Nytt jobb?!!

Förhoppningsvis!  Man ska inte hoppas på för mycket, men nu har jag iallafall sökt som telefonförsäljare här i Lule, och förhoppningsvis går det vägen! Han skulle återkomma nästa vecka om jag fick komma på en intervju, och de får jag då verkligen hoppas att jag får! Hade varit sjukt kul att jobba med Nathalie igen ;)

Annars har dagen varit tipp topp! Jag och Ebba har varit hos Marie och hängt med henne och Lycka nästan hela dagen :) Sen kom Patrik och hämta oss, så for vi hem och käka. Efter det så rulla vi förbi Tobbe&Sara med familj som var ute och grilla korv med lite annat folk. Så då fick Ebba busa än en gång, fast nu med Dolly ;) Sen har vi även hunnit vara på sista valpkursen idag. Skitkul var det, körde lite stafetter och sådant :) Och nu så satt man här och nörda :) Nice price på BurgerKing!!

Imorgon händer inte mycket, får se vad man sysselsätter sig med dagtid. Enda inplanerade på schemat är att skjutsa mamma och pappa på fest vid sex-tiden. Men sen är de fritt fram! :) Blir iallafall nykert, jobbar lördag och börjar redan klockan tio. Så man vill ju inte åka för fyllekörning i bakis tillstånd! Fiasko!

På lördag blir det fest hos Moa, ska bli trevligt!! Fast blir ingen utgång för min del, för jag är luspank!! :( Måste bara hitta en satans hundvakt, men jag ska tvinga mina päron :P Förhoppningsvis ställer dom upp!

Sådärja, då har jag fått skriva av mig lite! Uppdaterar då de händer nå kul. Som om det nånsin gör det?!
Tjo!

Certifierad försäkringsförmedlare

Så var det Tisdag. Igår fick jag byta projekt till SPP, och det var pga att valen körs igång nu! Så heja heja SPP :P Mycket roligare än Telia iallafall, för nu hjälper man folk som i princip inte fattar nånting! Så de är kul :) Och som rubriken lyder så är jag ju nu cerifierad försäkringsförmedlare, så de är coolt ;) Nån som har frågor angående pensionssparande, kom till mig! :P

Annars så är jag typ skit deprimerad, och nu måste jag verkligen byta jobb!! Hanna och Ida som jag jobbar med har sagt upp sig, så dom slutar den 25 september, sen flyttar dom till Umeå! :( Men de värsta av allt är ju att Emma ska säga upp sig idag, för hon flyttar ju till Mottala :( Va ska jag ta mig till? Alla som jag känner och umgås med sticker till en ny stad, så jag tänkte då inte sitta och ruttna på Silentium! Måste byta jobb!!

Men annars så är allt bra! :)
Nu ska jag röka, hej!

Se så de ryker!

Sedärja. Så fort var denna helg över! :( Men de kommer ju flera, så vi ska inte deppa nu :)

Vad har hänt denna helg då? Ja, igår så var jag hos mamma och pappa på dagen och hälsade på. Morbror Stefan var på besök så sa hej till han. Var väl ungefär ett år sen vi sågs! Så de var trevligt :) Sen var jag hemma, på djurmagazinet en sväng, och sen hem igen :) Och på kvällen så var jag och Ebba hos Ida ett tag, och sen for vi vidare till Rutvik så jag fick dricka cider, och Ebba fick leka med Lycka :) Blev en tidig kväll, hemma innan halv tolv tror jag?

Och idag har vi varit hemma i princip hela dagen. Hunnit vara förbi Emma så hundarna fick leka av sig lite, och sen vid halv sex så for vi och käkade middag med pappa och brorsan! Gott var de, trodde inte pappa kunde laga nå annat än korv&makaroner. Men tydligen!! ;) Sen for vi hem, och jag slappade i soffan till en film. Och efter det så for jag till Emelie vid åtta tiden och är nyss hemkommen :) Såg den nyaste Beck och prata på! Riktigt trevligt :)

Sådärja. då har jag skrivit av mig lite :) Ska väl ta och natta snart. Känner mig rätt trött&sliten, och så ska man ju och jobba imorgon! :( Nåväl, pengar pengar, de är så jag måste tänka! Fastän jag inte vill..

