Imorgon smäller det!

Nervositeten som jag alltid känner av för egentligen ingenting kommer verkligen med stormsteg just nu eftersom vi faktiskt SKA göra nånting imorgon. Vi ska ju flyga flygplan! Och inte nog med det så ska vi också åka tåg. Ojoj, nu blir det mycket att göra och att tänka på, haha! ;)

Ikväll har jag iallafall vikt all tvätt från gårdagen och då även tagit fram de kläder som JAG ska ha med mig. Blir inte mycket packning för mig eftersom vi inte ska vara borta så länge. Däremot så har jag så svårt med att packa Emils kläder,  får sån beslutsångest över vad han borde ha med sig och vad jag vill att han ska ha med sig! Fjantig som man är ;) Men lite har jag iallafall tagit fram till honom så resten fixar jag imorgon då han är på dagis och springer av sig :) Det blir bra det här! :)

Som jag skrev i tidigare inlägget så har vi nu varit hos frisören med lillhjärtat och det gick över förväntan! Vi har varit hos frissan två gånger tidigare (har alltid gått till samma just för att han ska känna igen sig) och då har jag alltid varit tvungen att ha honom i famnen för att det ens ska vara möjligt att kunna klippa honom. Och då har det också tagit närmare en timma att klippa honon, haha. Men idag.. Idag har han minsann suttit själv i stolen med den där fina "tröjan" man har på sig, ätit en klubba och varit superduperduktig! Mammas stora kille :) Och denna gång tog det bara ca 30 minuter att klippa. Framsteg! ;)

Eftermiddagen har vi bara spenderat hemma. Pappa Patrik hade gjort middagen klar tills vi kom hem, väldigt uppskattat! Jag har donat på och diskat och gjort det allmänt fint, för stunden. Emil fick duscha ikväll så han är ren och fin inför resan ;) Jag och Anne har varit iväg på lite ärenden fram till klockan nio och sen dess har jag som sagt vikt tvätt och kollat på tv. En lugn och skön kväll med andra ord :D

Nu ska jag faktiskt börja avrunda så jag kommer i säng nån gång! Hoppas alla får en supertrevlig helg och att alla får en rolig och bra Halloween! För visst är det nu till helgen?!

Hej så länge! :)

Vi har klarat oss!

Iallafall än så länge..

Som jag trodde så kräktes Emil pågrundav feber, för det blev inga fler kräk kalas som tur var! :) Som jag skrev sist fick han vara hemma i Måndags iallafall. Han var lite varm på morgonen så han fick en alvedon men där vid tio tiden var han lika pigg, glad, busig och jävlig som alltid annars! ;) Nåja.. Vi donade på här hemma och en sväng ut kom vi också för frisk luft behöver vi alla :)

I Tisdags fick plutt åka till dagis. Där hade det gått bra.. Han hade varit sig själv, inget jobbigt gnäll eller överdriven trötthet. Jag och Patrik han även åka och storhandla efter hans jobb innan vi hämtade Emil på dagis. Skönt med mat i kyl och frys igen ;) Eftermiddagen spenderade vi bara hemma och mös på. På kvällen for jag till Anne där vi pluggade lite och såg sen på Desperata :)

Idag vaknade vi närmare halv åtta, superskönt! :) Efter jag lämnade Emil på dagis fortsatte jag med pluggandet och nu är jag klar!! Så jävla skönt :) Dock så skickar jag in det imorgon istället.. Tänkte jag kunde gå igenom det imorgon en snabbis och kolla så jag inte har missat nå.

Ikväll ska jag paca, packa, packa! Inte för att det är alltför mycket som behöver packas, vi ska ju inte vara borta i all evighet precis. Men när barn ska resa så behövs det ju automatiskt liiiite mer än om jag skulle åka själv ;)

Imorgon ska plutt få vara på dagis 3 timmar, mellan halv nio och halv tolv. Då får han göra av med lite energi innan vi sätter oss på flyget! Ska bli spännande att se hans reaktion, om jag känner han rätt så kommer han INTE vilja följa med, haha! Men han har minsann inget val, så det så ;) Så imorgon eftermiddag äter vi middag i Stockholm stad, häftigt ;)

Nu ska jag surfa vidare innan vi knallar till dagis och sen åker vi vidare till frissan så Emil blir fin i håret :D

Åhneeej!

