Nattinatti lilla skatt.

Har egentligen inget speciellt att skriva här. Allt jag kommer med är bara en massa goja, ärligt talat. Skriver vad vi gjort under dagen, vilket inte är särskilt intressant. Hur kan det komma sig att man kan bli så beroende av bloggen fastän ingenting speciellt händer i ens vardag? Konstigt.

Vad vi gjort i eftermiddags har iallafall bestått av följande:

-Emil vaknade fyra och fick middag.
-Vi for och handlade på Willys. (Dessvärre fanns det inge bra kött eller dylikt så ska på Maxi imorgon)
-Hem och åt skräpmat. (Blir alltid att vi äter ute då vi handlat, fråga mig inte varför?)
-Promenad till snickar så Ebbs fick bada.
-Kom hem och fixade Emil och sen hopp i säng strax efter sju.
-Direkt ut på en promenad runt Kyrkbyn med Anne+hundarna. (Ebba fick dock stanna hemma, hon orkar inte den rundan i raskt tempo)
-Kom hem och plockade undan allt skit, diskade, gick på Statoil och köpte cigg, sen en dusch, två hördbrödmackor och en banan till kvällsfika, sett en film och nu sitter jag här.


Är precis på väg till toaletten för att borsta tänderna och sen sova. Slut som artist. Imorgon blir det väl stranden om vädret tillåter.

Måndag.

Goddag.

Emil somnade om strax efter åtta igår och jag la mig på soffan för att vila. Vila? Jotjena! Kan ju säga att jag somnade ganska så omgående. Dessvärre vaknade jag av panik då Patrik väckte mig halv tolv! Vi skulle ju på stranden! Och det som var mest konstigt var att Emil fortfarande sov. Så Patrik jag gick in och kollade ifall han levde, och det gjorde han ;) Han vaknade precis då. Så han sov i nästan 3½ timma på förmiddagen, har aldrig hänt förut. Men skönt var det då ;)

Slängde i oss lunch på en gång och packade sen alla saker och knallade till stranden där vi mötte upp Anne, Joni och Kevin. Jättemysigt och sandigt var det, haha! Att det kan bli så grisigt med sand, usch! :P Barnen var störtnöjda. Premiären för Emil på beachen.. Han kröp omkring i vattnet och hade jättekul. Låg på magen och plaskade och fick sig några kallsupar ;) Dessvärre glömde jag kameran, ännu en gång! Fy mig. Men det kommer fler tillfällen, tur det :) Vid halv tre tiden packade vi ihop och gick hem. Emil somnade i vagnen så vi satt här ute ett tag i solen och sen tog vi oss en promenad med Ebba till snickar så hon också fick bada. Nöjd hund! ;) Sen hem igen, fixade middag, blev lite bus, bada för Emils del och sen hopp i säng. Själv tog jag mig en promenad runt storheden, tod ca; 45-50 minuter. Skönt :) Sen slappa hemma och sen sova..

Idag var det Patrik som klev upp med buset. Själv gick jag upp kvart över nio, pigg som en lärka! :) Efter lunchen idag så tog jag och Emil bilen till Kyrkbyn där vi fikade på ett café med Fanny, Tessan och Göran. Jättetrevligt!! :) Vi åt glass och drack läsk. (Gjorde ett undantag idag ;) Patrik kom efter ett tag, han tog sig en promenad med Ebba. Vi satt och surrade och for sen hem. Kom hem för en liten stund sen.. Har precis lagt Emil för att vila för han var sjukt trött, han har inte vilat nånting idag. Kan ju säga att han somnade fort :) När han har vaknat så ska vi åka och handla, verkligen på tiden nu. Har inge mat alls hemma! Kanske även passar på att köpa skruv och plugg så vi får upp våra satans rullgardiner nån gång, verkligen på tiden!!

Nu ska jag gå ut på balkongen ett tag och slappa :)

Klibbigt värre!

Godmorgon.

Blev att grilla igår iallafall :) Emil vaknade klockan fyra så jag packade hans lilla väska och kvart över fyra var Patrik hemma, så det var bara att gå ner till bilen. Ingen var i stugan då vi kom så jag och Emil satte oss i bilen och inväntade farmor Anki för det var alldelens för myggigt för våran del. USCH! PAtrik slängde snörde igång elden så det tog ett tag innan det vart grillvänligt, men men.. En sen middag har väl ingen dött av? ;)

Jag, Sara (Patriks syster) och Anki drack en varsin cider/öl och surrade. Nice! Karlarna fick vara nyktra ;) Då vi ätit klart var klockan sju och Emil började bli trött, så vi gav han välling och sen for vi hem. Han somnade faktiskt inte i bilen påväg hem, konstigt nog. La Emil i sängen, plockade undan och gick sen ut till grannarna och tog en cider med dom ;) Efter ett tag kom Anne och joinade oss, superskoj :) Just före halv tolv cyklade Anne hem och jag gick in. Åt en hårdbrödmacka, drack ett glas vatten och tänkte gå och sova på stört. Självklart så fastnade jag i en helstörd psykotisk film och hamnade inte i säng före ett, typiskt mig! Så idag är jag trött :/

Om det blir fint väder idag så blir det stranden med Anne, Joni och Kevin. Ett nytt försök idag, igår blev det ju baksväder så vi hoppas på bättre idag! :) Nu ska jag gå och underhålla lille plutt, sen frukost och sen får han vila igen så han orkar med hela dagen! :)

Ha en bra Söndag.

Vad hände?

Ja, vad hände med vårat fina väder? Totalvänding med åska och regn, helknas! Nåja, vi han få oss lite sol även idag. Kom oss ut strax efter tolv, gick på statoil och sen till snickarstrand så Ebba fick simma lite. Väääldigt uppskattat ;) Jag plaskade lite i vattnet med Ebba medans Emil och Patrik tittade på, haha. Gick sen hem och stannade här ute ett litet tag, tills solen gick i moln, då gick vi in. Emil fick mellis och sen fick han vila.. det gör han än, skönt :)

Patrik har farit till Morjärv med brorsan. Pappa har kört fast med motorcykeln/crossen så dom var tvungna att fara och hjälpa han och dra upp den. Klantarsel till pappa jag har! Förhoppningsvis kommer Patrik hem i tid så vi kan åka till Måttsund och grilla med hans mamma och syster+sambo. Men det tror jag nog :) Själv så har jag hunnit ta mig en dusch så nu känner jag mig fräsch igen. Känner mig alltid så äcklig när det är sol, svettas som en gris. Men nu är det molnigt så då passade jag på ;)

Har fortfarande sjukt ont i nacken! Jättejobbigt :( Så fort jag rör på huvudet så värker det och strålar ända från nacken upp i huvudet, inge kul alls! :( Gör tillochmed ont att öppna munnen och tugga maten. Undra varför jag fått så?? Antingen så är det av karusellerna jag och Anne åkte igår, att jag har suttit och spänt mig. Eller så är det från Acn i bilen, att det drar så mycket. Ett mysterium. Ska dra på mig nå kläder och vänta på att Emil vaknar.

Ha en bra dag!

Fan åh!

Brandrea idag på Expert, och det missade vi! :( Var tydligen superbilligt och allt. Jag som har velat ha en bärbar dator i en evighet, fan också! :( Nåja.. försent är det iallafall.

Nu ska jag slänga i Emil lunch sen får vi se vad vi gör. Kanske knallar till storsand :)

Gårdagen

Godmorgon.

