Gott nytt år!

Har absolut inget speciellt att skriva, men tänkte passa på att hälsa alla ett gott nytt år! :)

2010 har varit ett superbra år. Har ju världens bästaste Patrik, Emil och Ebba i mitt liv <3 Plus att jag börjat skolan som jag så länge har funderat på! Förhoppningsvis blir 2011 ett lika bra, om inte bättre, år! Men det tror jag :D

Gott nytt år!

Deppig dag

Idag har jag inte haft världens bästa dag om vi så säger. Vet inte varför men har iallafall haft en rätt så kass dag! :/

Förmiddagen spenderade vi bara inomhus.. Då Emil skulle vila vart det väääärldens grin och skrik kalas och han totalvägrade att sova!! Bara det tog på mina krafter.. Nåja, efter en timmas gråt så fick han komma upp iallafall. Dock så vet jag att han fortfarande behöver sin dagsvila eftersom han oftast, nästan alltid, blir till ett monster på eftermiddagarna! Nåväl..

Vi tog oss ut allihopa på en kort promenad och sen for vi till storheden där det vart ett besök på Expert och systembolaget. Dum som jag var så köpte jag inget på bolaget och varför vet jag inte? Känns inte så lockande att trängas där imorgon :/ Men men.. Är huvudet dumt så får kroppen lida!

Väl hemma igen så monterade vi upp Emils spis som han fick i julklapp, överlycklig kille! :) Sen har vi fläskat i oss pizza (dock så köpte jag kyckling till mig själv) till middag och nu tar vi det bara lugnt. Jag håller på att tvätta och Emil och Patrik sitter vid den andra datorn och gör nånting, vad vet jag?

Ikväll blir det förhoppningsvis en tidig kväll för plutt, han är redan supertrött! Då Emil somnat tänkte jag åka till Jenny och umgås, på tok för länge sen sist!! Så nu äntligen :D

Peace!

Hejdå Julen, Välkommen nyår!

Så var självaste julafton och allt som kommer därtill över.. Även vi har nu anlänt hemmma, igårkväll klockan åtta klev vi innanför våra egna dörrar. Säger som så många andra: Borta bra men hemma bäst! Och visst är det så :) Har varit underbart att vara borta, men det var förjävla skönt att komma hem också! :)

Det har varit en händelserik och underbar semester/jul vi haft. Orkar inte skriva ingående om alla dagar så jag sammanfattar julen kort och gott med att den har varit underbar, fantastisk, lycklig och framförallt har vi haft ett förjävla bra och härligt sällskap! :D Sen kan jag även tillägga att det var sjukt kul att överraska mamma och pappa! ;) Dom hade ingen aning om att vi skulle fira jul tillsammans och som tur var hade dom inte heller lyckats lista ut det, haha :D Sjukt kul var ordet!

Det vi gjort under våran jul är att vi har umgåtts med min släkt, lekt ute, träffat tomten och öpnnat julklappar, varit på mellandagsrean och inte handlat något alls, druckit och ätit alldeles för mycket gott och så han vi även en sväng förbi Järnvägsmuséet dagen innan hemfärd (Tisdags). Emils favorit! ;)

Det var en superduperlycklig kille som kom hem igårkväll till ALLA sina leksaker + de nya! :) Pricken över i:et blev dock imorse så han insåg att tomten även varit HÄR och lämnat två julklappar medan vi varit bortresta! Och tror också att det var den bästa julklappen för i år, iallafall efter vårat besök på Järnvägsmuséet. Det var nämligen en tågbana med ett extra lok som går på batterier (Från Emils mormor och morfar), riktigt häftiga grejer tycker Emil! ;)

Nu är julen över (för de flesta) och nyår närmar sig med stormsteg, nämligen imorgon! Vad vi då ska hitta på har jag ingen som helst aning om? Farmor frågade om Emil fick följa med dom till stugan och övernatta där på nyår, så vi får se hur vi gör? Om han får åka med farmor eller om vi har honom hemma? Tiden får utvisa! ;) Än så länge har vi inte firat jul med Patriks sida, och det tänkte vi nog mest troligt göra på Söndag. Det kommer säket blir jättemysigt som vanligt! :D

Bjuder på ett gäng med bilder från julhelgen i Gävle!