Gokväll.

Blev det nå plugg idag? Nejnej, jag har varit alldeles för bakis för det, haha! :P Aja, så kan det gå ibland. Imorgon är det nya tag, förhoppningsvis.

Helgen har varit bra. Fredagsmys vart det ju med Emma :) Och igår så vart det en tjejfest hos Jenny! :) Kvällen började superbra och fortsatte vara bra väldigt länge. Men sen blev det fr mycket av det goda så jag begav mig hem, haha! ;) Aja, så kan det gå ibland. Idag hat jag varit i princip stendöd! Iallafall hela förmiddagen. Låg i sängen till halv ett, sen förflyttade jag mig till soffan och låg där till klockan två. Men sen piggnade jag till väldigt bra så vi for till Mjölkudden där lillehjärtat spenderat sin natt med farmor och Björne! :) Som vanligt hade han varit supersnäll och go med dom ;)

Väl hemma igen så märkte jag att Emil var jättevarm! Han blev genast väldigt hängig och pekade på magen och sa ajaj! Genast förstod jag vad som skulle hända.. Klockan sex satt han sovandes i soffan så jag fick lite liv i honom så vi kunde buta blöja och ta en alvedon. Direkt jag la han i sängen kom världens spya!! Hojja, alltid i sängen också :/ Som tur var så prickade han endast kudden och filten så allt annat klarade sig. Duschade av honom och bytte rent i sängen. Sen fick han mysa med oss i soffan till sju, halv åtta. Han slockna som en stock direkt jag la ner han i sängen. Förhoppningsvis så är det här inte magsjuka eftersom han alltid, och då menar jag alltid, spyr då han får feber! Direkt han spytt klart så blir han genast mycket svalare, så det är ju bra. Han har vaknat till två gånger och bett om vatten men inge mer än så. Så jag håller mina tummar och tår att detta är över NU! Hemma från dagis blir han iallafall imorgon.

Nu ska jag se klart BECK, sen sova. Godmatt! :)

Ändrade planer..

Vart inge plugg idag! Men det är inte hela världen, bara jag gör en till uppgift någon gång under helgen. Söndag känns som en bra pluggdag/kväll ;)

Det jag har sysselsatt mig med idag är att vara på stan en liten sväng. Klockan tio befann jag mig på Kulturens Hus med Anne och Martina från klassen! Vi gick igenom lite skolarbete och jag fick mig några tips och trix från Martina. Verkligen superbra!! ;) Så lite skolsnack har det iallafall hunnits med idag :) Efter det så tog vi oss en välförtjänt lunch på Baan Thai, supergott. Tanken var att vi skulle prova på den nya lunchbuffén på Waldorf, men när vi väl såg kön så var det bara att gå där ifrån. Aldrig sett så lång kö!! Var nog inte bara vi som skulle prova den nya lunchbuffén ;)

Hemma han jag känna lugnet i ca en halvtimma innan det var dags att hämta plutt från dagis. Som vanligt vill han inte därifrån, han sitter fastklistrad i gungan med Alma! Haha, alltid dom två som gungar då jag ska hämta lillhjärtat ;) Väl hemma tog vi det bara lugnt och mös på fram till middagen. Efter det tog vi bilen till Karlshäll där vi tog oss en promenad förbi magasinet och tågvagnarna. Emil var helt i extas och skulle klämma och känna på allt, haha! Han var då gode nöjd :) Ett stycke Ebba var också nöjd då hon fick hoppa fritt i skogen :) På vägen hem blev det en sväng förbi bolaget och sen bara mys här hemma :)

Emil gick och la sig strax innan åtta. Själv så tände jag ljus och mös på i soffan medans jag inväntade Emma som skulle socialisera sig med mig ett tag :) Vi har druckit en varsin cider och öl och bara surrat en massa. Helmys!! <3 Emma gick hem strax innan elva så jag passade då på att ta ut Ebbs en sista sväng och nu sitter jag ju här :)

Alldeles starx sängen, men först ska jag få bort Karius och Baktus! ;)

Snart är jag där!

