Shopping!

Godkväll.

Både igår och idag har förmiddagarna bestått av plugg. Jag har ett jävla flyt nu känns det som, bäst att fortsätta i samma takt! :) Annars så har eftermiddagarna bestått av massa mys! Igår var vi hos AnnaKarin och barnen och lekte både inne och ute. Sen for jag och Emil och hämtade middag från Donken. Patrik hade minsann hunnit lova Emil hamburgare utan att jag märkte det, haha ;) Så så fick det bli. En glad pojke som för första gången orkade ett helt Happy Meal :) Då Emil gick och la sig så blev det den efterlängtade kvällspromenaden. Igår gick vi runt storheden igen, så jäkla skönt! :)

Idag så har vi inte gjort nånting speciellt egentligen. Emil ville vara hemma med pappa efter dagis så jag fick åka och handla själv inför middagen. Inte för att det gjorde så mycket, rätt skönt att vara själv också :) Till middag vart det tacos, så jäkla gott! Emil åt jättebra, han åt nästan en hel burk med majs själv, haha! Han verkligen äääääälskar majs! :D

Nu ikväll så har jag och Maja varit på stan och strosat. Dom hade nämligen kvällsöppet idag. Så jäkla mysigt att gå på stan när det var mörkt ute. Och sen att jag hade supertrevligt sällskap gjorde ju saken bättre :) Emil fick sig en svart kofta med en vit stjärna på, jättefin! :) Själv så köpte jag mig en halsduk, om man nu kan kalla den för det? En sån där rund sak som man trär över huvudet. Förstår ni vad jag menar? :) Hemma var vi igen strax efter nio och sen dess har jag inte gjort ett smack! Tar det lugnt i soffan :) Strax väntar sängen, är superdupermega trött!

Imorgon är det plugg på schemat igen! Nästan klar med alla mina uppgifter för denna vecka. Bara lite finslip imorgon och sen kan jag vara ledig till nästa vecka ifall jag känner för det :) Men vi får väl se hur det blir med ledigheten. Har en tendens att inte kunna slappna av, haha! ;)

Tack och godnatt

Tönt?

Gokväll.

Lördagskvällen spenderade jag enbart hemma. Var rejält uttråkad och rastlös en stund där på kvällen så jag sprätta en cider och gjorde färdigt första uppgiften i psykologin och skickade även in den på Lördagkvällen. Det ni, haha! ;) Jag, plugga, en Lördagkväll! Har aldrig inträffat förut, men nån gång måste ju vara den första ;) Men det är ju också en utbildning jag valt att gå så det är ju såklart intrressant också :)

I Söndags så sov jag till tio, så jävla skönt!! :) Tog ut Ebba och kände lugnet här hemma med Patrik och Daniel. Klockan tolv skjutsade jag Patrik, Daniel och Ebba till Sunderbyn och sen vidare till MAX där jag tog med mig lunch hem. Gött! ;) Hämtade mitt lilla hjärta strax efter ett och vi for direkt till Rutvik :) Där bjöds det på underbart gott fika och jättetrevligt sällskap! :) Halv fyra for vi vidare.. Vi for och hämtade upp Patrik och Ebba och sen vidare till Mjölkudden där det blev paltmiddag. Så jäkal gott! :) Emil sov ingenting på dagen så han var skittrött redan vid sex, så han kom i säng strax efter halv sju. Jag, Ebba och AnnaKarin tog en prommis till storheden där vi handlade på Maxi och sen hem igen. Kvällen spenderade jag i soffan med godis (förutom allt spring till tvättstugan såklart).

