Lovely ;)

Kanonväder även idag!! ;)
Dagen började blåsig när vi tog bilen till Marie och Lycka.. Men de blev bättre med tiden :) Jävlarns vad dom busade! Från halv elva till ungefär halv tre tiden :) Gissa om Ebba sov sen? Jajjomen!! I sircus tre timmar, haah ;) Min lilla sömnis! Men då hade hon även hållt igång länge med två hundar :)

Har även blivit friserad idag. Kände mig modig och klippte lugg! Ser lite knasig ut, men man är ju så ovan! Höh ;) Men kul att prova på nå nytt för en gångs skull.. Men får mig en shock varje gång jag kollar mig o spegeln! :P Har förövrigt bränt mig idag också! Fy dig Marie, du med en altan ;) Äh, skönt har det varit iallafall!


Sen så har jag varit på stan en snabbis med Emma idag :) Inhandlade en bikini överdel ( Trosorna till såg förjävliga ut i röven, så kör på mina gamla svarta;) ) Sen handlade jag även massa örhängen ;) Sen hem.. Käkat lite, förbi lindex, köpte mig ett par vita leggins, och även förbi bolaget! Köpte endast två cider som jag druckit idag (Hallååå, är ju faktiskt ledig + att det är fint väder :P)

Så det  var min dag! :) Imorgon ska jag och Ebba till stan och fika med Emelie och Rex. Och kanske Jenny och Loke?? :P Så får vi se hur det går..

Nä, hoppa i sängen nu, Ska köra Patrik till jobbet imorgon!
PUSS! ;)

Premiär!

Jag har bränt mig!! Hur coolt är inte det? ;)
Det är ju bara Maj, och jag har redan bränt mig, just precis idag! Haha, knaaas!! ;)

Jo just det, precis som det låter, det vankas sommar! Hur härligt är inte det då? Sjuuukt skönt!
Jag och Ebba har tagit våran dagliga dos promenad, med en promenad till Mamma. Ebba blev väldigt slut av det idag, tror det berodde extremt mycket utav värmen. Törstig var hon om inte annat!


Annars så leker livet.. Jobbat idag, var ett tag sen nu känns det som. Fyyy Lisa!! Men skönt att vara lite ledig nu när det är sånt kanonväder! Slö vecka framför mig.. Jobbat idag och jobbar imorgon. Sen ledig till på Söndag.. Jobbar då Sön - Tis, sen ledig Ons - Sön ;) Lovely!

Imorgon händer inte så mycket. Tänkte ta tag i disken, haha! Och även en promenad ska vi kunna klämma in. Fast denna gång lite kortare, bara till Rimi och tillbaka. Måste handla mig lite bröd och sånt tjaffs! Men Ebba blir glad bara hon kommer utanför dörren, så hon blir nog nöjd med den promenaden ;)

Nånä, ska väcka Ebba så hon får kissa en sista gång, sen sova för natten! Ska väl själv börja göra mig redo för sängen, så tråkigt att sitta uppe ensamen!

Pyss

Humöret är på topp!

Allt känns så himla bra! Varför vet jag inte, men de är så det är ;) Kanske för att de är världens finaste väder idag? :) Kanonbra väder är det! Ska ta mig en promenad med Ebba när hon vaknar, ska gå till mamma. Så får hon trötta ut sig lite ;) Och så kanske man kan få sig lite färg? Haha ;)


Igår så blev det att jag och älskling grillade här hemma! Har aldrig gjort de för, men nu gjorde vi det. Köpte oss en engångsgrill på Ica Maxi ;) Nästa löning så ska jag ta och köpa oss en grill, det blir bra! :) Och så får vi hoppas att altanen har blivit byggd då också, så man kan sitta ute. Sen så har jag även en plan om att fara till IKEA nästa löning. Ska då köpa mig ute möbler! Det blir kanon ;) Kommer bli en toppensommar känns det som just nu!


Har även fått papperna om valpkursen idag. Så den börjar den 7 Juni. Det ska bli sååå kul! Så får man se hur duktig Ebba är egentligen? Haha! ;) Kanske den bästa, kanske den sämsta?! Vi märker ;)

Nä, ska dra på mig nå vettiga kläder, så ska vi snart börja traska!
Ha en underbar dag!! ;)


Så var de roliga över, eller?!

