindar! Vi hade nog blåst bort om vi hade varit ute, haha ;) Till middag vart det grillade hamburgare, supersmarrigt! :) Just innan sju for vi hem, Emil fick dra på sig pyjamas och käka välling innan vi åkte så han sen kunde sova i bilen. Bilvägen hem var seg och jag ville bara sova, haha! Men en liten stund slumrade jag iallafall till :P Så tack för igår kära vänner! En riktigt bra dag med en massa utelek, surr och barnen roade sig bra! :)

Väl hemma slängde jag Emil i säng men han var inte riktigt på humör. Han kändes kokhet och jätteledsen. Så han fick en alvedon och lite välling till och då somnade han.. en liten stund iallafall. Jag han iallafall se klart Mello och sen blev Emil suris igen så jag la mig brevid honom i våran säng och självklart somnade jag också, haha :)

Idag verkar han Emil må som han ska igen! Hoppas det bara var en snabb sväng av feber han fick. Dock så vet jag inte riktigt hur Ebba mår idag? Hon blev också dålig igårkväll. Patrik väckte mig vid tolv och sa att Ebba var konstig. Pep och hade sig. Jahapp, då hade hon fått vattensvans! Så vi får se hur det är med henne idag? :/

Idag är det då jobb på schemat för mig, usch! Vill inte, vill vara ute och bara vara :) Men pengarna behövs, så är det ju! Nu ska jag och Emil slänga ihop en pannkakssmet så vi kan käka nå lunch sen!

Blev bara ett fåtal bilder knäppta igår, så jag bjuder på dom :)




På äventyr till Kikkejaur.

Godmorgon!

Vart en tidig morgon idag med plutt, även fast han var vaken till halv åtta. Men men, det är smällar man får ta ibland!

Gårdagen var helt okej :) Efter Emils vila drog vi på oss kläderna och tog oss ut för en promenad. Dock så kom vi fram till att vi skulle till stan istället och gå på isvägen så Emil fick åka bob där istället, så så fick det bli! :D Stannade inte sådär jättelänge, men ett tag iallafall. Väl hemma stannade jag och Emil ute för lite bus innan middagen. Igår fick det bli en enkel och snabb middag, fiskpinnar, mos och remouladsås! Jag åt, inte Emil. Varför vet jag inte men det var ju hans förlust! På kvällskvisten kom Jonna och Ellen förbi :) Ungarna lekte och vi surrade, jätte trevligt! :) Emil fick sig ett bad sen och efter det vart det snarklådan för hans del..

Jag plockade undan, tog ut hunden och sen for jag till Jonna. Vi surra, käkade morötter&dip och hade allmänt trevligt :) Just innan elva drog jag mig hemmåt.

Idag ska vi ta oss en tripp till Kikkejaur, förhoppningsvis. Våran tanke är att börja åka där vid åtta tiden för det tar ju ungefär 2 timmar att köra dit och vi vill ju komma fram så tidigt som möjligt! Så vi får se vilken tid vi kommer oss iväg. Det kommer säkert bli supertrevligt! Kul att umgås och göra något som vi inte brukar göra :) Förra gången vart det ju inte av (Det var då bilen gick sönder) men idag hoppas vi på det ;) Emil kommer få kul hoppas jag, vara ute och leka hela dagen och sen så har ju Lars en skoter också! ;) Däremot så blir det ingen övernattning utan vi åker hem på kvällen då Emil ska sova. Jag jobbar ju imorgon så det hade blivit så stressigt! Men det ska bli kul att komma bort en liten stund åtminstone ;)

Nu ska jag vara social med Emil och även börja packa lite. Har inte gjort nånting!
Ha en underbar Lördag :)

Freitag.

Godmorgon gott folk.

