Long time..

Gokväll.

Gårdagen var det jobb hela dagen lång, nästan. Efter jobbet for jag direkt till Anne där hon och Suzie var. Surrade ett litet tag och for sen på Ica Maxi och handlade lite gott ;) Satt i soffan hela kvällen och bara tog det lugnt. Underbart skönt :)

Idag fick jag sovmorgon till klockan nio av Patrik och Emil. Väldigt uppskattat :) Klockan tio befann vi oss utanför Leos lekland (Även Patrik var med, det ni! ;) där vi mötte upp Jenny och Jonna + barnen såklart :) Busade på i lite mer än en timma och sen åt vi alla lunch. Efter det så blev det hemfärd så Emil fick sin vila.. Själv så tog jag tag i det stora stygga diskberget och efter det tog jag mig en skogspromenad med Ebba! :)

På jobbet gick det relativt bra. Sålde iallafall TVÅ telefoner idag. Bra jobbat Lisa! ;) Sen jag kom hem och jag tryckt i mig lite mat + godis, surrat i telefonen och nu sitter jag här. Alldelens strax ska jag göra nånting som säkert ingen annan brukar göra den här tiden. Jag ska nämligen städa badrummet, haha! :) Vill få det gjort idag så jag slipper tänka på det imorgon då jag ska storstäda lägenheten medans Emil är på dagis.

Och imorgon ska vi även på kalas. Kevin blir stora pojken och fyller hela 2 år! Ojsan hoppsan vad alla barn börjar bli stora nu, bästa att skaffa sig lite fler snart? ;)

Bjuder på några bilder från dagen :)



Godnatt :)

Första advent.

Idag behagade Emil att vakna halv sex! :/ Däremot så låg vi dock i sängen till halv sju - sju nån gång, väldigt skönt! :) Både igår och idag har han vaknat tidigare än vad jag har blivit van vid. Jag hoppas då verkligen inte att han faller tillbaka till de gamla vanorna!

Oj, fick mig nyss en paus från skrivandet. Emil gjorde nå hyss och jag glömde totalt bort att jag hade påbörjat det här inlägget! Haha ;)

Nåväl, vi fick nånting gjort nyss. Vi julpyntade det sista som var kvar! :) Jag fick nå ryck och började julpynta igårkväll mellan tio och elva, haha. Så nu har vi fixat det klart :) Hade hemskt gärna ägt mer julpynt för det vi har är så himla lite, men men.. Det får duga tills nästa år! ;)

Idag är det skylt Söndag och nog fan hade det varit kul att gå på den. Men såklart så jobbar ju jag alltid Söndagar! Känns väldigt tråkigt :( Nåja, får se fram emot nästa års skylt Söndag och hoppas att jag inte jobbar då! ;) Och idag är det ju även första advent. Shit så tiden går fort. Snart är julen här.. men innan julen är kommen så vill jag hemskt gärna ha SNÖ. För det är så himla grått och trisst ute nu :( Idag när jag och Emil äter lunch så ska vi tända första adventsljuset, så mysigt :)

Nu måste jag kolla vad pojken gör för nå hyss!

Lite bilder..

Jag har så lite att göra så jag slänger in lite bilder ;)


Emil och Kevin chillar i soffan innan pepparkaksbaket ;)


Rasmus och Emil "bråkar" om saften ;)


Emil leker i Kevins rum.


Kevin bakar pepparkakor! :) (Han var den enda av dom små som hade tålamod, haha!)


Kevin och Rasmus (Rasmus tyckte om degen ;)


Emil blev less och satte sig istället. (Givetvis med lite pepparkaksdeg i munnen ;)

Slut...

Intensiv dag!

Det är väl det minsta jag kan kalla denna dag ;) Men däremot så har det även varit superkul att ha Kevin här, speciellt för Emils skull. Dom busar på riktigt bra ihop! :D

Som sagt, morgonen började med en massa lek och bus inne på Emils rum. Även lite tv tittande han dom men, men dock inge länge innan det vart full rulle igen! :)



Innan lunch så blev det bad time för de små. Superroligt hade dom och Kevin vill inte gå upp! Då blev det ett litet grinkalas, men fort var det över :) Sen var det pannkaks time och efter det fick dom vila..



Båda barnen vaknade ungefär samtidigt vid kvart över ett - halv två tiden. Då var det bara att byta blöja, dra på oss kläder för att sedan fara till Loke som hade kalas! :) Där hade dom minsann kul alla barnen, dom lekte och tjoade :)



Klockan fyra drog vi oss hemmåt och halv fem vart det middag. En enkel middag med köttbullar och makaroner, men väldigt uppskattad :) Efter maten tog vi oss en promenad allihopa hem till Kevin där vi lämnade över honom till hans mormor. Så lite frisk luft han dom även få i sig idag! :)

Nu ligger då Emil i sängen sen ett tag tillbaka, men jag hör att han inte riktigt har somnat än. Förhoppningsvis så gör han det snart! Själv så ska jag till tvättstugan en sväng, sen på Ica Maxi och efter det till Anne så hon får klippa min lugg. Blev ju aldrig gjort sist!

Imorgon är det jobb på schemat igen, tyvärr :( Men men.. Det måstes!
Ha en bra kväll :)

Fullt ös medvetslös!

Nu har Kevin kommit till oss och det busas för fullt! :) Tror minsann att jag kommer vara trött efter denna dag, haha ;) Men kul har dom ju och det är ju det som är huvudsaken! :)

På ett tag ska dom få hoppa i badet så dom är rena och fina inför Lokes kalas! :) Sen blir det pannkakor till lunch (ovanligt va? HAAH!) och sen ska dom få sova, förhoppningsvis! Efter det så blir det kalasande för hela slanten :) Tror nog att det kommer vara två buspojkar här som också kommer vara supertrötta sen! :)

Nu ska jag se vad dom gör för nå hyss, haha!

Fredagsmys! ;)

Då var det Fredag idag då.

Morgonen började klockan sju, helt ok. Tog oss en kort prommis med Ebba vid halv tio och sen har vi bara varit inne. Till lunch fick det bli fiskbullar och potatis, väldigt uppskattat! ;) Emil ligger för tillfället och sover.. Jag har varit förbi Anne en snabbis och nu är jag hemma, har precis kommit mig ut från duschen!

Då Emil vaknar till liv så beger vi oss av till Anne och Kevin (Joni räknas inte för han är ändå inte hemma! ;) för då blir det pepparkaksbak för både dom små och stora :) Undra vem som kommer äta mest deg, småttingarna eller vi stora? Hehe ;P

Sen blir det middag hos mamma och pappa. Som jag skrev tidigare så skulle jag minsann bjuda in oss själva, men det han jag inte. Jag han bara ringa dit och fråga vad dom skulle äta till middag idag och som svar tillbaka fick jag: Vad vill ni ha? HAHA! ;D Perfekt.

Måste även gratulera världens goaste Loke som fyller 3 år idag! :) Hoppas du får många fina presenter! Och imorgon kommer vi på kalas ;)

Nu ska jag ta mig en smörgås, kom på att jag faktiskt inte ens har ätit frukost idag.

Lugnt idag.

Gokväll.

Vart en lugn dag idag.. Upp steg vi klockan sju. Gjorde alla morgonbestyr och for sedan till dagis. Väl hemma vart det datanötande, frukostätande och en massa telefonsurr ;) Halv tolv for jag till Anne och socialiserade lite. Tanken var att hon skulle klippa min lugg, men jag orkade inte med det. Inte idag, det kändes jobbigt! Haha :) Så vi fikade och surrade istället, mycket roligare om inte annat ;)

Klockan ett gick vi ut, jag och Ebba. Tog en promenad till dagis och hämtade hem plutten! Go och glad kexchoklad ;) Tror han hade lyckats slå lill näsan igen för den var lite röd och svullen, jättegullig var han! :P Hemma blev det bara gnäll och skrik från Emils sida (Okej, jag erkänner, även lite från min sida!) för jag hade nämligen glömt Lokes födelsedagspresent framme som jag såklart inte hade slagit in. Ooops! Nåväl, det slutade bra då jag mutade barnet med en kaka.