Hallåj!

Då satt man här igen efter helgen. Den har inte varit sådär jätte jätte händelserik, men vafan! Alla helger händer de inte saker på ;)

I Fredags var iallafall jag och Emma en snabb sväng på stan, inhandlade mig en maskara bara för att den jag har var från stenåldern, typ!  Sen hängde jag hemma och ute med Ebba hela dagen lång, jätteskönt väder har det ju varit :) Kvällen spenderade jag, Patrik och Ebba ute i Ersnäs hos Johan, som fyllde år! ;) Grattis Johan i efterskott!! ;) Trevlig kväll, satt och surrade och drack lite!

Lördagen hände det inte mycket på. Var lite bakis, men de gick över rätt fort! For till sandgropen i Karlsvik med Emelie, Alex och Rex, så fick hundarna springa lite! Eller rättare sagt Ebba. Rex var så slut, hade redan varit i en annan sandgrop och sprungit! Haha ;) Sen hem och tvätta, sen middag på waldorf (GOTT!) och sen var jag bara hemma! :)


Och idag så var de ju tänkt att jobba, men då sa jag nej!! Vill umgås med Patrik lite, var som ett bra tag sen sist egentligen! :( Så vi ska väl fara och storhandla här på ett tag, sen får vi se vad som händer! :) Nå go middag ska vi nog kunna fixa ihop iallafall ;)

Nä, ska leka med Ebba, hon blev sur och gick och la sig! Haah ;)
PUSS

Imorgon smäller det!

För då kommer lönen!! Wihoo ;)

Känns hur bra som helst, för då kan man börja leva igen, haah! Hur länge det nu varar? :/
Ska försöka ta mig till stan en snabb sväng, om jag nu får mig nån hundvakt? ;) Annars skiter jag i det. Då kanske man kan spara lite pengar. Tss!! :P  Nämen, skulle vara kul om man kunde hitta sig nått, kanske en väska eller nå sådant :)

Sen vette tusan vad som händer på kvällen alltså. Funderar på att följa med Fanny och Co på krogen, men får se om ekonomin håller?! Kan ju hoppas på de bästa, haha! Får se imorgon, ingen idé att bestämma sig nu :)


Jahapp, annars rullar allt på som de brukar.. Ebba har blivit bra igen, nu äter hon som vanligt :) Så de är kanon! Kul att se att hon blivit ett matmonster igen ;) Även hon växer så de knakar, inte för att jag märker nå, men andra gör ju det iallafall :) Måste komma ihåg att ta hundboken av Marie också nån dag, och då får hon passa på att klippa mig, hehe! Visst Marie?! ;)

Nånä, ska fortsätta jobba. Har märkt att jag nästan bara skriver då jag jobbar, men de är ända gången jag har tid! Haahaa ;)

Tjingtjong!

Kanske den kommer nu?

Ja, den där förbaskade sommaren som man går och väntar på! ;) Grymt bra väder nu!! så jäkla häligt ;)

Annars händer inte mycket i mitt liv. Jobbade i söndags, men bara till klockan sju, skönt! :) Sen blev det inge jobb alls igår faktiskt.. vi fick välja om vi ville fara hem(obetalt då förstås) eller vara kvar och leka lekar typ, haah ;) Tänkte faktiskt stanna, men så for alla jag kände, och då for även jag! Så igår fick man vara ledig :)

Fårse vad som händer idag på jobbet då. Om de går att jobba eller vad som sker? Kanske åka hem? ;) Nja, får fan inte göra det idag. Får ju inga pengar!! Hahaha..


Igår tog jag och Ebba våran första långpromenad, gick ända till mamma! ;) Det var skönt som fan.. Ebba blev lite trött i slutet, men de är ju ändå rätt långt för henne. Tog lite längre tid än vad de brukar göra också, nästan en timma! :P Men men, hon fick motionera lite ;) Även idag har vi gått en ganska bra bit, tog nog iallafall en halvtimma :) Så snart kan vi går vart vi vill ;)

Snart kommer även lönen, härligt! Fast så mycket pengar har man faktiskt inte tjänat ihop nu :( Jobbade lite i april, menmen! Sånt som händer.. Lite kan man nog slösa iallafall ;) Förhoppningsvis!