Målet för denna vecka var att göra fyra uppgifter i psykologin. Tre styckna är inskickade och alla godkända, känns underbart! :) Imorgon tänkte jag göra den fjärde uppgiften och skicka in den. Känns bra att sätta upp ett mål (dock så ska det vara rimligt också, men inte FÖR lätt) och att man lyckas med det målet! :)

Idag har jag haft en pluggfri dag! Såna dagar behövs ju också. Så denna dag har bestått av att storstäda lägenheten! Den hade i princip förfallit totalt, haha! :P Men nu är det rent och fint här hemma! :) Sen så har jag spenderat två timmar på förmiddagen hos älskade Jenny som fyller år idag! Graaaaaattis Jenny, igen! ;) Hon bjöd på supergott fika och ett mycket trevligt sällskap i form av en Jenny, en Jonna, en Ida och en Evelina ;) Plus tre busiga hundar, haha! :)

Eftermiddagen har jag och Emil enbart spenderat här hemma! Inge utelek idag, har varit helt färdig av någon konstig anledning?! Men vi har sysselsatt oss bra ändå! Vi har ätit middag, lekt en massa, duschat och myst en hel del <3 Idag har det varit en toppendag helt enkelt! :) Nu ska jag surfa vidare en sväng, sen blir det sängen.

Finns det nå bättre än att gå och lägga sig nyduschad i en renbäddad säng? Neeeeej, det gör det fan inte!

Ny vecka, nya tag?

Det brukar ju vara så man säger. Visst då?

Motivationen är fortfarande påväg tillbaka, sakta men säkert. Känns bra! :) Denna vecka ska jag satsa på att göra åtmintone fyra uppgifter i psykologin. En uppgift är avklarad idag så det känns bra! Påbörjade en till men där försvann min motivation, haha! ;) Får hålla mig till målet att göra en uppgift per dag, då orkar jag nog! ;)

Helgen har varit bra! Blev lite impulsiv i Lördags och for på Volbeat konserten. Tanken var inte alls att jag skulle dit, hade ju ingen biljett heller. Men då Petri sålde sin så följde jag med Anne och Joni dit :) Emil fick spendera sin natt hos farmor och Björne och lika glad var han för det :D Konserten var bra, dom var ruskigt bra Live!! :) Dock så kunde vi skippat förbanden, jag fick bara en massa huvudvärk av det. Enbart skrikmusik, ingentign för mig nej! Men överlag var det bra :) Eftere spelningen gick vi och käkade och for sen bara hem. Stupade i säng klocken ett och sov som ett litet barn till klockan elva. Så jävla skönt!! ;)

Söndagen spenderade vi hemma utan Emil hela förmiddagen. Plockade och donade. Fick nå ryck så jag rensade lite i Patriks garderob (Ja, jag måste göra det för annars blir det aldrig gjort. Men då får han skylla sig själv ifall något ryker, hehe!) och sen rensade jag även hatthyllan som var full i kepsar och andra sommarsaker. Så nu är det lite mindre som syns! ;) Vid två tiden får vi till Mjölkudden där vårat hjärta var. Superglad kille när vi kom! :) Blev middag där och sen hem för att tvätta och bara känna lugnet. Patrik fyllde ju också år igår så vi köpte hem lite snask på kvällen bara för att, haha :P

Idag har jag som sagt pluggat lite. Men nu ger jag upp! Ska strax promenera till dagis för att hämta Emil och sen får vi se vad vi sysselsätter oss med :)

2 saker fixade, check!

Godkväll.