Min farmor, min pappa, brorsan, Patrik, kusin Linda, Stefan, min mamma och Emil :)


Maria och farbror Peter, kusin Robert, min farfar, tomten och Emil med pappa Patrik.


Tomten delar ut paket. Emil fick en lyftkran, en brandstation och en spis bland annat..


Emil och morfar, Emil och mormor, Patrik, kusin Rasmus, Patrik, kusin Jonatan och faster Kattis :)


Min pappa, kusin David, min farfar, Maria och farbror Peter, brorsan, söta Amstel och Emil såklart! ;)


Emil i snön med sina hörselkåpor (väldigt viktiga!), Emil och Jonatan kollar när traktorn gör fint, lilla tomten och så har vi min farmor och Emil. Det är svårt att visa på bild, men fyfaan vad snö dom har!! Mycket mer än vad vi har. Riktigt kul :)


Emil på järnvägsmuséet.. Det var verkligen häftigt! Man fick gå in i ALLA tåg, gamla som nya.. de hade gjort fint med låtsasmänniskor (som var läskiga enligt Emil, haha) så det kändes mera verkligt. Sista bilden är vagnen där det fraktade fångar!




En gammal hållplatsskylt, Emil "kör" tåget och så hade dom även en lekhörna för barnen. Perfekt!

Det var allt från oss :)

Today is the day

Godmorgon!

Morgon gjorde vi klockan sju. Egentligen borde jag inte sitta här och blogga, jag borde packa istället! Men det kommer, jag är effektiv då jag har lite press på mig ;) Klockan nio tänkte vi att vi skulle vara ute på vägarna, och som det ser ut nu så kommer vi lyckas med det :) Ska nu ta och betala lite räkningar så man har det gjort innan vi åker.

Ville bara passa på att änska alla En riktigt GOD JUL!! Kommer säkerligen inte blogga överhuvutaget där borta och hem kommer vi nån gång innan nyår :) Hoppas alla har varit snälla i år så att tomten kommer, han som är så snäll :P

GOD JUL!


Imorgon..

Japp. Imorgon så åker vi! Ska bli så underbart skönt att få komma iväg och inte behöva tänka på något som heter städa, tvätta, diska, you name it! :)

Tvätten fick jag bortgjord igår så det var skönt! Idag däremot ska jag storstäda i princip heeeeela dagen. Jag vill gärna ha det "kliniskt" rent hemma när jag åker bort för det finns inget bättre än att komma hem till ett städat hem! Best feeling ever.. Så min dag kommer spenderas här hemma med andra ord!

Var nyss och lämnade plutt på dagis. Fortfarande galet väder! Men mysigt ;) Emil ska få vara på dagis och springa av sig all energi medan jag går lös på hemmet och fixar och donar. Och ikväll så är det packning som står på schemat! Det här kommer förhoppningsvis bli en underbar julafton tror jag! :D

Nu gör vi ett ryck!

Förhoppningsvis är det löst!

Helgen har gått i lugnets tecken.

I Lördags gjorde vi inte många knop.. Vi var inne hela förmiddagen. Klockan tre tog vi oss ut, vi for och handlade på Maxi inför middagen, sen en kort promenad och utelek för mig och Emil. Patrik och Ebba gick in, Ebba frös och Patrik började med middagen.. Kvällen spenderade jag i soffan med att glo på film, skönt! :)

I Söndags var vi också inne före lunch. Emil vaknade rätt sent i Söndags så han ville inte vila på dagen. Istället gick jag och han ut och skottade fram våran bilplats! Tungt var det, jättemycket snö, men ändå skönt att göra av med lite energi :) Emil var gode nöjd då han fick ha en egen (lånade en av Rasmus) spade! :D Resten av dagen spenderade vi inomhus och bara tog det lugnt!