På jobbet har det gått bra! Tyvärr så hade vi fel på linjen så det var väldigt lite svar (enbart tysta samtal) men procenten såg däremot bättre ut! Och idag lyckades jag sälja min första telefon. Yey! ;) Brabra. Och nu så har jag helg, underbart skönt! :) Iallafall till på Söndag.

Imorgon blir det nog mest bara mys och bus på förmiddagen för min och Emils del. Efter han har vilat så ska vi mest troligt till Anne och Kevin för att baka pepparkakor! :) Det ska bli roligt. Och gott! ;) På kvällen hoppas jag på middag hos mamma och pappa. Jag tänkte ringa och bjuda in oss imorgon iallafall, haha! Om dom nu ska äta hemma, men det hoppas vi på ;)

Godnatt och sov gott.

Nytt projekt, igen!

Gokväll.

Blev en promenad fram och tillbaka till Storheden idag. Ebba fick följa med så hon fick sig en ordentlig morgonpromenad! :) Hon fick då springa lös i princip hela vägen dit och hem. Nöjd hund kan jag säga! ;) Vi gick på Kappahl och kikade och gud så stor och fin butiken var! Handlade två pyjamasar till Emil eftersom han enbart äger fyra stycken där nästan ALLA egentligen är för små! :/ Men nu har han två nya, jättefina var dom! :) Sen gick vi på coop en sväng och sen hem igen.. Riktigt skönt var det med frisk luft, länge sen jag tog mig en promenad nu. Tyvärr.

Väl hemma så var klockan närmare tolv så jag for och köpte lunch till mig och Patrik som vi smaskade i oss framför tvn. Sen for vi direkt till dagis och hämtade plutten och vidare till Willys för att storhandla! Blev väl sådär lagomt med mat. Som vanligt så glömde jag vissa saker (så går det då vi aldrig någonsin skriver en matlista, och när vi väl har skrivit en sån så har vi alltid glömt den hemma, haha!) så jag får komplettera det imorgon. När vi kom oss hem var klockan så pass mycket så jag han bara packa in alla varor och sen var jag tvungen att åka till jobbet..

Idag har jag fått byta projekt igen! Också Telia. Ungefär samma som sist fast nu handlar det om Nokiatelefoner. Förhoppningsvis lyckas jag sälja någon imorgon för idag har jag bara lyckats sälja en massa annat! ;) Vi har även en tävling på jobbet.. den som säljer flest telefoner inom ett visst antal veckor får en telefon! Så nu ska jag satsa för jag har ju bara en gammel telefon ;D

Nu ikväll har jag inte gjort nånting alls. plockat undan som vanligt och ätit en smörgås! Ska strax bege mig mot sängen, för jag känner mig faktiskt ganska så trött. Imorgon får vi se vad som händer, ska iallafall handla litegrann och sen ska jag mest troligt förbi Anne också så hon kan frisera min lugg, för nu är den där i ögonen och retas igen! Även Nathalie ville hitta på nå så jag kanske även dejtar henne? ;) Vi får se!

Nu avrundar jag.

Ännu en dag..

Gårdagen spenderades med Jenny och Loke hemma hos dom. Vi stekte pannkakor (eller plättar som typ alla säger förutom jag ;) som vi åt till lunch och så surrade vi såklart :) Var hemma till just innan ett så drog med mig Ebba (som förövrigt också fick följa med till Jenny och busa med Dolly ;) till dagis för att hämta hem plutt..

Väl hemma så blev det lite soffmys framför bollibompa innan jag skulle vidare till jobbet. Emil lyckades även ramla och slå/bita sig i läppen inne på hans rum. Märkte ingenting förrän han började gråta och då jag kommer in är hela munnen och händerna plus tröjan nerblodade! Då blev jag skraj för jag trodde minsann att det var tänderna han slagit i! Men det var det inte som tur var.. Jag torkade bara bort blodet och såg då att det var läppen :)

Idag är det en ny dag och Emil har en fläskläpp, haha! Han är ju bara för söt ;) Idag vaknade vi lite tidigare än vad vi gjort de senaste dagarna, nämligen halv sju. Men det gjorde ingenting för jag var utvilad ändå! :) Nu är plutt på dagis och jag sitter framför datorn och äter yoghurt :) På ett tag ska jag gå till Storheden med Emma och Louie. Även Ebba kan få hänga på så hon får röra på fläsket..

Nej ni. Om man skulle ta och göra nånting annat?!

Tisdag.

Jag överlevde gårdagen på jobbet. Och så fick jag komma tillbaka till SMB så jag var på riktigt bra humör!! :) På kvällen så vart det soffmys med julmust och ostbågar, det som fanns kvar från Söndagen :) Kom mig i säng halv tolv och Emil hade då inte vaknat en endaste gång. Underbart! :)

Däremot så vaknade han inatt vid 3 - halv 4 snåret så Patrik fick ta över honom till våran säng för jag hade världens jävla hostattack! Usch och fy. Blev bättre efter ett glas vatten och ett toalettbesök, då kunde jag somna om! :) Imorse vaknade Emil 07.50 vilket innebar att vi hade lite brådis på morgonen eftersom han ska vara på dagis halv nio. (Nu gör det ju ingenting om vi kommer lite sent) Men vi han dit i tid iallafall :)

Själv så har jag hunnit plocka undan här hemma, diska och surra med Anne! :) Nu tänkte jag ta mig en dusch och invänta att Jenny ringer för jag tänkte väl kanske åka dit och hälsa på. Var ruskigt länge sen vi sågs nu! Tråkigt när det blir så sällan :( Och på Fredag fyller Loke år, han blir hela 3 år! Shit vad tiden går fort. Så på Lördag ska vi dit på kalas :) Kanske jag har med mig två barn då också ifall Kevin skulle komma och vara med oss hela dagen :) Vi får se..

Nej ni. Duschen var det!

Host host host!

Vilken jävla hosta jag har dragit på mig! Usch. Gårdagen på jobbet gick smärtsamt fram.. var sjukt dåligt med svar och det gick jävligt kasst för mig! Har aldrig gått så dåligt som igår, och då menar jag verkligen det! Men men.. dagen tog sen slut tack och lov! :) Kvällen spenderades i soffan med godis och läsk, me like :)

Inatt krånglade Emil igen! Vet inte vad problemet är men nånting är det ju. Kanske han börjar bli sjuk? Han har också dragit på sig en liten hosta så det kan ju ha med det att göra. Nåväl, där vid halv tolv gav jag honom välling och sen vart det tyst. Patrik har bara varit in till honom en gång inatt och sen klev dom upp halv åtta. Så han sov rätt länge iallafall :) Själv gick jag upp klockan nio, underbart! :)

Klockan tio var vi påklädda och redo att gå ut. Vi tog oss en promenad till Biblioteket med Emma, Kate och Louie. Sen gick vi förbi Ica så jag kunde handla lite och sen hem! Emil fick blodpudding till lunch och sen hoppa i säng. Det tog ett litet tag innan han somnade, men han somnade iallafall till slut. Själv så har jag och Patrik ätit lunch, jag har diskat och nu sitter jag här. Ska strax hälla upp ett glas julmust (Yes, snart är julen här) och slappa i soffan en stund. Ska iallafall åka till jobbet sen och härda ut så länge som möjligt, förhoppningsvis blir jag där hela kvällen. Behöver pengarna!

Ha en bra dag.

Vilken lyx! :)

Idag fick jag mig en riktigt skön sovmorgon! :) Tanken var att Patrik skulle upp med Emil idag men vi dealade lite så jag gick upp. Han Emil vaknade nån gång inatt/imorse så jag lyfte över honom med förhoppningar om att han skulle somna om. Visst somnade han om alltid, för vi klev minsann upp nu klockan åtta! Yey :) Snacka om att ha fått sova?! ;) Helt underbart.

