Måndag = Söndag.

Visst är det så. Denna Måndag är en röd dag, alltså en Söndag. Samma visa var det på jobbet idag, jobbade mellan 12-18. Som på Söndagar! Tur att det är betalt som en Söndag också, annars hade jag valt att vara ledig idag :)

Som sagt.. dagen har spenderats på jobbet. Han busa lite med Emil när jag kom hem innan plutt skulle sova. Så kul att komma hem en kväll innan han har hunnit gå och lägga sig. Man ser verkligen hur glad han blir när jag kommer innanför dörren. En bamsekram fick jag. Mammas guldklimp! :)

Då Emil gick och la sig for jag på Ica Maxi och handlade lite nödvändigheter och även onödigheter. Så snart är det filmtime, Johan Falk, sista filmen. Hoppas verkligen att dom gör fler filmer för dom är verkligen bra! Dock så missade jag första filmen så den måste jag se nån gång framöver. När det nu blir?!

Imorgon är det dagis för lillhjärtat. Om det är skönt ute tar vi oss en promenad dit och sen fortsätter jag och Ebba att promenera kyrkbyn runt. Det är iallafall min tanke, får se imorgon om det blir så eller ej. Ibland har jag en tendens att bli lite slö ;)

Nu en rök med Anne, hon var tydligen här utanför :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0