Nä,ska börja väcka Ebba nu, för snart kommer Fanny och plockar upp oss :)
Pusshej, sola åt mig ;)

Stugliv!

Det har vi fått känna på nu över en natt! ;)

Igår så for vi till Brändön där Moa, Dan, Elina, Daniel, Jossan, Emma, John och Bobban var! ;) Vi drack gott, spelade poker och bastade! Riktigt trevlig och mysig kväll! ;) Hundarna fick vara ute nästan hela kvällen. Skönt att bara kunna släppa ut dom och sen ta in dom, haha! Så fick dom leka och springa av sig :P Så vi slapp ha dom runt fötterna hela kvällen. Kanonbra kväll var de iallafall! :P

Har nyss kommit hem. Hunnit käka lite, och nu sitter man och nördar, tänkte ta och lägga upp lite fler bilder på pixbox! Som kul tycker jag ;) Och imorgon så var de jobb igen! :( Fan vad fort dom häe dagarna har gått då man varit ledig!  Alldeles för fort! :( Nåväl, inte mycket man kan göra åt saken, bara att vänta till 12 juli då man går på semester, haah ;)


Nånää, ska fixa klart här, sen till tvättstugan!
Pussss

Vilken SKITKVÄLL

Går hur jävla dåligt som helst idag att jobba. Sur-jävla-fitt-kunder!! Nåväl, får se de åt de ljusa hållet. Sista dagen idag, sen långledigt. Ända fram till på Söndag! ;)

Annars så är väl allt som vanligt, lite halvtråkigt, men vafan! Snart händer väl nå kul förhoppningsvis? :)
Imorgon så ska iallafall jag och Ebba till Marie och Lycka och leka lite :) Det blir kul! Och så ska Marie förhoppningsvis klippa mig? ;) Det skulle behövas, ruskigt slitna toppar har jag!! :/ Funderar även på att vara lite modig och klippa lugg! :P Elina vågade, så då vågar väl jag? Eller? Haah ;) Fårse vad som sker!


Annars så hade jag väl inge mer att säga. Bara att jag har en jävligt dålig dag idag! HAH
ViSes!

Fan vilken helg!

Den här helgen har varit helt underbar!! ;) Haah..

I Fredags så börjades kvällen på Exotic med Elina, Petra och Anne. Åt gott och drack gott! ;) Riktigt trevligt var det.. Sen for vi vidare till Petra och fortsatte festandet där :) Jag och Elina gick även förbi på Harnet en sväng, tog en varsin cider och öl och spelade på Jack Vegas. Givetvis så vinner Elina, och inte jag!! FAN, haah ;) Nåväl, sen upp till Petra igen, sen vidare till Cleo! Riktigt kul kväll, men fiifan, kanske lite vääääl mycket alkohol! ;)

Och Lördagen spenderades i sängen hela förmiddagen med Ebba. Haha! Hon ville sova ruset av sig med mig! Tss.. Sen for vi till Måttsund till stugan och hälsade på där. Patrik stanna kvar för att dricka öl och basta, medans jag och Ebba for hem! Orkade inte vara med fyllefolk när jag var bakis ;) Så jag passade på att tvätta.. Och sen vid halv åtta så rullade vi vidare till Emelie och Rex :) Så vi spenderade våran kväll där och lekte :) Sen vid elva tiden hämtade jag Patrik och vi for hem och sov!

Det var den helgen! Jävulskt kul har den varit iallafall :) Händelserik om inte annat! :P
Ska fortsätta jobba nu, vi ses! :P

Heeeelan gååår

Och halvan åker motorbåt!!