Idag är det jobb på schemat. Får se hur länge jag blir där idag, om jag ens åker?! Jag vill hemskt gärna åka och jobba eftersom Söndagar ger mest pengar! Men just nu känner jag mig bara hostig och jävlig. Vi får se sen!

Blev att åka till stugan igår. Vi var där och busade på utomhus. Gungade, grillade korv och lekte med hundarna! :) Åt en tidig middag där och sen for vi hem. Hemma var vi till kvart i fem. Då blev det en massa massa bus här hemma innan Emil fick gå och lägga sig redan 18.15! Men nog fan somnade han iallafall. Kanske därför han sov så länge idag? Vem vet?! :) Det blev att se film igårkväll i Rutvik.. Twilight. Alla pratar så mycket om den filmen och jag som aldrig ens hade sett den, men nu har jag det och den var ruskigt bra!! :) Tvåan går just nu på bio så får se om man går och ser den? :)

Nu kom Emil hit och tyckte jag var supertråkig så ska vara lite social nu :)

Ingen vila..

Som jag skrev tidigare blev det en minst sagt tidig morgon för mig och Emil. Lyckligtvis har det gått bra iallafall :) Självklart somnade jag i soffan men Emil har varit snäll och go iallafall :) Vaknade till några gånger och kollade vad plutt gjorde och inga dumheter var det illafall ;)

Strax efter nio drog vi på oss kläderna och for och handlade på Maxi. Första gången Emil fick sitta i en kundvagn som har en bil där fram som han kan köra. Superjävlanöjd kille! ;) Vi kom oss hem med blöjor, en födelsedagspresent till Loke, lite nödvändigheter och så fick Emil två båtar som han kan ha när han badar. 10 kronor styck i fyndlådan. Inte illa! ;) Väl hemma tog vi ut Ebba så hon fick rastas en snabbis och sen gick vi in och gjorde lunch. Idag fick det bli tomtegröt till lunch. Första gången Emil åt det och det gick väl sådär :/ Men vi får ge det fler försök :)

La Emil redan 11.20 och då passade jag på att diska och plocka undan här hemma. Och nu sitter jag här! Tanken var ju att vila då Emil vilar men jag orkar inte, haha! Kändes plötsligt så himla onödigt så det får vara.. När Emil vaknat till liv tänkte vi nog åka ut till stugan till farmor Anki och Björn. Grilla lite korv och mysa på! :) Då blir Ebba nöjd som får springa fritt i skogen :)

Nej ni. Ska avnjuta min cola nu och min goda chokladbit som jag handlade på Maxi! :) Ha en bra dag.

Trött, tröttare, tröttast!

Gårdagen bjöd på Leos, så jag slänger in några bilder därifrån. Kameran dog nästan på en gång vi kom till så det blev absolut inte nå många bilder. Men nån blev det iallafall :)


Min plutt.


Bus Vincent :)


Emil i lilla rutschkanan


Emil och cykeln :)


Emil och dom läskiga bollarna! (Han var inte superförtjust i bollarna, nej)

Kan ju även ta och berätta att denna natt inte alls har varit särskilt rolig! Som förra natten så vaknade Emil och Patrik lyfte in honom till vårat sovrum. Klockan tre inatt så vaknar jag av att Emil kommer och ger mig fjärrkontrollen till tvn. Då har han alltså varit ut i vardagsrummet utan att jag vaknat av det, haha. Nåväl.. Jag gick upp och gjorde välling åt honom i förhoppningar om att han skulle somna om. Tror ni han gjorde det? Nej! Och än så länge har han inte heller somnat om så här är det full rulle. Vi låg väl i sängen till halv sex och då gav jag upp! Puuuh. Imorgon är det fan i mig Patrik som kliver upp med honom!

Dagen idag vet jag inte alls hur den kommer se ut? Funderar iallafall starkt på att vila då Emil gör det, för jag känner mig mer död än levande! :/ Tvättstugan har jag ikväll också, men förhoppningsvis är den ledig redan nu på dagen så jag får det bortgjort! Kvällen kommer kanske att spenderas i Rutvik och se film. Vi får se hur det blir med den saken. You never know! ;)

Nu ska jag däcka någon annanstans än vid datorn. Men först slänger jag in några bilder sen tidigare. Bara för att! :)


Min min min :)


Någon som sitter och tjurar kanske? Haha :P


Plutt med EMIL tröjan på :)


Emil ser på Bolibompa!

Godnatt, typ!

Fredag idag.

Hejhopp.

Emil har varit lite bökig nu inatt. Han vaknade till och från mellan halv tolv och tolv. Då jag gick och la mig klockan tolv så fick han komma över till våran säng så vi slapp springa som virriga hönor fram och tillbaka hela natten. Dessvärre låg han klarvaken och ojade sig, så när klockan var halv två så gick Patrik upp och gjorde välling åt honom. Han somnade om där vid två snåret och upp skulle han klockan sju! Tack och lov för att det var Patriks dag idag, hehe ;) Själv så låg jag och drog mig till klockan nio. Underbart! :)

När klockan var tio så var jag och Emil utanför Leos lekland. Gick in och mötte upp Marie&Vincent, Thess och Linnea&Tim. Visst var det så dom hette Marie? :) Barnen fick leka och härja och vi vuxna gjorde detsamma. Haha! :) Rutschkanor (??) är väldigt roliga :) Vi åt en god hamburgetallrik där till lunch (barnen fick äta hemlagad mat som vi hade med oss, hehe!) och efter det så drog vi oss hemåt. Hemma var vi klockan tolv och Emil gick raka vägen till sängen. Bra att han vet vart han ska! :)

Än så länge sover plutt. Själv har jag enbart slappat och tagit det lugnt. Nyss skrubbade jag badkaret så Emil kan få sig ett bad sen för det behöver han verkligen! Kan hända att han får sig ett tidigt bad idag eftersom vi ska till hans mormor och morfar på middag, så vi kanske kommer hem lite för sent för att hinna med att bada? Det löööööser sig. Kvart över två ska jag vara utanför Anne för jag ska skjutsa henne till jobbet. Sen blir det raka vägen hem för att gå ut med hunden.

På tal om mamma och pappa så finns risken att dom flyttar till Stockholm bara inom några månader! :( Pappas jobb läggs ju nu ner (F21) och han kan ha fått jobb söderut och då måste han flytta! Givetvis flyttar ju mamma med då. Fördelen (om man nu vill se det som en fördel. Jag gör då NTE det eftersom jag vill ha dom kvar här!) är att vi då får flytta in i huset deras. Vi hyr det utav dom isåfall. Men det var inte säkert, mest troligt bara. Jag har ju som alltid viljat bo i hus men mycket hellre har jag kvar mamma och pappa i närheten!! Hur kul kommer det bli för Emil att få träffa mormor och morfar såååå jäkla sällan? :( Nåväl.. Vi får se hur det slutar. Förhoppningsvis bor dom kvar!!! (Drömma går ju)

Nu ska jag ta mig en rök. Hejdå!

Torsdag kväll..

Gokväll.

Denna dag har gått riktigt jävla fort. Men tyvärr så gör dom flesta dagar det då jag är ledig av någon konstig anledning? :/ Nåväl.. Emil började morgonen klockan sex, tidigaste dagen denna vecka. Men men, det var bara att gå upp och se glad ut!

Halv nio befann vi oss på dagis där jag lämnade plutt och for sedan hem. Min tanke var ju såklart att städa badrummet idag men så kom jag ju på att dom skulle stänga av vattnet hela dagen lång. Första tanken var ju att det ändå skulle funka, precis som det gjorde sist. Tror ni det gjorde det? Neeeej. Och dum som jag var så hade jag inte "sparat" nå vatten så dricka kunde vi minsann inte! Nåväl, tur att jag flydde fältet fort ;)

For till Rutvik till en tjej som heter Ida, Maries nya mamma! Haha ;) Det var en massa mammor och deras barn som surrade, åt lunch och fikade. Rätt trevligt faktiskt! :) Strax innan ett begav jag mig hemåt där jag drog med mig Patrik och Ebba till dagis för att hämta hem Emil..