Gårdagen började bra, för både mig och Patrik. Varenda morgon som Patrik kliver upp med Emil, vilket inte händer ofta, så sover lilleman jättelänge!! Men alla de gånger som jag kliver upp, då minsann ska han upp tidigt. Varför sån lyx till din far Emil? Han behöver inte det, det är mamma som behöver sån lyx! Haha ;) Så med andra ord fick bägge två sova länge ;)

Nåväl.. Vi var hemma och roade oss tils Emil ätit lunch. Då blev det att vila för hans del och jag gick ut i värmen och surrade med Emma och Henrik här nere. Efter ett tag hämtade jag Ebba och vi gick till Snickarstrand så hon fick bada. Lycklig hunf!! :) Grymt skönt för Ebba att svalka sig, så varmt som vi hade igår! Även jag gick ut till knäna och kan bara beskriva vattnet med ett ord, varmt! Oj så varmt vattnet var, blir ett kvällsdopp inom en snar framtid ;)

Jag och Ebba var ute tills Emil vaknade.. (halv två slog han upp ögonen) Då packade vi väskan och drog sen iväg till Boden. Föst tänkte vi ta med Ebba, men det hade aldrig gått. Alldelens för varmt! Nåväl.. i Boden mös vi på i solen. Grabbarna började med att ta en öl i ett tält där borta, så medans dom gjorde det så släppte jag och Anne lös odjuren, mohaha ;) Så vi fick springa efter dom, ett riktigt motionspass ;) Efter det lev det tivolit vilket var väldigt litet. Kommer inte ihåg att det brukar vara sådär litet? Aja.. Jag och Anne åkte två vanliga karuseller, och sen drog vi upp barnen i den lilla bergochdalbanan! ;) Vilken min Emil hade, haha.. Nåja, han grät inte iallafall, han satt bara och stirrade :)

Efter det så blev det middag, thaimat såklart. Det är ju typ allt dom har där, haha. Så jag och Emil deladepå en portion, det gick ju bra! :) Efter maten blev det hemfärd och klockan var då närmare sex tiden. Väl hemma så stannade jag och Emil ute för här satt grannarna och grillade och drack alkohol ;) Så vi stannade ute tills det var dags för han och gå och sova. Duschade snabbt av Emil i duschen för han var sååå klibbig. Tror han tyckte det var jätteskönt! :) Då jag lagt Emil gick jag och Patrik ut och drack en cider och en öl med folket där nere. Trevligt :) Alla dom for på Färjan och vi gick hem. Så strax efter nio cyklade jag vidare till Anne där vi satt och avnjöt en varsin cider på deras altan. Underbart skönt väder!! :) Cyklade hem elva men gick inte och la mig förrän halv ett, och det får jag lida av idag! :( Trött till tusen. Emil behagade att kliva upp klockan sex idag :( Men men.. det gick ju det också, tydligen!

Idag blir det stranden med Kevin, Anne, Joni och Petri. Tror att Patrik skulle med, hade varit trevligt. Så blir en mysig dag på stranden och det blir då Emils premiärdopp om han känner för det, hehe! ;P Får se bara hur bra jag mår sen.. Vet itne riktigt vad jag har gjort (skyller på Acn i bilen, tror starkt att det är dens fel!) men har så grymt ont i nacken, kan knappt vrida huvudet åt vänster! Känns som världens nackspärr :( Får se om det blir bättre under dagen, hoppas på det!

Nejni, långt inlägg. Alldelens för långt. En morgonrök på det här, sen ska vi göra frukost! :)

Kall pool och varm sol ;)

Gokväll gott folk.

Denna dag har vi spenderat på Arcus badet med Jenny och Loke! :) Även Jennys lillebror + kompis hängde på, fast dom är ju så stora då dom roar sig själva :) Har iallafall varit en toppen dag och ett toppenväder! Idag kan man då inte klaga :) Emil har inte badat mycket, han plaskade mest vid kanten och vart mammig till och från så han satt i mitt knä vid vattnet :) Han är ju så goo ;) Loke är lika tokig som vanligt, springer runt och tjoar. Goungen :) Största delen av tiden så har nog barnen fikat en massa kakor och dylikt och sovit ;) Då fick vi egen tid att pressa i solen, haha. Tror jag har blivit en liten räka idag :P

Vi skrapade ihop 4 timmar (mellan 12 och 16) på Arcus och sen blev det hemfärd. Emil fick middag och resten av eftermiddagen spenderade vi inomhus. Det räckte med sol för Emil tyckte jag. Ikväll fick han sig ett bad och sen sova klockan sju. Själv ställde jag mig och diskade tills klockan blev åtta (Och ändå han jag inte färdigt) och sen tog jag mig en promenad. Denna gång runt gränderna och sen tillbaka vid vattnet, tog ungefär 45 minuter. Härligt! ;) Väl inne blev det att diska bort det lilla som var kvar, duscha, äta en kvällsmacka och slappa :) Har precis kommit in från sista rastningen av Ebba. Vi gick till statoil och köpte bröd för det var slut.

Imorgon är det Patrik som kliver upp med Emil så jag får sova. Efterlängtat! ;) Sen på dagen/eftermiddagen så far vi till Boden med Anne, Joni och Kevin för där är det Boden Alive! :) Blir att strosa runt, åka karuseller (mest troligt blir det bara barnkaruseller tyvärr, haha!!) och äta nån god middag. Det blir nog bra! :)

En sista rök och sen sova!
Godnatt

Uppe med tuppen.

Godmorgon. Emil vaknade klockan sex idag, som vanligt numera. Kan han inte sova till sju? Snäääälla?!!! ;)

Nåväl.. idag har vi två planer. Antingen ska vi på stranden eller på Arcus. Måste ialllafall ringa till Arcus och höra om poolerna är varma idag. Det har varit fel på deras uppvärmning! :/ Vi får se vart vi hamnar :P

Usch, världens argaste Emil. Måste gå!

Sommaren är här igen :)

Kan inte beskriva dagen med andra ord än sol och värme! :) Spenderat dagen ute på gården med alla goa grannar. Jari bjöd alla grannar på lunch idag ute i solen. Det blev en underbart god köttsoppa! Vi tackar och bockar :) Efter lunchen tog jag, Patrik, Emil och Ebba oss promenad till Apoteket och sen förbi Kevins dagis och hämtade hans kläder som dom hade glömt kvar. Tur att vi han dit innan det blev sommarstängt. Så Anne, nu är ni redo för regn! HAHA ;)

Emil slocknade direkt vi satte han i vagnen. Inte så konstigt eftersom han aldrig vilade imorse. Nåja, var tillbaka vid två och då vaknade plutten. Då bjöd Karin på tårta ute i solen eftersom det är hennes födelsedag idag. Grattis grattis! Tror aldrig jag ätit nån godare grädd/jordgubbs tårta, himelskt gott var det! Så det fick bli Emils mellanmål, men inte var han ledsen för det inte ;) Som sagt så har det ju varit riktigt varmt idag så jag drog ut badbaljan och badleksaker så Emil har varit nakenfis och hoppat i och ut från badbaljan! Och det bästa av allt var att han hade två lek kamrater :) Amelia (snart 4år) och Kate (19 månader) har också badat. En riktigt bra dag!! :)

Kom oss in strax efter fyra och då duschade jag av Emil fort så jag fick bort allt gräs. Sen har vi myst och busat. Han har varit en väldigt trött kille så han fick hoppa i säng redan halv sju. Däremot somnade han inte förrän halv åtta, men han var ju nöjd i sängen så :) Själv så har jag varit hurtig och tagit mig en promenad runt Kyrkbyn ikväll. Tog ca; 40-45 minuter. Riktigt skönt var det. Powerwalka och poppa musik i öronen i solskenet, me like! :) Blir nog samma sak imorgon kväll. Har även hunnit med att duscha så man blev lite fräsch efter all sol idag. Och nu tänker jag ta mig en hårdbrödmacka som kvällsfika! :) 2 dagar sen jag drack cola sist, hoppas det håller i sig!! ;)

Slänger in nån bild från dagen :)


Var mest nakenfoton så kan inte lägga in nå fler. Tror inte de andra mammorna uppskattar det, och inte jag heller för den delen :P


Emil hjälpte mormor att städa igår ;)


Vad kan han ha sett där uppe måntro?


Världens bästa Emil!


Mormor och Emil.

Det var allt från mig denna kväll. På återseende!

Onsdag

Godmorgon. Jag är faktiskt nyvaken, det ni! ;) Emil vaknade klockan sex men jag fick han till att somna om i våran säng, peppar peppar!! :) Så vi klev upp strax efter halv åtta, superskönt :) Däremot känner jag mig ändå som världens tröttaste människa. Jag är riktigt jävla trött, så trött så att jag mest troligt kommer somna så fort Emil somnat om. Om det nu inte blir efter lunch dvs :)

Äh. Kanske jag ska ta mig lite frukost och en morgonpinne? Morgonpinnen kommer först ;)

Första dagen hemma.