Gårdagen spenderades lite här och var. Anne följde med mig till veterinären där Ebba fick vaccineras plus vaccination mot kennelhostan. Hade tid klockan elva men vi kom oss inte därifån förrän klockan var tolv. Ja, han var seg! Som tusan! Nåväl.. Vi for direkt till Storheden, Kappahl där jag införskaffade två pyjamaser till Emil. Jättegulliga! :)

Väl hemma igen var klockan mycket så jag slängde i mig lunch och promenerade till dagis. Gårdagens jobb gick jättebra! :) Det går alltid supebra för mig dagen innan helg, konstigt. Haha! :) Disken tog jag tag i igårkväll så jag diskade tills klockan vart närmare halv tolv. Men nu är det fint i köket igen!

Idag fick jag sovmorgon till klockan nio, väldigt skönt! :) Idag vette tusan vad vi ska sysselsätta oss med? Fint väder är det iallafall så ute kommer vi nog att vara :) Ska strax börja med lunchen, sen ska plutt få sova.

Nu är det helg, äntligen!

Då var det sprutan nästa!

Godmorgon.

Idag gjorde Emil morgon alldelens för tidigt, jag var inte alls på humör kan jag ta och meddela! Men men, jag måste ju ;) Tjugo över fem satt vi i soffan och plutt drack sin välling. Som alltid så la jag mig ner och där låg jag tills klockan vart sju. Skönt! ;)

Nu är plutt på dagis, vart en promenad dit idag också. Fast lite tungt var det att gå i all snö, men jag tänker positivt, det är ju motion! ;) Klockan elva ska vi till Bergnäset för då ska Ebba vaccineras. Jag har ju totalt glömt bort att hundkräket ska göra sånt där! Haha. Men jag ringde idag innan nio så snabbt fick vi komma, det kallar jag service! ;)

Nej. Nu ska jag minsann ta tag i disken! Som vanligt tänkte jag ta en städdag idag. Tror ni det kommer bli av? Neeeej.

Härlig Onsdag! :)

Vilken härlig dag det har varit idag! Mycket motion har jag fått också, väldigt välbehövt ;)

Morgon gjorde Emil kvart över sex. Fixade välling, drog igång barnprogram och la mig i soffan tills klockan vart närmare halv åtta. Strax efter åtta mötte vi upp Suzie + barnen här utanför också knallade vi till dagis där vi lämnade busfröna ;) Väl hemma igen så åt jag frukost och sen drog jag och Ebba till stan där vi mötte upp Jonna, Jenny och Evelina + alla hundar såklart. Tog oss en skön promenad runt hela isvägen, verkligen uppskattat av både mig och Ebba! :)

Kom oss hem igen vid halv ett. Han sätta mig i soffan i några minuter och varva ner innan det var dags att promenera till dagis igen för att hämta hem plutt. Gick in och hämtade Emil medans Patrik och Farmor Anki stog ute och väntade på oss med hundarna. Promenerade hit hem och lekte en liten stund, sen skjutsade jag alla till Mjölkudden och jag for till jobbet.

Idag gick det skitkasst på jobbet. Förhoppningsvis går det bättre imorgon, hoppas verkligen på det!
Nu ska jag minsann sova, känner att det verkligen behövs.

Tisdag va?

Blev att fara till Jenny idag :) Vi tog en morgonpromenad med hundarna i det fina vädret och sen for vi vidare på lite ärenden såsom Dollarstore, Lulebo och Colorama. Dock inte mina ärenden, men iallafall! ;) Kom mig hem för bara en liten stund sen, så passar på att nöta lite innan Mr K ska hämtas hem från dagis. Idag får det då minsann bli en promenad dit, så fint väder! :)  Måste bara komma ihåg att pumpa luft i däcken på vagnen innan jag går dit för nu är dom nästan helt tomma, haha!

Ikväll är det jobb, igen. Men sen är det bara Onsdag och Torsdag kvar och sen är jag ledig i 2 dagar igen! Tycker tiden bara springer iväg nuför tiden, men det är ju ganska skönt för då är snart våren och sommaren här! Underbart :) Nu är jag faktiskt lite less på all denna snö.