Idag har plutt varit på dagis. Jag har pluggat lite här hemma på förmiddagen men också hos Anne så vi kunde ordbajsa tillsammans! ;) Tre var vi hemma från dagis så jag och Emil delade på en grodbakelse innan vi gick över till AnnaKarin och barnen :) Vi hängde ute till klockan fem och då var middagen klar hemma, så då gick vi hem ;) Korvsoppa fick det bli idag, supergott! Emil älskade det :) Även denna kväll tog jag och Ebba en promenad med AnnaKarin. Denna gång gick vi runt Kyrkbyn, superhärligt! :) Får se vart vi promenerar imorgonkväll? :P

Har nyss gjort färdigt uppgiften som jag påbörjade idag, så nu är jag klar för idag! :) Så idag har jag skrivit om olika depressioner och imorgon fortsätter jag med Självmord. Man blir ju verkligen munter av alla dess uppgifter, jag looooovar. Haha! ;)

Tack för idag, slut för idag.

Jungfrun

Kunde inte låta bli att gå in och läsa om mitt stjärntecken när jag såg att Fanny hade gjort det ;) Och måste även påpeka att det stämmer in rätt så bra på mig. Läs och se ;)

Den typiska Jungfrun har en tjänande läggning och tycker om ordnade rutiner. Jungfrun är noggrann och flitig och har sinne för detaljer. I relationer och samarbete är Jungfrun pålitlig och ansvarskännande. Stark integritet hör till bilden, det gör att Jungfrun kan upplevas som reserverad och försynt. Hjälpsamhet finns i stora mått.

Jungfrun är en plikttrogen arbetsmyra som får mycket uträttat i det tysta. Den som är präglad av detta strävsamma tecken har en tendens att ta på sig mer arbetsuppgifter än nödvändigt. En väl inbokad agenda och en fulltecknad vardag hör till bilden.

Jungfrun eftersträvar renhet, både till kropp och själ. Ett välstädat hem med bra förvaringsmöjligheter är viktigt för Jungfruns välbefinnande. God framförhållning är naturligt för denna praktiska karaktär. Inga detaljer lämnas åt slumpen. Pålitlighet och ansvarskänsla hör tecknet till. En Jungfru kan man lita på. En resurs i både arbetslivet och hemmet, som utför sina uppgifter med största noggrannhet.

Jungfrun är tålmodig och gör inte så stort väsen av sin person. En jordnära, sparsam och något försiktig läggning hör till bilden samt en strävan efter perfektion. Självkritik och analytisk förmåga är kännetecknande. Hjälpsamma Jungfrun är alltid beredd att ställa upp för andra och förväntar sig inga motprestationer, utan gör det av hjärtat!

Häftigt att det kan stämma så bra! :)

Då var det helg igen

Idag är det Lördag, alltså var det Fredag igår.

Hela veckan har jag pluggat på förmiddagarna och gjort annat kul på eftermiddagarna. Gillar verkligen mitt liv precis som det är just nu!! :) En förbannat skön känsla! Gårdagen spenderade jag på stan med Jenny och Jonna, alltid lika kul :) Shoppade lite smått och gott, bland annat så vart det 2 par byxor, 2 par tröjor och regnkläder till han Emil. Sen köpte jag även 2 stycken mössor till mig själv, en ganska tunn och en lite tjockare, perfekt till vinterkylan som kommer inom någon månad! Superfina var dom :)

Väl hemma igen så vart det en massa utelek för mig och Emil och sen for vi allihopa och åt middag på Palma, supergod mat har dom! :) På kvällen tog jag och Emil en dusch tillsammans, så himla kul är det, det tycker iallafall Emil :) Klockan åtta kom han i säng så jag for då till Anne och såg film med henne, Joni och Petri. Ganska kass film måste jag säga, haha! :)

Idag har vi enbart spenderat våran förmiddag inomhus och myst på. Då Emil somnade så tog jag och Ebba en morgonpromenad (morgon och morgon, klockan var ändå strax efter elva) runt storheden. Superskönt var det! Ebba var gode nöjd då hon hoppade och skuttade fritt i det höga gräset. Mitt stora hjärta! <3 Då vi var hemma igen och då plutt hade vaknat till liv packade vi hans väska och for sen ut till stugan där han nu spenderar sin kväll och natt med farmor och Björne. Superlycklig kille när vi kom dit, han verkligen älskar att vara där! :)