Och den faktiskt spenderats hemma, iallafall mestadels :)

Vi tog det lugnt på förmiddagen, lekte och vilade. Efter lunchen gick jag och Emil till mamma där jag åt lunch (ägg och kaviar, haha) och sen fikade vi. Tog endast en liiiiten bit sockerkaka, för nu jävlar ska jag gå ner i vikt! Promenerade hem just innan två så jag slängde Emil i säng på en gång och sen gick jag ut och var social med Maja och resten av grannarna :) Satt ute till halv fyra och stekte, underbart härligt :D Emil vaknade strax efter jag kommit in så vi busade lite och sen fick han middag. Gick sedan till mamma igen där jag snikade middag ;) Idag blev det pasta med ost&skink sås, gott.

Väl hemma fick plutt bada och sen hopp i säng. Han somnade strax före åtta tror jag? Själv så har jag hunnit med att tvätta ikväll och även vara i Rutvik på vårat kärringhäng ;) Idag såg vi en film, En shoppoholics bekännelser tror jag den hette. Bra och rolig film :) Sen har jag även varit duktig och tagit mig en rask promenad med Ebba efter det. Jätteskönt var det :) Ska försöka ta mig ut på kvällarna och röra på fläsket, ialalfall de kvällar jag kan och har tid. Tänkte först gå runt Kyrkbyn men klockan hade hunnit bli så mycket (halv elva) så det blev en halvtimmas promenad istället. En mjukstart ;)

Nu är jag nyduschad efter en solig och svettig dag. Ska borsta gaddarna och sen sova. Antar att det blir en tidig morgon imorgon :/ Bilderna som jag lovat kommer nog upp imorgon för nu är klockan så mycket.

Godnatt.

Godmorgon Luleå.

Så har jag äntligen fått sova hemma i min egna säng, yeeeees ;) Underbart skönt.

Har inte blivit att uppdatera så mycket ihelgen för det har varit full rulle från morgon till kväll. Puh!
Midsommarafton blev iallafall lyckad. God mat, gott sällskap och lite halvkasst väder. Vi blev 26 personer i lilla stugan (Och då var det nästintill enbart släkten). Som tur var så hade vi ett partytält på nio meter med tak och väggar så vi spenderade hela dagen utomhus fastän det kom lite regn då och då. På dagen har dom som tradition att fixa midsommarstången och resa den. Sen är det lotteri, auktion och aktiviteter som pilkastning och säckhoppning. Svinmysigt! :) Kommer en massa folk.. inte bara från Gamle där vi bor utan även från byn :) Det blev även en lyckad kväll med dans och dylikt uppe vid dansbanan ;) Vart inte så sent, kanske halv två :)

Resten av helgen har också spenderats utomhus, mestadels. Det har varit folk i stugan hela helgen så vi har haft fullt upp :) I Söndags (sista dagen vi var där) så åkte vi äntligen ut med båten. Tur vi han göra det innan vi skulle åka hem :D Emil tyckte att det var kul en liten liten stund, sen var de skrik kalas tills vi kom till ön där vi fikade. Då var det rätt lugnt då han fick fika. Sen var han sur igen, haha. Tyvärr så hade ju jag glömt nappen (!!!) och han var supertrött men han somnade på 3 röda i Patriks knä då vi styrde kosan hem igen. Jättegullig var han :P

Kan sammanfatta våran lilla tripp som kanonbra! :) Det enda jag hade velat se lite mer av var då solen, men men.. Några stunder tittade den fram ;) Resan hem gick också bra. Ditresan gick bättre om jag får säga det själv men vi har överlevt bägge sträckorna med extremt mycket bilåkande och jag tycker Emil skött sig kanonbra!! :) Tror inte det kunde ha gått bättre faktiskt.

Bilder kommer inom kort. Orkar inte just nu. Ska ta världens suraste Emil som jag ska slänga i säng. Fattar inte att han vaknar så tidigt alltså.. Halv sex slog han upp ögonen idag och han somnar inte förrän tio igårkväll?! Tycker det är skitskumt.

På återseende!

Äntligen hemma! :)

Efter en lång resa så är vi äntligen hemma :) Dessvärre har jag absolut ingen ork till att skriva idag så jag tar det imorgon istället. Har precis ätit korv med bröd, blev en sen middag. Och nu ska jag packa upp allt, usch.

Godnatt på er.

Dag 4

Godkväll.

Här har vi ännu en dålig dag. Vädret är absolut inte på topp, just nu öser det ner en massa massa regn :( Hoppas verkligen på bättre väder imorgon, iallafall att vi slipper regnet. Mulet och molnigt kan jag ta, bara inte regn! Nåja.. vi lär ju märka :)

Idag for vi tillbaka till Valbo, gick på Apoteket och  på Coop där vi handlade lite nödvändigheter till Emil. For även förbi Morfar men Patriks tröja var inte där?? Undra vars den kan vara egentligen, spårlöst försvunnen?!! Kanske måste leta igenom bilen mera grundligt, om det nu går? Haha. Efter alla ärenden närmade sig klockan lunch dags så vi drog in till Gävle stad och lunchade på min farbrors resturang. Enbart husmanskost bjuds det på och det är grymt gott!! ;) Vi åt pasta med skinksås, yummie! ;) Tillbaka till stugan for vi sen och Emil passade då på att sova i bilen. Väl framme så hade kusin Rasmus (den minsta) kommit hit så självklart vaknade Emil. Dom har busat hela dagen lång. Emil verkligen älskar honom!! Jätteroligt att se dom leka :D Ebba är slutkörd efter en dag med Rasmus, haha :) Vi spenderade hela eftermiddagen utomhus tills regnet kom, sen dess har vi bara varit inne och myst. Emil fick sig en dusch nu ikväll så han är ren och fin inför midsommar. Så nu luktar han gott ;) Till min förskräckelse hittade jag även en fästing på Emils hals. Uuuusch!! Som tur var så hade den inte fastnat, han klarade sig! Däremot så kliar och kryper det på hela min kropp, jag får för mig att jag är full i fästingar. Blä!

Nåja.. Emil gick och la sig halv åtta och sen dess har vi inte gjort nånting. Sprättat en cider har jag hunnit med iallafall ;) Gött. Snart kommer Kattis, Patrik och barnen. Dom ska sova här, det blir trevligt. Sitta och surra om en massa strunt :) Nu har jag verkligen skrivit väldigt långt så ska avrunda. Ska fortsätta på min cider och bara känna lugnet, imorgon blir det full rulle från morgon till natt. Hur fan ska jag orka med? HAHA!

Hej så länge.

Dag 3

Blev aldrig att skriva igår. Kunde inte komma in på bloggen, men det tar jag igen nu ;)

Gårdagen blev så lugn som den kunde bli med fullt hus här hela dagen. Blev inte att åka ut med båten, det blåste så extremt mycket :( Nåja, vi var iallafall ute hela dagen lång och både Emil och Ebba var gode nöjda ;) Mina tvillingkusiner plus lillkusinen (han är inte så liten längre, börjar ettan till hösten) var här hela dagen igår, gissa om jag hade barnvakt heeeela dagen? Ooooh ja! :) Dom lekte med Emil och Ebba hela dagen, båda två var helt slutkörda.. Ebba var nog värst, hon orkade inte ens gå på slutet, hon låg i vattenskålen och drack vatten. HAHA! ;)

Dagen idag har varit bra. Kring halv elva drog vi + bror iväg till Valbo hem till Morfar och Rose. Stannade där i ca två timmar, sen for vi till köpcentret. Påminner om storheden men hundra gånger större med ALLA affärer som vi har i stan. Riktigt nice, alla bra affärer under ett och samma tak ;) Köpte mig två stycken bh:ar (det var verkligen på tiden) och 5pack med sockar. Jag är nöjd :) Patrik hittade ingenting han ville ha, ovanligt?? Jonas köpte en t-shirt och Emil fick ingenting. Han har alldelens för mycket kläder så han behöver absolut ingenting! Drog oss hemmåt strax efter två och Emil slocknade i bilen på stört.