Äh.. Ska pumpa vagnen redan nu så det blir gjort, kommer säkert glömma annars!

Jo just det

Gokväll.

Dagen har enbart spenderats hemma. Vart en liten sväng ut då Emil hade vilat och käkat lite mellis. Kom oss in till strax efter tre så det var bara att svida om och fara direkt till jobbet. Idag har det gått hyffsat bra, kändes bra! :) Nu efter jobbet har jag hunnit gå på Statoil där jag införskaffat lite smör och mjölk, rastat hunden, käkat kvällsmacka och nu så sitter jag här :) Sådärja, då var denna dag avklarad.

Imorgon ska plutt på dagis. Själv vette tusan vad jag ska sysselsätta mig med? Jenny frågade om jag ville komma förbi så det kanske jag gör? :) Vi får se vad dagen har att bjuda på.

Nu ska jag kika vidare en sväng innan sängen kallar.
Godnatt.

Måndag.

Måndag idag då.

Morgonen började klockan sex. Gjorde välling till plutt, slog på barnkanalen och la mig i soffan för att vila. Slumrade till lite till och från och upp klev jag strax efter sju. Busat på här inne på morgonen, vart inge utelek för jag kände inte för att vara ute i blåsten. Det blåser storm här!

Till lunch fick det bli palt, det gillar både jag och Emil :) Mamma/mormor kom förbi just efter att vi käkat för att lämna över vindfleecen som hon hade handlat. Vart en turkos i storlek 98, precis en sån som jag ville ha! ;) Nu kommer lille herr Kalmdal bli så stilig så :) (Bilden visar dock inte den riktiga färgen för här ser den mer blå ut)



Har lagt Emil för en liten stund sen, dock så sover han ännu inte för jag hör hur han lever djävul där inne! Förhoppningsvis somnar han snart :) Blir mest troligt en promenad då plutt har vaknat, säkerligen ingen lång prommis men ut måste vi ju. Iallafall hunden! Jobb ikväll på schemat, hoppas jag orkar med hela kvällen? Känner mig fortfarande tung i huvudet och snoret sitter fortfarande fast i hjärnan. Hoppas det går över snart!

Nu ska jag käka upp resterna från igår. Inte maten alltså, ostbågarna minsann!

Innehållsrik dag?

Nja. Det vet jag inte om jag kan påstå. Mestadels av dagen har spenderats på jobbet. Och flera gånger under dagen tänkte jag åka hem, mådde skitkasst! Hade huvudvärk, hosta och snor som fan. Ni vet sånt där jobbigt snor, inte sånt som rinner utan sånt där som har klistrat sig fast så det känns som att hela hjärnan är full med snor! Usch. Nåväl.. Jag höll ut hela dagen så jag är nöjd :)

Morgonen började halv nio, skönt att få lite sovmorgon! ;) Just efter halv tio gick jag, Emil och Ebba ut. E & E busade i en snöhög och jag tittade på! :) Väl inne vart det lunch och sen sova för plutt.

Eftermiddagen har spenderats här hemma i soffan. Efter jobbet for jag och köpte lite cola och ostbågar så jag har bara degat i soffan och sett på Wallander. Som kanske det flesta vet så är jag inget fan av svenska filmer/serier men just den här wallander filmen tyckte jag var svin bra! :) Hoppas det går nå fler wallander filmer nästa Söndag? :)

Nu ska jag borsta gaddarna och gå och sova, blir säkerligen en tidig morgon imorgon!





Världens finaste kille med långhåret! Nu måste han verkligen klippas :)

Helgen..