Jag och Patrik tog hem kinamat från Östergök som vi ätit till middag, mums! Sen har jag även skjutsat Patrik till Sunderbyn och sen var jag snäll och skjutsade grannen till Skurholmen. Och nu sitter jag här i mörkret i min ensamhet! Haha, nej så farligt är det minsann inte. Jag har ju faktiskt Ebba här hos mig. Sen om jag spenderar hela kvällen hemma vette tusan. Vi får se vad som händer, man vet minsann aldrig! ;)

Imorgon ska jag finslipa på en uppgift som är klar. Läsa igenom och sen skicka in. Känns skönt! :) Då har jag lämnat in en uppgift än så länge (Och det är inte ens nå krav på att den här ska vara inne nu) så det känns skönt :) Sen har jag ca 4-6 uppgifter att göra nästa vecka, men det klarar jag! Bara man ger sig fan på det :D

Nu bjuder jag på lite blandade bilder!


Det jag köpte igår :)












Ett stort lass med bilder var det minsann! ;)



Still going strong!

Goddag.

Gårdagen bestod av pluggande på dagen. Sen vart en lite prommis med Ebba plus lite utelek och bollkastning innan det var dags att cykla till dagis. Var där strax innan fyra och hämtade hem inte bara ett barn, utan två!! :) Jag och Emil skulle nämligen till Anne och Kevin och äta middag så jag tog med mig Kevni och så gick vi hem till dom och lekte på baksidan i väntan på att Anne skulle komma hem! Så kul att grabbarna leker så bra tillsammans :) Kvällen spenderade jag med Maja. Hon visade mig hur en rapportskrivning ska gå till (TACK snälla du!) och så surrade vi ju också såklart :)

Nu sitter jag också och pluggar lite smått. Dock inte särskilt mycket för jag har inte den där superorken! Men har iallafall skrivit klart min essä/berättelse som ska in i rapporten så nu är den fixad. Ikväll glider jag också förbi Maja och gör klart mitt arbete, så får hon rätta ifall jag gör fel ;) Imorgon blir det också lite pluggande på dagen och sen tar jag nog helg. Kanske. Jag ska iallafall se till att inte göra nå skolarbete ALLS ihelgen. Man måste få vara helt ledig också annars blir man ju knäpp!

På Fredag är det löning. Ska nog mest troligt till stan en sväng då och kolla om jag hittar nå kul? Allitd lika kul ;)
Nu rökpaus, sen göra färdigt en sak som jag påbörjat och sen lägger jag ner för dagen!

Stress, panik, ångest!

Just precis så känns det ibland. Iallafall när det handlar om skolarbete. För det första så är jag inte va att plugga, med andra ord så kommer jag säkert in i det på ett tag! Och för det andra så förstår jag inte vissa saker vilket irriterar mig nå jävulskt!! Men ska ta en pluggdag här i veckan med Anne och Sandra, då kanske jag förstår mig på lite mer! :) Nåja, det ät ju inte bara negativa saker när det gäller skolan. Gjorde tå uppgifter igår och det var tillochmed kul! :D Jag har tre uppgifter som ska vara inne innan Söndag, men det är nog lugnt. Iallafall uppgifterna i pyskologin. Då var det ju det här med data/svenska arbetet, puuuh! (Det är de jag har ångest över) Nåväl.. det löser sig!

Annars rullar livet på. Helgen har varit väldigt lugn må jag säga. Lördagen spenderade vi enbart hemma. AnnaKarin och Ronja kom förbi en sväng på eftermiddagen och lekte ett tag, alltid lika kul :D Sen på kvällen for jag och hämtade upp Anne från hennes jobb, vi for förbi Coop och hyrde film och for sen hem till henne och såg film och käka chips! :) Det var ju dom kul.. Inte ofta jag ser film längre, iallafall inte med kompisar.