Idag fick jag en skön sovmorgon till åtta, guld värt! :) Emil är på dagis idag vilket han tyckte var superkul! :) Själv har jag hunnit vara in till stan en snabbis och köpt två julklappar. Nu är jag nästan helt färdig med alla inköp. Känns skönt! :) Har nyss slagit in julklapparna så nu ligger dom fint i ett skåp och väntar på att få resa söderut ;)

Bilen som inte fungerade som den skulle i Torsdags verkar nu vara helt återställd. Iallafall va det verkar som! Halleluja moment!! ;) Så som det ser ut nu beger vi oss ut på vägarna på Onsdag med destination Gävle! :) Kommer bli superkul och mysigt. Vi har inte bestämt ännu hur länge vi blir borta, vi får se helt enkelt. Det jag vet är att vi är hemma till nyår iallafall :)

Nu ska jag gå ut med Ebba i vintervädret. Sen då vi hämtat plutt från dagis måste vi åka och handla lite. Vi behöver ju äta mat innan vi åker och nu ekar det tomt i kyl och frys. Så lite måste vi handla iallafall.

Trevlig Måndag!


Dumma dumma dator!!

Igår skrev jag ett jättelångt och fint inlägg.. Men precis då jag skulle publicera det så försvann ALLT?! Kan inte säga annat än att jag då var LESS! :( Så då gav jag upp och stängde ner allt..

Idag tar jag nya tag. Dock så orkar jag mig inte på ett sånt genomtänkt inlägg denna gång, haha ;)
Nåväl.. Veckan har spenderats på praktiken alla dagar, förutom i Torsdags, då var jag ledig :) Så igår, Torsdags, tog jag och Ebba oss en prommis med Jenny och hundarna i snökaoset! Jajustdet.. Ni görde rätt! Har ju nästintill varit snöstorm här. Sjukt mycket snö på vägarna och bara förjävligt då man skulle/ska (är hundra gånger bättre nu, nästan plogat överallt faktiskt) köra bil. Men jag kan inte sticka under stolen med att jag även tycker det är supermysigt! ;) Iallafall då man är inne :P

Annars igår så lyckades även bilen gå sönder. Tur i oturen var att jag kom mig hela vägen till Statoil här hemma innan den dog. Så jag och Ebba fick oss ingen lång promenad hem precis! ;) Nåja.. Patrik kom direkt från jobbet så vi åtminstone fick hem bilen till parkeringen. Får hoppas till gudarna att det är de fel som Patrik tror, annars blir det liiiiite svårt med våran julresa. Och jag gråter floder om vi inte kommer iväg!! Vi som bara skulle dyka upp och överraska mamma och pappa :( Men vi får se hur det går, Patrik skulle kolla upp det där imorgon. Jag håller ALLA mina fingrar!

På tal om nå helt annat så har jag även gått och blivit förkyld. Ja, ni hörde rätt.. Jag har blivit sjuk, typ. Kommer inte ihåg sist jag var hängig och risig? Måste ha varit den gången då jag var TOKförkyld några dagar innan Emil föddes. Jag är nästan aldrig sjuk överhuvudtaget. Men nu minsann! Dock så kan jag väl inte påstå att det är extremt jobbigt nu, inte än så länge iallafall. Förhoppningsvis blir det inte värre än vad det är nu heller. Hoppas hoppas!!

Nu mina kära vänner ska jag SOVA. Kom nyligen hem från praktiken, sista dagen var det idag! Kändes skönt men ändå väldigt tråkigt också :/ Nåja, får tänka positivt för nu har jag ju ändå jullov tillochmed 10 Januari! ;)

Godnatt.

Tredje advent!

Redan tredje advent. Nästa Söndag är det ju såklart fjärde advent och sen är det julafton! Nu går det undan minsann!