Gokväll. Helgen har varit jättebra! En super helg helt enkelt :)

Fredagen började lugnt här hemma under förmiddagen. Jag och Emil busade och så tog vi oss en dusch tillsammans. Strax efter elva skjutsade Patrik in oss till staden där vi mötte upp Jenny, Jonna och Ellen för en lunch på Mat och Prat. Supergott som vanligt! ;) Efter det så promenerade vi en sväng på stan och ungarna somnade i vagnarna, som tur var! :) Köpte 2 par mjukisbrallor och en 1 tröja åt Emil. Han var verkligen i behov av mjukisar, men nu har han några stycken iallafall ;) Klockan två mötte jag och Emil upp pappa Patrik och Ebba vid fiskekyrkan och vi tog oss en skön promenad på isvägen! Emil sov hela promenaden och vaknade då vi tagit oss i land. Klockan han bli mycket så vi for direkt till mamma där det bjöds på middag. Mamma fyllde nämligen år i går, hela 45 år vart hon! :) Hon provade någon ny maträtt, som jag dock inte alls var särskilt förtjust i. Men efterrätten var iallafall god ;) Drack nån cider och surrade tills det var dags för hemgång så Emil kunde somna i någorlunda bra tid. Kvällen spenderades i soffan, en lugn kväll med andra ord ;)

Idag gjorde Emil morgon halv sex! Själv så la jag mig på soffan till klockan åtta och slappade. Superskönt! ;) Efter Emil hade käkat lunch så tog vi bussen in till stan där vi mötte upp Jenny och Dolly för en promenad på isen. Fint väder även idag! :) Ebba följde inte med för hon var nämligen i stugan med Patrik, och där har hon det bra! :D Gick även in på Polarn och pyret idag för att kolla ut vilken vindfleece som Emil skulle kunna tänkas ha. På Svenska betyder det att jag skulle kolla ut vilken vindfleece som mamma Lisa vill att Emil ska ha! ;) Mamma/mormor sa igår att hon tänkte köpa en sån till Emil och då tackar vi inte nej till det :P Så det får bli en turkos i storlek 98! Får panik då jag tänker på vilken storlek han har, han har ju blivit så stor! Mammas lilla plutt..

Nåväl. När vi kom hem från stan så ville jag såklart fortsätta vara ute för det var ju så fint väder! Så vi mötte upp Anna-Karin plus barn och hennes lillasyster. Emil vaknade precis då vi mötte dom så Emil och Ronja fick leka ute ett tag och sen gick in till dom där det vart mera bus! :) Supertrevligt var det. Strax innan fem var vi hemma igen så då vart en en snabb middag och sen har Emil pysslat på här hemma själv medans jag har diskat, fixat med tvätten och plockat undan.

Då plutt hade gått och lagt sig så for jag till Jenny där även Ida, Lotta och Åsa var. Vi har suttit och surrat och skrattat om vartannat! En supertrevlig tjejkväll! :) Kom mig hem strax innan tolv, tog ut hunden och nu är jag här. Ska strax borsta tänderna och krypa till kojs för nu är jag trött! Patrik och Ebba har redan gått och lagt sig så nu är det bara jag som är vaken.

Imorgon är det jobb igen, tråkigt men sant!

Snart Fredag..

Kvällens jobb slutade med bra resultat. Tillochmed bäst var jag! Kändes skönt att göra ett bra avslut på denna vecka. Så nästa vecka (Alltså på Söndag för mig) kan vi ju alltid försöka oss på en bra start?! ;)

Blev en snabb tripp till Dollarstore idag. där inhandlade jag sockar, igen. Jag har som någon konstig slags förkärlek till sockar därifrån. Haah! ;) Men denna gång slog jag på stort för nu vart det inte bara sockar till Emil utan till mig själv också ;) Sen så fick även Ebba ett hundben (som hon såklart dissade totalt! Otacksamma hund!) och nå pennor fick också följa med hem, alltid bra att ha..