Söndagen spenderade vi hemma hela förmiddagen. Påbörjade lite skolarbete på förmiddagen också. Middag bjöds det på hos farmor och Björne, gött :) Kvällen spenderade jag med plugg och en massa massa godis och läsk! Det behövdes kan jag säga ;)

Idag har plutt varit på dagis från 9-15.15.. Jag har pluggat på förmiddagen och även hunnit med en snabbis till stan. Var och införskaffade en slit-och-släng overall till Emil från Rädda Barnen. Hela 40 kronor kostade den, som hittat! ;) Blev lite mer plugg sen innan jag och Ebba tog oss en promenad till dagis. Anne och Kevin har varit här på eftermiddagen. Ungarna har lekt och tjoat både ute och inne och middag blev dom också bjudna på. Lyxmaten korv och makaroner ;)

Kvällen har jag spederat med plugg, eller ja.. Inte så mycket för jag vart less! Nya friska tag imorgon ;) Nu håller jag på att somna, så godnatt!

Nu börjas det!

Ännu en gång är jag seg på att skriva, haha. Men det är sååååå mycket i mitt huvud just nu så har varken haft tid eller ork till att skriva. Men nu fick jag en liten stund till övers! ;)

Det här var den sista veckan i skolan på ett bra tag. Nästa gång jag ska tillbaka är i slutet på Februari. Veckan har varit bra, men det är extremt mycket som ska in i huvudet.. Alldeles för mycket för att jag ska hinna bearbeta allt, haha! Men det är bara att gilla läget. Dock så är det nu inte bara hemstudier på schemat, har också LIA i 12 veckor. Och det ser jag verkligen fram emot!! :)

Idag kom jag mig hem lite tidigare, just efter halv tre. Så direkt jag kom innanför dörren så gick vi alla ut på en skön promenad! :) Väl hemma igen så for jag direkt till dagis och hämtade hem lite kläder och dylikt, sen vidare till Statoil där jag hämtade ut skolböckerna som hade kommit! Perfekt att dom kom just nu eftersom jag behöver dom from Måndag :) När jag kom hem så var Daniel och Jossan här! :) Emil och Jossan lekte och kollade på film medan jag fixade middag till allihopa. Blev potatisbullar, bacon och lingonsylt. Enkelt och gott! :) När de sen for hem så gick jag, Emil och Ebba ut en sväng. Var ute ett ganska bra tag, kom in klockan sju! Riktigt skönt att bara vara ute och njuta och inte känna någon stress :)

Mitt lilla hjärta gjorde ännu ett framsteg idag, ett steg mot att bli en stor pojke! ;) Så idag blev det ingen välling ikväll, det blev smörgås och mjölk innan läggdags. Och det var inte så att jag ens försökte, det var Hans idé! ;) Så det var jätte kul tyckte då jag såklart! :) Dock så blir det nog fortsättningsvis välling på morgonen eftersom han vaknar så satans tidigt. Men, vi får väl se! Han kanske överraskar mig med att sova länge imorgon? ;) Drömma kan man ju!

Tar en lugn kväll här hemma.. Har plockat och diskat och nu nöter jag dator! Ska ringa Anne och ta mig en rök med henne, sen ska jag roa mig med att påbörja ett skolarbete. Roligt Fredagsnöje va?! ;) Sen om jag nu gör det eller ej, det tåls ju att tänkas på!

På tal om nå helt annat.. Sista helgen i oktober så flyger jag och Emil ner till Stockholm mest troligt! :) Tänkte jag skulle låta Emil premiär flyga och hälsa på hos mormor och morfar! Vi har ju aldrig varit där så nån gång måste vi ju dit ;) Så ska ta och boka biljetter direkt det är löning så man får det gjort. Då kan man ju inte ändra sig som tur är! ;) Så det ska bli spännande, får se vad Emil tycker om att flyga? Om jag känner honom rätt kommer han skrika rakt ut! Och då inte utav glädje, mest skräck! Haha :P Nåja, det lär ju släppa det också.

Nu surfa vidare!

Dagens goda gärning!

Godkväll.

Var ett tag sen jag uppdaterade sist. Närmare bestämt 4 dagar sen! Ojojoj, dålig stil Lisa! :P Nåväl, vad har hänt sen sist?