Vad har hänt sen sist jag skrev? Ja.. I torsdags for jag till Tessan och Rasmus och hälsade på på förmiddagen, jättekul att se dom igen! Och Rasmus har hunnit bli sååååå stor :D Gullungen! Vi åt lunch och surrade en massa. Halv två befann jag mig på praktiken.. Var en någorlunda kort dag, slutade halv tio på kvällen. Det vart bio i Luleå den kvällen så tiden rullade på väldigt fort! :)

I Fredags skulle jag också ha praktik, då mellan 8-4.. Dock så vart jag hemma då eftersom Emil hade krånglat mer eller mindre hela natten så jag var DÖD då väckarklockan ringde klockan sex! Vi somnade om och sov till kvart över åtta, väldigt välbehövt! Emil pigg och galen så han fick åka till dagis vid nio - halv tio. Jag vilade i princip hela dagen! Patrik for på julfest på jobbet redan vid två - halv tre så jag tog en prommis med Ebba till hans jobb och hämtade bilen och sen direkt till dagis. Hem pkte vi inte, vi åkte direkt till farmor och Björne där Emil skulle spendera sin natt. Själv så spenderade jag min kväll hos Anne med henne och tre tjejer till. Vi åt middag, tacos, drack alkohol, spelade spel och hade SKITKUL :) Verkligen en lyckad kväll må jag säga! Hemma  var jag till två, jag somnade typ direkt.

I Lördags sov jag till strax efter tio, Plutt kom hem redan halv elva och någon lunch ville han då INTE ha! Så två smörgåsar senare var han nöjd ;) Klockan tolv slocknade han som en stock och sov i 2 timmar, han var helt slutkörd! Jag passade då på att ta en prommis med Ebbs till gränderna för att hämta hem bilen, var hem och åt lunch med Patrik och for sen och gjorde ett ärende. Väl hemma var det bara mys på hög nivå! Vi var hemma, och inne, heeeeela dagen. Så himla skönt och plutt var jättenöjd! :) På kvällen hade Patrik sin matlagningskurs som han fick av mamma och pappa i julklapp förra året (Han var ute i sista sekund innan hans presentkort gick ut!). Jag spenderade kvällen med Emma som kom förbi en sväng.. Vi såg tv, drack cola och åt en massa godsaker ;) Hon gick hem redan vid tio så då fick jag vara själv. Ganska skönt faktikst :P

Idag är det Söndag och klockan tio ska jag och Emil möta upp Anne och Kevin på badhuset! Har redan förvarnat Emil att vi ska dit så att han vet om det. Sen får vi se hur han väl reagerar då vi är där. Förhoppningsvis inte som förra gången! Haaha ;) Men nu har han ju faktiskt en kompis med sig så det går nog bättre ;) Sen då vi kommit hem och ätit lunch så ska jag och Anne iväg på ett ärende, kul :) Och så blir det middag idag hos farmor Anki och Björn, nice! :D

Imorgon är det praktik igen, mellan 16-22.. Alltså inget jobbigt pass alls! nu har jag endast fyra dagar kvar på min praktik, sen jullov. Fan vad tiden har gått fort, heeeeelt sjukt!! Tien går fort då man har roligt :)

Nu säger jag bara..

Slut i huvudet, slut i kroppen, jag är slut överallt. Haha! :) Men så blir det ibland..

Lördags kvällen var trevlig. Jag och Anne satt i köket och svamlade och grabbarna i vardagsrummet. Jag och Anne skrattade så mycket att jag dagen efter hade träningsvärk i magen!! Det kallar jag för rolig träning ;D Dock så är det ju lite pinsamt att man är så pass otränad, men men ;) Hemma var vi till 1 ungefär.. Ut med hunden och sen hopp i säng.

Söndagen spenderade jag på praktiken. Ett långt pass mellan 12-22, men det gick bara bra! :) Väl hemma så var det dags att sova på en gång eftersom jag skulle upp halv sex dagen efter. Kan säga att det INTE gick bra att sova! Låg och kollade på klockan hela tiden och tänkte att Nu fan måste jag sova så jag orkar upp imorgon! Och det är ju precis så som man INTE ska göra, för då går det verkligen inte att somna. Nåja, sista gången jag kollade på klockan så var den 00.45 så jag antar att jag somnade strax därefter!