Medans Patrik fixade lunch idag så tog jag tag i disken, verkligen på tiden. Efter lunchen tog jag och Ebba oss en promenad till dagis och hämtade hem plutten. Tog lite längre att promenera hem idag för vi fick sällskap av Anna-Karin och Ronja (plus lilla lilla Olivia som låg i vagnen) och Ronja gick hem heeeela vägen. Duktig tjej! Så det var därför det tog lite längre tid. Men det gjorde ingenting för jag hade ingenting speciellt att göra innan jobbet :)

Imorgon blir det som sagt stan en sväng förhoppningsvis, bara inte Emil får för sig att bli sjuk? Han hade tydligen varit supertrött idag sa Patrik plus att han blivit jättehes bara under eftermiddagen? Konstigt. Men men, vi får väl se imorgon hur han verkar, men om jag känner plutt rätt så mår han nog bra! :)

Nu ska jag sova. Godnatt.

Sista dagen!

Igår när jag var hos tandläkaren så frågade hon om jag drack mycket läsk? Jaaadu, vad ska jag svara på det? Jag var ärlig, jag sa att det blir en hel del läsk för mig. Då jag gick därifrån fick jag ett papper om skötselråd om tänderna där hon även hade skrivit; Dra ner på läsk! Vad tror ni jag gjorde då jag for därifrån? Jag köpte läsk! Hur dum i huvudet får man vara egentligen? Haha. Men det är jag i ett nötskal, och det är då inte första gången som jag bryter mot tandläkarens regler och antagligen inte sista gången heller! Men jag är noga med att borsta mina tänder också, sådetså!

Idag gjorde vi morgon halv sju. Jag somnade på soffan till halv åtta, skönt! :) Då gjorde vi frukost som Emil inte alls tyckte var särskilt intressant för han ville ha äpple. Varsågod sa jag, ät du ditt äpple! :) Nu är plutt på dagis sen en timma tillbaka och här sitter jag. Ska strax sätta mig i bilen för att fara på Dollarstore en sväng, kändes som kul :) Men först ska jag nörda färdigt här :)

Imorgon är jag ledig och då ska vi till staden och luncha med Jenny, Jonna och Ellen! Trevligt :) Sen blir det väl att promenera en sväng på stan också, se om det finns nå kul att handla. Haha! ;)

Ha en bra Torsdag.

Dödsdom eller ej?

Godmorgon gott folk.

Emil gjorde först morgon klockan tre i natt! Nu är det tillbaka på gamla spår.. spelar ingen roll vilken tid han vaknar men när han vaknar så ska han göra morgon och vägrar att somna om! Dock så tror jag att han lyckades somna om denna gång i våran säng (Jag har då sovit iallafall, haha) för nästa gång jag blev väckt av honom var klockan halv sju, då klev vi upp!

Lämnade plutt på dagis halv nio och klockan nio befann jag mig hos tandläkaren. Var skitnervös över att jag skulle ha miljoner utav hål, så mycket läsk och godis jag trycker i mig! :/ Men som tur var vart det ingen dödsdom, puuh! Hade ett hål och så har ju min gamla rotfyllning gått sönder för ett x antal månader sen (som jag givetvis inte gick och kollade upp) så den räknades också som ett hål. Så två hål allt som allt, helt ok enligt mig! Tecknade nu även ett nytt abonnemang så jag slipper betala då jag väl är där, skönt som tusan. Har inte haft något abonnemang på två år så nu var det på tiden ;)

Kom mig hem strax innan tio, gick ut med hundarna (Hjalle är här) och har nyss ätit frukost. Nu ska jag en sväng på Ica Maxi och handla en traktor åt Emil och sen vidare till Jenny och Loke för att kolla in deras nya lägenhet. Spännande! :)

Vad gör jag här?

Just i detta nu skulle jag egentligen behöva ligga i sängen och sova. Men nejnej, givetvis fastnar jag vid datorn som vanligt! Skjut mig.