Väl hemma blev det lugna puckar för en stund. Strax efter fyra gav jag Emil middag och efter det for vi allihopa till Gammelstads pizzeria där jag och Patrik åt. Emil fick smaka, annars hade han blivit arg! ;) Väl hemma igen så blev det en massa bus för att sedan slänga Emil i säng redan halv sju, han var supertrött! Själv så diskade jag och donade och for sedan till Anne för att hänga med henne. Kom mig hem halv elva, drog ut Ebba och nu sitter jag här..

Får se vad morgondagen bjuder på. Kanske Leos på förmiddagen? Vem vet?! :)

Finaly free!

Iallafall till på Söndag ;)

Dagen har rullat på rätt bra. Såg filmen där som jag fastnade i. Sen tog jag iallafall tag i den lilla disk som vi hade och efter det en efterlängtad dusch. Underbart var det! ;) Så skönt att duscha då Emil är på dagis för då är det ingen stress :D

Efter duschen fastnade jag vid datorn där jag höll på att fixa med bilerna till kalendrarna som mamma&pappa och farmor Anki&Björne ska få på Emil. Dom fick en varsin förra året så då får dom en i år också så dom har för ännu ett år :) Alla månadsbilder är bestämda men Decemberbilden är inte knäppt ännu så den måste jag fota någon dag då Emil behagar att få på sig pepparkaksdräkten och se söt ut :) Men det är lungt, är ju en månad kvar. Fast en månad går fort, jag vet!

Nu är det bara kvar att fixa bilder till dagisboken men det kommer nån gång här framöver. Kanske imorgon om jag har tråkigt? :) Vi får se..

Strax innan ett mötte jag upp Suzie och barnen här utanför. Vi knallade till affären och gick sen till dagis där vi hämtade Emil. Trevligt med promenadsällskap. Så tråkigt att gå själv! Väl hemma så åt jag lite och sen var det jobbet som ropade på mig. Rätt kasst gick det idag också, men så är det ibland. Marie förstörde mina fina procent! Jag skyller på Marie eftersom hon dök upp i mitt kundkort så jag ringde till henne för att pracka på henne en massa saker, (massa och massa var väl kanske att ta i) men hon hade redan fixat det själv. Fy dig Marie! ;D

Nu ska jag borsta gaddarna och sen sova för att vakna upp till en ledgi och härlig dag! :)

Ojdå!

Fastnade i en film på tv1000 när jag åt frukost och kunde bara inte sluta se den. Så nu är den slut och jag alldelens för slö för att städa. Så jag tar det imorgon istället, haha.

Nu ska jag ut med Ebba, sen duscha och sen vet jag inte alls? Vi ser ju!

Äntligen Onsdag!

Sista arbetsdagen och sen är jag ledig, hela 3 dagar! Ska bli superskönt :)

Imorse vaknade Emil halv sju, alltså lite tidigare än igår. Men mig gjorde det då ingenting eftersom att det var Patrik som skulle gå upp med honom :) Jag klev upp en timma efter (halv åtta) för att göra Emil redo för dagis och så. Nu är plutt på dagis och här sitter jag. Patrik och Ebba ligger och sover, det är dom mest slöa som jag känner och någonsin kommer att känna! Helt sjukt vad dom två kan sova, haha.

Strax ska jag ta tag i badrummet för det måste städas. Men någorlunda fort brukar det också gå. Sen vet jag inte vad jag ska göra? Kanske damsuga? En dusch är ett faktum!! Annars far jag inte och jobbar ikväll, så så illa är det ;P

Trött till tusan är jag iallafall, fastän jag har fått sova. Men det går nog över om ett litet tag, det brukar göra det så fort man har kommit igång med nånting! :)

Nu ska jag äta frukost.

Förvånad? JA!!

Haha. Skrev i förra inlägget om att Emil ibland kan förvåna mig, och visst kan han det! Imorse vaknade guldklimpen halv åtta. Tror ni jag var nå förvånad? O JA! Men det är bara att tacka och ta emot när man får en sån härlig sovmorgon ;)

Lämnade plutt på dagis 08.20 och nu håller dom säkert på med fotograferingen. Spännande att få hem bilderna sen! :) Däremot vet jag inte om jag kommer ta alla bilder, dom är ju så grymt dyra. Men "klass"bilden och något annat kort kommer jag iallafall att ta :) Sen skulle även pappa fota Emil när vi nu kände för det så då dår jag ännu mer fina bilder på plutt :D

Efter dagis for jag och tankade och det var då verkligen dags för jag fyllde tamjefan hela tanken, det fanns endast kvar 3 liter i bilen. Haha! :) Nu är jag hemma och ska alldelens strax ta tag i disken. Sen ska jag åka till Johan, Bella och lilla Emmy och hälsa på för nu har jag äntligen fått det som jag beställde. Igår kom paketet och det var då fan på tiden. 2½ vecka har det tagit! Dålig service.

Ha en bra regnig dag!

Som vanligt..

Gokväll.

Förmiddagen spenderades här hemma tills klockan vart halv nio. Då knallade vi över till Emma, Kate och Louie så Emil och Kate fick busa lite! :) Vid tio snåret drog vi på oss kläderna också tog vi oss en promenad till Ica och tillbaka. Köpte Mariekex, potatis, citron och grädde så jag kunde göra en god lunch till mig och Patrik! (Fast Mariekexen skippade vi)

Väl tillbaka gick vi hem var och en till sig och jag gjorde lunch åt Emil. Idag fick det bli blodpudding med lingonsylt, de gillar han! :) Medans Emil vilade passade jag på att vika tvätten och göra käk. Till lunch så åt jag och Patrik lax i ugn med grädde och potatis till. Supergott var det, tack Anne för receptet!! :) Emil vaknade precis då vi skulle äta så han fick sitta och knapra Mariekex ;)

Klockan två gick vi ut igen. Den här gången fick Emil och Kate leka ute i vattenpölarna, snacka om nöjda barn! :) Dessvärre så har Emil galonbyxorna på dagis och än så länge så äger han inga galonvantar heller, (Fy på mig!) så jag kan ju lova att han var gode blöt då vi kom in. Men kul hade han! :D Och som vanligt så har jag inte haft kameran med mig, tyvärr! Måste bli bättre på det där. Skärpning nu Lisa!! Han bara in för att byta om och sen kom Lotta och plockade upp mig och vi for vidare till jobbet. Patrik, Emil och Ebba for då till Mjölkudden för att käka middag. Patrik var gode nöjd att få ha bilen!

Idag har jag fått byta projekt på jobbet, till Telia. Det gick väl rätt så hyfsat! Sitter på ett någorlunda lätt projekt och jag har suttit på det hundra gånger förr så det är inte särskilt nytt för mig. Skönt! :) Däremot så var det grymt dåligt med svar idag, men men.. Bätte lycka imorgon.

Nu ska jag nanna kudde så jag orkar upp imorgon. Imorgon är det fotografering på dagis, ska bli superspännande! :) Bara vi kommer i tid och inte försover oss. Fastän Emil vaknar tidigt så kan jag inte lite på honom, för ibland förvånar han mig då jag minst anar det!

Godnatt

Sovmorgon!

Tänkte bara säga att jag fått en liten sovmorgon idag :) Vi klev upp klockan sju, helt jävla underbart! :) Såhär får det vara VARJE dag enligt mig, hehe ;)

Vi har redan hunnit med att äta välling, byta blöja, klä på oss, borsta tänderna och nu chillar vi. Jag framför datorn och Emil lite överallt, men just nu framför tvn tror jag?! :) Får se när Emma slår en pling så vi vet vad vi ska hitta på?! :)

Hej så länge.