Nu är det Fredag kväll och här sitter jag och myser med lite IDOL i bakgrunden (brukar i princip aldrig se det) och dricker lite cola i mörkret ;) Veckan har gått extremt fort, det upptäckte jag nyss då jag såg att förra inlägget är skrivet i Måndags, haha! :)

Veckan har rullat på som vanligt. Dock lite för lite pluggande känner jag, men motivationen är på väg tillbaka sakta men säkert, det känner jag! ;) Igår fick jag färdigt det andra arbetsområdet så det är nu inskickat! :) Skulle ta mig an Arbetsområde 3 idag, men där tog det stopp! Det går för fan inte att hitta den information som jag behöver :( Måste kolla på bibblan på Måndag, det är ett måste! Såg iallafall idag att alla uppgifter jag skickat in hittills är godkända så det känns super!! :) Och nu är också första praktikplatsen fixad och klar. Så den 15 November ska jag infinna mig på Sävastgården, och där ska jag vara fram till jul. Känns superkul :) Efter jul får vi se vart jag hamnar, det återstår att se ;)

Annat som hänt i veckan är inget speciellt faktiskt. Har enbart varit hemma, med undantag från Måndagkväll, då spenderade jag lite tid hos Jonna! :) Alltid lika kul att surra en massa :)
Mammas lilla hjärta har spenderat sina dagar på dagis och lika glad är han för det! :) Den här veckan har han INTE velat följa med mig hem, han skulle minsann stanna på dagis. Men tyvärr så är det omöjligt för hem måste han ju! :P

Igårkväll var Emil jätteledsen och pekade på ena örat! :( Han fick sig en alvedon, lite soffmys och strax innan tio däckade han! Inte lätt att vara liten och ha ont :( Imorse gnällde han också om örat så jag ringde till vårdcentralen och vi fick oss en tid 9.15.. Läkaren tittade på Emils öron och det ena örat (det som han har pekat på) var ltie rosa/rött och svullet, men ingen öroninflammation iallafall. Vi skulle höra av oss ifall han fortsatte ha ont. Förhoppningsvis behöver vi inte höra av oss nå mer eftersom han inte gnällt nånting om örat på hela dagen och inte nu ikväll heller. Skönt! :) Så idag fick Emil en hemmadag med mamma och pappa, massa myyyys ;)

Nu ska jag kila vidare.

Dålig stil

Usch så dålig jag blivit på att uppdatera! Skämmes Lisa.

Sen sist har det inte hänt alltför mycket kan jag påstå. Lite plugg, och då menar jag verkligen LIIITE. Har ingen lust eller ork, blä! :/ Nåja.. Fredagen var det möte i Synderbyn på Hammarbacken. Det kändes bra så förhoppningsvis kommer jag spendera min tid där i hela sex veckor efter jul. Hoppas! :) Efter det vart det en fika hos Anne med henne och Sandra. Trevligt :) Då Patrik slutade jobbet gjorde vi lite ärenden och sen blev det McDonalds mat till middag. Eftermiddagen spenderade vi ute med AnnaKarin och barnen :) Kvällen spenderade jag hemma, i soffan.

I lördags vart det en lugn förmiddag här hemma. Då Emil vilade for jag och köpte min efterlängtade jacka! Så nu äntligen är den i mitt förvar, haha ;) Sen då plutt vaknade for vi till Jenny och Loke där barnen busade och jag och Jenny surrade ;) Hemma var vi igen vid halv fem så då vart det gomiddag som pappa Patrik gjort. Fläskfilé, potatisgratäng och sås :) Även denna kväll spenderade jag hemma (vad har hänt med mig?? Jag brukar ju inte sitta hemma på kvällarna och uggla, det har jag ju typ ALDRIG gjort, haha!) så då passade jag på att baka lite också. Marie hade lagt ut receptet på Silviakakan som jag har velat ha, så den bakade jag minsann! Det går otroligt fort att göra den plus att den är sjukligt god!!! Alla är nästan slut redan, haha ;D

Igår tänkte jag vara lite busig och dra till badhuset med Emil på förmiddagen. Trodde att det skulle vara väldigt omtyckt, men tänk så fel jag kan ha! Han sa bara nej nej nej i omklädningsrummet och VÄGRADE ta av sig nånting. Fick inte ens av han jackan eller mössan. Så då fick det vara, vi for hem istället! Så jag betalqade 40 kr för att stå i omklädningsrummet i 5 minuter, vad roligt! ;) Eftermiddagen spenderade vi på Mjölkudden där vi fick oss middag i våra magar. Sen på kvällen vart det att tvätta (som vanligt på söndagar) och bara känna lugnet.