Dagen har flytit på väldigt bra må jag säga! Väckte Patrik som såklart var seg på att dra sig upp ur sängen så jag passade på att diska medans han masade sig upp och gjorde sig klar. Bra att jag kan vara effektiv, skrika på Patrik och diska samtidigt! ;) Vi for då på Biltema först och köpte hjärnplugg (som jag så fint kallar dom) så att vi nu äntligen kan hänga upp spegeln i hallen plus fotoramen. Sen är hallen helt färdig och nog fan är det på tiden med tanke på att vi bott här i över 1 år och 4 månader. HAHA! ;)

Nåväl.. Fortsatte sedan våran handling inne på Willys. Och för en gångs skull så fick vi sjukt mkt mat med oss hem! Och inte alls så farligt dyrt vart det heller. Vi handlade 7 eller 8 påsar mat och det gick på 1500kronor. Brabra! :) Sen en snabbis på korvgubben där vi handlade med oss lunch hem. For hem, åt, packade upp varorna och sedan for jag vidare till dagis där jag hämtade hem plutt. Snabbt hem igen, duschade och for sen till jobbet. Puh, vilken energisk dag! Imorgon blir det nog minsann en lugn dag :)

På jobbet gick det superbra, känns bra! :) Körde hem Magnus och Sune efter jobbet, handlade tobak och for sen hem. Så nu har jag då hunnit med kvällsfika, se tv och har redan borstat tänderna! Så om tre sekunder så är det sängen nästa.

Godnatt!

När tar det slut?!

Nu är jag nådigt less på all denna snö! Det snöar för fullt och jag vill verkligen inte ha nå mer snö nu. Det räcker! Givetvis får det fortfarande vara snö ute, men det behöver absolut inte komma nå mer! Plus att dom är jävligt dåliga på att ploga här så man tar sig knappt ut med varken barn eller hund :(

Nåväl.. Gårdagen lunkade på bra. Fick mig en skön sovmorgon till nio, bara bus här inne på förmiddagen. Efter Emils vila tog vi oss en relativt lång bob promenad med Ebba så hon fick springa fritt. Lycklig hund! :) Väl hemma slängde vi in Ebba och jag och Emil fortsatte leka här ute ett tag innan jag skulle vidare mot jobbet. På jobbet gick det bra, var en bra kväll :)

Idag fick jag mig ännu en sovmorgon. Patrik erbjöd sig att kliva upp idag också. Underbart! :) Halv åtta väckte han mig och vi bytte skift. Fixade frukost till Emil, borstade sen hans tänder (eller, det gjorde han själv rättare sagt. Hjälpte han bara med att sätta tandkrämen på tandborsten ;) och sen for vi mot dagis! Som vanligt sprang han och hämtade "sin" traktor och körde med den på exakt samma plats som alltid ;)

Nu sitter jag här och ugglar. Ska strax väcka Patrik så han gör sig klar så vi kan åka mot storheden. Storhandla och kolla runt lite. Alltid lika kul ;)

Ha en bra dag!

Vecka nummer 7 avklarad.

Snart redo för sängen, tänkte bara slänga in en rad eller två bara för att! :)

Jobbet rullade på bra. Alltid skönt att jobba Söndagar. Mycket skönare än veckodagarna/kvällarna faktiskt. Efter jobbet for jag direkt till stan och tankade och sen förbi Maxi där jag införskaffade oss ett blöj- och välling förråd. Nu har vi så det räcker och blir över minst 1 månad! :) Alltid bra att bunkra upp med sådant..

Väl hemma skiftade vi bara plats jag och Patrik. Jag fixade lite smått här hemma och han for iväg och fixade lite ärenden. När han kom hem så åt vi en sen middag bestående av skräpmat och sen så har vi sett filmen på femman, Kate och Leopold. Rätt bra film faktiskt! :) För ca en timma sen slutade filmen så efter det har jag bara hunnit vara ute med Ebba och slängde soporna, tvättat och lindat hennes tass, borstat tänderna och nu sitter jag här. Väntar på att toaletten ska bli ledig så jag kan göra nummer ett och sen hoppa i säng! Svin trött är jag. Tur att det är Patriks tur att kliva upp imorgon ;)

Sov gott.

RSS 2.0