Sleeping time

Alldeles strax ropar sängen, men jag ska bara.. (som Alfons Åberg säger ;)

Dagen har varit helt okej. Blev utelek och en kort promenad med Ebba. Både Emil och Ebba har busat och sprungit runt runt ute på förmiddagen. Då hade jag minsann en nöjd familj! (Även Patrik för han fick sova, haha)

När vi kom in gjorde vi lunch, chili con carne. Det var gott och Emil åt mycket mat! Han gillar verkligen den maträtten :) Jag plockade undan efter lunchen, la Emil, duschade och for sen till jobbet. På jobbet var det helt okej, den här dagen har gått relativt fort faktiskt! Skönt :)

Väl hemma halv åtta så sov plutten sen en timma tillbaka. Jag åt en smörgås, for förbi Ica Maxi en sväng, diskade då jag kom hem och sen har jag bara suttit i soffan och slöat! :) Tänkte vika tvätt men jag orkade inte, får ta det imorgon när Emil sover efter lunchen :) På tal om imorgon så tänkte vi leka med Emma och Kate, (Och Louie såklart men han leker inte än så länge för han är för liten! ;) får se om det blir utelek eller innelek? Beror på vädret. Spelar ingen roll om det är varmt eller kallt, bara det inte regnar! Som det gör nu :( Men vi får se, förhoppningsvis är vädret bättre imorgon! :)

Jag har redan gjort mig klar för sängen, gaddarna är borstade och det är nersläckt i lägenheten. Så nu är det dags, jag måste så jag orkar upp imorgon! :)

Godnatt.

Godmorgon!

Idag är en ny dag. En jobbdag så att säga, usch vad tråkigt! Men det behövs för ekonomin så det är bara att bita ihop!

Gårdagen var väldigt slö och slapp kan jag meddela. Sov till klockan elva, underbart! :) Då gick jag upp, tvättade bort gårdagens smink så man såg ut som en människa igen och sen åt jag lite nudlar innan jag och Ebba knallade över tlll mamma och pappa där plutt befann sig! :) Han hade varit snäll med dom och inte gjort några dumheter, brabra! :) Däremot så hade han somnat då dom var ute på förmiddagen och han vaknade igen klockan elva så det vart inge mer sömn för Emil den dagen..

Väl hemma så fikade vi lite kakor och sen drog vi på oss kläderna igen för då for vi allihopa till Andreas och hälsade på i hans nya lägenhet. Guuuud så fin den var!! Där hade jag lätt kunnat bo :) Riktigt stiligt hade han det hemma också, man kan inte tro att det är en ungkarl som bor där! ;) Stannade inte alltför länge för sen for vi och handlade för att sedan åka hem och laga middag. Till middag vart det fläskfilé, pommes och 3pepparsås. Gott! :) Dessvärre vart det mycket mindre kött än vi hade räknat med men det räckte iallafall :) Emil fick även bada igår kväll och sen slängde jag han i säng redan 18.20 eftersom han hade varit vaken så länge. Inge protester, skönt! :)

Själv diskade jag undan, fixade i tvättstugan (hade tvätt tid igår kväll), gick ut med Ebba en snabbis och sen for jag till Anne och hälsade på! Länge sen jag var där (bortsett från kvällen innan för då var det alkohol inblandat) och bara satt och surrade i soffan, såg film och käka godis. Nice! :)

Idag behagade Emil att vakna 06.40 alltså en helt okej tid för mig! :) Just för tillfället så gör vi ingenting.. Emil kollar på tv tror jag och här sitter då jag :) Ska vänta en timma eller två och sen ska vi gå ut och gå med Ebba och leka lite! :) Sen blir det att laga lunch, chili concarne och ris. Sen ska jag även hinna med en snabbdusch efter att jag har lagt Emil så jag ser ut som en människa när jag kommer till jobbet, haha! :)

Nu ska jag vara social med plutt.

En blöt kväll..

Gokväll.

Emil behagade att vakna strax efter två så nog fan sov han länge alltid! Men det var bra, för då var han minsann på bra humör :) Vi for då iväg och gjorde en massa ärenden, sen hem och åt middag, packade Emils saker och promenerade över till mormor och morfar där Emil spenderar sin natt inatt. Skönt med lite sovmorgon för det behövs kan jag lova!!

Efter att vi lämnat Emil så for vi på bolaget och sen skjutsade Patrik mig till Anne där vi hade en överraskningsfest för Suzie som fyllde år i Måndags! :D Hon blev riktigt paff eftersom att hon skulle på bio med Moa. Iallafall vad hon trodde ;) Det vart en riktigt trevlig kväll med en massa alkohol, surr och musik. Jag är då helnöjd och hoppas alla andra är det också?! :) Dom andra for ut på krogen men jag har inte ekonomi för det plus att jag inte alls var särskilt sugen på det heller faktiskt, så jag knatade hemåt.

Nu är jag hemma och sjukt jävla trött. Ska alldeles strax gå och lägga mig! Måste bara nörda färdigt först ;)
Godnatt.

Emil är en nattsuddare!

Är det någon mer än mig som har barn som är morgon (eller enligt mig är det natt såklart) pigga?! Idag klev han Emil upp 04.20 och skulle minsann INTE somna om! Han fick välling i våran säng men sen var det full rulle, så det var bara att dra mig upp! Puuh.

Provade lägga honom igen halv sex och han var tyst och lugn och lekte i sängen fram till klockan sex men sen skulle han upp. Det vart väääärldens grin och skrik kalas! Nåja, inte mycket jag kan göra åt saken tyvärr! Vi han iallafall med en hel del på förmiddagen: Gjorde pannkaks smet, tog oss en promenad med Ebba och lekte lite ute,  sen in för att laga mat och sen äta maten. Gott var det! ;)  Nu ligger Emil däckad i sängen och tacka fan för det! Han har ju varit vaken sen 04.20 så det hade varit väldigt konstigt om han INTE hade somnat. Får se då hur länge han sover?!

När plutt har vaknat hade jag funderingar på att ta en promenad till gränderna och tillbaka. Lite miljöombyte skadar ju inte! ;) Men vi får se.. Och ikväll är vi barnfria, får se vad som händer då. Jag kanske har en plan för kvällen, men det är inte riktigt bestämt ännu :)

The war is over..

Godkväll.

Dagen har bestått av städning. Och då menar jag tamejfan hela dagen! Från det att jag lämnade Emil på dagis tills jag skulle hämta hem honom igen. Han förövrigt med en dusch också, men det är ju ett måste då man städar! ;) Rent, fint och fräscht vart det iallafall. Så får vi se hur längde det håller i, spännande spännande!

På jobbet har det gått relativt bra, skönt med ett någorlunda bra avslut på denna vecka! Fast egentligen så är ju Söndagen sista dagen på den här arbetsveckan, men jag ser det inte så eftersom jag är ledig nu Fredag och Lördag och sen börjas det om igen! Jobbigt att jobba!

Imorgon vette tusan vad som händer och sker. Det enda jag vet är att jag och Emil har skapat våran alldelens egna tradition med att äta pannkakor till lunch på Fredagar, så det ska vi iallafall göra! ;) Men annars vette tusan? Det blir väl promenader med Ebba och utelek åtminstone. Och imorgon kväll ska Emil mest troligt sova hos mormor och morfar så jag och Patrik får lite egen tid. Vad vi ska göra har jag ingen som helst aning om? Kanske vi far till Andreas på kvällen och hälsar på? Vi får se helt enkelt! :)

Nu ni mina kära läsare, (vilket inte alls är många längre, bara typ 25 per dag? Vad har hänt?? Är jag så jävla tråkig? HAHA) nu ska jag ta mig min kvälls rök, sen borsta tänderna för att sedan hoppa ner i en renbäddad säng. Finns fan inget bättre än en renbäddad säng, melike!

Snart är det slut!

Godkväll.

Som jag skrev tidigare så skulle min dag mest troligt spenderas hemma, och visst gjorde den det. Till en viss del iosf. Tog iallafall tag i disken så det såg någorlunda ut här hemma. Sen drog jag med mig Ebba ut på en liten promenad för att sen komma in fort igen. For på Maxi och handlade lite och sen hem igen. Packade in varorna, kände lugnet i några minuter och gick sedan mot dagis..