Så satt man här igen ;) Sista dagn på jobbet, härligt! :) Går så jävla segt idag, men säkert bara för att jag vill hem, haha! :P

Idag så jag hunnit vara på stan en sväng. Har handlat en liten present till Elina! Busigt värre!! ;) Så den ska hon allt få under middagen imorgon! Wihoo.. Så kul att ge saker till andra :P Har även hunnit med att byta min jacka, så nu har jag en bra storlek ;)  Och sen råååkade jag och Emma fara in på Dollarstore, så köpte två fotoramar också! Tänkte rama in Abbe och Ebba ;)

Imorgon så tänkte jag och Ebba ta bussen till Emelie på förmiddagen för att busa lite :) Kan vara bra att Ebba får socialisera sig lite, och få lite miljöombyte :) Så vi får se hur det går!

Sesååå, ska väl fortsätta här, och vänta på den kära rasten som jag har halv åtta!
ViSes!

Lill Lördag

Onsdag idag, vilket innebär att det är typ mitt i veckan! Och att sista jobbdagen är imorgon innan jag får helg! Härligt!! ;) Veckan har rullat på som vanligt, lekt med Ebba, åkt och jobbat och sen hem för att sova, haha! Enformigt liv man har ;)

Nåväl.. På Fredag fyller Elina 20 år!! ;)  Hon blir gammal och grå! Så då vankas det  fest! Blir att gå ut och äta nå gott, för att sen festa. Det blir nog skittrevligt, och riktigt kul ;) Länge sen jag var ut nu, haha ;) Känner mig som en gammelkärring! ;)


För övrigt så vill jag handla massa nya kläder! Haah, vem vill inte det? :P Vill köpa nå fint till på Fredag. Kanske kan fara förbi stan imorgon en sväng och se om man hittar sig nå kul? ;) Har även fått en ny jacka av mamma som jag ska ha på mig på fredag, wihoo! ;)

Sen var de väl inte så mycket mer jag hade att säga :P
Grattis Emma till mobilen! Jag är ju lite avis faktiskt, haah.. Hoppas den funkar bra när du får den ;)

Tjingtjong

Lugn helg

Jajjemen, de har de varit denna helg! Och skönt har de även varit :)

I Fredags vaknade jag och busade lite med Ebba. (ovanligt? NEJ).. Sen vid elva tiden så for vi till Veterinären så Ebba fick Vaccinera sig. Det gick kalasbra!! :) Inte ett pip kom från henne, hon stog bara och käka hundgodis, haah. Vi han även med att vara hos Marie och leka med Lycka ett tag, de var ju kul ;) Sen på kvällen så for jag och Ebba till Emelie, så fick hon leka med Rex, och sen for vi vidare till Jenny. Haha, de blev mycket flängande i Fredags ;)

I Lördags var jag och fikade/käkade lunch på stan med Emelie, Jenny och Loke. Det var som trevligt! :) Inte ofta jag gör sånt längre, så de var riktigt kul :) Sen på kvällen for jag och Ebba till Elina och Jossan och lekte lite. Och sen hem! Haha.. Hunnit med ganska mkt denna helg, men de är ju bara kul.. Så man inte känner att man bara suttit hemma och ugglat ;)


Och nu sitter man på jobbet, igen. Ska väl fortsätta här, haha!

Puss puss, heeeeeeeeeeeeeeeeej

Bus i hus!

Så satt man på jobbet och nötte, igen!! ;) Rätt kul, så har man nånting att sysselsätta sig med. Så tråkigt att jobba hela tiden! :P

Valbrog var riktigt bra, och trevlig!! Var ute i Rutvik hos Marie och John. Trevlig stämning var det! Satt ute nästan hela kvällen kring brasan och myste.. Kooooosie! Dagen efter var inte alltför farlig. Mådde lite knas på morgon kvisten, men då ville mitt lilla monster ut, och då började jag må bättre :) Frisk luft är alltid bra! Sen slappade jag hela dagen lång med hämtmat från Waldorf. Mmm, så gott!! ;)

Och idag så har jag varit hos Marie en sväng! Så att Ebba och Lycka fick busa av sig lite. Galningar säger jag bara! Att dom aldrig blir less?? :) Ebba tyckte även om kaninen som Marie har, haah ;) Den var kul att nosa på!


Och nu så ska jag väl ta och ge mig! Kanske göra nå vettigt här, som att gå på rast? :P Rökpaus för mig och Emma, wihoo!!

By the way, Grattis älskling ;)

RSS 2.0