Ha det bra! Sov gott, hej svej!

Dagen D för många!

Idag börjarde skolorna för vissa filurer, såsom Marie och Malin! :) Lycka till! Hoppas det är kul och ni ger gärnet ;)

Annars är det bara en helt vanlig Onsdag för oss andra. Tråkigt, men sant! Hmh, vad har hänt sen sist jag skrev? Faktiskt ingenting! Har jobbat, suttit hemma, jobbat, suttit hemma ochså har de fortsatt såå.. Men nu är de idag och imorgon kvar, sen helg två dagar iallafall :)

En till bra sak, de är ju att lönen kommer på Fredag!! :P Och lönespecen får jag idag på jobbet. Så vi får ju se om jag ska skratta eller gråta?! Har absolut ingen aning om hur mycket jag kommer få. Hoppas på att de iallafall är 7000, men man vet fan aldrig, har ju haft semester så! De visar sig idag :)

Jahapp. På tal om löning på fredag så kanske man ska ta och festa nå då? Ida och Emma var då på partyhumör :) Så vi får se hur det blir! Säkert händer nånting kul iallafall :)

Nåväl, nu har jag skrivit lite, och de får räcka så. För nu ska jag ta och käka frukost, hungrig som aldrig förr!!
På återseende!!

Helgen är förbi

Och som vanligt så gick den otroligt fort! :( Men kul har jag haft iallafall :P

Om man ska ta och redovisa lite vad som hänt ihelgen så kan man säga alkohol, haha! :D I fredags blev de lite alkohol hos Suzie och Magnus, och sen hos mig och Patrik. Var en hel hög med folk faktiskt. Det var jag, Patrik, Elina, Moa, Daniel, Suzie, Magnus, Tönka och Ida&Akela kom förbi en sväng :) Sen kom även Sandra och Sonny och hälsa på när vi var hos Suzie och Magnus, så det var skitnajs! :) Länge sen man såg den där fillifjonkan! :P

Sen så på Lördan var jag lite bakis! Men det var bara upp&hoppa, för då for vi till Måttsund vid ett tiden på familjemiddag typ. Patriks familj, med respektive! Skit trevligt var det, käka gott (Grillad lax, potatis, sallad m.m) spela kubb och svamla på! :) Däremot var jag den enda som var nykter :/ Tänkte dricka men klockan han bli så sent, och så var de skönt att ta sig hem och sova :) Men nog fan blev det alkohol ändå när man kom hem, haah! Tog en cider med min Emma ;)

Och sen idag, då var jag först och kollade på hundutställning på förmiddagen. Sen har jag faktiskt bara varit hemma hela dagen lång! Förutom att jag var hos Ida en sväng :) Skönt att bara slappa hemma för en gångs skull. Inte ofta de händer!

Nu blev det mycket, ska ta och nanna snart! Trött som fan är jag. Har inte blivit så mycket sömn den här helgen! Sup och svälj, trevlig helg. Det är mitt motto ;)

image11
Fjantskallar! Eller, rättare sagt en fjantskalle iallafall. Tss!

image12
Thats ma Hoes! ;)

Sådärja!

Torsdag idag, och Lisa är ledig, tjooooooh!! :P Så var det helg.

Gårdagen spenderades en liten stund i Rutvik med Marie, Thess och Lycka :) De tyckte Ebbs var kul, för då fick man ju såklart leka :P Svamla på om allt&inget. Sen kom pappa och brorsan och hämta mig, så vi for och käka lunch på Bhan Thai, gott var det minsann! ;) Och brorsan övningskörde, så jag satt och pikade hela tiden, heeh ;) Kul!! Sen for jag hem, gick förbi Emma en sväng och sen till jobbet. Bra dag faktiskt!