Blev lite snöbus med Ebba på fotbollsplanen innan vi gick in och hämtade Emil för vi var där relativt tidigt. Men Ebbs var då nöjd! :) Knatade hemåt där jag slängde i mig lite käk och Emil knaprade på en kaka. Gott ;)

Idag åkte även Lotta med mig till jobbet, trevligt med sällskap. Och BRA med sällskap också så att jag inte somnar i bilen. För nu är det nämligen så att jag faktiskt somnade i bilen igår igen vilket resulterade i att jag körde in i en sån där lite grövre gren som brukar vara efter vägkanterna på vissa ställen. Men som tur var så hände ingenting, den här gången! Nu måste jag se till att hålla mig vaken. Lotta åker med mig imorgon också, tur det :)

Nu har jag hunnit plocka här hemma, äta en kvällsmacka och nöta internet. Så nu ät det dags för att sova.
Godnatt

11 November.

Börjar dagens inlägg med ett stort grattis till Emma som fyller år idag! :) Nu börjar vi bli gamla och grå Emma, haha ;) Hoppas du får en superbra dag och en rolig kväll! :)

Gårdagen var rätt lugn och skön. Lämnade plutt på dagis halv nio och begav mig sen hemåt. Jag tog en lugn förmiddag. Låg i soffan och kollade på tv och halvsov. Superskönt! :) Halv tolv drog jag på mig ytterkläderna och jag och Ebba knallade till Tessan där hon och Marja var! :) Jätte trevligt var det. Vi surrade och lagade lunch som vi sedan smaskade i oss! :) Halv två befann jag mig på dagis. Hämtade plutten och knallade sen hem!

På jobbet gick det inte alls särskilt bra, men men. Who cares?! Inte jag iallafall. Inte just då. Förhoppningsvis går det bättre idag!

Idag fick jag sovmorgon till halv åtta, superduperskönt. Lämnade Emil på dagis halv nio och sen dess har jag bara suttit här! Enbart slöat :) Ska alldeles strax ta tag i disken så det är gjort för sen har jag hela dagen fri tills Emil ska hem. Och hela den här dagen kommer nog antagligen att spenderas hemma. Skitkul, eller så inte!

På återséende!

Godmorgon!

Ville bara säga godmorgon! :) Men nånting mer på hjärtat, det hade jag då inte!

Klantarsel!

Gokväll.

Morgonen började relativt bra för Emil sov till halv sju, skönt! :) Dessvärre så pillrade han på datorn medans jag var på toaletten så den gick inte att få igång! Nåja, Patrik kan ju fixa det där sen då han vaknar, tänkte jag.. Men, då var han tvungen att lägga om hela windows och allt på datorn skulle till att försvinna, allt!! Tror ni jag ar bå ledsen och arg då ALLA bilder försvann? Hade det inte varit för att jag var ett sånt satans klantarsel så hade jag sett till att ha sparat bilderna lite då och då, men det hade jag ju inte! Så alla bilder på Emil sen lite över ett år tillbaka är borta, och jag äger i princip ingen bild alls nå på min son! För jag hade nämligen inte heller framkallat något kort. Fitta vad ar jag var/är! Det enda som gjorde min dag bra igen var ju att jag lagt upp några bilder här på bloggen och på pixbox så lite har jag ju kvar, men inte fan är det mycket! :( Nåja, så kan det gå.

Men i övrigt så har dagen varit bra! :) Vi knallade ut på förmiddagen (förmiddag för mig är klockan nio typ, haha!) på en kort promenad med Ebba och så lekte vi lite i snön. Sen lämnade vi Ebba hemma och gick till Suzie och barnen för hon fyller nämligen år idag! Grattis Suzie :D Vi surrade och fikade lite tårta och barnen lekte. Just innan elva gick vi hem så Emil fick lunch i magen och sen var det sovdags!

Själv så diskade jag och duschade och slappade sedan i soffan tills plutt vaknade. Idag sov han i ca 2½ timmar, jättebra! :) Vi gick direkt ut med Ebba på en prommis och sen for jag till jobbet. På jobbet har det gått käpprätt åt helvete idag! Men men, såna dagar finns ju också. Bättre lycka imorgon!

Vad jag ska sysselsätta mig med imorgon är en bra fråga, för det har jag ingen som helst aning om? Lämnar Emil på dagis halv nio men sen vette tusan. Vi får se! :)

Godnatter

Nattinatti

Klockan är över elva och jag borde verkligen ligga i sängen nu, mest troligt blir det väl gorm inatt igen. Men jag är ju dum som vanligt och är vaken, haha!

Dagen har flytit på bra. Vi var ute och busade med pappa/morfar en liten stund och sen gick hem och var här ute och tittade på då 6åriga Joel (Grannpojken under oss) åkte bobb i backen här utanför. Medans Joel och hans mamma byggde ett hopp så lånade Emil bobben och gissa om han var nöjd?! :D Det bara lyste i ögonen, haha!

Halv elva kom vi in och då gjorde vi palt till lunch. Mumsigt värre! :) Efter det slängde jag Emil i säng och själv passade jag på att röja undan allt i lägenheten och diska bort all disk. Sen var det bara att fara till jobbet. Idag har det gått rätt bra, jag är nöjd!

Nu ikväll har vi inte gjort nånting speciellt. Legat i soffan och kollat på tv. Nu är det sovdags!

Bilder från dagen..


Emil tyckte att vi skulle kratta snön. Varsågod sa jag!


Världens bästa Emil..


Och världens bästa Ebba!


Raska steg mot den lilla pulkabacken!


Vänta på mig!


Joels fina bobb! :)

Tack och godnatt.

Farsdag.

Godmorgon.

Har i princip nyss tagit mig upp, superskönt! :) Har legat och dragit mig sen klockan åtta men nu gick jag upp. Patrik gick och la sig igen, han är så jävla lat!

Lite gorm har det varit även denna natt. Men den här gången så satte jag mig på madrassen i hans rum och bara satt där! Emil var ledsen och tyst om vartannat. Till slut blev jag less och gav upp och tog då över honom till våran säng. Efter att han fick sig en egen kudde och lite smågorm så somnade han iallafall om. Patrik och Emil klev upp klockan senx idag.

Själv så ska jag dra på mig nå kläder och sen tänkte jag att jag, Emil och Ebba ska gå ut och busa i snön. Sen blir det lunch och sen sova för Emil. Själv glider jag mot jobbet, wihoo! Så Patrik får spendera farsdag för sig själv. Men det gör ingenting för hur speciellt är det egentligen? (Iallafall inte för mig för vi har aldrig firat såna dagar i min familj)

Godnatt.

Äntligen lite ljusare!

Godafton.

Gårdagen blev precis som jag hade tänkt mig. Jag och Ebba gick ut i skogen i 45 minuter så hon fick springa av sig. Lycklig hund! :) Sen tog jag mig en dusch för att sedan brumma till Ersnäs. Gud så söt lilla Emmy är, jätteliten och gullig! :) Emil ville pussa på henne, såg jättekul ut ;) Vi surrade och fikade ett tag och sen for vi hemmåt. Parkerade bara bilen här hemma och så gick vi till mamma och pappa och åt middag. Kycklinggryta med ris, jättegott :) 2 cider bjöd dom även på, peppar peppar!! Haha. Dom brukar alltid bjuda på vin eller öl men glömmer alltid bort att jag inte dricker det, (eller så har dom inte hunnit på bolaget) så jag blir oftast utan. Men inte igår ;)

Väl hemma slängde jag Emil i säng på en gång och klockan nio kom Suzie hit upp så vi drack varsina cider/öl och satt och surrade till klockan tolv. Jätte trevligt var det! :) Tror jag somnade kring ett tiden, men dessvärre så blev det ingen långvarig sömn..