Torsdagen spenderade jag i skolan som alla andra vardagar just nu. Fick dock sluta lite tidigare så hemma var jag och Emil redan halv fem. Skönt! :D Eftermiddagen såg ut som alla andra eftermiddagar så den orkar jag inte ens skriva om!

Fredagen var det också skola på schemat. Dock inte alls lika lång dag som annars, vi slutade klockan ett! Och skönt var det eftersom mamma och pappa kom kvart i ett med flyget! :) Så Patrik for och hämtade dom också väntade dom här hemma på mig! Jag kom mig hem klockan två och strax efter det knallade jag, mamma och pappa till dagis och hämtade hem lillhjärtat! :) Ni skulle ha sett Emils min då han såg mormor och morfar, såg verkligen ut som att det var aliens eller nå han såg, haha! Han vart lite blyg (var ju ändå ca 7 veckor sen han såg dom sist) till en början, men det släppte direkt vi började gå hem :)

Så helgen har bestått av familjemys. På fredagen vart det tacos till middag, verkligen gott! :) Kvällen spenderades i soffan med lite cider/öl/vin och en massa surr..
Lördagen bestod av ett stadsbesök för min och mammas del medan lillhjärtat sov (och morfar också, på soffan, haha!) Hem kom jag mig med en ny vinterjacka, en jättefin Fjällräven! :) Fick ju som sagt halva jackan i födelsedagspresent så det var kanonbra! :) Köpte även en overall till Emil så nu är det fixat, superskönt! :) Endast vinterskor (Kouma) som saknas nu. Vantar köpte jag på Team Sportia i Kalix förra veckan och mössan från förra året passar fortfarande :) Nice! På eftermiddagen så åt vi alla middag på Baan Thai, det var gott minsann :) Sen spenderades kvällen i soffan även denna gång med cider/öl/vin :)
Söndagen (idag alltså!) har varit relativt lugn. Då Emil vilade så var jag på dop, lille Isak skulle döpas!! :) Jättetrevlit var det med en massa massa gosaker, hehe! ;) Mamma passade på att åka till en kompis i stan under tiden och pappa cyklade till en kompis i Kyrkbyn, så dom hade också nånting att göra. Till middag gjorde Patrik Burgundisk gryta, alltid lika gott! :) Klockan sex for vi alla till Kallax för att lämna mamma/mormor och pappa/morfar så dom kunde ta sig hem. Vi vaknade Hejdå och for sen och handlade lite.

Nu ikväll så håller jag på att tvätta. Suzie har också varit förbi en snabbis och hälsat på! Och så fick jag mig en födelsedagspresent av henne, tack så jättemycket Suzie!! ;) Nu sitter jag i soffan och slöar och väntar på att få hämta in tvätten. Imorgon blir det en tidig morgon minsann, Emil ska vara på dagis redan klockan sju. Puuh! Men som tur var så har vi fått sovmorgon hela helgen lång. Mamma och pappa har gått upp med Emil igår och idag, superskönt!! :D

På tal om nå helt annat så har jag gjort dagens goda räddning idag! När jag skulle gå till tvättstugan klockan nio och Suzie skulle gå hem så såg jag att nån snorjävlaunge hade varit och klottrat på ytterdörren!! Svinfult var det! Som tur var så var det så pass färskt att det gick att få bort. Så nu har jag gnuggat ren dörren och den glänser och är fin! DET NI ;)

Idag är ingen vanlig dag..

.. för idag är det min födelsedag! Hurra hurra hurra ;)

Däremot så har jag inte märkt av att jag fyller år. Man har blivit lite för gammal tror jag? :) Anne påminde mig imorse om att jag fyllde år, nästan så att jag tillochmed hade glömt bort det! Så betydelselöst är det nuför tiden. Men vafan, jag behöver ju inte bli nå äldre, vi kan stanna tiden nu?! ;)