Väl tillbaka slängde jag han i sängen och där låg han till kvart över fyra. Skönt ;) Under den tiden har vi hunnit med att roa oss på eget sett såsom spela fotboll med Ebba, surrat, spelat ett skitkul kortspel som farmor köpt och sprättat en cider/öl ;) Faktiskt första cidern jag dricker sen vi kom hit. Alla andra har druckit varje dag, som det är på våra semestrar, haha! ;D Vi storhandlade på bolaget tidigare eftersom midsommar närmar sig med storsteg. Men imorgon måste vi tillbaka till Valbo för Patrik glömde sin tröja hos morfar och jag glömde gå på Apoteket. Typiskt!

Nejni. Ska fortsätta vara social med dom som är här vilket bara är Patrik, Emil, Jonas, Farmor och sist men inte minst Ebba ;) Snart blir det middag, tacos blir det idag. Gött :)

Vi ses när vi ses och vi hörs när vi hörs ;)

Dag 1

Godkväll alla i norr ;)

Kan ju börja med att säga att bilresan gick över förväntan, peppar peppar!! :) Vi for hemifrån klockan 09.00 och kom till Gävle strax efter sju, så lite mer än 10 timmar tog det allt som allt, med stop för lunch, middag och sträcka på benen. Utav alla dessa timmar var Emil lite små gnällig och grinig i max 45 minuter under hela dagen. Så resan gick underbart bra!! :) Innan vi hade hunnit bädda och fixa här igårkväll (ingen var här när vi kom, dom hade inte hunnit hit från arlanda) så blev klockan åtta och Emil slocknade på stört :) Blev en tidig kväll för oss, redan runt halv elva, men det var skönt.

Idag vaknade vi halv nio (pappa gick upp med Emil halv sju så vi fick sovmorgon, tack pappa!) och var jätteutvilade. Dagen har spenderats här i stugan, iallafall för min och Emils del. Haft tråkigt väder, mulet och regn tillochfrån, men vi har  ändå varit ute två gånger och lekt :) Patrik och pappa har varit till Uppsala under dagen på någon MC-affär, pappa var ju prompt tvungen att åka dit och kolla, haha ;) Han kom hem med en ny hjälm tror jag? Farfar har varit och flängt lite till och från men han har mestadels varit här. Jonas har sovit halva dagen, inte så ovanligt :P Farmor har vi inte sett till ännu för hon är på Åland och spelar golf, men hon kommer imorgon kväll :) Ebba är världens lyckligaste hund, är lös i princip hela tiden och är ute mest hela tiden. Dessvärre är vi just nu i fästing landet och vi har redan hunnit plocka bort fem stycken från henne. Som tur är så har dom inte hunnit fästa sig så då gör det ingenting.

Efter middagen tog jag och Emil bilen till min faster, hennes man och barn och hälsade på. Jättekul att se dom :) Sist dom såg Emil var han endast 4 veckor så han var ju liiiite större nu ;) Vi åt glass med jordgubbar och surrade. Kom oss hem (jag kallar det här för hem för det är ju här vi bor just nu) till åtta och Emil slocknade på en gång. Sen dess har vi inte gjort nånting, bara tagit det lugnt. Imorgon skulle det bli bra väder, vi hoppas på det, så då kommer det bli en utedag :) Blir väl att åka båt och mysa :)

Nu har jag skrivit långt så jag avrundar. Bilder kommer först när vi kommit hem så ni får vänta ;)
Ha en bra kväll, godnatt.

Vilken nörd jag är!

Haha. Kan inte låta bli att skriva här :) Men nu är det iallafall sista gången för idag.

Förstår inte varför mitt barn inte vill sova? Han hade ju en period då han sov jättebra och jättelänge enligt mig. JAg klagade absolut inte! Men nu är vi tillbaka på ruta ett känns det som. Om inte ännu värre. Nu vaknar han på nätterna och då måste vi lyfta över han för han slutar inte skrika annars! Jag sover jättedåligt med Emil i sängen, vilket innebär att jag numera alltid sover dåligt. Inte roligt :( Får se hur det går under semestern, om man nu kan kalla det semester? Haha! ;)

Ska ta och plocka undan det som jag tycker är rörigt här hemma. Patrik fattar inte hur jag kan tycka det är stökigt. Men jag vill inte lämna lägenheten som den är nu, för när vi kommer hem ska den vara tiptop :) Så det som måste göras är att diska bort den lilla disk vi har och packa det sista. Antagligen kommer det behövas städas undan leksaker innan vi far, han den där Eeeemil är som bra på att dra fram :P

Godmorgon och hejdå!

Bara några timmar bort..

Imorgon bitti åker vi, inte alls länge kvar. Det ska bli så skönt så att få komma bort och bara vara :) Ja, bortsett från bilresan dit och hem såklart, haha.

Dagen har mestadels spenderats hemma för mig själv. Körde iväg Patrik, Emil och Ebba till mamma och pappa så jag kunde städa i lugn och ro. Tror jag höll på i 3 (!!!) timmar. Fiifan, svetten bara rann. Har tokstädat överallt. Har tillochmed tagit ut mattan i vardagsrummet och piskat den. Brukar vanligtvis bara damsuga den, men nu jävlar slog jag på stor ;) Tvättade även i samma veva som all städning så jag fick springa fram och tillbaka mellan lägenheten och tvättstugan, ett riktigt motionspass! :)

Blev middag med mamma, pappa och farfar. (Självklart Patrik och Emil också) Det var gott. Sen gick vi hem så Emil han bada innan läggdags. Han var sjukligt trött mitt lilla busfrö :) Efter Emil gick och la sig så har jag vikt all tvätt, handlat, städat badrummet, (han inte det under dagen) duschat och tagit fram allt som ska packas. Så det är en jävla röra i vardagsrummet nu kan jag lova, hah! Ska packa ner allt i väskorna och sen ska jag fan sova. Måste ha ork och energi imorgon för en (mest troligt) sut och grinig Emil. Vi får se hur bilresan går :)

Nusåå.. ska göra ett sista ryck och sen blir det sängen. Men först bjuder jag på några bilder från gårdagen :)


Brorsan på studenten. (Tror han var lite dragen, haha!)


Emil var ju självklart med och firade morbror :)


Världens goaste Emil på promenad :)


Ooooj, vilken stor tunga Ebba har


Ebba är världens bästa kompis för henne får jag minsann klättra på! :)


Undra vad Emil pekar på?

Godnatt allesammans! Om jag inte bloggar nånting under veckan så hörs vi nästa vecka :)

Studenten 2009.

Godmorgon.

Gårdagen blev lyckad. Emil somnade om och jag likaså, underbart :) Han vaknade klockan åtta, vi åt frukost och sen drog jag upp Patrik så jag kunde duscha. Ren och fin blev jag , haha! :) Klockan elva var vi i stan för att få någon parkeringsplats, mycket mer folk än jag kunde tänka mig! Men vi fick oss en plats någorlunda nära skolan. Gick och mötte upp mamma, pappa och farfar och sen såg vi Jonas komma ut från skolan. Att ta studenten, det är gamla goa tider de! ;) Blev sen hemfärd för att ge Emil lunch och efter det gick vi till huset.