Måndagen bjöd som sagt inte på någon efterlängtad sovmorgon. Väckarklockan ringde 06.15 så det var bara att kliva upp! Han klä på mig och fixa fixa lite innan jag väckte Emil halv sju. Så himla kul att äntligen få se mitt finaste hjärta som jag inte hade träffat sen Lördagsmorgonen! :D Dock så vart det bara en snabbis jag han pussa och krama på honom för 07.15 lämnade jag plutt på dagis! Praktik till fyra, sen hem för att äta och mysa :)

Tisdagen spenderades här hemma för då var jag minsann ledig! Jag satt i princip bara i soffan hela dagen! Kan säga att det var välbehövt :) Vart en promenad till dagis (Ja, Emil var faktiskt på dagis några få timmar ÄVEN fast jag var "ledig") med AnnaKarin och tjejerna, så efter vi hämtat Emil så vart det massa utelek innan vi gick in till pappa Patrik som kockade i köket! :) Eftermiddagen/kvällen vart lugn, även fast jag tvättade, så himla skönt! :)

Idag har jag också haft praktik, 12-22.. Dagen har faktiskt, peppar peppar, gått fort! Tur det eftersom det vart ett långt pass :) Nu är jag hemma och njuter! Strax ska jag gå och sova så man orkar upp imorgon :)

Imorgon har jag praktik mellan 13.30-21.30.. Rätt lugnt! :) Emil ska på dagis lite tidigare så han hinner leka av sig innan det är dags för de små att äta lunch. Jag ska passa på att åka till Tessan och Rasmus och hälsa på dom! Var alldeles för länge sen sist vi sågs, plus att de nu bor i hus så jag måste ju inspektera ;) Vi ska väl äta nå lunch tillsammans och bara surra! Skitkul :)

Tack för mig!

Tiden går fort då man har roligt :)

Förra inlägget skrevs i Måndags. Nästan en hel vecka sen! Det tåls att sägas igen: Tiden går verkligen fort!!

I veckan har det varit ganska lugnt på praktikfronten. Hade praktik i Tisdags, sen ledig igen Onsdag och torsdag :) Dom dagarna spenderades mestadels i lugnets tecken. Onsdag eftermiddag spenderade jag och Emil med Anne och Kevin. Gullungen fyllde ju 3 år! :) Så vi käkade middag tillsammans och sen fika på det. Gött :) Torsdagen spenderade jag och Emil här hemma.. Sen på eftermiddagen knallade vi till dagis där vi hade julfest! Fanns massa godsaker där.. Korv&Bröd, julmust, glögg och en massa fika! Barnen var riktigt goa och glada :D

I Fredags (igår) så var det praktik igen. Dock ett ganska kort pass mellan 16-22. Vi käkade godis och kollade på film och Idol. En lugn kväll ;) Idag har jag haft praktik mellan 9-15.30.. Emil har spenderat hela dagen med farmor och Björne idag, han sover även där denna natt. Gissar att han haft superskoj som han alltid har med om! :D

Jag och Patrik for och käkade middag på Palma då jag kom hem från praktiken. Sen hem en snabbis så jag fick "städa" lite för att sen åka vidare till Jenny där vi tog oss en långprommis med hundarna! Efterlängtat nå jävulskt! Skönt var det :) Nu är jag hemma och väntar på att Anne ska komma hem från jobbet. Då ska jag och Patrik dit en svängom. Ta en cider/öl och bara surra! :) Imorgon är det praktik igen, börjar först klockan 12. Skönt ;)

Känns konstigt att inte träffa Emil förrän Måndag morgon! :/ Men ibland så måste man vara ifrån de små liven för att man ska kunna sakna dom också! :)

Hej så länge! :)

RSS 2.0