Sen så idag händer inte alltför mycket. Valpkursen ikväll, men annars inget inplanerat. Så jäkla kasst väder idag! :( Lite trist, men däremot så kanske man kan få de lite städat då? Vi ser ju! :)

HAHA! Sen på tal om nå annat så var jag riktigt klantig igår kväll. Efter jobbet så gick jag ut på ängen utanför oss för att träna Ebba lite inför kommande utställning. (gick inte så som jag ville!) Var väl där ute cirkus 20 minuter bara. När jag väl går hem så hittar jag inte hemmanycklarna?! Shit tänkte jag! Dom är borta! Klantig som man är så hade jag tappat dom på ängen, och de var då inte lätta att hitta! Mörkt ute och högt gräs. Så fick springa och leta imorse, och visst hittade jag dom ;) NördLisa!


Aja, nu blev det mycket! Haha. HÖRS!

image10
Våra finvovvar! ;)

Lill lördag!

Idag är det Onsdag, vilket innebär att jag jobbar ikväll. Men sen så är jag "långledig", så jobbar inte förrän på Måndag nästa vecka! Härligt ;) Även fast jag typ nyss haft semester, men är redan less på att jobba. Haha!

Under veckan har det inte hänt alltför mycket. Suttit hemma, och sen jobbat. Finns inte mycket att göra i våran stad! Börjar bli lite smått less. Undra om de hade varit kul att flytta? Typ byta stad? Hmh?

Nä, hade inge vettigt att skriva. Ska väl ta och göra mig lite frukost. Limpa med prickig korv, och oboy! ;) Jo just ja! Imorgon kommer Sandra hem, och hon har även med sig sin gubbe :) Så kanske ser dom ihelgen nånting, det hade iallafall varit kul :P

Pusshej

Jaha!

Så satt man på jobbet igen. Skitkul! Eller så inte..

Igår var som en härlig dag :) Började dagen med att tvätta! (Kanske inte var så värst kul iofs) Sen helt plötsligt blev de på tal om att vi skulle till Ersnäs och grilla lite och ta en öl. (cider för min del, givetvis!) Så då var de bara att packa lilla väskan och fara iväg :) Trevligt var det. Lite tråkigt bara att Elina kom först efter nio, för då fick vi äta så jäkla sent!  Men då var det desto godare också ;)

Och idag har jag inte gjort så mycket, varit i Ersnäs, och sen hemma, och nu på jobbet! Skitkul dag, haha!
Ska väl fortsätta hära, tjohej!

Snart Söndag

Det går för fort fram! :( Tycker de var nyss jag var och jobbade. Men tydligen inte! Så tillbaka imorgon.. Men då jobbar jag bara till Onsdagen, sen ledig fram till Måndagen veckan efter. Härligt!! ;)

Va har man gjort sen sist då? Valpkursen i Torsdags gick över förväntan!! Ebba var skit duktig.. Blev riktigt stolt över min tös :P Så det var kul..
.. Sen igår så var jag och Ebba hos Marie och Lycka hela dagen och lekte och solade! Det var så jävla härligt väder, kanon bra dag! Inte för varmt, och inte för kallt :) Dom har blivit jätteduktiga på att leka förisktigare också. Nu låter det inte som att dom försöker döda varandra hela tiden! Haha :) Och igår eftermiddag satt vi bara hemma och slöade och kollade på tv. Sen gick vi till Elin på kvällen och busade med Bosse ;) Han tycker om Ebba, de märker vi på deras alldeles "egna" sätt, tss! :D Sen kom även Helena och Andreas med Freja, så då fick dom en till lek kamrat :) Sen var det bara att traska hem..

Idag vette tusan vad som händer.. Håller på att tvätta för tillfället iallafall, men de är snart klart! Patrik ligger bakis i sängen, heh :) De tycker jag är kul, speciellt när inte jag är bakis!! Jag är jävlig! Retas, de gör jag då minsann!

Nä, ska väl dra ut Ebba på promenad om hon orkar. Verkar lite hängig :( Kanske inte mår sådär jättebra? De går nog över snart får vi hoppas :) Puss&Kram!