Massa surr och alkohol blev det under dagen. Emil tog sig en vila mellan halv tre och fyra. Då han vaknade var det middagsdags. Han fick nöja sig med en burk. Själv så åt vi grillspett där det fanns kyckling och fläskfilé att välja mellan. (Givetvis fick vi ju ta av båda, HAHA) Till det åt vi potatisgrattäng, tre olika såser och sallad. Underbart gott :) Till efterrätt blev det jordgubbstårta, Emil loved it ;) Stannade tills brorsan hade åkt hemifrån och då var det dags för Emil att sova. Så han fick pyjamas och välling (vilket han inte åt nånting utav) hos mamma och pappa och sen knallade vi hem. Pappa och farfar följde med då farfar ville se på lägenheten. Slängde Emil i säng så fort vi kom hem (kvart över åtta) och han slockna direkt. Inte ett endaste ljud. Skönt! :) Pappa och farfar gick efter en liten stund och vi gjorde ingenting. Jag diskade och skrev en lista på det som behöver handlas idag. Kom mig i säng innan klockan hunnit bli halv tolv, tror det är rekord de senaste veckorna. Förbannat skönt var det :)

Idag ville Emil vakna tidigt, igen. Kan han inte sova liiiite längre då han fått vara upp längre? Nejnej, det går ju tydligen inte, puuuh. Nåja.. Idag blir det ju som sagt en ordentlig städ och tvätt dag, tyvärr. Hade helst av allt varit ute i solen (om det nu blir soligt) och bara glassat runt. Men det kommer det också.. förhoppningsvis får vi bra väder under semestern.

Nu ska jag underhålla en tokig Emil :) Uppdaterar säkert ikväll och säger hejdå :) Imorgon blir det inge bloggande och kanske inte heller nånting under nästkommande vecka.

En psykisk störning!

Det är precis vad jag håller på att få tror jag. Ännu en natt uppstigning 03.44 men denna gång gick det iiiinte att ligga still i sängen. Nej nej, har varit skrik kalas från stund ett. Halv sex var jag less och gick upp och gjorde välling med förhoppningar om att han skulle somna om. Ja, jag sitter ju här så ni har säkerligen redan hunnit lista ut att han inte somnade om! :(

Jag är så sjukt trött så det finns inte, men vad ska man göra? Ja, tyvärr så är det bara att gilla läget! Ska iallafall försöka få han till att somna om snart igen för han är ju sjukligt trött, det ser jag ju. Så förhoppningsvis sover han inom en timma och likaså jag. Hur ska jag annars orka med hela dagen? Vill ju inte gå runt och se ut som en zoombie. En dusch ska jag väl åtminstone hinna med tycker jag, fast det tar jag när Patrik klivit upp (eller rättare sagt då jag har slitit upp honom!) för vila ska jag göra då Emil vilar, det behövs! :)

Nog tjatat om detta! Ville bara skriva av mig lite ilska, hah :) Hoppas dagen kommer att bli bra, men det tror jag minsann. Det måste den bli! ;) Ska se vad ligisten gör och ta en morgonrök och sura för mig själv, haha! ;D

Hurtigt va?

Gokväll.

Blev en prommis med Ebba idag, bara hon och jag :) Vi gick till skogen vid storsand där jag släppte lös henne så hon kunde hoppa och skutta som hon alltid brukar göra. Dessvärre är hon en bitterfitta och väldigt tråkig då hon löper så hon gick i princip 10 meter bakom mig och enbart luktade hela tiden! Nåja. hon hade sin chans, haha ;)

Väl inne så vaknade Emil efter ett tag och då fick han middag, köttfärssås och spaghetti. Under middagen fick vi även besök av Emils farmor och "farfar". Dom ville komma och hälsa på och träffa Emil (Anar att det bara var han som lockade hit dom, haha!) innan vi far på Söndag :) Dom stannade en timma ungefär. Ikväll blev det ett bad för Emils del och sen hopp i säng klockan sju. Middag åt vi då Emil hade gått och lagt sig, blev lite sen middag idag men bättre sent än aldrig :)

Efter middagen blev det en snabbrastning av Ebbs och efter det så fick hon en helrenovering. Hon fick sina klor klippta och sen fick hon sig ett bad. Så nu luktar hon gott och är redo för semestern, haha ;) Jag plockade undan lite här hemma och sen for jag förbi Anne en snabbis. Vi såg på Criminal Minds och så trimmade hon min lugg, det blev bra :) Kom mig hem strax efter tio och då satte jag igång att skrubba alla dörrar och skåpsluckor som vi har. Tog även kryddhyllan för den var grisig. Så nu är allt småtjaffs klart, bara den stoooora städningen kvar, men den tar jag på Lördag. Patrik, Emil och Ebba får gå till mamma och pappa under tiden så jag kan städa i fred :)

Nu ropar sängen, är svin trött.

Hjärnkontoret ur funktion

Goddagens.

Hemkomna för en liten stund sen, kanske för en halvtimma sen? Blev en lunch på stan med Anne och Stina&Tuva. (Givetvis var ju Emil också med ;) Jättetrevligt var det. Gick en snabbis på Stadium sen där Anne köpte skor och sen till Bikbok där Stina shoppade lite :) Jag stog emot mitt shopping"tvång" idag, duktig som jag är! Haha. Väntar till semestern, men bara därför kommer man säkert inte hitta nånting alls :/

Emil har fått mellis och nu ligger han och förhoppningsvis sover. Om inte, så hoppas jag han somnar snart. Han behöver vila lite. Patrik är hos läkaren och kollar öronen, han har haft jätteont i över en vecka nu. Hoppas det går lver snabbt och att det inte är nå speciellt. Antar att han kommer berätta när han kommer hem? Haha :)

Ebba skulle behöva ta sig ut också, hon har bara fått vara ut en gång i morse för att få lätta lite på trycket. Kanske tar ut henne när Patrik kommer hem. Förhoppningsvis så kommer han snart. Huvudvärk till tusen har jag också! Usch och blä :(

Imorgon tar bror studenten, nice! :) Så vi ska till staden och gratulera honom när han kommer ut från skolan. Sen ska han förhoppningsvis få åka lastbil :) På kvällen blir det att grilla hos mamma och pappa, säkert lite alkohol till också. Mums! :P Farfar kommer upp från Gävle för att vara med när Jonas tar studenten så han får vi också träffa snart. Han kommer ikväll men vi kommer träffa han imorgon, han kommer så sent. Det blir kul :) Iofs så skulle vi ändå få träffa han eftersom det är hem till han och farmor som vi ska på våran semester, haha :D

Nejni, Långt och onödigt.

Ögonsnor

Trött? Javisst. Vill sova? Givetvis. Men jag kan inte.. lilleman kan ju inte vara själv, det går ju bara inte! Får härda ut tills ikväll, men det klarar jag. Man är ju van med lite sömn ;)

Gårkvällen spenderades hos Anne. Satt barnvakt till en sovandes Kevin då Anne for och hämtade Joni från jobbet. Tur att det var Greys på tvn, annars hade jag haft tråkigt, haha! :P Avsinttet var bra, bara dom inte dör. Då blir jag ledsen i ögat! :(Men vi får se, fortsättning till hösten :) Vi spelade även tv-spel, så jävla roligt. Dom har kvar det här supergamla Nintendot. Tror det var det första nintendospelet som kom. Hade samma då jag var liten men nu är det slängt sen länge tillbaka. Nåväl.. vi nötte supermario och skrattade så fint åt den fina grafik spelen hade ;P For hem halv elva ungefär och då vart det nästan läggdags på en gång.

Varit dåligt väder nu i nästan 2 veckor, när ska vädergudarna ge upp?! Ge oss sol och värme, tack!
Ska iallafall in till stan idag. Blir att luncha/fika på M&P med Stina och Tuva. Ska bli jättekul att se dom, var så länge sen nu. Har inte ens sett Tuva in real life, bara på kort, så det ska bli superkul :D

Sen vet jag inte vad som händer resten av dagen. Antagligen ingenting. Förhoppningsvis köpa SKRUUUUUV så vi får upp rullgarinderna. Less på att det aldrig blir nånting gjort här hemma. Att man alltid ska vara tvungen att göra allting själv! :(

Nu ska jag ta mig min morgonpinne, sen ska vi duka fram frukost och mysa :)

Onsdag

Godafton.