Haft en heldag i skolan, puuh ;) Stressig eftermiddag som vanligt. Cyklade till dagis och hämtade hem plutt. Åt middag och sen promenerade vi med Ebba en snabbis. Kastade lite boll så hon vart glad ;) Väl hemma igen passade jag på att plocka undan här hemma medans lillhjärtat badade/duschade. Direkt han kom i säng kom Anne hit och tog tag i mitt projekt, välja-bok-inom-KBT! Haha :) Så nu har jag fixat det. Även fast det var en litet truntsak egentligen ,som inte alls tog någon tid, så har jag ändå skjutit upp det i en vecka!! Varför? Vi skulle ju som sagt bara välja ut en bok. Redovisningen ska vi ha i Februari! Haha :D

Nåväl.. Suzie och Anne har varit här en stund ikväll och ätit tårta, druckit läsk och sertt Idol :) Trevligt med sällskap!! Det här är tredje veckan i rad som Patrik jobbar kväll och jag har suttit hemma själv varenda kväll, så det var riktigt trevligt med lite sällskap ;)

Imorgon är det skola igen. Imorgon tar vi min bil så jag behöver inte kliva upp förrän 7.15, vilket lyx!! ;)
Snart kommer Patrik hem.. Då ska jag ta ut Ebba och sen sova!

Godnatt :)

Fort går det!

Redan Tisdag idag! Tiden/dagarna springer iväg då det är full rulle hela dagarna!

Haft skola igår och idag. Idag hämtade farmor Anki Emil från dagis. Jag fick även sluta tidigare idag så hemma var jag redan klockan fyra, skönt! :) Passade då på att ta en promenad själv med Ebba och träna lite. Hon var lös hela promenaden (45 min) och gick fot hela tiden, förutom då hon fick hoppa fritt såklart! Duktiga hund ;) Sen tog vi bilen till Mjökudden klockan fem där både jag och Emil åt middag. Gött :)

Klockan sex for vi på Ica Maxi och handlade lite och sen hem igen. Plutt somnade halv åtta och själv har jag diskat, duschat och tagit det allmänt lugnt. Nu strax ska jag grädda pannkakor så har man det fixat och klart! ;) Haha, lagar alltid mat så jäkla sent. Men då har man ju även ett tidsfördriv innan man ska sova ;)

Imorgon och övermorgon lämnar Patrik Emil på dagis halv tio, då blir det inte jättelånga dagar för honom, som längst till fem!

På Fredag får vi besök utav mamma/mormor och pappa/morfar! Kul :D Dom stannar dock bara till Söndag, men bättre än ingenting alls :) Plus att jag ändå inte hade varit särskilt social på vardagarna eftersom jag har skola då. Men Emil kommer nog bli överlycklig av att träffa dom! Var ju ändå ett tag sen nu, i Juli var det sist.

Nu ska jag fixa pannkakor! :)

Nu börjar V.2 :)

Så var denna helg över. Shiiiises så fort det har gått! Jag hänger inte riktigt med i svängarna.

Idag var det som sagt storstädning på schemat. Och för en gångs skull så har jag gjort det som stått på mitt dags schema, haha! ;) Dock så gjorde jag inte allt på förmiddagen. Jag damsög och skurade just innan Emil skulle gå och lägga sig. Men bättre sent än aldrig, eller hur?! ;) Annars idag så har vi hunnit med lite ute aktiviteter med A-K och tjejerna! Riktigt kul som alltid :) Emil och Ronja leker så himla bra tillsammans. Och Olivia försöker hänga med.. tyvärr går det inte så fort för henne ännu, men nästa sommar, då jävlar! ;)

Ikväll har jag varit snäll och skjutsat Anne på jobbet :) Efter det så hämtade jag in tvätten, sen en dusch, och sen dess har jag i princip suttit här, haha :) Imorgon är det fullt ös igen! Ska bli spännande och se vad vi får lära oss denna vecka?! Vet så mycket som att det är psykologi, men det finns ju mycket kring det ämnet. Vi får se helt enkelt ;) Vet inte om jag skrev det tidigare, men vi har redan fått en läxa i KBT. Så Emelie, ifall du läser det här så behöver jag din hjälp! Fattar fortfarande ingenting, haha! hur ska jag då veta vad jag ska välja för bok att redovisa?!! Ojoj, jag märker verkligen att det var läääänge sen sist jag pluggade. Kan typ ingenting!

Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig, ska upp 6.15 imorgon!

Älskade helg.

Eftersom Emil sov borta Fredag till Lördag kunde jag göra preciiis vad jag kände för! Vet ni vad jag gjorde? Jag gick och la mig tolv! Fastän jag hade möjligheten att vara vaken längre och ändå få den sömn jag behövde. Men det var så jäkla skönt att sova, underbart!! ;) Upp klev jag strax efter elva iallafall, så många timmar skrapade jag ihop. Men det var välbehövt efter första skolveckan :)

Gårdagen vart bra. På förmiddagen tog jag ut Ebbs en snabbis, vek ihop tvätt och fixade lite, tog mig en dusch, handlade en snabbis på Kvantum inför middagen, och sen for vi ut till stugan! Där möttes vi en jätteglad Emil som var nybajsad ;) Vi mös på där ute hela eftermiddagen. Grillade (kanske sommarens sista grillning, vem vet?!) fläskfilé som vi avnjöt med klyftpotatis och sås. Väldans gott må jag säga!! ;)

Hemma igen var vi klockan sex. Emil var jättetrött så han slog sig direkt ner i soffan och kollade på barnprogram. Själv passade jag på att STORSTÄDA badrummet!! En rejäl städning fick det bli! Så nu skiner det fint där inne :) Plutt gick och la sig halv åtta och strax därefter kom Helena förbi! :) Vi tog en promenad med Ebba runt storsand och sen gick vi till mig där vi snackade om allt och inget och drack varsin cider. Jättetrevligt! :) Halv tolv for hon hem så då passade jag på att gå ut med Ebba och sen hoppa i säng..

Morogn gjorde han Emil klockan sju. Idag ska jag städa lägenheten! Ska börja snart så jag har fått allting gjort nu på förmiddagen. På eftermiddagen tänkte vi kanske leka med A-K, Ronja och Olivia. Blir inte att man ses så mycket nu då jag är i skolan hela dagarna, så vi får ta tillvara på helgerna! :D

Jag avslutar detta inlägg med att säga Grattis till Helena som fyller år idag!! :) Hoppas du får en toppendag Helena med nära och kära :D

Hej så länge!

Jävligt intressant, men förbluffad!

Morgonen började klockan sju då väckarklockan ringde. Det bästa av allt var att Emil fortfarande sov, så han hade sovit hela natten :D Dock så vaknade han nån enstaka minut efter att jag klivit upp, men det gjorde ingenting för då han jag träffa honom innan jag skulle iväg!

Besöket i Haparanda var väldigt intressant!! Dom hade gjort iordning en power point presentation för oss där dom gick igenom en hel del saker som var bra att veta! Vi var enbart på den slutna avdelningen och där fick vi se oss omrking, allt från gymmet till hur deras rum ser ut. Det jag blev mest förvånad över var att vi fick gå runt där medans klienterna var där!! Trodde inte på fullaste allvar att vi skulle få se folk där om man så säger, trodde dom skulle vara nån annanstans. Men så vart det inte! Dock så var det frivilligt för dom att vara där, dom visste att vi skulle komma så dom hade kunnat gå där ifrån. Men nog fan ville vissa pojkar vara där, det kom ju bruuuuudar! ;) Det var nog länge sen (antagligen har det nog ALDRIG hänt förrut) dom fick se så många tjejer (20st) där inne! Nog kände man sig som en liten köttbit, man såg allt deras blickar när vi alla kom in dit, haha! :) Nåväl, det var intressant iallafall..