Emil vaknade kvart i fyra och vägrade att somna om! Jättestora problem har barnet, typ! Han fick välling men när klockan var halv fem gav jag upp, det fanns inte en chans att han skulle somna om! :( Nåväl, jag däremot somnade flera gånger i soffan och varje gång jag vaknade hade han gjort nå bus, men absolut inget som var särskilt speciellt egentligen, tur det! Halv åtta fick han äta smörgås och klockan åtta provade jag att lägga honom igen. Och yes, han somnade!! :) Själv så stupade jag på soffan på direkten och vaknade klockan tio. Mycket piggare! Emil sov vidare till närmare halv tolv så han sov ca 3 timmar, bra jobbat! :)

Han fick i sig lunch på en gång och sen knallade vi ut i snön. Oj så han gillade det!! :) Vi var ute till halv två men när vi väl kom in så ringde Henrik (grannen) och sa att vi fick komma på kalas om vi ville för Kate fyller 2 år imorgon. Så det var bara att dra på oss jackorna och knalla över! :) Vi surrade och fikade och barnen gjorde detsamma, haha. Fyra var vi hemma igen så då åt vi en jätteenkel middag, den var så pass enkel så jag skriver inte ens vad det var för något. HAHA! Sen gick jag till tvättstugan och sen gick vi alla ut på en promenad. Slängde Emil i säng redan kvart över sex och han somnade bara efter ett litet tag. Bra! Själv så har jag varit på Maxi och handlat lite och nyss åt jag och Patrik korv med bröd till middag, vilken lyxmåltid va? ;) Men gott var det då!

Imorgon är det jobb som står på schemat, 13-19. Skönt att jag kommer hem i någorlunda bra tid iallafall. Jag missar iallafall ingen film som brukar börja nio! :)

Nu ska jag slänga mig på soffan och bara dega. Imorgon är det Patrik som går upp med Emil. Skönt! ;)

Full fart frammåt!

Goddagens.

Morgonen började klockan sju! (Emil vaknade klockan sex men vi låg i sängen till just före sju ;) Riktigt skönt. Plutt åt välling i soffan och kollade på barnprogram och jag passade på att ta mig min morgonrök och läsa lite bloggar ;) Sen gjorde vi pannkakssmet som vi har låtit stå i kylen tills det var dags för att steka! Men innan dess så han vi med att vara ute ett tag och leka :) Och när vi väl kom in så fick Emil sig ett välbehövt bad! Tanken var ju att han skulle bada igårkväll men Emil och Patrik kom hem så sent så det han dom inte med. Men men, idag blev det av :)

Nu sover Emil och förhoppningsvis sover han till två?! :) Jag har precis diskat undan efter maten så nu väntar jag på att Patrik ska komma hem så jag och Ebba kan gå ut i skogen! :) Sen en dusch och sen far vi till Ersnäs! :) Tyvärr så har inte kläderna kommit som jag beställde åt Emmy och Emil :( Typiskt! Jag som tyckte jag beställde i tid så det skulle hinna komma idag, men tydligen inte. Nåja, får fara dit med sakerna sen nån dag istället.

Nej ni. Ska dra mig nu!

Nu är jag ledig!

Gokväll.

Dagen har sprungit iväg, som vanligt. Tog tag i disken och surrade med Elina i telefonen :) Hippsvipps så var klockan elva! Så jag och Ebba for till staden där jag handlade ett par byxor åt lilla Emmy och sen hem igen. Lattjade på här hemma och gjorde absolut ingenting. Halv två befann vi oss på dagis och hämtade hem plutten. Han började tokgrina när han såg mig! Han hade tydligen varit jätteledsen efter vilan men då mamma Lisa kom så blev allting bra igen :) Han hade varit jättegasig i magen hela dagen så antagligen var det därför.

När vi gick hem så tjatade Emil om snön hela vägen! Haha. Inte för att han kan prata men jag förstod precis vad han menade :) Han tyckte nog att snön var jättekonstig men samtidigt jätterolig! :) Väl hemma gjorde vi ingenting speciellt. Tog det bara lugnt innan vi skulle iväg igen. Jag skjutsade alla till farmor Anki och själv for jag till jobbet. Även idag har det gått ruskigt bra, såhär bra har det aldrig gått. Skönt! ;)

Nu har jag helg. Men är bara ledig fredag och lördag för på Söndag jobbar jag. Just det, en Söndag. Tänkte prova att jobba Söndagar hela November ut istället för Fredagar. Tror att det kommer passa mig mycket bättre faktiskt! Vi får se, man måste ju göra ett försök :)

Imorgon blir det mest troligt utelek på förmiddagen så Emil får roa sig i snön! :) Om den nu finns kvar? Sen ska vi in i tid så Emil hinner bada, sen äta lunch och efter det ska plutt sova. Då Emil sover tänkte jag passa att ta ut Ebba i skogen vid storsand för det var grymt länge sen sist! Förra vintern tyvärr :/ Iallafall bara hon och jag. Så det blir nog uppskattat :) Efter det ska jag ta mig en varm och skön dusch för det kommer vara behövligt :)

Då Emil har vaknat så ska vi packa in oss i bilen och fara till Ersnäs för att hälsa på Johan, Bella och lilla Emmy! :) Kul att få träffa dom, det var så sjukt länge sen. Jag han aldrig ens se Bella gravid vilket innebär att det faktiskt nästan var ett år sen vi träffade dom! Gud så länge sen, men nu blir det av :) På kvällen är det middag hos mamma och pappa. Förhoppningsvis något gott men det brukar det oftast bli :)

Nu ska jag göra nå annat och sen sova!

Äntligen Torsdag.

Godmorgon.

Sovmorgon till 07.40 idag, helt underbart! :) Kom hem för ett litet tag sen från dagis, så nu sitter jag vid datorn och äter frukost. Gott! :) Efter att jag har nördat färdigt här tänkte jag ta itu med disken för nu är det alldelens för mycket skit! Snart väller det över.. Blä! Om jag har tid så tänkte jag väl också damsuga bort det värsta. Iallafall all äckilg sand som fastnar under fötterna och som man drar med sig till sängen. På tal om sängen så måste jag "sopa" den varje kväll innan läggdags så jag får bort all äcklig sand, speciellt då Ebba får sova där med oss. Lite småjobbigt sådär.

Hejdå.

En riktig sovar dag :)

Godkväll.

Emil har orkat med dagis hela dagen. Frågade fröken när jag skulle hämta honom om han hade varit nå trött, gnällig eller haft nå andra bekymmer? Men nej, han hade varit på toppen humör hela dagen och lekt med dom stora barnen utomhus! Min duktiga lilla kille ;)

Själv så gick jag och la mig efter att jag hade lämnat Emil på dagis. Jag tänkte ju bara viiila en liten stund. Yeah right! Min lilla vila som skulle sluta klockan tio fortsatte till klockan tolv! Jag var så sjukt jävla trött alltså. Så jag har haft en sovar/hemma dag idag! Allt jag hade tänkt göra han jag då inte med. Det enda jag han göra var att laga mat, korvstroganoff och ris. Sen var det ju bara att hämta hem plutten..

Väl hemma så gjorde vi inte mycket. Emil lekte med sitt älskade tåg och hittade på dumheter och hyss! Själv så åt jag maten jag lagat och sen var det bara att glida vidare till jobbet. Idag har det gått bra, riktigt bra!

Nu är jag trött. Ska ta och vika färdigt tvätten, bara Emil kläder kvar. Sen ska jag ta ut hunden och sen sova förhoppningsvis! Imorgon är det Patrik som går upp med Emil, skönt :) jälv ska jag ta mig en sovmorgon till 07.40! Länge va? ;)

Godnatt

What to do?!

Godmorgon.

Gårdagen spenderades bara hemma. Diskade, donade och hade allmänt tråkigt. Hämtade plutten på dagis halv två och då var det bara att skynda sig hem så jag han slänga mig i duschen och äta innan jobbet kallade. På jobbet gick det bra, jag ska inte klaga.