Lite sol har vi haft idag, skönt :) Har lallat på här hemma på förmiddagen och tagit det banan. Efter Emil hade ätit sin lunch gick vi ut och socialiserade oss med Jenny som kom förbi på lunchen :) Trevligt. Efter hon farit gick vi in och hämtade Patrik och Ebba och sen knallade vi till storsand för Ebba skulle minsann få årets första dopp! .) Visste inte om hon skulle vilja bada eller inte eftersom det var länge sen sist, men hon sprang ut i vattnet på en gång. Kan inte säga annat än lycklig hund! :) Patrik kastade pinnar med henne medans jag och Emil roade oss i sanden. Han kommer stortrivas på stranden i sommar, han satt hur länge som helst och lät sanden rinna mellan fingrarna och han var så lycklig så :D Mammas guldklimp! :) Dessvärre glömde jag kameran, som vanligt! :( Nåja, bättre lycka nästa gång.

Väl tillbaka så gick Patrik och Ebba in och jag och Emil stannade en stund i lekparken och gungade, åkte rutschkana och kröp runt runt i sanden. Iallafall Emil ;) Kom in strax före två och Emil fick lite mellis i magen och sen fick han vila. Han vilar ännu, skönt :D Vad plutt får till middag idag har jag ingen som helst aning om, nånting rotar jag fram ut frysen. Själv ska vi svulla och äta från McDonalds.

Nu ska jag kila vidare till tvn och ta det lugnt innan vilden vaknar ;)

Är jag vaken?!

Borde sova för länge sen, men icket. Känner mig inte särskilt trött heller för den delen. Men så är det nästan varje kväll och ändå slocknar jag på en gång när jag väl lägger mig ner, haha. Konstigt det där :)

Nåväl.. Eftermiddagen spenderades hemma med världens suraste Emil. Han har varit riktigt jäkla bitter idag. Hoppas han har en bättre dag imorgon för om det ska fortsätta såhär kommer jag flyga i taket snart! :P Vi myste på här hemma framför tvn (säkert i hela 10 minuter, REKORD!) medans Patrik lagade middag. Idag blev det pasta med skinksås, Emil gillar det :) Han åt riktigt mycket, det är bra! :) Blev även över så jag kunde frysa in en portion åt honom. Så nu har jag bunkrat upp med några matlådor åt honom.. som bra att ha då jag/vi inte orkar laga nån mat ;)

Slängde han i säng sju och tog sen tag i disken. Strax före åtta brummade jag till Marie där vi hade kärringhäng, alltid lika trevligt :) For hem efter Desperata och sen dess har jag i princip inte gjort något alls. Eller jo, en sak har jag gjort.. Har skrivit en lista på allt som ska packas inför resan. Det ni :) Så den har jag hängt upp på kylskåpet så det går fort att packa på Lördag kväll. Förhoppningsvis! :)

Nä.. en sista rök innan sängen ropar!
Nattinatti

Haha, som vanligt.

Sådärja. Blev en dusch imorse.. underbart skönt :) Emil vaknade precis då jag kom ut, vilken timing ;) Kom hem för inte så länge sen. Jag, Emil och Ebbs tog oss en promenad till storheden och tillbaka. Köpte ingenting förutom en cola :P Gick sen hem, Emil fick i sig mellis och nu har jag slängt han i säng för han såg megatrött ut. Har varit tyst ett tag så jag hoppas han sover en stund nu :)

Än så länge har vi inte köpt skruv och jag tror faktiskt inte att det kommer bli av idag heller för den delen :/ Nåja.. finns ju en morgondag också :) Hade iallafall velat fixa det innan vi åker så är allt som det ska när vi kommer hem igen :)

Nej ni. En rök på det här va?

03.44

Godmorgon.

Emil har varit pain in the ass på morgonkvisten. Iallafall enligt mig. Nuför tiden brukar han (nästan) aldrig vakna på natten, men inatt gjorde han det. 03.44 vaknade plutt och tror ni han ville somna om? Neeej. Så vi har legat i våran säng fram till sju och då gav jag upp. Vi har väl sovit lite till och från hela morgonen, men jag har ju inte fått någon ordentlig sömn tyvärr :( Nåväl.. får ta igen det ikväll :)

Vi har iallafall busat och ätit frukost än så länge. Nyss slängde jag Emil i säng och det är tyst så förhoppningsvis somnar han snart om han inte redan har gjort det? Men det tvivlar jag på. Ska iallafall ta en dusch på en liten stund så jag känner mig som en människa igen :) Annars kommer det nog inte bli många knop gjorda idag. Måste köpa skruv och dylikt så vi får upp rullgardinerna och Emils två hyllor. Det har jag bestämt att vi ska fixa idag. Sådetså!

Nej ni. Ska kolla vad barnet gör.

Då var det dags

Sådärja. Då var första dagen avklarad på denna vecka.

Emil skippade förmiddagsvilan så vi brummade iväg vid tio tiden till Jenny, Loke och Dolly på Björx :) Även Emelie och Vilma hängde på och vi tog oss en skön promenad. Promenaden avslutades på pizzerian för lite lunch i magen :) Sen blev det att fara hem igen. Emil slocknade i bilen på väg hem, inte så konstigt eftersom han inte hade vilat på morgonen. Så jag slängde över han i sängen och där låg han tills klockan blev tre. Skönt med lite egen tid ;)

På eftermiddagen har vi busat på och lekt här ute på gården och i lekparken ett tag. Sen blev att gå in för att göra midsdag åt Emil. Idag fick han korv och makaroner som han ääälskar! ;) Blev även ett bad för plutten ikväll så han var en lycklig kille :) Klockan sju var det läggdags och då blev våran middag precis färdig. Idag åt vi kött, potatissallad, sallad och sås. Jättegott!! :) Efter det blev det en sväng för min del till Ica Maxi för att handla batterier och lite annat skrot. Har testat babyvakten nu ikväll som jag köpte på IKEA förra veckan, den funkade kanon! :) Den kommer komma till anvädning extremt mycket i Gävle så det var tur för IKEA att den fungerade bra :P

Annars har det varit en lugn kväll. Har diskat och torkat rent kaklet så nu är det kliniskt rent. Gör lite små städ varje kväll så blir det inte lika mycket på Lördag då jag drar en ordentlig städning innan vi far. Imorgon tänkte jag ta kryddhyllan och skåpsluckorna. Skönt att sprida ut det lite :)

Har precis sett klart finalen av Project Runway. Alla var duktiga men jag hade valt att se en annan vinnare. Men men.. det är ju inte jag som avgör ;) Nu ska jag borsta gaddarna och göra mig redo för sängen. Antar att det blir en tidig morgon imorgon :/


Lite bilder på världens goaste kille ;)


Väntar på bussen på väg till stan


Pruttungen försöker klättra ur vagnen, haha! ;)


Morgonbus! ;) Och det är Emil som kommit på det där själv, inte jag :)


Tokar sig som vanligt ;)


Leker med mammas kamerapåse


Ute på promenad :)

Nu slänger jag in handduken, godnatt.



Måndag morgon!

Emil har börjat med sina tidiga mornar nu igen :( Jag som var så lycklig av att han kanske hade börjat sova längre nu på heltid. Jotjena! Sådan tur kommer jag nog aldrig få, haha. Själv så är jag dundertrött men det var bara att pallra sig upp. Vad denna dag har att erbjuda har jag ingen som helst aning, men det ser ut att bli soligt iallafall :) Jag hoppas då verkligen på lite värme! :)

Idag är det exakt en vecka kvar tills vi är i Gävle. Eller, nästan en vecka iallafall.. Vi åker på Söndag men kommer fram på kvällen så den dagen räknas inte. Faan så jag längtar! Ska bli superhärligt att komma bort :) Och det är första gången Emil åker bort, iallafall så långt. Ska bli spännande att se hur bilresan går, haha. Kan inte säga annat än att jag gruvar mig :/ Nåja.. Det visar sig. Vi får ta en heldag och stanna för massa lek och dylikt :) Det löööööser sig!