Idag har jag faktiskt gjort lite nytta vad det gäller uppgifter. Dock inte så mycket har jag gjort, men bättre än ingenting! ;) Klockan två ska Patrik hämta upp mig, Emil och Ebba vid dagis också ska jag dumpa av alla hemma och jag och Anne far vidare till Sävast där vi ska på möte på Sävastgården. Förhoppningsvis får jag spendera 6 veckor före jul där. Vi får se bhur det går ;)

Nu ska jag fixa klart en sista sak och sen ger jag upp för idag!

Ingen motivation denna dag heller..

Vet inte riktigt vart min motivation har tagit vägen? Den är då inte med mig iallafall :/ Går skitsegt med att plugga nu, iallafall den här veckan än så länge. Nåja, några rader har jag fått ner idag iallafall så det var ju bra! ;) Imorgon ska jag fixa klart rapporten åtminstone, så lite kvar nu plus att Maja ska hjälpa mig med det jag inte förstår. Det blir nog bra! ;)

Annars har det varit en lugn och skön dag. Förmiddagen kunde inte ha börjat bättre än idag, för jag har nämligen varit på Ansiktbehandling! :) Jag fick ett presentkort av mamma och pappa i julklapp 2009 så det var på tiden att jag använde det, haha! Bättre sent än aldrig ;) Det var så sjukt jävla underbart. Jag fick massage, hon klämde porer (usch så äckligt det låter), fick plockade ögonbryn plus en massa sköna krämer! Underbart helt enkelt :) Köpte även en ansiktsrengöring när jag for därifrån, så nu jävlar ska jag bli fin och fräsch! ;)

Som jag skrev lite tidigare så gjorde jag iallafall lite inom pluggvärlden. Dock inte mycket, men lite iallafall. Vid två så tog jag mig en promenad med Ebba plus lite lek. Hon vart då nöjd! ;) Sen vid halv fyra cyklade jag till dagis och hämtade Emil också promenerade vi hem till Anne och Kevin med dom. Där blev vi bjudna på middag (Helt ärligt så bjöd jag in oss själva, haha! ;) plus att barnen akitverade varandra. Väl hemm strax efter sex så gick vi till Statoil fram och tillbaka med Ebba, sen in och duschade och sen sängen för plutt :)

Själv har jag också hunnit med en dusch och sen har jag bara ugglat här i lugn och ro :)
Nu ska jag göra lite Sudoku i brist på annat. Kan vara bra att aktivera hjärnan innan man intar sängläge!
Godnatt :)

Here we go!

Godkväll.

Helgen är förbi och vi har varit och hälsat på folk, ätit middag på Mjölkudden och bara varit hemma. En lugn och skön helg med andra ord! ;) Me like!

Igår så vart det plugg som vanligt på förmiddagen så nu är ena uppgiften klar av arbetsområde 2. Vid tolv så tog jag och Ebba oss en promenad med AnnaKarin, Ronja och Olivia till storheden- Dom stannade kvar och vi fortsatte hemåt efter ett tag. For direkt och hämtade Emil från dagis också for vi på Ica Maxi och storhandlade. Så nu finns det mat i både kyl och frys :D Efter middagen vart det utelek med AnnaKarin och Ronja tills klockan vart halv sju, då knallade vi hem så han Emil kom i säng i tid.