Efter studiebesöket så for vi till ett naturreservat. Där grillade vi korv, hamburgare, kycklingburgare och åt en massa got! :) Sen spelade vi bingo och gick vi en jättekort tipsrunda! En riktigt bra dag med andra ord!! :)

Hemma var vi igen till halv fem. Då for jag och Anne en snabbis till staden och sen hem igen. Hemma var bara Patrik och Ebba.. Emil ville minsann sova med farmor i stugan, så Patrik hade kört han dit medans jag var på väg hem! Så jag han inte se mitt lilla hjärta nå mer än i morse :( Men imorgon, då ses vi igen!! :) Hemma han jag inte vara länge för sen for jag och Ebba till Jenny (hon var helt ensam hemma!) där vi åt middag (hämtade hem från exotic) och satt och surrade till halv tio då Jenny skulle och jobba natt. Riktigt trevligt var det iallafall :D

Nu sitter jag här och nördar. Ska kika vidare och känna lugnet. Kan ju vara vaken hur länge jag vill idag, behöver inte kliva upp någon speciell tid. Skönt som fan! ;)

Spännande!

Idag har det varit en tung dag i skolan. Har haft föreläsning om KBT (Kognitiv beteende terapi) hela dagen lång. Från 9-16! Helt död i skallen när jag for därifrån, haha :) Men dagen tog ju iallafall slut nån gång, det var ju bra ;)

Patrik jobbade förmiddag idag så Emil slutade dagis redan klockan tre :) Då for dom till farmor och Björne på Mjölkudden för att käka middag. Strax efter fem kom även jag dit och så åkte vi hem tillsammans :) Eftermiddagen har vi enbart spenderat här hemma, tagit det lugnt och myst på! Plutt var jättetrött även denna dag så han däckade innan halv åtta. Klockan åtta tog jag och Anne en promenad med hundarna runt industriområdet vid Kyrkbyn. Lämnade sen Ebba hemma och följde med Anne hem. Lämnade nämligen min cykel där imorse så nu cyklade jag hem den!

Imorgon är lillhjärat ledig från dagis för Patrik är ledig imorgon! Så dom får en kvalitetsdag tillsammans ;) Imorgon ska jag faktiskt inte vara i Kalix överhuvudtaget, vi ska nämligen på studiebesök på anstalten i Haparanda! Ska verkligen bli spännande och intressant :) Sen efter det blir det uteaktiviteter och grillning vid någon stuga innan vi beger oss hem och tar helg!

Har fått fram en JÄVLA massa kort nu som varit försvunna i all evighet! Så här bjuder jag på en liiiiten Emil ;)



Tredje dagen är gjord!

Gokväll.

Nu har jag varit i skolan 2 hela dagar och än så länge går det bra. Vi har ju egentligen inte ens börjat på riktigt, haha! ;) Idag var första dagen som vi har antecknat om Freud och hans teori, psykologi för dom som inte vet det. Vi har även gått igenom allt från kriser, uvetcklingskriser som traumatiska kriser. Även en massa annat som jag inte orkar gå in på, så tråkigt för alla att läsa :) Sen har vi även fått en hel del "problem" som vi har löst i grupp och en massa tester..

Både igår och idag har vi fått sluta lite tidigare så Emil har fått sluta dagis redan (Eeh, redan och redan? Tycker ändå det är sent) halv fem. Dock så sover han numer superdåligt på dagis (ca 45 min, Han brukade sova närmar 1½-2 timmar) och har han varit väldigt ledsen/grinig och inte alls på bra humör där på eftermiddagarna :/ Men det är ju en omställning för han också, han är ju van att bli hämtad efter vilan, det har han blivit i ett års tid! Det blir nog bra i slutändan :) Han är nöjd om han får vara ute så idag har han nästan bara varit ute :) Det blir ju ett helvetes projekt för mig om jag skulle vara tvungen att hämta honom innan jag slutar skolan eftersom jag är i Kalix och samåker med 3 stycken! Får hoppas han INTE blir sjuk under dessa tre veckor.

Nu ikväll känner jag mig halvt död. Är helt slut i kropp och knopp! Förhoppningsvis blir det en tidig kväll eftersom jag måste upp innan sex imorgon!

Ska kika vidare nu och sen invänta Patrik som slutar jobbet halv tio.

RSS 2.0