Om man skulle ta och duka fram lite frulle? Jo, det hade varit gott :)

Bröllop och bröllopsfest! :)

Gårdagen blev väldigt lyckad måste jag säga! :) Lämnade Emil hos mamma och pappa vid tolv tiden. tog en promenad med Ebba och sen blev det att duscha och fixa sig. Halv tre kom Anne, Joni och Kevin och hämtade upp mig och vi for vidare till Kyrkan :)

Grymt fina var brudparet, riktigt avis är jag, haha! :) I kyrkan gick det rätt snabbt, tog bara en halv timma. Efter det for en hel hög vidare till Anne och Joni där vi började grunda med lite alkohol innan vi skulle till festlokalen. (Vi skulle vara där klockan fem) Det blev middag och tårta för hela slanten. Kan ju säga att jag var spymätt efter allt det goda! :)

Sen brakade festen lös. Det är nog allt jag har att säga, hahah! ;D Jag hade iallafall en superolig kväll med alla fina människor :) Blev en någorlunda tidig kväll för mig, drog mig hem vid ett snåret. Sista gänget, inklusiver brudparet, kom sig hem vid fem. Så jaaa, det blev en jävla fest! :D

Idag har jag mått faktiskt. Klev upp strax före tolv och tog det enbart lugnt. Vid ett tiden knallade jag till mamma där jag möttes av världens bästa Emil :) Stannade en liten stund och sen gick vi hem. Emil däckade på en gång och sov till fyra! Han var gode trött. Men tydligen hade han inte sovit sådär jättebra under natten så jag antar att der berodde på det. Kom oss tillbaka till mamma vid halv fem där vi då åt middan, gott. Sockerkaka till efterrätt blev det också :) Väl hemma igen så var det nästan läggdags för Emil på en gång. Själv har jag inte gjort så mycket ikväll. For och köpte lite godis och nu tyar vi det bara lugnt i soffan. (Med undantag för nu då)

Ska fortsätta se tv och sen sova, är trött. Bjuder på några bilder från gårdagen :)


Anne och Kevin i kyrkan


Göran (Saras pappa) och Sara på gång :)


Josef och Sara :)


Här fixas det med ringarna :)


Här gör dom något, vad vet jag? ;)


Nu är dom man och hustru! :) (Tyvärr suddig bild)


Hela familjen Sundström! :)


Så fina! :)


Första tårtbiten! Sara hade även bytt om till partyblåsan ;)


Tårtmatning med händerna, haha! :)


Moa och Therese :)


Anne! :)

En riktigt bra OCH rolig dag/kväll :) Grattis igen till Sara och Josef :)

Dagen D har kommit.

Godmorgon.

Gårdagen vart bra. Blev att luncha i stan med Jenny, Jonna och Ellen, alltid lika trevligt ;) Anne och Kevin kom förbi så jag traskade med dom på HM innan jag och Emil tog bilen hem. (Parkeringstiden hade gått ut) Väl hemma plockade vi upp Patrik och Ebba och for på storheden. Vi var på Onoff och systembolaget, mums :P

Väl hemma gjorde vi inte mkt. Emil åt lite mellis och sen lekte vi bara. Jag for med Anne på storheden (för en gångs skull åkte jag utan barn, det var då fan på tiden!!) vid halv fyra och där hittade jag två tröjor/linnen som jag ska ha idag :)

Kom hem, åt middag, startade maskinerna i tvättstugan och gjorde allt som hör sånt till. Tyvärr. Halv sju var det dags för Emil att hoppa i säng. Han hade enbart sovit tio minuter under hela dagen igår så gissa om han var trött?! Dessvärre visste jag att det skulle bli en tidig morgon idag (Han vakna 06.20) för han sover så dåligt under natten om han sovit dåligt under dagen :(

Nåväl.. Jag och Anne for och solade igår kväll. Rätt så skönt, med undantag att mina fläktar inte fungerade så det blev extremt jävla varmt! Haha. Men jag överlevde ;) Väl hemma blev det lugnt. Vek in tvätten och såg på tv. Hade problem att sova inatt också pga en idiot jävel. Pay back time!!!!

Nu ska jag fixa frukost och sen försöka slänga Emil i säng. Sen är det fullt upp på schemat för dagen, är så himla många måsten. Sen blir det bröllop för hela slanten! Det ska bli kul :)

Ha en bra Sveriges nationaldag!

Fredag morgon.

Godmorgon gott folk.

Han inte med någon dusch igårkväll så jag hoppas på att Emil vill vila en förmiddagslur, för då minsann slänger jag mig i duschen! :) Blev en tidigare morgon idag, redan halv sju hörde jag plutt. Hämtade han till våran säng och där låg vi och mös tills klockan blev närmare sju, då gjorde vi välling. Så vi har nyss klivit upp :)

Denna dag vette tusan vad man ska göra? Anne ville ha sällskap till staden. Tror minsann att Jenny också ville det, eller är jag ute och cyklar nu Jenny?! :P Får se vad man hittar på.. Tråkigt att vara i stan när man ändå inte kan/får shoppa :( Men vi får se..

Nu ska jag kila vidare och kolla vad han Emil gör- Låter som att han leker marackas. (Hur stavas det?!)

Sprickfärdig

Goddag.

Blev en sväng till stan idag efter Emil ätit lunch. Jag och Anne gick in till paradiset där vi handlade, nämligen BIKBOK. Dom hade halva priset på allt, precis allt! Det var endast idag tror jag? Nåväl.. Kom mig hem med två par leggins och två stycken linnen. Helnöjd! :) Anne knallade vidare till jobbet och vi (Jag och Emil) tog bussen hem klockan två. Tog ut Ebbs på en promenad och sen har vi enbart varit hemma. (Förutom klockan sex då vi tog ut Ebbs igen så hon fick skvätta lite :P) Vi har itne gjort något speicellt här hemma, bara varit. Superskönt :)

ikväll fick lilleman bada. Och klockan sju var det läggdags. Inga protester! :) Själv så slänge jag ihop en ugnspannkaka då Emil somnat som jag nyss har ätit i min ensamhet. Var riktigt jäkla skakis och illamående innan jag fick i mig maten. Men det berodde också på att jag enbart ätit 2 mackor imorse till frukost, och en cola under dagen. Just nu känner jag mig sprickfärdig. Jag äter alltid för mycket (för fort också) när jag är vrålhungrig :(

Nu tänkte jag ta mig en rök och sen ta tag i disken som är gigantisk just nu! Förhoppningsvis hinner jag slänga mig i duschen innan klockan blir nio för då måste jag se på tv :)

Trevlig kväll

En skön sovmorgon!

Idag behagade Emil att vakna 08.20 Kan inte säga annat än att det var u n d e r b a r t ! ;) Jag är hur pigg som helst, och det är även Emil så han fick ingen förmiddagsvila idag. Han får vila efter lunch istället :)

Efter Emil ätit lunch så ska vi in till stan en snabbis och sen händer det inte mycket mer idag. En promenad med Ebba står på schemat och sen slöa. Blåser till tusen idag, inge roligt :( Men men.. det går ju inte att göra så mycket åt saken tyvärr. Nu ska vi gå och hoppa på pappa Patrik, han kommer säkert bli överlycklig, eller så inte ;)

Goafton.

Klockan är tio och jag är hur trött som helst. Dessvärre så känner jag mig själv väldigt väl så jag kommer ändå inte komma i säng före halv tolv. Aja, är huvudet dumt får kroppen lida!

Har även kommit fram till att jag verkligen verkligen verkligen måste gå ner i vikt nu. Jag mår bara sämre och sämre över hur jag ser ut och jag äter bara mer och mer hela tiden! Vadå tröstäta?! Det måste ske en förändring. Iallafall med mitt cocacola beroende, det är verkligen illa! Även mina tänder börjar ta rejält med stryk pga allt socker :(

Vi åker ju på semester om mindre än två veckor så det känns inte så bra att börja just nu med alla mina planer, väntar nog tills vi kommit hem igen. Men då måste jag ta tag i det här också, där med basta! Hur fasiken ska jag våga visa mig i bikini i sommar? Finns ingen chans att jag gör det. Får gå med täckbyxor och täckjacka på stranden, haha! :P

Nåväl.. nog tjatat om det. Anne har varit förbi en sväng nu ikväll och surrat lite. Alltid trevligt med besök :) Sen har jag sett på Greys och nu sitter jag här. Patrik slutar halv elva så han är snart hemma. Ska väl slänga mig i soffan ett tag till, sen blir det godnatt. Nångång?