Idag är ingen vanlig dag

För det är Emelies födelsedaaag ;) Grattis stumpan!! Idag blir Emelie 21år, så dit ska jag och fika senare :)  Hoppas hon får en bra dag, med mycket kul :)

Idag är det inte så bra väder vilket jag tycker är ap trisst! Men, då får jag säkert nånting gjort här hemma! Typ disken!! Stor som ett hus har den blivit.. Ursh!!

Sen så har jag även valpkurs idag också, så dit ska jag ikväll :) Ska bli kul, länge sen vi varit där nu! Hoppas Ebba är snäll, men de tror jag :P På tal om hundar så funderar jag även på att anmäla mig och Ebba till en hund utställning som är den 8 September (På min födelsedag och allt :P) för det hade varit kul att testa bara :) Så får man se hur det går! Men ska tänka på saken, sista anmälningsdagen har inte varit ännu.

Detvardet. Då hade jag inge mer att skriva då, förutom att jag har helg nu! ;) Så jobbar nästa gång på Söndag. Sköönt!

Då var det över :(

Sitter på jobbet nu, första dagen efter semestern, känns hur hemskt som helst! :( Men nu känns det som att man återgår till normala rutiner igen. Allt var så knas när semestern var, haha! Men kul ;)

Annars så är väl allt bra antar jag. Förutom att jag är pank, som vanligt! :( Och på tal om annat så var jag faktiskt på lulekalaet i Lördags! :) Och jäkligt kul var det också! Började förfesten med Suzie på bussen påväg till Stina, haah! ;) Sen var vi hos Stina till tolv tiden tror jag? Och sen kalaset! Virvelvinden, here i come ;) Bra kväll helt enkelt!

Och igår så slöade jag! Var även förbi Emelie en sväng så hundarna fick busa :) Fast Rex var inte så buspigg igår, hehe! ;) Och idag har jag varit hos mamma och suttit ute och glassat i solen!

Nu ska jag spela bubbles, jag och Hanna har en tävling! Okej? HEJ

Lördag!

Så var det Lördag då. Tusan så fort tiden har gått! Imorgon jobba, fiiifan vilket helvete. Måste verkligen börja söka nytt jobb nu. Kommer ju spy för fan.

Annars så har veckan varit bra! Lite alkis har man varit och druckit Mån-Tor ;) Mohahah! Men de är kul, för de är inte ofta man gör det! :) I Torsdags var vi på Lulekalaset, riktigt trevligt och roligt ;) Vi var ju faktiskt ett ganska stort gäng som for in, men vi splittrades ju såklart. Så blir det ju alltid! Men jag och Moa hade kul ändå, aaaiight? ;D
Sen igår så blev det lugnt för min del.. Fixa&trixa lite. Städade om inte annat. Sen på kvällskvisten for jag&Ebba till Moa och var där och såg film. InteEbbadå ;) Nånää, om jag ska ta mig lite frukost! De skulle nog sitta bra :)


Tänkte skänka en tanke och gratulera i förväg till Tobbe och Sara som gifter sig idag! Hoppas allt går som planerat, och lycka till :)

Börjar närma sig nu :(

Tjohej! Vad har hänt sen sist jag skrev? Inte mycket faktiskt :) Lite alkohol har ju givetvis varit inblandat, hahaha! Men de är sånt som hör till. Vi hade lite fest i Måndags (Inte jag&Patrik då) så de var trevligt, blev rätt sent faktiskt! Sen igår (Tisdag) så hjälpte jag Moa städa ur lägenheten på lövis. Så nu glänser den! :D Efter det så bjöd hon mig på MAX, och sen på en cider som tack för hjälpen! Söt Moa ;) Tack själv!! :P


Börjar känna mig lite deprimerad faktiskt. Med tanke på att jag börjar jobba igen på Söndag!! :( Tiden har gått så jäkla fort så de är fan i mig inte sant! Men men, finns inte mkt att göra åt saken. Får bita ihop helt enkelt! Blääääää

Nå, frukost nu. Sen vette tusan vad man ska göra idag, de är ju kasst väder! Nån som vill hitta på nå? ;)
By the way, ska lägga upp lite fler bilder på pixbox idag från min och therese lilla tripp :)

RSS 2.0