Idag vart det "sovmorgon" om man nu kan kalla de för det?! Vi klev upp närmare halv nio så det var ju en riktigt jävla bra tid. Dock så var han Emil vaken inatt mellan ett och tre, det var mindre kul! Nåväl, det gick ju an det också, vi överlevde ;) Blev inte alltför mycket plugg idag, haft noll motivation och ork denna dag! :/ Men men, bättre tag imorgon. Ska iallafall fixa klart en sak nu snart, om jag nu kan och orkar, så slipper jag tänka på det nå mer. Iallfall så gav jag upp där vid halv ett så då tog jag och Ebba oss en promenad till Anne och hundarna där vi fortsatte att promenera mot Sunderbyn. Vände längst bort i Gammelstad och sen gick vi hem igen. Så en liten prommis vart det ju iallafall :) Väl hemma damsög jag lägenheten och sen cyklade jag till dagis och hämtade hem lillhjärtat!

Till middag har vi käkat grillkorv och pommes. Gott och enkelt ;) Plutt har varit jättetrött idag eftersom han inte hade sovit nå på dagis. Men vi överlevde eftermiddagen :) Nu sover hjärtat och jag har plockat ihop, diskat, surrat med Maja och nu sittr jag här :)

Imorgon som sagt så ska jag försöka mig på lite skolarbete till. Hoppas motivationen är bättre då. Annars blir det väl en lugn och slön vecka förhoppningsvis :)


Världens bästa Emil <3

Upp och hoppa!

Godmorgon! :)

Blev lite plugg i Torsdags men inte alltför mycket. Istället så hämtade jag Emil lite tidigare från dagis också for vi till Björx hem till Jenny och Loke! Även Jonna, Ellen och Isak kom :) Det var så himla länge sen vi hittade på nånting så nu var det på tiden tyckte jag! :) Barnen lekte i lekparken och vi stora surrade, nice! På kvällen vart det en kvällspromenad i vanlig ordning, men denna gång var även Jenny och Dolly med och vi gick en riktigt lång promenad också! Trot eller ej, men vi gick faktiskt från varvet och hem vtill Gammelstad!! En långpromenad med andra ord, lite mer än 1 mil vart det ;) Det var jäkligt skönt kan jag säga!

I Fredags (igår då men adra ord) så började jag och Emil morgonen med en härlig och varm dusch! Så skönt att värma upp sig när man är så frusen på morgonen! Emil lämnade jag på dagis kvart i nio och sen började min och Annes resa till Haparanda! :) Vi började med en lunch på MAX efterdom varken hon eller jag hunnit äta nå frukost. Efter det gor vi direkt till Finland där vi handlade vinterskor till barnen, skitbra och billigt! :P Sen tillbaka till Sverige där det vart alla möjiga affärer såsom: Skopunkten, IKEA, Interpsoprt, Stadium candyworld och outlett24! :) En kanonbra tripp var det!

Hemma igen var vi strax efter fyra och då hade Patrik och Emil redan hunnit skruva isär vårat gamla databord och snört allt på balkongen. Kort och gott så såg det ut som ett bombnedslag här hemma. Man kunde allvarligt tro att vi var nyinflyttade, haha! Vi hade såååååå mycket papper och dylikt i datarummet så allt låg (och ligger fortfarande, har inte orkar sortetra) på köksbordet och vardagsrummet såg ut som ett slagfält! ;) Nåja, färdiga var vi innan Emil skulle sova så det var ju lugnt :) Datarummet blev mycket bättre med det nya databordet, Patrik är supernöjd och det är ju bra, numer är det ju bara han som sitter där eftersom jag alltid surfar i soffan ;)

Jenny kom förbi en sväng på kvällen och hämtade skorna jag köpt med åt Loke och surrade ett tag! :)
Jag shälv var svintrött så i säng kom jag redsan klockan elva, så himla skönt! :) Och idag klev vi upp tjugo i sju, så några timmar har jag minsann skrapat ihop :)

Nu ska jag börja sortera alla papper innan Emil får för sig att slänga iväg dom eller rita på dom eller nå! :)


RSS 2.0