3 dagar kvar..

.. till bröllopet, och jag har fortfarande ingenting att ha på mig!! :( Måste nog ta en tripp till staden imorgon och leta riktigt ordentligt.

Dagen har varit bra. Jag, Emil och Anne for till Marie och Vince vid tio snåret. Marie klippte både mig och Anne och under tiden roade barnen varandra :) Sen blev det fika och surr och efter det hemfärd. I bilen på väg hem somnade Emil så slängde över han till vagnen, hämtade Ebba och gick på en promenad runt industriområdet vid kyrkbyn. Riktigt skönt var det.. var ett tag sen jag tog en lite längre sväng så det var uppskattat av både mig och Ebba ;)

Klockan två gick vi in och då vaknade Emil. Sen dess har vi donat på här hemma, gått till statoil och köpt matlagningsgrädde och ätit middag (spaghetti och köttfärssås). På ett tag tänkte vi ta ut Ebba så hon får göra sina behov, sen får hon vänta tills Patrik kommer hem från jobbet halv elva.

Just för tillfället är Emil suris. Tror han är trött men han får inte sova nu. För sent för att vila och för tidigt för att sova för natten, alldelens för tidigt! Han blir nog på bättre humör när vi kommit oss ut :)

Ikväll blir det lugna puckar. Sitta i soffan och bara vara, skönt :)

Sista för idag

Blev inte att gå till lekparken, kände att jag inte hade någon ork att leka jaga (ungen rymmer hela tiden och hittar på hyss!) så det blev att gå förbi mamma och pappa istället. Var bara förbi en snabbis på baksidan så Emil och Ebba fick springa av sig lite energi :) Båda två blev trötta så mission completed! ;)

Gick förbi statoil på hemvägen och sen in för att bada barnet. Han var supernöjd och glad under hela badkarsvistelsen, yeees! :) Sen blev det pyjamas, välling och hopp i säng. Knäpptyst på en gång, underbart! Själv så gjorde jag alla tråkiga sysslor och efter det tog jag mig en välförtjänt dusch. Ebba satt nedanför badkaret (Neeej, hunden brukar inte vara med när jag duschar, men måste ha dörren öppen så jag hör Emil ifall han vaknar) när jag duschade, tror minsann hon var lite sugen på att hoppa i men hon är för feg, haha! ;)

Har sett Desperata och nu inväntar jag Brothers&Sisters som tydligen börjar nu!
Imorgon ska jag och Anne till Marie för att fixa kaluffserna inför bröllopet på Lördag, nice! ;)

Godnatt gott folk.

Ännu en bra dag! :)

Vi kom oss till stan vid elva snåret och for hem halv ett. Det blev en kort visit med enbart lunch och bus för barnen på M&P. Men det är trevligt det också :) det blev jag, Jenny och Elin plus barnen.

For hem och då kom Jenny, Loke och Dolly hit efter en liten stund. Vi tog oss en promenad (även Ebbs var med såklart) i långsam takt, haha :) Gick och surrade och köpte lite gottigott på Rimi. Jättetrevligt. Tack för promenadsällskapet Jenny! ;) Och Ebba tackar Dolly för sällskapet, haha :P Var tillbaka vid tre och då kom Emils farmor på besök. Sen har vi inte gjort så mycket mer.. Vi har ätit en enkel middag som bestod av grillkorv och pommes. Emil har nog aldrig ätit nåt godare? Haha. Tror aldrig han ätit så mycket som han gjorde idag. Men det är bra, han ska ju vara mätt efter maten. Det var iallafall det som var planen! ;)

Nu far han runt som ett yrväder i lägenheten och leker för själv, jätteskönt då mamma får lite egen tid! :) Tänkte snart gå ut i lekparken en snabbis innan vi tar en kort promenad med Ebba. Sen ska vi in och bada och sen är det nattinatti för Emils del. Själv blir det väl det vanliga.. Plocka undan och diska. Superkul, eller så inte! Och givetvis ska jag se Desperata ikväll :)

Nu ska jag aktivera barnet med utelek.

Totalvändning

Ändrade planer, igen! Blir att åka till stan iallafall med Jenny och Loke. Kom så mycket moln nu så tråkigt att sitta ute om det inte är nån sol. Plus att det inte är sårskilt varmt idag heller :( Blir en lunch i stan och hitta på nå mer kul :)

Tisdag.

Godmorgon.

Idag klev vi upp 07.20 men det går bra det också. Allt efter klockan sju är helt okej för mig :)
Vi har inte hunnit göra särskilt mycket. Har lagt Emil igen för han såg så himla trött ut men nu står han och skriker i sängen. Han kanske inte vill sova helt enkelt? Nåja, vi märker ju. Ska gå och ge han nappen på ett tag.

Idag är det sol ute, underbart! :) Hade planer på att fara till stan idag men tror jag skippar det. Känner för att vara ute och ta vara på solen när den är framme, man vet aldrig när den dyker upp nästa gång! Försöker locka hit Jenny och Loke, men vi får se hur det går? ;) Känner för att vara ute och mysa och köpa nå gott fika :)

Nu är Emil ännu argare, ska kila.

Shopping i Haparanda och Finland.

Ojsan hoppsan vilken dag vi haft idag :)

Kan ju säga att vi började med en sjuhelvetes lång sovmorgon. Vaknade av att Anne skickade sms och frågade om vi var vakna. Och gissa vad klockan var? Kvart över åtta! Vad har hänt med mitt barn? Han sover ju så länge nu, haha! Men jag ska inte klaga ;) Snabbt som tusan åt vi frukost, klädde på oss och packade alla saker och klocka nio var Anne här utanför. Då bar det av till Haparanda :) Emil skötte sig jättebra hela vägen!

Började våran shopping på skopunkten. Jag fick ett par stövlar och Emil fick sig ett par sandaler, äntligen! :) Anne handlade också massa skor ;) Sen gick vi vidare till IKEA där min plan var att handla en babyvakt och rullgardiner. Tror ni jag höll mig till min plan? Neeeej. Kom ut med lite mer saker, men så blir det alltid, hehe :P Blev iallafall lunch på IKEA och Emil fick sig en egen måltid, ekologisk köttfärssås och spaghetti. Det var supergott :)

Efter IKEA for vi över till Finland där Anne gick på Alco och sen traskade vi runt i köpcentret ett litet tag. Vi gick på lite affärer i hopp om att hitta nå fint att ha på sig till helgen som kommer (Sara och Josefs bröllop) men givetvis for vi därifrån tomhänta! :( Aja, blir att åka till stan nån dag i veckan. Klockan hade hunnit bli tre då vi satte oss i bilen på väg hem. Emil hade varit vaken heeela tiden och ändå hållit humöret uppe, min duktiga kille! :) Kan ju säga att han slocknade snabbt i bilen, tror det tog tre sekunder. Han hade somnat innan vi startade bilen!

På vägen hem så mötte vi Fylking och Aschberg (stavas det så?) men vi uppfattade inte att det var dom förrän vi hade åkt förbi så vi vände i Smedsbyn och körde tillbaka till Råneå och vände bara för att vi skulle få se dom igen, hahah! Vilka nördar vi är ;) Inte är det ofta vi får se "kändisar" här uppe i norr så bäst att passa på då chansen finns ;D

Var oss hemma till fem, slängde in allt i lägenheten och gav Emil middag och sen gick vi till mamma och pappa för där skulle jag äta :) Var hemma till sju och då var det sovdags för Emil. Ebba var gode nöjd när vi kom hem, hon hade ju fått vara själv då Patrik for och jobbade halv två. Så för att kompensera hennes tråkiga dag kastade jag boll med henne hos mamma och pappa. Då vart hon trött :) Sen har hon gått och blivit äcklig för hon började löpa igår. Usch! Så nu sitter hennes "trosor" på plats :)

Har plockat undan och donat lite här hemma så tänkte ta det lungt nu snart. Ska bara (som Alfons Åberg säger) diska undan och vika in Emils kläder i garderoben. Sen ska jag ta det lugnt :)

Ha en bra kväll.

RSS 2.0