Idag är jag tröttare än tröttast! Emil vaknade vid tre inatt så jag lyfte över honom till våran säng (har inget minne utav det alls!) där han har legat och halvsovit till och från. Tror inte han har skrapat ihop många timmars sömn inatt :/ Kommer han då att orka med dagis? Det återstår att se! Igår hade han bara sovit 35 minuter på dagis, inte bra! Patrik sa att han var svintrött redan klockan fyra så han hade varit jättegnällig hela eftermiddagen/kvällen. Det är skitjobbigt! Han hade lyckats hålla han vaken till närmare sju men då hade Emil varit grymt övertrött och det kan också ha bidragit till denna natts konstiga sovproblem? Usch och blä vad jag hatar det! Att det ska vara så jävla svårt att bara sova?

Nåväl.. Slutklagat för mig idag! :)

Vilket fynd!

Hej.

Kom mig precis hem från Ica Maxi där jag handlade lite nödvändigheter plus en mobiltelefon till mig. Givetvis är det inge kanontelefon men med tanke på att jag och Patrik delar på mitt nummer för tillfället (bådas telefoner gick sönder i princip samtidigt) så har nu båda en varsin telefon. Jag betalade hela 199 kronor för den, vilket kap! ;)

Ska snart börja diska, måste bara kolla nätet först :) Sen ska jag även plocka undan alla leksaker som ligger överallt, alltid denna röra ;) Men tur att det alltid går så fort att bara slänga ner allt i lådorna. Jag älskar lådor, haha! :)

Det blir nog en lugn hemmadag idag känns det som. Men vi får se!

Engångsförtéelse!

Självklart var det en engångs grej igår då Emil tog sovmorgon till närmare halv åtta. Ohjaa, har ska vi minsann inte få några lyxmornar, haha. Idag vaknade plutten klocken fem, ingen rolig tid att kliva upp på. Som tur var så klev vi inte upp då, vi låg i sängen och mös (Emil mös och jag sov, haha!) på tills klockan vart just innan sex, då klev vi upp! ;)

HAr ingenting vettigt att skriva överhuvudtaget! Det enda jag ville få sagt var: Jag vill också ha ett barn som kan sova länge! :P

Tråkig Måndag.

Javisst. Har varit en väldigt grå och tråkig Måndag idag. Inget roligt väder alls! Men nog har vi varit ute iallafall :)

Halv tio drog vi på oss ytterkläderna och tog en promenad med Ebba. I vanlig ordning stannade vi till i lekparken så även Emil fick rastas ;) Väl inne så gjode jag lunch åt plutten, idag fick han prova pölsa för första gången. Min mamma har berättat att jag älskade pölsa när jag var liten och som jag har förstått det har många barn tyckt om det, så min tanke var att det absolut inte skulle vara några som alls problem för Emil heller. Men där fick jag så jag teg!! Han stoppade in en sked i munnen och fort som attans så spottade han ut allt och sköt iväg tallriken, haha! Försökte några gånger men han vägrade, så då fick det vara. Istället fick han yoghurt och ett digestivekex, bra lunch va?!

Slängde han i säng halv tolv och han vaknade (då jag väckte honom) klockan två! Mer än så behöver han inte sova! Emil fick mellis och sen tog vi oss en promenad med Ebba genom skogen. Skönt var det ute, fast jag hade gärna skippat dom extremt kalla och hårda vindarna!

Jag han bara innanför dörren så var jag tvungen att fara till jobbet. Där har det gått bra idag, skönt! :) Men ännu skönare var det att komma hem, me like! :)

Imorgon vette tusan vad jag ska pyssla med? Lämnar Emil på dagis halv nio och sen ska jag förbi Anne och rasta hennes hundar. Men sen då? Måste iallafall hem och diska men det går ju fort, vad ska jag sysselsätta mig med resten av dagen? Aja, vi får se! :)

Godnatt

Underbar start denna Måndag!

Godmorgon. Idag fick jag världens sovmorgon, Emil vaknade halv åtta. Hur ofta händer det? Nästan aldrig! Men underbart skönt var det, en bra start på en ny vecka! :)

Gårdagen lunkade på väldigt bra. Blev tyvärr aldrig någon preomand med Jenny och Dolly, dom hade lite bråttom hem. Men jag, Emil och Ebba tog oss iallafall en promenad innan Jenny kom hit (Hon körde hit våran bil) så lite frisk luft han vi få i oss! :) Jenny kom och jag gick in och lämnade hund och barn med pappa Patrik och körde sen hem Jenny. Väl hemma fixade jag med tvätten för jag skulle nämligen tvätta! Snörde igång två maskiner och sen gick vi till mamma/mormor på en gång.

Det blev en riktigt god middag! Kycklingspett, ris och jordnötssås! I love it ;) Emil tyckte också det var jättegott fastän han fick en egen sås. Det var samma sås som vi åt fast utan en massa bitar (jordnörsbitar, lök med mera) i. Tror att plutten kan vara lite överkänslig mot jordnötter för han blev superröd runt munnen då han åt. Men nu vet vi det iallafall.. att han inte dör av jordnötter! (Vissa kan ju det också, hemskt!) Vi (Emil då såklart) busade på och levde rövare. Närmare halv sju gick vi hemmåt. Jag och Emil gick till tvättstugan och donade på och sen in för att göra han redo för sängen. Klockan sju la jag honom och han var nog rätt snabb på att somna.

På kvällen blev der soffmys med ostbågar och cola. Såg på filmen på fyran; Djävulen bär Prada, (visst heter den så?) bra film! :) Faktiskt första gången jag ser den, haha! Jag vet, jag är lite efter :P

Gick och la mig innan tolv och jag tror jag somnade fort?! Och nu sitter jag här, nästan nyvaken. Är faktiskt sjukt trött fortfarande fastän jag fått sova så länge. Kanske jag sovit för länge måntro? Nej ni. Tandborstning på barnet nu, sen lite tv tittande :)

Som planerat!

Oftast (vilket är nästan aldrig!) så brukar inte mina planer bli som jag tänkt mig. Men igår var det så för en gångs skull..

När Emil hade vaknat så städade vi bort alla leksaker och drog fram damsugaren medans Patrik var och köpte mat. Precis då han kom hem var vi klara, vilken timing! :) Patrik (jag och Emil smakade bara) åt och sen drog vi på oss kläderna och tog oss en promenad! Jag och Emil stannade ute lite längre, vi var i lekparken och sen fick plutten gå fritt. Vi gick dit han gick. Givetvis resulterade det i att vi hamnade i den andra lekparken, precis som jag trodde också! ;) Strax för fyra gick vi in..

Jag slängde mig i duschen på en gång och sen fixade jag middag åt Emil. Efter maten hjälpte Emil mig med att bädda rent i sängen vilket inte alls gick särskilt bra, så jag tog fram damsugaren (igen) så han fick damsuga sovrummet igen, då var han nöjd! ;) Klockan sex hoppade Emil i plurret och klockan sju låg han i sängen och sov!

Jag skyndade mig ut med Ebba en snabbis, packade mina grejer och tog bilen till Björx. Plockade upp Jenny och så for vi och köpte en varsinn stripsmeny på pizzerian och sen hem till henne för att käka. Efter det så öppnade jag en cider och vi sminkade oss, bytte om och surrade! :) Just innan elva gick vi till Fridas kompis och satt där med dom (Frida plus två andra trevliga tjejer:) och halv ett var vi i stan. Först var vi på Cleo och sen på Allstar. Helt okej kväll :) Hemma var jag inte förrän halv fem, gissa om jag var trött?!! Hade ju nästan varit uppe ett helt dygn då, ojoj. Jag stupade då i säng på en gång! :)

Idag klev jag upp tio i tio, skönt! Har inte alls varit särskilt bakis heller för den delen, enbart det vanliga som att man är allmänt seg. Iofs så hade jag lite huvudvärk tidigare men det gick över fort! :) Plutten sover just nu och jag har donat lite här hemma. När Emil vaknar så tänkte vi ta oss en promenad och även Jenny och Dolly skulle komma och promenera med oss :) Sen ska jag skjutsa hem Jenny (Våran bil står hos henne) och sen är det middag hos mamma och pappa. Hoppas på nå gott! ;) På tal om det så ska jag ringa och höra vad det blir för mat.

Vi hörs!

RSS 2.0